Inleiding. Versie: 20 april 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inleiding. Versie: 20 april 2009"

Transcriptie

1 TENUEPLAN Inleiding. Versie: 20 april 2009 Doel van deze procedure is het verduidelijken van de werkwijze en gebruikregels die van toepassing zijn bij het gebruik van door de v.v WZC ter beschikking gestelde kleding en materialen. a. Algemene gebruiksregels. b. Kosten Kleding en materialen. c. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden. d. Uitgifte. e. Inname f. Kleding overzicht g. Rapportage en Informatie h. Voorbeeld uitgifte formulieren. Nummering kleding. - Leiders kunnen kleding op nummer uitgeven waardoor de kosten bij vermissingen / beschadigingen direct aan de betrokken kunnen worden verteld. - Coordinatoren weten waar hun pijnpunten liggen en kunnen direct de nodige acties nemen. Uitschrijving - Niet ingeleverd, niet uitgeschreven. Betalen of inleveren. Deurwaarder / Incasso bureau - Niet betalen, niet spelen. Dit bespaart een hoop werk en irritatie Borg - Door vooral de jeugdspelers wordt op een onverschillige wijze omgegaan met onze spullen, veel beschadigingen, vermissingen, kunnen worden voorkomen. - Belangrijk voor deze spelers is dat zij bij het begin van de nieuwe competitie mooie en goed onderhouden kleding krijgen. - Verantwoordelijkheids besef moet groeien en het plichtsbesef, is hierbij het hulpmiddel.

2 Informatie. Resultaten m.b.t controles en innames uitgesplitst in Senioren Selectie Senioren Junioren Selectie Junioren Pupillen Selectie Pupillen en kids zoveel mogelijk publiceren met onze publicatie middelen: - Flits Nieuwsbulletin WZC site etc. - Vaste vergadering onderwerp ( Jaarvergadering Leiders/Trainers bestuur, etc.) Gebruikregels. Onderstaande regels gelden voor alle teams van de v.v. WZC en zijn van toepassing op alle gebruikte kleding en materialen die ter beschikking zijn gesteld. Algemeen: 1. Alle door de v.v. WZC ter beschikking gestelde kleding / materialen zijn eigendom van de v.v. WZC 2. Het gebruik van de kleding is alleen toegestaan tijdens de wedstrijden en voorbereiding op wedstrijden. 3. Alleen de WZC kleding specifiek ter beschikking gesteld voor trainingen mag worden gedragen tijdens de trainingen 4. Het gebruik van de kleding en overige middelen buiten de WZC activiteiten is niet toegestaan. 5. Door leiders / trainers kunnen geen toezeggingen worden gedaan m.b.t. privé gebruik, In bruikleen geven of schenken aan leden of derden. 6. Indien spelers de vereniging verlaten moeten zij alle ter beschikking gestelde kleding / materialen direct schoon (gewassen) inleveren. 7. Kosten voor vervanging tengevolge van diefstal / vermissing / beschadiging zijn voor rekening van de betrokken speler en/of team. 8. In bepaalde gevallen bijvoorbeeld bij slijtage als gevolg van normaal gebruik worden de kosten door WZC bekostigd. (dit ter beoordeling van de BG Voetbal BG Facilitair) 9. Het door een speler, ten gevolge van beschadiging / vermissing bekostigde kleding, is het eigendom van de v.v. WZC en Niet van de betrokken speler. Trainingen / Zaaltrainingen / Zaal wedstrijden 1. Het gebruik van keeper lange broek warming-up tenues is niet toegestaan tijdens trainingen en zaaltrainingen en zaalwedstrijden. Onderhoud. 1. De teams die gebruik maken van de wasmogelijkheden van de materiaal/terrein commissie moeten de tijdens de wedstrijden gebruikte kleding uitsorteren en in een aparte plastic zak aanbieden voor bewassing. 2. Kosten bewassing van zijn voor rekening van betrokken speler / team of wordt betaald door WZC. 3. Kleding moeten apart en conform het bijgeleverde wasvoorschrift worden behandeld.

3 Financiële aangelegenheden. Als geconstateerd wordt dat een individueel lid verantwoordelijk is voor vermissing / beschadiging of diefstal dan zal hem/haar schriftelijk de kosten m.b.t vervanging worden medegedeeld. Als geen direct verantwoordelijke kan worden aangewezen dan wordt formeel het team door de leider aansprakelijk gesteld. Het betreffende lid / ouder(s) / verzorger(s) krijgt een nota m.b.t. de te betalen kosten toegestuurd. Deze betaling moet binnen 14 dagen geschieden Sancties Het niet nakomen van deze financiële verplichting heeft tot gevolg dat betreffende speler wordt uitgesloten van het volgen van trainingen en wedstrijden. Bij het overgaan naar een andere vereniging zullen overschrijvingen Niet worden getekend voordat of alle kleding en overige materialen schoon en gewassen zijn ingeleverd c.q. zijn betaald en aan de contributieverplichtingen is voldaan. Het bij beëindiging van het lidmaatschap en/of overschrijving niet inleveren van kleding / materialen betekent dat alle kosten die gemoeid zijn met de vervanging voor rekening van de betrokken speler / ouder(s) / verzorger(s) zijn. Indien betalingen na 14 dagen en 2 aanmaningen niet hebben plaats gevonden, zullen de vorderingen aan een incasso bureau worden overgedragen. In geval van situaties waarin het reglement niet voorziet neemt het bestuur een besluit over de te nemen sanctie. Opmerkingen: Spelers / ouders / verzorger(s) kunnen tegen de beslissing: Kosten voor rekening speler in beroep gaan door dit schriftelijk kenbaar te maken (binnen 7 dagen)bij de betrokken leider / coördinator. Het bezwaarschrift kan mondeling worden toegelicht, dit na uitnodiging door de voorzitter van het bestuur.

4 Verantwoordelijk en bevoegdheden. Materiaal Inkoop Commissie. Alle kleding is Hummel kleding en wordt geleverd via Sport 2000 Hagen Verantwoordelijkheden: Het adviseren en aankopen van nieuwe kleding en materialen. Het uitgeven van kleding en materialen aan de coördinatoren / opdrachtgevers. Het uitgeven / registreren / rapporteren van uitgegeven kleding en materialen. Het bepalen van de staat van onderhoud en beschadiging van ingeleverde kleding / materialen. Het rapporteren over de staat van onderhoud / compleetheid van de door de vereniging ter beschikking gestelde kleding aan commissie sponsoring afd inkoop DB en coordinatoren Het beschikbaar stellen van oude bruikbare kleding voor intern gebruik en/of voor humanitaire doeleinden. Bevoegdheden: Bevoegd tot het geven van: ongevraagd advies: Betreffende alle door de vereniging aan te schaffen kleding en materialen. Het in bruikleen geven van kleding aan zijn / haar leden. Het uitvoeren van alle noodzakelijke activiteiten die leiden tot doelmatig en effectief beheer. Met uitsluiting van enige andere partij tot het doen van bestellingen en voetbalmaterialen. Tot het doen van individuele bestellingen, tot een bedrag van Coördinatoren Verantwoordelijkheden: Zijn aanwezig bij de bij de uitgifte van kleding / materialen. Zijn aanwezig bij het uitgeven van kleding / materialen en tekenen voor gezien. Het uitvoeren van een halfjaarlijkse controle op compleetheid en staat van onderhoud. Het rapporteren over de staat van onderhoud / compleetheid aan de commissie sponsoring / afd inkoop-bestuur. Duidelijke registratie van hem / haar ter beschikking gestelde kleding materialen. Het nemen van maatregelen m.b.t. onderhoud en gebruik van kleding Bevoegdheden: Bevoegd tot het geven van: ongevraagd advies: Bij het vervangen van beschadigde / ontbrekende kleding.

5 Leiders Verantwoordelijkheden: Zijn aanwezig bij de uitgifte van kleding / materialen en tekent voor ontvangst. Duidelijke registratie van hem / haar ter beschikking gestelde kleding - materialen Het uitvoeren van een maandelijkse controle op compleetheid en staat van onderhoud. Het rapporteren over de staat van onderhoud / compleetheid aan de coördinator. Levert aan het eind van het seizoen een compleet ingevulde inventarisatie formulier, kleding en materiaal in (vermissing beschadiging overige opmerkingen) Bevoegdheden: Bevoegd tot het geven van: een ongevraagd advies bij het vervangen van beschadigde / ontbrekende kleding. Het rapporteren over de staat van onderhoud / compleetheid aan de coördinator. Het nemen van maatregelen m.b.t. onderhoud en gebruik van kleding Uitgifte: 1. Bij de start van het nieuwe seizoen worden aan alle elftallen van de v.v. WZC kleding ter beschikking gesteld en mogelijk een teamtas. a. De uitgifte geschiedt op een vaste avond per leeftijdscategorie. b. De coördinatoren van de betrokken leeftijdscategorieën zijn bij de uitreiking aanwezig en tekenen voor ontvangst. 2. Per elftal is de inhoud van de teamtas bepaald en op een inventarisatie overzicht vastgelegd. a. Tijdens de uitgifte wordt de tas en inhoud gecontroleerd op compleetheid beschadiging en staat van onderhoud. 3. De teamtassen worden aan de leiders / trainers bij het begin van het seizoen uitgereikt. a. Bij de uitgifte worden het inventarisatie overzicht en een kopie getekend. b. Teamtassen en materialen worden alleen aan de leiders / trainer overhandigd, bij afwezigheid kan dit ook aan de coördinator worden uitgereikt. b. Niet tekenen betekent geen overdracht van teamtas en kleding. 4. Registratie a. Afwijkingen, tekortkomingen worden op de inventarisatie formulieren genoteerd. 5. Informatie. a. De leider meldt ouders / verzorgers wat hun kind in bruikleen heeft en wat de spelregels zijn, en mogelijke consequenties bij vermissing en beschadiging. (zie bijlage huishoudelijk regelement)

6 6. Rapportage. a. De M.I.C. zal aan de commissie sponsoring afd;inkoop en de coördinatoren rapporteren wat is uitgereikt de tekortkomingen - de acties de te verwachten kosten. 7. Advies. a. Leider / coördinatoren maken per team een overzicht wie wat in gebruik heeft. Noteren op dit inventarisatie formulier welke nummers / maat / etc. b. Laat spelers (ouders tot de C jeugd) tekenen voor wat zij in bruikleen hebben gekregen en waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Algemeen: Inname 1. Aan het eind van het seizoen wordt van alle elftallen van de v.v. WZC alle ter beschikking gestelde kleding / materialen ingenomen. a. De inleverdata wordt via de afdeling inkoop /leiders gecommuniceerd en geschiedt op een vaste avond per leeftijdscategorie. b. Het inventarisatie formulier wordt compleet ingevuld aangeleverd en voorzien van opmerkingen m.b.t. compleetheid en staat van onderhoud. c. Kleding wordt gecontroleerd op compleetheid staat van onderhoud- schoonheid aan de hand van het inventarisatie formulier. 2. De kleding dient schoon en gewassen aangeleverd te worden. a. Niet gewassen kleding wordt geweigerd en als niet ingeleverd beschouwd. 3. Verschillen en beschadigingen komen ten laste van de speler c.q. het team. a. De aan te vullen kleding / materialen zullen direct worden besteld en na levering worden toegevoegd in de bij het team behorende teamtas b. De bij de vermissing en beschadigingen behorende kosten zullen direct bij inlevering worden verteld. 4. Registratie a. Door de M.I.C. zullen zowel de positieve en negatieve worden geregistreerd, en gerapporteerd aan de commissie sponsoring afd;inkoop DB 5. Informatie. a. Door de leider zal de spelers en/of team worden geinformeerd m.b.t. de kosten en andere eventuele maatregelen. 6. Rapportage a. De M.I.C. zal aan het DB en de commissie sponsoring afd:inkoop en de Coördinatoren rapporteren wat is ingenomen de tekortkomingen - de acties de te verwachten kosten.

7 Kosten kleding / materiaal Bijlage -1 Standaardtenue. WZCShirt: WZCShort: 9,95 WZCKousen: met wzc logo 9,95 KeeperShirt: KeeperlangeBroek: KeeperkorteBroek: KeeperKousen: 9.95 WZCTeamtas: Windbreaker: Reservetenue. ReserveShirt: ReserveShort: ReserveKousen: 8.00 Extrakleding. PresentatiePolo: PresentatieSweater: PresentatieJas: TrainingsT-Shirt: TrainingsWindbreaker: TrainingsBermuda: TrainingsLangeBroek: TrainingsSweatshirt: TrainingsKousen: 8.00 WZCCoachjas: Spelerstas: Warming-UpSweater: Warming-UpBroek: Inloopshirt: Scheidsrechter/Grensrechter kleding. Scheidsrechter shirt: Scheidsrechter short: Grensrechter polo: Grensrechter short: Grensrechtersokken: 8.00

8 Ballen. DerbyStar Brilliant Gold: DerbyStar Brilliant: DerbyStar Classic: Overigematerialen. Waterzakken: Bidondragers: Bidons: Ballennetten: Doppen: 30.00

9 Uitgifte / Inname formulier. Bijlage -2 WZC Kleding Seizoen: Aantal Uitgifte Opmerkingen Uitgifte Inname Opmerkingen Inname WZC shirt WZC short WZC kouzen WZC keeper shirt 2 2 1st (Oranje/Zwart) + 1 st. Lime WZC Keeperbroek Lang 1 1 WZC Keeperbroek Kort 1 1 WZC Keeper Kousen 2 2 1st (blauw wit) + 1 st. Wit WZC Teamtas 1 1 WZC Windbreaker 3 3 Presentatie Polo Presentatie Sweater Presentatie Jas WZC Coachjas 6 6 Inloopshirt TrainingsT-shirt TrainingsWindbreaker TrainingsBermuda TrainingsLangeBroek TrainingsSweatshirt SpelersTas TrainingsKousen WarmingUpBroek WarmingUpSweatshirt 20 25

10 Bruikleenformulier: Selectie teams Bijlage -3 Seizoen: Ondergetekende verklaard dat hij van de v.v. WZC de vermelde kleding / materialen in bruikleen en in goede staat heeft ontvangen. Hij / zij is op de hoogte van de regels die bij het in gebruik hebben van toepassing zijn WZC - shirt WZC short WZC kousen Keeper - shirt -2st ( 1st. blauw/wit 1 st. Lime) Keeper lange broek Keeper korte broek Keeperkousen 2 st. (1paar blauw/wit) 1 paar (blauw) Teamtas Inloop T -shirt Trainings T -shirt Trainings Windbreaker Trainings Bermuda Trainings Lange broek Trainings Sweatshirt Trainings Kousen Presentatie Polo Presentatie Sweater Presentatie Jas Spelerstas WarmingUp broek WarmingUp Sweatshirt Naam; Adres ; Woonplaats: Telefoon nummer: Handtekening ( Ouders en/of verzorger i.g.v. minderjarige)

11 Bruikleenformulier: Jeugd teams Bijlage -4 Seizoen: Ondergetekende verklaard dat hij van de v.v. WZC de vermelde kleding / materialen in bruikleen en in goede staat heeft ontvangen. Hij / zij is op de hoogte van de regels die bij het in gebruik hebben van toepassing zijn WZC - shirt WZC short WZC kousen Keeper - shirt Keeper lange broek Keeper korte broek Keeperkousen Teamtas Naam; Adres ; Woonplaats: Telefoon nummer: Handtekening ( Ouders en/of verzorger i.g.v. minderjarige)

12 Bruikleenformulier: Senioren teams Bijlage -5 Seizoen: Ondergetekende verklaard dat hij van de v.v. WZC de vermelde kleding / materialen in bruikleen en in goede staat heeft ontvangen. Hij / zij is op de hoogte van de regels die bij het in gebruik hebben van toepassing zijn WZC - shirt WZC short WZC kousen Keeper - shirt Keeper lange broek Keeper korte broek Keeperkousen Teamtas Naam; Adres ; Woonplaats: Telefoon nummer: Handtekening :..

Win win voor de leden, de ouders, sponsoren en de smhc.

Win win voor de leden, de ouders, sponsoren en de smhc. Ref.: Uitgebreide toelichting op het kleding beleid van SMHC 09022013 Beste SMHC lid, SMHC heeft met ingang van seizoen 2013 2014 een kledingbeleid. Het kleding beleid bestaat uit vier onderdelen. Win

Nadere informatie

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG Versie: 1 juli 2012 Beste leden, Naar aanleiding van opmerkingen binnen de club over hoe om te gaan met (sponsor) kleding en wie waar verantwoordelijk voor is heeft de

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te gaan met de in bruikleen

Nadere informatie

Introductie spelregels kleding

Introductie spelregels kleding Introductie spelregels kleding De VV Ruurlo heeft de ambitie uitgesproken om op het gebied van kleding rondom wedstrijden één uitstraling te hebben. Tot 2024 gebeurt dit door middel van het merk Quick.

Nadere informatie

KLEDINGPAKKETTEN v.v. Dilettant stelt 3 verschillende soorten kledingpakketten ter beschikking, namelijk:

KLEDINGPAKKETTEN v.v. Dilettant stelt 3 verschillende soorten kledingpakketten ter beschikking, namelijk: KLEDINGBELEID V.V. DILETTANT v.v. Dilettant hecht waarde aan een professionele uitstraling en vindt daarom dat de kleding van spelers en leiders doorlopend representatief en uniform moet zijn. Dit betekent

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te

Nadere informatie

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING 12.1 KLEDINGSPONSORING Shirtsponsoring, beter gezegd kledingsponsoring, is één van de sponsorvormen bij de s.v. Grol. In principe kan voor alle teams gewerkt worden met

Nadere informatie

KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA

KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA KLEDINGBELEID S.V. AUDACIA 1. Kleding a. Audacia wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniform outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele

Nadere informatie

Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue

Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue Inleiding: De meeste elftallen zijn gewend om shirts van de club te krijgen. Tot nu toe stond daar meestal een sponsor naam op. Wanneer de kleding versleten

Nadere informatie

Broekster-Wâlden. Kledingreglement. Kleding en Materialen reglement Broekster-Wâlden 17 maart 2015, rev 2.

Broekster-Wâlden. Kledingreglement. Kleding en Materialen reglement Broekster-Wâlden 17 maart 2015, rev 2. 1 Broekster-Wâlden Kledingreglement Maart 2015 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Kledingfonds Broekster-Wâlden 2014-2015 3 Broekster-Wâlden kleding 3 Welke kleding 3 Kledingbeheer 3 Commissie accommodatie

Nadere informatie

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Van : J. den Boer Datum : 25 mei 2008 Betreft : brf kleding Leaseplan z.s.v. Sportlust '46 Geachte ouders, Al jaar en dag worden elftallen van

Nadere informatie

Voetbalvereniging Terneuzen

Voetbalvereniging Terneuzen Voetbalvereniging Terneuzen Kledingbeleid 2013-2018 Bestuur... 4 Kledingcommissie... 4 Sponsorcommissie... 4 Penningmeester... 4 Kledingfonds... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Wedstrijdkleding...

Nadere informatie

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure Kledingvoorschrift en kledingprocedure PSV Poortugaal 1. Kleding 2. Wedstrijdtenue PSV Poortugaal 3. Aanschaf sportkleding 4. Tenues en trainingspakken met sponsoruitdrukkingen 5. Sponsoring 6. Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Kleding leaseplan. vv Bruchterveld

Kleding leaseplan. vv Bruchterveld vv Bruchterveld Kleding leaseplan Inleiding Shirt sponsor Start Regels Voordelen-opmerkingen Kosten Interesse? sponsoring@vvbruchterveld.nl Inleiding: De meeste elftallen zijn gewend om tenues van de club

Nadere informatie

Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout

Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout Kledingbeleid RKSV Mierlo-Hout KLEDINGBELEID RKSV MIERLO-HOUT Doelstelling Rksv Mierlo-hout wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit straalt

Nadere informatie

1. Het wedstrijdtenue bestaat uit shirt, sokken en broek. Alle overige wedstrijdkleding en (beschermend) materiaal valt hier niet onder.

1. Het wedstrijdtenue bestaat uit shirt, sokken en broek. Alle overige wedstrijdkleding en (beschermend) materiaal valt hier niet onder. KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN 1 Kleding 1. GIJS wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele

Nadere informatie

KLEDINGFONDS V.V. SPIRIT

KLEDINGFONDS V.V. SPIRIT KLEDINGFONDS V.V. SPIRIT INLEIDING De vv Spirit hecht waarde aan een professionele uitstraling en vindt daarom dat de kleding van spelers en leiders doorlopend representatief en uniform moet zijn. Dit

Nadere informatie

KLEDINGFONDS EN -REGLEMENT

KLEDINGFONDS EN -REGLEMENT KLEDINGFONDS EN -REGLEMENT Voetbalvereniging Wildervank Opgericht 5 april 1930 - Koninklijk goedgekeurd 19 juni 1960 Kledingfonds v.v. Wildervank Inleiding 2 Algemeen kledingreglement 3 Veel gestelde vragen

Nadere informatie

REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK

REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK Datum : september 2015 Voorwoord K.V, Sparta Nijkerk kent m.i.v. het jaar 2014 een kledingcontributie. Deze contributie stelt zich tot doel om elk team te voorzien van

Nadere informatie

KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN

KLEDINGBELEID GIJS GRONINGEN 1. Kleding a. GIJS wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniform outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele uitstraling. Ieder competitie

Nadere informatie

S.V. Kickers 69 te Leimuiden

S.V. Kickers 69 te Leimuiden Kledingplan S.V. Kickers 69 hecht waarde aan een professionele uitstraling en vindt daarom dat de kleding van spelers en leiders doorlopend representatief en uniform moet zijn. Dit betekent dat alle kleding

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

Reglement Wedstrijdkleding VV Bok 2013

Reglement Wedstrijdkleding VV Bok 2013 Reglement Wedstrijdkleding VV Bok 2013 Wedstrijdkleding Artikel 1 1. De officiële wedstrijdkleding van de vereniging bestaat uit de volgende onderdelen: a. korte broek; b. wedstrijdshirt; c. sportsokken;

Nadere informatie

Kleding reglement. ement

Kleding reglement. ement Kleding reglement ement T.S.V. THEOLE 27 juni 2014 T.S.V. THEOLE KLEDINGREGLEMENT INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Kleding... 2 Artikel 2 - Wedstrijdtenue T.S.V. Theole... 2 Artikel 3 - Aanschaf sportkleding...

Nadere informatie

de Leeuwarder Zwaluwen C.S.V. Kledingreglement

de Leeuwarder Zwaluwen C.S.V. Kledingreglement de Leeuwarder Zwaluwen C.S.V. Kledingreglement April 2018 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Kledingfonds Leeuwarder Zwaluwen 2018 e.v.... 3 Leeuwarder Zwaluwen kleding bij jeugdafdeling en dames... 3

Nadere informatie

De bruikleenkosten van deze kleding zijn vastgesteld op 24,00 euro voor het seizoen

De bruikleenkosten van deze kleding zijn vastgesteld op 24,00 euro voor het seizoen Kledingfonds 22 September 2016 Beste spelers/ouders/verzorgers, Verheugd kunnen wij u vertellen dat wij de bedrijven Germs Timmerwerken, t Meubelhuus, Hospers Wand en Dak montage, Sanders Compleetbouw,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1: Wedstrijdtenue VERENIGINGSKLEDING Tenzij vanwege bestuur anders wordt voorgeschreven zijn de spelers en speelsters bij wedstrijden gekleed in het officiële verenigingsshirt.

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN

Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN SEIZOEN 2013-2014 Reglementen aanmelden - opzeggen Aanmelden Leden of aankomende leden kunnen zich uitsluitend met het inschrijvingsformulier aanmelden als

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier CSV 1928

Aanmeldingsformulier CSV 1928 Aanmeldingsformulier CSV 1928 De Christelijke Sport Vereniging 1928 Voetbal, zoals onze naam officieel is, heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. CSV 1928 speelt zijn thuiswedstrijden

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier AANMELDINGSFORMULIER (versie 2016-03-09) Voornaam: Achternaam: Geslacht: Jongen / Man Meisje / Vrouw Geboortedatum: Geboorteplaats: Gewenst team: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: Mobiel nummer:

Nadere informatie

Reglement materiaal- en accommodatiebeheer

Reglement materiaal- en accommodatiebeheer Toelichting Reglement Accommodatie- en Materiaalbeheer. Dit document is opgesteld om alle leden van RKSV Liessel inzicht te geven hoe verwacht wordt om te gaan met zowel accommodatie als de ter beschikking

Nadere informatie

Beste spelers/ouders/verzorgers,

Beste spelers/ouders/verzorgers, Beste spelers/ouders/verzorgers, Na vele jaren de jeugdselectieteams van A.V.V. ALPHEN te hebben gesponsord, heeft HWI van Henk Wille aangegeven te stoppen. Wij danken namens de vele jeugdleden Henk Wille

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBTENUE INHOUD. Tegelse Tafeltennis Club 1. INLEIDING... 2

REGLEMENT CLUBTENUE INHOUD. Tegelse Tafeltennis Club 1. INLEIDING... 2 Tegelse Tafeltennis Club REGLEMENT CLUBTENUE INHOUD 1. INLEIDING... 2 2. REGLEMENT... 3 2.1 BESTAANDE AFSPRAKEN EN REGLEMENTEN... 3 2.2 KLEDINGBIJDRAGE... 3 2.3 COMPETITIE... 3 2.4 TOERNOOIEN... 3 2.5

Nadere informatie

Wedstrijd shirt 35,00 (JR) / 37,50 (SR)

Wedstrijd shirt 35,00 (JR) / 37,50 (SR) Wedstrijd shirt 35,00 (JR) / 37,50 (SR) Senior maten: S, M, L, XL, 2XL Optie: zonder rugnummer (EF-pupillen), minderprijs 5,00 Optie: korte mouwen, zelfde prijs, levertijd 8 weken extra Optie: meisjes/dames-snit,

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

VOORBEREIDING op een seizoen

VOORBEREIDING op een seizoen PROCEDURE VOORBEREIDING op een seizoen Procedure van elftal evaluatie binnen een seizoen en de voorbereiding naar een nieuw seizoen. 1 Jeugdplan SV Hoofddorp/jan10 Inhoudsopgave: De voorbereiding op het

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Kledingplan CVV Zwervers SPORTIEF EN MET PLEZIER PRESTEREN

Kledingplan CVV Zwervers SPORTIEF EN MET PLEZIER PRESTEREN Kledingplan CVV Zwervers Status Kledingplan Op de ledenvergadering van 1 juni 2018 is het kledingplan goedgekeurd. De goedgekeurde voorstellen zijn door de kledingcommissie verder uitgewerkt en er is implementatie-plan

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

De Aftrap 29 augustus 2017 Instructiebijeenkomst voor Leiders en Trainers Seizoen

De Aftrap 29 augustus 2017 Instructiebijeenkomst voor Leiders en Trainers Seizoen De Aftrap 29 augustus 2017 Instructiebijeenkomst voor Leiders en Trainers Seizoen 2017-2018 Agenda Inloop + ophalen teamuitrusting 19:00-19:30 De Aftrap 19:30-20:15 Vragen + afsluiting 20:15-20:45 Sv Juliana

Nadere informatie

Kledingcollectie UNION Vragen en antwoorden Versie 2 juni 2017

Kledingcollectie UNION Vragen en antwoorden Versie 2 juni 2017 Kledingcollectie UNION Vragen en antwoorden Versie 2 juni 2017 De nieuwe UNION clubkleding is beschikbaar. Hoe gaat het in zijn werk? Hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden. Staat je vraag er

Nadere informatie

AANMELDING LIDMAATSCHAP

AANMELDING LIDMAATSCHAP Welkom bij VC Zwolle! Leuk dat je overweegt lid te worden van onze vereniging. Om lid te kunnen worden van VC Zwolle doorlopen we de volgende procedure: 1. Lees dit document goed door. De rechten en plichten

Nadere informatie

de Leeuwarder Zwaluwen C.S.V. Kledingreglement

de Leeuwarder Zwaluwen C.S.V. Kledingreglement de Leeuwarder Zwaluwen C.S.V. Kledingreglement Juni 2014 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Kledingfonds Leeuwarder Zwaluwen 2014-2015... 3 Leeuwarder Zwaluwen kleding... 3 Welke kleding... 3 Kledingbeheer...

Nadere informatie

PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015

PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015 PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015 Onderstaand treft u de prijslijst voor de sponsoring van een van de elftallen van RKVV Emplina. Vanaf het seizoen 2013/2014 is er gekozen voor het Spaanse kledingmerk

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

V.V. De Meern kledinglijn

V.V. De Meern kledinglijn V.V. De Meern kledinglijn Introductie Met ingang van seizoen 2016-2017 introduceren we een nieuwe kledinglijn van Quick en een nieuw kledingmodel. Na een lange en uitgebreide selectie, waarbij we met meer

Nadere informatie

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014.

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. Kledingsponsor SV Houten heeft een kledingsponsorovereenkomst met ERREA Italië die door loopt tot 30 augustus 2015. In deze overeenkomst is

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Materiaalbeleid hockeyclub Cranendonck

Inhoudsopgave. Materiaalbeleid hockeyclub Cranendonck Inhoudsopgave 1 Materiaalbeheer; visie vanuit de club... 2 2 Beheren en registreren van materiaal... 2 3 Zaalhockey... 2 4 Keepers... 2 5 Kleding... 3 6 Materiaal voor algemeen gebruik... 3 7 Materiaalbeleid

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Aanmeldingsformulier v.v. Gasselternijveen Achternaam: Voorvoegsel (a.u.b. voluit): Roepnaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Postcode/Woonplaats: Tel. of mobiel nr.: E-mail:................,.......

Nadere informatie

ACTIVITEITENDRAAIBOEK

ACTIVITEITENDRAAIBOEK ACTIVITEITENDRAAIBOEK ACTIVITEITEN NAAM: WILLEM LETEMAHULU PENALTY BOKAAL COÖRDINATOR: AUTEUR: MICHEL CREEMERS ELWIN BROUWER 1 Versie geschiedenis: Versie Datum Auteur(s) Omschrijving 0.1 23. Jul. 2017

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

CONTRIBUTIEREGELING. Seizoen

CONTRIBUTIEREGELING. Seizoen CONTRIBUTIEREGELING Seizoen 2017-2018 1. Basiscontributie v Het voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Alle leden worden geacht deze contributieregeling na te leven en zich aan de genoemde

Nadere informatie

Arbitrageplan Olympia 60

Arbitrageplan Olympia 60 Arbitrageplan Olympia 60 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatiestructuur 4. Taken arbitragecommissie 5. Profielschets verenigingsscheidsrechter 6. Organisatie rond wedstrijden 7. Werving,

Nadere informatie

V.V. De Meern kledinglijn

V.V. De Meern kledinglijn V.V. De Meern kledinglijn Introductie Met ingang van seizoen 2016-2017 introduceren we een nieuwe kledinglijn van Quick en een nieuw kledingmodel. Na een lange en uitgebreide selectie, waarbij we met meer

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Functiebeschrijving Hoofdtrainer selectie Rkvv Jeka:

Functiebeschrijving Hoofdtrainer selectie Rkvv Jeka: Functiebeschrijving Hoofdtrainer selectie Rkvv Jeka: Functie omgeving: De werkzaamheden worden verricht binnen de jeugdopleiding van Rkvv Jeka. De Hoofdtrainer richt zich op het uitvoeren van het beleid

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging De Kater

Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging De Kater Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging De Kater per 1 augustus 2011 Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Art. 1 Volleybalvereniging De Kater is een sectie van de omnivereniging De Kater. De sectie is opgericht

Nadere informatie

GEDRAGSCODE-STATUUT sv Houtwijk

GEDRAGSCODE-STATUUT sv Houtwijk GEDRAGSCODE-STATUUT sv Houtwijk Artikel 1 Commissie sportiviteit en respect a. Het gedragscode-statuut (het statuut) hoort als bijlage bij het huishoudelijk reglement en is bedoeld om als leidraad te fungeren

Nadere informatie

Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015

Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015 Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015 Beste voetbalvrienden, Na enkele maanden dan eindelijk weer een nieuwsbrief. Vanwege onderbezetting heeft dit even op zich laten wachten. Maar nu dan een zeer uitgebreide

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6.

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6. Inhoudsopgave pag. Voorwoord 2 Het jaar opstarten 2 Afgelastingen 4 Voor de wedstrijd 5 Tijdens de wedstrijd 6 Rust 6 Na de wedstrijd 6 Speeltijden 7 Overige belangrijke informatie 8 Invullen officiële

Nadere informatie

Kledinglijn LRC Leerdam

Kledinglijn LRC Leerdam Kledinglijn LRC Leerdam De kledinglijn van LRC Leerdam bestaat uitsluitend uit kleding van het merk Quick. De collectie bestaat uit presentatie kleding, trainings- en warming up kleding, jassen, tassen

Nadere informatie

AANMELDING. Wat krijg je als je lid wordt? CONTRIBUTIE

AANMELDING. Wat krijg je als je lid wordt? CONTRIBUTIE AANMELDING Aanmelden doe je bij de ledenadministratie. Het telefoonnummer is te vinden op de website degendten.nl (onder algemene informatie) en op het publicatiebord bij de ingang van zwembad de Blenk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOETBALVERENIGING D.E.S. GEVESTIGD TE ZUIDLAND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOETBALVERENIGING D.E.S. GEVESTIGD TE ZUIDLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOETBALVERENIGING D.E.S. GEVESTIGD TE ZUIDLAND NAAM EN ZETEL Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Door Eendracht Sterk" (D.E.S.), zij wordt echter aangeduid met "v.v.zuidland";

Nadere informatie

Vrijwilligersprotocol

Vrijwilligersprotocol Vrijwilligersprotocol 1. Inleiding : Op de Algemene Ledenvergadering van 04 november 2009 is het voorgenomen besluit aanvaard om, ingaande seizoen 2010-2011, een vrijwilligersbijdrage in te voeren voor

Nadere informatie

Huisnummer Toevoeging.. Plaats... Mobiel:... Voorkeur: * (NB: de actuele contributiebedragen zijn te vinden op onze website)

Huisnummer Toevoeging.. Plaats... Mobiel:... Voorkeur: * (NB: de actuele contributiebedragen zijn te vinden op onze website) AANMELDINGSFORMULIER Persoonsgegevens: * Achternaam:... Roepnaam:. Geboortedatum:. Adres/Contactgegevens: * Postcode: Straatnaam: Telefoon:. Emailadres:.. Tussenvoegsel:.. Voorletters:. Geslacht:. Huisnummer

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Jeugd aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen

Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Functies voor vrijwilligers bij VV Beekbergen Vrijwilligersfuncties, versie maart 2018 1 Inhoud Wat kunt u doen bij onze club? Activiteitencommissie Afdelingscoördinator jeugd Communicatie / redactie Coördinator

Nadere informatie

SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN. INFORMATIE JEUGD- EN SENIORENLEIDERS en TRAINERS

SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN. INFORMATIE JEUGD- EN SENIORENLEIDERS en TRAINERS SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN INFORMATIE JEUGD- EN SENIORENLEIDERS en TRAINERS Taken jeugd- en seniorenleiders Spelerspas. De leider is, samen met de aanvoerder, verantwoordelijk voor de formaliteiten

Nadere informatie

sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden sponsormogelijkheden Ik kan m wel inhalen... maar hij is wel een van onze sponsors.. Voor meer info: sponsoring@svausterlitz.nl Versie 2011.10 SV Austerlitz, sectie voetbal Wedstrijdbal/pupil vd week Door

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BZA

Wedstrijdreglement BZA Wedstrijdreglement BZA Algemeen 1. Het Bedrijfs - & Zomeravondvoetbal 2013 - nader te noemen BZA wordt namens ZVV Urk door de Commissie Recreatief georganiseerd. De organisatie heeft het mandaat om beslissingen

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels.

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels. Normen en waarden Doelstelling Het beleidsplan Normen en waarden heeft ten doel iedereen die bij BWO betrokken is op de hoogte stellen van het gewenste gedrag, binnen en buiten het veld. Tevens moet er

Nadere informatie

De materiaalcommissie De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de inkoop, uitgifte en onderhoud van alle keepers- en trainingsmaterialen.

De materiaalcommissie De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de inkoop, uitgifte en onderhoud van alle keepers- en trainingsmaterialen. Materiaal beleid seizoen 2012 2013 Algemeen Alle materialen uitgereikt door de hockeyclub zijn en blijven eigendom van de club. Materialen worden in bruikleen ter beschikking gesteld. De club vraagt van

Nadere informatie

Informatiegids. Jeugd Vitesse Delft

Informatiegids. Jeugd Vitesse Delft Informatiegids Jeugd Vitesse Delft Voorwoord en visie Met veel genoegen zien we dat ieder jaar een grote groep kinderen bij Vitesse delft voetballen. Naast het voetballen zijn ze lekker actief bezig met

Nadere informatie

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september.

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september. Seizoen 2016/2017 Hartelijk welkom bij onze vereniging. We vinden het leuk dat je lid wordt van een van onze afdelingen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid 1x gratis mee te trainen alvorens het aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Handleiding Huishoudelijke en Gedragsregels

Handleiding Huishoudelijke en Gedragsregels Handleiding Huishoudelijke en Gedragsregels Opmaak Mei 2008 Gewijzigd Juli 2010 cursief gedrukt Inhoudsopgave 1. Inleiding: 2. Lidmaatschap: 3. Huishoudelijke regels: 4. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen.

Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Dit informatieboekje is gemaakt voor (nieuwe) leden. Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Heb je een vraag en mis je een antwoord, dan kan je deze altijd stellen

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden.

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Als bijlage treft u een aantal formulieren aan waarmee u te kennen geeft dat U, of uw zoon of dochter lid wenst te worden van onze voetbalclub. De huidige

Nadere informatie

KLEDINGLIJN GIDS VOETBALVERENIGING

KLEDINGLIJN GIDS VOETBALVERENIGING STAPPENPLAN Stap 1 De elftalbegeleider dient zelf een sponsor aan te leveren. Indien dit niet naar wens verloopt dan kun je uiteraard contact opnemen met de sponsorcommissie. Stap 2 De sponsor en het betreffende

Nadere informatie

AANMELDING LIDMAATSCHAP

AANMELDING LIDMAATSCHAP Leuk dat je overweegt lid te worden van onze vereniging. Welkom bij VC Zwolle! Om lid te kunnen worden van VC Zwolle doorlopen we de volgende procedure: 1. Lees dit document goed door. De rechten en plichten

Nadere informatie

INFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER VOETBALSEIZOEN Hoofdsponsor

INFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER VOETBALSEIZOEN Hoofdsponsor INFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER VOETBALSEIZOEN 2017 2018 Hoofdsponsor INFORMATIE V.V. THE GUNNERS seizoen 2017 2018 Hoe meld ik me aan als lid van v.v. The Gunners? Als je graag bij The Gunners wilt komen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER GSC/ODS

INSCHRIJFFORMULIER GSC/ODS INSCHRIJFFORMULIER GSC/ODS Achternaam Adres Geslacht Man / Vrouw Voorletters Postcode Telefoon Roepnaam Woonplaats Mobiel Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit E-mail Bent u al eerder lid geweest

Nadere informatie

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden...

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden... JEUGD INFOBOEKJE Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Wedstrijdprogramma... 3 3. Thuiswedstrijden... 3 4. Uitwedstrijden... 4 5. Afgelaste wedstrijden... 4 6. Afmelden... 5 7. Verjaardagen... 5 8. Speciale activiteiten...

Nadere informatie

Programmaboekje 25 mei JO17

Programmaboekje 25 mei JO17 SCHIEDAMSE SPORTVERENIGING Programmaboekje 25 mei JO17 2 Voorwoord Beste pupillen, ouders/verzorgers, trainers en leiders, Na een druk seizoen is het weer tijd voor de toernooien. Een dag vol gezelligheid

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Basketbalvereniging Assist

Huishoudelijk Reglement Basketbalvereniging Assist Huishoudelijk Reglement Basketbalvereniging Assist 1. Algemeen 1.1. Dit reglement is vastgesteld tot regeling van al die zaken waarin de statuten niet voorzien, waarvan de regeling door de statuten wordt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement STATUUT HUISHOUDELIJK REGLEMENT OPGEMAAKT DOOR BESTUUR VV DE TREFFER 16

Huishoudelijk reglement STATUUT HUISHOUDELIJK REGLEMENT OPGEMAAKT DOOR BESTUUR VV DE TREFFER 16 2016 Huishoudelijk reglement STATUUT HUISHOUDELIJK REGLEMENT OPGEMAAKT DOOR BESTUUR VV DE TREFFER 16 Artikel 1. Naam en zetel 1. De vereniging genaamd Vv de Treffer 16, hierna te noemen "de vereniging"

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

Handleiding voor de leiders van de jeugdteams van de vv Ruinen

Handleiding voor de leiders van de jeugdteams van de vv Ruinen Handleiding voor de leiders van de jeugdteams van de vv Ruinen Seizoen 2018-2019 1 Ruinen, 2018 Voorwoord Het is het jeugdbestuur en de TCJ Technische Commissie Jeugd (TCJ) gebleken dat veel leiders van

Nadere informatie

Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden"

Bestuursreglement O.V.V. Animo Gedrag, Normen & Waarden Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden" 01- Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft O.V.V. Animo gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

AANMELDING ALS LID VAN v.v. DOETINCHEM

AANMELDING ALS LID VAN v.v. DOETINCHEM AANMELDING ALS LID VAN v.v. DOETINCHEM Geacht (nieuw) lid, Jij hebt te kennen gegeven je als lid bij onze voetbalvereniging te willen aansluiten. De vereniging is op 1 augustus 1907 opgericht, is sinds

Nadere informatie

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 AANMELDING / WIJZIGING FORMULIER Ondergetekende geeft zich hierbij op als lid of wijzigt zijn lidmaatschap bij SVV'04 te Schoonebeek. Datum:... Nieuw wijziging Naam:...

Nadere informatie