Rondreis Eastern Highlands & Save Valley

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rondreis Eastern Highlands & Save Valley"

Transcriptie

1 Rondreis Eastern Highlands & Save Valley Individuele reis - totale reisduur 15 dagen - inclusief 7 dagen privé gids/voertuig vertrek is mogelijk op elke gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Harare: Bronte Garden Hotel Nyanga: Inn on the Rupurara met privé gids en eigen open 4WD voertuig Vumba: Leopard Rock Hotel met privé gids en eigen open 4WD voertuig Masvingo: Lunchstop Matobo Hills: Camp Amalinda met privé gids en eigen open 4WD voertuig Save Valley: Mokore Safari Camp Inbegrepen transport: privé wegtransfers (groot deel in open 4WD) Begint in Harare Eindigt in Harare Dag 01 vertrek Nederland Dag aankomst Harare transfer naar Bronte Garden Hotel 1 nacht B&B Dag en-route naar Nyanga met privé gids & voertuig Inn on the Rupurara 2 nachten HB Dag en-route naar Vumba met privé gids & voertuig Leopard Rock Hotel 1 nacht HB Dag en-route naar Matobo Hills Camp Amalinda 3 nachten FB Dag en-route naar Save Valley Mokore Safari Camp 4 nachten FI Dag 13 transfer naar Harare Bronte Hotel 1 nacht B&B Dag 14 transfer naar Harare Airport voor aanvang van uw terugreis Dag 15 aankomst Nederland B&B incl. ontbijt HB incl. ontbijt & diner FB incl. alle maaltijden FI incl. alle maaltijden & drankjes Prijsindicatie 1 februari t/m 20 december 2016 (exclusief internationale vluchten) Met 2 personen ± U$ p.p. Met 4 personen ± U$ p.p. *tegen een meerprijs is een verlenging met Hwange National Park of Victoria Falls mogelijk.

2 Prijsindicatie internationale vluchten: tussen 910,- en 1.288,- p.p. inclusief airport tax en brandstoftoeslag De ervaring leert dat vanwege het ruime aanbod aan vliegtickets op het internet, veel cliënten ook zelf op zoek gaan naar de internationale vluchten. Het staat het u vrij om dat ook te doen. Voor goede aansluitingen van de transfers en/of binnenlandse vlucht dient u ons wel op de hoogte te brengen van de vertrek en aankomsttijden. Mocht u hierbij advies nodig hebben dan helpen wij u graag. De reis is inclusief: - Accommodatie in midrange tot luxe accommodaties met en-suite faciliteiten - Alle maaltijden in Camp Amalinda & Mokore Safari Camp - Ontbijt & diner in Inn on the Rupurara & Leopard Rock Hotel - Ontbijt in Bronte Garden Hotel - Thee & koffie in Mokore Camp - Eastern Highlands 4 dagen /3 nachten privé gids met eigen open 4WD: privé game drive Rupurara Estate en natuurwandelingen, bezoek diverse bekende attracties en tour door de omgeving. - Matobo 4 dagen /3 nachten privé gids met eigen open 4WD: privé game drives, Rhino tracking, natuurwandelingen over granieten platen, bezoek aan grotten met rotstekeningen, bezoek Cecil Rhodes monument en View of the World panorama. - Save Valley: game drives in open 4WD en wandelsafari s, Lion Call indien mogelijk - Airport & intercamp transfers (een groot deel per open 4WD) - Eco-toerisme gelden - Park entreegelden voor 1 dag Rupurara Estate De reis is exclusief: Internationale vluchten, visumkosten Zimbabwe ± 35 U$ p.p. single entry (deze kunt u bij de grens verkrijgen), international airport departure tax Zimbabwe ± 50 U$ p.p., fooien, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven. Bijkomende kosten: Bronte Hotel, Harare Lunch, diner, drankjes Nyanga, Rupurara Lunch en drankjes Vumba, Leopard Rock Lunch en drankjes, 1x packed lunch Matobo, Camp Amalinda Drankjes, 1x packed lunch Save Valley, Mokore Camp Drankjes, 1x packed lunch Onderweg tijdens transfer extra drankje of een snack **u kunt uw gids vragen om onderweg even te stoppen bij een lokale supermarkt waar u voordelig drankjes, een broodje of een snack voor onderweg kunt kopen. Bij de accommodatie kunt u ook verzoeken of zij de lunch willen inpakken zodat u deze onderweg in de transfer als packed lunch kunt meenemen. Park entreegelden die u ter plaatse dient te voldoen: Nyanga NP ± 10 U$ p.p. Vumba ± 10 U$ p.p. Matobo ± 15 U$ p.p. per dag Save Valley ± 20 U$ p.p. Cecil Rhodes Monument fee Matobo ± 10 U$ p.p. (optioneel) Leopard Rock Estate ± 20 U$ per voertuig (optioneel)

3 Aanvullende informatie rondreis Eastern Highlands Harare Bronte Garden Hotel Het Bronte Garden Hotel is gesitueerd in het noorden van Harare. De charmante sfeer, het comfort, het vriendelijke personeel en een fraaie subtropische tuin maakt het Bronte Hotel tot een favoriete accommodatie voor zowel internationale als lokale gasten. Hoewel het hotel beschikt over 100 en-suite kamers verdeeld over twee gebouwen, heerst er een persoonlijke, gezellige en rustige sfeer. Elke kamer beschikt over en-suite toilet/badkamer, een balkon, satelliet TV en thee & koffie faciliteiten. In de verschillende tuinen met vijvers is het heerlijk toeven en er zijn kleine zithoekjes te vinden waar drankjes en hapjes kunnen worden geserveerd. Het hotel beschikt over twee zwembaden waarvan er een rustig en meer achteraf is gelegen, een kleine gym en twee á la carte restaurants Palms en Emanuels. De Palms restaurant ziet uit over de grote tuin en heeft tevens een buitenterras. Hier wordt ook het ontbijt in buffetstijl geserveerd. Er is een butlerservice zodat u de maaltijden ook naar uw kamer kunt laten brengen of kunt laten serveren op een van de terrassen in de fraaie tropische tuin. Emanuels is een intiem restaurant dat achter het Palms restaurant is gesitueerd en heeft een eigen binnentuin. De maaltijden zijn zeer smakelijk en culinair en worden bereid door de leraar van Jamie Oliver! Uw verblijf is inclusief ontbijt. (exclusief diner, drankjes, eventueel lunch) Eastern Highlands 4 dagen met privé gids & voertuig De Eastern Highlands zijn een zeer dunbevolkt en bergachtig gebied ten oosten van Zimbabwe dat grenst aan Mozambique. Het behoort tot één van de minst bezochte gebieden van Zimbabwe en is vrijwel onbekend bij het grote publiek. Hierdoor zijn de accommodaties in dit gebied qua vernieuwing helaas behoorlijk achtergebleven vergeleken met andere accommodaties in de meer bezochte gebieden in Zimbabwe. De inrichting van de meeste accommodaties zijn in een enigszins gedateerde staat (nov.2014) en in een typisch Old fashioned Engelse stijl. Het weinige toerisme maakt echter een bezoek aan dit gebied des te unieker. Vanwege de koelere temperatuur is het een geliefde vakantiebestemming voor de lokale bewoners. En niet onterecht, want het gebied heeft prachtige vergezichten met groene heuvels en valleien, woeste rotsachtige bergranden, watervallen en een weelderige en afwisselende flora en fauna omgeven door een serene stilte en rust. De Eastern Highlands zijn een uitstekende plek voor wandelaars en

4 natuurliefhebbers. Ondanks dat het wildlife minder spectaculair is, vindt men hier evengoed wildsoorten als impala, bushbuck, giraffe, wildebeest, zebra, velvet aapjes en samango apen. De Eastern Highlands zijn te verdelen in 3 regio s: het Nyanga National Park in het noorden, de Vumba Mountains in het midden en het Chimanimani National Park in het zuiden. Uw privé gids zal tijdens de reis door de Easten Highlands met u optrekken en in dezelfde accommodatie verblijven. De gids heeft een uitstekende reputatie en een jarenlange ervaring in de bush, hij is niet alleen goed getraind om met divers wild om te gaan, maar ook om als gastheer op te treden. Hetgeen ook zeer belangrijk is en betekent dat hij rekening zal houden met uw behoefte aan privacy of juist gezelschap. Tijdens dit deel van de reis kunt u alle activiteiten flexibel en naar uw eigen interesses en wens invullen. Ter plaatse kunt u in overleg met uw gids aangeven waar uw interesse naar uit gaat en welke activiteiten uw voorkeur hebben. Nyanga National Park Dag1: Na het ontbijt omstreeks 09:00 wordt u opgehaald door uw privé gids om richting het oosten te rijden naar het Nyanga National Park. Het betreft een avontuurlijke rit in een open 4WD safari voertuig, voorzien van een afdekzijl welke ten tijde van kou of regen ook geheel gesloten kan worden. En-route zult u langs de kleine dorpen van de Marondera, Macheke en Rusape streken rijden en langs akkervelden, tabaksplantages, maïsvelden en dieper in de hooglanden thee en hout plantages passeren. Omstreeks het middaguur zult u aankomen bij Inn on the Rupurara, gelegen tussen de bergen van het Nyanga NP. Hier kunt u op het terras een lunch kunt nuttigen en genieten van het prachtige uitzicht op de vallei en de rotsen. Nyanga wordt gekenmerkt door hoge bergen die reiken tussen de meter met steile rotswanden, een luchtige afwisselende begroeiing en prachtige vergezichten, rivieren en talrijke watervallen waaronder één van de langste watervallen van Afrika Mutarazi Falls. De wegen kronkelen langs de groene bergtoppen waar de flora overgaat van een tropische begroeiing in bossen met naaldbomen welke het decor een bijna noord Amerikaanse tintje geven. In de zomermaanden nov/april kleurt het landschap alle tinten groen, komen de bergbloemen en bomen in bloei en breekt het seizoen aan van de reuzenvlinders. Tijdens de droge wintermaanden mei/okt zal het landschap deels verdorren, en net als bij ons in de herfst zullen de bladeren van de bomen en planten van kleur veranderen, wat soms schilderachtige taferelen geeft. Na de lunch volgt er een game drive en/of wandeling door de omgeving van het Rupurara Estate, gelegen net buiten Nyanga NP. Het is rijk aan kleine watervallen en bijzondere rotsformaties waar ook wild als zebra s, wildenbeesten, impala s, busbucks en giraffen zijn te vinden.

5 Dag 2: De volgende dag heeft u de hele dag de tijd om de omgeving van Nyanga NP te verkennen. Samen met uw gids en zijn voertuig zult u een aantal bekende plekken bezoeken zoals de Matarazi Falls, Pungwe Falls, Nyangombe Natural Pool (een natuurlijk gevormde lagune met een klein zandstrandje te midden van de Nyangombe River), de dam en Honde Panoramaview. Afhankelijk van uw interesse en tijd kunt u ter plekke met uw gids overleggen wat u het liefst zou willen zien en doen. Door de hoge ligging is de dagtemperatuur in de warmste maanden september t/m april rond de 26 C graden, het kan er erg vochtig zijn en de nachten zijn koel. In de koudste maanden mei t/m augustus is het overdag aangenaam 18 C - 23 C graden en kan de nachttemperatuur juni/augustus soms dalen tot wel wel -3 C. Nyanga - Inn on The Rupurara Het Inn on the Rupurara is een boutique hotel prachtig gelegen te midden van de Nyanga bergen en valleien. Het hotel is ingericht in een typische oud Engelse stijl en bestaat uit 17 stenen chalets verspreid tegen een lage bergrug. 6 Chalets zien uit op een lagune, de overige chalets zien uit over de vallei en rotspartijen. Elke chalet beschikt over twee single bedden of een tweepersoonsbed, een schrijftafel, een zithoek, koffie & thee faciliteiten en glazen deuren welke leiden naar een klein balkon met een zitje. De chalets en het hoofdgebouw worden met elkaar verbonden door stenen looppaden en vrij steile trappen, waardoor deze accommodatie minder geschikt is voor hen die slecht ter been zijn. Wanneer u arriveert voor het hoofdgebouw wacht u meestal een begroeting door huis zebra. In het hoofdgebouw vindt u de receptie en op de eerste verdieping een lounge in huiskamerstijl en het restaurant. Het restaurant beschikt over een buiten terras met een prachtig uitzicht over de vallei en bergen op de achtergrond, de natuurlijke grens met Mozambique. Hier kunt u genieten van een goede en smakelijke keuken, met een beperkte menu selectie voor de lunch en het diner. In één van de twee lounges kunt u na het diner de koffie of thee laten serveren in een typisch Engelse stijl. Het complex beschikt tevens over een wijnbar en een conferentiezaal of men kan gebruik maken van een nabijgelegen golfterrein. Uw privé gids zal tevens in hetzelfde hotel verblijven. Tijdens uw verblijf heeft u gelegenheid voor een game drive en/of wandeling door het mooie en afgelegen Rupurara Estate. Bij een langer verblijft kunt u tevens de omgeving en Nyanga NP verkennen en met uw privé gids een aantal voorname plekken bezoeken zoals de Matarazi Falls. Uw verblijf is inclusief: ontbijt, diner, gekwalificeerde wildlife privé gids met eigen open 4WD voertuig, game drive Rupurara Estate, natuurwandelingen, tour door de omgeving en 1x park entreegelden Rupurara Estate. (exclusief park entreegelden Nyanga NP, lunch en drankjes)

6 Vumba Mountains Dag 3: De Vumba Mountains liggen in het centrale deel van de Eastern Highlands op ongeveer 32 km. van Mutare, en zijn het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken. Na het ontbijt in uw hotel vertrekt u omstreeks 09:00 richting Vumba, een mooie autorit dwars door de hooglanden met een zeer afwisselend landschap en afwisselende flora. Deze regio is de belangrijkste leverancier van hout, thee, koffie, bananen en andere verse groenten en fruit, de gids kan u van alles vertellen over de achtergrond van dit gebied. Mocht u onderweg iets interessants zien of wilt u foto s nemen, vraag hem gerust om even te stoppen om een kijkje te nemen. Op weg naar Mutare rijdt u door de Christmas Pass waar u zult stoppen voor een prachtig uitzicht over de stad. Omstreeks het middaguur arriveert u bij Mutare waar u de gelegenheid wordt geboden om te lunchen: in de stad, u kunt een stukje verder rijden door het prachtig landschap naar een restaurantje nabij de Vumba Botanical Gardens, of u kunt naar uw accommodatie (Leopard Rock Hotel) rijden en lunchen op het prachtige terras. Na de lunch is het tijd voor een verdere verkenning van de omgeving of een bezoek aan de Vumba botanische tuinen. De Vumba Mountains zijn een lust voor wandelaars en natuurliefhebbers. Wildlife bestaat onder andere uit interessante reptielen als zeldzame slangensoorten, kameleons en grote hagedissen, een aantal zeldzame reuzen vlinders en groter wild zoals sabelantilopen, impala s, bushbuck, samango apen en vele vogelsoorten. De bergen reiken tot wel 1911 meter hoogte en bieden spectaculaire vergezichten over de valleien en hooglanden. Naast genieten van het bijzondere landschap kunt u een bezoek brengen aan de Vumba Botanical Gardens. Deze tuinen vinden hun oorsprong in 1926 als een voormalig burgemeester van Mutare en zijn vrouw bij hun huis in de Vumba bergen een tuin beginnen door het verwijderen van de wildgroei maar met behoud van de inheemse bomen, de tuin besloeg uiteindelijk 1,5 hectare. Nadat enkele bezoekers zo enthousiast waren geworden is het geopend voor publiek. De tuin is sindsdien een toeristische attractie geworden en het hele gebied omvat nu 159 hectare dat wordt bezocht door mensen uit alle hoeken van de wereld. De bekende Vumba Gardens staan vol met inheemse bomen, tropische bloemen en planten zoals varens, orchideeën, hortensia's, protea's, azalea's, begonia's, lelies, aloë, fuchsia, lelies en vele andere soorten, opgesteld in mooi gelegen en natuurlijk ogende bloembedden, alles rondom een klein meertje in het centrum van de tuin. Echter zijn de tuinen de afgelopen jaren vanwege de economische crisis helaas minder goed onderhouden. Vumba Mountains - Leopard Rock Hotel

7 Midden in het Vumba gebergte is het Leopard Rock Hotel gelegen, een hotel met een klassieke franse chateau sfeer. Het hotel beschikt over 58 stijlvolle kamers en bestaat al meer als 50 jaar. Door de jaren heen is het bezocht door vele internationale royalty s en belangrijke politieke personen. De meeste kamers hebben en prachtig uitzicht op de Burma Vallei en alle ruime kamers beschikken over een en-suite badkamer met een haardroger, airconditioning, een kluisje, een tv met satellietzenders, WiFi, telefoon, thee & koffie faciliteiten en een minibar. De slaapkamer in het kasteel torentje is erg populair onder gezinnen. Deze Derama Suite is het hoogtepunt van ouderwetse elegantie en beschikt over een kingsize bed, een kleedkamer, een lounge, een veranda met ligstoelen en wordt vaak gebruikt door beroemdheden en honeymooners. Het hotel is kindvriendelijk en biedt zelfs een kinderoppas. Kennismaken met de smakelijke keuken kunt u in het klassieke restaurant onder het geluid van pianospel of op het sfeervolle Terrace Cafe met grote parasols en uitzicht op de mooie tropisch begroeide oprit van het Hotel en de golfbanen. Voor een drankje kunt u ook terecht in de Napoleon s Bar. Overige faciliteiten van het hotel bestaan uit een tennisbaan, een golfcourse, een zwembad, squashbanen en een fitnessruimte. Het hotel is beheerder van het Leopard Rock Estate en biedt gasten de gelegenheid met hun eigen voertuig een game drive te maken door het reservaat waar u wild als wildebeest, zebra en giraf kunt tegenkomen. Het hotel biedt een scala aan activiteiten zoals een paardrijdsafari, bushwalks, begeleide wandelingen door de bergen of een outdoor picknick. Uw verblijf is inclusief: ontbijt, diner, gekwalificeerde privé gids met eigen open 4WD voertuig, tour door de omgeving, optionele game drive of wandeling door het Leopard Rock Estate,optioneel bezoek aan de Botanical Gardens. (exclusief lunch, drankjes en park entreegelden) Matobo Hills met privé gids en eigen voertuig Matobo Hills is een gebied met een rijke geschiedenis, het wordt gekenmerkt door dicht beboste heuvels met enorme granieten platen, kleine riviertjes en stroompjes en opeengestapelde rotsblokken. Het afwisselende landschap leent zich goed voor prachtige wandelingen of mountainbike tochten over de granieten heuvels en platen. Naast het wild dat u mogelijk tegen komt leven er tussen de rotsen een aantal interessante reptielen en vele felgekleurde grote hagedissen.

8 De bizarre granieten rotsformaties zijn ontstaan tijdens de afkoeling van de aardoppervlakte en in de loop der eeuwen verfijnd door regen en wind. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan en waant u zich in een prehistorisch landschap terug in de tijd. Ooit was dit gebied bewoond door de Bosjesmannen, maar sommige heuvels hebben tot aan de dag van vandaag een grote spirituele betekenis en oude rotstekeningen zijn in enkele grotten bewaard gebleven. De rotsachtige omgeving is een ideale omgeving voor grote roofvogels zoals de zwarte adelaar en luipaarden. Maar hoewel er een flink aantal luipaarden leven zijn ze vaak moeilijk te zien. Verschillende antilope soorten, bavianen, wildebeest, zebra s en veel ander klein wild zult u hier sneller aantreffen. Het park herbergt ook een aantal 'zeldzame' diersoorten zoals de sabel antilope en de witte en zwarte neushoorn, welke tijdens een game drive meestal kunnen worden gespot. Matobo Hills Camp Amalinda Camp Amalinda is een luxe safari lodge gesitueerd te midden van het majestueuze rotsdecor van de Matobo Hills. De lodge is genesteld in een oude schuilplaats van de 'San' Bushmen. Camp Amalinda vormt een natuurlijk geheel met de omgeving, de hele lodge is gebouwd in, aan en om de granieten rotsen van Matobo. Het kamp bestaat uit slechts 7 individueel ingerichte stenen chalets met een rieten dak en 2 honeymoon suites, elk met een en-suite toilet/douche. De open dineerkamer en de lounge bieden een panoramisch zicht over de heuvels. Er is een kleine wildlife bibliotheek aanwezig en voor de liefhebbers is er een aparte schaakkamer. Wijnkenners kunnen een kijkje nemen in de wijnkelder die gelegen is in een grot. Een groot zwembad omringd met ligbedden ziet uit op een waterpoel en de rotsachtige omgeving, hier kunt u ook gebruik maken van een weldadige massage en/of manicure. Uw privé gids zal tevens in de lodge verblijven en tot uw beschikking staat om wanneer u maar wilt een activiteit te ondernemen. Deze zullen bestaan uit dag of avond game drives op zoek naar de neushoorns. U kunt ook prachtige natuurwandelingen maken door de heuvels en over granieten platen, meestal naar een panoramapunt of een grot met rotstekingen. Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, gekwalificeerde privé gids met eigen open 4WD voertuig, dag game drives in het NP, avond game drive over het privé terrein, rhino tracking, bushwalk, natuurwandelingen over granieten platen, bezoek aan de grotten met rotstekingen, bezoek aan Cecil Rhodes monument en panoramapunt of een cultureel bezoek aan een traditioneel dorpje. (exclusief drankjes en park entreegelden) Save Valley Conservancy

9 Na het ontbijt in Matobo vertrekt u in een rustig tempo naar het prachtige Save Valley Conservancy, een autorit welke ongeveer 5 uur in beslag zal nemen, waarvan de laatste 1 tot 1,5 uur als een game drive door het park. Onderweg komt u langs de beroemde Birchenough Brug en zult u een enkele keer stoppen voor een kleine pauze of wanneer u wilt om foto s te maken. Het Save Valley Conservancy ligt in het zuidoosten van Zimbabwe en is absoluut een ontontdekte parel waar u echt een off the beaten track gevoel zult beleven. Save Valley is een bijzonder mooi park, omringd door lage bergen en gelegen in een vallei met een zeer afwisselend landschap dat sterk gekenmerkt wordt door de seizoenen. Hier leeft een grote diversiteit aan dieren en vogelsoorten. Het terrein is deels rotsachtig afgewisseld met open gras vlaktes, mopane en acacia struikgewas, vele imposante baobab bomen welke zelfs tussen de grote rotsen uitgroeien, waterpoelen, rivieren en zanderige of rotsachtige droge rivierbeddingen. Verharde wegen zijn er nauwelijks en een goede 4WD is een must met name wanneer er slechts een enkele regenbui is gevallen. Wild is erg goed vertegenwoordigt in Save Valley en het park heeft met name een goede populatie leeuwen, kleine kuddes giraffen en buffels, wildebeesten, neushoorns, olifanten, zebra s,kudu s, elanden, wilde honden, jackals enz. En voor wie speciaal naar Zimbabwe komt voor de witte neushoorn maakt in Save Valley met 280 neushoorns een goede kans om deze te zien. In Save Valley houdt men zich bezig met het beschermen en behouden van zeldzame en bedreigde diersoorten en het in stand houden van hun leefgebied zodat ook toekomstige generaties kunnen overleven. Naast het monitoren van de leeuwen populatie houdt Save Valley Conservancy zich onder andere bezig met succesvolle anti poaching programma's, het fokken van neushoorns en het opsporen van wilde honden. In het park tussen het wild bevinden zich enkele kleine dorpjes en akkervelden. En een deel van de opbrengst dat via het toerisme verdiend wordt, vloeit terug naar de lokale gemeenschap door middel van het geven van onderwijs, werkverschaffing in de lodges, binnen het wildlife management en de anti poaching units, het telen van groente (dat door de lodges wordt gekocht en wordt gebruikt voor uw maaltijden) en de mogelijkheid tot verkoop van handgemaakte souvenirs in de vorm van kunst en houtsnijwerken. De temperatuur kan in Savey Valley in de maanden september t/m april best heet zijn en oplopen tot boven de 35 ºC, de maanden mei t/m augustus zijn koeler, en met koude nacht temperaturen welke juni t/m augustus soms kunnen dalen tot rond het vriespunt.

10 Save Valley Mokore Safari Camp Het laatste deel van de autorit is enigszins avontuurlijk en gaat dwars door twee rivieren en over onverharde wegen tot aan het Mokore Safari Camp, gelegen in hart van het park. Mokore Safari Camp is gelegen aan de oever van de Turgwe Rivier, in de schaduw van grote Nyala bomen. De accommodatie bestaat uit slechts 6 stenen chalets met een rieten dak welke verspreid liggen over het terrein of langs de hoge oeverrand. Het grote privé terrein is bedekt met een groene laag bodemkruipende plantjes en verspreid staan tropisch ogende bomen met kronkelende stammen en lianen. De chalets zijn elk eenvoudig doch comfortabel ingericht en voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed met een nachtkastje, een muskietennet, een ventilator en een en-suite toilet/douche. Het centrale deel van de lodge bestaat uit een open boma gebouwd op een houten veranda welke deels over de oeverrand hangt en een prachtig uitzicht biedt op de lager gelegen rivier, welke afhankelijk van het seizoen bijna droog staat. Onder het rieten dak van de boma is een zithoek gecreëerd met houten banken en kussens en is de dineertafel opgesteld. Overdag gaat u met de gids op game drives in een open 4WD of een wandelsafari. Wilt u de hele dag op pad dan kan dat ook en gaat er een packed lunch mee welke onderweg op een mooie plek zal worden genuttigd. Er zijn bijna geen wegen door het park en de game drives gaan dwars door het landschap. Tussen de safari s door kunt u nabij het kamp een kijkje nemen bij een imposante boabab boom, deze zal ongetwijfeld indruk maken. Wilt u iets unieks meemaken dan bieden wij in samenwerking met de eigenaar van het kamp de mogelijkheid aanwezig te zijn bij een lion call. Een lion call houdt in dat er tijdens een game drive ergens vlees wordt opgehangen aan een boom waarna de wilde leeuwen worden gelokt en geroepen. Samen met een gids/researcher zult u als onderdeel van het onderzoeksproject de leeuwen observeren en kunt u prachtige close up foto s maken. Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry, game drives in open 4WD, wandelsafari s, op aanvraag lion call, en professionele Engels sprekende gids.(exclusief drankjes en park entreegelden)

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

14 dagen Undiscovered Zimbabwe

14 dagen Undiscovered Zimbabwe 14 dagen Undiscovered Zimbabwe Undisovered Zimbabwe Individuele reis 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data/ Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Harare : Bronte Garden Hotel Save Valley: Mokore

Nadere informatie

Save Valley & Eastern Highlands Unieke rondreis

Save Valley & Eastern Highlands Unieke rondreis Save Valley & Eastern Highlands Unieke rondreis Laat u begeleiden door de prachtige Eastern Highlands. en wandel door de groene Honde Vallei. Ontdek de verborgen Save Valley, een spectaculaire off the

Nadere informatie

Spectacular Zimbabwe

Spectacular Zimbabwe Spectacular Zimbabwe Individuele reis totale reisduur 12 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Victoria Falls: Gorges Lodge Hwange NP: Bomani Safari Camp Matobo

Nadere informatie

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Individuele reis Fully Inclusive totale reisduur 11 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk

Nadere informatie

Spectacular Zimbabwe Special

Spectacular Zimbabwe Special Avontuurlijk reizen door Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020-610 3593 Spectacular Zimbabwe Special Individuele reis van 12 dagen verlenging mogelijk Vertrek

Nadere informatie

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Zambia totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Lusaka: Protea Safari Lodge Noord Kafue:

Nadere informatie

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Aanbieding Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Individuele reis 12 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lower Zambezi Kasaka River Lodge South Luangwa Flatdogs

Nadere informatie

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen Hoogtepunten: Victoria Falls: Lokuthula Lodge Chobe: Chobe Safari Lodge Okavango: Oddballs Camp Makgadikgadi:

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Individuele reis Fully Inclusive totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk

Nadere informatie

Zimbabwe Special - 12 dagen

Zimbabwe Special - 12 dagen Beste aanbieding 2018 Zimbabwe Special - 12 dagen individuele Reis 12 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten Zimbabwe: Matobo Hills: Camp Amalinda Hwange: Ivory Lodge of upgrade Khulu Ivory Matusadona:

Nadere informatie

AANBIEDING Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana

AANBIEDING Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 AANBIEDING Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Hoogtepunten: Matobo Hills: Camp Amalinda

Nadere informatie

Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen

Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen Individuele reis totale reisduur 11 dagen (verlenging mogelijk) Hoogtepunten: Victoria Falls : Victoria Falls Safari Lodge / 1 nacht HB Chobe: Muchenje Safari

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Individuele reis vervanging of verlenging van de accommodaties mogelijk Hoogtepunten: Ruaha NP: 4 nachten Selous Game Reserve: 4 nachten Tanzania Beach

Nadere informatie

Adventure Safari Botswana 13 dagen

Adventure Safari Botswana 13 dagen Adventure Safari Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Makgadikgadi: Meno a Kwena Moremi/Khwai: Sango

Nadere informatie

Avontuurlijke privé safari in Hwange & Mana Pools

Avontuurlijke privé safari in Hwange & Mana Pools Avontuurlijke privé safari in Hwange & Mana Pools Totale reisduur 15 dagen 100% privé met eigen gids & open 4WD voertuig Ontdek de unieke safari mogelijkheden met een privé gids U denkt vast bij het horen

Nadere informatie

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia South Luangwa Chikoko Walking Trail Individuele reis totale reisduur 10 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa NP: Flatdogs

Nadere informatie

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op ieder gewenst moment Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Central Kalahari: Haina Kalahari Lodge

Nadere informatie

Great Limpopo Explorer

Great Limpopo Explorer Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Great Limpopo Explorer Kruger Park & Gonarezhou individuele reis 15 dagen Hoogtepunten: Gonarezhou:

Nadere informatie

Fly in Safari Zambia 14 dagen

Fly in Safari Zambia 14 dagen Bes Avontuurlijk reizen door Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania & Malawi Fly in Safari Zambia 14 dagen Individuele maatwerkreis totale reisduur Zambia 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke data evenals

Nadere informatie

Aanbieding Going Zimbabwe

Aanbieding Going Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020-610 3593 Aanbieding Going Zimbabwe Hoogtepunten: Hwange NP: Somalisa camp of Somalisa Acacia Camp

Nadere informatie

Adventurous Walking Safari Zimbabwe

Adventurous Walking Safari Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Adventurous Walking Safari Zimbabwe Totale reisduur 14 dagen Individuele reis Vertrek is mogelijk

Nadere informatie

Individuele Rondreis Zimbabwe Luxury

Individuele Rondreis Zimbabwe Luxury Individuele Rondreis Zimbabwe Luxury Hoogtepunten: Individuele reis totale reisduur 17 of 21 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk Harare & Lake Chivero: Bronte GardenHotel

Nadere informatie

Big Five Lodge Safari

Big Five Lodge Safari Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Big Five Lodge Safari Privé Safari met eigen voertuig met chauffeur/gids Totale reisduur 8 dagen

Nadere informatie

North Kafue Explorer 11 dagen

North Kafue Explorer 11 dagen North Kafue Explorer 11 dagen Individuele reis Zambia totale reisduur 11 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lusaka: Pioneer Camp Centraal Kafue: Kaingu Lodge Noord

Nadere informatie

Zambia Fly In Safari

Zambia Fly In Safari Zambia Fly In Safari Zambia Fly In Safari Luxury fully inclusive safari Individuele reis 14 dagen verlenging mogelijk Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: Lower Zambezi: Kanyemba Lodge

Nadere informatie

Fly in Safari Zambia 11 dagen

Fly in Safari Zambia 11 dagen Fly in Safari Zambia 11 dagen Individuele maatwerkreis totale reisduur Zambia 11 dagen Vertrek is mogelijk op elke data evenals verlenging of vervanging van accommodaties South Luangwa NP: Flatdogs Camp

Nadere informatie

Leon Varley Adventurous Walking Safari

Leon Varley Adventurous Walking Safari Leon Varley Adventurous Walking Safari Totale reisduur 14 dagen Individuele rondreis Verlenging mogelijk vertrek op elke gewenste data Een boeiende safari voor de meer avontuurlijke reiziger. Naast de

Nadere informatie

15 dagen Chilojo Cliffs Special

15 dagen Chilojo Cliffs Special 15 dagen Chilojo Cliffs Special Chilojo Cliffs Special Zimbabwe Individuele reis 15 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data/ Verlenging mogelijk Hoogtepunten Zimbabwe: Victoria Falls: Bayete Guest

Nadere informatie

Individuele Rondreis Zimbabwe Comfortable

Individuele Rondreis Zimbabwe Comfortable Individuele Rondreis Zimbabwe Comfortable Individuele reis totale reisduur 15 / 18 of 20 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Harare : Bronte Hotel Chengeta

Nadere informatie

Zambia Grand Walking Trail - South & North Luangwa

Zambia Grand Walking Trail - South & North Luangwa Zambia Grand Walking Trail - South & North Luangwa Fully Inclusive South & North Luangwa Individuele reis totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa

Nadere informatie

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia South Luangwa Chikoko Walking Trail Individuele reis totale reisduur 10 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa NP: Flatdogs

Nadere informatie

SUPER AANBIEDING 2015

SUPER AANBIEDING 2015 SUPER AANBIEDING 2015 Big Five Luxury Safari Zimbabwe Hoogtepunten: Zambezi NP: Zambezi Sands / 3 nachten FI Hwange zuidoost: Bomani Safari Camp / 3 nachten FI Hwange noord: Nehimba Safari Camp / 3 nachten

Nadere informatie

Highlights of Zimbabwe

Highlights of Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Highlights of Zimbabwe Highlights of Zimbabwe individuele reis totale reisduur 14 dagen Vertrek

Nadere informatie

Single rondreis Zimbabwe

Single rondreis Zimbabwe Single rondreis Zimbabwe Hoogtepunten: Victoria Falls: Pamusha Lodge Zambezi NP: Chundu Island Hwange NP: Miombo Safari Camp Matobo Hills: Matopos Farmhouse Inbegrepen transport: wegtransfers & luxury

Nadere informatie

Fly-in Lower Zambezi & South Luangwa

Fly-in Lower Zambezi & South Luangwa Fly-in Lower Zambezi & South Luangwa Aanbieding Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Individuele reis 11 dagen verlenging mogelijk Lower Zambezi NP Kasaka River Lodge South Luangwa NP Flatdogs Luxury Safari

Nadere informatie

Photographic Privé Safari Zambia

Photographic Privé Safari Zambia Photographic Privé Safari Zambia Photographic Safari - South Luangwa met Nederlandstalige gids/fotograaf Individuele reis 12 dagen & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Track & Trail River Camp - aangepast

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Private Mobile Camping Safari 11 DAGEN

Private Mobile Camping Safari 11 DAGEN Private Mobile Camping Safari 11 DAGEN Individuele reis totale reisduur 11 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data / verlenging is mogelijk Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Moremi: Privé kampeersafari

Nadere informatie

Photographic Safari Zambia

Photographic Safari Zambia Photographic Safari Zambia Beleef het nauwelijks bezochte en bijzonder mooie Nsefu sectie En onderneem een unieke Privé photographic Safari in de Mfuwe sectie Individuele reis 11 dagen verlenging mogelijk

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

FAMILIE/GROEPSREIS ZIMBABWE 12 DAGEN

FAMILIE/GROEPSREIS ZIMBABWE 12 DAGEN Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 FAMILIE/GROEPSREIS ZIMBABWE 12 DAGEN Familie/groepsreis Zimbabwe 12 dagen (kinderprogramma beschikbaar)

Nadere informatie

Makgadikgadi migration & private camping Botswana 12 dagen

Makgadikgadi migration & private camping Botswana 12 dagen Makgadikgadi migration & private camping Botswana 12 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen Hoogtepunten: Makgadikgadi: Planet Baobab (migratie periode februari t/m april en in november

Nadere informatie

Privé Safari Zimbabwe (geen selfdrive!)

Privé Safari Zimbabwe (geen selfdrive!) Privé Safari Zimbabwe (geen selfdrive!) Privé safaris & activiteiten zonder andere gasten Individuele Reis Totale Reisduur 12 Dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data & Verlenging mogelijk Hoogtepunten

Nadere informatie

Zambia Fly In Safari

Zambia Fly In Safari Zambia Fly In Safari Hoogtepunten: Lower Zambezi: Kanyemba Lodge & Island Bushcamp South Luangwa: Lion Camp South Luangwa: Mfuwe Lodge South Luangwa: Chamilandu Bushcamp Binnenlandse vluchten: Lusaka Mfuwe

Nadere informatie

Individuele Luxe Rondreis Zimbabwe

Individuele Luxe Rondreis Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Individuele Luxe Rondreis Zimbabwe Hoogtepunten: Matobo: Camp Amalinda Hwange NP: Bomani Safari

Nadere informatie

Zimbabwe Budget - 15 dagen

Zimbabwe Budget - 15 dagen Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Zimbabwe Budget - 15 dagen Zimbabwe Budget verzorgde individuele reis inclusief transfers met

Nadere informatie

Spectacular Zimbabwe

Spectacular Zimbabwe Spectacular Zimbabwe Hoogtepunten: Matobo Hills: Big Cave Camp Hwange NP: Bomani Safari Camp Victoria Falls: Chundu Island Lodge Individuele reis totale reisduur 11 of 13 dagen Verlenging per locatie en

Nadere informatie

Zambia South Luangwa & Kasanka Bat Safari (Robin Pope Safaris)

Zambia South Luangwa & Kasanka Bat Safari (Robin Pope Safaris) Zambia South Luangwa & Kasanka Bat Safari (Robin Pope Safaris) Hoogtepunten: South Luangwa: Nkwali (Robin Pope Safaris) Kasanka: Wasa Lodge Lusaka: Radisson Blu Hotel Binnenlandse vluchten: Lusaka Kasanka

Nadere informatie

Individuele Rondreis Zimbabwe

Individuele Rondreis Zimbabwe Individuele Rondreis Zimbabwe Individuele reis totale reisduur 15 / 19 of 20 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Harare : Bronte Hotel Lake Chivero privé game

Nadere informatie

Land & Lake Safari. Prijsindicatie op basis van twee personen met vertrek 1-1-2014 t/m 31-12-2014: ± 2.925,- p.p. (exclusief internationale vluchten)

Land & Lake Safari. Prijsindicatie op basis van twee personen met vertrek 1-1-2014 t/m 31-12-2014: ± 2.925,- p.p. (exclusief internationale vluchten) Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Land & Lake Safari Land & Lake Safari Zimbabwe individuele reis Totale reisduur 11 dagen verlenging

Nadere informatie

Best of Zimbabwe Deluxe Adventure - 14 dagen

Best of Zimbabwe Deluxe Adventure - 14 dagen Best of Zimbabwe Deluxe Adventure - 14 dagen Individuele reis totale reisduur 14 dagen verlenging mogelijk Harare: Bronte Garden Hotel Mana Pools: Goliath Safari Camp onder begeleiding van top gids Stretch

Nadere informatie

Zimbabwe Special Luxury Safari individuele reis

Zimbabwe Special Luxury Safari individuele reis Zimbabwe Special Luxury Safari individuele reis Individuele reis totale reisduur 12 dagen Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Victoria Falls: Chundu Island lodge Hwange NP: The Hide Safari Camp Matusadona:

Nadere informatie

South Luangwa Experience 10 dagen

South Luangwa Experience 10 dagen South Luangwa Experience 10 dagen Vertrek op iedere gewenste date & verlenging mogelijk Individuele maatwerkreis I Hoogtepunten: South Luangwa/ Mfuwe sectie: Mfuwe Lodge South Luangwa/ zuiden: Luxe Bushcamp

Nadere informatie

Luxury Botswana Classic 11 dagen

Luxury Botswana Classic 11 dagen Luxury Botswana Classic 11 dagen Individuele reis totale reisduur 11 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten: Chobe: Muchenje Lodge Moremi/Khwai: Machaba Camp Okavango Delta: Gomoti Plains Camp Inclusief

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Tanzania Wildlife Safari

Tanzania Wildlife Safari Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Tanzania Wildlife Safari Individuele reis met privé voertuig met gids/chauffeur Totale reisduur

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

Green Season budget special 13 dagen / verlenging mogelijk

Green Season budget special 13 dagen / verlenging mogelijk Green Season budget special 13 dagen / verlenging mogelijk Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen vertrek op elke gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Victoria Falls: Amadeus garden

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Reisvoorstel Northern Tanzania Safari - 13 dagen

Reisvoorstel Northern Tanzania Safari - 13 dagen Reisvoorstel Northern Tanzania Safari - 13 dagen Hoogtepunten: Privé safari met eigen voertuig met privé gids/chauffeur Arusha: Kia Lodge Tarangire: Whistling Thorn Tented Camp Lake Manyara: Migunga Tented

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

AndBeyond Luxury Safari Botswana

AndBeyond Luxury Safari Botswana AndBeyond Luxury Safari Botswana Hoogtepunten: Chobe: Kubu Lodge / 1 nacht HB Savute: Chobe Under Canvas / 3 nachten FI Moremi: Nxabega Camp of Sandibe Camp/ 2 nachten FI Okavango: Xudum Camp of Xaranna

Nadere informatie

Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari - 13 dagen

Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari - 13 dagen Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari - 13 dagen Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari Individuele reis totale reisduur 13 dagen (verlenging mogelijk) Hoogtepunten: Zimbabwe - Victoria Falls: Gorges

Nadere informatie

Zuid Kafue & South Luangwa 13 dagen

Zuid Kafue & South Luangwa 13 dagen Zuid Kafue & South Luangwa 13 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Individuele maatwerkreis I Hoogtepunten: Zuid Kafue: Nanzhila Plains Camp Centraal Kafue: Kaingu Lodge Mfuwe sectie

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

South Luangwa & Lake Malawi - Budget

South Luangwa & Lake Malawi - Budget South Luangwa & Lake Malawi - Budget South Luangwa & Lake Malawi Budget - 13 dagen totale reisduur 13 dagen - vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa Mfuwe sectie:croc Valley

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

AANBIEDING KWANDO SAFARIS Laagzeizoen Luxury Fly-in 14 dagen

AANBIEDING KWANDO SAFARIS Laagzeizoen Luxury Fly-in 14 dagen AANBIEDING KWANDO SAFARIS Laagzeizoen Luxury Fly-in 14 dagen Individuele reis totale reisduur 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data / verlenging is mogelijk Hoogtepunten: Victoria Falls :

Nadere informatie

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls 10-daagse privé-safari door de mooiste natuurbestemming Ongetemd Botswana Alle hoogtepunten in 10 dagen: Victoria Falls, Chobe N.P, Moremi, Op privé-basis of in kleine groepen Exclusieve, kleinschalige

Nadere informatie

ZIMBABWE BUDGET SAFARI

ZIMBABWE BUDGET SAFARI ZIMBABWE BUDGET SAFARI Individuele reis totale reisduur 15 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lake kariba / Kanosafari Zambezi / Matusadona / Hwange / Victoria

Nadere informatie

Serengeti & Zanzibar

Serengeti & Zanzibar Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Serengeti & Zanzibar Serengeti & Zanzibar 2014 Individuele reis met privé voertuig met gids/chauffeur

Nadere informatie

Exploring Zambia Luxury 14 dagen

Exploring Zambia Luxury 14 dagen Bes Avontuurlijk reizen door Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania & Malawi Exploring Zambia Luxury 14 dagen Individuele maatwerkreis totale reisduur Zambia 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke data evenals

Nadere informatie

Reisvoorstel Tanzania & Zanzibar

Reisvoorstel Tanzania & Zanzibar Reisvoorstel Tanzania & Zanzibar Individuele reis met privé chauffeur/gids verlenging mogelijk Optie 1 Hoogtepunten: Kilimanjaro / Arusha: Milimani Lodge B&B Serengeti centraal: Serengeti Sopa Lodge FB

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

Walk in the Wild - Botswana 12 dagen

Walk in the Wild - Botswana 12 dagen Walk in the Wild - Botswana 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Livingstone: Waterberry Lodge Liynati / Selinda:

Nadere informatie

Luxury Fly Inn Safari Tanzania

Luxury Fly Inn Safari Tanzania Luxury Fly Inn Safari Tanzania Individuele reis totale reisduur 14 dagen verlenging mogelijk Arusha NP Hatari Lodge 1x HB & 2 FB Tarangire Swala Camp FI Ngorongoro Ngorongoro Camp FI Lake Manyara Ngorongoro

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Zimbabwe Groepsreis met Nederlandstalige begeleiding HIGHLIGHTS OF ZIMBABWE

Zimbabwe Groepsreis met Nederlandstalige begeleiding HIGHLIGHTS OF ZIMBABWE Zimbabwe Groepsreis met Nederlandstalige begeleiding HIGHLIGHTS OF ZIMBABWE Victoria Falls Hwange NP Matobo NP Mana Pools NP Lake Kariba Matusadona NP Harare Great Zimbabwe Ruïnes Eastern Highlands Bezoek

Nadere informatie

Individuele Rondreis Zimbabwe Comfortable

Individuele Rondreis Zimbabwe Comfortable Individuele Rondreis Zimbabwe Comfortable Individuele reis totale reisduur 15 / 18 of 20 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk Hoogtepunten: Harare : Bronte Hotel Chengeta

Nadere informatie

Zambia Safari 14 dagen

Zambia Safari 14 dagen Zambia Safari 14 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Maramba River Lodge B&B Zuid Kafue: Nanzhila Plains Camp FI Centraal Kafue: Kaingu Lodge FI Lusaka: Pioneer Camp HB Lower Zambezi Vallei: Kanyemba Lodge

Nadere informatie

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen huurauto luchthaven Port Elizabeth 4 nachten Beach Hotel,

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Leon Varley - Adventurous Walking Safari Hwange & Chizarira

Leon Varley - Adventurous Walking Safari Hwange & Chizarira Leon Varley - Adventurous Walking Safari Hwange & Chizarira Totale reisduur 14 dagen - Individuele rondreis Verlenging mogelijk - vertrek op elke gewenste data Een boeiende safari voor de meer avontuurlijke

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegtuig en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags krijgt u een korte introductie over het kamp waar u de komende

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Big Five Luxury Safari Zimbabwe

Big Five Luxury Safari Zimbabwe Big Five Luxury Safari Zimbabwe *Aanbieding* inclusief 2 gratis nachten in Hwange Individuele Reis Totale Reisduur 12 Dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data & Verlenging mogelijk Hoogtepunten

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie