DE GOOISCHE MUZIEKSCHOOL NIEUWSBRIEF, NAJAAR 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE GOOISCHE MUZIEKSCHOOL NIEUWSBRIEF, NAJAAR 2015"

Transcriptie

1 IN DEZE NIEUWSBRIEF Start seizoen Workshop de basis van Nico improviseren en Coen Schimmel met oktobermaand instrumenten TheaterSPORT Oktober de maand van de dwarsfluit, klarinet & sax TheaterKLAS Zangwedstrijd op 11 oktober Sint- en Kerst kinderkoor Pepernotengala Music for Little Mozarts DJ-introductieles Basiscursus piano en gitaar voor volwassenen Spelen in een POPBAND Muziekexamens Dansstudio van Harten Evenementen agenda t/m eind december 2015 START SEIZOEN We zijn dit seizoen op 31 augustus weer met veel plezier en enthousiasme begonnen met de muziek-, dans- en musicallessen. Ook waren we eind augustus en begin september aanwezig op de diverse culturele markten, zoals Bussum, Eemnes, Laren, Huizen en Weesp om de start van het seizoen te promoten. De komende maanden zijn er weer een veelvoud aan activiteiten die wij organiseren en wij proberen voor het najaar alle nieuwtjes in deze nieuwsbrief te vermelden. En dat zijn er wel een paar lees bijvoorbeeld over de start van onze nieuwe TheaterSPORT en TheaterKLAS gegeven door Maja van der Esch. Ook nieuw is het instrument van de maand. Een instrument(groep) waarvoor wij speciale activiteiten organiseren en een speciale kortingsactie voor hebben. We organiseren een eenmalige zangwedstrijd met Popkoor Njoy, De stoere DJ-lessen van Stef zijn dit seizoen ook weer van start gegaan en de eerstvolgende DJ-introductie is op 31 oktober. Verder zijn wij erg trots dat onze collega, Marco de Jong, verantwoordelijk voor onze afdeling in Weesp. Hij heeft een prachtige subsidie binnengehaald. Deze subsidie is mogelijk gemaakt door Woningcorporatie Ymere die een fonds leefbaar hebben gecreëerd waaruit de huurdersverenigingen Wonen Met Maat en de Vechtstroom, projecten mogen financieren. De twee partijen hebben De Gooische Muziekschool benaderd voor het verzorgen van muzieklessen in Weesp, Muiden en Muidenberg. Voor aanvullende informatie kunt u terecht op onze website. Wij wensen iedereen een fijn en goed muziek-, dans- en/of musicalseizoen toe. Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Klik dan nu op deze link Telefoon: Website: info@degooischemuziekschool.nl

2 OKTOBER - DE MAAND VAN DE DWARSFLUIT, KLARINET & SAX De eerste maand van dit seizoen met een speciaal thema zijnde de dwarsfluit, klarinet en sax. Drie prachtige blaasinstrument met alle drie hun eigen kenmerken. THEATERSPORT Start 6 oktober 2015 Van uur Voor tieners vanaf 14 jaar 12 lessen à 99,- De Gooische Muziekschool start op 6 oktober met deze gehele nieuwe cursus gegeven door Maja van der Esch. Theatersport ken je van de Lama s of de Grote Improvisatieshow. Wat is theatersport? Theatersport gaat om het ter plekke kunnen improviseren en (re)acteren. Je moet die inspiratie maar hebben en de combinatie maakt het een sportelement. Ga de uitdaging aan en SCHRIJF JE NU IN! Je bent op 10 oktober van harte welkom. Wat bieden wij dan? Een inloop van tot uur om te oriënteren. Lekker blazen op de drie instrumenten en vergelijken. Welke vind je het leukst en klinkt het beste? Een uur waarin je kunt uitproberen onder begeleiding van onze docent Bernd Jahn. Je hoeft hier uiteraard geen muzikale ervaring voor te hebben en deelname is gratis. Alle leeftijden, kinderen, tieners en volwassenen zijn welkom. De oriëntatie wordt gehouden bij De Gooische Muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum. 10 OKTOBER - WORKSHOP DE BASIS VAN IMPROVISEREN Op 10 oktober van tot uur geeft onze docent Bernd Jahn de workshop De basis van improviseren. Bernd Jahn is sinds 1999 verbonden aan De Gooische Muziekschool en studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Veel blazers hebben de wens om lekker vrij te kunnen spelen. Nu eens niet alles van blad, maar lekker improviseren rond een bepaald thema. Hoe doe je dat? Een inspirerende workshop voor blazers op de dwarsfluit, klarinet en sax met minimaal 2 jaar ervaring. Je moet alle tonen op het instrument kunnen spelen over minimaal 1,5 octaaf. Theoretische kennis is niet noodzakelijk. Wil je na deze workshop verder leren improviseren, dan is het mogelijk om een korte cursus bij ons te volgen van 6 lessen. Lijkt het je wat om te leren improviseren, schrijf je dan snel in voor 7 oktober per mail, info@degooischemuziekschool.nl. Er is plaats voor 10 deelnemers en de kosten bedragen 10,00 per deelnemer. De workshop wordt gehouden bij De Gooische Muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum. Neem contact met ons op als je vragen hebt, tel.:

3 11 OKTOBER ZANGWEDSTRIJD VAN TOT UUR THEATERKLAS Start 8 oktober 2015 Van uur Voor tieners vanaf 14 jaar 12 lessen à 120,- De Gooische Muziekschool start op 8 oktober met deze gehele nieuwe cursus gegeven door Maja van der Esch. Wil jij geloofwaardig acteren? Geloofwaardig lachen, huilen, boos zijn en verdriet laten zien? Dat leer je bij de theaterklas. Er wordt aandacht besteed aan de basisemoties en hoe je deze zo geloofwaardig mogelijk kunt opbouwen. Je leert in korte tijd, in een groep van 8 tot 12 jongeren, hoe je zowel met klein spel als met groot spel een scene kunt neerzetten. Durf jij? - SCHRIJF JE NU IN! Popkoor Huizen NJoy organiseert samen met De Gooische Muziekschool een zangwedstrijd voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar. Tijdens de Love s Magic Songcontest op zondag 11 oktober van tot uur bij de Gooische Muziekschool, gaan zij op zoek naar jong zangtalent. De winnaar van deze wedstrijd verdient een solo-optreden tijdens het concert van NJoy op 14 november aanstaande in de Vorstin in Hilversum. Dus, ben jij tussen de 12 en 16 jaar, beschik je over voldoende zangtalent en durf je voor een volle zaal op te treden? Geef je dan voor 6 oktober op voor deze zangwedstrijd! Aanmelden kan via popkoor.huizen@gmail.com onder vermelding van je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. ZING MEE MET SINT- & KERST KINDERKOOR Alle kinderen mogen gratis deelnemen aan ons Sint- en Kerstkinderkoor. Je moet tussen de 6 en 10 jaar zijn en je moet kunnen repeteren op maandagmiddag in Bussum. Voor het Sintkoor zijn de repetities voor kinderen uit groep 2 t/m 4 in Bussum op maandag 26 oktober, 2, 9 en 16 november van tot uur. Kinderen vanaf groep 5 mogen uiteraard ook meezingen, maar dan zijn de repetitietijden van tot uur. Het Sintkoor gaat twee optredens verzorgen; zondag 14 november tijdens de intocht van Sinterklaas in Bussum en op zaterdag 21 november tijdens het Pepernotengala in Laren. Voor het Kerstkoor zijn de repetities in Bussum op maandag 23 en 30 november en op 7 en 14 december. Het kerstkoor zingt tijdens de kinderviering op donderdag 24 december in de Jozefkerk te Bussum van tot uur. Aanmelden voor het Sintkoor vóór 19 oktober en 16 november voor het Kerstkoor, dit kan via de mail info@degooischemuziekschool.nl. 31 OKTOBER NIEUWE DJ- INTRODUCTIELES Op zaterdag 31 oktober van tot uur geven wij in Muziekcentrum Schimmel aan de Havenstraat 31 te Bussum weer de DJintroductie. De introductie is een voorproefje voor de nieuwe DJlessendie starten op 12 en 13 november. Deelname is vanaf 10 jaar en aanmelding kan via info@degooischemuziekschool.nl.

4 21 NOVEMBER PEPERNOTENGALA LAREN Pianocursus voor 5 / 6 jarige MUSIC FOR LITTLE MOZARTS Sinds 2014 is De Gooische Muziekschool met succes van start gegaan met de pianocursus Music for Little Mozarts. Een speelse kennismakingscursus pianospelen voor 5 en 6 jarige. In deze cursus hebben de kinderen samen met Beethoven Beer en Mozart Muis hun eerste muzikale stappen gezet. Aan de hand van verhaaltjes hebben zij de piano leren ontdekken en hun eerste liedje leren spelen. Er is nog ruimte voor een nieuwe groep op de woensdagmiddag. Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan via: info@degooischemuziekschool.nl Muziekvereniging Sint Jan organiseert samen met de gemeente Laren en de Gooische Muziekschool een bruisend muzikaal Pepernotengala in muziekcentrum Schering & Inslag aan de Eemnesserweg op zaterdagmiddag 21 november van tot uur. Het wordt heel veel Sinterklaasliedjes zingen, heerlijk dansen en vooral heel veel pepernoten eten. Het kinderkoor van de muziekschool is natuurlijk ook aanwezig. Dus een kinderfeestje dat je zeker niet mag missen. Toegang voor kinderen is gratis, vanaf 12 jaar zijn de entreekosten 2,- per persoon. BASISCURSUS PIANO EN GITAAR VOOR VOLWASSENEN Piano of gitaar leren spelen in een groep van 3 tot 6 volwassenen. Samen het instrument verkennen, noten leren lezen en de basis leggen voor het goed bespelen van het instrument. De oefeningen, speelopdrachten, gehoortraining, theorie, zijn afgestemd de oudere beginner. De deelnemers leren improviseren en uit het hoofd spelen. Kortom een heerlijke cursus om kennis te maken met deze twee favoriete muziekinstrumenten. Aanmelden via info@degooischemuziekschool.nl. MUZIEK MET PEUTERS SINTERKLAAS & KERST Sinterklaas en Kerst staan voor de deur. Op 25 en 27 november starten we met deze cursus voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar met hun (groot)ouders met als doel zullen we samen spelen, dansen en zingen met Sinterklaas- en Kerstliedjes. Een cursus om het kind op een zeer eenvoudige en speelse manier kennis te laten maken met muziek. Lekker zingen, trommelen, klappen, stampen en dansen met elkaar maakt het gezellig. De kinderen leren al spelenderwijs de taal van muziek. De cursus bestaat uit 4 lessen en start om uur. Kosten voor deze serie zijn 55,- per deelnemend stel. POP/SHOW/MUSICAL DANSLESSEN BIJ DANSSTUDIO VAN HARTEN Vind jij dansen in musicals zoals Billy Elliot ook altijd zo gaaf? Zit je iedere zaterdagavond klaar voor Dance Dance Dance? Dan is Pop/Show/Musicaldans dé les voor jou! Je leert danstechnieken en choreografie. Lijkt het je wat, kom dan naar een proefles. De pop/show/musicallessen in Bussum kunnen een goede aanvulling op de theater- en zanglessen van de Gooische Muziekschool.

5 SPELEN IN EEN POPBAND Spelen in een popband is een te gekke ervaring. De muziekschool biedt deze mogelijkheid voor kinderen vanaf 10 jaar, tieners en volwassen. Er zijn mogelijkheden om nieuwe bands te starten in: Popband o.l.v. Richard Langendijk tijdens optreden in Laren Nieuwe bands - serie van 8 lessen voor 95,= (excl btw voor 21+) Woensdag uur Bussum jaar / jaar ; Band o.l.v. Sascha van Loenen Drums, toetsen, gitaar, basgitaar, zang Donderdag uur Bussum jaar / jaar ; Band o.l.v. Sascha van Loenen Drums, toetsen, gitaar, basgitaar, zang Woensdag uur Laren Volwassenen of tieners ; Band o.l.v. Hans Sligter Drums, toetsen, gitaar, basgitaar, zang Bestaande bands die aangevuld kunnen worden Maandag uur, Bussum Bestaande uit gitaar (2), toetsen, zang, drums. Leeftijd jaar Band staat o.l.v. Richard Langendijk Band is aan te vullen met toetsen en basgitaar SAMENWERKING DANSSTUDIO VAN HARTEN Voor lessen in Bussum werkt De Gooische Muziekschool samen met Dansstudio van Harten. Ook volwassenen kunnen deelnemen. Kijk op hun website voor de mogelijkheden, Dansstudio van Harten. Woensdag uur Bussum Bestaande uit gitaar (2), drums. Leeftijd jaar Band staat o.l.v. Sascha van Loenen Band is aan te vullen met drums en basgitaar Woensdag uur Bussum Bestaande uit gitaar (2), sax. Leeftijd volwassenen Band staat o.l.v. Francois van Bemmel Band is aan te vullen met zang, basgitaar, drums, toetsen Donderdag uur Bussum Bestaande uit gitaar (2), drums, zang. Leeftijd volwassenen Band staat o.l.v. Francois van Bemmel Band is aan te vullen met toetsen

6 MUZIEKEXAMENS BLAASINSTRUMENTEN, SLAGWERK, VIOOL, CELLO EN PIANO EVENEMENTEN AGENDA T/M DECEMBER 2015 Dinsdag 6 okt. Start theatersport Jaarlijks bieden wij leerlingen de mogelijkheid om aan een muziekexamen deel te nemen. Er zijn vier examen niveaus: het A-, B-, C- en D-examen. Voor deze examens is een bepaald niveau vereist. Het D- examen is het hoogst haalbare diploma voor een amateur muzikant. Met de docent kunt u overleggen of uw zoon/dochter of uzelf deel kan nemen aan een van de examens. Het examen bestaat uit een theorieen een praktijkdeel. Het praktijkdeel bestaat uit een technisch- en een voordrachtdeel. Het praktijkexamen staat o.v.b. gepland op zaterdag 2 april Het theorie-examen, o.v.b. op 25 maart, bestaat uit een schriftelijk en een auditief deel. Donderdag 8 okt. Zaterdag 10 okt. Zondag 11 okt. Maandag 26 okt. Zaterdag 31 okt. Zaterdag 31 okt. Zondag 1 nov. Donderdag 12 nov. Zaterdag 14 nov. Zondag 15 nov. Start theaterklas Oriëntatie & workshop de basis van improviseren dwarsfluit, klarinet & saxofoon Zangwedstrijd in samenwerking met Pokoor NJoy Start Sinterklaaskoor Bussum Halloween Music Party Weesp DJ-introductie bij Muziekcentrum Schimmel, Havenstraat 31 te Bussum Peuterfestival!Spant Start DJ-cursus (5 weken) bij Muziekcentrum Schimmel, Havenstraat 31 te Bussum Intocht Sinterklaas in Weesp Intocht Sinterklaas in Bussum De theorielessen starten op vrijdag 8 januari. De kosten voor het A- en B-examen bedragen resp. 120,- en 130,- exclusief lesmateriaal. Voor C- en D-examens bedragen de kosten 150,- exclusief lesmateriaal. Zaterdag 21 nov. Pepernotengala in Laren Maandag 23 nov. Start Kerstkoor in Bussum 25 & 27 nov. Start Muziek met Peuters Sinterklaas & Kerst Aanmelden voor een van de examens kan alleen met toestemming van de docent. Aanmeldingen moeten voor 6 december binnen zijn. Vrijdag 27 nov. Zaterdag 28 nov. Zaterdag 12 dec. Donderdag 24 dec. Algemene voorspeelavond Pepernotengala in Weesp DJ-optredens in Muziekcentrum Schimmel, Havenstraat 31 te Bussum Kerstkoor Bussum kinderviering in Jozefkerk, Bussum

DE GOOISCHE MUZIEKSCHOOL NIEUWJAARSBRIEF 2016

DE GOOISCHE MUZIEKSCHOOL NIEUWJAARSBRIEF 2016 IN DEZE NIEUWSBRIEF Korte terugblik & Activiteiten 2016 Januari: gitaarmaand Nico Muziek en Coen met Schimmel Peuters in Bussum en Laren Promotie groepslessen Start nieuwe korte cursussen DJ-school Gehoorbescherming

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Centrum voor de kunsten

Centrum voor de kunsten regio Ontdek jezelf bij De Muzehof 2014 2015 Centrum voor de kunsten Muzehof Coehoornsingel 1, Zutphen - info@muzehof.nl - muzehof.nl muzehof Centrum voor de kunsten is dé ontmoetingsplek op het gebied

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015 Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015 Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, Op onze school wordt de zorg gewaarborgd door intern begeleiders. Wij; Daphne Goosen (groep 1-2). Marie-Christine Burgmans

Nadere informatie

veilige leeromgeving optimale prestaties brede ontwikkeling verantwoordelijkheid zelfstandigheid zorg op maat

veilige leeromgeving optimale prestaties brede ontwikkeling verantwoordelijkheid zelfstandigheid zorg op maat Informatieavond 30 augustus 2016 De informatieavond vorige week werd goed bezocht. De leerkrachten gaven voorlichting in de groepen en in de gymzaal kregen de ouders uitleg over de schoolfilm, ICT en muziek.

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.)

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.) Nieuwsbrief november 2015 Na een goede start is het inmiddels bijna december en staan de feestdagen voor de deur. Tijd voor het winterconcert die qua sfeer weer zal aansluiten bij de sfeer van deze periode.

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom De dwarsfluitlessen, AMV (algemene muzikale vorming) lessen, aangepaste muziekles en muziektherapie worden verzorgd door docente/therapeute Erika van

Nadere informatie

De zomer is in aantocht...

De zomer is in aantocht... Muzieknieuws van Muziekcollectief Ouder-Amstel. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u of een gezinslid lessen volgt/volgde of interesse had in activiteiten bij Muziekcollectief Ouder-Amstel. Als u zich wilt

Nadere informatie

kleur DROOM Muziek EN DANS muziek en dans

kleur DROOM Muziek EN DANS muziek en dans kleur je DROOM Muziek EN DANS Cursusaanbod 2016/2017 1 2 kleur je Droom Haal bij ons de beste muzikant, zanger of danser in jezelf naar boven. Wij weten veel van, jij weet wat je wilt leren: samen kleuren

Nadere informatie

Agenda: Toekomst M&DO. Uitgelicht: Dansafdeling (12 en 14 okt) openbare lessen

Agenda: Toekomst M&DO. Uitgelicht: Dansafdeling (12 en 14 okt) openbare lessen Agenda: 12 & 14 okt Openbare danslessen. Familie en vrienden zijn van harte welkom! 17-21 okt Herfstvakantie. (Geen lessen) 26 &28 okt Jaarlijkse vrienden en vriendinnenlessen bij de dansafdeling. Alle

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

muziekproject Amstelschool

muziekproject Amstelschool JAARVERSLAG 2015 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie cultuurcoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 muziekproject Amstelschool VOORWOORD

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 037501075 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen van zaterdag 9 juni t.e.m. vrijdag 16 juni 2018 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen

Nadere informatie

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK WOORD DANS De open lessen zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen, jongeren en volwassenen! Zin

Nadere informatie

September Van de directie

September Van de directie September 2017 Van de directie Het nieuwe schooljaar is gestart en het is meteen ook lekker weer om binnen te zitten. De kinderen zijn inmiddels al aardig gewend aan hun nieuwe leerkracht en onze groepen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 12 mei t/m 11 juli 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon Activiteiten kalender na-schoolse activiteiten Periode september-december 2014 De activiteiten zijn voor alle kinderen woonachtig in. Veel activiteiten zijn met opgave, dit kun je doen bij de contactpersoon

Nadere informatie

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact:

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact: Schooljaar 2018-2019 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact: www.muziekschooldehondsrug.nl mail@muziekschooldehondsrug.nl Jaarplanning Begin nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo Informatie over de opleidingen van Muziekvereniging Eendracht Melderslo 2017/2018 2 Beste ouders en leerlingen, Het genieten van muziek is evenals het maken van muziek niet aan leeftijd gebonden. Het laatste

Nadere informatie

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur Muziekatelier Muziekatelier is een grote hit! Wil jij iets doen met muziek maar weet je nog niet precies wat je het leukste vindt? Doe dan mee met het Muziekatelier. Spelenderwijs leer je noten lezen en

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2015 2016. Met deze nieuwsbrief laten we u weer weten wat er allemaal in en rondom de school gebeurt. Opbrengsten Dit schooljaar

Nadere informatie

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2015-2016 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG Alle activiteiten op de iedere of sommige woensdagen tijdens de muziekmaand. Bij alle activiteiten die openbaar ben je ook van harte welkom als kijker. Inhoud Band van het moment...

Nadere informatie

Informatie Muziekschool Hunsingo 2015 2016

Informatie Muziekschool Hunsingo 2015 2016 2015 2016 2 Informatie Muziekschool Hunsingo 2015 2016 Voorwoord In ons land, en dus ook in het werkgebied van muziekschool Hunsingo, wordt volop muziek gemaakt. Op school, in popbands, gewoon in je eentje,

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten Scala Wolvega - Linde College Drafsportlaan 22 8472 AS Wolvega t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl Meppel Vledderstraat 3c 7941 LC Meppel t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl

Nadere informatie

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 2 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-2 Schoolfoto s Studiedag Eindtoets groep 8 De onderbouw en de kermis Groep 8 en de plusgroep Gevonden

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden ). leef Aan deze activiteiten zijn verbonden Burgemeester van Gentsingel 1b, 2636 BP Schipluiden (015) 380 71 38 MY FIRST ENGLISH COURSE Speciaal voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven

Nadere informatie

kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod voor de basisscholen

kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod voor de basisscholen kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod voor de basisscholen cursusjaar 2011 2012 Cursussen voor leerlingen AMV (algemene muzikale vorming) Verschillende muzikale aspecten komen aan

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 23 november Voor op de kalender: Week van de Mediawijsheid Basisschool De Vlonder VlonderVaria 23 november 2016 Voor op de kalender: 18-25 november Week van de Mediawijsheid 23-11: techniek groep 5 en 6 30-11: techniek groep 5 en 6 5-12: Sint op school: Continurooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Hola amantes de la danza!

Hola amantes de la danza! Hola amantes de la danza! DanceFlow dansstudio organiseert voor het tiende achtereenvolgende jaar zomerdanskampen! Een halve week of week lang dansen, zingen, theater- en decors maken, op een prachtig

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord JAARVERSLAG 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie CultuurCoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 Leerorkest Voorwoord Muziek verbindt

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september

QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september, DANS, THEATER en KUNST & AMBACHT : UITPROBEREN EN KIEZEN! PROGRAMMA VOOR KINDEREN, JONGEREN en VOLWASSENEN LES OP EEN INSTRUMENT OF ZANG Wil je een muziekles bijwonen

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif!

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif! Brede school aanbod 2016-2017 niet gesubsidieerde activiteiten Algemene en belangrijke informatie Voor deze activiteiten kunt u uw kind(eren) inschrijven via de formulieren in Digiduif. Voor de inschrijving

Nadere informatie

Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014!

Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014! Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014! facebook.com/riqqrheden @RiQQRheden FRAGMENTENFESTIVAL RHEDEN 2014 FRAGMENTENFESTIVAL RHEDEN 2014 Fragmentenfestival Fragmentenkoor Fragmentenorkest

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Beeldhouwen... 1 2. Zaalhockey... 2 3. Sportcarrousel... 3 4. Voetbalschool... 3 5. Schatkisten maken...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden.

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden. December 2014, jaargang 19 Inhoud Woordje van onze voorzitter Kerstconcert Muziek = Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 03 750 10 75 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen juni 2019 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen 4 Adressen 4 MUZIEK Open

Nadere informatie

Kenniscentrum voor Muziek in het Onderwijs (KMVO)

Kenniscentrum voor Muziek in het Onderwijs (KMVO) Kenniscentrum voor Muziek in het Onderwijs (KMVO) Voor u ligt de brochure met het aanbod van De Gooische Muziekschool voor muzieklessen in het primair onderwijs voor het seizoen 2015-2016. Voorlichting

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2017

QUINTUS OPEN! Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2017 QUINTUS OPEN! Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2017 MUZIEK MUZIEK KINDERCURSUS Wil je een muziek kindercursus

Nadere informatie

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de katwijk doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de programma week van Neem een kijkje in de culturele keuken va dans Wie Volksdansgroep

Nadere informatie

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Opleidingsinformatie Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Laatste update: 18-09-2015 Inleiding Binnen onze muziekvereniging hebben wij een eigen muziekopleiding. Wij willen iedereen laten ontdekken hoe

Nadere informatie

LOKALENROOSTER MAANDAG CURSUSJAAR RIJSWIJK

LOKALENROOSTER MAANDAG CURSUSJAAR RIJSWIJK LOKALENROOSTER MAANDAG CURSUSJAAR 20-207 RIJSWIJK lokaal ochtend.00.0 7.0 8..3 20.2.-7: Klassiek Ballet gevorderden 8- jr 7.-8. Klassiek Ballet 0- jr Gevorderden.00-20. Klassiek ballet incl. min spitzen

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

Najaar 2016 Plug In Music

Najaar 2016 Plug In Music Najaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

muziek theater danslessen in hasselt alken zonhoven word een ster!

muziek theater danslessen in hasselt alken zonhoven word een ster! muziek theater danslessen in hasselt alken zonhoven ik word een ster! ik word een muzikant acteur ik volg al les ik ben nieuw ik ben nieuw ik volg al les danser 6 & 7 jarigen pagina 10 7 jaar pagina 10

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Juni 2018, jaargang 22 Inhoud Zaterdag 23 juni: gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Zaterdag 23 juni: ook gratis workshop spelen in een band Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden

Nadere informatie

cursusjaar kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool

cursusjaar kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool cursusjaar 2018 2019 Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool aanbod voor de groep Bewegen met muziek CULTUUREDUCATIE MET KWALITEIT Cultuureducatie

Nadere informatie

Brochure 2014-2015. Muziek-, theater- en danslessen voor basisscholen

Brochure 2014-2015. Muziek-, theater- en danslessen voor basisscholen Brochure 2014-2015 1 Muziek-, theater- en danslessen voor basisscholen Muziekprojecten Theater & dans Docententraining Doorlopende leerlijn Project op maat Vakdocent Muziek 2 Workshop dag Maak kennis met

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans?

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Veelgestelde vragen over de academie Studierichting dans Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen initiatielessen dans volgen.

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie