De opbrengst van Dance4Schools gaat naar het goede doel Run4Schools. Dance4Schools is enorm blij met alle sponsors, waaronder hoofdsponsor Solidoe!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De opbrengst van Dance4Schools gaat naar het goede doel Run4Schools. Dance4Schools is enorm blij met alle sponsors, waaronder hoofdsponsor Solidoe!"

Transcriptie

1

2 Dance4Schools Dance4Schools is voor alle kinderen en jongeren in Uithoorn. In de Nationale Sportweek organiseren de CF-en Cultuur en Sport, Ghieslaine en Marcella, verschillende workshops. In dit boekje is het Dance4Schools programma te vinden. Op zondag 28 april vindt er een grootse Dance Happening plaats om dit evenement af te sluiten. We willen met zoveel mogelijk kinderen, jongeren en enthousiastelingen de Dance4Schools Dans dansen in Sporthal de Scheg. En dit allemaal tegelijk met Kinderen in Kaapstad. Buiten vindt de KunsMark plaats. De opbrengst van Dance4Schools gaat naar het goede doel Run4Schools. Dance4Schools is enorm blij met alle sponsors, waaronder hoofdsponsor Solidoe! Voor meer informatie, lees snel verder! Of bekijk op youtube: Dance4Schools - the info Sinds 2004 zet Run4Schools zich in voor kinderen uit townships in Kaapstad, Zuid-Afrika. De stichting financiert en organiseert binnen- en buitenschoolse sportopvang op vier verschillende scholen. Leslie Pangemanan is deze stichting begonnen door geld in te zamelen met hardlopen. Tegenwoordig haalt Run4Schools geld bij elkaar door te participeren en organiseren van hardloop en andere evenementen. Ambassadrice D4S Dance4Schools was op zoek naar een ambassadrice. En wie past er beter bij dit project dan Ria Zijlstra, de wethouder van Jeugd, Milieu en Onderwijs! Ria heeft al eerder acties voor Run4Schools ondersteund. Ze zei volmondig JA op het ambassadrice-schap toen ze de plannen hoorde. Sinds januari vertegenwoordigt Ria Dance4Schools.

3 H O E H E T A L L E M A A L B E G O N Hoe het allemaal Begon In 2011 kwamen er twee functies vrij bij de combinatiefunctionarissen. Ze zochten een nieuwe CF sport en een nieuwe CF Cultuur. Zo kwam het dat Marcella en Ghieslaine collega s werden. Als CF Sport en CF Cultuur vonden ze elkaar steeds vaker in verschillende projecten. Helemaal bij DoeDe360, waarbij dans de ultieme combinatie bleek. En daar wilden de CF-en meer mee doen! Ghieslaine had de wens om So Uithoorn Thinks Uithoorn Can Dance te organiseren. Ze wilde graag met zoveel mogelijk kinderen tegelijk dansen. In oktober 2012 sprak Marcella met Martin de Vries van Run4Schools. Marcella legde wederom de link tussen Sport en Cultuur en zo werden So Uithoorn Thinks Uithoorn Can Dance en Run4Schools: Dance4Schools Omdat Run4Schools zich inzet voor een buitenschools programma voor kinderen in Kaapstad, wilde het Dance4Schools Team voor de kinderen en jongeren in Uithoorn ook een buitenschools programma organiseren. En zo ontstond het idee voor de workshopweek. Zo n groot evenement moet groots afgesloten worden met een knallende finale. Zoveel mogelijk kinderen laten dansen, dat was en blijft de wens. En hoe mooi is het, als dat tegelijk is met kinderen in Kaapstad! Nu, een dik half jaar later, in de Nationale Sportweek is het zover, Dance4schools is een feit! Van 22 tot en met 28 april staat er een mooi programma klaar! Ben Jij Erbij?

4 V A N 2 2 T O T E N M E T 2 6 A P R I L De Workshops Van maandag 22 tot en met donderdag 25 april vinden door heel Uithoorn verschillende workshops plaats. Alle workshops hebben iets te maken met Zuid-Afrika. In dit programmaboekje vind je een overzicht van alle workshops. De opzet van de workshops is als volgt. Staat jouw leeftijd bij de workshop, dan kun je meedoen, graag zelfs! Zo zijn er workshops voor de allerkleinsten van 4 jaar, maar ook speciale workshops voor jongeren tot en met 16 jaar. De workshops voor jongeren zijn te herkennen aan de stempel. Elke workshop kost twee euro, ongeacht welke workshop het is. De opbrengst van de workshops gaat naar het goede doel Run4Schools. Kinderen in Uithoorn genieten van een naschools programma, waarbij ze ervoor zorgen dat in Kaapstad ook kinderen kunnen genieten van een naschools programma. Daar doen we het voor! Er zijn twee manieren om een kaartje te bemachtigen voor de workshops. Je kunt een kaartje kopen bij het Dance4Schools Team. Het team staat vanaf 13 april op verschillende locaties in Uithoorn. Ook kun je een plekje reserveren voor een workshop. Dit doe je door een mail te sturen naar: dance4schoolsuithoorn@gmail.com Vervolgens betaal je bij de workshop het bedrag van 2 euro. En nu de grote vraag: Ben Jij Erbij? Wij hopen van wel! De verschillende locaties worden bekend gemaakt op facebook, twitter en Dus houd het in de gaten!

5 M A A N D A G 2 2 A P R I L Kaartje kopen? Houd de verkooppunten in de gaten of mail naar: dance4schoolsuithoorn@gmail.com En reserveer een plekje door je naam, leeftijd en de workshop door te geven! Betalen doe je bij de workshop. Prijs Workshops: 2 euro. Workshop 1: Maskers Grijp je kans! Kom naar Crea en maak je eigen Zuid Afrikaanse masker samen met cultuurcoach Ghieslaine. Ben jij erbij? Maandag 22 april uur Crea Uithoorn ( t Fort) 7 t/m 12 jaar Workshop 2: Zuid-Afrikaans Voorleesconcert Sandra en Miranda zorgen voor een levendig voorleesconcert over het boek Bibi en de eenden van In Koli Bofane. Door middel van beeld, muziek en bewegen komt dit boek echt tot leven. Ben jij erbij? Maandag 22 april uur Presentatielokaal de Regenboog 4 t/m 6 jaar Workshop 3: Rugby Rugby is de sport in Zuid-Afrika. Het Zuid-Afrikaanse team is de beste van de wereld! ARC Amstelveen verzorgt een workshop waar je kennis kan maken met rugby. Ben jij erbij? Maandag 22 april uur Groene gymzaal Alkwin College 12 t/m 16 jaar VOOR JONGEREN

6 D I N S D A G 2 3 A P R I L Workshop 4: African Moves Aino Merits van Stichting Speling heeft al jarenlang ervaring met dansen. Ze verzorgt een leuke en energieke dansles, waarin Zuid-Afrika de boventoon voert. Op zondag 28 april presenteren de kinderen deze dans! Ben jij erbij? Dinsdag 23 april uur t Buurtnest (Europarei) 4 t/m 7 jaar Workshop 5: Fun In Athletics Atletiek is de moedersport van alle sporten. Run4Schools ademt hardlopen. Daarom kan een workshop Fun In Athletics niet ontbreken. Op een speelse manier maak je kennis met alle takken van atletiek. Ben jij erbij? Dinsdag 23 april uur Sporthal de Scheg 8 t/m 12 jaar Workshop 6: Sing A Song Ireen van Bijnen geeft al jaren zangles. Voor Dance4Schools organiseert ze een workshop met wereldsongs. Je krijgt de kans om zondag 28 april met de groep op te treden tijdens de D4S Happening. Ben jij erbij? Dinsdag 23 april uur Aula Banaan 2 Alkwin College 12 t/m 16 jaar VOOR JONGEREN Kaartje kopen? Houd de verkooppunten in de gaten of mail naar: dance4schoolsuithoorn@gmail.com En reserveer een plekje door je naam, leeftijd en de workshop door te geven! Betalen doe je bij de workshop. Prijs Workshops: 2 euro.

7 W O E N S D A G 2 4 A P R I L Kaartje kopen? Houd de verkooppunten in de gaten of mail naar: dance4schoolsuithoorn@gmail.com En reserveer een plekje door je naam, leeftijd en de workshop door te geven! Betalen doe je bij de workshop. Prijs Workshops: 2 euro. Workshop 7: Panna Knock-Out In 2010 werd het WK voetbal in Zuid-Afrika gehouden. Een grootse happening! Daarom kan een voetbalworkshop niet ontbreken. Bij KDO kan je genieten van oefeningen en afsluiten met een Panna Knock-Out toernooi! Ben jij erbij? Woensdag 24 april uur Voetbalvelden KDO Iedereen van 4 t/m 16 jaar Workshop 8: Softbal Zuid Afrika is het enige land in Afrika dat meedoet aan het WK softbal. Jij krijgt de kans om kennis te maken met deze sport. Van gooien tot vangen tot slaan, alles komt aan bod bij HSV Thamen. Ben jij erbij? Woensdag 24 april uur & uur HSV Thamen 7 t/m 9 jaar & 10 t/m 12 jaar Workshop 9: Afrikaans Koken Zuid-Afrika smaakt naar meer. Met twee ervaringsdeskundigen komt de aroma van Afrika je tegemoet. Doe mee, cook the African Way! Ben jij erbij? Woensdag 24 april uur Kooklokaal de Dolfijn Bredeschool Legmeer 12 t/m 16 jaar VOOR JONGEREN

8 D O N D E R D A G 2 5 A P R I L Workshop 10: Maak Je Strip Met behulp van het boek Bibi en de Eend van In Koli Bofane maak je je eigen Zuid-Afrikaanse strip. Sandra helpt je daarbij en vertelt je hoe je dit kan doen. Ben jij erbij? Donderdag 25 april uur Lokaal de Regenboog 7 t/m 9 jaar Workshop 11: Makulélé & Capoeïra Makulélé en Capoeïra, van beide liggen de roots in Afrika. In deze workshop leer je de basisbewegingen van Capoeïra en vecht je met stokken bij Makulele. Dit alles onder begeleiding van Frans van Capoeïra Uithoorn. Ben jij erbij? Donderdag 25 april uur Gymzaal de Kajuit 10 t/m 12 jaar Workshop 12: Makulélé & Capoeïra Makulélé en Capoeïra, van beide liggen de roots in Afrika. In deze workshop leer je de basisbewegingen van Capoeïra en vecht je met stokken bij Makulele. Dit alles onder begeleiding van Frans van Capoeïra Uithoorn. Ben jij erbij? Donderdag 25 april uur Gymzaal de Kajuit 12 t/m 16 jaar VOOR JONGEREN Kaartje kopen? Houd de verkooppunten in de gaten of mail naar: dance4schoolsuithoorn@gmail.com En reserveer een plekje door je naam, leeftijd en de workshop door te geven! Betalen doe je bij de workshop. Prijs Workshops: 2 euro.

9 Z O N D A G 2 8 A P R I L De Dance Happening Op zondag 28 april wordt Dance4Schools afgesloten met de Dance4Schools Dance Happening. In sporthal de Scheg willen we met zoveel mogelijk kinderen, jongeren en enthousiastelingen de Dance4Schools Dance dansen. Bekijk op youtube: Dance4Schools - dance promo Zowel binnen als buiten de Scheg is er van alles te doen. Naast het samen dansen, zijn er optredens, is er een KunsMark en zijn er activiteiten voor iedereen. En weet je wat leuk is? Gymleraar Kars van Spangas (Pepijn van Halderen) is er ook bij! Wanneer? zondag 28 april! Waar? Sporthal de Scheg! Hoe laat? Van uur! uur: Inloop Er kunnen alsnog kaartjes gekocht worden voor de Dance Happening uur: Giga Groepsles De Dance4Schools Dance wordt samen geoefend, inclusief een verrassing uur: Voorprogramma De dansbenen kunnen worden gestrekt, genietend van leuke optredens uur: Giga Generale De danspuntjes worden op de I gezet. We bereiden ons voor op De Finale uur: Hoofdprogramma Dance4Schools De Finale! uur: Afterparty ;) De DJ zorgt voor een fijne afsluiting. Ben Jij Erbij? Kaartje kopen in de voorverkoop? Houd de verkooplocaties in de gaten via facebook, twitter en

10 Kinderen van Uithoorn voor Kinderen van Kaapstad

11 Kinderopvang Solidoe biedt kinderopvang aan in Uithoorn en Aalsmeer. Solidoe is een professionele, stabiele en vooral vrolijke organisatie, met vestigingen in alle wijken. Wij verzorgen hele dagopvang, buitenschoolse opvang (zowel voor-, tussen-, als na schooltijd), peuteropvang en vakantieopvang. Wij bieden kinderen een omgeving waar zij zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen en leren. Samen is een meerwaarde van onze kinderopvang. Daarom zeggen wij: KOM,het is leuk bij ons! KOM staat voor: Kinderen, Ouders en Medewerkers. Solidoe is graag sponsor van Dance4schools. Wat wij bij Solidoe bieden, gunnen we immers alle kinderen van de wereld!

12 wordt mede mogelijk gemaakt door: Hoofdsponsor:

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis KINDEREN

&Ons Tweede Thuis KINDEREN &Ons Tweede Thuis KINDEREN & & KINDEREN Inleiding Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind maar soms heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld als je kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Kies je sport! De Spoorzoeker Leerkansenprofiel

Kies je sport! De Spoorzoeker Leerkansenprofiel Kies je sport! Leerkansenprofiel 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool, De Kameleon,, Basisschool Jeroen en De

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO!

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Voorwoord Van maandag 12 juni tot en met zaterdag 17 juni wordt er in het dorp Ooltgensplaat een Sportweek georganiseerd. Deze week bestaat uit sportieve

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 13 mei t/m 12 juli 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK. kinderen

HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK. kinderen HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK kinderen Soms heeft een gezin extra begeleiding nodig. Bijvoorbeeld als uw kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

Weiteveen/ Nieuw-Schoonebeek Activiteitenladder

Weiteveen/ Nieuw-Schoonebeek Activiteitenladder Weiteveen/ Nieuw-Schoonebeek Activiteitenladder Najaar 2015 Sport, kunst en cultuur Activiteitenladder najaar 2015 Leuk dat je de najaarsladder van de Brede School Weiteveen/Nieuw- Schoonebeek in handen

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

JOUW TALENT. Activiteitenkalender. Krakeel, Wolfsbos en Zuid. Hoogeveen. van kerst- tot voorjaarsvakantie. Sportief

JOUW TALENT. Activiteitenkalender. Krakeel, Wolfsbos en Zuid. Hoogeveen. van kerst- tot voorjaarsvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Programma open dag: 2 locaties Rillaersebaan 75 en Tilburgseweg 184 in Goirle

Programma open dag: 2 locaties Rillaersebaan 75 en Tilburgseweg 184 in Goirle Open Dag 21 maart 2015 Maak kennis met een aantal medewerkers en met de hulp die wij bieden. Onze hulp is specialistisch en divers: van voorlichting en cursussen, hulp aan huis tot intensieve behandeling

Nadere informatie

Wie is Anton Aktief?

Wie is Anton Aktief? KWARTAALPROGRAMMA JANUARI T/M MAART 2013 Wie is Anton Aktief? Betty van der Zande Hoofd Dagbesteding Mario Kok Noortje Lodiers Ronald Cornax Debby Vogel Ineke Cornax Marjolein van Tol Martin Pakvis Natasja

Nadere informatie

Week van Respect. 10 tot en met 15 november 2014. Voorbeelden van activiteiten in de Week van Respect!

Week van Respect. 10 tot en met 15 november 2014. Voorbeelden van activiteiten in de Week van Respect! Week van Respect 10 tot en met 15 november 2014 Breedwijs, de Brede School in Zuid-Berghuizen organiseert rond de dag van respect op 13 november een Week van Respect. Bij respect denken we aan normen en

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL ACTIVITEITEN Na SCHOOLTIJD 2015 o.b.s. DE OVERHAAL Beste kinderen en ouders, Na de kerstvakantie staan er weer naschoolse activiteiten op het programma. Er is voor elke groep iets. Nieuw is het aanbod

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

Hoe stel je prioriteiten?

Hoe stel je prioriteiten? Hoe stel je prioriteiten? Wat heb je eraan? In deze les leer je hoe je prioriteiten stelt, dus te kiezen welke dingen het belangrijkst zijn om te doen. Dat is handig als je meer moet doen dan waar je eigenlijk

Nadere informatie

Activiteitenladder februari 2019

Activiteitenladder februari 2019 Tafeltennis Dinsdag 5 februari 2019 15.45 uur 16.45 uur in de Vijverzaal gaan we oefenen voor de Table Stars. Wil jij kans maken op een prijs of vind jij het leuk om te tafeltennissen, kom dan dinsdag

Nadere informatie

do 6 december, 19.00 uur school in kerstsfeer brengen met hulp van ouders

do 6 december, 19.00 uur school in kerstsfeer brengen met hulp van ouders De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 18e jaargang, nummer13 5 december 2012 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: kwikflits@dekwikstaart.nl

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

Kies je sport! periode 2. De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon

Kies je sport! periode 2. De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon Kies je sport! periode 2 De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool, De Kameleon,

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9 10-04-2014 Vanuit de directie Wij hopen dat u allemaal een fijn Paasweekend achter de rug hebt. Vorige week hebben onze groepen elk

Nadere informatie

Week van Respect. 10 tot en met 15 november 2014. Voorbeelden van activiteiten in de Week van Respect!

Week van Respect. 10 tot en met 15 november 2014. Voorbeelden van activiteiten in de Week van Respect! Week van Respect 10 tot en met 15 november 2014 Breedwijs, de Brede School in Zuid-Berghuizen organiseert rond de dag van respect op 13 november een Week van Respect. Bij respect denken we aan normen en

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Haacht. Gemeente met toekomst

Haacht. Gemeente met toekomst Haacht Gemeente met toekomst Vakantiegids Krokus 2016 Onze activiteiten in vogelvlucht Omnisportweek 8 tot 12 februari 3 tot 8 jaar p. 3 Hip hip Elvis Zondag 7 februari 3 tot 11 jaar p. 4 Nellie & Cezar

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 Beste ouders, verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Maasstraat. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op

Nadere informatie

januari - juli 2015 Brede School Colmschate Zwaluwenburg 6 7423 DS Deventer Tel: 06-22729254 Mail: Zwaluwenburg@gmail.com

januari - juli 2015 Brede School Colmschate Zwaluwenburg 6 7423 DS Deventer Tel: 06-22729254 Mail: Zwaluwenburg@gmail.com januari - juli 2015 Brede School Colmschate Zwaluwenburg 6 7423 DS Deventer Tel: 06-22729254 Mail: Zwaluwenburg@gmail.com Eerst even dit De Brede School Zwaluwenburg wordt gevormd door zes basisscholen

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus Gr. 1 en 2 7-9 Muziek spelenderwijs We gaan zingen en maken veel plezier met instrumenten en met elkaar. Donderdag 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 16.00 16.30 uur Kosten: 7,50 per persoon per cursus Locatie:

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

Kies je sport! periode 2 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker

Kies je sport! periode 2 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker Kies je sport! periode 2 Spoorwijk Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

JOUW TALENT. Activiteitenkalender. Krakeel, Wolfsbos en Zuid. Hoogeveen. van herfst- tot kerstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. Activiteitenkalender. Krakeel, Wolfsbos en Zuid. Hoogeveen. van herfst- tot kerstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

afscheidsmusical voor leerlingen en oud-leerlingen, 9.00 uur

afscheidsmusical voor leerlingen en oud-leerlingen, 9.00 uur De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 39 24 juni 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Activiteitenladder sport

Activiteitenladder sport Emmerhout Voorjaar 2016 Activiteitenladder sport Emmerhout Activiteitenladder sport voorjaar 2016 Hallo allemaal! Voor jullie ligt de nieuwe sport activiteitenladder voorjaar 2016. In deze activiteitenladder

Nadere informatie

Voor jou. DJ Davey: Het kan beginnen! Binnenkomen. Werken Verhuisd & Nieuw Suc6 Nieuws. Facebook Weet je nog? Mijn huis Ik vertel.

Voor jou. DJ Davey: Het kan beginnen! Binnenkomen. Werken Verhuisd & Nieuw Suc6 Nieuws. Facebook Weet je nog? Mijn huis Ik vertel. DJ Davey: Het kan beginnen! Voor jou Binnenkomen Werken Verhuisd & Nieuw Suc6 Nieuws Facebook Weet je nog? Mijn huis Ik vertel Kalender Binnenkomen Hallo allemaal Deze Voor-Jou staat weer vol met foto

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?!

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?! VRIJDAG 18 AUG LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT LAMPIONNEN! WAAR 10.00 11.00 Lampionnen knutselen t/m 7 jaar We maken een lampion 11.00 12.00 Lampionnen knutselen 8+ jaar We maken een lampion Kinderbingo Drie

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat er

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Nieuws van Kabouterbos

Nieuws van Kabouterbos Nieuws van Kabouterbos De afgelopen weken hebben we weer prachtige knutsels gemaakt: gouden bekers, voetballen en mooie gekleurde schaatsen. Bas ging sporten. Nu gaan we over op een ander thema: Bas op

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

3. Pedagogisch beleid.1.2b Draaiboek jaarfeest BSO 1 van 5

3. Pedagogisch beleid.1.2b Draaiboek jaarfeest BSO 1 van 5 3. Pedagogisch beleid.1.2b Draaiboek jaarfeest BSO 1 van 5 Het BSO- feest is ieder jaar anders. De ene keer is het een playbackshow, een talentenjacht en weer een andere keer een optreden. Afgelopen jaren

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Ook een beetje uitgekeken op al;jd weer dezelfde standvloer? Picture via flickr.com by Michael Coghlan

Ook een beetje uitgekeken op al;jd weer dezelfde standvloer? Picture via flickr.com by Michael Coghlan Ook een beetje uitgekeken op al;jd weer dezelfde standvloer? Picture via flickr.com by Michael Coghlan Hoe zou het zijn als we samen bouwen aan een levendige playground waar mensen iets kunnen beleven?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Doe mee! sportentocht. 1 t/m 7 oktober. aan de. in kralingen-crooswijk. Ik sport! Jij ook? voor de groepen 3 t/m 8

Doe mee! sportentocht. 1 t/m 7 oktober. aan de. in kralingen-crooswijk. Ik sport! Jij ook? voor de groepen 3 t/m 8 Doe mee aan de sportentocht in kralingen-crooswijk 1 t/m 7 oktober voor de groepen 3 t/m 8 Ik sport! Jij ook? Doe mee! Van woensdag 1 t/m dinsdag 7 oktober 2014 vindt in Kralingen- Crooswijk een sportentocht

Nadere informatie