GEEF OM ORANGE BABIES EN STEUN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEEF OM ORANGE BABIES EN STEUN"

Transcriptie

1 GEEF OM ORANGE BABIES EN STEUN

2 LIONS CLUB DE LIEMERS In deze sponsorbrochure leest u alles over de 5e editie van Lions Request. Lionsclub de Liemers organiseert ieder jaar dit evenement i.s.m. Radio Favoriet FM en diverse partners om geld in te zamelen voor een goed doel! In 2015 is dat de Orange Babies. Wij zijn onderdeel van de mondiale organisatie Lions Club International. Onze doelstelling is om actieve belangstelling te tonen voor het maatschappelijke, culturele, sociale en morele welzijn van de samenleving. We zetten ons binnen de regio De Liemers op allerlei manieren in voor de gemeenschap: in gebaar, maar ook via financiële bijdragen (structureel ruim ,= per jaar, dit staat los van Lions Request) aan lokale, nationale en internationale goede doelen. Meer informatie over Lions Club De Liemers is te vinden op onze website of Tijdens Lions Request zullen 3 dagen lang, live vanaf de Markt te Zevenaar, radio uitzendingen verzorgt worden door Radio Favoriet FM. Het aankondigen van de diverse acties, reclameboodschappen van sponsoren en het draaien van betaalde verzoeknummers, zullen via dit medium verspreidt worden. FAVORIET FM luisteraars ruim 80 vrijwilligers 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendgebied van Arnhem tot Emmerich en van Doetinchem tot Nijmegen LIONS REQUEST Favoriet FM is te beluisteren op FM 94.0 en 105.2, via de kabel op 93.1 en op internet via de website Een keer per jaar pakken wij flink uit met onze Club Actie. Via een cultureel evenement verzamelen we geld voor een goed doel waar we achter staan. Informatie over eerder gehouden Club Acties is te vinden op onze website of in deze brochure. De Lionsclub organiseert in 2015, voor de vijfde keer op rij, Lions Request. EEN LUSTRUM! Op de Markt te Zevenaar staat een glazen huis, en in samenwerking met Radio Favoriet FM willen we veel geld ophalen voor Orange Babies. Lionsclub De Liemers verwelkomt u (wederom) van harte als sponsor voor dit grootse evenement en verwijzen u graag naar de diverse mogelijkheden die in deze brochure vernoemd staan.

3 LIONS REQUEST 2015: ORANGE BABIES Elke 14 seconden wordt er wereldwijd een kind, of volwassene geïnfecteerd met hiv. Orange Babies vindt het onacceptabel dat er baby s geboren worden met HIV en strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van deze hiv-epidemie bij baby s en kinderen in kwetsbare communities van Afrika. Orange Babies brengt haar programma naar die communties waar de hivbesmettingsgraad hoog is en hulp niet grootschalig voorhanden. Eenmaal actief in het gebied rolt OrangeBabies haar Child protect & Child Care programma uit. De noodzaak van ons werk - De huidige hiv-remmers zijn volgens deskundigen van UNAIDS zo effectief dat het aantal nieuwe infecties drastisch zou dalen- en zelfs bijna zou stoppen- als iedereen een behandeling zou krijgen. - De afgelopen jaren hebben we duizenden levens gered. En honderd duizenden mensen zijn geholpen. Alle moeders en baby s in onze opvangtehuizen zijn daar het levende bewijs van. CHILD PROTECT Hierbij wordt er gewerkt aan het verminderen van de kans op hiv-overdracht van hivpositieve zwangere vrouwen op hun kinderen en via voorlichtingsprogramma s voorkomen dat jonge hiv-negatieve moeders besmet worden met hiv: Keep the Negatives Negative. CHILD CARE Hieronder valt de medische zorg, voeding, onderwijs en dagelijkse ondersteuning voor hiv-geïnfecteerde of door hiv getroffen baby s en kinderen. - Volgens de cijfers van UNAIDS daalt het aantal nieuwe hiv-besmettingen in Afrika continu, terwijl ze bijvoorbeeld in Azië stijgen. Onze preventieprogramma s werken dus en hopelijk leren ze elders van onze ervaringen. - Het testen op hiv wordt gepromoot. Er wordt voorlichting gegeven. Er wordt gevochten tegen stigmatisering en ontkenning.

4 DIVERSE SPONSORMOGELIJKHEDEN We stellen het zeer op prijs als u LIONS REQUEST wilt sponsoren. Hierbij de mogelijkheden: Hoofdsponsor: 2500,= de naam van uw bedrijf wordt vaak genoemd tijdens de uitzending van Lions Request op de radio als een bedrijf dat deze actie mede mogelijk heeft gemaakt, een interview tijdens het Lions Request weekend; een bescheiden presentatie op de markt tijdens Lions Request; uw naam vermeld op Social Media. Sponsor goud: 1000,= regelmatig wordt de naam van uw bedrijf tijdens de uitzending van Lions Request genoemd op de radio als een bedrijf dat deze actie mede mogelijk heeft gemaakt uw naam vermeld op Social Media. Sponsor zilver: 500,= de naam van uw bedrijf wordt meerdere malen tijdens de uitzending van Lions Request genoemd op de radio als een bedrijf dat deze actie mede mogelijk heeft gemaakt. Sponsor brons: 250,= de naam van uw bedrijf wordt soms tijdens de uitzending van Lions Request genoemd op de radio als een bedrijf dat deze actie mede mogelijk heeft gemaakt. Sponsor: 100,= uw beeldmerk op site met een link naar uw website. Radiospot Tijdens de uitzending van Lions Request is het mogelijk uw radiospot te laten uitzenden. Iedere spot kost 10,-. Uw kunt zelf aangeven hoe vaak de spot uitgezonden moet worden. Verzoeknummers door u zelf samengesteld laten draaien op de radio Tijdens de uitzending van Lions Request is het mogelijk dat u zelf zendtijd invult. U kunt een blok aanvragen met hierin uw persoonlijke muziekinvulling (ook leuk om dit samen met of door uw personeelsleden te doen). Uw bedrijfsnaam wordt genoemd bij aanvang en sluiting van de zendtijd. Een blok van een kwartier: 150,Een blok van een half uur: 250,Een blok van een uur: 400,Social Media Voor Lions Request zullen wij ook veel gebruik maken van Social Media. Om zowel uw bedrijfsnaam als Lions Request meer exposé te geven hebben we een speciale Twitter en Facebook actie. Twitter Wanneer u tweet retweeten wij uw tweet met uw bedrijfsnaam. Voor elke retweet met uw bedrijfsnaam geeft u 1,= aan Lions Request. (met een maximum van nader te bepalen) Facebook Als sponsor zullen wij uw Facebook pagina liken op onze Lions Request Facebook pagina. Voor iedere vind ik leuk van deze vermelding geeft u 1.= aan Lions Request (met een maximum van nader te bepalen) En hoe nu verder... Als u sponsor wordt, dan ontvangt u van de Lionsclub een factuur met begeleidend schrijven waarin alle afspraken zijn vastgelegd en de gegevens staan voor het overmaken van de gelden. Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij het Lionslid die contact met u heeft opgenomen en anders altijd via info@liemerscultureel.nl. Alle beeldmerken die op gedrukte media worden gebruikt moeten wel op tijd binnen zijn voordat de opdracht naar de drukker gaat.

5 BEHAALDE RESULTATEN VOOR EEN GOEDE TOEKOMST Lions Request ,- Minke Stichting: een kleine stichting die zich heeft zich gespecialiseerd in het onderwijsgebied. Met de opbrengst van Lions Request zijn in El Pital (Honduras) vier grote praktijklokalen gebouwd waar leerlingen een echt vak kunnen leren zoals timmerman, loodgieter, elektricien en huishouder. Lions Request ,- Stichting Leergeld de Liemers: Het motto van de stichting is Alle kinderen mogen meedoen. Het doel van de Stichting is kinderen sociale vaardigheden te laten verwerven. De opbrengst van Lions Request vermeerderd met de bijdrage van Cordaid is geheel besteed aan kinderen in de gemeenten Westervoort, Rijnwaarden, Duiven en Zevenaar. Lions Request ,- CORD South Sudan: Het doel van CORD is om de levensstandaard van mensen op het platteland in Zuid Soedan te verbeteren. De opbrengst van Lions Request is volledig ten goede gekomen aan de herbouw en uitbreiding van een basisschool in Yei River County. Door enkele leden van de Lions Club, die beschikken over bouwervaring, is de stichting hulp aangeboden in de beoordeling van de plannen. Lions Request ,- De voedselbank stelt zich tot doel (verborgen) armoede in de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden te bestrijden door het kosteloos inzamelen vanoverschotten van levensmiddelen en deze wekelijks tot voedselpakketten te verwerken, die gratis beschikbaar worden gesteld aan mensen in financiële nood. Met de opbrengst van Lions Request heeft de Voedselbank een koelbus kunnen aanschaffen waardoor het aantal potentiele leveranciers gestegen is en de kwaliteit van het voedsel gewaarborgd is JA, ik steun en help

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een wervend spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. ONTDEK RADIO 509 Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. WEKELIJKS BEREIKT RADIO509 RUIM 25.000 LUISTERAARS.

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

18 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank

18 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank 18 december 2014 Onderzoek: Armoede en de Voedselbank Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit 40.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Ronde Tafel 23 Dordrecht. Motown Festival. Sponsorbrochure 2011. www.motownfestival.nl

Ronde Tafel 23 Dordrecht. Motown Festival. Sponsorbrochure 2011. www.motownfestival.nl Ronde Tafel 23 Dordrecht www.motownfestival.nl Het is weer tijd voor een onvergetelijk feest! Op zaterdag 19 november 2011 organiseert Ronde Tafel 23 Dordrecht voor de 14 e keer het spectaculaire. Het

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers

Nadere informatie

Goederenbank De Baronie is op de volgende manieren te bereiken. Website http://www.stillearmoede.org. E-mail gb@stillearmoede.org

Goederenbank De Baronie is op de volgende manieren te bereiken. Website http://www.stillearmoede.org. E-mail gb@stillearmoede.org Goederenbank De Baronie is een particulier initiatief van Jan en Annita Kooijman uit Oosterhout. De status van eind december 2004 is dat er 6 vrijwilligers zijn en 40 à 50 deelnemers. De hele organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. S t i c h t i n g P r o j e c t g r o e p K e n y a. December

Nieuwsbrief. S t i c h t i n g P r o j e c t g r o e p K e n y a. December Nieuwsbrief S t i c h t i n g P r o j e c t g r o e p K e n y a December 2013 Onderwijs is het meest krachtige wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen Nelson Mandela www.facebook.com/projectgroepkenya

Nadere informatie

Onderzoek. Project WNF. NDD periode - B CMD 2014-2015 Laura Hellegers - 1603189

Onderzoek. Project WNF. NDD periode - B CMD 2014-2015 Laura Hellegers - 1603189 Onderzoek NDD periode - B CMD 2014-2015 Laura Hellegers - 1603189 Second screen toepassing Op welke manier wordt second screen toegepast? Er zijn inmiddels een aantal programma s en organisaties die een

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 LANDELIJKE CROSSMEDIALE PROMOTIECAMPAGNE De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt jaarlijks georganiseerd ter promotie van de zorg- en welzijnssector. Van maandag 13 tot

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars

Nadere informatie

19 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank

19 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank 19 december 2014 Onderzoek: Armoede en de Voedselbank Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit 40.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

Infoblad ARMOEDE IN NEDERLAND

Infoblad ARMOEDE IN NEDERLAND Steun elkaar! Infoblad ARMOEDE IN NEDERLAND Wat goed dat je een spreekbeurt, werkstuk of presentatie wilt houden over armoede in Nederland. Dat vinden wij ontzettend fijn. We helpen je graag door meer

Nadere informatie

Bestuurlijk rechtsoordeel

Bestuurlijk rechtsoordeel Bestuurlijk rechtsoordeel Kenmerk: 25720/2011010535 Betreft: Toelaatbaarheid van het noemen en vermelden van bedrijven en instellingen die een bijdrage leveren aan de actie Serious Request 2011 Bestuurlijk

Nadere informatie

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen. Masters@rock 2013? Na het verdwijnen van rock torhout in 1998 leek het er even op alsof Torhout voorgoed van de muziekkaart zou verdwijnen. Kiwanis Torhout Houtland nam in 2009 het initiatief om nog eens

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting FARE Almere

Beleidsplan Stichting FARE Almere Beleidsplan Stichting FARE Almere 1. Algemeen 2014 wordt het eerste volledige jaar voor de Stichting FARE Almere. Ook in 2014 ontvangt de Stichting geen enkele subsidie en zijn wij afhankelijk van particuliere

Nadere informatie

2015 LIVE RADIO VANAF DE NOORDZEE! YOUR OFFSHORE MUSIC STATION

2015 LIVE RADIO VANAF DE NOORDZEE! YOUR OFFSHORE MUSIC STATION 2015 LIVE RADIO VANAF DE NOORDZEE! YOUR OFFSHORE MUSIC STATION Het evenement voor 2015 belooft een spannend radio-avontuur te worden! Onder de slogan YOUR OFFSHORE MUSIC STATION is het de bedoeling om

Nadere informatie

Jaarplan My Book Buddy 2012 Inleiding

Jaarplan My Book Buddy 2012 Inleiding Inleiding In januari 2010 is de Stichting My Book Buddy opgericht. Dit initiatief komt voort uit de grote behoefte en noodzaak om het analfabetisme en laaggeletterdheid in ontwikkelingslanden terug te

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015 Lionsclub Ypenveen - brief aan de ouders - aanmeldformulier - informatie voor de sponsor - eenmalige machtiging Aan de kinderen en ouders/verzorgers van De

Nadere informatie

rtv noordoost twente twentefm accentfm twentetv jouw keuze in Twente de leukste piratenmix hier zie je de streek

rtv noordoost twente twentefm accentfm twentetv jouw keuze in Twente de leukste piratenmix hier zie je de streek rtv noordoost twente twentefm jouw keuze in Twente accentfm de leukste piratenmix twentetv hier zie je de streek tarieven 2015 twentefm jouw keuze in Twente Twente FM is hét station voor Noordoost Twente.

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba -1- Hoofdstuk 1 Inleiding In april 2004 vertrok Hetty Bloem naar Kriel (Zuid Afrika) en werkte in het kindertehuis van de Shelter Ministries. Gedurende

Nadere informatie

RECLAME MOGELIJKHEDEN

RECLAME MOGELIJKHEDEN RECLAME MOGELIJKHEDEN Versie 1.0 Gijsbert Schrijvers g.schrijvers@rtvkatwijk.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 MEDIA BIJ RTV KATWIJK... 4 Kabelkrant... 4 Mogelijkheden op Kabelkrant... 4 Under en overscan berekeningen...

Nadere informatie

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night RTARY CLUB ZNHVEN organiseert weer een schitterende Party to Serve BRAZILIAN NIGHT om fondsen te werven voor 3 goede

Nadere informatie

Toelichting op de staat van baten en lasten over 2016 Binnen te ontvangen posten staat de toezegging van de Lions Host gedaan tijdens het kerstgala va

Toelichting op de staat van baten en lasten over 2016 Binnen te ontvangen posten staat de toezegging van de Lions Host gedaan tijdens het kerstgala va Toelichting op de staat van baten en lasten over 2016 Binnen te ontvangen posten staat de toezegging van de Lions Host gedaan tijdens het kerstgala van 2016 van 6.500. Dit bedrag staat als een reservering

Nadere informatie

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek Radio Reclame Een lokaal radiostation dat in de hele Noordoostpolder maar ook daarbuiten is te ontvangen, via de kabel op 104.1 Mhz, in de ether op 105,2 Mhz, via luister op de nieuwswebsite van de lokale

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

AANBOD 2015 - VIVA FOR LIFE TOUR CAR PACK

AANBOD 2015 - VIVA FOR LIFE TOUR CAR PACK AANBOD 2015 - VIVA FOR LIFE TOUR CAR PACK CONCEPT Muziek voor het goede doel dichtbij huis. 3 radiopresentatoren laten zich 6 dagen en 6 nachten vrijwillig opsluiten in een glazen huis zonder vast voedsel

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Walk4Food Handleiding

Walk4Food Handleiding Walk4Food Handleiding Inhoud Inleiding 3 1. Wat is Walk4Food? 3 2. Samenstelling team 4 3. De organisatie stap voor stap 4 4. Na afloop van de sponsorloop 5 5. Tips 6 Bijlage: Opzet persbericht 7 2 Inleiding

Nadere informatie

Bestuursverslag 1.1 Oprichting en statutaire doelstelling 3 1.2 Bestuur 3

Bestuursverslag 1.1 Oprichting en statutaire doelstelling 3 1.2 Bestuur 3 Jaarverslag 2011 Stichting Jayden Langemeet 101, 4464 BJ Goes, Bankrekeningnummer 83.01.65.428 www.stichtingjayden.nl info@stichtingjayden.nl Tel. 06-38939938 Jaarverslag 2011 Inhoudsopgave Pagina Bestuursverslag

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Voedselbank het Hogeland

Jaarverslag 2016 Voedselbank het Hogeland Voedselbank het Hogeland Stichting Voedselbank het Hogeland Lombok 1 9951 SC Winsum Voorwoord In dit verslag blikken we terug op het jaar 2016. Over het algemeen kunnen we zeggen, dat in 2016 voortgeborduurd

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Inhoudsopgave DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Verenigingsstructuur Danssportvereniging Dance Explosion is een nieuwe danssportvereniging die anders is dan alle andere. In het

Nadere informatie

Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1

Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1 Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1 Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 2 De Liemers, helemaal goed! De promotie van de Liemers richt zich op vier

Nadere informatie

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER Limitless vzw SPONSORDOSSIER 1 Wie zijn wij? Limitless VZW is een jonge organisatie, gesticht door acht gepassioneerde sportievelingen die door sportieve uitdagingen aan te gaan geld inzamelen om verscheidene

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

EEN ZAMBIAANSE SPIEGEL

EEN ZAMBIAANSE SPIEGEL 26 EEN ZAMBIAANSE SPIEGEL Marike Spruyt - de Kloe / Willemieke Reijnoudt De grootste kracht van christelijk onderwijs is dat het bijdraagt aan karakterverandering. Op onze school komen kinderen uit arme

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT 1 Exploitatie overzicht 2013 Het voor Voedselbank Dordrecht turbulente jaar 2013 ligt achter ons. In juli zijn wij begonnen met het verbouwen van de hal

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba -1- Hoofdstuk 1 Inleiding In april 2004 vertrok Hetty Bloem naar Kriel (Zuid Afrika) en werkte in het kindertehuis van de Shelter Ministries. Gedurende

Nadere informatie

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ De Dommelcross is een nieuw hardloopevenement in de mooie natuur van de Meijerij. Met een uitgebreid programma aan cross-lopen dwars door het mooie,

Nadere informatie

KINDERRECHTEN IN UW KLAS?

KINDERRECHTEN IN UW KLAS? KINDERRECHTEN IN UW KLAS? Doe een beroep op UNICEF België voor gratis lesmateriaal, thematische gastlessen en concrete acties over kinderrechtenen ontwikkelingseducatie. Over UNICEF België UNICEF (het

Nadere informatie

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv.

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv. Drtv vernieuwt Momenteel wordt er een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook vergroten we de zichtbaarheid van de zender onder de bevolking. Denk bijvoorbeeld aan de workshops

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

Wat doen wij als Cliëntenraad Werk en Bijstand van de gemeente Tytsjerksteradiel voor u?

Wat doen wij als Cliëntenraad Werk en Bijstand van de gemeente Tytsjerksteradiel voor u? Maart 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Over de cliëntenraad 2. Tot ziens en welkom 3. Verslag achterbanbijeenkomst 18 maart 2013 4. SUN (Stichting Urgente Noden) 5. Werkcafé 6. Dyn Ynset 7. Stichting Leergeld

Nadere informatie

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden 41 STE OC&C RINGVAART REGATTA 11 mei 2016 Samenwerkingsmogelijkheden EEN BEGRIP SINDS 1976 De Ringvaart Regatta is ontstaan in 1976 als een onderlinge strijd tussen de roeiverenigingen Njord en Laga naar

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

GIP heeft uw hulp nodig...

GIP heeft uw hulp nodig... GIP heeft uw hulp nodig... Kinderen in Wa (Ghana) stichting Even voorstellen Wie is Stichting GIP? GIP is een kleine stichting met zeer enthousiaste vrijwilligers. Die 0% overhead kosten heeft, al het

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2016

TOUR. Sponsorpakketten 2016 Sponsorpakketten 2016 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

Versie 5, 25 januari 2014

Versie 5, 25 januari 2014 PLAN VAN AANPAK Van : Stichting Vrienden van Hospice Zwolle Datum : 25 januari 2014 Betreft : Hospice Zwolle / Plan van Aanpak Met Bestuur wordt hierna bedoeld het bestuur van de stichting Hospice Zwolle

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

Zonder hulp: zinnen maken met signaalwoorden

Zonder hulp: zinnen maken met signaalwoorden 1. Kijk naar de tekst. Voorspel waar de tekst over gaat. 2. Lees de tekst actief. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp. Kom je een verband tegen? Zet dan pijlen tussen

Nadere informatie

SAMEN KUNNEN WIJ HET! 2bike4alzheimer.nl

SAMEN KUNNEN WIJ HET! 2bike4alzheimer.nl 2bike4alzheimer, 400 km non-stop estafette fietstocht voor onderzoek naar dementie Op 17 en 18 september 2016 organiseert de stichting 2bike4alzheimer voor de vijfde maal de 24-uurs estafette fietstocht.

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

2015 LIVE RADIO VANAF DE NOORDZEE! YOUR OFFSHORE MUSIC STATION

2015 LIVE RADIO VANAF DE NOORDZEE! YOUR OFFSHORE MUSIC STATION 2015 LIVE RADIO VANAF DE NOORDZEE! YOUR OFFSHORE MUSIC STATION Het evenement voor 2015 belooft een spannend radio-avontuur te worden! Onder de slogan YOUR OFFSHORE MUSIC STATION is het de bedoeling om

Nadere informatie

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg versie 1: werkdocument Bespreking in de bestuursvergadering d.d. 19 januari 2015 Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

8 keer beoordeeld 10 december 2013

8 keer beoordeeld 10 december 2013 7,3 Werkstuk door D. 1296 woorden 8 keer beoordeeld 10 december 2013 Vak Levensbeschouwing Methode Standpunt 1A Welke onderwerpen komen aan de orde? Duurzame economie Armoede Duurzame producten Duurzame

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Onderzoek naar de keuze voor borst/kunstvoeding bij jonge moeders

Onderzoek naar de keuze voor borst/kunstvoeding bij jonge moeders Onderzoek naar de keuze voor borst/kunstvoeding bij jonge moeders Inleiding: Ik ben Sascha en ik ben 20 jaar, sinds eind november 2008 ben ik moeder van een flinke zoon die ik volledige borstvoeding op

Nadere informatie

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg 2015 Stichting Net Niet Genoeg Versie februari 2015 Datum 21 februari 2015 Status Definitief Inhoud 1 Algemeen 3 2 Jaarplan: Van het bestuur 4 2.1 Inleiding 4 2.2 Positionering 4 2.3 Website 4 2.4 Social

Nadere informatie

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar 011 - 3. Introductie 4. VOC Lokaal Radio 6. VOC Lokaal Televisie a. TV Spot b. Kabelkrant c. Billboarding 8. VOC Lokaal Online 9. Tarieven 10. Wie, wat, waar 11. Contact 2. VOC Lokaal is het samenwerkingsverband

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam,

Nadere informatie

ONTWIKKELING AANTAL MATCHES IN 2017

ONTWIKKELING AANTAL MATCHES IN 2017 1 ONTWIKKELING AANTAL MATCHES IN 2017 ONTWIKKELING AANTAL MEMBERS EN SPONSORS IN 2017 Aantal actieve sponsors In de grafiek de groei van het aantal members en het aantal sponsors. Eind december hadden

Nadere informatie

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen Prospectus OWL 2015 Beste Relatie In deze prospectus vindt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van de nieuwe lichting internationale studenten die in augustus in Leiden beginnen.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Hyves handleiding voor de Groenteman

Hyves handleiding voor de Groenteman Hyves handleiding voor de Groenteman In deze speciale Hyves handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist Hyves

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen.

IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen. NIEUWSBRIEF / november 2012 IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen. WERVING NIEUWE LEERLINGEN Met

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1+1=2. Right To Play 3 Kom in actie voor Mali 5 De actie 7 Dag van de actie 7 Afhandeling van de actie 8 Blijf in contact 9

Inhoudsopgave 1+1=2. Right To Play 3 Kom in actie voor Mali 5 De actie 7 Dag van de actie 7 Afhandeling van de actie 8 Blijf in contact 9 TOOLKIT 2014 Inhoudsopgave Right To Play 3 Kom in actie voor Mali 5 De actie 7 Dag van de actie 7 Afhandeling van de actie 8 Blijf in contact 9 Bijlage Het Right To Play vriendje 10 Gouden tips 11 Veel

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Communicatiemiddelen legenda: Inwoners bijeenkomst. Toekenning vervoerder leerlingenvervoer Aankondiging Presentatie. Inwoners bijeenkomst

Communicatiemiddelen legenda: Inwoners bijeenkomst. Toekenning vervoerder leerlingenvervoer Aankondiging Presentatie. Inwoners bijeenkomst Juni 2014 Iedere maand RIB 1 Inwoners bijeenkomst Inwoners bijeenkomst 2 3 4 5 6 7 8 Persbericht 3D atjes Persbericht 3D atjes Inwoners bijeenkomst Toekenning vervoerder leerlingenvervoer Aankondiging

Nadere informatie

Sponsordossier. Project 14712

Sponsordossier. Project 14712 Project 14712 Sponsordossier Voor een tweede leven na orgaantransplantatie! Een project ten voordele van Transplantoux o.l.v. prof. dr. Monbaliu UZ Leuven. Project In samenwerking met het Leuvens Universiteitsfonds

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Famia Plania gaat al halve eeuw met de tijd mee zaterdag, 24 oktober 2015 00:00

Famia Plania gaat al halve eeuw met de tijd mee zaterdag, 24 oktober 2015 00:00 Vijftig jaar gezinsplanning! De Stichting Famia Plania vierde dit gouden jubileum op 1 oktober. Al een halve eeuw geeft de stichting voorlichting en diensten over alles wat met seksualiteit en reproductieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

Opdracht 1 : Vragenlijst voor intakegesprek

Opdracht 1 : Vragenlijst voor intakegesprek Opdracht 1 : Vragenlijst voor intakegesprek 1. Wat voor soort promotiemateriaal wilt u gebruiken? (poster,dm-brief etc.) 2. Wilt u ook dat er dm-brieven worden gestuurd naar de bewoners en bedrijven? 3.

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie