Kijkend naar cijfers wordt duidelijk dat de ouders onze school waarderen met het cijfer 7,6. Dat is iets hoger dan het landelijk gemiddelde (7,5)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kijkend naar cijfers wordt duidelijk dat de ouders onze school waarderen met het cijfer 7,6. Dat is iets hoger dan het landelijk gemiddelde (7,5)"

Transcriptie

1 Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 2. In deze nieuwsbrief enige informatie van de directie (waaronder de samenvatting van de tevredenheidspeiling), de agenda voor de komende weken, de jarigen van september, de afwezige leerkrachten en hun vervanger(s) en natuurlijk weer een heleboel nieuws uit de groepen. Ik wens u veel leesplezier. 1 Tevredenheidspeiling ouders en leerlingen In februari van dit jaar is er een tevredenheidspeiling geweest, waarbij ouders/verzorgers en leerlingen zich konden uitspreken over allerlei zaken die samenhangen met onze school. Ook de teamleden hebben een peiling ingevuld. Het team heeft inmiddels kort over de uitkomsten van de peilingen gesproken en zal dat de komende maanden nog een aantal malen doen. Ook de MR van onze school is op de hoogte gesteld van de uitkomsten. Ook zij zullen de komende maanden over de uitkomsten spreken. Kijkend naar cijfers wordt duidelijk dat de ouders onze school waarderen met het cijfer 7,6. Dat is iets hoger dan het landelijk gemiddelde (7,5) Ook u willen wij de gelegenheid bieden kennis te nemen van de meer uitgebreide uitkomsten van de ouder- en leerlingpeiling. Deze uitkomsten kunt u bekijken op onze site: ; na opening van de site klikt u op nieuws, daarna op downloads en vervolgens op tevredenheidspeiling Ouders die niet over een computer beschikken, maar de uitkomsten wel willen bekijken, kunnen zich melden bij ondergetekende: u kunt de uitkomsten van de peiling dan op een computer van de school bekijken. 2 De studiedagen Dit schooljaar is er geen gelegenheid om de studiedagen te plannen onder schooltijd; de studiemomenten vinden daarom plaats op de woensdagmiddag. Het team zal zich het komend jaar bezig houden met de volgende onderwerpen: - Handelingsgericht werken: tijdens deze cursus leren de teamleden de uitkomsten van de diverse toetsen die in de school gebruikt worden (nog) beter interpreteren en analyseren, zodat in de groepen op een (nog) betere wijze aangesloten kan worden bij de toetsresultaten.

2 - Gesprekstechnieken: deze cursus is een vervolg op de cursus die de teamleden tijdens het vorig schooljaar volgden. Doel er van is de communicatie met ouders/verzorgers te optimaliseren. - Coöperatief werken: deze cursus is een vervolg op de cursus die de teamleden een aantal jaren terug volgden. Doel is de toen verworven kennis op te frissen. - Naast deze studiemomenten kunnen individuele leerkrachten cursussen volgen; deze cursussen hebben vooral te maken met leerlingzorg en ICT. - Ook zal een aantal leerkrachten hun BHV- en EHBO-diploma geldig houden door het volgen van een aantal herhalingscursussen. Mocht u nog vragen over deze zaken hebben, dan kunt u vanzelfsprekend even met één van de leerkrachten in contact treden. 3 De schoolfotograaf De fotograaf heeft beide locaties van de school bezocht en heeft aangegeven dat de foto s eind volgende week gereed zullen zijn. 4 De ontruimingsoefeningen Deze hebben plaatsgevonden op beide locaties en zijn goed verlopen. 5 Coördinatie overblijven locatie Forelsloot. Op de locatie Forelsloot is de coördinatie van het overblijven gedeeltelijk in andere handen over gegaan. Mw. Cindy de Jong heeft deze coördinatie de afgelopen jaren samen met Mw. Martha Collard in handen gehad. Cindy kan deze taak niet combineren met haar werk en heeft daarom aangegeven met de coördinatie van het overblijven te moeten stoppen. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik Cindy bijzonder hartelijk te bedanken voor haar inzet en enthousiasme; daarnaast wil ik haar veel succes en plezier in haar nieuwe werkkring wensen. Martha Collard heeft aangegeven nog door te willen gaan met de coördinatie van het overblijven op de locatie Forelsloot. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor. Wel heeft Martha aangegeven deze zware en belangrijke taak niet alleen uit te kunnen voeren. Gelukkig zijn wij er in geslaagd een nieuwe (mede)coördinator te vinden: mevrouw Angelique Arendzen is bereid samen met Mw. Collard de coördinatie van het overblijven op de locatie Forelsloot uit te voeren. Ook hier zijn wij erg blij mee. Wij wensen mevrouw Arendzen en Mw. Collard veel sterkte en plezier bij het uitvoeren van deze belangrijke taak.

3 6 De schoolgids. De schoolgids is volledig vernieuwd en zal binnenkort op school afgeleverd worden. Dit keer zullen alle gezinnen de gids op papier ontvangen, zodat iedereen het geweldige resultaat van heel veel werk kan bekijken. Vanzelfsprekend kunt u onze schoolgids ook bekijken op de site van de school. Mocht u de gids niet ontvangen hebben, dan kunt u een exemplaar op school ophalen. 7 De kalender voor de komende periode datum Activiteit 13 september : SchoolMaatschappelijkWerk (Mandy de Keizer) op de locatie Forelsloot: inlopen mag! 17 september OPA-actie 23 september Feest i.v.m. de onthulling van de schoolregels en de invoering van het protocol Communicatie en Gedrag 26 september Copy nieuwsbrief nummer 3 30 september Nieuwsbrief nummer 4 8 De afwezigen en hun vervangers datum afwezig Vervanging 12 september Deborah v.d. Bosch (gr. 3aF) Rebecca Boegheim (gr. 6/7V) Mariska Roest Jan Haasnoot 19 september Marga Ekkelenkamp (gr. 7/8V) Aletta v.d. Steege (gr. 3V) Jan Haasnoot Mariska Roest 21 september Jelly Smit (gr. 3bF) Mariska Roest 22 september Micha Jansen (gr. 8aF) Deborah v.d. Bosch (gr. 7F) Ineke Wiedijk Ina pronk 23 september Micha Jansen (gr. 8aF) Marloes Hulsman (gr. 4/5V) Ineke Wiedijk Mariska Roest 26 september Rebecca Boegheim (gr. 6/7V) Jan Haasnoot 28 september Jelly Smit (gr. 3bF) Mariska Roest Nieuws uit de groepen Forelsloot Groep 1 / 2 a Wij hebben hoog bezoek gehad in de klas. Lieke, ( het zusje van Niels) en de mama van Niels zijn in de klas geweest.

4 De mama van Niels heeft en heleboel verteld over de verzorging van een baby. Ook hebben we gezien hoe je een baby moet verschonen. Er staan foto s op de site. Heel leuk om deze even te bekijken. Wij gymmen op woensdag en vrijdag. Wilt u eraan denken dat alle gymtassen dan op school zijn? Juf Mariëlle en juf Marieke Groep 1 / 2 b De eerste schoolweken zitten erop. Een spannend begin voor de kinderen, twee nieuwe juffen! Ook voor de juffen was het spannend, allemaal nieuwe kinderen. We kunnen nu zeggen dat we een paar gezellige weken achter de rug hebben en dat we een fijn jaar tegemoet gaan. De afgelopen weken zijn we aan het werk geweest rond het thema baby. De klas is helemaal versierd met prachtige kunstwerken rondom het thema van de kinderen. Ook zijn er een heleboel geboortekaartjes, foto s en babyspullen door de kinderen meegenomen. Bedankt daarvoor. We hebben ook de mama van Marwan met haar baby in de klas op bezoek gehad. Ze heeft ons laten zien hoe je een baby verzorgt en we mochten haar van alles vragen. De gymlessen zijn ook weer begonnen (woensdag en vrijdag) Het is prettig voor de kinderen om in gymkleding te gymmen. Wilt u zorgen voor een t-shirt, broekje en gymschoenen? Groep 1 / 2 c We zijn inmiddels al een paar weken op school. De kinderen en de juffen hebben hun plekje in het nieuwe lokaal alweer aardig gevonden. Wij zijn nog wel hard aan het oefenen met het aantrekken van de jassen. Het zou ons enorm helpen als u dit thuis ook met uw kind oefent! Vorige week zijn we weer begonnen met de gymlessen. Deze zijn op woensdag en vrijdagmorgen. Op deze dagen is het heel fijn als uw kind gemakkelijke kleding en schoenen aanheeft. Wilt u hier goed op letten? Op deze manier blijft er voldoende tijd over voor de gymles. Nog niet alle kinderen hebben een gymtas op school hangen. Wilt u hier zo snel mogelijk voor zorgen? (gymkleding + schoenen) Het tasje kan af en toe mee naar huis genomen worden om de kleding te wassen. Op vrijdag is het fruit- en zuiveldag. Wij zouden het op prijs stellen als er op deze dag geen koeken e.d. mee naar school worden genomen. Naast de deur in het lokaal hangt de verjaardagskalender voor de papa's en mama's. Nog niet alle ouders hebben hun naam hierop ingevuld. Doet u dit op tijd, zodat wij met uw kind op tijd iets moois voor u kunnen maken.

5 Groep 3a We zijn inmiddels een aantal weken bezig in groep 3. En wat hebben we al veel geleerd! We kennen al best veel woordjes: ik, maan, roos, vis, pen, aan, sok en en. Ook leren we steeds weer nieuwe letters. En daar kunnen we dan weer nieuwe woorden mee maken. Het is wel belangrijk dat de kinderen ook thuis oefenen. Zo leren we nog sneller! We gaan twee keer per week gymmen. Op dinsdag en vrijdag. Zorgt u dat de gymspullen weer in orde zijn? Vandaag was de talentenshow. Wij deden met de hele klas een liedje ( de wekker ) met dansje. Daarvoor hadden we allemaal onze nachtkleding aangedaan. En wat ging het goed! Het was een hele gezellige dag! Groep 3b Al weer vier weken naar school en dat is wel even wennen. Maar in groep 3 wordt hard gewerkt. Alle kinderen lezen al de woorden: ik, maan, roos, vis, sok, aan, pen, en. En sommige kinderen kunnen ook al heel goed zelf woordjes maken op de woordjesdoos of in het klikklakboekje. Ook het tellen en turven gaat prima. En niet te vergeten het moeilijke schrijven. We blijven heel erg ons best doen, dan zal dat zeker ook wel lukken. Op de talentenshow zongen we een Engels liedje. Het was een fijne dag. Groeten van groep 3b. Groep 4 Er wordt alweer hard gewerkt in groep 4. We hebben de afgelopen weken gewerkt aan het thema een nieuw huis. Het nieuwe thema is: Wat word jij later?. Het gaat dus over beroepen. Ouders die iets over hun beroep willen vertellen, zijn van harte welkom in de klas. De kinderen mogen ook plaatjes e.d. over dit thema meenemen. Tijdens de tekenles hebben de kinderen een portret van zichzelf gemaakt; deze hangen achter in de klas op het grote prikbord. Binnenkort wordt de kanjertraining opgestart. Hierover heeft u voor de vakantie een brief ontvangen. De kanjertraining bestaat uit een informatieavond voor ouders (vooraf) en 10 lessen van 1,5 uur, welke gegeven zullen worden door een medewerkster van de Onderwijs Adviesdienst. Nadere mededelingen hierover volgen binnenkort. Vandaag hebben we weer kunnen genieten van de jaarlijkse Talentenshow. Uit elke groep waren er 2 of 3 acts, waarbij de kinderen konden laten zien over welke talenten ze al beschikken. Uit onze groep traden Hannah en Daniëlle (dansen), Tom en Alex (gek doen op muziek) en Lisa (dansen) op. We hebben weer genoten.

6 We zitten alweer in de vierde week van het nieuwe schooljaar, maar toch willen we langs deze weg Rumi Heerdink en Milan Hippe nog welkom heten in onze groep. Groep 5 Na de zomervakantie was het eerst even wennen aan de nieuwe juf. We zijn rustig van start gegaan om zo elkaar een beetje te leren kennen. Met rekenen herhaalden we eerst de lesstof van groep 4. Inmiddels hebben we kennis gemaakt met de tafels van 6, 7, 8 en 9. Ook hebben we geleerd wat een symmetrie-as is en kennen we het begrip oppervlakte en omtrek. Met taal zijn we begonnen met het thema werken. De komende periode is het thema herhalen. Daarin komt o.a. een schoolkrant in voor. Ook zijn we gestart met geschiedenis, aardrijkskunde en Engels. Veel gebeurt er met het digibord. De leerlingen zijn enthousiast om deze vakken te leren. En dan hebben we op dinsdag ook nog de schooltuinen tot ongeveer de herfstvakantie. Tot nu toe hebben we nog niet voor alle dagen begeleiding. Hierbij wil ik u dan van harte uitnodigen om mee te gaan. U kunt intekenen op de lijst die bij de klas hangt. Bij voorbaat dank. Juf Carla Groep 6 Eindelijk was het weer zover, groep 6 is van start gegaan. We staan al met z`n allen op de klassenfoto. We hebben 3 juffrouwen: Juf Coby (woensdag), juf Silvia (donderdag en vrijdag) en juf Heleen ( maandag en dinsdag). We hebben ook een stagiaire: meester Richie. Hij komt op dinsdag, donderdag en vrijdag. Hij volgt de opleiding voor onderwijsassistent. We hebben ook een nieuwe leerling in de klas: Quincey. Welkom in onze groep en we hopen dat je het leuk vindt bij ons. Dit schooljaar hebben we een grote stoffen (rug)tas nodig met daarin een multomap en een agenda. Deze tas neem je mee de klas in. In je la heb je een etui met stiften en een pakje papieren zakdoeken. We gaan gymmen op dinsdag- en woensdagochtend. We sparen met onze groep natuur tijdschriften van bijv. vogels, natuurmonumenten, Panda en andere. U kunt ze het hele jaar inleveren; we hebben er een aparte bak voor. Mohammed heeft een zusje gekregen: Soraya. Gefeliciteerd hoor! We hebben in de klas illustraties van Leendert Jan Vis. Kinderen mogen hier spullen van meenemen. Binnenkort starten we weer met een nieuw goed doel. De spaarpot staat al in de klas. Nou, dit belooft een leuk jaar te worden. Veel succes voor iedereen; groeten van juf Silvia en juf Heleen.

7 Groep 7 Het nieuwe schooljaar is al weer vier weken oud en langzaamaan krijgen we allemaal het goede ritme te pakken. Regels en afspraken zijn weer duidelijk en het werktempo krijgen we ook al weer aardig te pakken. We zijn al goed gewend op de locatie Velddreef. De kinderen leren de leerkrachten en leerlingen steeds beter kennen. Op maandag en woensdag hebben we gym. De gymspullen moeten dan meegenomen worden in een aparte gymtas of in een apart vak van de schooltas. Het is ook belangrijk dat alle kinderen gymschoenen dragen, dit in verband met de hygiëne en de veiligheid. Voor het maken en leren van huiswerk nemen de kinderen regelmatig boeken mee naar huis. Het is daarom belangrijk dat iedereen een ruime, stevige schooltas heeft. Tijdens handvaardigheid zijn we bezig met het maken van maskers. Het is een heel karwei. We hopen de resultaten binnenkort in de klas te kunnen ophangen. Dit was het nieuws voor deze keer. Tot de volgende nieuwsbrief. Groep 8 a We zijn alweer een paar weken bezig. Het is nog wel even wennen hoe het huiswerk te plannen en te leren. Maar dit komt vast wel goed. We zijn met juf Nathalie het jaar creatief begonnen en maken ons huiswerk zelfs via de computer. De meester moeten we af en toe even missen (heeft hij weer een cursusje). Gelukkig is er dan Juf Ineke de Ridder, die net als de meester zo van kunst houdt. Zo hebben we ook weer als kunstenaars een mooie Mondriaan afgeleverd. Net hebben we als groep weer een geweldig optreden gegeven bij de talentenshow. Zo hebben we weer laten zien hoe sterk wij samen als groep zijn. Groetjes, groep 8a Groep 8b Eindelijk zitten wij dan toch in groep 8. Het laatste jaar op de basisschool, met, als het aan ons ligt, heel veel leuke activiteiten. We verheugen ons nu al op het kamp en de afscheidsmusical. Na een paar dagen in de groep werd ons wel duidelijk dat het ook een jaar van keihard werken wordt. Tjonge, dat viel niet mee, die eerste weken. Nu zijn we al aardig gewend, zit het tempo er al weer aardig in en weten we ook precies op welke dag we huiswerk voor een bepaald vak hebben. Kortom.. het komt goed! Met de hele klas hebben we een act voorbereid voor de talentenshow. We wilden graag iets met z n allen doen, omdat het ons laatste jaar is. Met heel veel plezier hebben we gewerkt aan ons optreden. Hopelijk vond iedereen het leuk.

8 Velddreef Groep 1-2 Na een lekkere vakantie zijn we weer op school begonnen. Wat hadden we er weer een zin in. De klas was omgetoverd in een jungle-klas. De afgelopen weken hebben we dan ook over dit thema gewerkt. U heeft vast alle apen en slangen en allerlei andere dieren zien hangen in de klas. De eerste weken hebben we ook gesproken over regels en afspraken. Hoe ruim je je eigen spullen op. Hoe speel je met elkaar enz. We zijn ook bezig geweest met de letter J en D. In welke namen en in welke woorden hoor je deze letters. Denkt u er ook aan dat we dinsdagmiddag gymmen. Het zou fijn zijn als alle kinderen gymkleding en gymschoenen op school hebben liggen. De komende weken werken we over de bijen. Boeken en voorwerpen voor op onze kijktafel zijn altijd welkom. We heten ook nog een paar nieuwe kinderen welkom. Britt, Kiran, Omayra, Chada, Shada, Lotus en Shaquille wensen we een fijne tijd bij ons op school. Groep 3 De eerste leeskern is uit. We hebben al veel letters geleerd, namelijk de m, r, v, s, i, aa, p, e. Met deze letters kun je verschillende woorden maken. Een aantal letters kunnen we al schrijven, maar vaak gebruiken we ook ons klik-klak-boek en de woordendoos om nieuwe woorden te maken. Veel dingen zijn nieuw in groep 3, zoals het gymmen. Het is de bedoeling dat de kinderen naast hun gymkleren ook een handdoek meenemen. Zo kunnen ze hun gezicht en voeten afdrogen als deze zijn gewassen. We gymmen op maandag- en donderdagmiddag; het is dan prettig als ze makkelijke kleding aanhebben. Sommige leerlingen hebben nog moeite met het strikken van hun veters. Wilt u dat thuis met ze oefenen. Op vrijdagmiddag 30 september a.s. houden de leerlingen van groep 3 hun sterrenshow. Het is de bedoeling dat alle leerlingen iets op het podium doen, wilt u ze erbij helpen? (De leerlingen hebben hierover een brief gekregen, waarin de gang van zaken is uitgelegd.) Groep 4/5 De eerste weken van dit schooljaar zitten er weer op. Dit was wel even wennen.. Een nieuwe juf, de hele dag als groep in het lokaal en dan ook nog nieuwe vakken! Zo ging groep 4 meteen de eerste dinsdag naar het zwembad voor het schoolzwemmen. Dat was wel even spannend, maar wel erg leuk! Groep 5 gaat dit jaar tot uur (en op woensdag tot uur) naar school. Zij krijgen dit jaar aardrijkskunde en geschiedenis. Deze lessen worden gegeven als groep 4 naar huis is, dus na uur.

9 Op maandagmiddag en donderdagochtend hebben de kinderen gym. Voor de gymlessen moeten de kinderen gymkleding, schoenen en een handdoek bij zich hebben. Groep 6/7 De eerste weken zijn alweer achter de rug en we zitten weer helemaal in het ritme. We hebben 2 nieuwe klasgenoten erbij gekregen: Ralitsa in groep 6 en Noor in groep 7, welkom! De informatieavond is geweest en nu weten ook alle vaders en moeders het reilen in zeilen in groep 6/7. Weer een spannend jaar; voor het eerst huiswerk en een werkstuk maken in groep 6, het verkeersexamen en de schoolvragenlijst in groep 7. Uiteraard komen er nog vééél meer leuke dingen. Wij hebben er zin in! Groep 7b/8 Iedereen in de groep heeft zijn plekje gevonden, de meeste zaken zijn voor iedereen duidelijk en de vakantie lijkt al heel lang geleden. Alle kinderen hebben een onderwerp gekozen voor hun werkstuk en voor alle leerlingen is er ook een voorleesbeurt afgesproken. In de maand september gaan voor groep 8, de EHBO lessen beginnen. Deze vinden plaats op woensdagochtend. Bij deze lessen is hulp van ouders noodzakelijk. Bent u op woensdagochtend beschikbaar om te helpen dan kunt u zich opgeven via de inschrijflijst die bij de klas hangt. Binnenkort start ook het handarbeidcircuit. Wie dat leuk vindt, kan ook daarbij komen helpen. Alle hulp is welkom. Tot zo ver deze nieuwsbrief. Mede namens de collega s wens ik u allen een plezierig en zonnig weekend. Met vriendelijke groet, Hans van Elburg

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe.

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe. Geachte ouders/verzorgers, De vakantie zit er weer op: terug in het gareel en weer allemaal aan het werk! Gelukkig hebben we met elkaar vastgesteld dat alle leerlingen en leerkrachten weer gezond op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 De Achterban Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 Laatste schooldag Op deze laatste schooldag kijken wij terug op een geslaagd schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 11 september 2014 Activiteiten september/oktober: 11 september:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

maandag 31 augustus 2015

maandag 31 augustus 2015 maandag 31 augustus 2015 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: - Nieuwe schooljaar - Werkzaamheden in en om de school - Luizencontrole - Regel van de week - Jarig - Schoolgids - Verschillende papieren - Kalender

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 1 Septemner Van de directie. Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer 1 Septemner Van de directie. Geachte ouders, Kringgesprek Nummer 1 Septemner 2012-2013 2013 Geachte ouders, Van de directie. Het schooljaar 2012-2013 is nu twee weken oud. Een leuke start van dit schooljaar vond plaats op woensdagmiddag 22 augustus

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

NR augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018)

NR augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018) NR. 1 23 augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018) BESTE ALLEMAAL Een nieuw schooljaar is gestart. De school heeft een fris likje verf gekregen en de eerste dagen na de zomervakantie zijn

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen.

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen. BESTE OUDERS EN VERZORGERS, De eerste twee schoolweken van 2016 zitten er weer op. Iedereen is weer goed begonnen en gelukkig zijn alle ogen en bijna alle vingers heel gebleven tijdens de viering van Oud

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie