WAT IS YPW? YOUNG POTENTIAL WEEKEND!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WAT IS YPW? YOUNG POTENTIAL WEEKEND!"

Transcriptie

1

2 WAT IS YPW? YOUNG POTENTIAL WEEKEND! Het Young Potential Weekend (YPW) is een initiatief om jonge ingenieurs te ondersteunen bij de start van hun carrière. Dit door middel van coaching en horizon verbredende presentaties. Deze interactieve presentaties zijn gericht op essentiële vaardigheden: de business en soft skills. Een jaarlijks succes dat sinds 2010 meermaals tot meer dan 60 deelnemers samenbracht uit gans Vlaanderen. In 2013 sloegen we een jaartje over omdat de organisatie van de EYE Conference (European Young Engineers) in Antwerpen onze volledige aandacht verdiende. Meer dan 100 binnen- en buitenlandse deelnemers namen toen deel aan deze unieke conferentie. EYE (European Young Engineers) is een Europees netwerk van Jonge Ingenieurs, zowel studenten als professionals. Een netwerk ontworpen om onze vaardigheden voor een globalere wereld te ontwikkelen. Dit door de belangrijkste ingenieursassociaties van Europa samen te brengen en hun jonge leden toe te laten om hun kennis, ervaring en cultuur te delen. ONZE DOELGROEP Onze doelgroep bestaat uit jonge ingenieurs van over heel Vlaanderen. We richten ons hier voornamelijk op recent afgestudeerde ingenieurs met een eerste werkervaring. Uiteraard zijn ook ingenieurs die in de laatste fase van hun opleiding zitten zeker welkom. Uit vorige edities zien we telkens een gezonde mix van nieuwe en bekende gezichten onder de deelnemers, een indicatie van succes. De onderstaande grafieken toont het aantal deelnemers van de laatste editie in functie van het afstudeerjaar en hun geografische verdeling. Deelnemersaantal (%) Afstudeerjaar Deelnemersaantal (%)

3 EDITIE 2016 In het voorjaar van 2016 organiseren we onze zesde editie van het Young Potential Weekend. Van vrijdagnamiddag tot zondagnamiddag wordt een verscheidenheid aan activiteiten aangeboden. De slogan van dit jaar luidt Young Potential Weekend verruimt je geest. YPW 2016 HOE ZAL HET ER UIT ZIEN? HET DOEL ie-net jongeren wil jonge ingenieurs over heel Vlaanderen op een laagdrempelige manier samenbrengen. Hierbij wordt veel belang gehecht aan het verruimende karakter van het evenement. Zo steunt het Young Potential Weekend op volgende drie pijlers: netwerken, essential skills training en ontspanning. Via de eerste pijler willen we jonge ingenieurs - uit verschillende disciplines - met elkaar en met bedrijven in contact brengen. Op deze manier willen we hen de kans geven om een netwerk uit te bouwen dat in hun professionele leven van belang kan zijn. De tweede pijler is opgebouwd rond drie workshops die over het weekend gespreid zijn. Hierbij maken jonge ingenieurs kennis met essentiële vaardigheden. Deze hebben ze niet in hun curriculum meegekregen, maar zijn wel van groot belang in hun professionele leven. De derde pijler zorgt voor een gezond evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Deze wordt ingevuld door het JKFee (JongerenKaFee) en een cultureel-culinaire belevenis. Met deze drie pijlers zorgen we er voor dat het Young Potential Weekend een evenement wordt dat traditiegetrouw lovende feedback ontvangt van deelnemer tot spreker. Kortom, het Young Potential Weekend verruimt je geest!

4 DE LOCATIE Net als vorig verblijven we in Corsendonk De Linde in Retie, gelegen in de Antwerpse Kempen nabij Turnhout. De locatie ligt midden in het groen en is toch vlot bereikbaar via de E34, Antwerpen-Eindhoven. Deze locatie heeft naast voldoende slaapcapaciteit en uitgebreide mogelijkheden voor ontbijt en lunchbuffetten, een grote variatie aan zalen waar de presentaties en andere activiteiten kunnen door gaan. Daar bovenop bieden ze ook nog meer dan de nodige accommodatie: Maar ze bieden ook meer dan de nodige accommodatie: Corsendonk De Linde draagt ook duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel! De verwarming van het vakantiecentrum gebeurt quasi volledig op basis van energiezuinige lucht-lucht en water-water (geothermische) warmtewisselaars. Er werd ook heel wat geïnvesteerd op het vlak van isolatie, regelingen en eigen energie-opwekking via zonnepanelen. Dit maakt het centrum uit de jaren '80 volledig laag energetisch. Kortom, een aantrekkelijke locatie met de juiste atmosfeer om een dynamisch en succesvol weekend te creëren.

5 HET PROGRAMMA EEN GEVARIEERD GEHEEL Voor 110EUR/pp bieden wij onze deelnemers volgend programma aan: VRIJDAG 15 APRIL 2016 Bedrijfsbezoek Cartamundi De grootste producent van speelkaarten ter wereld. Aankomst en verwelkoming JKFee JKFee is een laagdrempelig initiatief voor jong ingenieurs om kennis te maken met ie-net. De ideale gelegenheid om met een hapje en een drankje kennis te maken met ie-net jongeren in een ontspannen context. Een gezellige netwerking of plaats om te praten over voorbije activiteiten en plannen te maken voor nieuwe activiteiten JKFee wordt vier maal per jaar georganiseerd en doet verschillende steden in Vlaanderen aan. ZATERDAG 16 APRIL 2016 Plenaire sessie en opening door PLATINUM sponsor Eerste workshop sessie (met pauze) Lunch + business contact mogelijkheid (Business lounge) Als bedrijf krijgt u de kans meer exclusief contact te hebben met een select aantal deelnemers. Tweede workshop sessie (met pauze) Cultureel-culinaire beleving Een culinaire wandeling in Eindhoven ZONDAG 17 APRIL 2016 Derde workshop sessie (met pauze) Lunch Slotevent

6 ENKELE SFEERBEELDEN VAN VORIGE EDITIES

7 DE REACTIES LIEGEN ER NIET OM... Over de workshop Public Speaking : Een 'once in a lifetime' kans. Zeer inspirerend en verreikend Ik heb ontzettend veel bijgeleerd. In die mate zelfs dat ik mijn nota's zal studeren om zoveel mogelijk toe te passen. Over de workshop Ben je een geboren leider of lijder : Géén gezever. Wat die dame te vertellen had was zeer fundamenteel juist en 100% toepasbaar op de wereld waarin iki werk. De YPW business cards worden door de deelnemers tijdens het weekend gretig uitgewisseld. Ing./ir. Voornaam Naam Specialiteit/Titel ingenieur telefoonnummer adres Uw logo Voorbeeld van onze YPW Business card, op de achterzijde staat onze poster. WORDT UW BEDRIJF DE VOLGENDE PARTNER VAN YPW? Met het Young Potential Weekend bieden wij deelnemers een kwalitatief hoogstaand en levens verrijkend event. Wij geven uw bedrijf de gelegenheid op geheel unieke manier in contact te treden met jonge ingenieurs van over heel Vlaanderen. Vorm mee de toekomst, vorm mee onze jong afgestudeerde ingenieurs. ENKELE SPONSORS VORIGE EDITIES

8 SPONSORPAKKETTEN PLATINUM, GOLD, SILVER & ORGANISEREND PARTNER Om onze deelnemers elk jaar opnieuw een budgetvriendelijk weekend te bieden, zijn wij ook dit jaar op zoek naar bedrijven die bereid zijn om financieel of actief bij te dragen aan dit uniek evenement. U kan kiezen uit 3 formules. VOORDELEN PLATINUM GOLD SILVER Logo op flyer/poster L L M Logo in openingspresentatie L + - Logo in slideshow tijdens JKFee L + - Logo op business cards van deelnemers Logo en promotekst in nieuwsbrief aan ie-net jongeren In conference guide en op website ( Promomateriaal in informatiepakket voor deelnemers Tentoonstellen promotiemateriaal tijdens welkom, openingsceremonie en koffiepauzes Publiciteitsfilm (60 sec.) tijdens openingsceremonie De deelnemers toespreken tijdens de opening Contact met deelnemers tijdens het weekend Mail met uw vacatures verzenden naar deelnemers 2 jonge ingenieurs van uw bedrijf op YPW Exclusieve sponsor van een opleidingsavond* voor jonge ingenieurs Logo + bedrijfsprofiel + link op volledige bladzijde Logo + bedrijfsprofiel + link op volledige bladzijde Logo + bedrijfsprofiel + link Uw steun Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag * Het Young Potential Weekend is een facet van de kennisdoorstroming die we willen realiseren. Daarnaast organiseren we ook nog een drietal opleidingsavonden die inspelen op noden die leven bij de jongeren. Zo werd er vorig jaar bijvoorbeeld een avond georganiseerd met als thema Aansprakelijkheid en professionele risico's van de ingenieur in loondienst. Als platinum-sponsor wordt u exclusieve sponsor van zo n avond en kan u op dit evenement een standje plaatsen om zo rechtstreeks in contact te komen met de deelnemers. Uiteraard wordt u als exclusieve sponsor ook vermeld bij alle communicatie die rond dit evenement gebeurd.

9 LEVERT U LIEVER EEN ACTIEVE BIJDRAGE? WORD ORGANISEREND PARTNER! Wilt u graag dit initiatief steunen, maar vindt u financiële steun te moeilijk? Of geeft u gewoon graag zelf mee invulling aan dit weekend? Dat kan door één (of meerdere) moment(en) of activiteit(en) uit het programma te kiezen. Wij laten u dan weten wat de kosten hiervoor zijn en hoe de invulling eruitziet. In samenspraak bekijken we dan hoe u als partner kan bijdragen. Enkele voorbeelden: 1. U betaalt de kosten gelinkt aan een activiteit. Wij zorgen dat uw bedrijf duidelijk zichtbaar is op deze activiteit. U krijgt ook de kans om in gesprek te gaan met onze deelnemers. 2. U organiseert een workshop tijdens het weekend 2h30 min voor een geïnteresseerd jong publiek. 3. U financiert een ontspannende en originele workshop die soft skills stimuleert. Uw bedrijf zal op een unieke manier in het geheugen blijven plakken. Uiteraard zijn wij steeds bereid om samen met u een op maat gemaakt voorstel uit te werken om van deze editie een succes te maken.

10 WIE ZIJN WE? IE-NET JONGEREN ie-net jongeren is de jongeren afdeling van ie ie-net, een dynamische organisatie met enthousiaste leden le bestaande uit wel meer dan 3000 jonge ingenieurs ieurs van over heel Vlaanderen. IE-NET ie-net net is de ingenieursvereniging van alle ingenieurs in Vlaanderen. Een netwerk en contactplatform ctplatform tussen studenten, ingenieurs, industrie en samenleving. Door het jaar organiseren wij meerdere cursussen en events voor onze leden. Dit omvat bedrijfsbezoeken edrijfsbezoeken als ook culturele activiteiten, conferences en interactieve workshops. Als organisatie streven wij er naar de beroepsbelangen van de ingenieurs te vertegenwoordigen en de waarde en rol van de ingenieur in de samenleving meer kenbaar en erkend te maken. Ons uitgebreid netwerk laat ook toe bruggen te bouwen tussen business, overheid en onderw onderwijs. INTERESSE? CONTACTEER CONTACTEE ONS! (Michaël Nelissen) (Bart Van Bockstal) ie-net ingenieursvereniging vzw Desguinlei Antwerpen T.a.v. ie-net jongeren

INGENIEURSHUIS Desguinlei 124 B 2018 ANTWERPEN. PARTNERSHIP DOSSIER

INGENIEURSHUIS Desguinlei 124 B 2018 ANTWERPEN.  PARTNERSHIP DOSSIER INGENIEURSHUIS Desguinlei 124 B 2018 ANTWERPEN E-mail Website youngpotentialweekend@ie-net.be www.youngpotentialweekend.be PARTNERSHIP DOSSIER INHOUDSTAFEL INHOUDSTAFEL... 2 1. Wie zijn we?... 3 X.1. ie-net...

Nadere informatie

Strategisch partner Business partner Eventsponsoring

Strategisch partner Business partner Eventsponsoring Strategisch partner Business partner Eventsponsoring Trevi reclameregie Willem Holemans 09 360 62 16 willem.holemans@trevi-regie.be ie-net ingenieursvereniging ie-net ingenieursvereniging is de community

Nadere informatie

ie-net INGENIEURS MET PASSIE VOOR TECHNOLOGIE EN WETENSCHAP www.ie-net.be

ie-net INGENIEURS MET PASSIE VOOR TECHNOLOGIE EN WETENSCHAP www.ie-net.be ie-net INGENIEURS MET PASSIE VOOR TECHNOLOGIE EN WETENSCHAP www.ie-net.be WIE ZIJN WIJ? ie-net is een onafhankelijke ingenieursvereniging die ingenieurs verbindt en bijdraagt tot een optimale inzet van

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Hotel- en eventweek. Doelstellingen van onze hotel- en eventweek:

Hotel- en eventweek. Doelstellingen van onze hotel- en eventweek: Sponsordossier Hotel- en eventweek Van 2 t/m 6 december 2013 wordt op diverse Stayokay-locaties de Hotel- en Eventweek gehouden. Wij, studenten van hogeschool Tio Eindhoven en Hengelo nemen de locatie

Nadere informatie

Aanbod sponsor pakketten

Aanbod sponsor pakketten Aanbod sponsor pakketten 2018 1 VOORSTELLING VEA VEA (Vereniging Expediteurs Antwerpen) vertegenwoordigt reeds meer dan 100 jaar de expediteurs, douaneagenten en logistiek dienstverleners en vormt daarbij

Nadere informatie

Aanbod sponsor pakketten VEA

Aanbod sponsor pakketten VEA 2016 Aanbod sponsor pakketten VEA 1 VOORSTELLING VEA VEA (Vereniging Expediteurs Antwerpen) vertegenwoordigt reeds 110 jaar de expediteurs, douaneagenten en logistiek dienstverleners en vormt daarbij hét

Nadere informatie

Aanbod sponsor pakketten

Aanbod sponsor pakketten Aanbod sponsor pakketten 2017 1 VOORSTELLING VEA VEA (Vereniging Expediteurs Antwerpen) vertegenwoordigt reeds meer dan 100 jaar de expediteurs, douaneagenten en logistiek dienstverleners en vormt daarbij

Nadere informatie

Onderwerp: Standhouders en sponsors ManuREsource congres 2017

Onderwerp: Standhouders en sponsors ManuREsource congres 2017 Onderwerp: Standhouders en sponsors ManuREsource congres 2017 Met groot genoegen kondigt het Vlaams Coördinatiecentrum voor Mestverwerking (VCM vzw) de derde editie aan van het ManuREsource congres, dat

Nadere informatie

Aanbod sponsor pakketten

Aanbod sponsor pakketten 2019 Aanbod sponsor pakketten 1 VOORSTELLING VEA VEA (Vereniging Expediteurs Antwerpen) vertegenwoordigt reeds meer dan 100 jaar de expediteurs, douaneagenten en logistiek dienstverleners en vormt daarbij

Nadere informatie

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES.

Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. Voorwoord L.S., Graag zou ik u door middel van deze brochure kennis laten maken met VINTRES. VINTRES is de studievereniging voor rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen met een specialisering

Nadere informatie

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT Datum: 1 November 2017 Versie: 4.5 Auteurs: Tristan Foot Extern Coördinator der S.V. Linkit 17-18 E-mail: Extern@svlinkit.nl Bestuur@svlinkit.nl Voor u ligt een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

SpeakingNow Vlot en overtuigend spreken. De paprika van het spreken. Als je de aandacht wilt... Als je de aandacht wilt houden!

SpeakingNow Vlot en overtuigend spreken. De paprika van het spreken. Als je de aandacht wilt... Als je de aandacht wilt houden! De paprika van het spreken SpeakingNow Vlot en overtuigend spreken Als je de aandacht wilt... Als je de aandacht wilt houden! De fundamentals voor iedereen die wil leren spreken in het openbaar SpeakingNow

Nadere informatie

SpeakingNow Vlot en overtuigend spreken. De paprika van het spreken. Als je de aandacht wilt... Als je de aandacht wilt houden!

SpeakingNow Vlot en overtuigend spreken. De paprika van het spreken. Als je de aandacht wilt... Als je de aandacht wilt houden! De paprika van het spreken SpeakingNow Vlot en overtuigend spreken Als je de aandacht wilt... Als je de aandacht wilt houden! De fundamentals voor iedereen die wil leren spreken in het openbaar SpeakingNow

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4 SPONSORBROCHURE INHOUD Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2 Accommodatie 2 Waarom JCC sponsoren? 3 Vormen van sponsoring 4 Jongeren Commerciële Club Amsterdam De Jongeren Commerciële Club Amsterdam (

Nadere informatie

Charter NAP Young Professionals. Draft 14 april 2016. Special Interest Group (SIG) YOUNG PROFESSIONALS

Charter NAP Young Professionals. Draft 14 april 2016. Special Interest Group (SIG) YOUNG PROFESSIONALS Draft 14 april 2016 Special Interest Group (SIG) YOUNG PROFESSIONALS Ontwikkel je als Persoon, Professional en Participant in de keten (3P s) Powered by NAP Missie: Jonge ingenieurs en junior management

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Samenwerken met DELFT

Samenwerken met DELFT Samenwerken met DELFT AEGEE AEGEE AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l Europe / European Students Forum) is gesticht in 1985 in Parijs, Frankrijk met idee van een verenigd Europa.

Nadere informatie

Omargym Presents: www.omargym.nl. Www.omargym.nl

Omargym Presents: www.omargym.nl. Www.omargym.nl Omargym Presents: www.omargym.nl Www.omargym.nl Inhoud: Informatie over ons Informatie over Sponsorpakket 1 Informatie over Sponsorpakket 2 Informatie over Sponsorpakket Bronze Informatie over Sponsorpakket

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

Young European Talent

Young European Talent NL Young European Talent Young European Talent Voor het eerst dit jaar worden toptalenten zoals jij uitgenodigd om een drie dagen durend exclusief programma bij te wonen. Je ontmoet andere high potentials

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

5e Internationaal Jeugdtornooi 2015

5e Internationaal Jeugdtornooi 2015 5e Internationaal Jeugdtornooi 2015 16 & 17 mei - 30 & 31 mei 2015 BROCHURE VOORWOORD G eachte mevrouw, eachte heer, De VZW FCV DENDER EH JEUGD organiseert tussen 16 mei en 31 mei 2015 de 5e editie van

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. kennisdeling voor een ieder werkzaam in de podiumkunsten. Van directeur tot marketeer, van ... ...

Sponsormogelijkheden. kennisdeling voor een ieder werkzaam in de podiumkunsten. Van directeur tot marketeer, van ... ... Sponsormogelijkheden Uw product of dienst onder de aandacht brengen van 500+ professionals in podiumkunsten. Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoelng, inspirale en kennisdeling voor een ieder

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

interesse Hofpoortteater Sponsorbundel In Ons Hofpoort 6, 2300 Turnhout Tel. 014-42.42.10 hofp.elckerlijc@skynet.be www.elckerlijc.

interesse Hofpoortteater Sponsorbundel In Ons Hofpoort 6, 2300 Turnhout Tel. 014-42.42.10 hofp.elckerlijc@skynet.be www.elckerlijc. interesse In Ons Hofpoortteater Hofpoort 6, 2300 Turnhout Tel. 014-42.42.10 hofp.elckerlijc@skynet.be www.elckerlijc.com Sponsorbundel Welkom bij het Hofpoortteater Elckerlijc Bedankt voor uw interesse

Nadere informatie

IAS SYMPOSIUM VAN DURBAN NAAR AMSTERDAM AMSTERDAM 22 JULI 2016 MEETING PROSPECTUS DEZE WORKSHOP WORDT GEZAMENLIJK GEORGANISEERD DOOR:

IAS SYMPOSIUM VAN DURBAN NAAR AMSTERDAM AMSTERDAM 22 JULI 2016 MEETING PROSPECTUS DEZE WORKSHOP WORDT GEZAMENLIJK GEORGANISEERD DOOR: IAS SYMPOSIUM VAN DURBAN NAAR AMSTERDAM AMSTERDAM 22 JULI 2016 MEETING PROSPECTUS DEZE WORKSHOP WORDT GEZAMENLIJK GEORGANISEERD DOOR: INHOUD Introductie... 3 Beschrijving bijeenkomst... Achtergrond...4

Nadere informatie

DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU. De Neude Utrecht

DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU. De Neude Utrecht DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU 2019 De Neude Utrecht DUURZAME WEEK DUURZAME WEEK - GREEN UP YOUR LIFE Van 15 t/m 22 juni 2019 vindt alweer de vierde editie van DUURZAME WEEK plaats. Op verschillende

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling.

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling. Succes inspireert! Ben jij (binnenkort) HBO/WO student en is voor jou alleen de sky the limit? Heb jij ambitie en talent, en wil je leren nog krachtiger te worden om je ambitie daadwerkelijk waar te maken?

Nadere informatie

Word ook het uithangbord van We Are Chemistry 2015. We Are Chemistry - een initiatief van

Word ook het uithangbord van We Are Chemistry 2015. We Are Chemistry - een initiatief van Word ook het uithangbord van We Are Chemistry 2015 We Are Chemistry 2015 We Are Chemistry is het project van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen dat de chemie, kunststoffen en life

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten?

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Sponsorbrochure CvA 17 mei 2014 Koninklijk Genieten Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Zet uw organisatie in de spotlight bij deze doelgroep, de

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon:

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon: Sponsoring Geachte, In 2008 kende de 46 ste editie van de Zuidkempense Pijl een overdonderend succes. We konden voor een primeur zorgen met de eerste live-uitzending van een amateurwielerwedstrijd in België.

Nadere informatie

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden?

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Word actief! Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door in commissies of in een bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel

Nadere informatie

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/4 2300 Turnhout www.grasshopper.be OVER ROCKIN AROUND TURNHOUT Rockin' Around Turnhout is de voorbije 20 jaar uitgegroeid tot een heus begrip

Nadere informatie

Leiderschap is alleen leuk als er nog iets te leiden valt

Leiderschap is alleen leuk als er nog iets te leiden valt Leiderschap is alleen leuk als er nog iets te leiden valt LEADERSHIP CHALLENGE 2012 14, 15, 16 september de Nudge Leadership Challenge is een samenwerking van met deelnemers van onder andere Een beetje

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV Pitchvideo

geen dag zonder een goed CV Pitchvideo Pitchvideo Een pitchvideo is een korte kernachtige videoboodschap waarin je je van je beste kant laat zien en aantoont wat jouw toegevoegde waarde is voor een toekomstige werkgever of klant Voor wie is

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Inhoudsopgave DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Verenigingsstructuur Danssportvereniging Dance Explosion is een nieuwe danssportvereniging die anders is dan alle andere. In het

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2016-2017 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 10 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. De Warre zal zich vanaf het komende winterseizoen meer focussen op haar internationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.63 november 2015

Nieuwsbrief nr.63 november 2015 Nieuwsbrief nr.63 november 2015 www.westelfolk.be Adres cursussen: Hoveniershuis, Hollandse Dreef 3, 2260 Westerlo http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002989885238 Beste vrienden, We zijn even

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Sponsorbrochure 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure

Nadere informatie

AANBOD SPONSORING PAKKETTEN VEA 2015. Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen

AANBOD SPONSORING PAKKETTEN VEA 2015. Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen AANBOD SPONSORING PAKKETTEN VEA 2015 Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen 2 16. COMBI PAKKETTEN 4. INLEIDING 4 7 7. SPONSOR PAKKETTEN I. INLEIDING II. SPONSOR PAKKETTEN

Nadere informatie

Voorstellingen, Workshops en Welkomsttheater

Voorstellingen, Workshops en Welkomsttheater Voorstellingen, Workshops en Welkomsttheater Een bijzonder idee voor workshops en evenementen Zoekt uw bedrijf een theatergroep voor een bijzonder evenement? Of wilt u als docent uw studenten laten ervaren

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

BETONKANORACE 2019 S-HERTOGENBOSCH

BETONKANORACE 2019 S-HERTOGENBOSCH BETONKANORACE 2019 S-HERTOGENBOSCH PARTNERSHIP-PROGRAM Sail together Wij van Avans Hogeschool, van de opleidingen Bouwkunde en Civiele techniek, hebben het voorrecht de BetonKanoRace 2019 te mogen organiseren!

Nadere informatie

Verslag Alumni als brug naar het werkveld 13 mei 2009 Robert Tjoe Nij & Jacco Westerbeek

Verslag Alumni als brug naar het werkveld 13 mei 2009 Robert Tjoe Nij & Jacco Westerbeek Brug tussen onderwijs en ondernemer Verslag Alumni als brug naar het werkveld 13 mei 2009 Robert Tjoe Nij & Jacco Westerbeek Stelling juist Met wíé spreek ik? Stelling onjuist Ondernemenderwijs is een

Nadere informatie

Agenda. januari. Agenda. februari. Agenda. 10.30 uur: 10.15 uur: maart. Open dag. zaterdag. klassen. echt niet Jullie zijn VAN 10.00 12.

Agenda. januari. Agenda. februari. Agenda. 10.30 uur: 10.15 uur: maart. Open dag. zaterdag. klassen. echt niet Jullie zijn VAN 10.00 12. Agenda januari 31 jan Open dag: klassen 1 t/m 5 op school Nieuwsbrief 30 januari 20155 (redactie Koos Blasé) Agenda februari (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 3 febr

Nadere informatie

content blz 4 blz 5 BLz 6-12 nebo wie zijn wij? partnerschap 2

content blz 4 blz 5 BLz 6-12 nebo wie zijn wij? partnerschap 2 content blz 4 blz 5 nebo wie zijn wij? 2 blz 7 hoe kunt u bijdragen? blz 8 + 9 general partner BLz 6-12 partnerschap blz 10 + 11 premium partner blz 12 + 13 main partner blz 14 + 15 partner op maat 3 nebo

Nadere informatie

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO Scholingsgids ANBO Academie 2015 Voor actieve vrijwilligers van ANBO Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2.... 4 3. Aanbod... 5 3.1 Workshop Welkom bij ANBO... 5 3.2 Instructiebijeenkomst Ledenadministrateur...

Nadere informatie

Sponsormap. Over Meldert Leeft!

Sponsormap. Over Meldert Leeft! Sponsormap Over Meldert Leeft! Medio 2010 schonken enkele enthousiaste inwijkelingen en authentieke dorpsgenoten van Meldert (Hoegaarden) het leven aan Meldert Leeft! Met als doel het kermisgebeuren tijdens

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed Geniet FORT RESORT BEEMSTER Fort Resort Beemster, Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster 0299 68 22 00, banqueting@fortresortbeemster.nl, www.fortresortbeemster.nl Voor een evenement in een Werelderfgoed

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

Evaluatie-rapport. STEP In-housedag bij. Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten)

Evaluatie-rapport. STEP In-housedag bij. Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten) Evaluatie-rapport STEP In-housedag bij Ekelmans & Meijer Advocaten (Rechten) -- INHOUDSOPGAVE. WOORD VOORAF. RESULTATEN VAN DE ATTITUDE-METING VÓÓR DE IN-HOUSEDAG. RESULTATEN VAN DE ATTITUDE-METING NA

Nadere informatie

11 FEB 2016 VAN NEDERLAND VOOR DUURZAAM TALENT GROOTSTE CARRIÈREBEURS. Locatie: Campus Uithof, Utrecht

11 FEB 2016 VAN NEDERLAND VOOR DUURZAAM TALENT GROOTSTE CARRIÈREBEURS. Locatie: Campus Uithof, Utrecht 11 FEB 2016 Locatie: Campus Uithof, Utrecht GROOTSTE CARRIÈREBEURS VAN NEDERLAND VOOR DUURZAAM TALENT In samenwerking met de carrièredag Universiteit Utrecht Duurzaamheid, kennis voor de toekomst Het SCE2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM PERSONEEL Interim Team Mascotte Excursies Bedrijsuitjes Arbeidsvoorwaarden Opleidingen Erkend leerbedrijf Stageplaatsen Vacatures Solliciteer Contact INTERIM PERSONEEL La Rotonda Projectondersteuning biedt

Nadere informatie

LinkedIn Live Foundation

LinkedIn Live Foundation LinkedIn Live Foundation Voor wie Iedereen die inzicht wil in wat LinkedIn kan betekenen voor zichzelf en zijn organisatie en hoe zijn zichtbaarheid en personal branding vergroten via zijn persoonlijk

Nadere informatie

Hoeveel kost het? Wenst u meer concrete informatie? Neem dan contact op met de sociale dienst van uw ziekenfonds.

Hoeveel kost het? Wenst u meer concrete informatie? Neem dan contact op met de sociale dienst van uw ziekenfonds. Hoeveel kost het? Bent u lid van één van de Onafhankelijke Ziekenfondsen? Leden van de Onafhankelijke Ziekenfondsen genieten een fikse korting op de tarieven. Neem contact op met de sociale dienst van

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Het installatieproject

Het installatieproject JCI - ZuidLimburg JCI Zuid-Limburg is op dit moment de jongste kamer (i.o.) binnen JCI Nederland. JCI (Junior Chamber International) ook wel bekend als de Junior Kamer, een wereldwijd netwerk van jonge

Nadere informatie

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren.

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren. Het Cruyff Foundation Community Program De Johan Cruyff Foundation wil jongeren langdurig binden aan het Cruyff Court en de wijk. Wij willen jongeren meer zelfvertrouwen geven, kansen bieden om hun talent

Nadere informatie

Sponsordossier. Hartelijk dank voor uw steun en sponsoring vanwege de Epilepsie Liga. Fietsevenement Never falling down

Sponsordossier. Hartelijk dank voor uw steun en sponsoring vanwege de Epilepsie Liga. Fietsevenement Never falling down Vlaamse Liga tegen Epilepsie Martelaarslaan 204B 9000 Gent Tel: 09.235.74.89 ww.epilepsieliga.be Hartelijk dank voor uw steun en sponsoring vanwege de Epilepsie Liga Sponsordossier Fietsevenement Never

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 feestintpark.be NOORD-ZUID SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 INHOUD Historiek... 3 In de pers... 4 Concept... 5 Organisatie... 6 What s in it for you?...

Nadere informatie

Dialoog tussen mens en paard

Dialoog tussen mens en paard Dialoog tussen mens en paard Opleiding tot Kinder DialoogCoach Prospectus Een goede coach ziet mogelijkheden Opleiding tot DialoogCoach 2014/2015/2016 Inhoud Welkom... 3 Doel... 3 Opleiding tot DialoogCoach...

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Werken aan een gezonde toekomst Kom in beweging! 2 Wat gaan we doen? Kennismaking: Wie zijn wij? Actieve kennismaking Ik ga

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

Ontdek, beleef en geniet bij Markant

Ontdek, beleef en geniet bij Markant Ontdek, beleef en geniet bij Markant Wil je een extra dimensie toevoegen aan je vrije tijd? Dan zit je goed bij Markant! In een boeiend gezelschap ontdek je jezelf en krijg je een bredere kijk op de wereld.

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL 29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL Beste deelnemer, Op vrijdag 29 september 2017 wordt de derde editie van de Miles of Pleasure rally gereden. De Miles of Pleasure rally is een eendaagse

Nadere informatie

KEYS TO SUCCESS. Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur

KEYS TO SUCCESS. Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur KEYS TO SUCCESS Business Network Event vrijdag 13 juli 2012 16:30-21:00 uur Fashion in Business, Inspiratie en onze Economie Short Talks door: Sector Banker Retail: Michel Koster (ABN AMRO) en Zakenvrouw

Nadere informatie

Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Groninger Studenten Roeivereniging Aegir Groninger Studenten Roeivereniging Aegir G.S.R. Aegir is een vereniging om sporten en ontspanning te combineren. Het roeien gebeurt op zowel recreatief (competitieroeien) als topsport (wedstrijdroeien)

Nadere informatie