Uw foto s verdienen het beste

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw foto s verdienen het beste"

Transcriptie

1 Uw foto s verdienen het beste Verkoop uw schoolfoto s met gemak Oypo maakt het u gemakkelijk. U plaatst uw foto s op internet en wij verzorgen op professionele wijze de volledige afhandeling van nabestellingen. Zo houdt u uw handen vrij voor uw business: fotograferen. /

2 Slim en efficiënt werken is belangrijker dan ooit. Schoolfotografie is anders dan andere takken van foto grafie. Als fotograaf hebt u niet slechts vijf, maar honderden klanten per week. Slim en efficiënt werken is in deze dynamische markt belangrijker dan ooit. Met Oypo verwerkt u eenvoudig en razendsnel grote hoeveelheden leerlingen. Door uw workflow te optimaliseren bespaart u kostbare tijd en zijn uw foto s in korte tijd online beschikbaar voor uw klanten. Vele collega s ontdekten reeds het gemak en profijt van Oypo. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

3 Oypo Fotograaf foto s uploaden inkomsten ontvangen hosting administratie afhandeling Klant bestelling plaatsen bestelling ontvangen Alles in eigen hand U kunt direct aan de slag. U maakt een account aan, plaatst de foto s in uw webwinkel, bepaalt de verkoopprijzen en Oypo levert de bestelde afdrukken aan uw klanten. Extra software installeren is niet nodig. Wilt u uw foto s via uw eigen website verkopen en onder uw eigen huisstijl leveren? Dat kan. De pakbonnen, enveloppen en correspondentie worden dan voorzien van uw (bedrijfs)naam en logo. Als fotograaf weet u het beste uw aanbod op de vraag van uw klanten af te stemmen. Daarom bepaalt u zelf de verkoopprijs van fotosetjes, afdrukken, canvassen en funproducten en met een paar klikken organiseert u kortingsacties of genereert u tegoedbonnen. Over het innen van de betalingen en de administratie eromheen hoeft u zich niet meer druk te maken. Oypo draagt zorg voor alles. We nemen zelfs het betalingsrisico over voor klanten die ervoor kiezen hun bestellingen achteraf te betalen! Ideaal voor uw klanten Ouders die online bestellen selecteren zelf welke foto s en fotoproducten ze willen kopen. Ze worden dus niet opgescheept met een door de school of de fotograaf samengesteld setje fotoafdrukken maar kunnen ook kiezen uit bijvoorbeeld een foto op een canvasdoek, mok, kussensloop et cetera. Foto s selecteren en bestellen gaat gemakkelijk. Uw klanten betalen vooraf of op rekening zonder dat u daarbij een betalingsrisico loopt. Wij zorgen dat uw klanten de bestelde fotoproducten snel in huis hebben. Bovendien staan we niet alleen u met raad en daad bij, ook uw klanten profiteren van onze persoonlijke service en support. Scholen profiteren van een afname in handlingstijd en hoeven geen contant geld meer te innen. Ook is er een combinatie mogelijk, waarbij fotografen als vanouds een setje afgedrukte foto s aanbieden én ouders online eenvoudig extra producten zoals canvassen of mokken kunnen nabestellen. Dit alles betekent minder rompslomp voor de school, meer flexibiliteit De verwerking gaat razendsnel. En als er al eens iets mis gaat zoals een omgevouwen hoekje bij de verzending worden de klanten goed geholpen. Frank Westdorp, A&F fotografie voor ouders en meer omzet voor de schoolfotograaf. Lage kosten Een compact en enthousiast team medewerkers en een efficiente automatisering zijn de belangrijkste ingrediënten waardoor het lukt de kosten van de dienst te minimaliseren. Doordat we de investeringen voor het ontwikkelen en onderhouden van de dienst verdelen over de duizenden fotografen die met Oypo werken, beschikt u over een professionele webwinkel met uitgebreide functionaliteiten zonder hierin zelf te hoeven investeren.

4 Dankzij de lage vaste kosten (10 euro per maand) is Oypo-PRO geschikt voor iedere fotograaf. Zelfs als u kiest voor een gratis basis-account staan de meeste mogelijkheden tot uw beschikking! Over de winst die u maakt rekenen wij een commissie van 4 tot 20 procent. Wij staan garant voor een snelle uitbetaling van uw opbrengsten. Met de duidelijke overzichten hebt u in één oogopslag uw klantgegevens, uw omzet en uw winst in beeld. Primeur: Innovatieve app voor fotografen Oypo ontwikkelde een app voor school- en evenementenfotografen die het categoriseren van foto s al tijdens het fotograferen automatiseert. De gratis app helpt u de effectiviteit van uw workflow te optimaliseren. Door gebruik te maken van de slimme functies verdeelt u de gemaakte foto s al tijdens de fotoshoot in afzonderlijke fotomappen. Zo bespaart u tijd en geld en staan uw foto s eerder online. Daarnaast geeft de app inzicht in de fotobestellingen en verdiensten van uw Oypo-account. U bent dus overal en altijd op de hoogte van uw actuele verkoopstatistieken. Vraag tien mensen hoe ze foto s verkopen via Oypo en je krijgt denk ik tien verschillende antwoorden. Ik had ons bedrijf nooit zo groot kunnen maken zonder Oypo. Ik heb me verbaasd over de vele mogelijkheden, werkelijk overal wordt meegedacht. Top! Ingrid Bussemakers, Hippeschoolfoto Groot, groter, grootst Fotosetjes samenstellen, koppelingen met leerlingenadministratie, fotosetjes in bulk afdrukken voor preprintscholen, bij Oypo bent u aan het juiste adres. Vanwege de flexibele basis kan Oypo letterlijk teveel om op te noemen. Het merendeel van de fotografen kan uit de voeten met de mogelijkheden zoals we die op onze website laten zien, maar zoveel mensen, zoveel wensen. Uw onderneming is uniek en daarom bepalen we graag samen met u de best passende aansluiting, zowel inhoudelijk als zakelijk, tussen uw onderneming en Oypo. Vier stappen naar succesvolle verkoop via internet 1. U fotografeert 2. U uploadt uw foto s naar uw webwinkel 3. Uw klanten bestellen in uw webwinkel 4. Oypo doet de rest!

5 De vier zekerheden van OYPO Service Kwaliteit Persoonlijk Eenvoud Het ondersteunen van u De verwachtingen van Het lijkt misschien para- Geld verdienen met foto- en uw klanten staat bij ons consumenten zijn hoger dan doxaal, maar persoonlijke grafie is niet gemakkelijk en met stip op nummer één. ooit. Behalve mooie foto s, betrokkenheid van mensen niet simpel. Oypo maakt het Of het nu gaat om het rekenen klanten op bestel- is dé kracht van een goede echter graag gemakkelijker supportteam, product- en betaalgemak, snelle webwinkel. Hoewel we het door met u mee te denken ontwikkeling, administratie of levering en een adequate verkoop- en leveringsproces en het nabestelproces uit systeembeheer: de service- klantenservice. Doordat aan de ene kant zo efficiënt handen te nemen. Uiter- gerichte houding is bij alle Oypo verantwoordelijk is mogelijk automatiseren, aard maken we het ook medewerkers diep geworteld. voor alle stappen van de beseffen we tegelijkertijd dat uw klanten zo gemakkelijk bestelketen, hebben we zowel fotografen als klanten mogelijk. Hebt u of uw maximale grip op de kwaliteit eigen wensen hebben. Onze klant toch een vraag, wij zijn die noodzakelijk is om uw medewerkers zijn u uw gedreven deze te beant- klanten een goed gevoel te klanten graag persoonlijk woorden. geven over hun aankoop. van dienst.

6 Alle voordelen op een rij U bepaalt verkoopprijzen en klantkortingen Naadloze integratie met uw website en huisstijl Uitgebreide service aan u en uw klanten Betaling via ideal, creditcard, PayPal, Bancontact of op rekening Géén financieel risico bij bestellingen die op rekening worden geleverd Beveiliging tegen kopiëren van foto s (onder andere met watermerk) Afscherming van foto s mogelijk met een wachtwoord Professionele verwerking van uw nabestellingen Hoge kwaliteit fotoproducten geproduceerd door gerenommeerde vaklabs Onbeperkte opslagruimte, berekend op grote aantallen bezoekers Ideaal voor scholen en kinderdagverblijven Financiële afhandeling en levering zonder tussenkomst van de school Ouders selecteren online welke fotoproducten ze willen bestellen Wachtwoordbeveiliging per kind of per klas Inlogkaartjes of uitreiken van inloggegevens via mailmerge Creëer extra aankopen met behulp van kortingscodes en waardecoupons Service is onze tweede natuur Oypo ondersteunt (school)fotografen met innovatieve tools om het verkoopproces te optimaliseren. U plaatst de foto s in uw fotowinkel en wij verzorgen voor u professioneel de volledige afhandeling van de bestellingen, inclusief de nazorg aan u en uw klanten. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. In zeven jaar tijd is Oypo uitgegroeid tot marktleider in het online faciliteren van fotografen. U kunt bouwen op de enorme ervaring die we in deze periode hebben opgedaan. OYPO Postbus AD Asten +31 (0) / /