PERS TOESPRAAK Beauty Trade Special

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERS TOESPRAAK. 30-03-2014 Beauty Trade Special"

Transcriptie

1 PERS TOESPRAAK Beauty Trade Special Welkom op onze stand! Zoals jullie hebben kunnen zien heeft P&B Cosmetix VEEL NIEUWS! Jawel, wij pakken uit! Nog maar in september 2012 stonden we hier voor het eerst. Toen hebben we nog e.e.a. moeten afronden, ik kan zeggen dat we per Februari 2013 echt gestart zijn. Dus nog maar ruim een jaartje geleden. Begonnen met MONCHIQUE COSMETICS En iedere salon die met Monchique start ervaart wat een succes het is. En wat is nu dat succes van Monchique en van ons? Ons inziens: dat wij een eerlijk en helder verhaal verkopen. Geen moeilijke toestanden, geen loze beloften. Voor Monchique worden de mooiste producten ontwikkeld, met de allerbeste werkstoffen in de beste concentraties en combinaties. Dat bewijst onze nieuwe lijn SKIN RENEWAL. Je hebt wellicht al onze persinformatie gezien. En nu ga ik iets zeggen, wat indruist tegen wat je elders hoort Wij gaan niet mee in de hypes in huidverbetering die is ontstaan na de populariteit van de toegankelijke behandelingen in de plastische chirurgie. Wij gaan niet voor snelle resultaten door heftige behandelingen. Ondanks deze trend zullen wij daar niet voor buigen. Waarom niet? Omdat we hier niet achter kunnen staan. Wij kiezen voor huidvriendelijkheid en samenwerking met de huid. Maar denk nu niet dat je dan geen effect krijgt. Of geen huidverbetering realiseert. Integendeel! Want dat is vaak de gedachte... Waarom zullen alleen heftige behandelingen effect geven? Waarom wil je de huid vuurrood laten worden? Laten branden? Is dat nou huidverbetering? Is dat wat goed is voor een huid? Wij vinden van niet. De huid ondervindt hier blijvende schade van op langer termijn. Effect op een verantwoorde wijze, dat is wat SKIN RENEWAL bewijst!

2 In SKIN RENEWAL hebben wij een bijzonder en recentelijk (voor ons) ontwikkeld werkstofcomplex gebruikt met proteïnen en proteasen. Deze proteïnen en proteasen hebben een supermooie exfoliërende werking op de huid! ECHTER: verwijderen deze ALLEEN de dode huidcellen. Levende huidcellen blijven onaangetast. Dus geen schade aan de huid. In tegenstelling tot glycolzuren en fruitzuren die de hele huidlaag wegbranden en ook de noodzakelijke vetstoffen van de huid en keratine. PLUS: het zorgt voor een CONTINUE verwijdering van de dode huidcellen ( 2x per dag in ieder product dit in tegenstelling tot enzympeelings) en zorgt daarmee voor een CONTINUE huidvernieuwing. En geheel op natuurlijke basis. En dat is uniek! Maar. met 1 ingrediënt zijn we er nog niet. We hebben dit aangevuld met het kostbare High Activ Hyaluron Type 3 van de korte keten. De korte keten is belangrijk want dit maakt het mogelijk om door te dringen in de huid waar de stamcellen worden gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, terwijl de microcirculatie wordt bevorderd. En tot slot het GOUDEN DUO van Vitamine A en E. Deze vitaminen begeleiden het gehele proces van celvernieuwing, de aanmaak van collageen en vermindering van rimpelvorming. BEHANDELING We hebben een speciale behandeling ontwikkeld die het beste in kuurvorm gegeven kan worden, die de huid reset. Met een speciale massage en peeling wordt huid geactiveerd en zeer belangrijk de microcirculatie op gang gebracht, zodat stamcellen beter bereikt worden, waardoor de overige werkstoffen, zeker bij een oudere of verwaarloosde huid beter opgenomen worden. In de salon kan 2-4 behandelingen in kuurverband gegeven worden. THUISBEHANDELING Vervolgens zet de klant thuis de behandeling voort. Hiervoor hebben we een prachtige productlijn voor thuisgebruik ontwikkeld, voorzien van een reiniging die al begint met het verwijderen van de eerste dode huidcellen, gevolgd door een zeer geconcentreerd serum, een dag- en nachtcreme die de huid fluweelzacht maakt. Ter introductie hebben we voor de specialist en de consument deze producten in een limited edition: de prachtige productbox. Interesse? Je kunt een behandeling ondergaan! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ervaren is geloven! Tot zover Monchique

3 PIURA SKINCARE Piura begint nu ook haar eigen weg te vinden in cosmeticaland. De lijn is inmiddels uitgebreid met 5 prachtige lijnen, gebaseerd op de prachtige en zo gevarieerde natuur van Peru, Zuid-Amerika. Secrets of the Amazone hoge luchtvochtigheid lijn voor hydratatie Whispers from the Costa koele frisse wind en water gevoelige huid/roodheden Mysteries from the Sierra andes/hooggebergte/toppen anti-aging Treasures of Pachamama moeder aarde mineralen jonge huid, vette/acne Desert Dawn woestijn/oases warmte, energie, vitaliteit Deze lijn staat voor: gebalanceerde natuurcosmetica BALANS TUSSEN NATUURLIJK EN HUIDVRIENDELIJK. Want NEE! Alles wat je kunt eten, kun je niet zomaar op je gezicht smeren! In deze lijn zijn wij met het laboratorium steeds op zoek naar de mooiste samenstellingen voor unieke natuurproducten. Piura Skincare heeft prachtige natuurlijke ingrediënten van Zuid-Amerikaanse planten en je ervaart direct de kruiden. Je voelt het, je ziet het, je ruikt het! Zo hebben we ook een Herbal Peeling en bijzondere Herbal Masks. Peelings en Maskers die in de salon speciaal voor de klant gemengd worden, met een heerlijke kruidenbeleving. En NEE, ook weer niet te vergelijken met de peelinghypes van tegenwoordig. Want: wij varen onze eigen koers. Verder is deze lijn compact, betaalbaar en met een toegankelijke instap. Zowel voor de specialist als de consument. Geen onnodige verpakkingen. 24-uurs crèmes. Geen grote diversiteit in texturen voor de verschillende huidtypen, dus een vrij compact assortiment voor in de salon. En om de huidtypen op te vangen hebben we een bijzondere olie ontwikkeld, Piura Oasis Oil, waarmee je met 1-2 druppels je crème tot de gewenste volheid kunt maken. Kortom: creatieve en unieke oplossingen vind je binnen dit merk. Ook hierbij geldt voor jullie: Je kunt een behandeling ondergaan! Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken. Ook dit is een merk wat je moet ervaren!

4 PIURA SUPERFOODS In het grote aanbod in voedingssupplementen, nutri cosmetics etc. kiezen wij ook hier weer voor een eerlijk en helder verhaal. Basic. Natuurlijk. Terug naar de natuur. De Piura Superfoods is het perfecte en compleet aanbod voor de beautyprofessional die verder kijkt dan alleen de buitenkant! We bieden dit concept compleet met recepten en tips in onze nieuwsbrieven. Piura Superfoods sluit naadloos aan op de filosofie van Piura Skincare en biedt de schoonheidsprofessional, samen met de Piura Herbal Drinks (kruidenthee), een mooie aanvulling voor de gezondheid van binnenuit. Superfoods zijn 100% natuurlijke voedingsmiddelen die heel goed voor de gezondheid zijn, omdat ze een perfecte voedingswaarde hebben en meerdere extra gezonde eigenschappen bezitten. EN.. Peru, Zuid-Amerika is dè voedingsbodem voor vele gezonde en rijke SuperFoods. Wat voor ons bijzonder is, is daar een heel gewoon gegeven. Aloe Vera, Kokosnootolie, Cacao Poeder Chia Seeds voor Omega-3 Acai Bessen, Inca Bessen zeer hoog in antioxidanten Camu Camu bes: de bes met de hoogste Vitamine C gehalte. Waarom een chemische Vitamine C pil nemen, terwijl je het puur natuur kunt doen? Lucuma als natuurlijke zoetstof met laag glycemische index. Maca Poeder, Guaraná Poeder voor energie, stress-control en nog veel meer! JA: SuperFoods zijn een mooie aanvulling op je gevarieerde voeding. NEE: SuperFoods zijn geen vervanging van je dagelijkse voeding. Wil je meer weten? We hebben hier alle producten staan om te zien of te proeven.

5 ROSALIFE En aanvullend op het stuk gezondheid van binnenuit: Leefstijlplan RosaLife! Ik was lang op zoek naar het stuk gezondheid wat ik in ons bedrijf wilde brengen. Ik was al een tijdje bezig met de ontwikkeling van de SuperFoods, maar ik wilde ook iets voor gewichtsverlies en vooral dat mensen leren wat nu echt gezond eten is. Omdat ik absoluut niet achter diëten sta (ja, ook hierin varen wij onze eigen waarheid en zullen wij niet buigen voor de hypes van vandaag de dag), was dit een lange zoektocht. Eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht: vitaliteitcoach en auteur van diverse boeken op het gebied van vitaliteit en sport: Rosaline Ratering. Zij kwam als spreker op onze 1 e klantendag en in de aanloop daar naartoe merkten wij hoe gelijk wij denken over dit soort zaken. Rosaline past perfect bij ons bedrijf en visie. En zo is onze samenwerking ontstaan. Samen hebben we haar concept Leefstijlplan RosaLife klaargemaakt voor de Beautybranche. In het kort: Geen diëten, geen jojo effect, we doen niet aan uithongeren, geen kostbare of commerciële maaltijdvervangers. Want dit heeft als gevolg; dat de klant na het dieet nog niet haar weg weet te vinden in de winkel en weer de fout in gaan. Wat biedt RosaLife dan wel? Leefstijlplan Rosalife heeft ondermeer heerlijke menu s, die persoonlijk voor de klant op maat gemaakt wordt, en het gezin eet gewoon mee. In tegenstelling tot de kostbare dieetproducten, leert RosaLife de klant leert direct gezond inkopen te doen met wat verkrijgbaar is in de supermarkt. Iedere klant krijgt een persoonlijk op maat gemaakt leefstijladvies, een persoonlijk op maat gemaakt beweeg- en sportadvies en een persoonlijk op maat gemaakt voedingsadvies met persoonlijk op maat gemaakte dagmenu s. Succes verzekerd voor een blijvend resultaat. En ook hierbij zul je denken: dat geeft vast langzaam effect of geen resultaat. NEE! Er zijn meer wegen dan de extreme weg. En deze weg is bewezen effectief. Welke weg kies jij?

6 Tevens bieden wij de beauty specialist een opleiding tot Lifestyle Coach die de klant in haar salon begeleidt. Gecoached door specialisten van RosaLife. - En de klant weet dat ze bij de beauty salon toegevoegde waarde krijgt, zonder kostbare producten te moeten aanschaffen; - De salon kan haar klantenkring uitbreiden - De salon krijgt haar klanten vaker in de salon De 1 e pilotgroep is inmiddels al van start gegaan en de reacties zijn sensationeel! Heb je hier nog vragen over: Rosaline kan jullie verdere uitleg geven hierover! Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie bezoek en interesse. We hopen jullie in de toekomst nog vaak met mooi nieuws te kunnen verrassen! Bianca Moscoso P&B Cosmetix

Werkzaamheid in vivo getest

Werkzaamheid in vivo getest FACT SHEETS Werkzaamheid in vivo getest Peeling effect Skin Renewal werkstofcomplex (oranje) versus glycolzuur (blauw). Het laat een hogere vermindering zien in huidschilfers en dode huidcellen, na een

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 PRIJSLIJST 2019 Huidverbetering Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je Mooi in 28 dagen Eet je Mooi in 28 dagen hét beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek Inge de Munnik www.eetjemooi.nl inhoud 1 INLEIDING Hoe werkt Eet je Mooi? 9 Wat doet Eet je Mooi voor jou? 11 2 DE PRINCIPES

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Your Beauty My Duty Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het custome made principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

Tarieven huid & lichaamsverzorging

Tarieven huid & lichaamsverzorging Vergoeding behandelingen adempauze adempauze, onderdeel van het Centrum voor Levensvreugde, is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van je zorgpakket en/of de behandeling krijg je een

Nadere informatie

Geef uw huid iets speciaals!

Geef uw huid iets speciaals! VEGAS Ambiente Skin Cell Tronic & Hyaluron KAMERGEUR MET NATUURLIJKE VERSPREIDING Het VEGAS kamergeur concept. Waardevolle geuroliën verspreiden zich op natuurlijke wijze en worden door de bamboestaafjes

Nadere informatie

3-fasen Winter Therapie

3-fasen Winter Therapie MEDEX 3-fasen Winter Therapie bij uw Schoonheidsspecialist MEDEX Bio Science Cosmetics 3-fasen Medex Winter Therapie* U doet deze therapeutische behandeling samen met uw schoonheidsspecialist. Het resultaat

Nadere informatie

SKINCARE INSPIRED BY NATURE

SKINCARE INSPIRED BY NATURE PRODUCT CATALOGUS SKINCARE INSPIRED BY NATURE WELKOM IN DE WERELD VAN PIURA WAAR SCHOONHEID, GEZONDHEID EN NATUUR SAMENKOMEN Ontdek de bijzondere filosofie van Piura; de holistische benadering voor welzijn

Nadere informatie

Allernieuwste behandeling op het gebied van anti-ageing: Micro Meso therapie

Allernieuwste behandeling op het gebied van anti-ageing: Micro Meso therapie NEWS S E P T E M B E R / O K T O B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: Zomerherstel/herfstbehandeling Nieuwe spaarkaart actie! Nimue TDS Solutions doorbraak in huidverbetering Allernieuwste behandeling op

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging Huid verzorgende behandelingen Ultiem relaxen en je huid maximaal verzorgen. Wil je even uit de dagelijkse sleur stappen en jezelf even een ontspannings moment geven waarbij we de huid maximaal gaan verzorgen,

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN Bij Beautyhome Angelique & Yolanda staat de mens centraal. Uitganspunt van een optimale huidverzorging is de

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

Superfoods voor meer energie

Superfoods voor meer energie Superfoods voor meer energie Je bent nu al lekker op weg om een gezonde levensstijl te creëren. Je voelt al meer energie nu je aan het afvallen bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om continue

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl REGENERATION MALU WILZ

Nadere informatie

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

LIFESTYLE OF BEAUTY & HEALTH. Natuurlijk holistisch sensueel. voor uw schoonheid en uw welzijn

LIFESTYLE OF BEAUTY & HEALTH. Natuurlijk holistisch sensueel. voor uw schoonheid en uw welzijn LIFESTYLE OF BEAUTY & HEALTH Natuurlijk holistisch sensueel voor uw schoonheid en uw welzijn ECHTE WONDEREN Beste klant, Planten kunnen ware wonderen verrichten Een paar jaar geleden kon ik aan den lijve

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Dit boekje is een uitgave van: www.puurenfit.nl SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Copyright Puur&Fit 2014 INHOUDSOPGAVE RAUWE CHOCOLADEMOUSSE SUPERFOOD IJSTAART GROENE SUPERFOOD SMOOTHIE

Nadere informatie

Informatie Abonnement 2015

Informatie Abonnement 2015 Informatie Abonnement 2015 Cindy van der Peet vertelt vol passie over Lookx Mijn visie Iedereen kan er prachtig uitzien, maar het gaat niet vanzelf. Daarom wil ik producten ontwikkelen die inspireren en

Nadere informatie

SYSTÈME DERMATOLOGIQUE

SYSTÈME DERMATOLOGIQUE SYSTÈME DERMATOLOGIQUE van MARIA GALLAND PARIS Een buitengewoon efficiënt verzorgingssysteem, dat stap voor stap zorgt voor een perfecte huid. Het principe van de nieuwe lijn heet: hulp bij zelfhulp, want

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl M E I J U N I 2013 JOUW HUID EN DE ZOMER beautybyexperts.nl VADERDAG 16 JUNI GOMMAGE DETOX Voor een gladde en frisse huid Vaderdagcadeau tijdelijk 14,95 BAUME APRÈS RASSAGE Voor een zachte huid na het

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods BODY & FIT Superfood Smoothies 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods Rode Fruit Smoothie De Rode Fruit smoothie bevat een heelijke combinatie van bramen en aarbeien. De toegevoegde superfoods zorgen

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Voedingssupplementen Consumentenonderzoek NPN

Voedingssupplementen Consumentenonderzoek NPN Voedingssupplementen Consumentenonderzoek NPN Management summary Schuttelaar & Partners 001-01.ppt december 00 Marieke Gaus Context en doel van het onderzoek Doel onderzoek Het onderzoek wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Maart maand van de lentekriebels!

Maart maand van de lentekriebels! Maart maand van de lentekriebels! Last van een droge vermoeide huid met beginnende lijntjes of rimpels? Ook de hals en decolleté gaan binnenkort weer bloot en kunnen best wat extra aandacht gebruiken na

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 15, 16 en 17 oktober Zaterdag 15 oktober 2016

Evenementenhal Venray 15, 16 en 17 oktober Zaterdag 15 oktober 2016 Evenementenhal Venray 15, 16 en 17 oktober 2016 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Nieuw dit jaar zijn de open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

Waar kan ik mijn product vinden?

Waar kan ik mijn product vinden? Waar kan ik mijn product vinden? Ontdek de natuurlijke klasse van Dr. van der Hoog Om er elke dag weer fris en stralend uit te zien is het belangrijk dat je je huid dagelijks goed verzorgt. Hiervoor ontwikkelde

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Are you ready for a DailyFreshKick

Are you ready for a DailyFreshKick Are you ready for a DailyFreshKick Juices, smoothies, power smoothies, salads, boosters 100% natural DailyFreshKicks JuicyDetails geeft een verrassende smaakbeleving door de mooiste produkten uit de natuur

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K.

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K. Testlab Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in producten, maar we kunnen ze wel aantonen. Daar

Nadere informatie

Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare.

Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare. Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare.com 100% schone en biologische cosmetica. Eindelijk is er een (online) winkel

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Fast Skin Check Een korte behandeling die de huid een oppepper geeft! Oppervlakkige reiniging Vitamine Cocktail Scrub Crème Masker 20 minuten Prijs 27,50 Inclusief Collageen

Nadere informatie

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN BB Glow Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en

Nadere informatie

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK ERVAAR DE KRACHT VAN EEN IDEAAL ONTBIJT ONTBIJT IS DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN JE DAG! WAAROM s Nachts gebruikt je lichaam bouwstoffen voor herstel Door ademen,

Nadere informatie

TIPS OM JE HUID OP EEN

TIPS OM JE HUID OP EEN TIPS OM JE HUID OP EEN NATUURLIJKE MANIER JONG TE HOUDEN V O O R W O O R D Sinds ik (Melanie Rusink) mijn salon ben gestart heb ik altijd gekozen voor producten met natuurlijke ingrediënten. Daar hoort

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Opdracht Communicatie:

Opdracht Communicatie: Opdracht Communicatie: van: Amy de Wilde Bianca Wassenaar Vivianne Borger Ayla Teunissen Iedries Kartopawiro klas: COM1E De reclames die wij hebben geanalyseerd: - Histor verf: Consumer insight: Ik wil

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

EET JE ZWANGER! 1 0 T I P S O M J O U W V R U C H T B A A R H E I D T E V E R B E T E R E N. Charlotte te Gussinklo

EET JE ZWANGER! 1 0 T I P S O M J O U W V R U C H T B A A R H E I D T E V E R B E T E R E N. Charlotte te Gussinklo EET JE ZWANGER! 1 0 T I P S O M J O U W V R U C H T B A A R H E I D T E V E R B E T E R E N Charlotte te Gussinklo 2017, Charlotte te Gussinklo Gezond Zwanger Praktijk www.gezondzwangerpraktijk.nl Alle

Nadere informatie

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers Rollmeover Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de Medexdermarollers (and do it again) MEDEX BIO SCIENCE COSMETICS 1 Rollmeover voor gelaat en lichaam werkt huidverjongend en verstevigend

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Sneeuwklokjes. Sneeuwklokjes, klein en teer Keren ieder jaar maar weer Ondanks regen, sneeuw en ijs Raken ze niet van de wijs

Sneeuwklokjes. Sneeuwklokjes, klein en teer Keren ieder jaar maar weer Ondanks regen, sneeuw en ijs Raken ze niet van de wijs Sneeuwklokjes Sneeuwklokjes, klein en teer Keren ieder jaar maar weer Ondanks regen, sneeuw en ijs Raken ze niet van de wijs Als doodse stilte en vredige rust Over de aarde liggen als een deken Zijn het

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

KLASSIEKE - BEHANDELINGEN

KLASSIEKE - BEHANDELINGEN Vitamine behandeling Bel-Energen Microcrystal Cream Peeling ½ intensa Amp. No. 3 Vitamin-Ginseng + stimula Bio Resource 24 ½ intensa Amp. No. 3 Vitamin-Ginseng + Vitamin mask nabehandeling stimula Bio

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

5-stappenplan om het mooiste uit jouw huid te halen

5-stappenplan om het mooiste uit jouw huid te halen 5-stappenplan om het mooiste uit jouw huid te halen Want als jouw huid straalt, doe jij dat ook! INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Huidverbetering: de theorie 5 Het 5-stappenplan om het mooiste uit jouw huid te

Nadere informatie

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is de gelegenheid om te ervaren wat welkom is Gravenallee 12 7591 PE Denekamp T. 0541-358 045 E. gravenstate@zorggroepsintmaarten.nl de gelegenheid om te ervaren wat welkom is 02 Welkom De gelegenheid om

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE...

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... WWW.MELINESKIN.NL WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... DE ESSENTIE De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht

Nadere informatie

E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten. Change & Get Started!

E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten. Change & Get Started! E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten Change & Get Started! Welkom bij het Superfood Plan! Dit E-Book is gemaakt als boost om je te voorzien van lichte gezonde Super- & Rawfood smoothie recepten die erg

Nadere informatie

categorieën : mogelijk maar om een goede indruk aan u te geven zijn de behandelingen opgedeeld in drie categorieën:

categorieën : mogelijk maar om een goede indruk aan u te geven zijn de behandelingen opgedeeld in drie categorieën: Brochure 2018-2019 Voorwoord Dank Hartelijk u voor dank uw voor interesse uw interesse in Instituut in Instituut Huid &Zo! Huid Sinds &Zo!. 2008 Sinds heeft 2008 schoonheidsspecialiste bieden verzorgen

Nadere informatie

Nancy SCHOONHEIDSSALON

Nancy SCHOONHEIDSSALON Nancy SCHOONHEIDSSALON ONTDEK ONTSPAN GENIET Gellakken van de nagels Ben jij de vrouw die er altijd perfect wil uit zien zonder uren met je nagels bezig te zijn? Dan is Gelcolor by OPI de oplossing voor

Nadere informatie

Sheet 3 Als jullie het advies lezen, komen waarschijnlijk deze vragen bij jullie op. In deze presentatie worden deze vragen beantwoord.

Sheet 3 Als jullie het advies lezen, komen waarschijnlijk deze vragen bij jullie op. In deze presentatie worden deze vragen beantwoord. Memo Aan: Van: Datum: Dit document hoort bij de presentatie Vitamine D. De presentatie is bedoeld om te geven tijdens een voorlichtingsbijeenkomst voor (laag opgeleide) consumenten met een getinte of donkere

Nadere informatie

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat OEFENGIDS Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat voor thuisgebruik. Dankzij aluminiumoxidekristallen en vacuüm zuigkracht worden dode huidcellen losgemaakt en opgezogen. Bij

Nadere informatie

Omega-3 supplementen: broodnodig of overbodig?

Omega-3 supplementen: broodnodig of overbodig? Omega-3 supplementen: broodnodig of overbodig? Je kan geen gezondheidsmagazine meer openslaan of er wordt over voedingssupplementen geschreven. Zeker als het over Omega-3 gaat. Maar hebben we die supplementen

Nadere informatie