Schilderend 111 Den Burg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schilderend 111 Den Burg"

Transcriptie

1 Schilderend 111 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaande woning Grondopp.: 331 m 2 Ligging: Buitenrand Den Burg Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: k.k. Dorpsstraat CC De Koog Tel info@tmvastgoed.nl

2 Karakteristiek en vrijstaand jaren 30 woonhuis aan de rand van Den Burg op een perceel eigen grond van 331 m2. De woning is 1934 gebouwd en nadien gemoderniseerd. Zo is er in 2007 nog een verbouwing geweest waarbij de achterzijde van de woning op de begane grond is uitgebreid. De woning met zijn karakteristieke bouwstijl uit de jaren 30 heeft o.a. een granitovloer in de entree, balkenplafond in de woonkamer en heeft een kamer-en-suite. Middels het portiek aan de voorzijde bereikt men de entree in hal met trapopgang, granito vloer, toiletruimte en deur naar de kelder en woonkamer. De woonkamer met kamer-en-suite heeft aan de voorzijde een zitgedeelte met erker en aan de achterzijde de woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. De keuken is uitgevoerd met o.a. afwasmachine, 5-pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en stenen blad. Aansluitend is de bijkeuken met deur naar de tuin, extra gasaansluiting, CV ketel en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Onder de bijkeuken bevind zich een regenwaterput. Deze functioneert als watertoevoer voor het doorspoelen van de toiletten. Ook is de buitenkraan hierop aangesloten. Op de verdieping een drietal slaapkamers, 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De badkamer is v.v. douche/bad, wastafel, 2 e toilet en deur naar het platte dak. Via de vaste steektrap is de zolder te bereiken met thans een hobbyruimte en bergruimte. De tuin aan de achterzijde is v.v. een welwaterput, schuurtje en is gelegen op het noordoosten. Aan de achterzijde van het perceel heeft u een vrij uitzicht. Hier woont u aan de rand van Den Burg en toch op enkele minuten van het centrum van Den Burg. Oplevering van deze woning zal in overleg geschieden.

3 Schilderend Straat in Den Burg die begint bij de Julianastraat en eindigt bij het begin van de Schilderweg. Het Schilderend loopt richting Oudeschild (Skil zoals de Texelaars zeggen), vandaar de naam. Aan het begin van het Schilderend werd in 1912 de Zeevaartschool gevestigd, een karakteristiek pand waarin het middenstuk als de brug van een schip is gebouwd. Tegenover de school werd het woonhuis van het hoofd van de Zeevaartschool gebouwd. In kleinere vorm weliswaar, maar als exacte kopie van de school. De Zeevaartschool op Texel hield in 1932 op te bestaan, waarna het gebouw als MULOschool dienst deed. Het Schilderend, al tijden omzoomd door hoge bomen, onderging in juni 2003 een metamorfose na een herinrichting: alle oude bomen zijn verdwenen en daarvoor in de plaats zijn nieuwe gepland.. Het Schilderend in Hoek Schilderend/Wilhelminalaan rond 1920 met in het midden de Zeevaartschool, nu dorpshuis d'ouwe Ulo. Bron:

4 Kenmerken woning Adres Schilderend BD Den Burg soort woning Vrijstaande jaren 30 woning. Tuin Achter de woning ligt een heerlijke tuin met aan de achterzijde vrij uitzicht. In de tuin staat een schuurtje en er is een welwaterput. Grondoppervlak 331 m 2 onder- en bijgelegen eigen grond. Bouwjaar In 2007 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Vloeropp. 123 m2. Inhoud Woning ca. 533 m3. Isolatie deels Isolatieglas / deels dakisolatie / deels vloerisolatie. Verwarming Via Cv ketel Nefit HR ca Warm water Via Cv ketel Nefit HR ca Elektra Moderne installatie met 6 groepen (aardlekbeveiliging). Kadastraal Gemeente: Texel Sectie: N Nummer: 85 Indeling Entrée Woonkamer Keuken Bijkeuken 1e verdieping Overloop Slaapkamer Badkamer 2e verdieping Aanvaarding Via het portiek bereikt u de entree in stijlvolle hal met granitovloer, trapopgang, toiletruimte en deur naar de kelder en de woonkamer. De woonkamer heeft een kamer-en-suite met aan de voorzijde de zitkamer met erker en aan de achterzijde de eetkamer met vloerverwarming, keurige keuken en open slaande deuren naar de tuin. De keuken is uitgevoerd met o.a. afwasmachine, 5-pits gaskookplaat, stenen blad, koelkast en afzuigkap. Bijkeuken met opstelling CV ketel, extra gasaansluiting, wassen en drogen, en toegang tot de tuin. Onder de bijkeuken ligt een regenwaterput. Deze functioneert als watertoevoer voor het doorspoelen van de toiletten. Tevens is de buitenkraan hierop aangesloten. Overloop met trapopgang naar de zolder. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Keurige badkamer met douche/bad, 2e toilet, wastafel en deur naar het plat dak. Bereikbaar via een vaste steektrap. Thans in gebruik als hobbyruimte en bergruimte. In overleg.

5 Plattegrond begane grond Maatgeving is indicatief. Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan deze plattegronden te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen een vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van TM Vastgoed.

6 Plattegrond verdieping Maatgeving is indicatief. Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan deze plattegronden te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen een vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van TM Vastgoed.

7 Zolder Maatgeving is indicatief. Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan deze plattegronden te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen een vergoeding beschikbaar te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van TM Vastgoed.

8 Kadastrale kaart

9 Bestemmingsplan

10

11 Bestemmingsplan voorschriften

12

13

14

15

16

17

18

19 G E M E E N T E T E X E L BELASTINGTARIEVEN 2015 Forensenbelasting Recreatiewoning of 2 e woning De forensenbelasting bedraagt 0,3783% van de WOZ-waarde, met dien verstande dat het te betalen bedrag minimaal 450 is en niet meer zal bedragen dan Het tarief voor een caravan met een vaste standplaats voor meerdere jaren bedraagt 404 per vaste standplaats. Verkoop van de woning of stacaravan in de loop van het jaar leidt niet tot vermindering van de aanslag, tenzij men niet meer dan 90 dagen de beschikking heeft gehad over de woning of stacaravan. Onroerende woningen Zaakbelasting eigenaar 0,0457% X WOZ waarde niet-woning eigenaar gebruiker 0,0739% X WOZ waarde 0,0584% X WOZ waarde Precariobelasting terrassen per m² per maand 6,98 uitstallen goederen per m² per maand 6,98 benzinepompinstall. per m² per jaar 39,50 Luifels per m² per jaar 21,69 opslagtanks per m² per jaar 21,69 zonweringen per m² per jaar 13,88 reclameborden (vast) per stuk per jaar 9,87 reclameborden (los) per stuk per maand 3,88 spandoeken per stuk per dag 64,58 vlaggen per stuk per maand 1,00 aut. weeg-, verkoopof speeltoestellen per stuk per maand 3,43 overige voorwerpen per m² per maand 1,92 Afvalstoffenheffing eenpersoonshuishouden 150,43 (reinigingsrechten) meerpersoonshuishouden 242,38 recreatiewoning 189,18 Rioolheffing per perceel of perceelsgedeelte 256,16 Toeristenbelasting per overnachting 1,70* *met dien verstande dat er niet meer dan 7 aaneengesloten overnachtingen per persoon worden berekend

20 excl. BTW Afvalstoffenheffing minicontainers restafval (reinigingsrechten) 26 ledigingen per jaar 172,45 bedrijfsafval 40 ledigingen per jaar 344,92 52 ledigingen per jaar 512,08 minicontainers GFT-afval 26 ledigingen per jaar 209,48 40 ledigingen per jaar 434,84 52 ledigingen per jaar 628,46 grote containers 660 liter - huur per jaar 74,90 lediging 23,53 incidenteel gebruik 54, liter - huur per jaar 119,98 lediging 31,25 incidenteel gebruik 68, liter - huur per jaar 140,47 lediging 34,90 incidenteel gebruik 74,23 glascontainers huur - meer kleuren glas 412,72 huur - één kleur glas 297,29 lediging 25,08 papiercontainers lediging 240 liter container 4,21 lediging 1100 liter container 24,33 grof vuil per kubieke meter 30,23 Bron: Gemeente Texel Zuiveringsheffing / verontreinigingsheffing De zuiveringsheffing/verontreinigingsheffing woonruimte wordt per zelfstandige woonruimte opgelegd. De vervuilingswaarde voor een woonruimte is vastgesteld op drie vervuilingseenheden. Dit vaste tarief (forfait) geldt voor elk gezin van twee of meer personen. De aanslag wordt opgelegd aan de door het hoogheemraadschap aan te wijzen hoofdbewoner. Alleen iemand die alleen woont, en als alleenwonende staat ingeschreven in de gemeentelijke bevolkingsadministratie, heeft recht op een aanslag van één vervuilingseenheid. In 2015 is het tarief per vervuilingseenheid 58,04. Woont u alleen dan betaalt u 1 x 58,04. Woont u met twee of meer personen dan betaalt u 3 x 58,04 = 174,12. Watersysteemheffing gebouwd Bij deze aanslag gaat het om bewoners (huurders en eigenaren) van woonruimten zoals huizen, woonboten en wooncaravans die belang hebben bij de taken van het hoogheemraadschap. Van de watersysteemheffing worden de kosten betaald van onder andere gemalen, sluizen, duinen en dijken. De belasting wordt per woonruimte opgelegd. Het aantal bewoners of de waarde van de woonruimte hebben geen invloed op de hoogte van de aanslag. U betaalt voor de woning waar u volgens het bevolkingsregister op 1 januari van het belastingjaar staat ingeschreven. In 2015 is het tarief voor de watersysteemheffing voor gebruikers vastgesteld op 96,39. In 2015 is het tarief voor de watersysteemheffing voor eigenaren vastgesteld op 0,05050% X WOZ waarde. Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

21 Geachte belangstellende(n), Wij danken u, mede namens de eigenaar van deze woning, voor de door u getoonde interesse. De woning heeft u reeds bezichtigd of gaat u mogelijk in de nabije toekomst bekijken. Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk relevante informatie in deze brochure te zetten, mocht u echter nog vragen hebben of meer gegevens wensen, dan zullen wij u deze informatie graag verschaffen. Uiteraard zijn wij beschikbaar om de verkoop te begeleiden van uw huidige eigen woning (indien van toepassing). Mocht u hierin geïnteresseerd zijn maak dan eens een afspraak en laat u voorlichten over de unieke mogelijkheden bij TM Vastgoed. Succes met uw plannen! Met vriendelijke groet, TM Vastgoed Richard Kortekaas Ruben Kooijman QUALITY IS THE RESULT OF CARE TM Vastgoed VOF is een jong en enthousiast makelaarskantoor dat op 1 maart 2003 haar deuren heeft geopend. De directie wordt gevormd door dhr. R.P.A. Kortekaas en dhr. R. Kooijman. De heer Kortekaas is in het bezit van het SVM-NIVO diploma Makelaar-Taxateur onroerende zaken en is DNVgecertificeerd Register Makelaar / Taxateur Onroerende Zaken en ingeschreven in het SCVM register. DNV-Gecertificeerde Register Makelaars/Taxateurs zijn verplicht deel te nemen aan een programma van Permanente Educatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hun kennis altijd up to date is. TM Vastgoed is VBO Makelaar, dit betekent dat gehandeld wordt conform de Voorwaarden en Gedragscode opgesteld door de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed. De VBO is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 900 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO Makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Kortom, bent u op zoek naar een erkend Register Makelaar- Taxateur Onroerende Zaken met een no-nonsense mentaliteit waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? TM Vastgoed; Hét adres voor uw nieuwe adres.

22 VOORWAARDEN Uitnodiging Alle door TM Vastgoed en de verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg, c.q. tot het uitbrengen van een bod. Verkoper acht zich gerechtigd tot uitnodigingen van meerdere geïnteresseerden en de daaraan eventuele biedingen. Indien er tegelijkertijd door meerdere gegadigden wordt geboden, is de verkoper gerechtigd meerdere biedingen in ontvangst te nemen en met één van hen een koopovereenkomst te sluiten. Details Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop slechts tot stand komt nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over alle details (zoals oplevering, roerende zaken etc.) volledige overeenstemming is bereikt. Koopakte Behoudens afwijkende afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de koopakte opgemaakt door de makelaar. De waarborgsom (dan wel bankgarantie) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de notaris (doorgaans binnen drie weken na overeenstemming). Eventueel door de verkoper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen van een huisvestingsvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie) worden alleen gehonoreerd indien deze in de voorgaande onderhandelingen zijn overeengekomen. Erfdienstbaarheden Indien er op de woning, appartement of perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan deze over op de koper en worden als bijlage behorend bij de koopovereenkomst gesteld, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs. Asbest In het algemeen wijzen wij u er op dat asbesthoudende materialen in de woning of bijgebouwen verwerkt kunnen zijn. Plaatsen waar dit vaak voorkomt zijn o.a. kruipluik, schoorsteen of luchtkanaal, golfplaten dak, plaatmateriaal bij CV-ketels, meterkast of plafonds in garages. Onderzoeksplicht De koper heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn. Neem zonodig een eigen makelaar mee. Algemene ouderdomsclausule In de koopovereenkomst kan de volgende bepaling worden opgenomen: Koper verklaart er mee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan.jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteiten gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan die bij nieuwe woningen. Tenzij verkoper(s) de kwaliteit ervan garandeert, staat hij niet in voor de vloer, het dak, de leidingen van elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van optrekkend of doorslaand vocht. Bij twijfel adviseren wij u een onpartijdig bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren! Voorbehouden Hoewel gestreefd wordt naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, kunnen wij hier niet volledig instaan voor de juistheid ervan. Tekeningen Het is mogelijk dat eventueel bijgeleverde tekeningen afwijken van de werkelijke situatie (maten, inrichtingen, schaalaanduiding etc.).

Stappeland 75 De Koog

Stappeland 75 De Koog Stappeland 75 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Slaapkamers: 3 Grond opp.: 360 m2 Ligging: Nabij bos en strand Oplevering: In overleg Vraagprijs: 289.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Nieuwlanderweg 53 De Waal

Nieuwlanderweg 53 De Waal Nieuwlanderweg 53 De Waal Categorie: Type: Grondopp.: Ligging: Vraagprijs: recreatie terrein Stolpboerderij, 5 recreatiewoningen en vrijstaande dienstwoning 22.000 m2 Nabij De Koog, bos, strand en duinen

Nadere informatie

Californieweg 7 De Koog

Californieweg 7 De Koog Californieweg 7 De Koog Categorie: Recreatiewoning Type: Vrijstaand Grondopp.: 395 m2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 225.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC

Nadere informatie

Californieweg 118 De Koog

Californieweg 118 De Koog Californieweg 118 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 665 m2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 119.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Dorpsstraat 99 De Koog

Dorpsstraat 99 De Koog Dorpsstraat 99 De Koog Categorie: Permanente woning Type: Appartement Oppervlakte: ca. 115 m 2 Ligging: Centrum van De Koog Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 178.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Stappeland 18 De Koog

Stappeland 18 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Slaapkamers: 3 Grond opp.: 470 m2 Ligging: nabij bos en strand Oplevering: In overleg Vraagprijs: 319.000 k.k. Stappeland 18 De Koog Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Waalderweg 112 Den Burg

Waalderweg 112 Den Burg Waalderweg 112 Den Burg Categorie: Recreatiewoning Type: Vrijstaand Grondopp.: 871 m2 Ligging: Landelijk gelegen Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 395.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC De

Nadere informatie

Jonkerstraat 4 Den Burg

Jonkerstraat 4 Den Burg Categorie: Ligging: Oplevering: Bedrijfsruimte nabij centrum Den Burg op korte termijn mogelijk Jonkerstraat 4 Den Burg Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl

Nadere informatie

Nieuwlanderweg 53 De Waal

Nieuwlanderweg 53 De Waal Nieuwlanderweg 53 De Waal Categorie: Type: Grondopp.: Ligging: Vraagprijs: recreatie terrein Stolpboerderij, 5 recreatiewoningen en vrijstaande dienstwoning 22.000 m2 Nabij De Koog, bos, strand en duinen

Nadere informatie

Ploosterstraat 13 De Cocksdorp

Ploosterstraat 13 De Cocksdorp Ploosterstraat 13 De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met garage Ligging: Rustige woonstraat Grond opp.: 503 m2 Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 279.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Parnassiastraat 26 De Koog

Parnassiastraat 26 De Koog Parnassiastraat 26 De Koog Categorie: Permanente woning Type: Appartement Oppervlakte: ca. 50 m 2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 155.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Dorpsstraat 289 De Koog

Dorpsstraat 289 De Koog Dorpsstraat 289 De Koog Categorie: recreatiewoning Type: appartement Oppervlakte: 39m2 Ligging: Appartementencomplex Bosch en Zee Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 68.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Pelikaanweg 140 De Koog

Pelikaanweg 140 De Koog Pelikaanweg 140 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 110.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314

Nadere informatie

Badweg 108 De Koog. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl

Badweg 108 De Koog. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl Badweg 108 De Koog Categorie: Recreatiewoning Type: Appartement met zeezicht Bouwjaar: ca.1988 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamer: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 255.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Joan Hodshonstraat 3 De Cocksdorp

Joan Hodshonstraat 3 De Cocksdorp Joan Hodshonstraat 3 De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Bungalow Ligging: Rustige woonstraat Grond opp.: 447 m2 Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 199.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Oranjestraat 21 Oosterend

Oranjestraat 21 Oosterend Oranjestraat 21 Oosterend Categorie: Permanente woning Type: 2/1 kapwoning met garage Grondopp.: 308 m 2 Ligging: Rustig gelegen nabij dorpskern Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 195.000

Nadere informatie

Kamperfoelieweg 39 De Koog

Kamperfoelieweg 39 De Koog Kamperfoelieweg 39 De Koog Categorie: recreatie woning Type: vrijstaand Grondopp.: 412 m 2 Ligging: op villapark Kamperfoelie Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 332.500 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Kamerstraat De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Kamerstraat De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel Kamerstraat 37-39 De Koog Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand Ligging: Nabij centrum, bos en strand De Koog Grond opp.: 289 m2 Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 255.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Plevierstraat 33A De Koog

Plevierstraat 33A De Koog Plevierstraat 33A De Koog Categorie: Recreatiewoning Type: Vrijstaand Grondopp.: 233 m2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 159.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Koetebuurt 11 Oosterend

Koetebuurt 11 Oosterend Koetebuurt 11 Oosterend Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 402 m 2 Ligging: rustig gelegen nabij centrum Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 263.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Gerritslanderdijkje 148 Den Burg

Gerritslanderdijkje 148 Den Burg Gerritslanderdijkje 148 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 809 m2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: Prijs op aanvraag Dorpsstraat

Nadere informatie

Schumakersweg 86 De Koog

Schumakersweg 86 De Koog Schumakersweg 86 De Koog Categorie: recreatie woning Type: appartement Oppervlakte: 40 m 2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 90.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Stoompoort 9. Oudeschild. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Stoompoort 9. Oudeschild. Dorpsstraat CC De Koog Tel Stoompoort 9 Oudeschild Categorie: Industriële bedrijven Type: Vrijstaand met garage en schuur Grondopp: ca. 485 m 2 Ligging: Industrieterrein Oudeschild Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs:

Nadere informatie

Grensweg 318 Den Burg

Grensweg 318 Den Burg Grensweg 318 Den Burg Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Slaapkamers: 3 Grond opp.: 685 m2 Ligging: Nabij het dennenbos Oplevering: In overleg Vraagprijs: 419.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Stappeland 32 De Koog

Stappeland 32 De Koog Stappeland 32 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Slaapkamers: 3 Grond opp.: 368 m2 Ligging: Nabij bos en strand Oplevering: in overleg Vraagprijs: 299.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Vroonlant 20. Den Burg. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl

Vroonlant 20. Den Burg. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl Vroonlant 20 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: vrijstaande woning met garage Ligging: Nabij centrum Den Burg Grond opp.: 455 m2 Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 385.000 k.k.

Nadere informatie

Dorpsstraat 255 De Koog

Dorpsstraat 255 De Koog Dorpsstraat 255 De Koog Categorie: recreatiewoning Type: appartement Oppervlakte: 39m2 Ligging: Appartementencomplex Bosch en Zee Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 62.500 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Distelvlinder 24 Den Burg

Distelvlinder 24 Den Burg Distelvlinder 24 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: Appartement Oppervlakte: ca. 80 m 2 Ligging: In woonwijk De Volmolen Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 209.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Kamperfoelieweg 95 De Koog

Kamperfoelieweg 95 De Koog Kamperfoelieweg 95 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Slaapkamers: 2 Grond opp.: 605 m2 Ligging: Nabij bos en strand Oplevering: In overleg Vraagprijs: 339.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Dorpsstraat 343 De Koog

Dorpsstraat 343 De Koog Dorpsstraat 343 De Koog Categorie: recreatie woning Type: appartement Oppervlakte: 39m2 Ligging: appartementencomplex Bosch en Zee Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 77.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Gerritslanderdijkje 104 Den Burg

Gerritslanderdijkje 104 Den Burg Gerritslanderdijkje 104 Den Burg Categorie: Recreatiewoning Type: Half vrijstaand Grondopp.: 325 m2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 219.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Kikkertstraat 6H. De Cocksdorp. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Kikkertstraat 6H. De Cocksdorp. Dorpsstraat CC De Koog Tel Kikkertstraat 6H De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Appartement Oppervlakte: ca. 67 m 2 Ligging: Centrum van De Cocksdorp Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 112.500 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Vogelmient 58 De Koog

Vogelmient 58 De Koog Vogelmient 58 De Koog Categorie: recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2002 Slaapkamers: 2 Grond opp.: 713 m2 Ligging: Park Vogelmient Oplevering: in overleg Vraagprijs: 395.000 k.k. excl.

Nadere informatie

Dorpsstraat 299 De Koog

Dorpsstraat 299 De Koog Dorpsstraat 299 De Koog Categorie: recreatiewoning Type: appartement Oppervlakte: 32 m2 Ligging: Appartementencomplex Bosch en Zee Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 76.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Badweg 34 De Koog. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl

Badweg 34 De Koog. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl Badweg 34 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Vloer opp.: ca. 55 m2 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 139.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC

Nadere informatie

Stappeland 154 De Koog

Stappeland 154 De Koog Stappeland 154 De Koog Categorie: recreatie woning Type: Vrijstaande woning Slaapkamers: 2 Grond opp.: 496 m2 Ligging: nabij bos en strand Oplevering: In overleg Vraagprijs: 350.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Bakkenweg 16, no 35 Den Hoorn

Bakkenweg 16, no 35 Den Hoorn Bakkenweg 16, no 35 Den Hoorn Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Ligging: Aan de rand van het Bos Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 59.500 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog

Nadere informatie

Orchismient 24 De Koog

Orchismient 24 De Koog Categorie: Permanente / recreatieve Orchismient 24 De Koog bewoning Type: Half vrijstaand met garage Grondopp: ca. 437 m 2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs:

Nadere informatie

Badweg 120 De Koog. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl

Badweg 120 De Koog. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl Badweg 120 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Bouwjaar: ca.1988 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamer: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 235.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC De

Nadere informatie

Oost 56, 58 en 60 Oosterend

Oost 56, 58 en 60 Oosterend Oost 56, 58 en 60 Oosterend Categorie: Permanente woning Type: Nieuwbouw Grondopp: Nr. 56: 315 m2 Nr. 58: 235 m2 Nr. 60: 300 m2 Ligging: Buurtschap Oost Slaapkamers: 2 of 3 Koopsom: Nr. 56 VERKOCHT Nr.

Nadere informatie

Bosrandweg 628 De Koog

Bosrandweg 628 De Koog Bosrandweg 628 De Koog Categorie: recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 2 Grond opp.: 410 m2 Ligging: Kustpark Texel Oplevering: In overleg Vraagprijs: 235.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Dorpsstraat 269 De Koog

Dorpsstraat 269 De Koog Dorpsstraat 269 De Koog Categorie: recreatie woning Type: appartement Oppervlakte: 39m2 Ligging: Appartementencomplex Bosch en Zee Slaapkamers: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 68.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Dorpsstraat 295 De Koog

Dorpsstraat 295 De Koog Categorie: Type: Woonopp.: Ligging: Oplevering: Vraagprijs: recreatie woning appartement ca. 26 m2 Appartementencomplex Bosch en Zee in overleg 67.000 k.k. Dorpsstraat 295 De Koog Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Commandeurssingel 11 Oudeschild

Commandeurssingel 11 Oudeschild Commandeurssingel 11 Oudeschild Categorie: Permanente woning Type: Tussenwoning Ligging: Woonwijk Grond opp.: 146 m2 (+ 45m2 huurgrond) Slaapkamers: 4 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 259.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Postweg 10 nr. 119 De Cocksdorp

Postweg 10 nr. 119 De Cocksdorp Postweg 10 nr. 119 De Cocksdorp Categorie: recreatie woning Type: chalet Oppervlakte: 50 m 2 Ligging: op het park De Driehoek Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 85.000 v.o.n. Dorpsstraat

Nadere informatie

Markgrave 4 Den Burg. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl

Markgrave 4 Den Burg. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog Tel. 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl Markgrave 4 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: 2/1 kapwoning met garage Grondopp.: 213 m 2 Ligging: In woonwijk De Mars Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 295.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Dorpsstraat 339 De Koog

Dorpsstraat 339 De Koog Categorie: Type: Woonopp.: Ligging: Oplevering: Vraagprijs: recreatie woning appartement Studio: 16 m2 Appartementencomplex Bosch en Zee in overleg 44.500 k.k. Dorpsstraat 339 De Koog Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Badweg 128 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Badweg 128 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel Badweg 128 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Bouwjaar: ca.1988 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamer: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 137.500 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC De

Nadere informatie

Badweg 46 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Badweg 46 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel Badweg 46 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Vloer opp.: ca. 55 m2 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 209.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC

Nadere informatie

Bosrandweg 613 De Koog

Bosrandweg 613 De Koog Bosrandweg 613 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 2 Grond opp.: 390 m2 Ligging: Kustpark Texel Oplevering: In overleg Vraagprijs: 279.000 k.k. excl.

Nadere informatie

Commandeurssingel 38. Oudeschild. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Commandeurssingel 38. Oudeschild. Dorpsstraat CC De Koog Tel Commandeurssingel 38 Oudeschild Categorie: Permanente woning Type: Eindwoning met garage Ligging: Nabij haven Oudeschild Grond opp.: 218 m2 Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 299.000 k.k.

Nadere informatie

Vuurtorenweg 58 C De Cocksdorp

Vuurtorenweg 58 C De Cocksdorp Vuurtorenweg 58 C De Cocksdorp Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 3315 m2 Ligging: Kleinschalig recreatiepark Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 319.000 k.k. excl. B.T.W.

Nadere informatie

Tempelierweg 22 Den Burg

Tempelierweg 22 Den Burg Tempelierweg 22 Den Burg Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 594 m 2 Ligging: Nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 485.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Duykerdam 29 Den Burg

Duykerdam 29 Den Burg Duykerdam 29 Den Burg Categorie: permanente woning Type: Tussenwoning Grondopp.: 164 m 2 Ligging: In woonwijk De Mars Slaapkamers: 4 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 235.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Schilderend 131 Den Burg

Schilderend 131 Den Burg Schilderend 131 Den Burg Categorie: permanente woning Type: vrijstaande woning Oppervlakte: 1238 m 2 Ligging: Nabij het centrum Slaapkamers: 4 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 625.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Vuurtorenweg 182 De Cocksdorp

Vuurtorenweg 182 De Cocksdorp Vuurtorenweg 182 De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met schuur Grondopp.: 980 m2 Ligging: Vrij gelegen met zeezicht Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 475.000 k.k.

Nadere informatie

Gerritslanderdijkje 104 Den Burg

Gerritslanderdijkje 104 Den Burg Gerritslanderdijkje 104 Den Burg Categorie: recreatie woning Type: half vrijstaand Oppervlakte: 325 m 2 Ligging: nabij bos en strand Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 185.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Badweg 44 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Badweg 44 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel Badweg 44 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Vloer opp.: ca. 55 m2 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 229.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC

Nadere informatie

Stuifweg 51 Oosterend

Stuifweg 51 Oosterend Stuifweg 51 Oosterend Categorie: recreatie woning Type: vrijstaand Grondopp.: 515 m 2 Ligging: Nabij Waddenzee Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 215.000 k.k Excl. Btw. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Vuurtorenweg 58 B De Cocksdorp

Vuurtorenweg 58 B De Cocksdorp Vuurtorenweg 58 B De Cocksdorp Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 550 m2 Ligging: Kleinschalig recreatiepark Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 275.000 k.k. excl. BTW

Nadere informatie

Beatrixlaan 3b Den Burg

Beatrixlaan 3b Den Burg Beatrixlaan 3b Den Burg Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met garage en carport Grondopp.: 677 m 2 Ligging: Nabij centrum Den Burg Slaapkamers: 5 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 628.000

Nadere informatie

Schoolstraat 4 Oosterend

Schoolstraat 4 Oosterend Schoolstraat 4 Oosterend Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met garage Grondopp.: 172 m 2 Ligging: rustig gelegen nabij dorpskern Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 215.000 k.k.

Nadere informatie

PONTWEG MB DE KOOG v.o.n.

PONTWEG MB DE KOOG v.o.n. Dorpsstraat 179 1796 CC De Koog 0222-310314 info@tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl PONTWEG 217-2 1796 MB DE KOOG 95.000 v.o.n. Categorie: Recreatiechalet Type: Vrijstaand Woonopp.: 37 m2 Ligging: Nabij De

Nadere informatie

Muyweg 58 De Cocksdorp

Muyweg 58 De Cocksdorp Muyweg 58 De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaande woning met garage en paardenstal Grondopp.: 4218 m 2 Ligging: Landelijk gelegen Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 449.000

Nadere informatie

Badweg 158 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Badweg 158 De Koog. Dorpsstraat CC De Koog Tel Badweg 158 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Bouwjaar: ca.1988 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamer: 1 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 172.500 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC De

Nadere informatie

Postweg 64 De Cocksdorp

Postweg 64 De Cocksdorp Postweg 64 De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaande woning Grondopp.: 589 m 2 Ligging: Nabij natuurgebied Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 275.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Oosterweg 32 Oosterend

Oosterweg 32 Oosterend Oosterweg 32 Oosterend Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met garage Grondopp.: 615 m 2 Ligging: Rustig gelegen Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 279.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Badweg 100 De Koog Unieke Locatie!

Badweg 100 De Koog Unieke Locatie! Badweg 100 De Koog Unieke Locatie! Categorie: Recreatie woning Type: Appartement Bouwjaar: ca.1988 Ligging: Nabij Noordzeestrand Slaapkamers: 2 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 365.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Noordwester 100 Den Burg

Noordwester 100 Den Burg Noordwester 100 Den Burg Categorie: permanente woning Type: tussenwoning Oppervlakte: 97 m 2 Ligging: In woonwijk De Krakeling Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 187.500 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Wilhelminalaan 26 Den Burg

Wilhelminalaan 26 Den Burg Wilhelminalaan 26 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: Tussenwoning Grondopp.: 202 m 2 Ligging: Centrum Den Burg Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 265.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Bosrandweg 649 De Koog

Bosrandweg 649 De Koog Bosrandweg 649 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 2 en 1 bedstee Grond opp.: 505 m2 Ligging: Kustpark Texel Oplevering: In overleg Vraagprijs: 315.000

Nadere informatie

Bosrandweg 560 De Koog

Bosrandweg 560 De Koog Bosrandweg 560 De Koog Categorie: recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 2 Grond opp.: 410 m2 Ligging: Kustpark Texel Oplevering: in overleg Vraagprijs: 315.000 k.k. excl.

Nadere informatie

Luzernevlinder 19 Den Burg

Luzernevlinder 19 Den Burg Luzernevlinder 19 Den Burg Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met garage Grondopp.: 630 m 2 Ligging: In woonwijk De Volmolen Slaapkamers: 3 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 629.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Roggeslootweg 533 De Cocksdorp

Roggeslootweg 533 De Cocksdorp Roggeslootweg 533 De Cocksdorp Categorie: recreatie woning Type: half vrijstaand Oppervlakte: 363 m 2 Ligging: Vakantiepark De Krim Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 209.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

Bosrandweg 650 De Koog

Bosrandweg 650 De Koog Bosrandweg 650 De Koog Categorie: recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 2 Grond opp.: 495 m2 Ligging: Kustpark Texel Oplevering: in overleg Vraagprijs: 305.000 k.k. excl.

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND

ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND TE KOOP ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND PURMEREND ZAMBEZILAAN 192 Op zoek naar veel ruimte in de Weidevenne? Deze woning heeft het allemaal, enorm veel ruimte (146m² woonoppervlak), een uitgebouwde woonkamer,

Nadere informatie

Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om

Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om Hoogeweg 54, Heiloo Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om de hoek liggen het centrum van

Nadere informatie

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE HOBREDE HOBREDE 23 Uitzicht, uitzicht, uitzicht, uitzicht.. Wie wil er nou niet wonen in een ruime woning 2 onder 1 kap met een fantastisch uitzicht over weilanden en Beemsterringvaart.

Nadere informatie

Wilhelminalaan 89 Den Burg

Wilhelminalaan 89 Den Burg Wilhelminalaan 89 Den Burg Categorie: permanente woning Type: Vrijstaand Grondopp.: 191 m 2 Ligging: Centrum Den Burg Slaapkamers: 2 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 237.500 k.k. Dorpsstraat 179 1796

Nadere informatie

Vraagprijs 449.000,-- k.k.

Vraagprijs 449.000,-- k.k. Dorpsstraat 25 7218 AA Almen Vraagprijs 449.000,-- k.k. Landelijk wonen in een dorp. Landelijk wonen aan de rand van het dorp Almen, met prachtig uitzicht. Stijlvol, ruimte en licht. In drie woorden dit

Nadere informatie

Bosrandweg 424 De Koog

Bosrandweg 424 De Koog Bosrandweg 424 De Koog Categorie: Recreatie woning Type: Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Slaapkamers: 3 Grond opp.: 490 m2 Ligging: Duinparel (nabij bos en strand) Oplevering: In overleg Vraagprijs:

Nadere informatie

Beryldijk 14 Roosendaal

Beryldijk 14 Roosendaal Beryldijk 14 Roosendaal Vraagprijs: 179.500,= k.k. RE/MAX Woon Wens Makelaars Dunantstraat 2 4701 GZ Roosendaal Tel. 0165 52 02 95 / 06 12 29 88 81 www.remax.nl/johnnymijs RE/MAX Makelaar Johnny Mijs Voorwoord

Nadere informatie

Hoofdweg 95 A De Cocksdorp

Hoofdweg 95 A De Cocksdorp Hoofdweg 95 A De Cocksdorp Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaande woning met garage Grondopp.: 617 m2 Ligging: Landelijk gelegen Slaapkamers: 8 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 475.000 k.k. Dorpsstraat

Nadere informatie

De Houtmanstraat 12 Oudeschild

De Houtmanstraat 12 Oudeschild De Houtmanstraat 12 Oudeschild Categorie: Permanente woning Type: Vrijstaand met schuurruimte Grondopp: 726 m 2 Ligging: Nabij de waddendijk Slaapkamers: 4 Oplevering: In overleg Vraagprijs: 472.500 k.k.

Nadere informatie

Geachte belangstellende,

Geachte belangstellende, Jan Dirks oord 30 Den Burg Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

SCHOOFSTRAAT 55 PURMEREND

SCHOOFSTRAAT 55 PURMEREND TE KOOP SCHOOFSTRAAT 55 PURMEREND PURMEREND SCHOOFSTRAAT 55 Op rustige locatie gelegen vindt u deze sfeervolle HOEKWONING met heerlijke zonnige tuin en grote berging. Alle voorzieningen zoals scholen,

Nadere informatie

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning.

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. L E I D E R D O R P Middentocht 6 Vraagprijs 325.000,- k.k. In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1988

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

GEMETSTRAAT 57 PURMEREND

GEMETSTRAAT 57 PURMEREND TE KOOP GEMETSTRAAT 57 PURMEREND PURMEREND GEMETSTRAAT 57 Op een leuke locatie in de Purmer-Noord ligt deze ruime hoekwoning op 186 m2 grond! De woning heeft geen directe overburen en is voorzien van

Nadere informatie

Geachte belangstellende,

Geachte belangstellende, Kogerstraat 46 - Den Burg Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever maken

Nadere informatie

Geachte belangstellende,

Geachte belangstellende, Duinroosstraat 15 - De Koog Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

De Houtmanstraat 73 Oudeschild

De Houtmanstraat 73 Oudeschild De Houtmanstraat 73 Oudeschild Categorie: Permanente woning Type: Tussenwoning Ligging: Woonwijk Grond opp.: 88 m2 Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 147.000 k.k. Dorpsstraat 179 1796 CC

Nadere informatie

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND PURMEREND KOMETENSTRAAT 30 Keurig en modern afgewerkt appartement met een parkeerplaats in de garage. Dit recent opgeleverde appartementencomplex Callisto ligt direct

Nadere informatie

Geachte belangstellende,

Geachte belangstellende, Weststraat 16 - Den Burg Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever maken

Nadere informatie

Waalderstraat 22. Den Burg. Dorpsstraat CC De Koog Tel

Waalderstraat 22. Den Burg. Dorpsstraat CC De Koog Tel Waalderstraat 22 Den Burg Categorie: permanente woning Type: Appartement Oppervlakte: 70 m 2 Ligging: Centrum van Den Burg Slaapkamers: 3 Oplevering: in overleg Vraagprijs: 175.000 k.k. Dorpsstraat 179

Nadere informatie

Hoefslag 28 - Den Burg

Hoefslag 28 - Den Burg Hoefslag 28 - Den Burg Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever maken

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie