Verslag Zondag 15 september ( 101 km ) Sneeuwwitje en de zeven bergen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Zondag 15 september ( 101 km ) Sneeuwwitje en de zeven bergen!"

Transcriptie

1 Verslag Zondag 15 september ( 101 km ) Sneeuwwitje en de zeven bergen! Vanwege het slechte weer starten wij vandaag op zondagochtend (15 september 2013). Vanaf het vertrek bij Wim zit het tempo er goed in. Jammer dat Han en Ton er niet bij zijn. Via Velperbroek gaan wij langs de rivier naar Rheden en De Steeg om daar een stukje te klimmen. Halverwege de klim verlaten wij de Posbank en dalen de Lange Juffer af. Tijdens de afdaling wordt Gerrit door bijna iedereen gewaarschuwd voor zijn stuurkunsten en prompt gaat het bij de Gerritbocht bijna fout. Laten wij zeggen dat dit tussen de oren zit, want Gerrit kan toch niet worden beschuldigd van onbezonnen rijden. Gerrit in stabiele toestand Na de Lange Juffer slaan wij linksaf naar Dieren en via de camping De Jutberg en manege de Enkhoeve starten wij de klim omhoog over de Lange Juffer naar de Posbank. Daar dalen wij direct af naar de Emmapiramide. Daar klommen wij gezamenlijk omhoog. Alleen onze voorzitter brak bij deze klim en raakte op achterstand. Bovenaan de Schelmseweg bij de Bedriegertjes werd geduldig op hem gewacht. Na verloop van tijd arriveerde de voorzitter, waarop Rob hem vroeg of hij de Emmapiramide soms twee keer had beklommen? Na de Posbank was het tijd voor een tripje door Arnhem. Na de Rozendaalsestraat volgde de beklimming van de Thomas a Kempesweg, de Cattepoelseweg en de weg Langs het Hazegrietje. Na weer op de Cattepoelseweg te zijn beland bleek de weg naar de `Koningsweg te zijn afgesloten vanwege de activiteiten bij het Openlucht Museum. Daardoor volgde een klimmetje naar de Schelmseweg en kwamen wij via een omweg toch op de Koningsweg om vervolgens de afslag te nemen richting Deelen en Hoenderloo. Hoewel die weg stik omhoog loopt werd het tempo fors opgeschroefd. Aangekomen in Hoenderloo smachtten wij naar koffie. Maar ja, Veluwe op zondag, dat werd dus niks.

2 Geen koffie op zondag op de "Bible Belt" Er zat niets anders op dan door te rijden naar Loenen, Langs het Oranje hotel en de Woeste Hoeve vlogen wij in een hoog tempo naar Loenen, alwaar een stevige appelnotentaart ons weer van energie moest voorzien. Ondertussen hadden wij er wel al zeventig kilometer opzitten. Tijdens de koffie besloten wij dat wij droog thuis wilden komen. Met andere woorden: een niet al te lange route naar huis. Via Loenermark reden wij daarom naar huis. Onder dreiging van de steeds donker worden lucht en de opkomende wind ging het laatste stuk in Loenermark weer hard evenals het fietspad naast de A50. Via het fietspad langs de Schelmseweg, de weg door Velp en het fietspad naar Velperbroek komen wij droog aan in Westervoort. Bij de koffie wordt de laatste energie gebruikt om te mopperen over de gereden snelheid (zoals altijd), vertelt René dat hij de route naar Twente al klaar heeft en vraagt Cees zich hardop af of Wim soms in Arnhem zijn vroeger gebruikelijke schoolroute heeft gereden. Met pukkel op de rug heb je dat natuurlijk jarenlang gereden. Wim op de fiets naar school? Ik heb geen idee waar ik allemaal geweest ben mopperde de voorzitter. Waarop Rob opperde dat wij vandaag Sneeuwwitje en de zeven bergen bereden hadden. Kortom het was weer een geslaagde rit van de Fietsvrienden. Wim

3 Verslag Zaterdag 31 augustus "De Monstertocht" : Tilburg en Terug 225 km Vandaag was het zover. De langverwachte en vooraf zo gevreesde Monstertocht stond op het programma en om 7.00 uur in de ochtend verzamelde de voltallige groep fietsvrienden bij huize Haans. De spanning viel van de gezichten af te lezen. Wim, Rene,Han en Ton hadden een rugzak om, de anderen deden het zonder. Het doel van vandaag: Tilburg, geboorteplaats van Ton en huidige woonplaats van Ma Haans, die wij met een bezoek gingen vereren. De beloning: eer, Brabantse gastvrijheid en een bord macaroni. Daar gingen we voor een tocht van ongeveer 220 km. Ga d r maar aan staan! De heenroute verliep eigenlijk best gladjes op een behoorlijke regenbui na, die echter van korte duur was. Via Elst en Ewijk de dijk op richting Druten, Beneden- Leeuwen en Rossum en zo langs de Maas verder via Hedel en Ammerzoden. Bij Heusden staken we met een pontje de Maas over en zetten zo voor het eerst voet op het Brabantse land. We hadden toen al zo n 80 gefietst en de behoefte aan een bakkie was groot. Dus op naar het vestingstadje Heusden om daar in de hoofdstraat bij de plaatselijke bakker heerlijk uit te rusten onder het genot van koffie en gebak. De moraal was prima evenals de fitheid. Zelfs Han, die net terug was uit Spanje, fietste er vrolijk op los.

4 Bij de bakker in Heusden Na drie kwartier ging het verder richting de Drunense duinen, die we ook, dankzij de knooppunten van Ton, in zijn totaliteit hebben mogen bewonderen. Alleen Wim was wat sceptisch:..net de Posbank : sprak onze natuurliefhebber. Uiteindelijk via Loon op Zand bereikten we de buitenwijken van Tilburg. Een groepje kruikenzeikers was nog zo vriendelijk om even een fotootje te maken, waarna het verder ging naar de flat van Ma Haans.

5 Het doel bereikt: Tilburg!! Rond bereikten we de flat en dacht Ton met 7 fietsen het gebouw binnen te lopen. Daar stak de huismeester echter een stokje voor en de twee gingen vervolgens behoorlijk verbaal op de vuist. Uiteindelijk was een buurman zo vriendelijk om de fietsen in zijn garage te plaatsen en werden we vervolgens hartelijk verwelkomt door Ma Haans, die eerst haar zoonlief op een knuffel trakteerde en ons toen naar haar flat begeleidde. De Brabantse gastvrijheid viel als een warme deken over ons heen. Koffie, soesjes, cola, bolussen voor op de terugweg en bovenal een heerlijke maaltijd met soep, sla, meloen en macaroni. Het was geweldig zoals we zijn ontvangen. Ma Haans bleek trouwens een echte fietsliefhebber te zijn. Ze heeft al 6 jaar een elektrische fiets!

6 Sneeuwwitje en de 7 fietsvrienden

7 Aan de macaroni Om half 3 namen we afscheid om de lange terugtocht aan te vangen richting huis. Via Oisterwijk en Boxtel ging het weer langzamerhand richting Nijmegen. Ondertussen fietsten we de route op de Garmin van Rob omdat de knooppunten toch te veel tijd kosten. We bleken toch behoorlijk fris te blijven en hielden steeds 30km/u aan. Bij Grave staken we weer de Maas over om vervolgens bij een kennis van Ton in Nederasselt de laatste pauze te nemen. Ook hier werden we hartelijk ontvangen met koffie en cola. Na een uurtje gingen we verder richting Nijmegen voor het laatste traject.

8 Op bezoek in Nederasselt Op de dijk tussen Angeren en Huissen zette Han nog eens even flink aan, wat hij uiteindelijk behoorlijk moest bekopen. Bij de pont toonde hij weer zijn bekende Han Look maar de kleur kwam uiteindelijk terug en even voor uur reden we Westervoort binnen. Het was een mooie tocht geweest.. wel een erg lange zit op zo n zadeltje maar zeker voor herhaling vatbaar. Onze dank gaat uit naar Ton en Rob voor de route. Volgend jaar Twente???

9 Foto's Zaterdag 17 augustus 150 km Rene met nieuwe Bulls Harrier

10 na een rit van 150 km drinken we bij jarige Ton een zeer verdiend pilsje.

11 Verslag Zaterdag 10 augustus 91 km Om 9 uur vertrokken wij inclusief gast Wim Steegstra richting Heteren. Gerrit en Cees zijn nog op vakantie. Han pikt nog en ritje mee voor dat hij richting Spanje afreist. Ondertussen komt de datum waarop wij heen en terug naar Tilburg fietsen dreigend dichterbij. Terwijl de zwarte wolken aan de hemel staan en er een stevige wind waait fietsen wij over de Pley, via de dijk langs Driel naar Heteren. Nadat op de dijk tegen de wind in een redelijk tempo is gereden starten wij onze eerste klim van de dag: de trap bij de brug van Heteren heeft een behoorlijk stijgingspercentage. Na de brug vervolgend wij onze weg richting de Italiaanse weg. Daar laat Wim Steegstra even zien dat hij de Marmotte heeft gefietst en nog steeds goede benen heeft. Rob sluipt op de van hem bekende manier met hem mee. Na de afdaling langs de Westerbouwing rijden wij linksaf de Van Borsselenweg omhoog. Na deze kuitenbijter vervolgen wij onze weg door Oosterbeek om via het station en de militaire begraafplaats op de Amsterdamseweg uit te komen. Daar steken wij over en via hotel Warnsborn komen wij uit bij restaurant Trix, bovenop de Hoogkamp. Daar dalen wij de Bakenbergseweg en de Van Heemstralaan af om direct links omhoog de Zijpendaalseweg te beklimmen. Nadat het tempo in eerste instantie wordt aangegeven door Ton kan Han zich niet bedwingen en zal hij zichzelf niet voor de laatste keer die dag opblazen, schouder en schouder met Wim Steegstra. Na de beklimming van de Zijpendaalseweg vervolgen wij onze weg naar Schaarsbergen om via de Koningsweg en de Apeldoornseweg op de Schelmseweg te belanden. Via de Rozendaalse bedriegertjes beklimmen wij de Emmapyramide van de makkelijke kant en zetten wij aan voor de beklimming van de Zijpenberg. Daar zet Rob aan en klimt hij alsof hij nog in Italie op vakantie is met het gemak omhoog. Ton laat het daar even lopen en komt op zijn eigen tempo naar boven. Bovenaan de Posbank genieten wij van het mooie weer en de koffie met appeltaart en slagroom. Inmiddels hebben wij er 60 km opzitten. Na overleg besluiten wij nog zo n 30 km te fietsen. Han gaat op vakantie en Wim Steegstra moet op tijd thuis zijn. Via de Lange Juffer verlaten wij de Posbank en zetten wij koers richting Doesburg. Ondertussen lijkt Han zijn benen hervonden te hebben en zet hij regelmatig een tempoversnelling in. Af en toe, als er weer eens bij een beklimming omhoog wordt gespurt, kijken enkele vrienden elkaar moedeloos aan. Zal het ooit lukken om en dag in een gelijkmatig tempo te rijden? Naar Tilburg toe is dat de enige remedie om het vol te houden. Maar wij zijn hardleers. Vanaf Doesburg via het fietspad langs Giesbeek en Lathum. Meestal zet Ton dan nog wel eens geniepig aan, maar vandaag tegen de wind in laat hij het werk aan anderen over. Na 91 km beëindigen wij de tocht met een kopje koffie in de tuin bij Wim. Mooie route met veel klimmetjes en gelukkig aardig weer is de conclusie. Volgende week dn eindelijk toch maar die 150 km proberen. De monstertocht komt eraan. Het is niet vriendelijk voor de mensen die net terug zijn van vakantie (Cees en Gerrit?), maar het moet toch een keer gebeuren. Wij spreken af om gelijkmatig te fietsen. Ton verklapt echter dat er wel een paar zware klimmen inzitten. O.a. opnieuw de Ubbergse Holleweg. s Middags meldt Ton nog dat wij om 7.30 uur vertrekken. Wim

12

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

6x de berg op voor het KWF!

6x de berg op voor het KWF! 6x de berg op voor het KWF! Bonjour Ted et Felix Het is gelukt! 6x de Alpe d Huez op 1 dag!!! Samen met 65 andere renners, waarvan er maarliefst 62, zes keer de top hebben gehaald, hebben we al bijna 300.000

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Veluwe route 19 April 2015

Veluwe route 19 April 2015 Veluwe route 19 April 2015 Een toerrit langs bezienswaardigheden op de Veluwe We starten bij Restaurant De Hof Arnhemseweg 3 Renswoude 0318-571213 www,dehof.nl de start en finish zijn op het zelfde adres:

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk.

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Zaterdag morgen 15 juni 2013 om 5 uur gaat het trainings weekje mountainbiken in Oostenrijk beginnen. Onze verblijfplaats in Oostenrijk is het appartement van

Nadere informatie

Onderaan werd er vanaf half vijf gestart in groepen van 500 klimmers en zo gebeurde het dat wij om 5:10 begonnen aan onze eerste klim.

Onderaan werd er vanaf half vijf gestart in groepen van 500 klimmers en zo gebeurde het dat wij om 5:10 begonnen aan onze eerste klim. Weekje Alp d-huez Op zondag 3 juni vertrokken wij met ons gezin in alle vroegte naar de berg waar we al zolang naar hadden uitgekeken. Onderweg worden we al diverse malen ingehaald door motorrijders in

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Velp Dieren / Doesburg Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Arnhem Velp 9 Arnhem Schaarsbergen Velp Zuid 26 Arnhem Velp Zuid Lathum Giesbeek Doesburg Dieren

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

De Road Runners naar Luxemburg.

De Road Runners naar Luxemburg. De Road Runners naar Luxemburg. Donderdag 13 mei was het weer zo ver de Road Runners { zo noemen zich tegenwoordig } en aan hang { supporters } 11 personen, zijn we naar Luxemburg geweest, het is een combinatie

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen

Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen De ezel van Bethlehem Naar een verhaal van Jacques Elan Bewerkt door Koos Stenger Ik ben maar een eenvoudige ezel, maar ik wil je graag een mooi verhaal vertellen over iets wat er met me gebeurd is. Het

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Gran Fondo Rosa Oosterbeek

Gran Fondo Rosa Oosterbeek Gran Fondo Rosa Oosterbeek 170423 Deels met Anja en Anna Ch. Ingeschreven in september 2016, betaald bij hernieuwde inschrijving in januari 2017. Verwarring alom, voor beiden een dubbel shirt, gelukkig

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

68. Van Hanzestad Doesburg naar Nijmegen

68. Van Hanzestad Doesburg naar Nijmegen 68. Van Hanzestad Doesburg naar Nijmegen 28 maart 2013 Na de lange dag gisteren als een blok in slaap gevallen. Een heerlijk bed waar ik best nog langer in had willen vertoeven. Babs onze gastvrouw heeft

Nadere informatie

HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km.

HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km. HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km. Beleef de Biesbosch Ontdek dit waterrijke gebied met prachtige flora en fauna. Laat u tijdens Happen en Trappen vergezellen door de vele vogels en geef uw

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft?

Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft? Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft? Ineke kwaad werd omdat ze dacht dat Ben hiermee haar bedoelde? Hij denkt

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

5x het ideale wielerrondje buiten de stad

5x het ideale wielerrondje buiten de stad 5x het ideale wielerrondje buiten de stad parool.nl/stadsgids/5x-het-ideale-wielerrondje-buiten-de-stad~a4589000 Thomas Sijtsma April 5, 2018 Met ingewikkelde verkeersknooppunten, trambanen en bomvolle

Nadere informatie

Wielervrienden in het Zwarte woud.

Wielervrienden in het Zwarte woud. Wielervrienden in het Zwarte woud. Op zondag 4 augustus vertrokken 5 wielervrienden, Ber Fraats, Lambert Jeukens, Andre Janssen, William van der Coelen, Ed op den Camp en Jo Fraats als gastrijder, naar

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Verslag wandel/fietstocht, 25 april 2015 (Wim van Rekum en John Segers)

Verslag wandel/fietstocht, 25 april 2015 (Wim van Rekum en John Segers) Verslag wandel/fietstocht, 25 april 2015 (Wim van Rekum en John Segers) Startpunt was station Elst, 10.45 uur voor de fietsers en 11.00 uur voor de wandelaars. De fietstocht is uitgezet rondom Arnhem en

Nadere informatie

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km ETAPPE OVERZICHT EPE ALPE d HUEZ vrijdag 1 juni 2012 dinsdag 5 juni 2012 * Deelnemers: Brunekreeft, Dalstra, Dieker, ten Have, de Hey, Kaagman, Keurhorst, Leewol, Pleiter, Roncken, Sonneveld, de Vries,

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK HULST Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter elkaar, want er is hier

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Verhuizing naar de nieuwe plek!!!

Verhuizing naar de nieuwe plek!!! Verhuizing naar de nieuwe plek!!! 04-04-2007 Verhuizing is geslaagd Na lang zoeken was het eindelijk zover, de paarden en pony's verhuizen naar de zeeuwse klei. Zaterdag 31 Maart begon de dag al vroeg,

Nadere informatie

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools Van de redactie Een aantal leden van onze vereniging rijdt met veel plezier georganiseerde en zelf georganiseerde tochten, buiten onze eigen zondagsritten. In deze nieuwsbrief van beide een voorbeeld en

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

De brug van Adri. Rollen: Verteller Martje Adri Wim

De brug van Adri. Rollen: Verteller Martje Adri Wim De brug van Adri Rollen: Verteller Martje Adri Wim Daar loopt een meisje. Ze heet Martje. Ze kijkt boos en loopt langzaam. Ze weet niet waarheen. Martje kent Wim. Hij woont in dezelfde straat, maar Wim

Nadere informatie

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters Giro di KiKa 2016 In januari heb ik de beslissing genomen om dit jaar mee te doen aan Giro di Kika 2016. Dit is een 6 daagse fietstocht ten bate van de strijd tegen kinderkanker, door de Dolomieten met

Nadere informatie

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer.

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer. Afstand: Hoogtemeters: 174 km 5000 m Col Alph d'huez Col de la Crox de Fer Col du Telegraphe Col du Galibier La Marmotte 2004 La Marmotte 2004, ook dit jaar weer deelname van een aantal Molenrijders. In

Nadere informatie

000 Bennekom Mansholtlaan / Kielekampsteeg

000 Bennekom Mansholtlaan / Kielekampsteeg Wageningen 000 Bennekom Mansholtlaan / Kielekampsteeg N51.99391 E5.66399 6.00 10.00 Parkeerverkeer van noord (ede/a12) richting Universiteitsterrein Deelnemers (met fietsendrager) kunnen over Kielekampsteeg

Nadere informatie

Running on Sunshine. Uitleg Fietsroutes

Running on Sunshine. Uitleg Fietsroutes Uitleg Fietsroutes De routes voor auto- en fietsteams zijn verschillend, maar de routebeschrijvingen zijn gelijk van opzet. Autoploegen Bij autoploegen is het gebruikelijk dat er met twee auto s of busjes

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

De Kilimanjaro, hoogste berg van Afrika. Reisverslag van Helmut Brockmeyer.

De Kilimanjaro, hoogste berg van Afrika. Reisverslag van Helmut Brockmeyer. De Kilimanjaro, hoogste berg van Afrika. Reisverslag van Helmut Brockmeyer. Al vanaf mijn schooltijd is de Afrikaanse berg Kilimanjaro bijgebleven. Afrika en een berg met sneeuw? De interesse werd verder

Nadere informatie

2007 Ronde van Nederland

2007 Ronde van Nederland 2007 Ronde van Nederland We hebben een ronde gefietst waarbij we ongeveer het traject gevolgd hebben van het boekje Ronde van Nederland via LF-routes van het Landelijk Fietsplatform. Hieronder staat een

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Gelderland Renkum 58.1 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 138241 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Gelderland Renkum 58.1 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 138241 Beklim de altijd mooie Hoge

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Openingsrit is op zaterdag 3 maart, uur verzamelen, vertrek richting Tolkamer uur

Openingsrit is op zaterdag 3 maart, uur verzamelen, vertrek richting Tolkamer uur W.T.C. WESTERVOORT 1 Belangrijke data seizoen 2012 Openingsrit is op zaterdag 3 maart, 13.30 uur verzamelen, vertrek richting Tolkamer 14.00 uur In het voorjaar zijn er meerdere toertochten bij ons uit

Nadere informatie

Lijn 1 Oosterbeek - Arnhem - Velp. Lijnen 2,4,7,11 Arnhem - Arnhem Zuid. Lijnen 3,12,13 Arnhem. Lijnen 5/6 Arnhem - Arnhem Zuid. Arnhem.

Lijn 1 Oosterbeek - Arnhem - Velp. Lijnen 2,4,7,11 Arnhem - Arnhem Zuid. Lijnen 3,12,13 Arnhem. Lijnen 5/6 Arnhem - Arnhem Zuid. Arnhem. Lijn 1 Oosterbeek - - Velp Velp Oosterbeek Velp 2,00 4,00 6,00 4,00 2,00 4,00 Oosterbeek 6,00 4,00 2,00 Bronbeek Lijnen 2,4,7,11 - Zuid Business Park Zuid 2,00 4,00 Zuid 4,00 2,00 Kronenburg/Rijnpoort

Nadere informatie

Onesse, zaterdag 6 juni 2009

Onesse, zaterdag 6 juni 2009 Onesse, zaterdag 6 juni 2009 24 kilometer, totaal 116 kilometer Om 7u30 stond het ontbijt klaar. Daar had Jacques voor gezorgd. Koffie, thee boter, jam en speciaal, biologisch brood dat eigenlijk meer

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

273KM. Luik Bastenaken Luik

273KM. Luik Bastenaken Luik 273KM Luik Bastenaken Luik Het is zaterdag 22 April, en 3u50 loopt mijn wekker af. Deze keer geen snooze knop, want ik spring direct uit bed, en ga snel de badkamer in om mijn fietskleren aan te schieten.

Nadere informatie

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure.

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Augustus 2013 Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Ik ben Marianne Groenink, geboren in Steenwijk Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe... Ik kwam op

Nadere informatie

MARIAN HOEFNAGEL. Met alle geweld. in één klap alleen. Uitgeverij Eenvoudig Communiceren

MARIAN HOEFNAGEL. Met alle geweld. in één klap alleen. Uitgeverij Eenvoudig Communiceren MARIAN HOEFNAGEL Met alle geweld in één klap alleen Uitgeverij Eenvoudig Communiceren 1 Stoer Yung loopt de school uit. Zijn rugtas hangt over zijn rechterschouder. Zo ziet hij er stoer uit. Yung draagt

Nadere informatie

Charles den Tex VERDWIJNING

Charles den Tex VERDWIJNING Charles den Tex VERDWIJNING 3 Klikketik-tik-tik Het is halftwaalf s ochtends. Marja vouwt een hemd. En kijkt om zich heen. Even staat ze op haar tenen. Zo kan ze over de kledingrekken kijken. Die rekken

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

Mont Ventoux Voorbereidende tochten

Mont Ventoux Voorbereidende tochten Mont Ventoux 2017 Voorbereidende tochten Maarten Heitzer 24 november 2016 27 mei 2016 Inhoud Regio s Routes in Nederland en België Startplaatsen Klimmen Hulpmiddelen Tips Regio s Rijk van Nijmegen Veluwe

Nadere informatie

Maar eerst even een terugblik en verslag van onze vorige activiteit:

Maar eerst even een terugblik en verslag van onze vorige activiteit: Nieuwsbrief, 7 oktober 2013 Beste Pyrplezier-leden, Binnenkort zal er weer een nieuwe PyrPlezier-activiteit plaatsvinden. Op zondag 27 oktober is er een (herfst)activiteit. Een paddenstoelen wandeling

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Het tweede avontuur van Broer Vos en Broer Konijn

Het tweede avontuur van Broer Vos en Broer Konijn Het tweede avontuur van Broer Vos en Broer Konijn Oom Remus bron. Z.n., z.p. ca. 1950 Zie voor verantwoording: http://www.dbnl.org/tekst/remu001twee01_01/colofon.php 2010 dbnl / erven J.C. Harries 2 [Het

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

Hallo familie, Hier een verslag van mijn Vierdaags Wandelfestijn in NIJMEGEN. Na een lange voorbereiding en training was het eindelijk zover.

Hallo familie, Hier een verslag van mijn Vierdaags Wandelfestijn in NIJMEGEN. Na een lange voorbereiding en training was het eindelijk zover. Hallo familie, Hier een verslag van mijn Vierdaags Wandelfestijn in NIJMEGEN. Na een lange voorbereiding en training was het eindelijk zover. Op zondag 14 juli ben ik mijn startbewijs gaan ophalen, dit

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

MOEDERS MEMORIAL FIETSTRIP, VERSLAG

MOEDERS MEMORIAL FIETSTRIP, VERSLAG MOEDERS MEMORIAL FIETSTRIP, VERSLAG foto s Ben, Marga &Wim teksten: moeder, Joop, Marga, Tom & Wim 17 juni 2015 Op vakantie ging ik vaak naar de familie Lansdaal in Purmerend. Met de trein. Ik reisde dan

Nadere informatie

Leuke routes van maximaal een half uur lopen. w a d. n e l e n

Leuke routes van maximaal een half uur lopen. w a d. n e l e n 9 Leuke routes van maximaal een half uur lopen w a d n e l e n Het lunchwandelen heeft al geleid tot meer beweging, nog meer onderlinge gezelligheid, veel positiviteit en lol! inhoudsopgave Niet in zeven

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Informatief. Nieuwsbrief voor vrijwilligers. ANBO Informatief. ANBO Agenda. Verdien geld voor uw afdeling

Informatief. Nieuwsbrief voor vrijwilligers. ANBO Informatief. ANBO Agenda. Verdien geld voor uw afdeling Nieuwsbrief voor vrijwilligers Coördinatie en eindredactie: Communicatie E-mail: informatief@anbo.nl Volg ANBO op Facebook Volg ANBO directeur Liane den Haan op Twitter Bekijk ANBO-filmpjes op Youtube

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen

69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen 69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen 29 maart 2013 In Nijmegen hebben we heerlijk geslapen. Marga wil nog even alles uit de kast halen voor het ontbijt maar we hebben voldoende aan een

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie