1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen."

Transcriptie

1 Actievoorwaarden BMW ACTIVE TOURER DRIVING CHALLENGE 1. ALGEMEEN 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel van BMW Nederland bv gevestigd te Einsteinlaan 5, 2289 CC Rijswijk (hierna: BMW ) welke bekend staat onder de naam BMW ACTIVE TOURER DRIVING CHALLENGE (hierna verder te noemen actie ). 1.2 Deze actievoorwaarden en overige informatie over de actie staan vermeld op de website (hierna: site ). 1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen. 1.4 Voor zover vereist zal BMW en/of haar toeleveranciers zorgdragen voor het (doen) inhouden en aangifte van Kansspelbelasting. 1.5 De actie wordt georganiseerd door BMW ter promotie van de introductie van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer waarbij de prijzen, zoals omschreven in artikel 2.1.4, worden verstrekt aan de winnaars van de actie. 1.6 Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden. 2. DE ACTIE 2.1 Specificatie actie De actie wordt uitgevoerd op de acht Nederlandse locaties van de Burggolf golfbanen. De actie bestaat uit deelname middels het op de driving range van de betreffende locatie van de Burggolf golfbaan, op een vaste, door de wedstrijdleiding te bepalen afstand, slaan van een golfbal door een opening in een perspexplaat met daarop de afbeelding van de BMW 2 Serie Active Tourer. In artikel 2.2 worden de deelnamemogelijkheden verder gespecificeerd. De actie wordt gepubliceerd en toegankelijk gemaakt voor de deelnemers middels registratie op een van de deelnemende golfbanen De actie vindt plaats op de Burggolf banen op de volgende data en locaties: juli Den Bosch, juli St. Nicolaasga, juli Middelburg, 1-3 aug Purmerend, 8-10 aug Wijchen, aug Veldhoven, aug Zoetermeer, aug Emmen van vrijdag uur, zaterdag en zondag uur BMW behoudt zich het recht voor de actie vervroegd te beëindigen. Vroegtijdige beëindiging zal publiekelijk bekend worden op de site. De deelnemer wordt geacht de site regelmatig in de gaten te houden Het totaal van de prijzen die tijdens de actie door BMW beschikbaar worden gesteld is als volgt:

2 Hoofdprijs (1x): Een golfweekend voor twee personen in de Belgische Ardennen, t.w.v. EUR [ 1.000,=, bestaande uit: 2 greenfees op Five Nations met gebruik van een buggy, een lunchpakket voor op de baan en 2 overnachtingen (op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt) in het hotel dat door BMW wordt aangewezen en gemeld aan de deelnemer. Deelnemer staat tijdens dit golfweekend een BMW 2 Serie Active Tourer ter beschikking zonder dat deelnemer daarvoor een vergoeding aan BWM hoeft te betalen. Troostprijzen (24x): BMW golfschoenentassen (t.w.v. 25,=) 2.2 Deelname Iedere natuurlijke persoon kan deelnemen aan deze actie, met in acht name van deze actievoorwaarden Deelnemers aan de actie dienen minimaal 18 of ouder te zijn en een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland te hebben Deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B Deelname geschiedt door registratie ter plaatse bij een daartoe bevoegde medewerker van BMW. Vervolgens krijgt de geregistreerde deelnemer één (1) kans om op de driving range, op een door de wedstrijdleiding te bepalen afstand, een golfbal te slaan door een opening in een perspexplaat met daarop de afbeelding van de BMW 2 Serie Active Tourer. Onder alle deelnemers van de actie, die erin slagen om hun bal door de opening te slaan, wordt de hoofdprijs doormiddel van loting toekend aan één deelnemer. Deze deelnemers ontvangen allen, na het succesvol slaan van de bal door het open raam, een BMW golfschoenentas. Daarnaast wordt per locatie, gedurende de actieperiode (zoals weergegeven in artikel 2.1.2) behorende bij de betreffende Burggolf golfbaan elke dag gedurende de looptijd van de actie, onder alle deelnemers op die bepaalde dag aan de actie hebben deelgenomen, een troostprijs verloot. De winnaars worden geïnformeerd op de wijze als omschreven in artikel Van deelname aan de actie zijn uitgesloten: a) medewerkers van BMW; b) dealers van BMW; c) andere personen die direct en/of indirect bij de organisatie/realisatie van deze actie betrokken zijn Voor deelname aan de actie zijn de deelnemers geen kosten verschuldigd Door deelname aan de actie geeft een deelnemer aan BWM toestemming om kosteloos, voor doeleinden van BMW binnen de promotie van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer, zijn persoonsgegevens die worden verstrekt aan BMW (zoals naam, adres, woonplaats) en/of eventuele foto s van de inzendingen/of de uitreiking van de prijs en/of de actie, te gebruiken. Door deelname aan de actie geeft de deelnemer, die een prijs wint, BMW tevens het recht om zijn naam, woonplaats (en/of eventuele foto s van de inzendingen/of de uitreiking van de prijs) kosteloos voor doeleinden van BMW binnen de promotie van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer te gebruiken.

3 2.2.8 De persoonsgegevens die BMW in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden enkel gebruikt voor deze actie en zullen direct na afloop van de actie worden vernietigd, behoudens de deelnemers welke hebben aangegeven dat zij nader geïnformeerd mogen worden over verdere acties. De persoonsgegevens worden door BMW niet aan derden verstrekt Deelname aan de actie is slechts één keer mogelijk per persoon. 2.3 Vaststelling van de winnaars Een ieder die deelneemt aan de actie maakt kans op één van de in artikel genoemde prijzen. De totale waarde van de prijzen als bedoeld in artikel bedraagt gezamenlijk EUR 1.600,--. Onder de aan de actie deelnemende deelnemers wordt na afloop van de actie één winnaar getrokken die de in artikel genoemde hoofdprijs wint. Aan het einde van elke actiedag wordt uit de deelnemers van de betreffende dag en locatie de winnaar van de troostprijs getrokken De winnaars van de prijzen worden op 3 september 2014 op de actiepagina van BMW bekendgemaakt en zij worden tevens per geïnformeerd Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd De winnaar van een prijs dient de gewonnen prijs binnen zeven (7) dagen na ontvangst van de bevestigings van BMW te claimen bij BMW door laatstgenoemde schriftelijk of per te bevestigen dat hij de prijs wenst te ontvangen. Na deze zeven (7) dagen vervalt de aanspraak op de prijs en staat het BMW vrij een andere winnaar aan te wijzen BMW zal zorg dragen voor de uitreiking van de prijzen, welke uitreiking publiekelijk of op een voor derden inzichtelijke wijze kan geschieden, waarvoor de deelnemers van de actie hun toestemming verlenen door deelname aan de actie BMW heeft het recht om de naam van de winnaars te publiceren, waarvoor de deelnemers van de actie hun toestemming verlenen door deelname aan de actie De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten en diensten In overleg met de winnaar van de hoofdprijs wordt de exacte datum van het golfweekend in de Belgische Ardennen bepaald, met dien verstande dat de winnaar uiterlijk vóór 1 december 2014 gebruik moet hebben gemaakt van de hoofdprijs De reis van en naar de Belgische Ardennen, alsmede het verblijf aldaar, geschiedt geheel op eigen risico van de winnaar en zijn reisgezelschap. BWM is geenszins aansprakelijk voor ongevallen en schade die ontstaan tijdens en door de reis van en naar de Belgische Ardennen, alsmede tijdens en door het verblijf aldaar. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van benodigde en raadzame verzekeringen, zoals een reisverzekering (incl. golfverzekering), en doet zulks op eigen kosten De winnaar garandeert dat het gebruik van de BMW 2 Serie Active Tourer behoorlijk, oplettend en conform de toepasselijke wettelijke (verkeers)regels. De winnaar vrijwaart BWM voor alle aanspraken van derden als gevolg van het gebruik van de BMW 2 Serie Active

4 Tourer. Alvorens het gebruik van de hoofdprijs gaat de winnaar een schriftelijke overeenkomst aan met BMW inzake het gebruik van de BMW 2 Serie Active Tourer op de wijze en voor de duur als bedoeld in de actievoorwaarden De winnaar zal voor toekenning van de hoofdprijs in het bezit dienen te zijn van een geldig paspoort en een geldig rijbewijs, bij gebreke waarvan de prijs zal komen te vervallen. 3. AANSPRAKELIJKHEID 3.1 Aansprakelijkheid BMW Deelname geschiedt voor eigen risico van de deelnemer BMW is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit (deelname aan) deze actie of uit de door BMW te verstrekken prijzen. BMW geeft geen enkele garantie op de door BMW te verstrekken prijzen qua beschikbaarheid en data. Wijzigingen, type- en/of zetfouten zijn voorbehouden BMW is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies). In het geval de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.). In een dergelijk geval kan BMW niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de deelnemende winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet in geval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten, dan wel indien deze notificatie of berichtgeving verloren is gegaan of in onaanvaardbare mate is beschadigd. 3.2 Aansprakelijkheid derden Hetgeen in artikel is bepaald, geldt onverminderd voor derde toeleveranciers van BMW c.q. de toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product/ de prijs. 4. SLOTBEPALINGEN 4.1 Voorbehoud BMW behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave: a) deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien BMW van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden; b) wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen; c) deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijs te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voor zover BMW dit naar eigen beoordeling noodzakelijk acht. 4.2 Vragen en klachten

5 4.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar BMW, BMW zal binnen 5 werkdagen contact opnemen omtrent de beantwoording van de vraag dan wel (verdere) afhandeling van de vraag of klacht. 4.3 Nietigheid Indien en voor zover een bepaling in deze actievoorwaarden naar zijn aard, strekking en/of inhoud nietig is, of vernietigd wordt, laat dit de overige bepalingen van de actievoorwaarden onverlet. 4.4 Toepasselijk recht en forumkeuze Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing Eventuele geschillen die verband houden met of voortvloeien uit deze actie worden exclusief beslecht door de bevoegde rechter van de rechtbank Den Haag.

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang"

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: 24 uur van Mustang Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "24 uur van Mustang" ("Actie"). De Actie wordt georganiseerd door

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie

Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie 1. Actievoorwaarden Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Vier de Zomer (hierna: Actie ) die georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Mastercard-promotie UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie UEFA Champions League

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie);

1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN THE BIG EVENT ROULETTE. 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie); 1.2 Deze actie

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden W!N de VW UP

Algemene Spelvoorwaarden W!N de VW UP Algemene Spelvoorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Entergaming B.V., statutair

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Gulden Krakeling Roompot-actie

Actievoorwaarden Gulden Krakeling Roompot-actie Actievoorwaarden Gulden Krakeling Roompot-actie Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Roompot -actie (hierna de Actie ), die wordt georganiseerd door Gulden Krakeling B.V., gevestigd

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.» Inhoud «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.»...

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie AMF Priceless Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie AMF Priceless Surprises (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie MasterCard Kids Line-Up

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER?

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER? BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER? Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Hoe wast jouw Bosch vaatwasser?, van Bosch vaatwassers. 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie win

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Win een volledig

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie WE Fashion

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Cannes Filmfestival 2018 (hierna: Actie

Nadere informatie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart 2019. 2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie door werknemers van PaperFlies, inclusief bekenden, vrienden

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Nutricia Extraatjes spaaractie ("Actie") en de

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt fotoactie, hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up!

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Preston Palace Inhoud 1. Algemeen 2 2. Deelname 2 3. Prijs 3 4. Winnaar 3 5. Persoonsgegevens 4 6. Aansprakelijkheid 4 7. Slotbepalingen 4 8. Toepasselijk

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Mysteryland Last Minute Surprises (hierna:

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / Vrije trap,

Nadere informatie

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden acties

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne

Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op het door Liberty Global Content Netherlands B.V. te organiseren promotioneel

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Den Bosch fotoactie, hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN LAAT WETEN HOE HIJ WAST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN LAAT WETEN HOE HIJ WAST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN LAAT WETEN HOE HIJ WAST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Laat weten hoe hij wast, van Bosch wasmachines. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard

Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie de BRIT Awards 2019 met Mastercard

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie);

1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN THE BIG EVENT ROULETTE. 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie); 1.2 Deze actie

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid: Car Class Chauffeursdiensten,

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Leen Bakker Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Leen Bakker Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Leen Bakker Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Roland- Garros 2018 (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Intertoys Holland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Intertoys Holland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Intertoys Holland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard Gold creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard Gold creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie Tomorrowland Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Tomorrowland Priceless Surprises (hierna: Actie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / paintballen',

Nadere informatie

speciaal internetplatform, deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden.

speciaal internetplatform,  deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden. Actievoorwaarden Volkswagen Memory Lane Samenvatting 1. De actieperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 27 februari 2017. 2. Tijdens deze actieperiode kunnen Volkswagen fans verhalen indienen op een

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg Actievoorwaarden Win een Big Green Egg I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Win een Big Green Egg (verder te noemen: de Actie ) van Gebroeders van Beek BV te Wehl (verder te noemen:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actieperiode ). Deelname na 30 juni 2017 is niet meer mogelijk.

Actieperiode ). Deelname na 30 juni 2017 is niet meer mogelijk. Actievoorwaarden Peugeot-promotie 7 seats to Biarritz 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie 7 seats to Biarritz (hierna: Actie ). De Actie wordt

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Weer als Nieuw (hierna verder te noemen: de Actie ) van Autocar, gevestigd aan de Van

Nadere informatie

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10.

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10. Radio 10 voert de actie 'Win VIP Tickets van 10 voor Adele in Lissabon'. De startdatum van de actie is maandag 14 maart 2016 en loopt tot en met vrijdag 18 maart 2016. Op deze actie zijn de Algemene Spelvoorwaarden

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de Mastercard creditcard bij TennisDirect.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de Mastercard creditcard bij TennisDirect. Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een reis naar Roland-Garros 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Win een reis naar Roland-Garros (hierna:

Nadere informatie

Actievoorwaarden van de Dacia Transferdagen Quiz Doe mee met de Dacia Transferdagen Quiz en maak kans op een geheel verzorgde voetbalreis naar Italië.

Actievoorwaarden van de Dacia Transferdagen Quiz Doe mee met de Dacia Transferdagen Quiz en maak kans op een geheel verzorgde voetbalreis naar Italië. Actievoorwaarden van de Dacia Transferdagen Quiz Doe mee met de Dacia Transferdagen Quiz en maak kans op een geheel verzorgde voetbalreis naar Italië. Door mee te doen aan de Dacia Transferdagen Quiz maak

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie