27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 27 maart 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Gezond eten en drink- beleid Opa- en Omadag Projectweek en Grote Rekendag Ouderkamer Paasontbijt Jaarplanning Clip Kinderen voor Kinderen MR-lid gezocht! Thema - avond Belangrijke data Wo Paasontbijt Do Studiedag: alle leerlingen vrij! Vr t/m ma Paasvakantie Di Ouderkamer voor ouders groep 1/2 OR-vergadering Wo Groep 6A en 6B: bezoek Hermitage Vr groep 1/2B: bezoek kinderboerderij Di Opa en Oma-dag Wo Groep 4: bezoek kinderboerderij Do Groep 8: bezoek Scheepvaartmuseum Vr Groep 1/2C: bezoek kinderboerderij Nieuwsbrief -11 uit Gezond Eten en Drinken- beleid Een gezonde geest in een gezond lichaam Instituut Schreuder ziet het als haar taak als onderwijsinstelling een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl bij kinderen. Een gezonde leefstijl is natuurlijk voor elk mens goed, het leuke is dat het ook direct in de klas zijn effect heeft. Uw kind kan zich beter concentreren in de klas. Bijvoorbeeld: na een ontbijt kan een kind zich 2 uur concentreren en zonder ontbijt is de concentratie na 20 minuten op. Het is dus belangrijk dat uw kind ontbijt voor het naar school gaat. Het lichaam heeft de nacht gehad om in de slaapstand te zijn en heeft bij het starten van de dag brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Het duurt ongeveer 3-4 uur en dan is de brandstof weer op.

2 2 Om 10 uur is het goed om wat fruit of groente te eten; meer is niet nodig. Zien eten, doet eten en dat geldt gelukkig ook voor fruit en groente. Kinderen hebben veel gezonde voeding nodig. Van ongeveer 10 procent wat een kind eet en drinkt kun je hiervan afwijken. Maar let dan wel op: een liga bevat zoveel calorieën dat je al aan dit percentage komt! Een illustratie hiervan is de bijgevoegde piramide waarvan het topje slechts gevuld wordt met bijvoorbeeld één drinkpakje of een koek of een ijsje. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om wat je drinkt. Op het drankenbord kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel klontjes suiker er in 1 pakje wikki of chocomelk zitten. Met al deze kennis in huis, willen we nu op Instituut Schreuder ook de slag maken en een gezonde leefstijl in de klas en op school naleven met ingang van dinsdag 7 april. Dat betekent dat met ingang van dinsdag 7 april alle kinderen in de klas water krijgen, in zelf meegenomen bekers/flessen. Er mogen geen drinkpakjes meer mee genomen worden naar school. Tussen de middag kunnen ze ook water drinken of (school)melk, karnemelk of zelf meegenomen thee. Om 10 uur mogen de kinderen fruit en groente eten en tussen de middag brood. Voor alle andere leuke extra s als pizza, sushi, koekjes en snoep is dan geen plaats meer in school. Traktaties met verjaardagen zijn een feestje! De bedoeling is dat het gezonde traktaties zijn. En nog veel belangrijker dat het kleine traktaties zijn (kleine porties), het is juist zo leuk als de kinderen de traktatie meteen op kunnen eten. Van uw leerkracht kunt u nog tips krijgen maar ook op het internet is er veel te vinden als het gaat om ideeën voor gezonde traktaties. Het zal misschien even wennen zijn, maar we zijn heel blij dat wij op school ook via de voedingsregels een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van onze kinderen. Femmie van Brenk en de werkgroep voeding in school. Links voor meer info: Of: Opa- en Omadag Op dinsdagmiddag 14 april a.s. willen we de school open zetten voor alle opa s en oma s van onze kinderen. Vanaf uur kunnen zij in de klas van hun kleinkind een kijkje komen nemen en misschien zelfs wel meehelpen bij een werkje op die middag.

3 3 En dat hoeft niet alleen perse in de onderbouwgroepen! Want ook in de midden- en bovenbouw vinden de kinderen het geweldig als opa en oma komen kijken. Ook daar zorgen de leerkrachten ervoor dat er een leuke activiteit wordt gedaan waarbij opa s en oma s een helpende hand kunnen bieden. De Ouderraad zal in de hal aanwezig zijn om hen koffie/thee aan te bieden. Opa s en Oma s kunnen dan om uur met hun kleinkind(eren) mee naar buiten lopen om naar huis te gaan. Projectweek en Grote Rekendag De projectweek was een groot succes! Alle groepen hebben zich de hele week bezig gehouden met het thema 'Meetkunde in de kunst'. Dit was het ook het thema van de Grote Rekendag die woensdag plaatsvond. We hebben ons o.a. beziggehouden met het maken van meetkunde selfies en levende schilderijen. De resultaten waren erg leuk en de kinderen hebben genoten. Zie voor nog meer resultaten: onder Laatste Nieuws.

4 4 Ouderkamer dinsdag 7 april Op dinsdag 7 april vindt de volgende Ouderkamer plaats. Het onderwerp van deze Ouderkamer is: Kinder- EHBO. Het gaat hierbij om de basisprincipes van EHBO en specifiek EHBO bij kinderen en baby s. Waar: Instituut Schreuder, eerste verdieping, in de ruimte van de BSO. Tijd: Voor wie: 9.00 uur uur Ouders en verzorgers van de onderbouw leerlingen en het KDV van Instituut Schreuder. Paasontbijt In een aparte mail via School en Wijk heeft u informatie ontvangen over het Paasontbijt op woensdag 1 april a.s. Hierbij leest u nogmaals de informatie van deze mail. Op woensdagochtend 1 april vieren we Pasen in de klas met een heerlijk Paasontbijt. We trekken deze week lootjes zodat de kinderen voor elkaar een lekker ontbijtje kunnen verzorgen. De kinderen versieren thuis een doos of mand - en dat mag natuurlijk met een beetje hulp van u en nemen hierin woensdagochtend het ontbijtje mee naar school. Op het lootje staat beschreven wat een kind lekker vindt en wat het eventueel niet mag eten. Een kippenei mag erbij, maar graag geen snoepgoed aan het ontbijtje toevoegen. De chocolade-eitjes e.d. worden centraal ingekocht door de ouderraad, zodat we daarmee voor een eerlijke verdeling kunnen zorgen. De kinderen nemen het ontbijtje woensdagochtend 1 april mee naar school en gaan hier met elkaar van genieten om 9.00 uur. Vrolijke Paasgroet, Femke Giese (OR) en juf Hildegard (gr. A) Tip n.a.v. opmerking ouder vorig jaar: O Eigen knip en knutselwerk wordt zeer gewaardeerd. Verschillen worden soms erg groot door alle (wat veel) leuke gekochte paasfrutseltjes. Jaarplanning op School & Wijk Zowel op de website als in School & Wijk kunt u de jaarplanning van schoolactiviteiten terugvinden. De kalender op School & Wijk wordt continu geüpdatet. Echter, ouders die deze aan het begin van het schooljaar hebben gedownload in hun eigen privé-agenda, zullen wel zelf de wijzigingen die in de loop van het jaar zijn ontstaan in hun eigen agenda moeten bijhouden, want die veranderen natuurlijk niet automatisch mee. Of ze moeten de agenda nog een keer van School & Wijk uploaden. In dat geval worden achterhaalde activiteiten doorgestreept in hun eigen digitale agenda. De jaarplanning op de website is helaas minder betrouwbaar, omdat daar wijzigingen moeilijker zijn bij te houden. De meest actuele informatie wat betreft de planning zijn te vinden in de Nieuwsbrief en op School & Wijk.

5 5 Clip: Kinderen voor Kinderen! Yes! We zijn in de lucht! Kijk snel op You Tube. Zoek: en u komt op de site van de Kinderen voor Kinderen videoclip: Energie!! Super leuk! MR- lid gezocht! Wie van de ouders wil in de MR van Instituut Schreuder? Na een periode van 4 jaar gaat ouderlid Martijn Winnen de MR (Medezeggenschapsraad) verlaten en komt er per start van het volgende schooljaar een plek vrij in de MR. We zijn daarom op zoek naar een enthousiast ouderlid die het leuk en interessant lijkt om zich verkiesbaar te stellen voor de MR. Wij zoeken ouders die met name op beleidsniveau mee willen denken, adviseren en beslissen in zaken die er op school van uw zoon en/of dochter spelen. Vooral voor de ouders van de kinderen die nieuw zijn op Instituut Schreuder is dit een uitgelezen kans om iets meer achter de schermen van de school te kijken. De MR komt ongeveer 1x in de zes weken bijeen voor een vergadering in de vroege avond op school in de lerarenkamer. Misschien iets voor u? Stelt u zich dan vóór 15 april beschikbaar voor de MR. Voor inlichtingen kunt u altijd contact opnemen met één van de huidige MR leden (zie foto s in de hal op de begane grond) of opent u deze link: taken MR. Mailen kan natuurlijk ook altijd via School en Wijk waar u ons kunt vinden onder MR. We hopen van u te horen! Met vriendelijke groet, Martijn Winnen, Wybe van Wijngaarden, Mischa Rus (oudergeleding) Nancy van Geene, Yke te Wechtel, Liesbeth Feilzer (lerarengeleding) Thema avond: zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid Een super avond! Wat inspirerend! Een zeer goede avond waar ik echt iets aan heb. Dit is slechts een greep uit de opmerkingen die zijn geuit na de thema avond van afgelopen dinsdag. Na een gezamenlijk opening konden de ruim 40 aanwezige ouders een keuze maken uit de twee workshops: het maken van Mindmaps en het stimuleren van de zelfstandigheid van kinderen.

6 6 Voor beide workshops waren specialisten aangetrokken, waarbij Hanneke Doortmont, onze eigen Ouder-Kind-Adviseur, de workshop over zelfstandigheid voor haar rekening nam. Ouders gingen met een tevreden gevoel en een hoofd vol inspiratie naar huis. Waarbij een groot compliment op zijn plaats is voor de Ouderraad, voor de geweldige organisatie!! Bestuursleden: Menno vd Horst: Voorzitter en ICT Cornelie Goede: Secretaris Jan-Chris Lefering: Penningmeester Bart van Tuinen: Juridische zaken Karen Morpurgo: P&O Carla van Lier: Communicatie en Marketing Tamara Meiling: P&O Anja van Andel: onderwijs MR ouderleden: Martijn Winnen: Voorzitter Wybe van Wijngaarden: Vicevoorzitter Mischa Rus: lid MR teamleden: Nancy van Geene (groep 8) Liesbeth Feilzer (groep 3) Yke te Wechel (groep 1/2 C) Ouderraad: Femke Giese- de Boer: voorzitter Alle klassenouders hebben zitting in de Ouderraad.

Nieuwsbrief-10. 22 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-10. 22 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! 110 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Avondvierdaagse Trakteren op

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 19 december 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt.

Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. Nieuwsbrief 1 6 februari 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Eindfeest op vrijdag 19 juni. 5 juni 2015. De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Eindfeest op vrijdag 19 juni. 5 juni 2015. De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 5 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-6 18 december 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Personeel Kerstviering Naschools

Nadere informatie

Nieuwsbrief-1. 2 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-1. 2 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-1 2 september 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Start/KOM-gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief-9. 1 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-9. 1 april 2016. In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Nieuwsbrief-9 1 april 2016 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Opa &

Nadere informatie

14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 14 november 2014 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief juni In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-12 24 juni 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Lustrumfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief-4. 30 oktober 2015

Nieuwsbrief-4. 30 oktober 2015 Nieuwsbrief-4 30 oktober 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Oudertevredenheidsenquête Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief-1. 1 september In deze nieuwsbrief. We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden

Nieuwsbrief-1. 1 september In deze nieuwsbrief. We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden Nieuwsbrief-1 1 september 2017 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief We gaan weer beginnen! Nieuwe teamleden Akoestiek

Nadere informatie

26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder

26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Nieuwsbrief 1 26 juni 2015 De maandelijkse nieuwsbrief van Instituut Schreuder Onze kinderen zitten op een school waar met bezieling, respect en samen werken kwaliteit wordt bereikt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Vakantierooster 2017-2018 Ouderkamer:

Nadere informatie

--Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in)--

--Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in)-- Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Personeel Kerstviering

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-2 28 augustus 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data School schaken Schoolplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Bestuurs-nieuws

Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. Bestuurs-nieuws Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 27 18 maart 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief-8. 7 april In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Eén week meivakantie

Nieuwsbrief-8. 7 april In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Eén week meivakantie Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Eén week meivakantie Marktverkenningsonderzoek bestuur Dag

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief-3. 25 september 2015. In deze nieuwsbrief Belangrijke data. Belangrijke data. CREA-middagen

Nieuwsbrief-3. 25 september 2015. In deze nieuwsbrief Belangrijke data. Belangrijke data. CREA-middagen Nieuwsbrief-3 25 september 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Algemene Leden Vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief-2. 8 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. De Vreedzame School Naschoolse Activiteiten aanbod

Nieuwsbrief-2. 8 september In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen. De Vreedzame School Naschoolse Activiteiten aanbod Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Start-KOM-gesprekken Personeel Schoolreis

Nadere informatie

-- Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in) -- Tentoonstelling: Recycling

-- Ziekmeldingen graag TELEFONISCH doorgeven tussen uur (spreek voic in) -- Tentoonstelling: Recycling Nieuwsbrief-7 9 februari 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen KOM-gesprekken

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Ouderkamer: Voorkom een zomerdip! Zomerfeest Nieuwsbrief-12 uit (de laatste van het schooljaar)

Ouderkamer: Voorkom een zomerdip! Zomerfeest Nieuwsbrief-12 uit (de laatste van het schooljaar) Nieuwsbrief-11 15 juni 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Bestuur nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 AGENDA oktober Jarig 1 ma 2 di CITO B8 tot en met 11 oktober Tijn uit groep 7 3 woe 4 do Viggo ut groep 1-2 Ilja uit groep 5-6a 5 vrij 6 za 7 zo 8 ma Ouderpanel 19.30-20.30 Laura

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar

Nieuwsbrief juli In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-13 8 juli 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Schooljaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Wij gaan weer beginnen! Welkom nieuwe leerlingen Lokalenwisseling

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 MAKkies Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 Studiemiddag: In verband met een studiemiddag voor het personeel hebben alle leerlingen a.s. maandag, 28 september,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief-3. 4 november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! De Ouderkamer: tweetaligheid

Nieuwsbrief-3. 4 november In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! De Ouderkamer: tweetaligheid Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-3 4 november 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Ouderkamer:

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief-5. 27 november 2015

Nieuwsbrief-5. 27 november 2015 Nieuwsbrief-5 27 november 2015 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Personeel Sinterklaas Socrates-

Nadere informatie

Di Afscheidsavond groep 8 Wenmoment: doorschuiven naar volgende groep Laatste schooldag: kinderen om 12 uur vrij!

Di Afscheidsavond groep 8 Wenmoment: doorschuiven naar volgende groep Laatste schooldag: kinderen om 12 uur vrij! Nieuwsbrief-12 6 juli 2018 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuur

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief-4. 2 december In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen!

Nieuwsbrief-4. 2 december In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Welkom nieuwe leerlingen! Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief-4 2 december 2016 Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen! Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Herfsttentoonstelling

Herfsttentoonstelling Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Bestuurs-nieuws Informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen.

Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. Nieuwsbrief-7 29 januari 2016 Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Naar vijf gelijke lesdagen Voorstellen

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 26 november 2015 INFO 5

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 26 november 2015 INFO 5 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 26 november 2015 INFO 5 IN DEZE INFO Wie mailt wat? Pietenochtend Actie Voedselbank Speelotheek in beeld

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Richtlijnen pauzehap / drinken en traktaties

Richtlijnen pauzehap / drinken en traktaties Richtlijnen pauzehap / drinken en traktaties Voeding en bewegen heeft een sterke invloed op ons functioneren. We zien dit terug bij kinderen op school in de mate van het zich kunnen concentreren, de leerprestaties

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 5 september 2017 nummer 1 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer Gezond beleid Voorstellen stagiaire groep 3 en 1/2c Verkeer om de school Ballonnen wedstrijd Informatieavond Naschoolse activiteit

Nadere informatie

Gezondheidsbeleid. Ingaand per: 31 oktober 2016

Gezondheidsbeleid. Ingaand per: 31 oktober 2016 Gezondheidsbeleid Ingaand per: 31 oktober 2016 Introductie Dit gezondheidsbeleid is in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten van basisschool Breedeweg opgesteld. Op onze school dragen we samen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Deze periode op de kalender: In de leerlingtevredenheidspeiling zien we dat de kinderen tevreden zijn over de school. Alleen huisvesting is een punt van zorg, maar we hopen binnenkort met

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA mei Jarig 1 woe meivakantie 2 do Ilja groep 8 3 vrij 4 za 5 zo 6 ma 7 di Femm groep 5-6a 8 wo Luizencontrole + avond3daagse Riva groep 8 9 do avond3daagse Sophie groep 2-3 10

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 2 28 september 2018 Voorwoord Beste ouders, De eerste schoolweken van schooljaar 2018-2019 liggen weer achter ons. De groepen 8 zijn net terug van een leuk en droog schoolkamp

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 30 augustus I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 2 018 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Schoolreisjes Informatie-avonden Even voorstellen Juf Gonnie Op tijd! Theater- en museumbezoek De Vreedzame

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

Lekker fit! is goed voor het hele gezin. Jong geleerd is oud gedaan!

Lekker fit! is goed voor het hele gezin. Jong geleerd is oud gedaan! Lekker fit! is goed voor het hele gezin. Jong geleerd is oud gedaan! Ontbijt broodnodig! Veel kinderen slaan s ochtends het ontbijt over. Terwijl het ontbijt juist voor hen misschien wel de belangrijkste

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie