Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando"

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m ) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia en Dorien Thema: Kleuren!

2 Zaterdag 16 juli 2011 (de rode dag) Aankomst kinderen Buiten spelen / Schminken Avondeten Cake versieren Spelletjes Macaroni en gele en bruine vla Eerst waren de vrijwilligers nog helemaal alleen. Toen kwamen de kinderen en de ouders. Wat gingen jullie toen doen? ''We kregen een koekje en wat drinken'' vertellen Elbert, Romy en Cindy. En wat moesten jullie toen doen? ''Toen moesten we nog met Jolanda praten. Toen zwaaien, kus geven en knuffelen zegt Elbert.'' Wat gingen we daarna doen? ''We gingen een spelletje doen, met de bal en namen. Ook moest je vertellen wat je hobby's waren en wat je lekker vind, vertellen Romy, Cindy en Elbert.'' Moesten we ook nog eten? ''Ja, macaroni en een toetje. We hebben niet geluncht zegt Cindy. Oh nee, grapje! Toch wel!'' Wat gingen we na de lunch doen? ''We hebben spelletjes gedaan, omdat het regende... Jammer!'' Jolanda heeft nog een monster gemaakt van Cyriel met schmink. Cindy was als een vlinder geschminkt! Romy en Elbert waren niet geschminkt. 's Avonds na het eten (macaroni) hebben we nog cakejes versiert. En wat zat daar allemaal op? ''Suiker, hagelslag, schuddebuikjes en glazuur!'' Was het lekker? ''Heerlijk roepen ze in koor!'' En na het cakejes versieren hebben we nog spelletjes gedaan. Cindy heeft met mens erger je niet verloren van Jolanda! Nee! Gewonnen! Ohja! Na het spelletje gaan we lekker douchen en slapen!!!!

3 Zondag 17 juli 2011 (de paarse dag) Ontbijt Knutselfrutsel schorten maken met de bus naar de ijsboerderij + speeltuin zelf spelen Avondeten Nasi Bingo Twister Nasi met pindasaus en toetje: yoghurt Kunnen jullie mij vertellen wat we vandaag gedaan hebben? Toen we wakker werden zijn we rustig begonnen verteld Lando. We hebben een beetje gespeeld en daarna gingen we ontbijten. En toen met de bus naar de speeltuin, zegt Cyriel. Nee, zegt Lando, we hebben eerst geknutseld. En wat hebben we geknutseld? Ik weet het, zegt Debora, een schort! We hebben hartjes, bloemen, zonnen en regenbogen op de schorten getekend. Lando heeft zichzelf op het schort getekend, in de vorm van een profvoetballer. Is het mooi geworden? Ja, zeggen ze alle drie! Wat hebben we na het knutselen gedaan? Een beetje buiten gespeeld zegt Debora. Wat heb je allemaal buiten gedaan? Schommelen, lekker uitgerust, geskelterd, ook wedstrijdjes! En wint er dan? Lando heeft alle potjes gewonnen! Echt waar? Ja, maar wel met een beetje vals spelen... Na het buiten spelen gingen we weer eten, lunchen. Na het lunchen gingen we met de bus naar de ijsboerderij. Wat kon je daar allemaal doen? Springkussen, glijbaan, trampoline, skelteren, binnen en buiten springen en lekker van de zon genieten, vertellen Lando, Debora en Cyriel. Alleen zaten daar wel heel veel wespen zegt Lando. Vervelend! We kregen daar ook nog ijs. Cyriel had ijs met roze en blauw. Lando had ijs zonder melk erin, frambozen smaak. Lekker!!! Daarna kwam de buschauffeur ons ophalen, hij was wel een beetje te laat... En dan zeggen we altijd, vette pech, zegt Lando. Wat hebben we gegeten vanavond? Nasi, met pindasaus en augurken, roept Debora. Was het lekker? Ja! Niet te eten, zegt Lando. Oh nee, grapje!

4 Na het eten gingen we nog even voor ons zelf dingen doen, en oh ja, we hadden ook nog een toetje! Met Marijke hebben we Bingo gedaan. Debora had gewonnen. En wat was de prijs? Lekkere raketjes en Debora mocht uitdelen. En na de bingo hebben we nog? Twister gedaan! Een drukke dag vandaag. Daarna lekker douchen en slapen! Maandag 18 juli 2011 (de blauwe dag) Ontbijt Knutselfrutsel kaarten voor ouders Springkussen in kantine van van Harte Zelf spelen of springkussen Avondeten spellencircuit zelf spelen Blauwe Pannenkoeken. Toetje: Bruine en Gele vla Heb je een leuke dag gehad Patrick? ja! Wat heb je allemaal gedaan? Ik heb gesjoeld en kaarten gemaakt. Voor wie heb je allemaal kaarten gemaakt? voor papa en voor mama en ik had kaarten gemaakt met mooie stickers erop en die zitten nu in de brievenbus, onderweg naar papa en mama.'' Ik heb heel hard en heel hoog gesprongen op het springkussen en gevoetbald met een ballon. En wie had er gewonnen? Patrick wijst trots naar zichzelf. We hebben lekkere pannenkoeken gegeten zegt Patrick, hele bijzondere... Blauwe pannenkoeken! Het was heerlijk! Ik heb er wel vier opgegeten! Ik heb ook een mooie kleurplaat gemaakt. Cyriel en ik hebben een kleurplaat voor elkaar gemaakt. Ik heb er een ingekleurd met een poppetje met een hele grote ijsko en een lachend zonnetje. Wat vond je het allerleukste wat je vandaag hebt gedaan? Voetballen met de ballon natuurlijk, want ik ben gek op voetbal. Dadelijk gaan we lekker douchen en slapen, maar nu nog niet, eerst ga ik de kleurplaat voor Cyriel nog afmaken.

5 Dinsdag 19 juli 2011 (de groene dag) Ontbijt Knutselfrutsel schudkokers maken Lunch Zwemmen Avondeten Skelterrace Buiten spelen Aardappeltjes met vissticks. Toetje: yoghurt met fruit Meiden, Wat hebben we allemaal gedaan vandaag? Kelly zegt dat ze geknutseld heeft en Patricia is het roerend met Kelly eens. we hebben schudkokers gemaakt en ik heb er eentje gemaakt van een mooie tekening en die is voor mijn vriendje zegt Kelly met een grote glimlach. Patricia heeft ook een schudkoker gemaakt, met een heleboel kleurtjes en stickers erop. Kelly heeft zelfs al muziek gemaakt met haar schudkoker. En na het knutselen hebben we lekker buiten gespeeld weet Kelly te vertellen. Patricia is het weer met Kelly eens, maar Patricia heeft meer geskelterd en Kelly lekker getekend. Na de lunch zijn we met zijn allen met de bus naar het zwembad gegaan. We hebben heerlijk genoten van het water, door koprollen, salto's en nog veel meer kunstjes te maken. Kelly heeft vooral onder water gezwommen met Patricia. 's Avonds hebben we aardappeltjes gegeten met vissticks en salade. Dat was heel erg lekker. Na het eten hebben we een skelter race gehouden. Het was de bedoeling dat we zo hard mogelijk trapten en wie het snelst was, had gewonnen. Boris en Patrick hadden samen de snelste tijd, wel 39 seconden! We hadden allemaal wat lekkers gekregen en Patrick mocht uitdelen. Kelly: oja, en we hebben ook nog de paardjes gevoerd! Maar de paardjes die honger hadden die waren er niet. Ik denk dat die zijn verhuisd. En nu, tandjes poetsen en naar bed!

6 Woensdag 20 juli 2011 (de roze dag) Ontbijt Knutsel Frutsel microfoon maken voor de Bonte Avond Spelen in Zippo Zebra Avond eten Skelterrace Fruitcocktails maken Soep en broodje hamburger. Toetje: raketjes (ijs) Boris, welke kleur was het vandaag? Kleur? Ja, iedere dag heeft een kleur toch. Weet je nog welke het was? -denkt lang na- Oja! Het was de roze dag! Had jij ook roze bij je? Nee, natuurlijk niet! Boris was niet de enige zonder roze, alle jongens hadden een andere kleur aan. Boris vertel eens wat je gedaan hebt vandaag? Lekker geslapen, lekker gegeten, geschaakt en gespeeld. Wat heb je vanmorgen bij de knutsel-frutsel gemaakt? Een microfoon. Met touw, geel papier, plakband, elastiekjes, stickers, veel verf,vliegerpapier en oja een ballon. Vond je dat leuk of moeilijk. Ja leuk en moeilijk. Oh, wat vond je moeilijk? Het lange nadenken over het maken. Wat hebben we vanmiddag gedaan? Geskelterd en naar de jungle geweest met de taxi. In de jungle heb ik gespeeld in de touwen. Het touwenzwaaien was het leukst! Oh, en geschoten met ballenbak-ballen. Dat was ook heel leuk! Maar het was daar wel heel warm in die binnenspeeltuin. Wat hebben we gedaan toen we thuis kwamen? Skelteren en de leiding plagen, dat was heel leuk! Oja, ook jouw veters losgemaakt. Boris kijkt me nu erg ondeugend aan.hebben we nog iets gedaan vanavond? We hebben gevoetbald en een skelterrace gedaan en toen heb ik gewonnen! Dat was écht leuk! Ja, want jij hebt de andere kinderen verslagen met een rondetijd van 35 seconden. Dat is echt heel snel! Intussen hebben de kinderen net nog even een fruitcocktail gemaakt en gaan zo lekker douchen en naar bed. Morgen de laatste hele dag!

7 Donderdag 21 juli 2011 (de gele dag) Ontbijt Ritje maken met de huifkar Oefenen voor Bonte Avond Schminken Marshmellows maken Avond eten Bonte Avond Disco Patat van tafel + frikandel/kroket/kaassoufflé. Toetje: stracciatella-, vanille en aardbeienijs. Zeg eens Elbert, heb je vandaag nog leuke dingen gedaan? Ja, met de paarden en de wagen. En ik heb de paarden geaaid. Met de wagen hebben we een rondjes gereden in het bos. Hebben we nog gelunched? Ja, met marshmellows. Oja? Met marshmellows? Nee! Wanneer hebben we dan marshmellows gemaakt? Vandaag. Wanneer dan vandaag? Vanmiddag. Hebben we vanmiddag nog wat gedaan? Ja we zijn geschminkt en hebben geoefend voor de Bonte avond. Was jij nog geschminkt? Nee, had ik geen zin in. Het eten vanavond was wel speciaal, toch? Ja we hadden patat met bestek. Maar dat bestek was niet echt! Dat was gemaakt van ketchup en mayonaise. En ik had er een kaassoufflé bij. Die was heel lekker. En toen was het avond. Toen hebben we Bonte Avond gedaan, met z'n allen. Ik heb gezongen. Elbert zingt nu naast mij: M'n opa, m'n opa, m'n opaaaa. In heel Europa was er niemand zoals hij. Na de Bonte Avond hebben we gefeest op liedjes van K3. En wat gaan we nu doen? Naar bed!

8 Tijdens de Bonte Avond hebben de kinderen en de leiding opgetreden voor elkaar. Cindy deed 2 dansjes namelijk K3 met Mamasé & K3 met Kusjesdag. Romy deed ook 2 dansjes, namelijk Nick en Simon met De Vlinder & Ralph met Vrienden. Elbert deed 1 dansje, M'n Opa. Kelly deed ook weer 2 dansjes, K3 met Verliefd & K3 met Kuma hé. Debora deed wederom 2 dansjes, K3 met Lolliepopland & K3 met Handjes draaien. Patrick en Cyriel deden samen een optreden. Zij dansten op Chipz met het nummer Cowboy. Boris heeft waanzinnig gedroomd gezongen en Patricia deed Verliefd van K3. Als laatste deed de leiding een dansje op het nummer van K3, Bij de politie! Vrijdag 22 juli 2011 Heel vroeg opstaan Ontbijt Ouders komen Afscheid Vandaag is het alweer de laatste dag... Jammer hoor. Het was erg gezellig! We moeten vandaag vroeg opstaan want de ouders komen al om 9 uur de kinderen ophalen. Gelukkig waren onze uitslapers ook op tijd uit bed! De ouders kwamen goed op tijd. We hebben de kinderen uitgezwaaid en praten nog even na over de super gezellige week! Tot volgend jaar! Groetjes, Jolanda, Patricia, Dorien, Danielle, Meike en Martine.

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 26 juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 9 augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk]

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk] Kamp 2015 t Vossegat Uddel Maandag 1 juni Vier fietsgroepen en twee bussen zijn s morgens vertrokken richting Uddel. Voor de fietsers zat het weer gelukkig mee; geen regen én wind in de rug. Dat scheelt,

Nadere informatie

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties Verhaal- en kleurboek voor kinderen Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties In naam van Allâh, de Weldadige, de Genadige 3 Het is half acht s avonds. Fazilah en Djamiel dekken samen de tafel.

Nadere informatie

Jeugdkamp Inside Out!

Jeugdkamp Inside Out! Jeugdkamp Inside Out! Maandag 25 juli 2011: Op 25 juli is het dan weer zover. Om kwart voor 7 s avonds arriveert de bus van de Jong Tours. We verwelkomen de jongeren met een hapje en een drankje en we

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Nieuwtjes uit groep 6A

Nieuwtjes uit groep 6A Nieuwtjes uit groep 6A Sylvana Ik wil vertellen over het theater. Ik was de moeder van roodkapje. Jan was de wolf. Jasmine was roodkapje en Charissa was de oma van roodkapje. De rest van de kinderen hadden

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Dit verslag is samengesteld door Leo, Melle, Damian, Sophie, Patrick, Marijn, Sharona, Shelley, Sylvia en Pippi Met medewerking van Hilde, Anja, Samira,

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Ik help je wel. illustraties Karlijn Scholten verhaal Isabelle de Ridder

Ik help je wel. illustraties Karlijn Scholten verhaal Isabelle de Ridder Ik help je wel illustraties Karlijn Scholten verhaal Isabelle de Ridder Deze uitgave is een cadeau van ViaViela aan al onze opvangkinderen en (gast)ouders. Veel voorleesplezier! Juul doet de deur open.

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor Het verhaal op reis groep 1-2 melle de muis Bijlagen Les 1 Les 1 - Bijlage 1 - brief kunstenaar 1 Lieve kinderen, Vandaag begint er een bijzonder project: HET VERHAAL OP REIS. Jullie gaan vandaag met elkaar

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

LENTE+LIEFDE Juf Floor ligt in haar bed. Ze wordt wakker en pakt haar kleren om vandaag aan te trekken. Dan gaat juf Floor ontbijten. Ze gaat naar buiten en loopt naar meester Ruben s huis. Ze belt aan

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis.

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis. Weer naar school Kim en Pieter lopen het schoolplein op. Het is de eerste schooldag na de zomervakantie. Ik ben benieuwd wie onze mentor * is, zegt Pieter. Kim knikt. Ik hoop een man, zegt ze. Pieter kijkt

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Dit verslag is samengesteld door Amanda, Cyriel, Desi, Emma, Ismaïl, Nina, Sylvana, Tom, Tomi, Zoë Met medewerking van Britt, Martine, Meike, Merel, Peter, Ruby

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Voetbal. Damian. Bryan

Voetbal. Damian. Bryan Voetbal Het waren leuke voetbalwedstrijden En we hebben een gelijk gespeeld en een ploeg kwam niet op dagen, dus die hadden we gewonnen. We hadden drie verloren en we waren op het eind vierde van de poule.

Nadere informatie

Openbare basisschool De Braskörf

Openbare basisschool De Braskörf Nieuwsbrief Openbare basisschool De Braskörf Cornelis Jetseslaan 13 9646DC Veendam Tel. 0598-621234. Postadres: postbus 296, 9640 AG Veendam *********************************************************************************************

Nadere informatie

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Hallo allemaal, Eerst even een bedankje voor de post, sms'jes die wij gekregen hebben en aan allen die ons uitgeleide hebben gedaan. En natuurlijk aan Maaya voor de koffie,

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram,

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, mijn kleine broer Dat is niet van mij mama Dan zegt ze

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 6 Zacheüs (1) Het is erg druk in de stad vandaag. Iedereen loopt op straat. Zacheüs wurmt zich

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl -1- - 2 - - 3 - Woensdag 2 September Vandaag kun je namelijk onbeperkt* pannenkoeken eten in het restaurant voor maar 6,- p.p! 13:00 14:00 uur: Stormbaanrace Locatie: Verzamelen bij Adventuredome kassa

Nadere informatie

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook:

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook: Weten jullie hoe Sinterklaas van Spanje naar Nederland komt? Ja? Met de fiets? Nee! Met de stoomboot, natuurlijk! Het is een heel gedoe voordat Sinterklaas en zijn Pieten kunnen vertrekken. Je wil niet

Nadere informatie

Introductie: Brom en Bram

Introductie: Brom en Bram ! Activiteit 43 Brom, Bram en Brim Ontwikkelingsaspecten De kleuters doen ervaringen op met het onderscheiden van klanken (auditieve discriminatie). Materiaal kopies van de tekeningen van Brom en Bram

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting: Bij dit boek zijn een aantal downloads beschikbaar. Liesbet Slegers heeft deze speciaal getekend als aanvullend educatief materiaal. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat

Nadere informatie

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting: Bij dit boek zijn een aantal downloads beschikbaar. Liesbet Slegers heeft deze speciaal getekend als aanvullend educatief materiaal. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

Ik heb een nieuw horloge, zegt papa. Kijk.

Ik heb een nieuw horloge, zegt papa. Kijk. Prent 1 Sst, ik hoor iets! Prent 1. Sst, ik hoor iets! Said en Jamal zitten aan tafel te eten. Samen met papa en mama. Ik heb een nieuw horloge, zegt papa. Kijk. Papa laat het horloge zien. Het is een

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie