, nieuwsbrief. Het atletiekseizoen zal weldra van start gaan. In deze nieuwsbrief een vooruitblik en we kijken ook eens over onze schouder.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ", nieuwsbrief. Het atletiekseizoen 2012-2013 zal weldra van start gaan. In deze nieuwsbrief een vooruitblik en we kijken ook eens over onze schouder."

Transcriptie

1 , nieuwsbrief Beste atletiekliefhebbers: Het atletiekseizoen zal weldra van start gaan. In deze nieuwsbrief een vooruitblik en we kijken ook eens over onze schouder. Voor 1 november dienen we de atleten en medewerkers opnieuw aan te sluiten bij de VAL (Vlaamse Atletiek Liga) opdat onze atleten en medewerkers zouden verzekerd zijn op training en wedstrijden. Atletiek Club Koksijde doet dit via MACW, een verzameling van 4 clubs (Koksijde, Diksmuide, Nieuwpoort en Veurne) die elk een aparte werking hebben maar samen werken voor de aansluiting bij de VAL. Bij het te schrijven van dit bericht hebben al heel wat atleten en medewerkers hun lidgeld betaald en hun aansluitingskaart ingediend. Als je dit nog niet hebt gedaan, gelieve dan zo snel mogelijk te betalen en de aansluitingskaart in te brengen. Betaling kan best via rekeningnummer: IBAN: BE BIC: GKCC BE BB of (gepast) cash op de training aan Carlos, Carlo of Daniel. Het lidgeld is 80 euro voor iedereen. Uitzondering: de atleten geboren in 2007 (zijn voor de VAL geen "atleet") en lopers, ouder dan 18 jaar die de aansluiting "recreant" aanvragen. Voor hen is het lidgeld 40 euro. De ingevulde aansluitingskaarten (naamtekenen op de achterzijde!!!!) kan je afgeven aan Carlos of Daniel. Je kan aan hen ook nieuwe kaarten aanvragen. Zie ook de ACK flyer of website.

2 Trainingen: Voor een volledig overzicht: zie website of ACK flyer. Daar er heel wat pupillen aanwezig zijn op de training van 19u tot 20u15, wordt deze training uitgespitst: een groepje van 18u tot 19u, de rest van 19u tot 20u15. Vanaf de novembervakantie zal de woensdagtraining van 18u tot 19u (benjamins) doorgaan in de sporthal. De pupillen die in dezelfde uren trainen zullen meestal buiten trainen. Verzamelen: in de sporthal, ten laatste om 17u55. Er zullen twee kleedkamers beschikbaar zijn. De training van 19u tot 20u wordt een kwartiertje korter. Pupillen, miniemen, cadetten, scholieren en junioren verzamelen aan de sporthal, ten laatste om 18u55. Je kan gebruik maken van de kleedkamers. Kijk naar de website om te weten wie in de sporthal traint. Het gebouw van de sporthal mag slechts worden betreden met schoon schoeisel (inkom, kleedkamers). In de sporthal mag slechts schoeisel worden gedragen die geen sporen nalaat ("witte" zool). Het winterseizoen: Voor de groep benjamins, pupillen en miniemen beperkt dit zich tot de veldlopen, de cadetten en ouder kunnen ook deelnemen aan het indoorseizoen. Lijst van de veldlopen waar ACK naar toe gaat: Datum Plaats Datum Plaats 18 nov 2012 Deinze 13 jan 2013 Diksmuide (MACW) 25 nov 2012 CC Roeselare 20 jan 2013 Ieper 2 dec 2012 Oudenaarde 3 febr 2013 PK Roeselare 30 dec 2012 Ertvelde 17 febr 2013 Izegem 10 maa 2013 BK Oostende Al deze veldlopen gaan door op een zondag. De meeste veldlopen vangen aan (1 reeks) rond 12u à 12u30. We vragen steeds aan de atleten om in te schrijven als ze deelnemen. Daartoe verspreiden we inschrijvingsformulieren enkele weken voor de datum van de veldloop (op papier na de training en via mail). We vragen ook als ouders meerijden naar de veldloop en als ze eventueel andere atleetjes willen meenemen. We vertrekken gezamenlijk vanaf de parking recht over de gemeenteschool van Oostduinkerke. Omdat we niet steeds kunnen voorspellen hoe laat we terugkomen, wordt iedere atleet thuis afgezet.

3 Cadetten, scholieren, junioren, senioren, masters Ook deze atleten kunnen deelnemen aan de bovenvermelde veldlopen, daarnaast zal een programma worden opgesteld in verband met de indoorwedstrijden in Gent. Dit programma zal later worden verspreid. Deelname aan wedstrijden, buiten de aangeduide wedstrijden. Iedere atleet staat vrij om aan andere wedstrijden deel te nemen dan de aangekondigde wedstrijden van ACK. Op deze wedstrijden zal echter geen ACK begeleiding zijn. Wedstrijden vormen een onderdeel van het trainingsplan, dus bespreek met je trainer als je andere wedstrijden zult betwisten. Beoefen wedstrijden met mate, "te" is nooit goed. Trainingsveldloopje: Om de veldloopjes voor te bereiden zullen we tijdens de training van woensdag 24 oktober een eigen veldloopje organiseren. We trainen de opwarming, de start, het lopen en de aankomst. En niet te vergeten, het prijsje. Kom een 15-tal minuten vroeger naar de training. Breng 4 veiligheidspelden mee om het borstnummer op te spelden. Ga naar de inschrijving om het borstnummer en loopkaartje te krijgen. Wie kan, loopt met wedstrijdkledij. Deze is ter plaatse (T-shirt) te verkrijgen voor 8 euro. Op het normale uur van de training start de opwarming. Omstreeks 18u30 zullen de benjamins in twee reeksen hun veldloopje afwerken. Omstreeks 19u30 start de eerste reeks pupillen. Om de 10 minuten zal een nieuwe groep vertrekken. Iedereen welkom: ook niet aangesloten vriendjes, vriendinnen, ouders,. Aantal wedstrijddeelnames, "prijsjes": We moedigen deelname aan wedstrijden aan, uitgezonderd voor de allerjongsten. Daarom worden er prijsjes gegeven aan deelnemers van wedstrijden. Deelnemers aan veldloopjes krijgen na afloop steeds een prijsje van de organisator. Wie aan 5 wedstrijden (organisaties) van ACK deelneemt krijgt een zakje snoep. Wie aan 10 wedstrijden (organisaties) van ACK deelneemt krijgt een verrassing aangeboden in oktober. Voor het seizoen was dit een bowling avondje (zie verder). Wie aan 15 wedstrijden of meer deelneemt komt in aanmerking voor het Running Center Criterium: uit alle atleten van MACW die aan meer dan 15 wedstrijden hebben deelgenomen worden 10 atleten uitgeloot. Deze 10 krijgen dan een kledij pakketje van onze sponsor Running Center.

4 Kledij: De (blauwe) bestelde trainingskledij is momenteel bij de drukker om de sponsornamen aan te brengen. We verwachten dat we vanaf 1 november de kledij kunnen uitdelen. Kledij (*): We merken dat er in ons lokaaltje steeds meer kledij achter blijft. Op de laatste blz. een lijst van deze kledij. Via de mail wordt ook een foto doorgestuurd. Een aantal van de kledingstukken konden we toewijzen omdat er een naam in staat. Gelieve dus de kledij te naamtekenen!!! Kledij (**): Er is terug wedstrijdkledij (T-shirts) beschikbaar. Dit kan aangeschaft worden aan 8 euro per stuk. Opgepast vanaf cadet wordt gelopen met singlet of top(meisjes), niet met T-shirt. Deze zijn te verkrijgen aan 25 euro per stuk. Contacteer Daniel. Verdere activiteiten deze winter: Nieuwjaarsreceptie: 9 januari 2013 Stage voor wedstrijdatleten: april. De stageplaats en juiste datum zal nog worden bepaald. Er zal worden vertrokken naar de stageplaats op vrijdagavond, terugkomst zondagnamiddag. Er zal een verkorte versie zijn voor pupillen. De inschrijvingsprijs zal in dezelfde grote orde liggen als vorig jaar. Start to Run: de editie 2013 zal van start gaan op maandag 4 maart. We nemen ook deel aan de jeugddag (Gent), maar kennen de exacte datum nog niet. Terugblik: Het vorige jaar hebben we afgesloten met een 130-tal leden. Dit zijn atleten, recreanten, trainers, bestuursleden, medewerkers en jury. Hiermee zit ons ledental in de lift. Het aantal deelnemers aan wedstrijden stijgt ook: vorig jaar hebben we op sommige wedstrijden een 20-tal atleten mogen verwelkomen. Vooral de atletiekwedstrijdjes op piste lenen zich heel goed om een eerste kennismaking met de wedstrijdjes te maken. In september is onze 4 BBQ doorgegaan met meer dan 100 deelnemers. We hebben met enkele atleetjes deelgenomen aan de talentendag in Ieper. Na de talentendag hebben we onze atleten met 10 of meer deelnames aan wedstrijden een gratis bowlingavondje gegeven. Je kon ook bowlen aan kostprijs als je minder dan 10 wedstrijddeelnames had. Op onze site staan per activiteit (wedstrijden, BBQ, bowling,.) fotoreportages, met dank aan de fotografen. De moeite om eens te bekijken!!

5 Achtergebleven kledingstukken in het clubhuisje aan de piste: (kunnen opgehaald worden bij een bestuurslid juist voor en na de training tot ten laatste 31 oktober. Nadien worden ze geschonken aan een goed doel ) Rood regenjasje merk Kalenji maat 146/158 Rode trainingsvest merk Nike maat 128/140 Bruine sweater vest merk Esprit maat UK S Grijze jas met sweaterkap merk C&A maat 134 Grijze muts merk Esprit maat M 1 witte kinderhandschoen Rode sweater merk Kalenji maat 134/145 Zwarte trainingsvest met witte en grijze accenten merk Jartazi maat 8/10 Lichtgrijze kindersweatervest merk Bellerose clothing 6 Donkergrijze sweater met kap merk Junior Fashion maat 152 Grijze jas met opgestikte zakken merk JBC/Milla maat 122 Blauwe sweater met vermelding SKATER S merk Roller maat 8 jaar Blauwe fleece merk Champion maat 11/12 jaar Lichtblauwe fleece merk Quechua/Decathlon maat XS Roestbruine trui merk sigin (92cm) Witte sweatervest met kap merk LOGG sport maat S

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral gericht op het

Nadere informatie

HOUTLAND AC Infoblad. Veldlopen: Inschrijvingsdata PK indoor AC zondag 6 januari inschrijven ter plaatse

HOUTLAND AC Infoblad. Veldlopen: Inschrijvingsdata PK indoor AC zondag 6 januari inschrijven ter plaatse HOUTLAND AC Infoblad Afgiftekantoor Torhout 1 Tweemaandelijks infoblad Jaargang 16, nr. 6 (november - december 2012) Secretariaat: Johan Verbrugghe, Hazelstraat 116, 8810 Lichtervelde (051/72.5))))) houtlandatletiek@hotmail.com

Nadere informatie

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK Beste ouders en atleten, Op 1 november gaat het nieuwe atletiekseizoen van start. Hierbij willen wij u dan ook wat nuttige informatie meegeven om de samenwerking tussen clubbestuur, trainers, ouders en

Nadere informatie

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 Deelkernen AC Bree Wie Is Wie? Atletengroepen Trainingen Veldlopen - Indoorwedstrijden Boslopen Jaaroverzicht 2015-2016 AC Bree Agenda Deelkernen Deelkernen

Nadere informatie

t Volharderken Welkom Kalender november

t Volharderken Welkom Kalender november Inhoud: welkom kalender november weetjes en nieuwtjes indoortraining jeugd tweedehandsverkoop crosskalender winter kaartje cross invullen trainer in de kijker strookjes jeugdwedstrijden Welkom Nu buiten

Nadere informatie

Contactpersoon: Mark De Somviele (e-mail: mark.de.somviele@skynet.be tel.: 09 374 61 19)

Contactpersoon: Mark De Somviele (e-mail: mark.de.somviele@skynet.be tel.: 09 374 61 19) Atletiek Club Halestra vzw Maatschappelijke zetel: Markettestraat 6 te 9881 Bellem Secretariaat: Sint-Gerolflaan 27 te 9880 Aalter Nieuwsbrief d.d. woensdag 30/09/2015 Contactpersoon: Mark De Somviele

Nadere informatie

WINTER KANG - BEN - PUP - MIN

WINTER KANG - BEN - PUP - MIN WINTER KANG - BEN - PUP - MIN 2018-2019 Dag allemaal, We staan weer dicht bij het begin van een nieuw atletiekseizoen. Maar een start brengt ook enkele praktische vragen met zich mee. Waar haal ik mijn

Nadere informatie

Welkom!

Welkom! Welkom! Geelse atletiekclub: voorstelling Opgericht in 1979 Atletiekpiste De Leunen (gravel 400m) 1x verspringen, 1x hoogspringen, 1x kogel, 1x speer/hockeybal, Finse piste 1000m Werkgroep atletiek werkgroep

Nadere informatie

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen AC Bree Ledeninfomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Wie is het bestuur Categorieën Trainingen Wedstrijden Zomer en wintercriterium Wat heb je nodig voor wedstrijden? Sportkledij Inschrijven voor het nieuwe

Nadere informatie

Je persoonlijk borstnummer

Je persoonlijk borstnummer Je persoonlijk borstnummer Hoe krijg ik een borstnummer? Na je inschrijving bij onze club, en betaling van het inschrijvingsgeld, ontvang je je persoonlijk startnummer (ook borstnummer genoemd) van de

Nadere informatie

Ondanks de stijgende huurprijzen, dalende subsidies hebben we als club besloten de lidgelden te behouden t.o.v. het vorige atletiekjaar.

Ondanks de stijgende huurprijzen, dalende subsidies hebben we als club besloten de lidgelden te behouden t.o.v. het vorige atletiekjaar. PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 31 Ondertussen zijn we slechts enkele weken verwijderd van een nieuw atletiekseizoen 2015-2016. Voor sommige atleten is dit een overstap van de jeugd naar de groten, andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: december

Nieuwsbrief jeugd: december Belangrijke data 2 december veldloop ARAC 8 december indoor Herentals 15 december kerstfeestje 23 december veldloop Lilse bergen 13 januari PK veldloop Mechelen 20 januari veldloop Herentals 27 januari

Nadere informatie

2/05/2016 VOORSTELLING

2/05/2016 VOORSTELLING VOORSTELLING 1 INFO DCLA BESCHIKT OVER IETS MEER DAN 310 JEUGDATLETEN (KAN BEN PUP MIN) WAARVAN 250 TE LEUVEN EN 60 BIJ ONZE KERN HALEN OPSPLITSING VOOR LEUVEN: 6 KANGOEROES (ENKEL 2009 WORDEN TOEGELATEN

Nadere informatie

Ondanks de stijgende huurprijzen, dalende subsidies hebben we als club besloten de lidgelden te behouden t.o.v. het vorige atletiekjaar.

Ondanks de stijgende huurprijzen, dalende subsidies hebben we als club besloten de lidgelden te behouden t.o.v. het vorige atletiekjaar. PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 35 Ondertussen naderen we de laatste maand van het atletiekseizoen 2015-2016 en staan we voor de poort van het nieuwe atletiekseizoen 2016-2017. Voor sommige atleten betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: november

Nieuwsbrief jeugd: november Nieuwsbrief jeugd: november Belangrijke data 4 november veldloop Mol 11 november veldloop Neerpelt 17 november indoor Herentals 22 november laatste dag wafelverkoop 2 december veldloop ARAC 8 december

Nadere informatie

Infobrochure atletiekclub Waasland seizoen

Infobrochure atletiekclub Waasland seizoen Infobrochure atletiekclub Waasland seizoen 2014-2015 Welkom bij atletiekclub Waasland! Onze club heeft al heel wat toppers gekend zoals Hanna Mariën, Eline Berings, Elke Bogemans en vele anderen. Ondertussen

Nadere informatie

A. Algemene visie jeugdatletiek Daring Atletiek Lommel

A. Algemene visie jeugdatletiek Daring Atletiek Lommel A. Algemene visie jeugdatletiek Daring Atletiek Lommel a) Algemene doelstelling : Op een speelse manier kinderen kennis laten maken met de verschillende atletiekdisciplines. Datgene trainen wat voor de

Nadere informatie

Infobrochure Zottegem Atletiek Atletiekseizoen

Infobrochure Zottegem Atletiek Atletiekseizoen Infobrochure Zottegem Atletiek Atletiekseizoen 2016-2017 Zottegem Atletiek vzw (ZA) bestaat sinds 1969 en telde op het einde van het vorige atletiekseizoen ongeveer 190 atleten en 50 joggers. De werking

Nadere informatie

Iedere atleet betaalt 90 euro lidgeld per seizoen. Joggers betalen 60 euro per seizoen.

Iedere atleet betaalt 90 euro lidgeld per seizoen. Joggers betalen 60 euro per seizoen. PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 36 Met het zonnige weer van de laatste dagen hebben we toch nog een beetje een zomergevoel maar de kalender liegt er niet om en meldt ons dat het atletiekseizoen 2016-2017

Nadere informatie

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN 2016-2017 Agenda Structuur van de club Categorieën Trainingen Wat heb je nodig voor wedstrijden? Winterseizoen Zomerseizoen Zomer- en wintercriterium Jaaroverzicht 2016

Nadere informatie

t Volharderken Welkom Kalender december Weetjes en nieuwtjes

t Volharderken Welkom Kalender december Weetjes en nieuwtjes Inhoud: Welkom - Kalender december - Weetjes en nieuwtjes - Kledij winter (1 en 2) - Samenstelling winterkalender jeugd - Strookjes jeugdwedstrijden - Trainers in de kijker - Structuur Raad Van bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

Koninklijke OLSE MERKSEM. Atletiek Club

Koninklijke OLSE MERKSEM. Atletiek Club Koninklijke OLSE MERKSEM Atletiek Club Infoboekje 2012 Welkom in onze club Ben je gebeten door de sportkriebel? Ben je op zoek naar een toffe en afwisselende sport? Zoek je een leuke, enthousiaste club?

Nadere informatie

Woensdag 8 februari 2017 VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Woensdag 8 februari 2017 VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Woensdag 8 februari 2017 VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Dit open kampioenschap is een competitieve indoor atletiekwedstrijd voor leerlingen uit het secundair onderwijs. Men doelt met deze wedstrijd op:

Nadere informatie

Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Deze selectiewedstrijd wordt georganiseerd in het kader van het internationaal schoolsportkampioenschap te Nancy (Frankrijk) (24-06 tot 30-06).

Nadere informatie

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten Agenda Info-avond Jeugd Zomerseizoen 2013 Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Andere activiteiten 03/04/2013 De jeugdcommissie De jeugdcommissie - vacatures Wil je als ouder een handje

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! informatie-nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

t Volharderken Welkom Kalender maart Weetjes en nieuwtjes

t Volharderken Welkom Kalender maart Weetjes en nieuwtjes Inhoud: Welkom - Kalender maart - Weetjes en nieuwtjes - Jeugdwedstrijden - Jeugdkalender zomer - Trainer in de kijker - Medewerker in de kijker - Smaakmakertjes Welkom Afgelopen maand stonden er veel

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

t Volharderken Welkom Kalender januari Liefste Volharder,

t Volharderken Welkom Kalender januari Liefste Volharder, Inhoud: Welkom - Kalender januari - Weetjes en nieuwtjes - Indoortraining jeugd - Strookjes jeugdwedstrijden - Nieuwe items clubblad -Trainer in de kijker Smaakmakertjes Welkom Liefste Volharder, Bij het

Nadere informatie

Dilbeek Atletiek Club

Dilbeek Atletiek Club Dilbeek Atletiek Club Voorstelling Dilbeek Atletiek Club (D.A.C.) vzw werd gesticht in 1950 en behoort vandaag, met meer dan 650 leden, tot de grotere clubs van het land. Bij den DAC wordt iedere liefhebber

Nadere informatie

SMO TRIATLON TEAM JEUGDWERKING INFOGIDS

SMO TRIATLON TEAM JEUGDWERKING INFOGIDS SMO TRIATLON TEAM JEUGDWERKING INFOGIDS Woord vooraf Het SMO triatlon team is voor de meeste mensen al zeker geen onbekende meer.de laatste jaren is de club enorm gegroeid en krijgt ook steeds meer bekendheid

Nadere informatie

Geachte clubverantwoordelijke, maandag 5 maart 2012

Geachte clubverantwoordelijke, maandag 5 maart 2012 Secretariaat : Jacobs Victor Bischopslaan 39 / 5 2340 Beerse 0494/630389 E-mail : victor.jacobs2@telenet.be Website : http://sites.google.com/site/provcomant/ Geachte clubverantwoordelijke, maandag 5 maart

Nadere informatie

Welkom in onze club. Alles gebeurt in een ontspannen en enthousiaste sfeer. Sportief amusement gaat bij vabco hand in hand met resultaat.

Welkom in onze club. Alles gebeurt in een ontspannen en enthousiaste sfeer. Sportief amusement gaat bij vabco hand in hand met resultaat. Welkom in onze club Ben je gebeten door de sportkriebel? Ben je op zoek naar een toffe en afwisselende sport? Zoek je een leuke, enthousiaste club? Wel, dan ben je aan het juiste adres bij ons! Bij de

Nadere informatie

Mozka. 20 Juni. Infoavond

Mozka. 20 Juni. Infoavond Mozka 20 Juni Infoavond Mozka = competitief Steeds beter worden is het doel Trainingen en wedstrijden Regelmaat en discipline Zowel zwemmers als ouders moeten zich hiervan bewust zijn 1 Seizoen Start :

Nadere informatie

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen.

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen. f Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. START NIEUW SEIZOEN Beste skippers, beste ouders, Ons nieuw seizoen is reeds enkele weken aan de gang. We namen een goede start met 24 nieuws skippers. We willen

Nadere informatie

VABCO MOL Infovergadering Jeugd

VABCO MOL Infovergadering Jeugd VABCO MOL Infovergadering Jeugd Vabco Mol Atletiekclub bestaat al sinds 1964 Clubnaam: VMOL Atleten van 6 tot... Jaar Sportief amusement Lidgeld = 85 per jaar (incl verzekering) Kangoeroes (6jaar / 2009)

Nadere informatie

ATLETIEKWERKING SPORTKRING ETERNIT KAPELLE-OP-DEN-BOS

ATLETIEKWERKING SPORTKRING ETERNIT KAPELLE-OP-DEN-BOS ATLETIEKWERKING SPORTKRING ETERNIT KAPELLE-OP-DEN-BOS KENNISMAKINGSBROCHURE 1 Algemene info Wie: Onze vereniging heet officieel Atletiekwerking Eternit Kapelle-opden-Bos. Voor wie is dit blaadje bestemd?

Nadere informatie

INFOBROCHURE VELDLOPEN WINTER Jeugdatleten DALO

INFOBROCHURE VELDLOPEN WINTER Jeugdatleten DALO INFOBROCHURE VELDLOPEN WINTER 2014-2015 Jeugdatleten DALO Beste atleten, ouders, In deze brochure vind je alle info over de veldlopen en wat we van jullie verwachten 1. Veldloopkalender 2014-2015 jeugd

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: september

Nieuwsbrief jeugd: september Nieuwsbrief jeugd: september Belangrijke data 1 september jeugdwedstrijd Turnhout (Kempisch criterium) 2 september PK aflossing te Lier 2 punten te verdienen 9 september jeugdwedstrijd Geel (Kempisch criterium)

Nadere informatie

Info Avond 27/09/2014

Info Avond 27/09/2014 Info Avond 27/09/2014 Welkom Voorzitter: Cindy De Visch Agenda - Terugblik op 2013 2014 - Vooruit kijken op seizoen 2014-2015 - Trainingen - Testen - Stages - Wedstrijden - Kledij - Kalender - Verzekering

Nadere informatie

JEUGDKRANTJE met boordevol praktische informatie.

JEUGDKRANTJE met boordevol praktische informatie. JEUGDKRANTJE met boordevol praktische informatie. 2017-2018 Uitgegeven door de Jeugdwerking 2 Beste atleten en ouders, Met dit krantje willen we jullie een beetje wegwijs maken in de atletiekwereld. Het

Nadere informatie

Reglement Regelmatigheidscriterium

Reglement Regelmatigheidscriterium Reglement Regelmatigheidscriterium Versie Oktober 2011 Elk atletiekjaar organiseert Atletiekclub Grimbergen vzw een regelmatigheidscriterium voor de leden van de club. Elke atleet die deelneemt aan wedstrijden

Nadere informatie

organiseren op zaterdag 14 september 2019: Finale Beker van Vlaanderen voor pupillen & miniemen jongens & meisjes

organiseren op zaterdag 14 september 2019: Finale Beker van Vlaanderen voor pupillen & miniemen jongens & meisjes organiseren op zaterdag 14 september 2019: voor jongens & meisjes 1. Voorwoord Beste atleten, trainers, bestuursleden en supporters, Namens KRC Tienen Atletiek en Regio Oost-Brabant Atletiek heten we jullie

Nadere informatie

Opgemaakt door Jeugdcoördinatieteam van DCLA

Opgemaakt door Jeugdcoördinatieteam van DCLA Opgemaakt door Jeugdcoördinatieteam van DCLA Versie 1 15-10-2017 WINTERKALENDER DCLA 29/10/2017 Veldloop DCLA (begeleiding: alle beschikbare trainers) 19/11/2017 Kortenberg ACKO (begeleiding: Els) 25/11/2017

Nadere informatie

JEUGDKRANTJE met boordevol praktische informatie.

JEUGDKRANTJE met boordevol praktische informatie. JEUGDKRANTJE met boordevol praktische informatie. 2015-2016 Uitgegeven door de Jeugdwerking 2 Beste atleten en ouders, Met dit krantje willen we jullie een beetje wegwijs maken in de atletiekwereld. Het

Nadere informatie

DCLA Pagina 1. Inschrijvingen: Praktische tips i.v.m. de eerste aankomende veldloopjes:

DCLA Pagina 1. Inschrijvingen: Praktische tips i.v.m. de eerste aankomende veldloopjes: Algemene info voor atleten en ouders Vooreerst wil ik nogmaals de nieuwe leden allemaal van harte welkom heten op DCLA. Voor vele is dit een eerste kennismaking met atletiek en er zullen ongetwijfeld nog

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP

BELGISCH KAMPIOENSCHAP Uitnodiging voor BELGISCH KAMPIOENSCHAP Duo (Classic & Show), Fighting en Ne-Waza Gent, België 21 en 22 april 2018 INHOUD Inhoud... 2 1 Organiserende Federatie... 3 2 Ondersteunende federatie... 3 3 Locatie...

Nadere informatie

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN 2017-2018 Agenda Structuur van de club Trainingen Wedstrijden Clubkledij Winterseizoen Zomerseizoen Criteriums Jaaroverzicht 2017-2018 Vragenronde Kennismaking bestuur trainers

Nadere informatie

Koninklijke Marathon atletiekclub Westhoek terug te vinden op 4 locaties

Koninklijke Marathon atletiekclub Westhoek terug te vinden op 4 locaties Koninklijke Marathon atletiekclub Westhoek terug te vinden op 4 locaties 1956-2006 (Koninklijke titel ontvangen in 2007) Veurne Diksmuide Nieuwpoort Koksijde Sportpark Sportpark Sportpark Sportpark Will

Nadere informatie

ATAC Nieuwsflash nr. 27. ATAC-clubfeest vrijdag 21 maart 2014. Members Atac vzw: Atletiekvereniging Vosselaar vzw Avos vzw

ATAC Nieuwsflash nr. 27. ATAC-clubfeest vrijdag 21 maart 2014. Members Atac vzw: Atletiekvereniging Vosselaar vzw Avos vzw PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 27 Ondertussen zijn we weer de tweede maand van het jaar gestart. Dit betekent traditioneel ook de maand waarin de eerste kampioenschappen van het veldlopen op het programma

Nadere informatie

Koninklijke Marathon atletiekclub Westhoek terug te vinden op 4 locaties

Koninklijke Marathon atletiekclub Westhoek terug te vinden op 4 locaties Koninklijke Marathon atletiekclub Westhoek terug te vinden op 4 locaties 1956-2006 (Koninklijke titel ontvangen in 2007) Sportpark Will Tura Noorstraat 144 Veurne Sportpark de Pluimen Pluimstraat Diksmuide

Nadere informatie

Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (cadetten, scholieren & junioren) Woensdag 6 februari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan Gent

Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (cadetten, scholieren & junioren) Woensdag 6 februari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan Gent Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (cadetten, scholieren & junioren) Woensdag 6 februari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan 14-9000 Gent Algemene informatie Dit open kampioenschap is een competitieve

Nadere informatie

Vereniging Zeeland Atletiek

Vereniging Zeeland Atletiek Vereniging Zeeland Atletiek Reglement H4A Crosscompetitie 2012/2013(versie 29-09-2012) Programma 03 nov 2012 Moerschanscross Hulst RKHAV 24 nov 2012 Elderschanscross Aardenburg Wielingen 08 dec 2012 Inkelcross

Nadere informatie

Rolschaats en Skeeler Club Tienen vzw

Rolschaats en Skeeler Club Tienen vzw Rolschaats en Skeeler Club Tienen vzw Aangesloten bij de Vlaamse Roller Bond en de FBRS Verkozen tot meest recreatieve Tiense Sportclub 1991 en 2003 Secr : Monique Adang Aarschotsesteenweg 53 3300 Tienen

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN Beste A.C.G ers, ouders, sympathisanten, April 2015 Na een fantastisch winterseizoen, willen wij jullie langs deze weg onze zomerkalender voorstellen. Wij

Nadere informatie

Beste atleetjes en ouders,

Beste atleetjes en ouders, Beste atleetjes en ouders, Met dit boekje proberen wij jullie alle informatie i.v.m. het komende winterseizoen (1 nov. 31 maart) door te geven, maar bekijk ook regelmatig, wekelijks, onze website WWW.DUFF.BE

Nadere informatie

Tevens nodigen we jullie ook uit op zaterdag 21 november naar DDF Crew in Cultuurcentrum Stroming.

Tevens nodigen we jullie ook uit op zaterdag 21 november naar DDF Crew in Cultuurcentrum Stroming. Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2015 1. Het nieuwe Rope Skip seizoen is gestart Beste skippers, beste ouders, De maand september 2015 is ondertussen verleden tijd. Na wat puzzelwerk en wat kleine probleempjes

Nadere informatie

Beste atleetjes en ouders,

Beste atleetjes en ouders, Beste atleetjes en ouders, Met dit boekje proberen wij jullie alle informatie i.v.m. het komende winterseizoen (1 nov 31 mrt) door te geven, maar bekijk ook regelmatig, wekelijks, onze website WWW.DUFF.BE

Nadere informatie

VABCO MOL Infovergadering Jeugd

VABCO MOL Infovergadering Jeugd VABCO MOL Infovergadering Jeugd Vabco Mol Atletiekclub bestaat al sinds 1964 Clubnaam: VMOL Atleten van 6 tot... Jaar Sportief amusement Lidgeld = 130 per jaar (incl verzekering) Kangoeroes (6jaar / 2012)

Nadere informatie

Draaiboek: FunParcours

Draaiboek: FunParcours Draaiboek: FunParcours Vlaamse Schermbond 21/6/2010 Draaiboek: FunParcours 1. Inleiding: Het Funparcours werd ontworpen als kant-en klare voorbeeld van een omloop die gebruikt kan worden voor het organiseren

Nadere informatie

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING

11 de AKTIVA CUP. Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING 11 de AKTIVA CUP Zaterdag 27 JUNI 2015 DUBBEL MINI TRAMPOLINE TUMBLING Beste turnvrienden, Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op onze 11 de AKTIVA Cup. Ook dit jaar wedstrijden tumbling, dubbel mini

Nadere informatie

Infobrochure voor de jeugd Volharding Beveren

Infobrochure voor de jeugd Volharding Beveren Infobrochure voor de jeugd Volharding Beveren Verantwoordelijke uitgever : Ronny Leys, Middenheide 77, 9120 Beveren www.volh.be ( 03 755 15 73 volh@val.be Onze club. De piste ligt aan de Gemeentelijke

Nadere informatie

Infobrochure voor de jeugd Volharding Beveren

Infobrochure voor de jeugd Volharding Beveren Infobrochure voor de jeugd Volharding Beveren Verantwoordelijke uitgever : Ronny Leys, Middenheide 77, 9120 Beveren www.volh.be 03 755 15 73 volh@val.be Onze club. De piste ligt aan het Gemeentelijke Atletiekterrein

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Herenthoutse. Atletiekclub. Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014

Herenthoutse. Atletiekclub. Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014 1 Herenthoutse Atletiekclub Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014 Voorwoord 2 De eerste pistewedstrijden zijn achter de rug en we mogen zeker niet klagen over de opkomst, maar het kan natuurlijk nog altijd

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

1. Herdenkingsloop MarathonWilly maandag 21 september

1. Herdenkingsloop MarathonWilly maandag 21 september Ieper 10/10/2015 Beste Loko-vrienden, De helse running september maand ligt achter ons. Tijdens de LOKOteamvergadering werd deze als heel positief geëvalueerd. Met de Urban Trail hebben we opnieuw de kans

Nadere informatie

MISSIE: VISIE: Trainingen en wedstrijden:

MISSIE: VISIE: Trainingen en wedstrijden: MISSIE: Atlemo wil jongeren en volwassenen uit Sint-Jans-Molenbeek en omstreken de kans bieden de atletieksport op een regelmatige basis te beoefenen. Alhoewel de activiteiten in het Nederlands doorgaan

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

Welkom bij De Keien. Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010

Welkom bij De Keien. Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010 Welkom bij De Keien Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010 Het doel van deze avond Welkom Het hoofddoeldoel van deze avond is om de ouders van onze jeugdleden op de hoogte te brengen

Nadere informatie

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Gelieve een lijst met al je prestaties, degelijk ingevuld, af te geven bij uw herinschrijving en dit ten laatste op 30 oktober. Na deze datum

Nadere informatie

Interregio-Jeugdcup. Versie 20/12/2017 Reglement Interregio-Jeugdcup 2018 blz. 1/6

Interregio-Jeugdcup. Versie 20/12/2017 Reglement Interregio-Jeugdcup 2018 blz. 1/6 Interregio-Jeugdcup 2018 Versie 20/12/2017 Reglement Interregio-Jeugdcup 2018 blz. 1/6 Reglement Interregio-Jeugdcup wedstrijden Deze bundel bevat de gemeenschappelijke kenmerken van het criterium. Deze

Nadere informatie

t Volharderken Volharding Beveren vzw, Klapperstraat 103, 9120 Beveren

t Volharderken Volharding Beveren vzw, Klapperstraat 103, 9120 Beveren Inhoud: Welkom terug!! - Kalender maart - Weetjes en nieuwtjes - Pesten/ongepast gedrag Clubverkoop - Medewerker in de kijker - Trainer in de kijker - Sponsor in de kijker - Smaakmakertjes Welkom terug!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Kledij

Nieuwsbrief 2. Kledij ARTEMIS- SCHOTEN KORFBALCLUB VZW Nieuwsbrief 2 Upcoming events: 25/06/2011 Kampioenenviering 02/07/2011 Grote Kuis Week 11/07/2011 sportkamp jeugd Weekend 11/11/11 recreantenweekend In dit nummer: Kledij

Nadere informatie

Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (miniemen) woensdag 30 januari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan Gent

Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (miniemen) woensdag 30 januari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan Gent Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (miniemen) woensdag 30 januari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan 14-9000 Gent Algemene informatie Dit open kampioenschap is een competitieve indoor atletiekwedstrijd

Nadere informatie

t Volharderken t Volharderken september 2018 Inhoud: Kalender september / oktober Info algemeen Info jeugd Info joggers Kalender september / oktober

t Volharderken t Volharderken september 2018 Inhoud: Kalender september / oktober Info algemeen Info jeugd Info joggers Kalender september / oktober eptember 2018 1 Inhoud: Kalender eptember / oktober Info algemeen Info jeugd Info jogger Kalender eptember / oktober 1/9 13.30 Beveren WDK (jeugd) 8-9/9 Keel-Lo BK Cad & Sch 9/9 13.30 Zele WDK (jeugd)

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN 1.0.0. ALGEMENE OPTIES 1.1.1 Het Provinciaal Comité Antwerpen ( PCA ) organiseert jaarlijks de provinciale veldloopkampioenschappen, voor elke leeftijdscategorie,

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DEC 2013 VOORWOORD

NIEUWSBRIEF DEC 2013 VOORWOORD NIEUWSBRIEF DEC 2013 VOORWOORD Het Winterse weer is nog niet echt in het land, de winterse atletiekd draait echter op volle toeren. AC Westerlo nam een vliegende start dit seizoen. Op alle vlakken toonden

Nadere informatie

Winterkalender

Winterkalender Winterkalender 2016-2017 Aandacht!!! De atleten dienen zich in te schrijven ten laatste 10 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd. Wanneer de startlijsten zijn gemaakt worden er geen atleten meer toegevoegd.

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 INFOAVOND 30 maart 2015 AGENDA 1. Evaluatie seizoen 2014-15 2. Evaluatie samenwerking 3. Fusie 4. Ploegen 2015-16 5. Trainingen 2015-16 6. Wedstrijden 2015-16 7.

Nadere informatie

INFORMATIE JEUGD SEIZOEN

INFORMATIE JEUGD SEIZOEN INFORMATIE JEUGD SEIZOEN 2013 2014 Informatie jeugd - seizoen 2013-2014 WELKOM Het bestuur en jeugdbestuur, de trainers, speelsters en alle vrijwilligers van onze club verwelkomen jou graag bij Bidavo

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2015-2016 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

Windsurfclub Alleman vzw

Windsurfclub Alleman vzw Windsurfclub Allemanvzw Windsurfclub Alleman vzw Egleghemvijver Hombeek (Mechelen) Davy Suys Neromstraat 118 1861 Wolvertem http://www.wsc-alleman.be * info@wsc-alleman.be uw bericht van uw kenmerk ons

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Je leest het beste ouders en skippers het belooft een spetterend, sportief seizoen te worden.

Je leest het beste ouders en skippers het belooft een spetterend, sportief seizoen te worden. Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2014 Inleiding Beste ouders, Onze eerste nieuwsbrief van dit seizoen! Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Onze eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Premiestelsel DCLA 2017

Premiestelsel DCLA 2017 Premiestelsel DCLA 2017 1. Algemene bepalingen In het premiestelsel van DCLA worden punten toegekend aan prestaties die DCLA-atleten 1, vanaf de juniorscategorie, leveren. Aan de hand van de behaalde punten

Nadere informatie

Winterkalender

Winterkalender Winterkalender 2018-2019 Aandacht!!! De atleten dienen zich in te schrijven ten laatste 10 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd. Wanneer de startlijsten zijn gemaakt worden er geen atleten meer toegevoegd.

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN 1.KWANTITEITSSUBSIDIE (30% van het te verdelen bedrag individuele- + ploegsporten) 1.1.LEDENLIJST CLUB:... Deze hebben jullie al bijgevoegd bij het formulier clubgegevens.

Nadere informatie

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN 1. Bonussen (voor tijden, afstanden, hoogtes zie motivatietabellen) Cadetten, scholieren, junioren en alle categorieën (AC) A= 75 B= 50 C= 25 bij prestaties bij AC worden

Nadere informatie

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw -

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw   - IN DIT NUMMER: - Programma Paaseierenmeeting - Jeugdinfo - Jeugddag VAL en trainingsstage in Herentals - BK indoor te Gent - Schitterend clubfeest in Serwir - Kalender KAN BEN PUP MIN Zondag 14 april PAASEIERENMEETING

Nadere informatie

ATLETIEKSTAGE RICCIONE - 6 april t.e.m. 13 april

ATLETIEKSTAGE RICCIONE - 6 april t.e.m. 13 april ATLETIEKSTAGE 2019 RICCIONE - 6 april t.e.m. 13 april Hallo, Je hebt de informatiebrochure van de jaarlijkse atletiekstage van Racing Club Tienen atletiek in je handen. Voor de 38ste keer zal de atletiekstage

Nadere informatie