Huwelijksbrochure 2019/2020

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huwelijksbrochure 2019/2020"

Transcriptie

1 Huwelijksbrochure 2019/2020

2 Geacht bruidspaar, Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. De belangrijkste stap is gezet, jullie hebben voor elkaar gekozen! Om tot een mooie en gedenkwaardige huwelijksdag te komen, zullen er nog veel meer grote en kleine beslissingen genomen moeten worden. We zijn blij dat wij daar deel van mogen uitmaken. Onze professionele weddingplanners zullen jullie stap voor stap begeleiden bij het samenstellen van deze grote dag, die perfect bij jullie moet passen, maar ook een dag waarvan jullie familie, vrienden en relaties zullen zeggen wat bijzonder dat wij erbij mochten zijn. Chateau Marquette ligt op een eeuwenoud landgoed, waarvan de geschiedenis teruggaat tot minstens De 11 historische zalen en de unieke kunstschatten in het chateau, maken het verblijf tot een bijzondere belevenis. Of jullie nu groots uitpakken of juist klein en intiem willen trouwen, het chateau biedt alle mogelijkheden. Geniet tijdens jullie verblijf op het chateau tijdens jullie huwelijksdag van de rust, ruimte en romantiek die ons landgoed en chateau bieden. Veel geluk samen! Erik Kuiper-van den Berg Directeur en exploitant Hotel & Chateau Marquette

3 Zalen Voor het exclusief reserveren van een ruimte berekenen wij zaalhuur. Deze is flexibel, afhankelijk van het gewenste programma, de grootte van het gezelschap en de gelegenheid waarvoor de ruimte bestemd is. Exclusiviteit locatie Op onze locatie kan een complete bruiloft gevierd worden, van trouwen tot overnachten. Afhankelijk van het aantal gasten en het programma zijn wij vrij om andere ruimtes te gebruiken voor andere gasten. Uiteraard kunnen wij de locatie ook verhuren op basis van exclusiviteit. U treft dan geen andere gezelschappen op uw huwelijksdag. De locatiekosten voor het exclusieve gebruik van Chateau Marquette bedragen 3.250,00 Kasteellobby De hoogte, het licht en de beelden uit 1750 (Maria Magdalena, Niobe, Voltaire en Keizer Augustus) geven de lobbby een grandeur die past bij dit prachtige chateau. De unieke zwanentafel in het midden is uit één stuk hout gemaakt en alleen al daarom bijzonder. De prachtige lobby leent zich uitstekend voor een ontvangst van gasten of voor het houden van een toost. Anti-Chambre Gelegen naast de kasteellobby van het kasteel met uitzicht op terras en tuin. Op de vloer ligt een authentieke pers uit Paleis het Loo en er hangen twee antieke landkaarten van museale kwaliteit.

4 Empirezaal (a la carte restaurant) Een lichte zaal gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het chateau, met uitzicht op de oprijlaan en de groene weilanden van het landgoed. De zaal wordt gesierd door een mooie grote kroonluchter en ligt naast Bloemenzaal en Anti-Chambre. Hedendaags in gebruik als à la carte restaurant. Chinees Kabinet Gelegen naast de Anti Chambre en onderdeel van à la carte restaurant Het Chateau. Een ruimte die zich uitstekend leent voor een intieme lunch of diner. Ook voor zakelijke ontmoetingen is deze zaal zeer geschikt. Bloemenzaal Een prachtig lichte en authentieke zaal voorzien van origineel linnenbehang met bloemmotieven. De zaal staat in verbinding met de Empirezaal, de Balzaal en de Gevers-kamer en is gelegen aan de voor- en zijkant van het chateau. Wanneer jullie kiezen om ook de feestavond op ons Chateau te houden is deze ruimte, eventueel in combinatie met de Balzaal zeer geschikt!

5 Geverskamer De Gevers-kamer wordt ook wel de Japans Chinese kamer genoemd, naar de bijzondere schilderijen, die Jonkheer Gevers in de periode tijdens zijn reizen heeft meegenomen. De kamer is verbonden met Bloemenzaal, Balzaal en Rendorpkamer, waardoor deze zeer geschikt is als rust- of kleedruimte voor DJ of band, als sub-zaal of zelfs speelruimte voor kinderen. Rendorpkamer De Rendorp-kamer is vernoemd naar één van de vroegere bewoners van het kasteel. Dankzij de antieke spiegels en vooral de unieke muurschilderingen uit de 18 e (Andries van der Groen) is het één van de speciale kamers van Chateau Marquette. De zaal is zeer geschikt voor vergadering of private dining tot 11 personen aan één ronde tafel.

6 Balzaal De Balzaal ademt grandeur, maar ook intimiteit, dankzij warme kleuren, de kroonluchter, schilderijen, spiegels en haard uit de 18 e eeuw. Een prachtige plek voor een chique diner, intieme ceremonie of juist een feestelijke toost. Tevens kan er gedanst worden op de mooie parketvloer. De Balzaal heeft deuren naar het terras achter het chateau en staat in verbinding met de Entreehal, Rendorpkamer, Gevers-kamer en Bloemenzaal. Spiegelzaal De Spiegelzaal is de grootste zaal in het chateau. De vele spiegels geven de zaal haar naam, maar ook het uitzicht is oogverblindend, over met bomen omzoomde groene weilanden met grazende schapen en ganzen. Er is een dubbele deur naar de naastgelegen Heemskerckzaal en naar de royale overloop, met comfortabele zitjes. Heemskerkzaal Dit was de slaapkamer van de barones en bestond vroeger uit twee vertrekken. Bij de restauratie is het één geheel geworden. De Heemskerckzaal is zeer geschikt voor bijeenkomsten, maar ook voor een diner of receptie met schitterend uitzicht op het landgoed en het bos achter het chateau. Bibliotheek De Bibliotheek bestaat uit twee delen: het prentenkabinet, befaamd om zijn prenten van speelkaarten uit een ver verleden en de Bibliotheek zelf. Deze gezellige ruimte, met de uitstraling van een oude heeren sociëteit, is zeer geschikt voor diners en buffetten, maar ook voor bijvoorbeeld wijnof whisky proeverijen.

7 Amsterdamsekamer Hier hangt een prachtig gobelin afkomstig van Paleis Het Loo. Deze kleine, maar charmante kamer met uitzicht op het rondeel, de kasteeltuin en het terras is geschikt voor een intiem diner of een discrete bespreking. Rentmeesterkamer Deze kleine maar charmante kamer met uitzicht op het rondeel, de kasteeltuin en het terras en is geschikt voor een intiem diner of een discrete bespreking. Tevens is deze ruimte ook perfect in te richten als kleedkamer voor bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de bruidsmeisjes. Kelderbar, Wijnbar Doorfeesten tot in de late uurtjes of juist een intieme borrel? Onze wijnbar in de kelder van het chateau leent zich hier prima voor. Rondeel, kasteeltuin Ooit was het Rondeel ommuurd met daaromheen een slotgracht van wel 34 meter breed. In het midden stond een enorme verdedigingstoren. Tegenwoordig is dit de kasteeltuin en bij mooi weer is er veel mogelijk. Van een gezellige barbecue op het terras aan de zijkant van het chateau tot een huwelijksceremonie op het gazon bij het prieel. Een borrel op het zonnige terras kan ook en er kan zelfs een grote stretchtent worden geplaatst op het gras, voor een enorm diner of buitenfeest.

8 Dé huwelijksdag Misschien hebben jullie al een idee over hoe jullie ultieme droomhuwelijk eruit ziet. Of zijn jullie juist nog op zoek naar inspiratie? Ieder bruidspaar heeft andere wensen en voorkeuren. Onderstaand geven wij suggesties voor mogelijke invullingen van dé grote dag maar voor ieder bruidspaar maken we altijd een offerte op maat. Ontvangst van de gasten De grote dag is eindelijk daar. Terwijl het bruidspaar zich nog aan het voorbereiden is op de ceremonie ontvangen wij jullie gasten in één van de klassieke zalen, de kasteellobby of bij mooi weer op ons zonnige terras. Wellicht willen jullie de gasten al een drankje aanbieden. Afhankelijk van het tijdstip is een kleine versnapering eventueel ook gewenst. Wij denken graag met jullie mee over een passende invulling. Ceremonie Chateau Marquette is een officiële trouwlocatie. Dit geeft bruidsparen de gelegenheid om het gehele huwelijk van begin tot eind op dezelfde locatie te houden. De ceremonie kan worden gehouden in één van onze mooie zalen, afgestemd op jullie wensen en het aantal te verwachten gasten. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om in de kasteeltuin te trouwen bij het rondeel. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Er blijft altijd een zaal binnen in het Chateau voor jullie gereserveerd in verband met wisselvallig weer. Voor deze ruimte berekenen wij een zaalhuur. Ambtenaar De huwelijksceremonie wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Heemskerk. Jullie dienen hiervoor zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk, afdeling Burgerzaken via: T +31(0) Jullie kunnen ook een eigen ambtenaar kiezen. Als dit een wens is, brengen wij jullie graag in contact met een Babs ; Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand.

9 Toost na de ceremonie Wat is er feestelijker dan na de ceremonie met al jullie gasten te proosten op een mooi en gelukkig huwelijk. Wij hebben verschillende mogelijkheden om het glas te heffen. Wederom kan dit plaatsvinden in één van de prachtige zalen of buiten in de kasteeltuin. Cocktail per glas, vanaf 6,50 Follador Prosecco brut Spumante per glas 4,50 Follador Prosecco brut Spumante per fles 30,00 Follador Prosecco Superiore DOG extra dry per fles 35,00 Taittinger Champagne per glas 8,50 Taittinger Champagne per fles 59,00 Kir per glas 4,95 Kir Royale per glas 9,50 Bruidstaart In het bijzijn van al jullie gasten kunnen jullie op feestelijke wijze een bruidstaart aansnijden. Wij werken veelal samen met Banketbakkerij Koelman uit Heemskerk. De bruidstaart kan geheel naar wens ingevuld en gedecoreerd worden. Prijs vanaf 6,95 per persoon. Jullie zijn uiteraard ook vrij om een andere leverancier te benaderen voor de bruidstaart. Het huwelijksdiner Het huwelijksdiner kunnen wij geheel aan jullie wensen aanpassen. Van een intiem diner in een exclusieve ruimte, een BBQ op ons prachtige terras, diverse buffetten tot een luxe walking dinner. Wij werken uitsluitend met duurzame producten van het seizoen en gebruiken alleen verse ingrediënten van de beste leveranciers. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun producten. Genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief consumpties en inclusief btw. Wij sturen u graag (digitaal) de exacte invullingen van alle dinermogelijkheden toe. Vanzelfsprekend houden wij rekening met vooraf aangegeven dieetwensen en/of allergieën.

10 Formeel diner (3- of 4-gangen) - Chateau Marquette menu per persoon 39,50 Een vast 3-gangenmenu van de Chef met keuze uit twee (2) hoofdgerechten. Het menu versturen wij u graag digitaal toe. De keuzes dienen wij twee weken voor aanvang te ontvangen. - Stel uw eigen menu samen Onze keuken onder leiding van chef-kok Mark Voss biedt u een aantal culinaire invullingen welke wij u digitaal zullen toesturen. U kunt zelf een drie- of meer gangen menu samenstellen voor het gehele gezelschap. Op basis van de door u gekozen gerechten wordt vervolgens één menuprijs gemaakt. - Verrassingsmenu van de Chef per persoon, vanaf 39,50 Laat u verrassen door onze chef! Op basis van uw voorkeuren, wensen en budget stellen wij een menu samen voor het gehele gezelschap. - Kindermenu (t/m 11 jaar) per persoon, vanaf 12,50 Voor kinderen tot en met 11 jaar bieden wij een 3-gangen kindermenu aan. Dit menu bestaat uit een soepje, kids-hoofdgerecht (hamburger, pasta of friet met een snack) en een kinderijsje als nagerecht. Buffetten - Oosters saté buffet per persoon 27,50 - Frans buffet per persoon 55,00 - Italiaans buffet per persoon 59,50 BBQ Bij mooi weer is het mogelijk om te BBQ-en. Wij reserveren (een deel van) het zijterras voor u en uw gasten. Een Chef zal voor u plaatsnemen achter de BBQ om u te voorzien van de meest heerlijke vlees-, vis-, en groentegerechten. Tevens zorgen wij voor een informele setting waarbij er ook diverse gerechten worden gepresenteerd in buffetvorm. Mocht het weer toch plotseling omslaan zullen wij alle gerechten in buffetvorm serveren in één van de klassieke zalen in het Chateau. - BBQ Marquette per persoon 42,75 - BBQ Marquette Deluxe per persoon 51,50 Walking dinner Een walking dinner is een complete maaltijd geserveerd als kleine amuse hapjes. Het is een moderne en informele manier om het diner te beleven. De amuses worden gedurende de hele avond in de zaal geserveerd. De gasten kunnen zelf besluiten om wel of niet aan een bepaalde gang deel te nemen. - Walking dinner per persoon 45,00

11 Bijpassende wijnarrangementen Bij lekker eten hoort voor velen een goed glas wijn. Soms valt het niet mee om de juiste wijn te kiezen en bovendien past bij elk gerecht weer andere wijn. Onze sommelier kan jullie helpen door een selectie te maken uit onze wijnkelder. Hij schenkt dan bij elke gang de wijn die daar het beste bij past. Santé! - 3-gangen wijnarrangement per persoon 19,00-4-gangen wijnarrangement per persoon 25,00 Feestavond In de verschillende ruimten zetten we een spetterend feest neer. Je kunt kiezen voor een of twee zalen die we aan elkaar koppelen, maar je kunt ook het hele chateau gebruiken en in iedere ruimte een andere sfeer neerzetten. Een huwelijksfeest combineren we nooit met andere feesten op dezelfde avond. Door de vrije ligging van het chateau hoef je geen rekening te houden met het aantal decibel van de band of de DJ. In onze kelder hebben we een sfeervolle bar die vaak wordt gebruikt om nog een afzakkertje te drinken na het feest. Dranken tijdens de feestavond Naast dranken op basis van nacalculatie is het ook mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Wij werken op basis van een drankafkoop per persoon, per uur. Bij de keuze voor een drankafkoop ontvangen wij graag uiterlijk 1 week voorafgaande het evenement het definitief aantal personen. Wij behouden het recht om tijdens het evenement zelf het aantal gasten te tellen ter controle. Holland assortiment (tapbier, huiswijn, frisdranken, sappen, binnenland gedistilleerde dranken) - Op basis van 1 uur per persoon 16,50 - Op basis van 2 uur per persoon 21,00 - Op basis van 3 uur per persoon 25,50 - Op basis van 4 uur per persoon 29,50 - Op basis van 5 uur per persoon 33,50

12 Internationaal assortiment (Hollands assortiment met als toevoeging de keuze voor buitenlands gedistilleerde dranken) - Op basis van 1 uur per persoon 23,50 - Op basis van 2 uur per persoon 28,50 - Op basis van 3 uur per persoon 33,50 - Op basis van 4 uur per persoon 38,50 - Op basis van 5 uur per persoon 43,50 Bites tijdens de feestavond Wij kunnen diverse invullingen serveren. De hapjes worden gepresenteerd op luxe plateaus waarmee wordt rondgegaan of in buffetvorm tijdens bijvoorbeeld de feestavond. Een combinatie van onderstaande garnituren behoort ook tot de mogelijkheden, wij adviseren u hierbij graag. Wij sturen u graag (digitaal) de exacte menu invullingen toe. Borrelhappen - Borrelgarnituur Jonkheer Gevers per persoon 6,50 (5 warme hapjes) - Borrelgarnituur Chateau per persoon 9,00 (5 luxe hapjes, warm & koud) - Borrelgarnituur Marquette per persoon 11,50 (7 luxe hapjes, warm & koud) Tafelgarnituur - Tafelgarnituur Marquette per tafel (8 pers.) 6,50 Zoute koekjes en nootjes - Tafelgarnituur Marquette Deluxe per tafel (8 pers.) 10,00 Zoute koekjes, nootjes, olijven en blokjes kaas - Charcuterie per plankje (8 pers.) 6,50 Olijven en luxe (gedroogde) worstsoorten - Tapenades per persoon 4,50 Diverse tapenades en Italiaans brood Feestbuffet - Wrappers per persoon 11,50 Diverse belegde wraps - Saté buffet per persoon 12,50 3 stokjes p.p. en garnituren - Kaas buffet per persoon 5,50 5 kaassoorten Late night snack - Puntzak friet met mayonaise per persoon 5,00

13 De huwelijksnacht Wat is er fijner dan jullie huwelijksdag af te sluiten in onze bruidssuite? Op 500 meter loopafstand van het Chateau bevindt zich Hotel Marquette dat beschikt over 65 hotelkamers. Comfortabel overnachten in een groene omgeving Wakker worden in Hotel Marquette is uitgerust ontwaken in het groen. Schuif de gordijnen wagenwijd open en neem even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed van Chateau Marquette. Daarna verwelkomen we je graag voor de perfecte start van de dag, ons uitstekend verzorgde ontbijt. Hotelkamers zijn gereserveerd vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst tot 12:00 uur op de dag van vertrek. Indien gasten eerder arriveren, wordt hen een kamer toegewezen op basis van beschikbaarheid.

14 Weddingdeals Midweek wedding * Trouwen op maandag, dinsdag of woensdag? De meeste huwelijken worden gehouden op donderdag, vrijdag en zaterdag, maar je kunt natuurlijk ook trouwen op andere dagen van de week want ook op deze dagen kun je de mooiste dag van jullie leven te beleven. Als je op maandag, dinsdag of woensdag bij ons trouwt ontvang je 10% korting op de totale eindfactuur. Als dát geen goede reden is om nog een extra toost uit te brengen! Winter wedding * De warmte van jullie liefde in de winter! Trouwen is niet seizoengebonden en toch worden er over het algemeen in de wintermaanden minder huwelijken georganiseerd. Onterecht vinden wij want ook in de winter beleef je bij ons een sprookjesachtig huwelijk. Buiten is het winter, maar binnen is het lekker warm. En deze ervaring is ook nog eens aantrekkelijker dan trouwen in de zomer. Trouw je namelijk in de maanden november t/m februari, dan ontvang je 10% korting op de totale eindfactuur. Daarnaast bieden wij jullie ook nog eens 30 glazen Prosecco aan. Een korting die je mooi kunt besteden aan je huwelijksreis! * Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

15 Extra informatie Decoratie & styling Wij adviseren jullie graag bij het de decoratie en styling van de zalen. Wij werken hiervoor veelal samen met partners. Op verzoek zullen wij een overzicht toesturen waarin al onze partners zijn opgenomen. Jullie zijn ook vrij om een andere leverancier te kiezen. Audiovisueel & geluid Tijdens jullie huwelijksdag hoeft het jullie op het gebied van audiovisuele middelen aan niets te ontbreken. Wij bespreken graag jullie wensen en zullen deze opnemen in onze offerte op maat. Contactpersoon tijdens de huwelijksdag Tijdens jullie trouwdag zorgen wij voor één contactpersoon, zodat jullie of jullie ceremoniemeester(s) altijd weten waar jullie met je vragen terecht kunnen. Omzetgarantie In de maanden mei t/m september werken wij op vrijdagen en zaterdagen met een garantieomzet van tenminste 7.500,00 per huwelijk. Extra personeelskosten Na uur berekenen wij extra personeelskosten á 40,00 per kelner/hostess. Prijzen Alle genoemde prijzen zijn inclusief service en BTW. Wij behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen indien btw-tarieven wijzigen. Algemene voorwaarden Op onze dienstverlening zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland van toepassing. Op verzoek sturen wij u graag een (digitaal) exemplaar toe.

16 Reviews Beoordeling Wij hebben een topdag gehad! Alles was heel relax, het personeel heel vriendelijk en stond echt voor ons klaar de hele dag! Wij hebben erg genoten van de mooie locatie en de super verzorgde dag! Kan het wel uren hebben over hoe goed alles met ons geregeld en besproken werd, over alles wordt goed nagedacht en vooral meegedacht hoe het voor ons nog beter kon! Alle gasten hebben ook een topdag gehad en we hebben alleen maar complimenten gehad over de locatie en eten en alles!! Beoordeling Geweldige locatie, zeker als je het geluk hebt om ook buiten te gebruiken. Wij hadden een geweldige dag met goed eten en perfecte service. buiten ons, waren ook alle gasten waren super tevreden. Beoordeling Deze ervaring gunnen wij iedereen! Wat een prachtige locatie. Wij hebben een prachtige dag gehad op de mooiste trouwlocatie die wij tot dusver hebben getroffen. Het personeel geeft high level service en bij de wensen is bijna alles bespreekbaar. Kortom, de juiste keuze voor een romantische bruiloft. Beoordeling Wij hebben op 1 juli onze bruiloft gevierd bij het Marquette met ceremonie, diner en feest met ruim 90 dag en avondgasten. Wij hebben onze ceremonie binnen gehouden, i.v.m. het wisselvallige weer. Met het regenachtige Nederlandse weer in ons achterhoofd, hadden we dan ook een jaar van tevoren rekening gehouden. Onze keus was snel gemaakt bij het zien van de prachtige zalen bij Marquette. Wat een fantastische dag hebben we gehad! Alles verliep perfect. Personeel was uitermate goed, zeer deskundig. De bruidstaart verzorgd door Koelman voldeed aan al onze wensen, was heerlijk en zag er erg mooi uit. Het buffet wat wij hadden was zeer goed van smaak, helaas enkele afgekoelde gerechten. Alleen maar complimenten gehad van onze gasten. Wij zijn dan ook erg blij dat we voor deze locatie gekozen hebben. Beoordeling Ideale trouw/feest locatie. Personeel is zeer vriendelijk, vrolijk en super gastvrij en vragen vaak of alles na wens is. Als je iets vraagt doen ze het gelijk. Eten was super lekker. De bediening op de avond was super gasten kregen genoeg aanbod van drinken. De bediening lette ook op wat het meest gedronken werd en wat niet, zodat de gasten voldoende te drinken had. Hapjes waren ook lekker.

Zalen Kasteellobby Anti-Chambre (restaurant) Empirezaal (restaurant)

Zalen Kasteellobby Anti-Chambre (restaurant) Empirezaal (restaurant) ZAKELIJK 2018-2019 Zalen Kasteellobby De hoogte, het licht en de beelden uit 1750 (Maria Magdalena, Niobe, Voltaire en Keizer Augustus) geven de entreehal een grandeur die past bij dit prachtige chateau.

Nadere informatie

Zalen Kasteellobby Bloemenzaal Gevers-kamer

Zalen Kasteellobby Bloemenzaal Gevers-kamer ZAKELIJK 2019/2020 Zalen Kasteellobby De hoogte, het licht en de beelden uit 1750 (Maria Magdalena, Niobe, Voltaire en Keizer Augustus) geven de entreehal een grandeur die past bij dit prachtige chateau.

Nadere informatie

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK Je trouwdag is een heel belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

De mooiste dag van uw leven

De mooiste dag van uw leven De mooiste dag van uw leven Op de mooiste dag van uw leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd in De Boerderij Huizen. De Boerderij Huizen is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel Trouwen in een kasteel Van harte gefeliciteerd met uw verloving! Een spannende tijd breekt nu voor u aan, met vele mogelijkheden. Eén ding weet u zeker u wenst te trouwen met de liefde van uw leven en

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

Sandton I sselhotel, Deventer

Sandton I sselhotel, Deventer IJSSELHOTEL Sandton I sselhotel, Deventer Trouwen in een monumentaal pand aan de I ssel W elkom bij het Sandton I sselhotel Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht.

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen

Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen Ja, ik wil trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal Een stijlvolle en romantische entourage, een elegant landhuis met veel authentieke

Nadere informatie

HUWELIJKEN. Jullie gaan trouwen!

HUWELIJKEN. Jullie gaan trouwen! HUWELIJKEN Jullie gaan trouwen! Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl S andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl W elkom bij Sandton Château De Raay Dit unieke en geheel gerestaureerde kasteelhotel vormt, samen met het prachtige landgoed, het unieke decor voor uw

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 09 Overnachten 06 Receptie Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke

Nadere informatie

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN. Kasteel De Hooge Vuursche. Styling: Perplexz

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN. Kasteel De Hooge Vuursche. Styling: Perplexz TROUWEN Kasteel De Hooge Vuursche FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN Styling: Perplexz KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE BAARN Kasteel De Hooge Vuursche is een eigentijdse locatie op een landgoed van 19 hectare

Nadere informatie

Trouwen op Landgoed Brakkesteyn. Buitengewone trouwlocatie. Een oase van rust in het stadspark van Nijmegen

Trouwen op Landgoed Brakkesteyn. Buitengewone trouwlocatie. Een oase van rust in het stadspark van Nijmegen Trouwen op Landgoed Brakkesteyn Buitengewone trouwlocatie. Een oase van rust in het stadspark van Nijmegen TROUWEN OP EEN BUITENGEWONE LOCATIE Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag nemen

Nadere informatie

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Trouwen bij Finley Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Hoe mooi kan het worden? Zie je het al voor je, de gezichten van je gasten als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte villa aan het mooiste stuk

Nadere informatie

Ja, ik wil! Tot snel bij de Heerlijkheid Eck en Wiel!

Ja, ik wil! Tot snel bij de Heerlijkheid Eck en Wiel! JA, ik wil! Ja, ik wil! Trouwen op een waar landgoed midden in de Betuwe! Bij Heerlijkheid Eck en Wiel wordt jouw bruiloft een dag om nooit te vergeten. De ideale plek voor jullie droombruiloft! Niet voor

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug.

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen bent en alles klopt. Een prachtige eigentijdse

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Trouwen in Mariënhof Amersfoort

Trouwen in Mariënhof Amersfoort Trouwen in Mariënhof Amersfoort Monumentaal stadsklooster met hart en ziel. Een sprookjesachtige, romantische trouwlocatie waar zowel burgerlijk als kerkelijk getrouwd kan worden. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug.

Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. Romantisch en stijlvol trouwen in de idylle van de Utrechtse Heuvelrug. TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen bent en alles klopt. Een prachtige eigentijdse

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Hoofdweg PH Westerlee T

Hoofdweg PH Westerlee T 15 Luxe kamers & een Bruidshuis Restaurant de Parelvisser Officiële trouwlocatie Ceremonies Meetings Presentaties Netwerkborrels Privé & Bedrijfs feesten/diner In het oosten van en 25 minuten van de bruisende

Nadere informatie

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen!

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Winter Kunnen jullie niet wachten om elkaar het ja-woord te geven in een romantische, sprookjesachtige omgeving? Dromen jullie

Nadere informatie

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN LANDGOED TE WERVE. Foto:Dario Endara Photography

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN LANDGOED TE WERVE. Foto:Dario Endara Photography TROUWEN LANDGOED TE WERVE FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN Foto:Dario Endara Photography LANDGOED TE WERVE RIJSWIJK Het landhuis is gerestaureerd en ingericht met eigentijdse verlichting, velours gordijnen

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

Trouwen in Mariënhof Amersfoort. Monumentaal stadsklooster met hart en ziel

Trouwen in Mariënhof Amersfoort. Monumentaal stadsklooster met hart en ziel Trouwen in Mariënhof Amersfoort Monumentaal stadsklooster met hart en ziel TROUWEN OP EEN BUITENGEWONE LOCATIE Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Laat ons jullie in deze brochure meenemen

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp aan

Nadere informatie

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september Trouwen op een historische buitenlocatie Half april half september Fort aan de Klop, met zijn monumentale bebouwing, het groen van het fortterrein en de fort wal die de stad en haar geluiden buiten sluit,

Nadere informatie

TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN

TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN DE LINDENHOF DELFT De Lindenhof is een historische trouwlocatie in het Agnetapark in Delft. Het monumentale pand bestaat uit meerdere eigentijds

Nadere informatie

Trouwen bij Bilderberg

Trouwen bij Bilderberg Trouwen bij Bilderberg Een onvergetelijke dag Een intiem diner met familie, een swingend feest of een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag met een special touch? Wat uw wensen ook zijn, bij Bilderberg

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed Geniet FORT RESORT BEEMSTER Fort Resort Beemster, Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster 0299 68 22 00, banqueting@fortresortbeemster.nl, www.fortresortbeemster.nl Voor een evenement in een Werelderfgoed

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2020 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin jullie

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

Bekijk onze andere pdf s voor de (all-in) vergaderarrangementen en de standaard lunch- en dinersuggesties. Of vraag ons om een voorstel op maat.

Bekijk onze andere pdf s voor de (all-in) vergaderarrangementen en de standaard lunch- en dinersuggesties. Of vraag ons om een voorstel op maat. Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje voor bij de borrel tot een

Nadere informatie

TROUWEN OP DE BUITENPLAATS

TROUWEN OP DE BUITENPLAATS TROUWEN OP DE BUITENPLAATS Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk ook de locatie van jullie dromen! Midden in Nationaal Park de Veluwezoom ligt de Buitenplaats verscholen als een fantastische

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering. Best Wedding Deal ~ laagseizoen ~

Juliana s. voor uw mooiste herinnering. Best Wedding Deal ~ laagseizoen ~ Juliana s voor uw mooiste herinnering Best Wedding Deal ~ laagseizoen ~ Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest.

Sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest. Trouwen Bij Innesto Eén ding is zeker: INNESTO is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan. We willen ervoor zorgen dat je jaren later nog terugdenkt aan jouw persoonlijke gelegenheid en zegt: Wat

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

TROUWEN in het Van Abbemuseum

TROUWEN in het Van Abbemuseum TROUWEN in het Van Abbemuseum EEN PRACHTIGE DAG, EEN BIJZONDERE LOCATIE EEN INSPIRERENDE TROUWLOCATIE Steeds meer mensen kiezen voor een bijzondere trouwlocatie, een locatie die past bij hun stijl - het

Nadere informatie

Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch.

Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch. Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch. Kijk voor handige tips op pagina 3! TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

Horeca mogelijkheden Cascade

Horeca mogelijkheden Cascade Horeca mogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of (na)borrel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een kopje koffie met gebak voor een gepaste ontvangst, een lekker hapje of nootje voor

Nadere informatie

U kunt uw huwelijksceremonie in de trouwzaal, de wijbodega of in de binnentuin van innesto laten plaatsvinden.

U kunt uw huwelijksceremonie in de trouwzaal, de wijbodega of in de binnentuin van innesto laten plaatsvinden. Ristorane INNESTO, in de oude hoeve vindt men nu een mooie combinatie van oude boerderij-stijl elementen met strakke, moderne accenten. Gecombineerd met een vleugje Italiaanse flair, biedt INNESTO de ingrediënten

Nadere informatie

wedding A PERFECT Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

wedding A PERFECT Korenbeursplein Korenbeursplein 2a wedding A PERFECT Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots

Nadere informatie

Horecamogelijkheden Cascade

Horecamogelijkheden Cascade Horecamogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2018 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Ammersoyen

Ja, ik wil.  Kasteel Ammersoyen Ja, ik wil www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Trouwen op kasteel Ammersoyen Gelegen in een schitterend rivierenlandschap tussen s-hertogenbosch en Zaltbommel ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen.

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Trouwen op t kasteel

Trouwen op t kasteel Huis Verwolde Trouwen op t kasteel 2019 www.glk.nl/verwolde Huis Verwolde is een edelmanshuis uit de 18e eeuw en wordt omringd door een schitterend park met verschillende gazons. Het is een bijzondere

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Wij trouwen. in het Kasteel van Zwijnaarde. Sprookjeshuwelijk in een Kasteel Dé toplocatie voor een unieke gebeurtenis

Wij trouwen. in het Kasteel van Zwijnaarde. Sprookjeshuwelijk in een Kasteel Dé toplocatie voor een unieke gebeurtenis Wij trouwen in het Kasteel van Zwijnaarde Sprookjeshuwelijk in een Kasteel Dé toplocatie voor een unieke gebeurtenis Inleiding Het Kasteel van Zwijnaarde heeft een rijke geschiedenis. Of het nu gaat om

Nadere informatie

Iets te vieren? Ruimtes

Iets te vieren? Ruimtes Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag, partij of iets bijzonders te vieren? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin uw feest een onvergetelijke herinnering zal worden. In het hart van het

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Hoofdweg PH Westerlee T

Hoofdweg PH Westerlee T 15 Luxe kamers & een Bruidshuis Restaurant de Parelvisser Brasserie van het Landgoed Officiële trouwlocatie Ceremonies Meetings Presentaties Netwerkborrels Privé & Bedrijfs feesten/diner HOTEL-RESTAURANT

Nadere informatie

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een professioneel team, verrassend eten en een

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

Vier jullie liefde op.. J ul l i e droombrui l of t op onze voormal i ge wi j nboerderi j i n het noorden van I t al i ë.

Vier jullie liefde op.. J ul l i e droombrui l of t op onze voormal i ge wi j nboerderi j i n het noorden van I t al i ë. Vier jullie liefde op.. BRUSAGIO J ul l i e droombrui l of t op onze voormal i ge wi j nboerderi j i n het noorden van I t al i ë. Vandaag schrijven jullie geschiedenis op BRUSAGIO Altijd al gedroomd van

Nadere informatie