Bergen op Zoom, Engelsestraat 21

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bergen op Zoom, Engelsestraat 21"

Transcriptie

1 Bergen op Zoom, Engelsestraat 21

2 Engelsestraat RP Bergen op Zoom Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

3 BESCHRIJVING In één van de mooiste woonstraten in het centrum van Bergen op Zoom gelegen, uniek, hoogwaardig afgewerkt en zeer riant herenhuis met o.a. originele gewelvenkelders, sfeervolle woonkamer en-suite, luxe keuken, 5 slaapkamers, 4 badkamers, sauna, inpandige garage, riant dakterras en een fraaie achtertuin. Op locatie van de woning was vroeger drukkerij Juten gevestigd. Na een grote brand in 1984 is het pand, met uitzondering van de originele gewelvenkelders, verloren gegaan. Nadat het terrein jaren braak heeft gelegen, is in 2001 het pand, met behoud van de originele uitstraling, opnieuw opgetrokken. Het herenhuis is gelegen in hartje centrum van Bergen op Zoom, op steenworp afstand van de Grote Markt, met alle voorzieningen zoals winkels, horeca en de stadsschouwburg in de directe omgeving. Bouwjaar ± Grondoppervlakte ± 265 m². Woonoppervlakte ± 375 m² (exclusief kelders) en inhoud ± 1400 m³. De woning is binnen en buiten uitstekend afgewerkt en is voorzien van alle moderne isolatievoorzieningen. De begane grond vloer is van beton en alle verdiepingsvloeren zijn grotendeels van hout. In de afwerking is rekening gehouden met de monumentale stijl van bouwen. Kenmerken zoals paneeldeuren, hoge plafonds met sierlijsten, hoge plinten en het hang- en sluitwerk leggen nadruk op deze uitstraling. De woning beschikt verder over een inbraak alarmsysteem, een intercom- / videofoonsysteem en op diverse plaatsen over vloerverwarming.

4 INDELING Begane grond De statige entree is afgewerkt met een zwart/wit marmeren vloer met vloerverwarming, gladde stukwerk wanden en een stukwerk plafond met sierlijsten. In de entree bevindt zich een vestibule, welke u toegang geeft tot de inpandige garage, de meterkast met 18 elektriciteitsgroepen en 5 aardlekschakelaars en een ingebouwde garderobekast. Verder bevindt zich in de entree de grotendeels betegelde toiletruimte met vloerverwarming, een hangcloset, wastafel, ventilatie en audiospeaker. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer, de eetkamer, de keuken, de achtertuin en via de trappartij naar de eerste verdieping en de kelder. De sfeervolle zitkamer (± 8,3 x 4,8 / 3,0 m.) is afgewerkt met een in visgraat gelegde parketvloer met sierbiezen, gladde stukwerk wanden en een stukwerk plafond met sierlijsten. Tevens is de woonkamer voorzien van een marmeren schouwpartij met gas openhaard, een decoratie-nis en een videofoon. Vanuit de woonkamer heeft u middels schuifdeuren (met facetglas) toegang tot de eetkamer. De eveneens sfeervolle eetkamer (± 4,8 x 4,1 m.) heeft dezelfde afwerking als de zitkamer en is voorzien van openslaande tuindeuren, een convectorput, een bibliotheekwand en een marmeren sierschouw. Alle vertrekken op de begane grond zijn gekoppeld aan een Bang & Olufsen audiosysteem (ter overname).

5 INDELING Begane grond (vervolg) De moderne dichte keuken is afgewerkt met een natuurstenen-look vloer met vloerverwarming, deels glad stukwerk / deels tegelwerk wanden en een stukwerk plafond met inbouwspots en audiospeaker. De luxe keuken is voorzien van een U-vormige Poggen Pohl keukenopstelling, met een granieten aanrechtblad, een vaatwasmachine, een 1 ½ rvs spoelbak, een 5-pits gas kookplaat, een rvs afzuigschouw, een koel- / vriescombinatie, een vriezer, een aparte koeling voor flessen, een magnetron, een heteluchtoven en veel kastruimte ondermeer voorzien van een apothekerskast. Ook de keuken is aangesloten op het centrale B&O audiosysteem. De diepe ruime inpandige garage is afgewerkt met een betonnen dekvloer en biedt mogelijkheid voor het parkeren van twee auto s en heeft tevens een extra ruimte van ± 2,5 x 3,0m, voorzien van wasmachineaansluiting en uitstort gootsteen. Ook bij de elektrische roldeur (met afstandsbediening) is aan de buitenzijde, door de hout-look rekening gehouden met de uitstraling van het pand. Verder beschikt de garage over een lage, doch diepe trapkast. Via een tussendeur komt u in de vestibule. Zoals eerder vermeld zijn de originele gewelvenkelders (15 e eeuw) bewaard gebleven. De beide kelders (totaal ± 80 m²) zijn tijdens de bouw geheel gerestaureerd en zijn beide op stahoogte. De teruggevonden 15 e eeuwse waterput is afgewerkt met een dikke glasplaat. De vloeren zijn afgewerkt met plavuizen en voorzien van inbouwspots.

6 INDELING Tweede slaapkamer (in gebruik als kantoorruimte) Eerste verdieping De overloop is afgewerkt met een Frans eiken parketvloer (thans verder v.v. tapijt), gladde stukwerk wanden en een stukwerk plafond met sierlijsten. Op deze riante overloop bevindt zich de grotendeels betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer (± 6,3 x 5,5 m.) is aan de rechter voorzijde van de woning gelegen en is afgewerkt met een Frans eiken parketvloer, gladde stukwerk wanden, een stukwerk plafond met sierlijsten en een overval alarmsysteem. Deze kamer beschikt verder over een - inloop garderobekast en een - badkamer-en-suite (gerealiseerd in 2010), met bubbelbad, toilet en dubbele wastafel/meubel. De 2 e slaapkamer (± 6,3 x 4,8 m.) is aan de linker voorzijde gelegen en heeft dezelfde afwerking als de hoofdslaapkamer. Deze ruimte beschikt over een airconditioning en is momenteel in gebruik als kantoorruimte.

7 INDELING Derde slaapkamer Eerste verdieping (vervolg) De 3 e slaapkamer (± 5,1 x 4,0 m.) is aan de achterzijde gelegen en heeft dezelfde afwerking als de overige slaapkamers. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot een ruime inloopkast welke voorzien is van de aansluiting voor een wasmachine, wasdroger en de cv-combiketel (merk: Nefit, bouwjaar 2001). Ter ondersteuning van de warmwatervoorziening is er een extra boiler geplaatst. Deze slaapkamer staat in directe verbinding met de semi-open badkamer. De fraaie, moderne semi-open badkamer (± 4,4 x 4,1 m.) is in een grijs/witte kleurstelling afgewerkt met een plavuizen vloer met vloerverwarming, stukwerk wanden en een stukwerk plafond. De badkamer is zowel via de overloop als de derde slaapkamer te bereiken en beschikt over een luxe meerpersoons whirlpool met thermostaatkraan, een aparte ruime douchehoek met een regendouche, handdouche en thermostaatkraan en een eiland met een tweetal vaste wastafels met spiegels en verlichtingsarmaturen. Bovendien heeft u vanuit de badkamer toegang tot de houten luxe finse sauna (± 2,3 x 1,6m.) voor maximaal 6 personen.

8

9 INDELING Tweede verdieping Via een vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met een eiken laminaatvloer, gladde stukwerk wanden en een stukwerk plafond. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de 3 e badkamer. Via de beide slaapkamers heeft u toegang tot een riant dakterras (± 12,7 x 6,0 m.) dat is afgewerkt met drainagetegels, plantenbakken, buitenkraan, verlichting en wandcontactdozen. De 4 e slaapkamer (± 6,3/6,0 x 4,8m.) is aan de linkerzijde van de woning gelegen en is afgewerkt met eiken laminaat op de vloer, gladde stukwerk wanden en een met kraaldelen en sierbalken afgewerkt plafond. Deze kamer beschikt over een dakkapel en openslaande deuren naar het dakterras. Via deze kamer bereikt u middels een toegangsluik met vlizotrap de ruime bergzolder (stahoogte) van ca. 25 m². De op de overloop gelegen volledig betegelde 3 e badkamer heeft een speelse afwerking en beschikt over een douchecabine met thermostaatkraan, een badkamermeubel met vaste wastafel, een hangcloset en mechanische ventilatie.

10 INDELING Tweede verdieping De 5 e slaapkamer (± 6,3 x 5,5m.) is aan de rechterzijde van de woning gelegen en is afgewerkt met eiken laminaat op de vloer, gladde stukwerk wanden, rood gebeitste dakspanten en witte isolerende dakplaten als dakbeschot. Deze slaapkamer beschikt over een inwendige 4 e badkamer, met een douchecabine met thermostaatkraan, een badkamermeubel met vaste wastafel en een hangcloset. Verder beschikt deze slaapkamer eveneens over een dakkapel en openslaande deuren naar het dakterras en daarnaast beschikt deze ruimte over een videofoon.

11 BUITEN De woning beschikt over een zonnige, fraaie, onder architectuur aangelegde achtertuin (NW) van circa 12,5 meter diep en gemiddeld 8 meter breed. De achtertuin beschikt over een tweetal terrassen, plantenborders en een vijverpartij. Achter in de tuin is een stenen berging met dubbele toegangsdeuren voorzien van elektra en een koud water aansluiting. Op de tweede verdieping van de woning heeft u aan de achterzijde een zonnig en riant dakterras (±12,7 x 6,0 m.) welke u veel privacy biedt. Bijzonderheden 1. Het onderhoud van dit unieke object is binnen en buiten uitstekend. 2. Gelegen in hartje centrum van Bergen op Zoom met alle voorzieningen in de directe omgeving. 3. De woning wordt gekenmerkt door de authentieke bouwstijl en een hoogwaardige afwerking. 4. Dit object is momenteel in gebruik als Bed & Breakfast annex makelaarskantoor. 5. Dit gecombineerd met wonen. 6. Deze woning valt onder het beschermd stadsgezicht. 7. Volgens het bestemmingsplan is er een zakelijk gebruik toegestaan met aanvullend een woonfunctie. 8. Deze woning beschikt over een energielabel A. 9. Voor een goede indruk, dient u deze woning zeker te bezichtigen.

12 Dakterras

13 ALGEMEEN PLATTEGROND OMGEVING Deze beschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief waar u geen rechten aan kunt ontlenen. Voor meer inlichtingen of het maken van een afspraak voor bezichtiging van deze woning kunt u met ons contact opnemen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen aan ons kenbaar wilt maken. Bij het tot stand komen van een (voorlopige) koopovereenkomst dient u er rekening mee te houden, dat er een bankgarantie of waarborgsom gesteld dient te worden ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopprijs, doorgaans zal uw hypotheekverstrekker dit voor u verzorgen.

14 Schaal ± 1 op 100 PLATTEGROND

15 Schaal ± 1 op 100 PLATTEGROND

16 Schaal ± 1 op 100 PLATTEGROND

17 KADASTER

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Kettingstraat 7 4611 PX Bergen op Zoom Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen karakteristieke stadswoning

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B

Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B Bergen op Zoom, Hoogstraat 39 B Hoogstraat 39 B 4611 MS Bergen op Zoom Vraagprijs: 215.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In hartje centrum gelegen, sfeervol en modern afgewerkt 3-kamer topappartement,

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A

Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A Bergen op Zoom, Auvergnestraat 8/8A Auvergnestraat 8/8A 4611 LN Bergen op Zoom Vraagprijs 395.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen appartement met ondermeer

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 38 Dubbelstraat 38 4611 GL Bergen op Zoom Vraagprijs 249.900,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Deze verrassend ruime woning (type: twee-onder-eenkapwoning) ligt in

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Florastraat 1

Bergen op Zoom, Florastraat 1 Bergen op Zoom, Florastraat 1 Géén verkooprisico eigen woning! Florastraat 1 4613 CV Bergen op Zoom Bieden vanaf: 227.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de geliefde woonwijk Tuinwijk gelegen

Nadere informatie

Halsteren, Leeuwstraat 23

Halsteren, Leeuwstraat 23 Halsteren, Leeuwstraat 23 Leeuwstraat 23 4661 KR Halsteren Vraagprijs: 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een rustige woonstraat op een hoek gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

Hoogerheide, De Papaver 20

Hoogerheide, De Papaver 20 Hoogerheide, De Papaver 20 De Papaver 20 4631 AV Hoogerheide Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Een eengezinswoning (type: tussenwoning) aan een woonerf gelegen met onder andere

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Balsebaan 113

Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Balsebaan 113 4621 AM Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Rustige gelegen twee onder één kapwoning met onder andere een eigen oprit

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Dubbelstraat 109 4611 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 249.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op toplocatie in het prestigieuze project t Harinckhof gelegen,

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Geweldigerstraat 10 4611 RT Bergen op Zoom Vraagprijs: 369.000,- v.o.n. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING De Engelse Hof is een kleinschalig appartementen complex,

Nadere informatie

Halsteren, Rode Schouw 64

Halsteren, Rode Schouw 64 Halsteren, Rode Schouw 64 Rode Schouw 64 4661 VB Halsteren Vraagprijs: 224.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de gewilde woonwijk De Rode Schouw gelegen tussenwoning (type: eengezinswoning)

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Vechtstraat 21

Bergen op Zoom, Vechtstraat 21 Bergen op Zoom, Vechtstraat 21 Vechtstraat 21 4615 CD Bergen op Zoom Vraagprijs: 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een ruim opgezette woonwijk gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98

Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98 Bergen op Zoom, Noordzijde Haven 98 Noordzijde Haven 98 4611 GV Bergen op Zoom Vraagprijs 515.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op geliefde woonlocatie gelegen, herenhuis met karakteristieke

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3

Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3 Bergen op Zoom, Zuidzijde Haven 3 Zuidzijde Haven 3 4611 HA Bergen op Zoom Huurprijs: 950,- p.m. (excl. bijdrage servicekosten van 75,- per maand) Aanvaarding: in overleg. BESCHRIJVING Locatie Het appartement

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST Een recent luxe gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en courant ingedeeld, vrijstaand-geschakeld woonhuis met o.a. voortuin, oprit met carport voor minimaal 2 auto s, garage,

Nadere informatie

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9 Prima onderhouden vrijstaande villa op een vrije locatie Woonkamer Keuken Tuin Vraagprijs e 599.500,-- k.k. Prachtige vrijstaande villa op maar liefst 902 m2 eigen grond in een rustige en ruim opgezette

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

TE KOOP. Graaf Wichmanlaan 5 Bussum Vraagprijs 1.195.000,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer

TE KOOP. Graaf Wichmanlaan 5 Bussum Vraagprijs 1.195.000,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer TE KOOP Graaf Wichmanlaan 5 Bussum Vraagprijs 1.195.000,= k.k. In de zeer geliefde en kindvriendelijke woonomgeving van villawijk Het Spiegel, op slechts een steenworp afstand van het gezellige centrum

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18 TE KOOP Terheijden Duvenvoordestraat 18 Deze uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning is met recht instapklaar te noemen en heeft ook nog een zonnig gelegen achtertuin met berging en achterom. De woning

Nadere informatie

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST Een recent luxe gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en courant ingedeeld, vrijstaand-geschakeld woonhuis met o.a. voortuin, oprit met carport voor minimaal 2 auto s, garage,

Nadere informatie

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3, Rijsbergen Deze fraaie geschakelde woning met inpandig bereikbare garage is gelegen in een zeer rustige straat op loopafstand van het dorpscentrum van Rijsbergen

Nadere informatie

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in 2001. 445.000 k.k.

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in 2001. 445.000 k.k. DONGEN Hoge Ham 18 Volledig gerenoveerd en in 2001 in stijl uitgebouwd karakterstiek vrijstaand woonhuis, met o.a. een luxe salon, verrassend diepe achtertuin en luxe keuken en badkamer, bijzonder fraai

Nadere informatie

Wielingen 6 - Brielle Vraagprijs 595.000,= k.k. Omschrijving Vrijstaande villa met garage op een fraaie locatie in de geliefde wijk Nieuwland. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is afgewerkt

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN KARAKTERASTIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM, WAAR U EVENTUEEL OOK UW BEROEP AAN HUIS KAN UITOEFENEN?

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage AZALEARING 46 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 179.000,00 k.k. : ca. 146 m². : ca. 120 m². : ca. 404 m³. excl. berging en garage Algemeen: Nette, zeer royale tussenwoning

Nadere informatie

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26, Etten-Leur Deze twee-onder-één kap woning met garage, berging en aanbouw is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk nabij het centrum van Etten-Leur.

Nadere informatie

Meerkoethof 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs 315.000,- k.k. Zeer ruime moderne twee-onder-één-kap-woning met garage, carport en werkelijk ideaal gelegen in de wijk plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Sprang-Capelle (5161 GA), Heistraat 43. Aan brede doorgaande woonstraat gelegen

Sprang-Capelle (5161 GA), Heistraat 43. Aan brede doorgaande woonstraat gelegen Sprang-Capelle (5161 GA), Heistraat 43 Aan brede doorgaande woonstraat gelegen VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde serre/tuinkamer, vrijstaande garage/berging en diepe veel privacy biedende vrije achtertuin

Nadere informatie

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN St. Josephstraat 106 A DONGEN St. Josephstraat 106 A Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden, gelegen op loopafstand van het centrum met grote tuin. Perceel : 1.305 m² Inhoud : circa 1.000 m³ Bouwjaar : 1954, aanbouw

Nadere informatie

Dordrecht. Luchtenburg 30. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Luchtenburg 30. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Luchtenburg 30 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Bent u op zoek naar een zeer royale eengezinswoning (inhoud: 560 m3) met

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46 TE KOOP Breda Liesbosstraat 46 Verrassend ruim en karakteristiek herenhuis, verkerend in een zeer goede staat, met diepe, onder architectuur aangelegde achtertuin. Verschillende authentieke elementen zijn

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Burgemeester Voetenstraat 18 - Ossendrecht

Burgemeester Voetenstraat 18 - Ossendrecht Burgemeester Voetenstraat 18 - Ossendrecht Vraagprijs: 398.000,-- kosten koper Maes Makelaars b.v. Van Dedemstraat 198 4611 BE Bergen op Zoom Tel: 0164-242955 Fax: 0164-258540 Omschrijving Burgemeester

Nadere informatie

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.)

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL Vraagprijs : 447.500,00 k.k. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) Perceels oppervlakte : ca. 600 m². Woonoppervlakte : ca. 259 m². Inhoud : ca. 860 m³.

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Groenlandstraat 36 Amsterdam, Noord-Holland

Groenlandstraat 36 Amsterdam, Noord-Holland Vraagprijs: 389.000 1 / 17 Omschrijving Te koop, 1060 MG Amsterdam, Osdorp De Aker, 5-kamer eengezinswoning, ca. 150 m2., bouwjaar 2001, vraagprijs 389.000,- k.k. In Amsterdam (Aker 5/6) gelegen zonnige,

Nadere informatie

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 Op gunstige locatie in kerkdorp Zeelst gelegen op zeer royaal

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : 279.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : 279.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Gele Rijderspad 71 Op een rustige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht is deze moderne, UITGEBOUWDE HOEKWONING gelegen. Het betreft een strak afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarpark 35

TE KOOP. Breda Heilaarpark 35 TE KOOP Breda Heilaarpark 35 Vrij en zeer fraai gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa met multifunctionele garage van ca. 17 m² en ruime, veel privacybiedende tuin op het zuiden. De

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij Beukenlaan 5 Alphen Beukenlaan 5, Alphen Deze instapklare en moderne halfvrijstaande woning met berging, carport en uitbouw aan de achterzijde is gelegen in een mooie groene en jonge woonwijk met volop

Nadere informatie

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN KARAKTARATIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM, WAAR U EVENTUEEL OOK UW BEROEP AAN HUIS KAN UITOEFENEN?

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST Prachtig gelegen, aan mooi gemeentelijk plantsoen een recent luxe en smaakvol gemoderniseerd, verrassend ruim woonhuis, deels split-level, met uitgebouwde woonkamer, voortuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Dudokstraat 17 DONGEN Dudokstraat 17 Luxe tweekapper met royaal uitgebouwde woonkeuken, luxe keuken, sanitair en afwerkingsniveau, carport en fraaie achtertuin. De woning is gelegen aan zeer kindvriendelijk binnenhofje

Nadere informatie

Dordrecht. Vissersdijk 12 a. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Vissersdijk 12 a. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Vissersdijk 12 a Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Heeft u altijd al gedroomd van een sfeervolle woonboerderij? Dan is

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k.

NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k. NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k. Vooroorlogs half vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, royale badkamer, en-suite living en gezellige eetkeuken. Diverse authentieke kenmerken

Nadere informatie

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling...2 Kadaster...8 Plattegrond.9 Algemeen....12 Omschrijving In stadsdeel

Nadere informatie

Montgomerystraat 35 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen Montgomerystraat 35 - Dongen Vraagprijs 373.000,- k.k. Prachtig gelegen, zeer ruime woning met 4 slaapkamers, luxe keuken, ruime garage, riante parkeergelegenheid op eigen terrein en dakterras met fantastisch

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Emmalaan 24. Vraagprijs : 249.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Emmalaan 24 In geliefde woonwijk De Pol, op een perceel van 400 m², staat deze sfeervolle jaren '30 TWEEKAPPER met OPRIT, 40 meter diepe (!) tuin op het zuiden

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Zuringweide 10 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen Zuringweide 10 - Dongen Vraagprijs 325.000,- k.k. Geschakeld, vrijstaand woonhuis met grote woonkamer, onder andere door erker aan de voorzijde en uitbouw achterzijde, 4 slaapkamers, luxe badkamer en bijzonder

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

Reggestraat 31 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen Reggestraat 31 - Dongen Vraagprijs 219.000,- k.k. Luxe ruime tussenwoning voorzien van drie slaapkamers, een luxe keuken en een fraaie badkamer. De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Bachlaan 28 Oud-Beijerland Bachlaan 28 Oud-Beijerland Op perfecte waterlocatie met uitzicht over een singel en een statige uitstraling met verrassende indeling gelegen royale 5-6 kamer herenhuis op 210m² eigen grond De totale oppervlakte

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

Markt 8 te Valkenswaard

Markt 8 te Valkenswaard Markt 8 te Valkenswaard Prachtig herenhuis op toplocatie gelegen aan een markante laan nabij de markt in Valkenswaard. De woning is geheel in authentieke stijl gerenoveerd met behoud van alle nostalgische

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen Deken Batenburgstraat 30 - Dongen Vraagprijs 279.000,- k.k. Tweekapper met ruime woonkamer, luxe keuken en badkamer, garage en diepe achtertuin. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

NEDERWEERT - Molenweg 43. Vraagprijs: 395.000,- k.k.

NEDERWEERT - Molenweg 43. Vraagprijs: 395.000,- k.k. NEDERWEERT - Molenweg 43 Vraagprijs: 395.000,- k.k. NEDERWEERT - Molenweg 43 Altijd al aan een prachtige laan willen wonen in een vrijstaand huis in landhuisstijl? U wilt een slaapkamer en badkamer op

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave.1.2.9 Plattegronden.. 10 13 Omschrijving Op een van de mooiste locaties van de wijk Brandevoort, in een

Nadere informatie

PRINSENSTRAAT 14 TE ZUNDERT

PRINSENSTRAAT 14 TE ZUNDERT PRINSENSTRAAT 14 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 229.000,00 k.k. : ca. 105 m². : ca. 102 m². : ca. 352 m³. Algemeen: Instapklare middenwoning met dakterras en achtertuin

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

DONGEN Merwedelaan 8

DONGEN Merwedelaan 8 DONGEN Merwedelaan 8 Op ruim perceel gesitueerde, recentelijk volledig gemoderniseerde en verbouwde semibungalow met berging, garage en dubbele carport, voorzien van een prachtige, door een architect ontworpen,

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP In centrum van Nuenen (van Gogh Village) gelegen uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde voor- en achtertuin en grote hobbyschuur. Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Knikeind 3 Best Vraagprijs 419.000,= k.k. Bent u op zoek naar een ideale, robuuste gezinswoning in een fijne leefomgeving? Deze instapklare twee-onder-één-kapwoning heeft het allemaal! Gelegen nabij een

Nadere informatie

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis. DONGEN Tuin 6 Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 335 m³ Bouwjaar : 1990 199.000

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Waterklaverstraat 5 599.000,- k.k. 2165XN Lisserbroek eengezinswoning Uitstekend verzorgde volledig verbouwde riante twee onder één kapwoning. Deze woning heeft een zeer ruime uitbouw aan de achterzijde,

Nadere informatie

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : 449.000, k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m²

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : 449.000, k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m² Driezeeg Gemoderniseerde vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel. Aan de achterzijde van het perceel ligt een vrijstaande werk-/kantoorruimte met aparte ingang, ideaal voor wonen en werken aan huis.

Nadere informatie

Loverenbeemd 14 Baarle-Nassau

Loverenbeemd 14 Baarle-Nassau Riante, comfortabele vertrekken & een tuin die uitnodigt tot buitenleven In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau

Nadere informatie

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Stobbeveen 61 DONGEN Stobbeveen 61 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe hoekwoning met o.a. sfeervolle lichte woonkamer, luxe keuken en badkamer, 2 ruime slaapkamers en multifunctionele zolder, een houten berging,

Nadere informatie

Schoolstraat 7 Baarle-Nassau

Schoolstraat 7 Baarle-Nassau Instapklare tussenwoning Een tussenwoning die je zal verrassen Laat jezelf verrassen Deze instapklare en ruime tussenwoning zal je bij binnenkomst direct verrassen. Op de begane grond is een hal, meterkast,

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie