Kom, volg ons... De uitnodiging van het schaap Edith Hagenaar. palaysia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kom, volg ons... De uitnodiging van het schaap Edith Hagenaar. palaysia"

Transcriptie

1 Kom, volg ons... De uitnodiging van het schaap Edith Hagenaar palaysia

2 kom, volg ons... de uitnodiging van het schaap Tekst en ontwerp Edith Hagenaar Copyright tekst Edith Hagenaar / Palaysia Productions Copyright foto istockphoto/adempercem Vriendelijk dank voor de aanschaf van dit e-book. Het staat je vrij dit e-book voor eigen gebruik af te drukken en op je computer, smartphone en tablets te zetten. Wanneer anderen dit e-book ook willen, zou het fijn zijn wanneer ze hun eigen exemplaar aanschaffen. Daarmee kan de energie terugvloeien naar degenen die dit e-book hebben gemaakt, en stel je hen in staat meer van dit soort inspirerende producten te maken! Dit e-book kost 1,99 en is te koop op Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Noch de maker, noch de uitgever stelt zich echter aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden in, of verkeerd gebruik van deze uitgave. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevens bestand, of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. All rights reserved. No part of this book may be reproduced by any mechanical, photographic, or electronic process, or in the form of a phonographic recording; nor may it be stored in a retrieval system, transmitted, or otherwise be copied for public or private use other than for fair use as brief quotations embodied in articles and reviews without prior written permission of the publisher.

3 Welkom in het jaar van het houten schaap 19 februari februari 2016 Chinees nieuwjaar vindt plaats wanneer het de Nieuwe Maan is die het dichtsbij de lente ligt, en binnen de data van 21 januari en 21 februari valt. Dit jaar, op 19 februari 2015, zijn we aangekomen in het jaar van het houten schaap. Andere benamingen voor dit jaar zijn ook wel het groene schaap, de houten geit of de groene geit. Volgens de Chinese jaartelling zijn we in het jaar De Chinese astrologie kent een cyclus van 60 jaren, met steeds terugkerende energiepatronen. Elke twaalf jaar regeert een dierenriemteken, dit jaar is dat dus het schaap. Maar in die 60 jaar is geen enkel schaapjaar hetzelfde: ieder schaapjaar wordt weer gedomineerd door een element. Dit jaar is dat het element hout. Zo is in de cyclus van 60 jaar geen jaar precies hetzelfde qua energie, maar hebben alle schaapjaren wel sterke overeenkomsten. Een houten schaapjaar is qua energie wel sterk vergelijkbaar 1955 en 1895 waren de meest recente houten schaapjaren, en zo kunnen we zien hoe het energiepatroon van dit jaar zich ontvouwt. Als je dus weet dat dit jaar een bepaalde energie met zich meedraagt, kun je daar bewust gebruik van maken. Het schaap zal je steunen wanneer je haar uitnodiging om haar manier van doen te volgen aanneemt. Ze helpt je helen, ze helpt je groeien, en ze beloont je met succes en overvloed. Thema s Het houten schaap geeft 9 hoofdthema s mee aan de energie van dit jaar. Per thema is uitgewerkt hoe jij dit in je leven ten voordele kunt toepassen. Het schaap helpt je dit jaar op deze specifieke thema s te transformeren, en tot bloei te komen. Ga jij de uitnodiging van het schaap aan? Edith Hagenaar

4 t h e m a: ro u t i n e, s t ru c t u u r & r e g e l s Ik creëer routine in mijn leven Routine schept ruimte en vrijheid Wanneer je in het jaar van het houten schaap iets wilt ondernemen of bereiken wat je eerder nog niet gelukt is, is de beste manier om dit aan te pakken het creëren van een nieuwe routine. Door een routine (dus eigenlijk een nieuwe gewoonte) aan te maken, schep je voor jezelf een kader waarbinnen datgene wat je wilt doen gemakkelijker wordt: wanneer iets eenmaal routine is, is je hele lichaam en je hele denken er op ingesteld en er klaar voor op het moment dat het tijdstip daar is. Stel bijvoorbeeld dat je een boek wilt schrijven, en je staat elke ochtend om 5 uur op om eerst twee uur te schrijven voordat je je normale dag ingaat, dan is na een dag of tien je denken zo gewend aan dat tijdstip, dat het op dat moment ook de benodigde inspiratie en ingevingen zal ontvangen. Chaotische mensen zullen minder goed gedijen in een houten schaapjaar, maar voor iedereen geldt dat de energie van een schaapjaar bij uitstek geschikt is om nieuwe gewoontes in je dagelijks leven in te bouwen en meer structuur in je leven te brengen. Mensen die al structuur en routine in hun leven hebben, zullen dit jaar goed gedijen en merken dat hun structuren en gewoontes datgene wat ze dit jaar willen bereiken zullen versterken. Het creëren van routine en structuur geeft je houvast in het leven. En dat is essentiëel voor het volgende thema.

5 t h e m a: v e r t r o u w e n & v e i l igh e i d Alles komt altijd goed voor mij Het Universum steunt mij volledig Het jaar van het houten schaap is bij uitstek een jaar om te werken aan jouw basisgevoel van veiligheid. Ware veiligheid ligt niet in het bouwen van muren en vestigingen en verdedigingslinies. Ware veiligheid ligt in volledige openheid en volledige liefde. Wanneer je jezelf kunt vertrouwen, wanneer je je veilig voelt ín en mét jezelf, wanneer je je verbonden voelt met de Bron, wanneer je weet, niet gelooft, niet hoopt, maar wéét dat je gesteund wordt en dat alles altijd goed komt, wanneer je vol liefde in het leven staat, creëer je een schild dat geen schild is, creëer je een veilige haven, creëer je jouw eigen onschendbare paleis waar het onmogelijk is voor het kwade om binnen te dringen. Mensen die zich onveilig voelen, krijgen in het jaar van het houten schaap de uitdaging om de veiligheid in zichzelf te zoeken. Maar je hoeft niet te wachten tot er iets van buiten komt: wanneer je zelf aan je gevoel van veiligheid werkt krijg je niet alleen de steun van het schaap, maar ook de bevestiging. Mensen die al eerder een sterk gevoel van veiligheid en volledig vertrouwen hebben opgebouwd plukken daar dit jaar de vruchten van: ze zullen ontdekken dat er voor hen gezorgd wordt, en dingen en gebeurtenissen die ze wensen verschijnen op bijna magische wijze in hun leven. Je werkelijk veilig voelen in jezelf betekent dat je geen enkele aanval, negativiteit of afkeuring van jouw denken over jouzelf meer tolereert, en je denken overschrijft met steunende, positieve, liefdevolle en bekrachtigende gedachten.

6 t h e m a: v e r bi n di ng & sa m e n w e r k i ng Ik hoor erbij Ik maak deel uit van de gemeenschap In het verlengde van het t h e m a v e i l igh e i d & v e r t r o u w e n ligt het t h e m a v e r bi n di ng & sa m e n w e r k i ng. Het jaar van het houten schaap zal voor einzelgängers moeilijker zijn dan voor groepsmensen. Alles wat in teams of groepen of andere vormen van samenwerking wordt gedaan zal succesvoller zijn dan wanneer het door individuen wordt gedaan. Het schaap wil laten zien hoe heerlijk het is om samen te werken, hoeveel meer je kunt bereiken, maar ook hoe heerlijk het is om op te gaan in een groep. Je hoeft je individualiteit niet te verliezen, maar het schaap vraagt je om bewust te zijn dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Het schaap zal je helpen om het gevoel te krijgen dat je erbij hoort, dat je niet alleen bent. Wanneer je je behoefte om alles in je eentje te doen kunt loslaten, en de uitdaging van samenwerking samenwerking vanuit vertrouwen, liefde en verbinding aangaat, zal het schaap je rijkelijk belonen.

7 t h e m a: i n t e n t i e Hoe kan ik bijdragen? Ik opereer vanuit compassie, dienstbaarheid en vreugde In het verlengde van het t h e m a v e r bi n di ng & sa m e n w e r k i ng ligt de intentie waarmee je de dingen die je doet ten uitvoering brengt. Het schaap vraagt je om het grotere geheel voor ogen te houden, en je activiteiten ten dienste te stellen van de samenleving. Mensen die persoonlijk gewin nastreven zullen dit jaar als zwaar en moeilijk ervaren, mensen die vanuit pure intenties zoals compassie, dienstbaarheid en vreugde opereren zullen óók persoonlijk gewin ervaren. Zonder het t h e m a v e r t r o u w e n & v e i l igh e i d kun je dit thema niet goed inzetten, dus de basis ligt bij het vertrouwen dat er voor je gezorgd wordt zodat je vrij de wereld in kunt gaan om je hart te volgen. Het schaap helpt je om helder te krijgen wat jouw unieke bijdrage is aan het grote geheel, hoe jij de wereld kunt verrijken, hoe jij een glimlach op de gezichten van je medemens kunt toveren, hoe jij je hart kunt volgen en om dat succesvol ten uitvoer te brengen. Laat je ideeën over hoe je ergens zelf beter van kunt worden los, en focus je aandacht op hoe je kunt verrijken, inspireren, voeden en vreugde kunt brengen. Het schaap vraagt je echter niet om je buiten jezelf te plaatsen, of anderen op de eerste plaats te zetten. Je mag, sterker, je moet egoïstisch zijn in de zin dat jij niets voor anderen kunt betekenen, wanneer je niet vanuit verbinding met je eigen ziel, vanuit verbinding met de Bron, en vanuit liefde en vreugde werkt. Dus zet jouw eigen vreugde en geluk absoluut op de eerste plaats dat is het kader van waaruit jij dienstbaar kunt zijn. Want dienstbaar zonder vreugde is martelaarschap, en dienstbaar vanuit vreugde en passie is het grootste geluk.

8 t h e m a: z a c h t h e i d, w a r m t e, s c h o on h e i d e n ru s t In zacht zit alle macht Ik kom tot rust, ik reageer vanuit rust Het zachte, warme, kalme schaap nodigt je uit jouw vrouwelijke kanten te leven ook als je een man bent. Iedereen heeft vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten, en in het jaar van het schaap kom je bovendrijven wanneer je jouw vrouwelijke kwaliteiten kunt inzetten. Wanneer je leunt op mannelijke kwaliteiten zul je dit jaar het onderspit delven de hele samenleving wordt zachter, warmer, kalmer, en reageert negatief op assertiviteit en aggressiviteit. Het hout in dit schapenjaar zorgt er voor dat je krachtig en machtig blijft je hoeft niet bang te zijn een softie te worden of dat er over je heen gelopen wordt, wanneer je je zachte, warme en zelfs kwetsbare kant leeft. Het schaap inspireert je om schoonheid te creëren in je kunst, in je voeding, in je huis, in je kleding, in je lichaam van binnen, in je lichaam van buiten... in je woorden, in je daden, en vooral in je gedachten. Producten of designs die mooi zijn ontworpen, waarbij aandacht besteed is aan schoonheid voor alle zintuigen, zullen dit jaar succesvol zijn. In het jaar van het schaap kom je tot rust, wanneer je gewerkt hebt aan het t h e m a v e r t r o u w e n & v e i l igh e i d. Door met de pure intenties te werken die je bij het t h e m a i n t e n t i e hebt bepaalt, ontstaat er een zuiverheid in je handelen, denken en zijn. Stress valt van je af, je reageert met kalmte en alles lijkt je gemakkelijk af te gaan.

9 t h e m a: r i j k d o m & ov e rv l o e d Ik heb mijn schaapjes op het droge Ik heb mijn schaapjes geschoren In een schapenjaar is het niet gemakkelijk om doelgericht voor het geld te gaan. Mensen die (obsessief) bezig zijn met zelfverrijking en het vergaren van rijkdom zullen niet bijzonder goed gedijen in dit jaar. En het lijkt een tegenstelling, maar: het is dit jaar makkelijker dan ooit om geld te verdienen, rijker te worden en alle overvloed van moeder aarde te ervaren. In een schapenjaar wordt het geld beter verdeeld. Mensen die in een schapenjaar geboren zijn, worden over het algemeen niet vaak miljonair maar hebben op de een of andere manier wel altijd genoeg geld. Zij ervaren voortdurend overvloed in hun leven. Geld stroomt dit jaar mensen gaan hun geld weer uitgeven, zodat iedereen weer makkelijker geld verdient. Het hout-element in dit schapenjaar zorgt er voor dat mensen niet dromerig en zweverig, maar rationeel, pragmatisch en doortastend zijn. De economie trekt weer aan, en dat is voor een groot deel te danken aan degenen die meegaan met de schapenenergie en gewerkt hebben aan het t h e m a v e i l igh e i d & v e r t r o u w e n. Zij weten dat je geen miljonair hoeft te zijn, om toch álles te kunnen doen, hebben en zijn wat je hartje begeert. Zij weten dat ze hun schaapjes al op het droge hebben, zij weten dat ze hun schaapjes al geschoren hebben, zij weten dat het Universum vierkant achter ze staat en voor ze zal zorgen in overvloed. Het schaap nodigt je uit dankbaar te zijn voor de overvloed die nu al jouw deel is, en je te verheugen op de overvloed die onderweg is naar jou. Uitleg bij de affirmaties: je schaapjes op het droge hebben betekent dat je voldoende geld hebt, je schaapjes geschoren hebben betekent dat je winst hebt gemaakt en kunt leven van die winst.

10 t h e m a: h a r m o n i e Ik schep harmonie waar ik ook ga Ik haal het beste in anderen naar boven, en ik ben de beste versie van mezelf bij anderen Wanneer je alle thema s in jezelf op een hoger niveau hebt gebracht, ontdek je hoe makkelijk het is om harmonie te scheppen. Harmonie in de ruimtes waarin je verblijft, en harmonie in ál je relaties. Routine en structuur hebben een kader geschapen in je leven, je voelt je veilig en hebt vertrouwen, je verbindt je met gemak met anderen, je schept en dient vanuit je eigen vreugde, je hebt je vrouwelijke eigenschappen ruimte gegeven en je geniet van het delen van je overvloed je staat dan zo krachtig liefdevol in het leven, dat anderen niet anders kunnen dan jou spiegelen in je vreugde, rust, geluk en harmonie. Er wordt wel eens gezegd dat je boos kunt zijn tegen de mensen van wie je houdt (in tegenstelling tot vreemden) omdat je weet dat ze toch van je houden en je gedrag zullen accepteren. Maar in het jaar van het schaap wil je zelf niet meer zo omgaan met je geliefden: je houdt van ze, dus geef jij hen het allerbeste dat je te bieden hebt. Het schaap helpt je om jezelf te helen, zodat jij niet meer vanuit je eigen pijn en trauma reageert als de mensen van wie je houdt op een pijnknopje drukken. Wanneer je volhardt in aggressief gedrag, zul je in het jaar van het schaap snel alleen komen te staan. Wanneer je jezelf bewust heelt dit jaar, steunt het schaap jou en kun je niet anders dan anderen het beste van jezelf geven.

11 t h e m a: h u i s & g e z i n Ik heb een warm en gezellig huis Wat is het toch heerlijk om het knus te hebben Als je van plan bent om dit jaar aan je huis te klussen, geeft het schaap je een steuntje in de rug. Het is dit jaar makkelijk om je huis opgeruimd, netjes en gezellig te houden, en iedereen en alles zal bijdragen aan een knus gevoel. Producten die van natuurlijke materialen gemaakt zijn en dienen om het huis gezelliger, warmer en mooier te maken, zullen dit jaar goed verkopen. Maar ook diensten zoals Feng Shui zullen weer aandacht en erkenning krijgen. Het kleurenpalet dit jaar is zacht, soft, aards en warm. Als resultante op het thema harmonie, is het dit jaar gemakkelijker dan ooit om familieproblemen op te lossen en het gezinsleven te versterken.

12 t h e m a: v r e d e Ik voed de wereld met vrede, harmonie, compassie en liefde Ik ben medeschepper van wereldvrede Op wereldniveau zal altijd een bepaalde dreiging blijven bestaan, zoals de wolf de kudde schapen bedreigt. Maar zolang de kudde bij elkaar blijft, heeft de wolf geen kans. In het jaar van het houten schaap zullen wolven steun zoeken bij elkaar, en lijkt het alsof de dreiging des te groter is. Degenen die meegaan in de dreiging en zich laten meeslepen door de groep die angst propageert, raken afgesneden van de kudde en komen juist daardoor in gevaar. Degenen die hun kudde bewust voeden met energie van vrede, harmonie, veiligheid en liefde, en vol compassie en liefde naar de wolven kunnen kijken, beschermen niet alleen zichzelf en hun kudde, maar vergroten en versterken de matrix van liefde die onze planeet omhult waarmee ze de wapenen van de wolven onklaar maken en medeschepper zijn van wereldvrede.

13 de affirmaties voor het jaar van het houten schaap Ik creëer routine in mijn leven Routine schept ruimte en vrijheid Alles komt altijd goed voor mij Het Universum steunt mij volledig Ik hoor erbij Ik maak deel uit van de gemeenschap Hoe kan ik bijdragen? Ik opereer vanuit compassie, dienstbaarheid en vreugde In zacht zit alle macht Ik kom tot rust, ik reageer vanuit rust Ik heb mijn schaapjes op het droge Ik heb mijn schaapjes geschoren Ik schep harmonie waar ik ook ga Ik haal het beste in anderen naar boven, en ik ben de beste versie van mezelf bij anderen Ik heb een warm en gezellig huis Wat is het toch heerlijk om het knus te hebben Ik voed de wereld met vrede, harmonie, compassie en liefde Ik ben medeschepper van wereldvrede

14 dit e-book is een uitgave van Wil je je verdiepen in een van de thema s van het houten schaap, kom dan eens kijken tussen ons aanbod van inspirerende boeken, dvd s, cds, kaartsetten, stenen en downloads!

www.affirmatie.nl Oorspronkelijke titel: I Think, I am! Copyright 2008 by Louise L. Hay Original English language publication in 2008 by Hay House Inc. Ontwerp en redactionele assistentie: Jenny Richards

Nadere informatie

Magisch. Meisje. palaysia

Magisch. Meisje. palaysia Magisch Meisje palaysia www.magischmeisje.nl Oorspronkelijke titel: Beautiful Girl Copyright 2013 by Christiane Northrup, M.D. Illustraties Aurélie Blanz Foto van Christiane: Charles Bush Original English

Nadere informatie

stenen vertellen over sterven, rouw en verlies edith hagenaar palaysia

stenen vertellen over sterven, rouw en verlies edith hagenaar palaysia stenen vertellen over sterven, rouw en verlies edith hagenaar palaysia stenen vertellen Copyright tekst 2014 Edith Hagenaar Copyright beeldmateriaal 2014 Edith Hagenaar, behoudens: omslag en pag. 45 istockphoto.com/j-palys,

Nadere informatie

leven! Dr. Wayne W. Dyer met Kristina Tracy palaysia 10 geheimen voor kampioenen

leven! Dr. Wayne W. Dyer met Kristina Tracy palaysia 10 geheimen voor kampioenen Oorspronkelijke titel: UNSTOPPABLE ME Copyright 2006 by Wayne W. Dyer Illustraties Stacy Heller Budnick Ontwerp: Jenny Richards Foto van Wayne: Greg Bertolini Original English language publication in 2006

Nadere informatie

Het. beste. deel komt nog. Troost in tijden van ziekte en verdriet CORRIE TEN BOOM

Het. beste. deel komt nog. Troost in tijden van ziekte en verdriet CORRIE TEN BOOM Corrie ten Boom Het beste deel komt nog Troost in tijden van ziekte en verdriet CORRIE TEN BOOM Het beste deel komt nog Copyright 2013 Corrie ten Boom Fonds Original Copyright 1977 by Corrie ten Boom

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Daar in die duistere hoek

Daar in die duistere hoek Daar in die duistere hoek Borderline. Dagboek Candy Jadoul 1 Internet : www.jongboek.nl Email: info@jongboek.nl Trefwoord: Opbouw, denkwereld, oplossingen en tips Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Handleiding Eetmeter. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding Eetmeter. februari 2007

Handleiding Eetmeter. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding Eetmeter. februari 2007 Aan de slag in beroep en bedrijf februari 2007 Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand dan wel

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie Denken en intuïtie Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Denken en intuïtie Den Haag, 2015 Eerste druk, november 2015 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright

Nadere informatie

Colofon. ISBN: e druk , Astrid Waernes Praktijk Waernes

Colofon. ISBN: e druk , Astrid Waernes Praktijk Waernes De Magische pas Colofon ISBN: 978 94 6365 131 8 1e druk 2019 2019, Astrid Waernes Praktijk Waernes www.praktijk-waernes.nl Exemplaren zijn te bestellen via de boekhandel of rechtstreeks bij de uitgeverij:

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Wijzigingen Unit4 Audition 15.1

Wijzigingen Unit4 Audition 15.1 Wijzigingen Unit4 Audition 15.1 Unit4 N.V. Telefoon +31 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn +31 88 247 24 72 Postbus 500 Self Service https://my.unit4.com 3502 JA Utrecht Internet www.unit4.nl

Nadere informatie

Onderzoek als project

Onderzoek als project Onderzoek als project Onderzoek als project Met MS Project Ben Baarda Jan-Willem Godding Eerste druk Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten Ontwerp omslag: Studio Frank & Lisa, Groningen Omslagillustratie:

Nadere informatie

Zevende, herziene druk, derde oplage Illustraties Richard Flohr. C.E. Zegwaart-Braam

Zevende, herziene druk, derde oplage Illustraties Richard Flohr. C.E. Zegwaart-Braam verzorging/biologie 1 Zevende, herziene druk, derde oplage 2010 Illustraties Richard Flohr C.E. Zegwaart-Braam ISBN 978-90-76612-84-3 Spondi, Didam, The Netherlands Alle rechten voorbehouden. Niets uit

Nadere informatie

STARTFLEX. Onderzoek naar ondernemerschap onder studenten in Amsterdam

STARTFLEX. Onderzoek naar ondernemerschap onder studenten in Amsterdam Onderzoek naar ondernemerschap onder studenten in Amsterdam Colofon ONDERZOEKER StartFlex B.V. CONSULTANCY Centre for applied research on economics & management (CAREM) ENQETEUR Alexander Sölkner EINDREDACTIE

Nadere informatie

Handleiding e-mail. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding e-mail

Handleiding e-mail. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding e-mail Aan de slag in beroep en bedrijf Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand dan wel openbaar gemaakt

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Hebben en zijn

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Hebben en zijn Hebben en zijn Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Hebben en zijn Den Haag, 2016 Eerste druk, februari 2016 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright 2016 Eric

Nadere informatie

Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0

Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0 Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0 Unit4 N.V. Telefoon +31 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn +31 88 247 24 72 Postbus 500 Self Service https://my.unit4.com 3502 JA Utrecht Internet www.unit4.nl

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Rijkdom. Vraag en het is gegeven. de Leringen van Abraham. Esther & Jerry Hicks. winst, werk, welvaart en de wet van aantrekking

Rijkdom. Vraag en het is gegeven. de Leringen van Abraham. Esther & Jerry Hicks. winst, werk, welvaart en de wet van aantrekking Rijkdom Vraag en het is gegeven winst, werk, welvaart en de wet van aantrekking Esther & Jerry Hicks de Leringen van Abraham www.vraagenhetisgegeven.nl Oorspronkelijke titel: Money and the Law of Attraction

Nadere informatie

Uitgave: Gideon, Hoornaar, Nederland ISBN: NUR: 224 / 707

Uitgave: Gideon, Hoornaar, Nederland ISBN: NUR: 224 / 707 DICHT BIJ JEZUS VOOR JONGE TIENERS Copyright 2010 by Sarah Young Originally published in the U.S.A. under the title: Jesus Calling, 365 devotions for kids by Tommy Nelson, Nashville, Tennessee. Tommy Nelson

Nadere informatie

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars Anna Maria Bezemer Copyright 2017 Anna Maria Bezemer Uitgegeven door Atomo Advies in Loenen aan de Vecht 2017 www.atomo.nl, www.inspiratiekaartjes.nl

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor

Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor University of Groningen Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF)

Nadere informatie

Mandala orakelboek. Levensvragen, overwegingen en affirmaties

Mandala orakelboek. Levensvragen, overwegingen en affirmaties Mandala orakelboek Levensvragen, overwegingen en affirmaties Colofon ISBN: 978 90 8954 139 0 1e druk 2009 Raoul de Haan Exemplaren zijn te bestellen via de boekhandel of rechtstreeks bij de uitgeverij:

Nadere informatie

Loopbaanoriëntatie -begeleiding

Loopbaanoriëntatie -begeleiding Ik, leren en werken Loopbaanoriëntatie en -begeleiding Loopbaanlogboek voor fase 1 Oriëntatie Colofon Auteur: Edu Actief b.v. Redactie: Edu Actief b.v. Vormgeving: Edu Actief b.v. Illustraties: Edu Actief

Nadere informatie

www.dubbelklik.nu Handleiding Homeplanner

www.dubbelklik.nu Handleiding Homeplanner www.dubbelklik.nu Handleiding Homeplanner Deze extra opdrachten zijn onderdeel van Dubbelklik, een lesmethode Technologie, ICT/ Loopbaanoriëntatie en Intersectoraal Alle rechten voorbehouden. Niets uit

Nadere informatie

Inleiding Administratieve Organisatie. Opgavenboek

Inleiding Administratieve Organisatie. Opgavenboek Inleiding Administratieve Organisatie Opgavenboek Inleiding Administratieve Organisatie Opgavenboek drs. J.P.M. van der Hoeven Vierde druk Stenfert Kroese, Groningen/Houten Wolters-Noordhoff bv voert

Nadere informatie

Zelfinzicht en aanvaarding

Zelfinzicht en aanvaarding Zelfinzicht en aanvaarding Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Zelfinzicht en aanvaarding Den Haag, 2016 Eerste druk, mei 2016 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse

Nadere informatie

PrOmotie. Cultuur en Maatschappij. Werkboek Tijd voor jezelf

PrOmotie. Cultuur en Maatschappij. Werkboek Tijd voor jezelf PrOmotie Cultuur en Maatschappij Werkboek Tijd voor jezelf Colofon Auteurs: Onder redactie van: Met dank aan: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Mieke van Wieringen, Caroline van den Kommer Ina Berlet

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Copyright 2008 Peter Krijger/Bloemendal Uitgevers, Amersfoort

Copyright 2008 Peter Krijger/Bloemendal Uitgevers, Amersfoort De Wensboom Copyright 2008 Peter Krijger/Bloemendal Uitgevers, Amersfoort Bloemendal Uitgevers Bergstraat 9 NL- 3811 NE Amersfoort www.bloemendaluitgevers.com Ontwerp omslag en binnenwerk: Studio Imago,

Nadere informatie

voor Kiki van Rijk Reiki voor Dieren door Wanda Bijster en Adelheid van Driel met tekeningen van Elias

voor Kiki van Rijk Reiki voor Dieren door Wanda Bijster en Adelheid van Driel met tekeningen van Elias voor Kiki van Rijk Reiki voor Dieren Reiki voor Dieren door Wanda Bijster en Adelheid van Driel met tekeningen van Elias Hoi! Mijn vader is de baas van een dierenasiel. Daarom ben ik heel vaak tussen de

Nadere informatie

Release notes Unit4 Multivers API 1.8.2

Release notes Unit4 Multivers API 1.8.2 Release notes Unit4 Multivers API 1.8.2 De Unit4 Multivers API is een product van: Unit4 Business Software Benelux B.V. Telefoon 031 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn 088 247 24 72 Postbus 5005

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Loopbaanoriëntatie -begeleiding

Loopbaanoriëntatie -begeleiding Ik, leren en werken Loopbaanoriëntatie en -begeleiding Loopbaanlogboek voor fase 2 Voorbereiding Colofon Auteur: Edu Actief b.v. Redactie: Edu Actief b.v. Vormgeving: Edu Actief b.v. Illustraties: Edu

Nadere informatie

Emotie Detective WERKBOEK - OUDERS

Emotie Detective WERKBOEK - OUDERS Emotie Detective WERKBOEK - OUDERS Groepstraining Emotie Detective 2015 - Simone van Geel & Paulien Foekens Ontwerp, omslag en binnenwerk: Simone van Geel, Paulien Foekens, Joep Deiman Opmaak: Simone van

Nadere informatie

Manual e-mail. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Manual e-mail

Manual e-mail. Aan de slag. in beroep en bedrijf. Manual e-mail Aan de slag in beroep en bedrijf Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand dan wel openbaar gemaakt

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

W O LOL. Module. Zelfbewust. 2013 Stichting Entreprenasium. Versie 0.1: oktober 2013

W O LOL. Module. Zelfbewust. 2013 Stichting Entreprenasium. Versie 0.1: oktober 2013 N W O LOL Z Module Zelfbewust Versie 0.1: oktober 2013 2013 Stichting Entreprenasium Inleiding 2 Inleiding 2 Opbrengst 4 Stakeholders 8 Middelen 12 Strategie 15 INTEGER De reden voor deze module is dat

Nadere informatie

Handleiding Menukeuze

Handleiding Menukeuze Aan de slag in beroep en bedrijf Handleiding Menukeuze Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Taal op niveau Spreken Op weg naar niveau

Taal op niveau Spreken Op weg naar niveau Taal op niveau Spreken Op weg naar niveau 1F Naam: Groep: Uitgeverij: Edu Actief b.v. Meppel Auteur: Elma Draaisma Redactie: Edu Actief b.v. Meppel Inhoudelijke redactie: Wim Zuijdendorp Vormgeving: Edu

Nadere informatie

Belastingwetgeving 2015

Belastingwetgeving 2015 Belastingwetgeving 2015 Opgaven Niveau 5 MBA Peter Dekker RA Ludie van Slobbe RA Uitgeverij Educatief Ontwerp omslag: www.gerhardvisker.nl Ontwerp binnenwerk: Ebel Kuipers, Sappemeer Omslagillustratie:

Nadere informatie

2015 Saskia Stoker (tekst), Jurriaan Gorter (tekeningen)

2015 Saskia Stoker (tekst), Jurriaan Gorter (tekeningen) COLOFON ISBN 9789051798937 1e druk, 2015 2015 Saskia Stoker (tekst), Jurriaan Gorter (tekeningen) Dit boek is een uitgave van Gopher B.V. Keizersgracht 75-II 1015 CE Amsterdam Telefoon 020 427 9204 Exemplaren

Nadere informatie

Ik verspreid goed nieuws. Nieuws

Ik verspreid goed nieuws. Nieuws 150 Ik verspreid goed nieuws. Nieuws We lezen en horen in de media steeds berichten over rampen. Ons bewustzijn wordt op deze manier overspoeld met slecht nieuws. Als je altijd het nieuws volgt, kan het

Nadere informatie

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk 1 Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk IT ONLY TAKES ONE PERSON TO CHANGE YOUR LIFE YOU. First published on September 21, 2017 in Tilburg, Netherlands. INHOUD Introdu ctie Oefening Hoofdstuk 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

UvA-DARE (Digital Academic Repository)

UvA-DARE (Digital Academic Repository) UvA-DARE (Digital Academic Repository) Beroepsonderwijs tussen publiek en privaat: Een studie naar opvattingen en gedrag van docenten en middenmanagers in bekostigde en niet-bekostigde onderwijsinstellingen

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Handleiding Programmeren en bewerken CAM (graveermachine) Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding Programmeren en bewerken CAM (graveermachine)

Handleiding Programmeren en bewerken CAM (graveermachine) Aan de slag. in beroep en bedrijf. Handleiding Programmeren en bewerken CAM (graveermachine) Aan de slag in beroep en bedrijf Handleiding Programmeren en bewerken CAM (graveermachine) Branche Uitgevers 1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in

Nadere informatie

Manifesteer. Lijst. Lijst met gevoelens om te helpen met manifesteren. 5 pagina's

Manifesteer. Lijst. Lijst met gevoelens om te helpen met manifesteren. 5 pagina's Manifesteer gevoelens Lijst Lijst met gevoelens om te helpen met manifesteren 5 pagina's Introductie Hi lieve, mooie, geweldige jij! Manifesteren is geweldig, en zo goed om te doen in een relatie, én wanneer

Nadere informatie

PrOmotie. Cultuur en maatschappij. Werkboek Een grote aanschaf

PrOmotie. Cultuur en maatschappij. Werkboek Een grote aanschaf PrOmotie Cultuur en maatschappij Werkboek Een grote aanschaf Colofon Auteur: Onder redactie van: Met dank aan: Tekstredactie: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Ruud Schinkel, Mieke van Wieringen Nico

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Omgaan met emoties

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Omgaan met emoties Omgaan met emoties Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Omgaan met emoties Den Haag, 2016 Eerste druk, september 2016 Vormgeving en omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright 2016

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Seksuele vorming Ik Sova. Ik.indd 1 29/09/14 07:58

Seksuele vorming Ik Sova. Ik.indd 1 29/09/14 07:58 Seksuele vorming Colofon Auteur: Mandy Rooker, werkzaam bij On(der)wijs Goed! Eindredactie: Daphne Ariaens Redactie: Edu Actief b.v. Vormgeving: Crius group Illustraties: Edu Actief b.v. Titel: Seksuele

Nadere informatie

Pol Van Damme. Leesfiches

Pol Van Damme. Leesfiches Pol Van Damme Deze leesfiches bevatten niet zomaar vraagjes bij boeken. Nee, het gaat om leuk en creatief bezig zijn met boeken, om bevorderen van leesbegrip, maar bovenal: om leesplezier! Het boekenpakket

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Ethno-territorial conflict and coexistence in the Caucasus, Central Asia and Fereydan

Ethno-territorial conflict and coexistence in the Caucasus, Central Asia and Fereydan UvA-DARE (Digital Academic Repository) Ethno-territorial conflict and coexistence in the Caucasus, Central Asia and Fereydan Rezvani, B. Link to publication Citation for published version (APA): Rezvani,

Nadere informatie

Auteur boek: Vera Lukassen Titel boek: Word Gevorderd 2010. 2011, Serasta Uitgegeven in eigen beheer info@serasta.nl Eerste druk: augustus 2012

Auteur boek: Vera Lukassen Titel boek: Word Gevorderd 2010. 2011, Serasta Uitgegeven in eigen beheer info@serasta.nl Eerste druk: augustus 2012 Auteur boek: Vera Lukassen Titel boek: Word Gevorderd 2010 2011, Serasta Uitgegeven in eigen beheer info@serasta.nl Eerste druk: augustus 2012 ISBN: 978-90-817910-7-6 Dit boek is gedrukt op een papiersoort

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Installatiehandleiding voor de ODBC-driver

Installatiehandleiding. Installatiehandleiding voor de ODBC-driver Installatiehandleiding Installatiehandleiding voor de ODBC-driver van UNIT4 Multivers (Accounting) Online 8.1 Copyright 2013 UNIT4 Software B.V., Sliedrecht, The Netherlands Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Basisvaardigheden Nederlands Deel 1 van 2

Basisvaardigheden Nederlands Deel 1 van 2 Basisvaardigheden Nederlands Deel 1 van 2 Colofon Auteur: Hanneke Molenaar Inhoudelijke redactie: Ina Berlet Redactie: Edu Actief b.v. Vormgeving: Crius Group Illustraties: Edu Actief b.v. Titel: Basisvaardigheden

Nadere informatie

Start up [ Y ]our Career

Start up [ Y ]our Career Start up [ Y ]our Career CONIX RDBM Architects www.conixrdbm.com 3 Jouw eigen toekomst creëren? Wil jij in ons architectenkantoor ervaring opdoen? Ben je afgestudeerd als architect en wil jij bij ons starten?

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

De Kern van Veranderen

De Kern van Veranderen De Kern van Veranderen #DKVV De kern van veranderen marco de witte en jan jonker Alle rechten voorbehouden: niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

kosmos.uitgevers kosmosuitgevers 2017 Esther van Diepen/Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen Auteur: Esther van Diepen

kosmos.uitgevers kosmosuitgevers 2017 Esther van Diepen/Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen Auteur: Esther van Diepen www.kosmosuitgevers.nl kosmos.uitgevers kosmosuitgevers 2017 Esther van Diepen/Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen Auteur: Esther van Diepen Grafisch onwerp: Studiozilt.nl ISBN 978 90 215 6787 7 NUR 851

Nadere informatie

PrOmotie. Praktijk en Loopbaan. Techniek. Werkboek 1

PrOmotie. Praktijk en Loopbaan. Techniek. Werkboek 1 PrOmotie Praktijk en Loopbaan Techniek Werkboek 1 Colofon Auteurs: Onder redactie van: Met dank aan: Tekstredactie: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Jan Bakker, Hanneke Molenaar, Gerda Verhey Els Smulders,

Nadere informatie

De basis van het Boekhouden

De basis van het Boekhouden De basis van het Boekhouden Werkboek Niveau 3 BKB/elementair boekhouden Hans Dijkink de basis van het boekhouden Niveau 3 BKB/elementair boekhouden Werkboek Hans Dijkink Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten

Nadere informatie

Auteur boek: Vera Lukassen Titel boek: Excel Beginners 2013. 2011, Serasta Uitgegeven in eigen beheer info@serasta.nl Eerste druk: mei 2013

Auteur boek: Vera Lukassen Titel boek: Excel Beginners 2013. 2011, Serasta Uitgegeven in eigen beheer info@serasta.nl Eerste druk: mei 2013 Auteur boek: Vera Lukassen Titel boek: Excel Beginners 2013 2011, Serasta Uitgegeven in eigen beheer info@serasta.nl Eerste druk: mei 2013 ISBN: 978-90-817910-8-3 Dit boek is gedrukt op een papiersoort

Nadere informatie

Boekhouden geboekstaafd Opgaven

Boekhouden geboekstaafd Opgaven Boekhouden geboekstaafd Wim Broerse, Derk Jan Heslinga, Wim Schauten 13 e druk Boekhouden geboekstaafd 1 Drs. W.J. Broerse Drs. D.J.J. Heslinga Drs. W.M.J. Schauten Dertiende druk Noordhoff Uitgevers

Nadere informatie

De koppeling tussen TRIODOS Internetbankieren en Unit4 Multivers Online

De koppeling tussen TRIODOS Internetbankieren en Unit4 Multivers Online De koppeling tussen TRIODOS Internetbankieren en Unit4 Multivers Online Unit4 N.V. Telefoon 031 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn 088 247 24 72 Postbus 5005 Self Service https://my.unit4.com

Nadere informatie

LIEFDE VERANDERT ALLES!

LIEFDE VERANDERT ALLES! LIEFDE VERANDERT ALLES! De 4 sleutels naar liefdevol leven en werken ROELIEN DEKKER Auteur: Roelien Dekker 2017 Ontwerp kaft en binnenwerk: Roelien Dekker Uitgeverij: Paris Books Website auteur: www.liefdevolorganiseren.nl

Nadere informatie

Zo ervaar je meer voldoening

Zo ervaar je meer voldoening Zo ervaar je meer voldoening Alles lijkt perfect, en toch mis je iets. Je leven is fijn, maar je haalt er geen voldoening uit. Met deze tips haal je meer voldoening uit je leven. The best way to find yourself

Nadere informatie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie

Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING. Denken en intuïtie Denken en intuïtie Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Denken en intuïtie Den Haag, 2015 Eerste druk, november 2015 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

Taal op niveau Gesprekken voeren Op weg naar niveau

Taal op niveau Gesprekken voeren Op weg naar niveau Taal op niveau Gesprekken voeren Op weg naar niveau 1F Naam: Groep: Uitgeverij: Edu Actief b.v. Meppel Auteur: Elma Draaisma Redactie: Edu Actief b.v. Meppel Inhoudelijke redactie: Annemieke Struijk en

Nadere informatie

PrOmotie. Cultuur en Maatschappij. Werkboek Regels en wetten

PrOmotie. Cultuur en Maatschappij. Werkboek Regels en wetten PrOmotie Cultuur en Maatschappij Werkboek Regels en wetten Colofon Auteurs: Onder redactie van: Met dank aan: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Gerda Verhey, Caroline van den Kommer, Mary Korten, Ruud

Nadere informatie

1 Ik zie jou 9. 2 Hij maakt alles nieuw Groeien naar volwassenheid Bitter of beter De vreugde des Heren is je kracht 35

1 Ik zie jou 9. 2 Hij maakt alles nieuw Groeien naar volwassenheid Bitter of beter De vreugde des Heren is je kracht 35 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Ik zie jou 9 2 Hij maakt alles nieuw 17 3 Groeien naar volwassenheid 23 4 Bitter of beter 29 5 De vreugde des Heren is je kracht 35 6 Burnin-Burnout 41 7 Kom in de ruimte 47 8

Nadere informatie

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen. / created by: Mariëlla /

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen.  / created by: Mariëlla / Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen Start each day with a gratefull heart 1 Inleiding Stap 1 Face your FEARS Stap 2 De Confrontatie en Acceptatie Stap 3 Zoek naar je innerlijke

Nadere informatie

Communicatieplan Versie: 6.0 Datum: 18 mei 2017

Communicatieplan Versie: 6.0 Datum: 18 mei 2017 Versie: 6.0 Datum: 18 mei 2017 2016 PQR, all rights reserved. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, op geautomatiseerde wijze opgeslagen of openbaar gemaakt in enige vorm of op enigerlei wijze,

Nadere informatie

B-toets Vragenlijst Bejegening Versie voor jongeren

B-toets Vragenlijst Bejegening Versie voor jongeren B-toets Vragenlijst Bejegening Versie voor jongeren J.W. Veerman N. van Erve M. Poiesz Praktikon BV Postbus 6906 6503 GK Nijmegen tel. 024-3615480 www.praktikon.nl praktikon@acsw.ru.nl 2010 Praktikon

Nadere informatie

Gebuikershandleiding bordes HANDLEIDING. Standaard laadbordes

Gebuikershandleiding bordes HANDLEIDING. Standaard laadbordes Laadbordes HANDLEIDING Standaard laadbordes 2008 Bomecon, Nijkerk, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

DE LANTAARN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN

DE LANTAARN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN Een lantaarn helpt je om in het donker je weg te vinden. Zo is het ook met je waarden. Je persoonlijke waarden belichten het pad dat voor jou is weggelegd, ze geven richting

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

KIDS CROWD. Kids Crowd is een initiatief van: Suzan Baldinger & Lex Hupe

KIDS CROWD. Kids Crowd is een initiatief van: Suzan Baldinger & Lex Hupe KIDS CROWD Kids Crowd is een initiatief van: Suzan Baldinger & Lex Hupe Mijn school Ik wil een school waar ik van kan dromen vol met natuur en bomen Waar ze niet pesten en heel veel uittesten Ik wil een

Nadere informatie

Elementaire praktijk van de Financiering Werkboek

Elementaire praktijk van de Financiering Werkboek Elementaire praktijk van de Financiering Werkboek Niveau 4 PDB Mariëlle de Kock elementaire praktijk van de financiering Niveau 4 PDB Werkboek Mariëlle de Kock Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten Ontwerp

Nadere informatie

SYLLABUS SECURITY AWARENESS WORKSHOP Personeel

SYLLABUS SECURITY AWARENESS WORKSHOP Personeel 3/10/2012 TRIO SMC SYLLABUS SECURITY AWARENESS WORKSHOP Personeel Pagina 1 van 9 Verantwoording 2012 Uniformboard te Vianen en 2012 Trio SMC te Almere. Copyright 2012 voor de cursusinhoud Trio SMC te Almere

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Dagboek Geestelijke Groei

Dagboek Geestelijke Groei Deel 1 Wij in Hem Programmasuggesties (huis)kringen Dagboek Geestelijke Groei Wie in Mij blijft, en Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt u niets doen. Johannes 15:5b Robert Tolsma INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

WIJZIGINGSBLAD A2. Regeling Brandmeldinstallaties 2002 BMI 2002 / A2 VEILIGHEID DOOR SAMENWERKING. Versie : 1.0. Publicatiedatum : 1 april 2012

WIJZIGINGSBLAD A2. Regeling Brandmeldinstallaties 2002 BMI 2002 / A2 VEILIGHEID DOOR SAMENWERKING. Versie : 1.0. Publicatiedatum : 1 april 2012 WIJZIGINGSBLAD A2 Regeling Brandmeldinstallaties 2002 BMI 2002 / A2 Publicatiedatum : 1 april 2012 Ingangsdatum : 1 april 2012 VEILIGHEID DOOR SAMENWERKING VOORWOORD A2:2012/BMI 2002 Pagina 2/5 Dit wijzigingsblad

Nadere informatie

Colofon. Apps, Alles over uitgeven op mobiel en tablet. Dirkjan van Ittersum ISBN: 978-90-79055-10-4

Colofon. Apps, Alles over uitgeven op mobiel en tablet. Dirkjan van Ittersum ISBN: 978-90-79055-10-4 Colofon Titel Apps, Alles over uitgeven op mobiel en tablet Auteur Dirkjan van Ittersum ISBN: 978-90-79055-10-4 Uitgever InCT Postbus 33028 3005 EA Rotterdam www.inct.nl uitgever@inct.nl Vormgeving en

Nadere informatie

Leven vanuit het hart

Leven vanuit het hart Leven vanuit het hart Eric Schneider LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Leven vanuit het hart Den Haag, 2015 Eerste druk, september 2015 Vormgeving: Ron Goos Omslagontwerp: Ron Goos Eindredactie: Frank Janse Copyright

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Vereniging voor toezichthouders in onderwijsinstellingen en kinderopvang

Privacy Verklaring. Vereniging voor toezichthouders in onderwijsinstellingen en kinderopvang Privacy Verklaring Vereniging voor toezichthouders in onderwijsinstellingen en kinderopvang Versie mei 2018 Disclaimer Bovenstaande handreiking is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nadere informatie

Een eigen bedrijf beginnen

Een eigen bedrijf beginnen 9 Een eigen bedrijf beginnen Naam:... Klas:... Colofon Uitgeverij: Uitgeverij Edu Actief b.v. Meppel Auteur: Arie Reijn Redactie: Uitgeverij Edu Actief b.v. Meppel Inhoudelijke redactie: Arie Reijn, Ingrid

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie