Dierenwinkel - Dierenkliniek - Trimsalon. BONNENBOEKJE Boordevol aanbiedingen en informatie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dierenwinkel - Dierenkliniek - Trimsalon. BONNENBOEKJE Boordevol aanbiedingen en informatie!"

Transcriptie

1 Dierenwinkel - Dierenkliniek - Trimsalon BONNENBOEKJE Boordevol aanbiedingen en informatie!

2 De beste zorg voor je huisdier onder één dak!

3 WAT IS PETS PLACE PLUS? Pets Place Plus is een centrum waarbij dierenwinkel, dierenkliniek en trimsalon onder één dak samenwerken. Kortom, de beste zorg voor je huisdier onder één dak! Wij bieden je optimale en brede zorg voor je huisdier. Onder het motto Voorkomen is beter dan genezen, gaat er veel aandacht uit naar een goede preventieve zorg. Zo begeleiden wij o.a. puppy s, huisdieren op latere leeftijd en huisdieren met overgewicht. Dankzij onze gekwalificeerde medewerkers in zowel de dierenwinkel, dierenkliniek als trimsalon is de zorg voor je huisdier bij ons in uitstekende handen. DIERENWINKEL Het welzijn van je huisdier staat altijd centraal. In ons centrum staan daarom echte dierenvrienden. Deskundige medewerkers aan wie je alles kunt vragen over je huisdier en die je graag willen helpen met goede tips en advies. In samenwerking met de dierenkliniek en trimsalon bieden wij een compleet pakket met de beste zorg voor je huisdier. Je vindt daarom bij ons ook alles wat je nodig hebt voor je dier. Bovendien verrassen we je met de laatste trends en zijn er regelmatig leuke acties. Ook voor het aanschaffen van een huisdier kan je bij ons terecht voor informatie en tips. In dit boekje vind je daarom ook een bon voor een gratis startersadvies!

4 DIERENKLINIEK Je kunt bij Pets Place Plus een afspraak maken met de dierenarts. Tijdens het eerste consult bepalen we samen welke behandelingen je huisdier nodig heeft. Soms is extra onderzoek nodig en zullen we altijd in overleg bekijken naar welke specialist we je kunnen doorverwijzen. Tevens kan je bij ons terecht voor een second opinion. Voor meer informatie kun je terecht bij onze medewerkers. Preventieve behandelingen Je huisdier heeft ieder jaar inentingen tegen een aantal regelmatig voorkomende ziektes nodig. Ook tegen minder voorkomende aandoeningen moet hij preventief beschermd worden, om mogelijk onherstelbaar letsel te voorkomen. Verdere verplichte inentingen zijn bijvoorbeeld gericht op kennelhoest en hondsdolheid, als je huisdier tijdens een vakantie in een pension verblijft of wanneer hij meegaat naar het buitenland. Laboratorium / bloedanalyse / röntgen Bloedanalyse is essentieel om informatie te verkrijgen over het functioneren van de organen, het immuunsysteem en het beenmerg. Gedegen internistisch onderzoek start bij de bloedanalyse. Eenvoudige testen voeren we uit bij alle Pets Place Plus vestigingen, voor uitgebreid onderzoek raadplegen we een laboratorium. De combinatie van urineonderzoek met bloedonderzoek kan leiden tot de juiste diagnose of een richting aangeven waar het probleem zit om zo het juiste vervolgonderzoek te bepalen.

5 Voor een volledige diagnose is het soms nodig om als aanvulling op het algemene onderzoek een uitgebreider onderzoek te doen. Het maken van een röntgenfoto is een van die mogelijkheden. Alle Pets Place Plus dierenklinieken zijn in het bezit van een röntgenapparaat. Specialisatie Om ook aan de vraag naar meer specifiek orthopedische ingrepen gehoor te kunnen geven, werkt de dierenkliniek samen met o.a. het Total Joint Center. Dit is een initiatief van orthopedisch werkend dierenarts Radboud Kemme en Arjan Hodes van Hodes Dierorthopedie, Nederlands eerste bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van mobiliteitshulpmiddelen voor dieren. Door deze samenwerking zijn de meest geavanceerde orthopedische ingrepen nu ook binnen Pets Place Plus mogelijk.

6 TRIMSALON Pets Place Plus heeft een eigen trimsalon met een gediplomeerde trimster/ paraveterinair. De salon staat uiteraard onder supervisie van de dierenarts. Alle producten die in de salon worden gebruikt, bevatten natuurlijke bestanddelen die de vacht en huid optimaal voeden en verzorgen. Door de grondige kennis van vachttypen en structuren krijgen alle honden hier de meest passende behandeling. Waarom naar de trimsalon? Voor bijna iedere hond /kat is een regelmatig bezoek aan de trimsalon noodzakelijk. Dagelijkse vachtverzorging is voor sommige vachttypes genoeg, maar lang niet voor allemaal. Sommige vachttypes hebben zo nu en dan groot onderhoud nodig, het zoge-

7 naamde trimmen. Trimmen is de verzamelnaam voor de verschillende vachtbehandelmethoden en technieken, zoals plukken, scheren, knippen, borstelen, ontklitten en ontwollen. Tegenwoordig zijn er veel langharige rassen. Als deze niet worden onderhouden, komt de vacht vol te zitten met dood haar en gaat het klitten. Met als gevolg dat de huid niet meer kan ademen en de hond / kat ontzettende jeuk krijgt onder de klitten. Hij gaat krabben en bijten, waardoor de huid beschadigd raakt, met alle gevolgen van dien. Ook kruisingen en kortharige honden kunnen verschrikkelijk verharen. Met een goede trimbeurt kan al het losse en dode haar echter worden verwijderd. Denk overigens niet dat trimmen onnatuurlijk is, er komen gewoonweg geen langharige honden/ katten in de natuur voor. kop te schudden, te gaan rollen en zijn lichaam te besnuffelen. Dit is te vergelijken met iemand die zijn haar net heel kort heeft laten knippen. Hoe langer je blijft treuzelen bij het achterlaten van je hond, des te onzekerder je hond wordt? Je jouw pup kunt laten trimmen tegen een speciaal puppytarief? Onze trimsters allemaal ook gediplomeerd dierenartsassistent zijn? Wist je dat? De shampoos en borstels die in de trimsalon worden gebruikt ook in onze dierenwinkel verkrijgbaar zijn? Je hond zich na het trimmen een beetje vreemd kan gedragen? Bijvoorbeeld door vaker met de

8 Welkom bij Pets Place Plus Arnhem! Het team van Pets Place Plus staat graag voor je klaar met deskundig advies en tips. Bij Pets Place Plus vind je de beste zorg voor je huisdier onder een dak. In de dierenwinkel vind je een breed assortiment aan dierenbenodigdheden. De medewerkers van de dierenwinkel werken samen met de dierenartsen, assistentes en trimsters van Pets Place Plus. Het team van Pets Place Plus stelt zich graag aan je voor. Mark Kooijman Bedrijfsleider dierenwinkel Pets Place Plus Bij ons vind je alles voor je huisdier. Van de beste voeding tot gezonde speeltjes en tussendoortjes. En heb je een vraag over je huisdier, dan kan je bij ons terecht voor een goed advies. Bij Pets Place Plus zijn we niet alleen de beste vriend van je kleine huisdier, je kunt ook bij ons terecht voor grotere huisdieren, zoals paarden, schapen en pluimvee. Zelfs reptielen hebben een plekje in onze winkel! Benieuwd? Wij nodigen jou en je huisdier van harte uit om eens een kijkje te komen nemen! Wist je trouwens dat wij ook aan huis bezorgen? Liesbeth Sirks Dierenarts dierenkliniek Pets Place Plus Ik ben één van de 2 dierenartsen bij Pets Place Plus in Arnhem. Door de combinatie van dierenkliniek, dierenwinkel en trimsalon zijn we in staat onze klanten op meerdere vlakken van dienst te zijn. We bieden een totaalconcept. Met de adviezen van onze mede-

9 werkers op het gebied van onder meer voeding, vachtverzorging, verantwoord speelgoedgebruik, gedrag en preventieve gezondheidszorg, krijgen klanten betere en volledige voorlichting. Het doel is de dieren zo optimaal mogelijk te verzorgen en ze gezond oud te laten worden. Rina Wentholt Trimster trimsalon Pets Place Plus Net als mijn collega s heb ik al jarenlang ervaring met het trimmen van honden en katten. Bovendien zijn alle trimsters bij Pets Place Plus tevens paraveterinair. Daarom krijgt je huisdier bij iedere trimbeurt ook een gezondheidscheck-up. Zo weet je of je huisdier nog steeds in goede conditie is. En mochten er problemen zijn, dan kan onze dierenarts gelijk naar je huisdier kijken. Dat is het gemak van Pets Place Plus in Arnhem, alles onder één dak. Team Pets Place Plus Amsterdamseweg 206, Arnhem

10 De beste zorg voor je huisdier onder één dak! Pets Place Plus vestigingen: AMERSFOORT: Pr. Julianaplein 10 Tel: APELDOORN: Koninginnelaan 99b Tel: ARNHEM: Amsterdamseweg 206 Tel: BLADEL: Sniederslaan 11e Tel: LISSE: Koninginneweg 81 Tel: NIJMEGEN: Hatertseweg 10b Tel:

11 20 % korting konijn enten

12 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

13 5,- korting bij onze trimsalon

14 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

15 GRATIS vacht check-up voor je huisdier

16 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

17 GRATIS gebits controle voor je huisdier

18 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

19 GRATIS gezondheids check-up voor je huisdier

20 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

21 GRATIS puppy/kitten pakket

22 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

23 GRATIS starters advies* * Denk je over de aanschaf van een huisdier. Dan helpen wij je graag op weg met passend advies en laten je zien wat Pets Place Plus je te bieden heeft.

24 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

25 CHIPPEN nu slechts 25,- incl. consult

26 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) konijn(en) knaagdier(en) overige De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

27 GRATIS watertest voor je aquarium* * Haal een gratis test-flacon op bij Pets Place Plus voor de watertest.

28 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) Leeftijd: hond(en) kat(ten) De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per klant.

29 GRATIS nagels en snavels knippen van je huisdier

30 Mijn gegevens: Naam: Dhr. Mevr. Adres: Postcode: Tel.nr: Woonplaats: In het bezit van: hond(en) kat(ten) Leeftijd: hond(en) kat(ten) De voorwaarden: - Bon is uitsluitend geldig bij Pets Place Plus - Bon is geldig t/m 31 december Deze kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere acties. - Maximaal 1 bon per huisdier.

31 SPAAR KAART Spaar nu voor korting bij Pets Place! Spaar nu voor 2,50 korting bij de dierenwinkel, dierenkliniek en trimsalon van Pets Place Plus! GRATIS SPAARKAART VRAAG BIJ PETS PLACE PLUS NAAR DE SPAARKAART! Hoe werkt het? Bij besteding van iedere 10,- ontvang je een stempel. Een volle spaarkaart geeft recht op 2,50 korting bij een volgende aankoop*. Deze spaaractie is geldig tot en met 31 december 2010 en te gebruiken bij alle Pets Place Plus winkels in Nederland. Kijk voor een adres bij jouw in de buurt op * of 1,25 in contanten

32

Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013

Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013 Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013 Verzorging en Vaccineren van uw huisdier Aandacht voor het dier...ook bij het vaccineren!! Een hond kan best heel snel ingeënt worden. U staat

Nadere informatie

Later word ik dierenarts!

Later word ik dierenarts! Later word ik dierenarts! Hengelosestraat 290 7521 AM Enschede 053-4345777 www.dierenartsenpraktijktonnema.nl info@dierenartsenpraktijktonnema.nl 1 2 Dierenarts zijn, wat betekent dat eigenlijk? De opleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Dierendag kleurwedstrijd. Lever voor 4 oktober jouw kleurplaat in en maak kans op een leuke prijs! September 2014. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief. Dierendag kleurwedstrijd. Lever voor 4 oktober jouw kleurplaat in en maak kans op een leuke prijs! September 2014. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2014 In deze nieuwsbrief: Voorwoord Kleurwedstrijd Oren reinigen? Artrose Wist je datjes... Beste Baasjes, De vakantie zit er jammer genoeg weer op en de scholen zijn ook weer van

Nadere informatie

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Juni 2012

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Juni 2012 Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Juni 2012 Op reis gaan met uw hond, kat of fret Wanneer uw huisdier mee op reis gaat, moet u voldoen aan buitenlandse wet- en regelgeving van het land waar u naar toe

Nadere informatie

Huisdieren. Heerlijke knuffels...

Huisdieren. Heerlijke knuffels... Huisdieren Heerlijke knuffels... Een huisdier is hartstikke leuk. Je kunt ernaar kijken en luisteren, je kunt er vaak mee knuffelen, je kunt er soms mee wandelen en spelen. Het zijn echte vriendjes! Maar...

Nadere informatie

Spreekbeurt dierenarts

Spreekbeurt dierenarts Spreekbeurt dierenarts Ik doe mijn spreekbeurt over de dierenarts. Hoofdstukken: 1:waarom? 2:spreekkamer 3:medicijnen 4:laboratorium 5:behandeltafel 6:operatie 7:rontgefoto s 8:dierenarts-assistent 9:afspraak

Nadere informatie

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Juli 2012

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Juli 2012 Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Juli 2012 Op vakantie met de dieren de belangrijkste punten om aan te denken zijn: Hou er rekening mee dat: Uw huisdier is gechipt; sinds 1 juni 2011 is het chippen

Nadere informatie

GOED VERZEKERD DOOR DE CRISIS! Symposium Platform voor Huisdieren 6 april 2013 Peter van Rooijen

GOED VERZEKERD DOOR DE CRISIS! Symposium Platform voor Huisdieren 6 april 2013 Peter van Rooijen GOED VERZEKERD DOOR DE CRISIS! Symposium Platform voor Huisdieren 6 april 2013 Peter van Rooijen OVER MIJZELF Getrouwd Kinderen Marc en Roos Dierenarts sinds 1986 12 jaar praktijkervaring Betrokken bij

Nadere informatie

Je droom: je eigen trimsalon runnen?

Je droom: je eigen trimsalon runnen? Je droom: je eigen trimsalon runnen? 2013 De Trimacademie Dus je wilt trimster worden? Goed idee! Op dit moment is de huisdierenbranche een van de snelst groeiende branches. Honden, katten, cavia s en

Nadere informatie

Pet Wellness Center. Welzijn voor uw huisdier. Puppy-plan

Pet Wellness Center. Welzijn voor uw huisdier. Puppy-plan Pet Wellness Center Welzijn voor uw huisdier Puppy-plan Inhoudsopgave Persoonlijke pagina Inleiding Een goede start Voeding Verzorging Entingen Lichamelijk onderzoek Controle tabel Voedingsadvies Preventief

Nadere informatie

Informatiebrief een pup.

Informatiebrief een pup. Informatiebrief een pup. Wanneer u besloten heeft een hond te nemen moet u van te voren op een paar dingen letten voordat u de pup gaat halen. Allereerst moet de pup een eigen plekje in huis hebben. Een

Nadere informatie

door Megan van den Berg

door Megan van den Berg door Megan van den Berg Ik houd m`n spreekbeurt over de dierenarts. Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik veel van dieren hou en ik wil het later ook zelf worden. Spreekkamer Raar woord natuurlijk, spreekkamer.

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Overal. Dierverzorging. Afwisselend. Allerlei dieren. Toekomst

Waarom dit boekje? Overal. Dierverzorging. Afwisselend. Allerlei dieren. Toekomst Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de schoonmaak of in een winkel. Of voor een stage in de dierverzorging.

Nadere informatie

MEER DAN EEN HUIDPROBLEEM

MEER DAN EEN HUIDPROBLEEM ROYAL CANIN DIEETVOEDINGEN HELPEN UW HUISDIER WEER LEKKER IN ZIJN VEL TE LATEN ZITTEN SOMS IS EEN PROBLEEMHUID MEER DAN EEN HUIDPROBLEEM Wanneer de oorzaak van de huidproblemen gediagnosticeerd is, kan

Nadere informatie

Voordeel om op af te vliegen! Kies uit een groen, rood of rieten dak! GRATIS NU KORTING

Voordeel om op af te vliegen! Kies uit een groen, rood of rieten dak! GRATIS NU KORTING Geldig van ma 16 t/m zo 29 jan 2017 Voordeel om op af te vliegen! Kies uit een groen, rood of rieten dak! 114 cm Voederhuis op paal GAZEBO hardhout keurmerk Vogelbescherming Nederland 21.95 11.95 KORTING

Nadere informatie

De vakantie staat weer voor de deur, houd u er rekening mee dat als u naar. Het buitenland gaat uw hond laat vaccineren tegen Rabies (hondsdolheid)!

De vakantie staat weer voor de deur, houd u er rekening mee dat als u naar. Het buitenland gaat uw hond laat vaccineren tegen Rabies (hondsdolheid)! Beste huisdierliefhebbers, De vakantie staat weer voor de deur, houd u er rekening mee dat als u naar Het buitenland gaat uw hond laat vaccineren tegen Rabies (hondsdolheid)! Dit is in europa en daar buiten

Nadere informatie

De opleiding Kattentrimmen

De opleiding Kattentrimmen NIEUWSBRIEF Gedragsadviesbureau / Catcetera Maart 2011 Catspiration 1 Agenda: In dit nummer: Zorgdier 2 Animal Event 3 Workshops 4 Nieuws van Catcetera 5 28/3 ABHB trimmers vakdag 1/2 3/4 Expo dierenshow

Nadere informatie

Inhoudsopgave. pag. 2 pag. 3 pag. 4, 5 pag. 6 pag. 8, 9, 10 pag. 11 pag. 12, 13 pag. 14, 15 pag. 16 pag. 17 pag. 18,19 pag. 20

Inhoudsopgave. pag. 2 pag. 3 pag. 4, 5 pag. 6 pag. 8, 9, 10 pag. 11 pag. 12, 13 pag. 14, 15 pag. 16 pag. 17 pag. 18,19 pag. 20 Kitten-plan Inhoudsopgave Persoonlijke pagina Inleiding Een goede start Voeding Verzorging Entingen Lichamelijk onderzoek Controle tabel Voedingsadvies Preventief gezondheidsadvies Beoordelingstabel Persoonlijke

Nadere informatie

Een geval van zelfzorg

Een geval van zelfzorg Dieren en aloë vera Aloë vera Eén van de oudste, meest bekende heilzame planten Rijk aan meer dan 200 voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen Uniek gepatenteerd stabilisatieproces

Nadere informatie

Of kijk op de site van www.pootjes.org bij konijnen en lezingen voor meer informatie.

Of kijk op de site van www.pootjes.org bij konijnen en lezingen voor meer informatie. & POOTJES NIEUWSBRIEF DOKS & POOTJES maart 2012 Jaargang 1, nummer 1 Hondentrimsalon DOKS Hinke Vlasma mr. J.P. Miedemastr. 50 9103NG Dokkum 06-47871226 doks@live.nl www.trimsalondoks.nl Even voorstellen

Nadere informatie

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Januari 2012

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Januari 2012 Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Januari 2012 Beste huisdier eigenaren, Aller eerst wenst het Team van dierenkliniek Nesselande u een gezond/gelukkig 2012! De feestdagen zijn weer voorbij en de rust

Nadere informatie

Uw oudere hond: voedingsgids voor honden van 7 jaar en ouder

Uw oudere hond: voedingsgids voor honden van 7 jaar en ouder Als u uw hond gezond en fit wilt houden, kunt u uw dierenarts om advies vragen over de volgende belangrijke onderwerpen: Inentingen Zelfs oudere honden moeten regelmatig ingeënt worden om ze tegen verschillende

Nadere informatie

Welkom D o r e e n R e e d e r 2 1 j a n u a r i A L L E S O V E R D I E R V E R Z O R G I N G L E E R J E I N B A R N E V E L D

Welkom D o r e e n R e e d e r 2 1 j a n u a r i A L L E S O V E R D I E R V E R Z O R G I N G L E E R J E I N B A R N E V E L D Welkom D o r e e n R e e d e r 2 1 j a n u a r i 2 0 1 7 A L L E S O V E R D I E R V E R Z O R G I N G L E E R J E I N B A R N E V E L D Het opleidings- en kenniscentrum van Nederland Ideale mix van theorie

Nadere informatie

Wij verzekeren de zorgkosten van huisdieren bij ziekten en ongevallen

Wij verzekeren de zorgkosten van huisdieren bij ziekten en ongevallen De nr. 1 huisdierenverzekering wereldwijd Wij verzekeren de zorgkosten van huisdieren bij ziekten en ongevallen Ieder huisdier verdient 2018029 Petplan Consumentenbrochure-nw.indd 1 25/05/2018 09:46 Waarom

Nadere informatie

Gegevens eigenaar: Gegevens huisdier met gezondheidsproblemen: Opmerking met betrekking tot laatst ingevulde enquête:

Gegevens eigenaar: Gegevens huisdier met gezondheidsproblemen: Opmerking met betrekking tot laatst ingevulde enquête: Urinewegproblemen Algemene gegevens 1. Wat is uw achternaam? Wat is de naam van uw huisdier, dat gezondheidsproblemen heeft? Gegevens eigenaar: Gegevens huisdier met gezondheidsproblemen: Opmerking met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2013

Nieuwsbrief Oktober 2013 Nieuwsbrief Oktober 2013 Beste huisdier liefhebbers, 4 oktober DIERENDAG! AKTIES van deze maand: 10% korting op 1 e Consult! 10% korting op castratie of sterilisatie van uw kat of hond! Bij elke aankoop

Nadere informatie

Een kitten in huis. een volwassen vlo

Een kitten in huis. een volwassen vlo Een kitten in huis Een kitten in huis is erg leuk, maar heeft ook veel verzorging en aandacht nodig. In deze informatiebrief behandelen we enkele onderwerpen die van belang zijn bij de gezondheid van uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Deze maand in de nieuwsbrief. HuisdierenZorgPlan. Gebitten van knaagdieren.. Waarom vaccineren?. Uw huisdier mee op vakantie. We zijn er pas mee gestart maar er is veel belangstelling

Nadere informatie

Bescherm uw huisdier en uw gezin

Bescherm uw huisdier en uw gezin Ontwormen van honden en katten Bescherm uw huisdier en uw gezin Waarom ontwormen? Honden en katten maken deel uit van ons gezin. We aaien ze, knuffelen en spelen met ze. Maar dit is niet altijd zonder

Nadere informatie

11 Katten. Thema. 1 Inleiding. Katten zijn makkelijke beesten om te verzorgen. Daarom zijn ze geschikt gezelschap voor oudere mensen.

11 Katten. Thema. 1 Inleiding. Katten zijn makkelijke beesten om te verzorgen. Daarom zijn ze geschikt gezelschap voor oudere mensen. Thema 11 Katten 1 Inleiding Katten zijn makkelijke beesten om te verzorgen. Daarom zijn ze geschikt gezelschap voor oudere mensen. De inhoud van dit thema: 2 Verzorging 3 Voor- en nadelen van katten 4

Nadere informatie

Van tevoren moet u een aantal zaken op gezondheidsgebied regelen voor uw hond:

Van tevoren moet u een aantal zaken op gezondheidsgebied regelen voor uw hond: NORMBLADEN PVH (GIDSEN VOOR GOEDE PRAKTIJKEN) Toepassingsgebied: HONDEN Vakantieopvang Als u een of meerdere en heeft en u wilt met vakantie gaan, dan zijn er verschillende mogelijkheden om iets voor de

Nadere informatie

Suikerziekte. bij honden en katten

Suikerziekte. bij honden en katten Wat is suikerziekte? Diabetes of suikerziekte is als ziekte bij mensen goed bekend. Maar wat niet iedereen weet is dat ook onze vrienden op vier poten het kunnen krijgen! Diabetes is een hormonale ziekte:

Nadere informatie

PRAKTISCH VACHTVERZORGING BIJ DE HOND

PRAKTISCH VACHTVERZORGING BIJ DE HOND l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n PRAKTISCH VACHTVERZORGING BIJ DE HOND over houden van huisdieren Vachtverzorging is bij elke hond nodig. De hoeveelheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2015

Nieuwsbrief OKTOBER 2015 Nieuwsbrief OKTOBER 2015 Deze maand in de nieuwsbrief Suikerziekte bij de kat overgewicht bij de hond en kat Konijnen vaccineren Advertentie met actiekortingen Suikerziekte bij de kat Wat is suikerziekte

Nadere informatie

Felis catus. www.licg.nl. Serie zoogdieren Kat

Felis catus. www.licg.nl. Serie zoogdieren Kat Serie zoogdieren Kat Felis catus Wanneer u overweegt een kat te kopen is het belangrijk dat u stilstaat bij de gevolgen. Een kat wordt met gemak vijftien jaar oud. Het is een gezellig huisdier, dat niet

Nadere informatie

Regelmatig ontwormen is belangrijk om uw gezin en uw hond te beschermen tegen wormen.

Regelmatig ontwormen is belangrijk om uw gezin en uw hond te beschermen tegen wormen. Regelmatig ontwormen is belangrijk om uw gezin en uw hond te beschermen tegen wormen. Waarom ontwormen? Honden maken deel uit van ons gezin. We aaien, knuffelen en spelen met ze. Maar dit is niet altijd

Nadere informatie

Informatiebrief een pup.

Informatiebrief een pup. Informatiebrief een pup. Wanneer u besloten heeft een hond te nemen moet u van te voren op een paar dingen letten voordat u de pup gaat halen. Allereerst moet de pup een eigen plekje in huis hebben. Een

Nadere informatie

Welkom bij Dierverzorging havo instroom

Welkom bij Dierverzorging havo instroom Welkom bij Dierverzorging havo instroom Groenhorst Barneveld Deze presentatie is vanaf 23 januari te downloaden via www.opendagbarneveld.nl Groenhorst Barneveld Groenhorst Barneveld Dierverzorging Paard

Nadere informatie

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl Nieuwsbrief Juni Mail:hondenschool sammie@gmail.co m ol -utrecht.nl sammie nog niet dan snel.. Eindelijk is dan de zomer aangebroken. gaat ook in de zomer gewoon door.. Juni Chipmaand: Ook in 2013 staat

Nadere informatie

Dieet-plan overgewicht

Dieet-plan overgewicht Dieet-plan overgewicht Inhoudsopgave Persoonlijke pagina Inleiding Oorzaken overgewicht Gevaren van overgewicht Wanneer te zwaar Belang voeding Voedingstips Voedingstabel Belang van lichaamsbeweging Bewegingstips

Nadere informatie

Wat zou u tegen vlooien en teken doen als u een hond was?

Wat zou u tegen vlooien en teken doen als u een hond was? Wat zou u tegen vlooien en teken doen als u een hond was? In deze brochure vindt u informatie over vlooien- en tekenbestrijding bij de hond Belangrijke tips voor een goede bescherming binnen- en buitenshuis!

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

BOERDIK NIEUWS. Dierenpension De Boerdik Oostwoud. November 2014. Facebook Dagopvang Dibevo Feestdagen Voeding Zomervakantie Knipsalon Yoni

BOERDIK NIEUWS. Dierenpension De Boerdik Oostwoud. November 2014. Facebook Dagopvang Dibevo Feestdagen Voeding Zomervakantie Knipsalon Yoni 2014 JAARLIJKSE NIEUWSBRIEF BOERDIK NIEUWS Dierenpension De Boerdik Oostwoud November 2014 In deze uitgave o.a: Facebook Dagopvang Dibevo Feestdagen Voeding Zomervakantie Knipsalon Yoni Leuk dat u even

Nadere informatie

PRAKTISCH WAT KOST EEN HUISDIER?

PRAKTISCH WAT KOST EEN HUISDIER? PRAKTISCH WAT KOST EEN HUISDIER? l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n over houden van huisdieren Het hebben van een huisdier betekent dat u daar ook geld

Nadere informatie

Aanmelden. informatie over hoe wij jou helpen naar een leven zonder verslavende middelen

Aanmelden. informatie over hoe wij jou helpen naar een leven zonder verslavende middelen Aanmelden informatie over hoe wij jou helpen naar een leven zonder verslavende middelen Vind je dat je in het weekend te veel coke, speed of xtc gebruikt? Heb je weer geblowd of gedronken, terwijl je dat

Nadere informatie

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt doet over het houden van huisdieren! Daar kan ik je een heleboel over vertellen Bijvoorbeeld dat er veel komt kijken

Nadere informatie

dierenkliniek Kenaupark

dierenkliniek Kenaupark dierenkliniek Kenaupark Kenaupark 13, 2011 MP Haarlem tel. 023-5310880 www.dierenkliniekkenaupark.nl Openingstijden: Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur behandeling uitsluitend volgens afspraak Nieuwsbrief

Nadere informatie

Voorbeeld: Ik werk het liefst met een tweetal.

Voorbeeld: Ik werk het liefst met een tweetal. & OHHUOLQJHQKDQGOHLGLQJ LQOHLGLQJ Het sectorwerkstuk staat voor de deur. Misschien heb je er al slapeloze nachten van, misschien lijkt het je de leukste opdracht van je hele opleiding. Eindelijk iets leren

Nadere informatie

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties!

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! 2 Hulp voor gewonde en zieke zwerfdieren In veel landen worden zwerfdieren geschopt en geslagen. Iedere

Nadere informatie

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt houdt over hulp aan dieren. Ik kan je daar van alles over vertellen. Over asielen, waar dieren zonder baas terecht komen. En over dierenambulances, die

Nadere informatie

dé huisdierenverzekering

dé huisdierenverzekering dé huisdierenverzekering nr.1 Huisdieren verzekering wereldwijd! 2017 Ieder huisdier verdient Welkom bij Petplan Petplan is s werelds grootste huisdieren- verzekeraar met ruim 40 jaar ervaring. In Nederland

Nadere informatie

Vrienden van Canilos,

Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief oktober 2013 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Verslag van het werkbezoek aan Lesbos. Update educatieproject. Paula live op twee radio stations.

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Verwen je. Geldig van ma 26 sept t/m zo 9 okt huisdier! Spaar voor een Dieren-Verwen-Box voor jouw hond of kat!

Verwen je. Geldig van ma 26 sept t/m zo 9 okt huisdier! Spaar voor een Dieren-Verwen-Box voor jouw hond of kat! Geldig van ma 26 sept t/m zo 9 okt 2016 Verwen je huisdier! Spaar voor een Dieren-Verwen-Box voor jouw hond of kat! Hondenbrokken HILL S puppy, adult of mature large, kip 18 of 16 kilo normaal 68.95 9.-

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Honden Als je aan mensen vraagt wat hun lievelingsdier is, noemen veel mensen de hond. Honden zijn namelijk niet alleen lieve en mooie beesten, maar ook erg geschikt als huisdier. Er zijn erg veel verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2011

Nieuwsbrief Februari 2011 Nieuwsbrief Februari 2011 Eindelijk is hij er dan onze 1 e nieuwsbrief. In de eerste 3 jaar van ons bestaan is er teveel gebeurd om allemaal op te schrijven maar in deze nieuwsbrief stellen wij ons voor

Nadere informatie

GAAT U OP VAKANTIE? VERGEET UW HUISDIER NIET!

GAAT U OP VAKANTIE? VERGEET UW HUISDIER NIET! GAAT U OP VAKANTIE? VERGEET UW HUISDIER NIET! UW HUISDIER KAN NIET MEE OP VAKANTIE? 1. Vraag een oppas aan huis Een kat blijft liefst in haar eigen omgeving. Daarom is een oppas aan huis een goed idee

Nadere informatie

PRAKTISCH VACCINATIE VAN DE HOND

PRAKTISCH VACCINATIE VAN DE HOND l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n PRAKTISCH VACCINATIE VAN DE HOND over houden van huisdieren Vaccinatie is een belangrijke en effectieve manier om ziekten

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen natuurlijk een beestachtig en gelukkig 2014 toe!

Allereerst wensen wij iedereen natuurlijk een beestachtig en gelukkig 2014 toe! Nieuwsbrief Januari 2014 Allereerst wensen wij iedereen natuurlijk een beestachtig en gelukkig 2014 toe! Wij staan in het nieuwe jaar weer voor u en uw huisdieren klaar! Ik wilde het over het nut en het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 23 september bestaat SZA 1 jaar! Ik wil persoonlijk alle vrijwilligers, donateurs, sponsors en mensen/ bedrijven waarmee we samenwerken

Nadere informatie

Aanmelding hond Cupidog (Teef)

Aanmelding hond Cupidog (Teef) Aanmelding hond Cupidog (Teef) We vragen u de vragenlijst zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen. Alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden in behandeling genomen. Is een vraag niet duidelijk

Nadere informatie

Dit is een term die gebruikt wordt als benaming voor een verkeerde reactie op voeding. Er zijn 2 hoofdvormen van overgevoeligheid.

Dit is een term die gebruikt wordt als benaming voor een verkeerde reactie op voeding. Er zijn 2 hoofdvormen van overgevoeligheid. Voedselovergevoeligheid Dit is een term die gebruikt wordt als benaming voor een verkeerde reactie op voeding. Er zijn 2 hoofdvormen van overgevoeligheid. Voedingsallergie of hypergevoeligheid, die wordt

Nadere informatie

VACHTVERZORGING BIJ HOND EN KAT

VACHTVERZORGING BIJ HOND EN KAT Enkele functies van de huid VACHTVERZORGING BIJ HOND EN KAT Jet Bijen: Honden- en kattentrimster Paraveterinair Docent Huisdier Kennis Instituut Auteur ABHB Trimboek 1 en 2 EHBO in de trimsalon Siamezencattery

Nadere informatie

mbo dierverzorging Waak over het welzijn van dieren

mbo dierverzorging Waak over het welzijn van dieren mbo dierverzorging 2014 2015 Waak over het welzijn van dieren mbo dierverzorging Dieren verdienen jouw zorg Vind jij dieren al je hele leven geweldig? Dan is er goed nieuws! Met de opleiding Dierverzorging

Nadere informatie

Teken En de teken zijn er helaas alweer. Graag wijzen we op de volgende link van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (licg)

Teken En de teken zijn er helaas alweer. Graag wijzen we op de volgende link van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (licg) Hinke Vlasma Hondentrimsalon DOKS mr. J.P. Miedemastraat 50 9103NG Dokkum T: 06-47871226 E: doks@live.nl W: www.trimsalondoks.nl Yvonne van Weeghel Tinley gedragstherapeut voor dieren Hondenschool www.pootjes.org

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 5. 1 De ezel Van alles over de ezel Case: Huisvesting en voeding Ezelwei Gezondheidscontrole 16

Inhoud. Voorwoord 5. 1 De ezel Van alles over de ezel Case: Huisvesting en voeding Ezelwei Gezondheidscontrole 16 Inhoud Voorwoord 5 1 De ezel 11 1.1 Van alles over de ezel 11 1.2 Case: Huisvesting en voeding 13 1.3 Ezelwei 14 1.4 Gezondheidscontrole 16 2 De geit 19 2.1 Van alles over de geit 19 2.2 De gezondheid

Nadere informatie

Wat maak jij. morgen mee MBO. Dierenarts assistent. paraveterinair

Wat maak jij. morgen mee MBO. Dierenarts assistent. paraveterinair Wat maak jij morgen mee MBO Dierenarts assistent paraveterinair Morgen is groen bij AOC Oost Morgen is groen bij AOC Oost. En dat is maar goed ook. We hebben een groene wereld nodig, waarin jij en je omgeving

Nadere informatie

Vlooien. levenscyclus van de vlo

Vlooien. levenscyclus van de vlo Vlooien Vlooien zijn de meest voorkomende parasieten bij hond en kat. Ze komen gedurende het hele jaar voor. Ze voeden zich met het bloed van hun gastheer en veroorzaken huidirritatie door injectie van

Nadere informatie

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief April 2015

Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief April 2015 Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief April 2015 Beste Klant, De lente is weer begonnen, dit vieren wij met leuke nieuwtjes en schitterende lente actie s!! Een stukje de ziekte myasis en het vaccineren

Nadere informatie

Dierendag vrijdag 3 Oktober en maandag 6 Oktober 10% kortings Actie Actie Actie!!!:

Dierendag vrijdag 3 Oktober en maandag 6 Oktober 10% kortings Actie Actie Actie!!!: Dierenkliniek Nesselande Nieuwsbrief Oktober 2014 Beste Klant, Begin deze maand is het weer Dierendag, hiervoor hebben wij een aantal leuke actie s. Ook deze maand extra informatie over worm infectie bij

Nadere informatie

THEORIE HOND. maak je vrienden. Met een DierenDiploma

THEORIE HOND. maak je vrienden. Met een DierenDiploma INLEIDING Geschiedenis Alle honden stammen van één voorvader af: de wolf. Toch verschillen de rassen veel van elkaar en zien ze er anders uit. Er zijn wel 400 verschillende hondenrassen. Honden zijn groepsdieren,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014 Dierenkliniek Goeree Overflakkee. De ziekte van Weil (leptospirose).

Nieuwsbrief november 2014 Dierenkliniek Goeree Overflakkee. De ziekte van Weil (leptospirose). Nieuwsbrief november 2014 Dierenkliniek Goeree Overflakkee De ziekte van Weil (leptospirose). In het Westland is eind augustus een hond overleden aan de gevolgen van de infectieziekte leptospirose, ook

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief zetten we de belangrijkste zaken nog even op een rijtje.

In deze nieuwsbrief zetten we de belangrijkste zaken nog even op een rijtje. Je hond mee op vakantie nemen naar het buitenland vraagt enige voorbereiding en organisatie: het dier moet niet alleen in orde zijn met de buitenlandse regelgeving, er zijn ook heel wat parasieten waar

Nadere informatie

Als je buiten op de grond valt en je hebt een diepe wond, wat moet je dan doen? A) Niks B) Een pleister er op plakken C) Naar de dokter gaan

Als je buiten op de grond valt en je hebt een diepe wond, wat moet je dan doen? A) Niks B) Een pleister er op plakken C) Naar de dokter gaan Van welk dier kan je de gekkekoeienziekte krijgen? A) Stieren en koeien B) Schapen C) Allebei Als je buiten op de grond valt en je hebt een diepe wond, wat moet je dan doen? A) Niks B) Een pleister er

Nadere informatie

Deelnemers aan het woord Eerste cursisten zeer positief over nieuw opleidingstraject veterinair communicatiemanagement

Deelnemers aan het woord Eerste cursisten zeer positief over nieuw opleidingstraject veterinair communicatiemanagement Deelnemers aan het woord Eerste cursisten zeer positief over nieuw opleidingstraject veterinair communicatiemanagement VAN DIERENARTSEN WORDT TEGENWOORDIG NIET ALLEEN EEN ROL VERWACHT IN HET BETER MAKEN

Nadere informatie

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december profiteer nu op=op sla je slag geldig van 28 november t/m 13 december tot 9843 korting -26% Isato Tas 159,95 nu 119 jouw logo,25 & -1 0% op de gehele collectie van jouw bedrijf straatnaam 11 website.nl

Nadere informatie

Op vakantie? Het huisdier gaat mee of naar een kennel of pension?

Op vakantie? Het huisdier gaat mee of naar een kennel of pension? Op vakantie? Het huisdier gaat mee of naar een kennel of pension? Het is belangrijk om tijdig bij de dierenarts te informeren welke risico s er voor uw dier zijn als het meegaat naar het buitenland of

Nadere informatie

Van kitten naar kat. Optimale begeleiding door de praktijk. Drs. Margit Bossard Gedragsdeskundig dierenarts

Van kitten naar kat. Optimale begeleiding door de praktijk. Drs. Margit Bossard Gedragsdeskundig dierenarts Van kitten naar kat Optimale begeleiding door de praktijk Drs. Margit Bossard Gedragsdeskundig dierenarts TERUG NAAR DE SCHOOLBANKEN voor dierenarts-assistenten Amersfoort, zat. 20 juni 2015 Programma

Nadere informatie

Haal het beste uit de zomer

Haal het beste uit de zomer Haal het beste uit de zomer Voeding, gezondheid, reizen. Tips voor een ZOMER zonder ZORGEN! Mee op vakantie of niet? Niet elk huisdier is een echte trekvogel. Katten zijn bijvoorbeeld heel erg gesteld

Nadere informatie

1. Heb je huisdieren? Ik heb: (meerdere antwoorden mogelijk)

1. Heb je huisdieren? Ik heb: (meerdere antwoorden mogelijk) Huisdieren Een huisdier geeft gezelschap, maar brengt ook verantwoordelijkheden en kosten met zich mee. 60% 50% 40% 57% 1. Heb je huisdieren? Ik heb: (meerdere antwoorden mogelijk) 8.1. Geen huisdieren

Nadere informatie

Dierendag kado s! 2 95 www.discus.nl. kado. knippen. korting. de juiste keuze! 3 weken lang dierendag. kado. Prikkel de zintuigen van uw kat!

Dierendag kado s! 2 95 www.discus.nl. kado. knippen. korting. de juiste keuze! 3 weken lang dierendag. kado. Prikkel de zintuigen van uw kat! Dierendag kado s! snackbal VOOR DE Kat 4 95 Prikkel de zintuigen van uw kat! Met gratis Discus snack Moonies of Cheesies 12 95 3 weken lang dierendag Cat-it massagecentrum Hondenpuzzel Swingo of Fanatic,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Deze maand in de nieuwsbrief. Huisdier en vakantie, regel het op tijd!. PAS OP voor teken!!. Een maatje voor je konijn vinden. Let op voor foute fokkers. Hondenpoep niet alleen grote

Nadere informatie

NML Health Symposium, 17 maart a.s.

NML Health Symposium, 17 maart a.s. NIEUWSBRIEF Gedragsadviesbureau / Catcetera Februai 2012 In dit nummer: NML Health Symp. 1 Kattengedragsdag 1 PVH Symp. 2 Nieuwe Huisstijl 2 Animal Event 3 Nieuws: Biolife 4 Nieuws van Catcetera 5 Agenda

Nadere informatie

Inentingen bij huisdieren deel 2: honden

Inentingen bij huisdieren deel 2: honden Inentingen bij huisdieren deel 2: honden Door Marije Blok Het is verstandig uw huisdier(en) te laten inenten tegen verschillende dierziekten. Maar waartegen worden ze nu eigenlijk ingeënt? En waarom is

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Dierenhulpencentrum 2014

Jaarverslag Stichting Dierenhulpencentrum 2014 Jaarverslag Stichting Dierenhulpencentrum 2014 Verslag uitgeoefende activiteiten Dierenhulpcentrum 2014 Konijnenopvang. In het jaar 2014 zijn bij het Dierenhulpcentrum 329 konijnen opgevangen. Van 297

Nadere informatie

14, 99. Voorjaarsfolder. Veilige kauwstok voor uren speelplezier. Large 17, 99 Medium 9, 99. -10% korting en huisdier gratis

14, 99. Voorjaarsfolder. Veilige kauwstok voor uren speelplezier. Large 17, 99 Medium 9, 99. -10% korting en huisdier gratis Drink fontein geschikt voor hond en kat Kattenluikje in wit en bruin Reismand trotter in diverse kleuren Flexi neon voor 2 14, 99 voor Medium Large 17,99 dé dierenspecialist DE TIP VAN: Pets&Co de Bruin,

Nadere informatie

Algemeen. Inleiding. Rassen. De aanschaf

Algemeen. Inleiding. Rassen. De aanschaf Algemeen Inleiding De laatste jaren neemt de populariteit van de kat als huisdier steeds meer toe. Hierdoor is ook de kennis over voeding, verzorging en ziektekunde bij de kat enorm toegenomen. In het

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Prijslijst Dierenkliniek Zwarte Zee per 1 januari 2019, inclusief btw

Prijslijst Dierenkliniek Zwarte Zee per 1 januari 2019, inclusief btw Prijslijst Dierenkliniek Zwarte Zee per 1 januari 2019, inclusief btw klant DKZZ klant elders Consulten Consulten kliniek Consult kliniek, gebaseerd op 15 minuten 27,50 Uitbreiding consult per 10 minuten

Nadere informatie

het gebit van de hond en kat

het gebit van de hond en kat het gebit van de hond en kat www.dierenkliniekzwartezee.nl Eén van de meest voorkomende behandelingen bij Dierenkliniek Zwarte Zee is het schoonmaken van het gebit. Bijna iedere hond of kat krijgt er vroeg

Nadere informatie

zorgonthouding door crisis

zorgonthouding door crisis zorgonthouding door crisis Oorzaken Gevolgen Vragen at A.P. van der Kolk Dierenkliniek Huizerweg, Bussum Werkgroep bijzondere dieren, fac. diergeneeskunde Utrecht Werkgroep kleine zoogdieren Platform Verantwoord

Nadere informatie

Chippen Chip kennis. Kids for Animals Chippen spreekbeurt. Registratie nummer

Chippen Chip kennis. Kids for Animals Chippen spreekbeurt. Registratie nummer Chippen Chip kennis Je hebt het vast weleens gehoord van iemand: Mijn huisdier is gechipt. Of misschien is één van jou huisdieren zelf gechipt. Maar wat betekent dat nu eigenlijk, chippen? Als een dier

Nadere informatie

Vaccineren op maat. Wat is het belang van vaccineren?

Vaccineren op maat. Wat is het belang van vaccineren? Vaccineren op maat De wetenschap staat nooit stil en door de jaren heen is er veel nieuwe kennis opgedaan, maar ook veel oude kennis herzien. Met betrekking tot het vaccinatiebeleid zoals dat jarenlang

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015 Dierenkliniek Goeree Overflakkee

Nieuwsbrief December 2015 Dierenkliniek Goeree Overflakkee Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief December 2015 Dierenkliniek Goeree Overflakkee De maand december is weer begonnen en zoals altijd is dit een drukke tijd, waar veel 'feestdagen'

Nadere informatie

Mijn hond heeft pijn, wat kan ik doen?

Mijn hond heeft pijn, wat kan ik doen? Nieuwsbrief januari 2015 Dierenkliniek Goeree Overflakkee Mijn hond heeft pijn, wat kan ik doen? Soms is het heel duidelijk dat je hond pijn heeft. Een voorbeeld: je stapt achteruit in de keuken, helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Inleiding. Omleiding. Een bijzondere patiënt. Puppyklas. Even voorstellen

Nieuwsbrief. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Inleiding. Omleiding. Een bijzondere patiënt. Puppyklas. Even voorstellen Nieuwsbrief Oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Inleiding Omleiding Een bijzondere patiënt Puppyklas Even voorstellen Beste Baasjes, De temperaturen zijn weer flink gedaald. Maar gewapend met een lekker

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verzekering voor uw hond of kat. In dit nummer: Verzekering voor uw hond of kat

Nieuwsbrief. Verzekering voor uw hond of kat. In dit nummer: Verzekering voor uw hond of kat D I E R E N A R T S E N P R A K T I J K L A A K K W A R T I E R September 2012 Jaargang 1, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Verzekering voor uw hond of kat 1 Zijn we niet te vroeg? 2 Afscheid van uw huisdier

Nadere informatie

In dit document zetten we de belangrijkste zaken nog even op een rijtje.

In dit document zetten we de belangrijkste zaken nog even op een rijtje. Je hond mee op vakantie nemen naar het buitenland vraagt enige voorbereiding en organisatie: het dier moet niet alleen in orde zijn met de buitenlandse regelgeving, er zijn ook heel wat parasieten waar

Nadere informatie