Besprekingsverslag 3 e ledenvergadering 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besprekingsverslag 3 e ledenvergadering 2012"

Transcriptie

1 1 Besprekingsverslag 3 e ledenvergadering 2012 Datum: 18 september 2012 Locatie: Aanwezig: Afwezig: c.c. Pretoriadreef Mic van den Bergh Nol Barnard Hans Enders Hennie Enders Cees Bronk Marieke Collins Cis Werner Kees Werner Steven Pakosie Alle aan- en afwezigen en Humphrey Spiekerman 1. Opening en mededelingen Mic opent de vergadering en heet een ieder welkom. Mic verteld dat Humphrey overspannen is en al 2 weken ziek thuis is. Steven is er vanavond niet bij. Mic zal de besproken punten met hem doornemen. Het is de bedoeling dat Steven alleen bij de vergadering aanwezig is als er zaken zijn die hem direct aangaan. 2. Ingekomen stukken - Concept welkomstboekje; - Begroting BC Scharlaken 2013; - Melding overlast. - Melding overlast; - Melding overlast; - Enquête glasbewassing. 3. Opmerkingen vorig verslag Geen opmerkingen, het verslag wordt goedgekeurd. 4. Actielijst De actielijst wordt gezamenlijk doorgenomen en aangepast. De actielijst is als bijlage bijgevoegd.

2 2 Punt 5: Er staan nog 3 kleine gebreken open, te weten: De wcd op de 10 e verdieping portiek 1 en 2 moeten nog worden afgeblind. De antislip op de fietshelling van het 4 e portiek moet nog worden gerepareerd.. Voorkeur van Portaal is om er een antislipcoating op aan te brengen. De losgelaten coating op de traptreden van de portieken moet nog worden hersteld. 5. Restpunten renovatiewerkzaamheden 2009 De punten 5 en 7, genoemd in de actielijst, zijn nog steeds niet uitgevoerd. De opdrachten aan VOC zijn door Portaal wel aangemaakt. Het stagneert waarschijnlijk bij VOC. Omdat de opzichter (Humphrey Spiekerman) van ons complex ziek is zal Mic intern overleggen welke opzichter dit op gaat pakken. 6. Bijzondere doelgroepen Er zijn diverse meldingen binnengekomen van overlast. Het betreft hier in hoofdzaak overlast door de verschillende doelgroepen. 7. Schoonmaak De schoonmaak laat in de vakanties te wensen over. Dit heeft o.a. te maken met een onderbezetting van personeel en met vakantiewerkers die zonder instructies werken. Hans Enders gaat de schoonmaak op maandag en donderdag controleren en rapporteren aan Steven. Steven maakt op korte termijn met Hans en Kroon een afspraak om e.e.a. door te nemen. De beglazing van de voorgevel is recent gereinigd. Omdat door het groot onderhoud ook de kunststof kozijnen waren vervuild is dit ook meegenomen. De borstwering van boxruimten en de beglazing boven de portiekdeuren is niet gereinigd. Mic geeft aan dat de beglazing wel tot de werkzaamheden hoort van Kroon. Voor de reiniging van de borstwering zal Mic een aparte opdracht maken. Gelijktijdig kan dan het kleurkrijt worden verwijderd van de borstwering. 8. Algemene zaken Verlichting buiten portiek De verlichting t.p.v. de voordeur van de 1 e en 3 e portiek is s avonds onvoldoende. In de 2 e en 4 e portiek is de situatie anders. Hier zijn een aantal extra TL armaturen gemonteerd die ook ter plaatse van de voordeur voldoende licht geeft. Mic zal een elektricien opdracht geven om ter plaatse en in overleg met de BC e.e.a. op te nemen.

3 3 Leegstand flats In de omgeving staan vrij veel woningen leeg. Omdat er woningnood is valt dit op. Mic geeft aan dat dit hoofdzakelijk te maken heeft met de vastgelopen woningmarkt. De woningen die eerst te koop stonden zijn nu weer in de verhuur terecht gekomen. Vakantieplanning Her verzoek van de BC is dat onze contactpersonen even laten weten wanneer zij vakantie hebben. Uiteraard geldt dit ook voor de BC. Plateaulift De nieuwe plateauliften zijn geplaatst en zien er fraai uit. De monteurs waren vaklui, echter de rommel die ze maakten lieten ze achter. In week 37 is alles bouwkundig afgewerkt. Het volgende valt echter op: Deze liften zijn niet geschikt voor een scootmobiel. De lift is daarvoor te klein. Tevens is de draai die een scootmobiel moet maken om vanuit de boxgang de lift in te rijden te moeilijk. Omdat in een aantal gevallen de box is aangepast t.b.v. stalling scootmobiel is dit verbazingwekkend. Mic zal dit intern navragen. De bewoner van nr. 24 die normaal gebruik maakte van de oude plateaulift maakt nu daarom gebruik van de 3 e voormalige containerruimte. In verband met het opladen van de accu zal een tussenmeter moeten worden gemonteerd. Mic zal dit oppakken Servicekosten In het overzicht van de jaarlijkse huurverhoging staat de post huisvuil vermeld. Afgesproken is echter dat deze post zou vervallen. Mic zal e.e.a. laten corrigeren. Afvalpasje Er is één extra afvalpasje aangevaagd. Deze is bedoeld, als tijdelijke verstrekking, voor bewoners die nog geen pasje hebben of een pasje hebben die defect is. Website De website is bijna gereed. Marieke laat de website middels een pc zien aan de aanwezigen. Mic geeft aan dat het verstandig is om ook een link te maken naar de woonbond, wijkbureau en huurcommissie. Welkomstboekje Het welkomstboekje is aangepast. Mic zal het nog lezen en e.v.t. opmerkingen plaatsen. Bestrijding muizen en ratten Op korte termijn zal Steven een afspraak maken met een bedrijf om de overlast in de boxruimten te bestrijden.

4 4 Naamplaatjes brievenbussen Een aantal naamplaatjes zijn kapot of de naam is onjuist. Mic zal een nieuw overzicht mailen en Kees zal e.e.a. controleren en terugkoppelen. Fietsen en scooteroverlast trottoirs Op dit moment staan er overdag c.a. 70 fietsen op het trottoir. Tevens staan er schots en scheef scooters die de doorgang op het trottoir en portiek blokkeren. Mic geeft aan dat Portaal hier niets aan kan doen. Wel kan Steven fietsen die er lang staan stickeren. Er wordt afgesproken dat de BC een afspraak zal maken net het wijkbureau. Contactpersoon bij het wijkbureau zijn: Sigma Sordan of Liesbeth Maas. Openbare ruimten flat Hans geeft aan dat bij meerdere bewoners kastjes, kinderfietsjes, schoenen, e.d. in de halletjes voor de deur staan en dit de doorloop belemmert en soms ook stinkt. Cees beaamt dit omdat hij dit tijdens de controle van de verlichting dit ook constateert. Koudwaterkraan Kees vraagt of het mogelijk is een koudwaterkraan aan te brengen in de voormalige containerruimte. Dit geeft gelegenheid om de rozen achter ook te besproeien. Mic gaat hiermee akkoord en zal de opdracht hiervoor uitschrijven. Lampen boxruimten Cees vraagt om de juiste reservelampen t.b.v. de boxruimten. Deze dienen 12V te zijn. In principe is dit voor de bewoners, echter de lampen zijn niet verkrijgbaar in de handel. Mic vraag of Cees een exemplaar kan aanreiken zodat Steven deze kan bestellen. Enquête De enquête is afgerond. De uitslag hiervan is gerapporteerd aan Portaal en de bewoners. Op basis van deze enquête blijkt de glasbewassing ongewijzigd. Voor de inzet in deze zal Mic zorgdragen voor dinerbonnen. 1. Welkomstcomité Cis vraagt de laatste mutaties op aan Mic. Mic zal deze z.s.m. verstrekken. 2. Rondvraag en sluiting Nol: Er staat nog steeds een aluminium strip in het 3 e trappenhuis. Deze is losgeraakt tijdens het groot onderhoud. Is al meerdere keren doorgegeven aan Portaal. Antw. Mic pakt dit op.. Marieke: Vraagt of iemand nog ideeën heeft voor de website. Hennie vraagt of er een foto van de BC opgezet kan worden.

5 5 Cis: Vraagt of er meer toezicht kan komen vanuit Portaal en of nieuwe bewoners tijdens het tekenen van het huurcontract een afvalpasje krijgen. Antw. Mic overlegd m.b.t. het toezicht met Steven. Het is de bedoeling dat Steven 1 x per week een rondje maakt met de BC. Voor wat betreft het afvalpasje geeft Mic het volgende aan: Het is voor Portaal moeilijk om een afvalpas direct te overleggen als de vorige huurder deze niet heeft geretourneerd. Dit is nog niet opgenomen in de plichten van de huuropzegging. Ook is het niet mogelijk dat Portaal het pasje aanvraagt. Hans: Geeft aan dat er geen enkele allochtoon in de commissie zit en dit geen duidelijke afspiegeling is van de bewoners. Mic: Geeft aan dat dit erg moeilijk is en zal dit met Rachid Hadri bespreken of hij iets kan betekenen. Mic sluit om uur de vergadering. De volgende vergadering: Dinsdag 27 november, tijdstip uur.

Mic opent de vergadering en heet een ieder welkom.

Mic opent de vergadering en heet een ieder welkom. 1 Besprekingsverslag: 1 e ledenvergadering 2013 Datum: 21 maart 2013 Locatie: Aanwezig: Afwezig: c.c. Pretoriadreef Mic van den Bergh Steven Pakosie Cees Bronk Marieke Collins Nol Barnard Hans Enders Hennie

Nadere informatie

Mic opent de vergadering en heet een ieder welkom.

Mic opent de vergadering en heet een ieder welkom. 1 Besprekingsverslag: 2 e ledenvergadering 2013 Datum: 11 juni 2013 Locatie: Aanwezig: Afwezig: c.c. Pretoriadreef Mic van den Bergh (Portaal) Maurice Wouters (Portaal) gedeeltelijk Cees Bronk Marieke

Nadere informatie

ScharlakenNieuws Terugblik 2012

ScharlakenNieuws Terugblik 2012 1 ScharlakenNieuws Terugblik 2012 Bewonerscommissie Scharlaken Secretariaat: Scharlakendreef 10 3562GB Utrecht Telefoon: 0628704206 Email:Scharlakendreef@casema.nl Website: www.scharlakendreef.nl 12/2012

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013 Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Nadere informatie

Concept Verslag. Afwezig met berichtgeving. Omschrijving

Concept Verslag. Afwezig met berichtgeving. Omschrijving Concept Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 14 november 2018, aanvang 13.30 uur, gehouden Gebouw De Ark te Oost-Souburg Nr. 1 t/m 5 Aanwezig Zie presentielijst

Nadere informatie

Samen werken aan beter wonen

Samen werken aan beter wonen Jongerenflat Verbeterpunten gemeenschappelijke ruimten Complex: Aidastraat 41-89 Aantal woningen: 25 Label: Jongerenwoningen Project: Doelen: 1. zoveel mogelijk bewoners betrekken bij de planvorming rond

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

uitspraak van de Huurcommissie

uitspraak van de Huurcommissie uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte Fazantenhof 114

Nadere informatie

Offerteaanvraag opknapbeurt entrees / halletjes

Offerteaanvraag opknapbeurt entrees / halletjes Inleiding Het flatgebouw aan de Jaap Edendreef in Utrecht heeft 4 entrees, die gezamenlijk toegang geven aan 98 appartementen. Vrij recent is het gebouw aan de buitenkant opgeknapt. De binnenkant is slechts

Nadere informatie

Goede middag, hartelijk welkom namens het bestuur van HOP

Goede middag, hartelijk welkom namens het bestuur van HOP Goede middag, hartelijk welkom namens het bestuur van HOP Huurders Organisatie Patrizia VAN HUURDERS VOOR HUURDERS We werken voor de belangen van alle huurders Ons streven: U BENT TEVREDEN MET HOE U WOONT

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Toelichting op de Huurovereenkomst

Toelichting op de Huurovereenkomst Toelichting op de Huurovereenkomst In het eerste deel van de overeenkomst staat omschreven met welke huurder(s) Tiwos een huurovereenkomst heeft getekend. De genoemde personen zijn ieder voor de volle

Nadere informatie

Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 30 november 2016

Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 30 november 2016 VVE Velperplein A7 te Arnhem Bestuur Postadres: Velperplein 14-0 6811 AG Arnhem E-mail: bestuur@velperpleina7.nl Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 30 november 2016 Agpt. 1. Opening, vaststellen aanwezige

Nadere informatie

Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen.

Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen. Breda, 24 april 2017 Beste bewoner, Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen. Wat gaan we doen? Komende periode starten we met

Nadere informatie

MEDENZEGGENSCHAPSRAAD NOTULEN EN ACTIEPUNTEN

MEDENZEGGENSCHAPSRAAD NOTULEN EN ACTIEPUNTEN MEDENZEGGENSCHAPSRAAD NOTULEN EN ACTIEPUNTEN Datum 11 februari 2016 Aanwezig Afwezig MK Afwezig ZK Voorzitter Notulen Andries Boschker, Marja Assinck, Anke Cuppers, Peter van Uden, Inez Vallenduuk, Annie

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Themabijeenkomst betaalbaarheid & beschikbaarheid

Themabijeenkomst betaalbaarheid & beschikbaarheid verslag van vergaderdatum 6 februari 2019 Themabijeenkomst betaalbaarheid & beschikbaarheid 1. Opening Nathalie opent om 19.00 uur de bijeenkomst en heet iedereen welkom. Ze licht ieders rol kort toe.

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Een hartelijk welkom voor nieuwe bewoners.

Een hartelijk welkom voor nieuwe bewoners. Een hartelijk welkom voor nieuwe bewoners. Nieuwe Symphonie, Buxtehudelaan 1 t.m. 65, 3438 EA Nieuwegein Een mooie plek om te wonen. De bewoners van het eerste uur hebben regelmatig overleg met elkaar.

Nadere informatie

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Locatie Cantershoef Datum 14 november 2013 Aanvang 19,30 uur Voorzitter Marlies van den Akker Aanwezig bestuur

Nadere informatie

TE HUUR VENEDIEN 25 B PURMEREND FRAAIE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE BETREFT EERSTE VERDIEPING TOTAAL CA. 60 M² BVO PARKEREN VOOR DE DEUR

TE HUUR VENEDIEN 25 B PURMEREND FRAAIE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE BETREFT EERSTE VERDIEPING TOTAAL CA. 60 M² BVO PARKEREN VOOR DE DEUR TE HUUR VENEDIEN 25 B PURMEREND FRAAIE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE BETREFT EERSTE VERDIEPING TOTAAL CA. 60 M² BVO PARKEREN VOOR DE DEUR HUURPRIJS CA. 500,- PER MAAND, VRIJ VAN BTW 1 VENEDIEN 25 B 1441 AK PURMEREND

Nadere informatie

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig DEEFFIINIITTIIEEFF VEERSSLLAG VEERGADEERIING WMO ADVIIEESSRAAD Datum: 28 augustus 2017 Aanwezig Te gast Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis

Nadere informatie

Bewoners Commissie Sparrendal

Bewoners Commissie Sparrendal Bewoners Commissie Sparrendal Jaarverslag 2018 1 De BCS maakt 3 of 4 nieuwsbrieven per jaar. Hierin staan onderwerpen die belangrijk zijn of gewoon even onder de aandacht moeten worden gebracht. In het

Nadere informatie

Rapportage draagvlakmeting Renovatieplannen Kanaleneiland Zuid te Utrecht Portaal

Rapportage draagvlakmeting Renovatieplannen Kanaleneiland Zuid te Utrecht Portaal Rapportage draagvlakmeting Renovatieplannen Kanaleneiland Zuid te Utrecht Portaal Het vierde huis Femke Hendrikx Bert van Doesburg Postbus 196 1380 AD Weesp Draagvlakmeting renovatieplan Kanaleneiland

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Te huur. Kantoren op de 2 e verdieping Edisonstraat NC te Numansdorp

Te huur. Kantoren op de 2 e verdieping Edisonstraat NC te Numansdorp Te huur Kantoren op de 2 e verdieping Edisonstraat 98 3281 NC te Numansdorp Dit zeer representatieve bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein van Numansdorp.

Nadere informatie

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 Woononderzoek De Eng Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 December 2011 Inleiding Op dit moment denkt Portaal na over de toekomst van acht flats in de Soester wijk De Eng. Het zijn flats die begin jaren

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 http://www.vvecederstraattilburg.nl ******************************* 1. Opening vergadering: Ton van Roy opent om 20.10 uur de vergadering.

Nadere informatie

We openen de bijeenkomst met een korte presentatie van Pieter Buis. De presentatie is via deze link te bekijken.

We openen de bijeenkomst met een korte presentatie van Pieter Buis. De presentatie is via deze link te bekijken. Verslag Meedenksessie Tijdelijke Maatregelen, 24 januari 2018 Wheermolen-Oost datum 27 februari 2018 aanwezig Bewoners Danielle Rozemond, Pieter Buis, Suzanne van de Kuilen (Intermaris), Linda Troost,

Nadere informatie

TE HUUR Keizersveld 47 D 5803 AM Venray

TE HUUR Keizersveld 47 D 5803 AM Venray TE HUUR Keizersveld 47 D 5803 AM Venray Kantoorruimte met DAKTERRAS op zichtlocatie van A73 Aanbieding Deze unieke kantoor locatie is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de A73 op bedrijventerrein

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 14 augustus 2017 Bij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 14 augustus 2017 Bij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19. Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 14 augustus 2017 Bij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19.30 uur Naam Aanwezig Afwezig Naam Aanwezig Afwezig Fred Fens X Anita

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Algemene woonregels

Huurdersinformatie. Algemene woonregels 1 Huurdersinformatie Algemene woonregels Woonregels want afspraak is afspraak! Als u een woning van Rochdale huurt, maken we afspraken. Veel van deze afspraken zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cluster 20

Nieuwsbrief Cluster 20 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin september met het onderhoud aan uw woning. Nieuwsbrief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over de onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Nadere informatie

service kosten en gratis diensten wonen met karakter

service kosten en gratis diensten wonen met karakter service kosten en gratis diensten wonen met karakter Lefier zorgt ervoor dat uw woning in orde is en blijft zodat u kunt wonen in een woning waarin u zich thuis voelt. Daarnaast leveren wij diensten om

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012

Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012 Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012 Aanwezig: Huurdersvereniging Brummen: De heer B. van Boven, mevrouw E. Groot, mevrouw B. ten Hoeve, de

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer

Nadere informatie

Zorgboerderij Schöttincksflier

Zorgboerderij Schöttincksflier Jaarverslag Januari 2012 - december 2012 Zorgboerderij Schöttincksflier Boerderijnummer: 869 Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen Versie 4.1, juni 2011. Federatie Landbouw en Zorg Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Afvoer De problemen rondom de afvoer moeten opgelost zijn na de renovatie.

Afvoer De problemen rondom de afvoer moeten opgelost zijn na de renovatie. Verslag Aanwezig Afwezig Notulist Vergaderdatum leden van de klankbordgroep, Steven van der Sluis (VHH) Selwyn Nijman, Fennie Kerdijk, Tineke Huigsloot, Rachid Bourbatat (Ymere) Mevrouw Leijenaar, mevrouw

Nadere informatie

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM VvE 1665 Eerste Atjehstraat 146-148 te AMSTERDAM AGENDA 1.2 - aangepast Betreft : Algemene ledenvergadering 2016 Vergaderdatum : 03 maart 2016 Kenmerk Tijdstip Locatie Vergaderset : 1665/ACT000146 : 19:00

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013 Notulen Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1 Datum: Aanwezig namens het bestuur: Gerard van Schaik (GS) Ton van der Rijst (TR) Benjamin van der Meer (BM) Aanwezig leden: Eschersingel

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Notulen Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Totaal aantal stemmen: 150; aantal stemmen vertegenwoordigd: 30 (20 procent) Aanwezig Zie presentielijst Overig

Nadere informatie

Notulen van de Extra (buitengewone) ledenvergadering, gehouden dinsdag 4 december 2018, aanvang 19:30 uur.

Notulen van de Extra (buitengewone) ledenvergadering, gehouden dinsdag 4 december 2018, aanvang 19:30 uur. Notulen Vereniging van eigenaars Griegplein 1 tot en met 290 (8354) Notulen van de Extra (buitengewone) ledenvergadering, gehouden dinsdag 4 december 2018, aanvang 19:30 uur. 1. Opening en vaststellen

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 10 december 2014 Kamer Jan Heshof, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 10 december 2014 Kamer Jan Heshof, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse 1 Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 10 december 2014 Kamer Jan Heshof, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerper of afzender Onderwerp Aanwezig: J. Heshof, A. van der

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011)

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011) Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011) Datum : donderdag 25 november 2010, 19.00 uur Aanwezig : Annemarie Reintjes, voorzitter Bertus Damen en Michèl Post (bewonersvereniging

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 9 februari 2015

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 9 februari 2015 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 9 februari 2015 Aanwezig: Hans Velvis (directeur school), Keller (teamlid), Ingrid Mali (voorzitter), Francien Mels (penningmeester),

Nadere informatie

Verslag ALV Vereniging Puntegale dinsdag 20 maart 2018

Verslag ALV Vereniging Puntegale dinsdag 20 maart 2018 Verslag ALV Vereniging Puntegale dinsdag 20 maart 2018 Datum: Dinsdag 20 maart 2018 Aanvang: 19:45 uur Locatie: Puntegaalstraat 471 (6e verdieping) Aanwezig bestuur: Iris Kappelle Willem Gisolf Nyree Smallenbroek

Nadere informatie

Zeeheldenbuurt. Juni 2013

Zeeheldenbuurt. Juni 2013 Zeeheldenbuurt Inhoud Schilderwerk Asbestkaart Lege woningen Bewonerspeiling Rapport peiling Verder met de plannen Bewonerscommissie Contact met Portaal Contact Portaal Hans Oosterbaan 0800 767 82 25 Colofon

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER 2016 Aanwezig : Marlies Burm (voorzitter), Otto Vosveld (secretaris), Kees de Kooning (penningmeester/vice-voorzitter), Nadya Gromyko, Marc van Mol, Eugene Verstraeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst

Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst Dit is de derde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Centrum. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst en vanaf volgend

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN

MR de Tafelronde NOTULEN MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 JUNI 2013 PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Henk Hans, Henk,, Martijn, Agnes, Jeroen, Koen Agenda: Welkom MR gedeelte: Mededelingen Ingekomen post Vaststellen

Nadere informatie

Denktank duurzaamheid

Denktank duurzaamheid Denktank duurzaamheid Vergadering d.d. 21 mei 2014 Aanwezig M.T.A. Hegger, wethouder duurzaamheid gemeente Purmerend (voorzitter a.i.) W. Wildschut, bestuurslid Milieudefensie Purmerend G. de Man, directeur

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 10 mei 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 10 mei 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 10 mei 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.W.K, L. v W, B. d G, M.v.d.

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 2 november 2017 Agenda: 1. Opening 2. Geluiden uit de wijk? 3. Reactie van klankbordgroep op maatregelen voorkeursscenario 4. Stand

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 26 oktober 2011 Tijd: 20:30 22:45 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Marije Wildschut Teamgeleding: Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Veldhoven (Centrum) Tasveld 38

Veldhoven (Centrum) Tasveld 38 Veldhoven (Centrum) Tasveld 38 Uitstekend gelegen, royaal 3-kamer appartement met terras (ca. 16 m²) op het zonnige zuidwesten en berging in het souterrain, pal in het centrum van Veldhoven. Dit appartement

Nadere informatie

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff,, Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld.

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld. VERSLAG Algemene Ledenvergadering Groen Wonen Vlist (GWV) Aanwezig 17 leden Raad van Commissarissen Groen Wonen Vlist: Joke Storm (voorzitter), Wim de Wit (vice-voorzitter), Harro Janssen, Christianne

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Notulen Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Locatie: Aanwezig: Restaurant Metropole, Melkpad 3 te Gorinchem 4 parkeerders + 11 volmachten welke in totaal 15 van de 55 stemmen vertegenwoordigen

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Namens onze opdrachtgever kunnen wij u geheel vrijblijvend de navolgende kantooretage te huur aanbieden. Breda, Neerloopweg 23

Namens onze opdrachtgever kunnen wij u geheel vrijblijvend de navolgende kantooretage te huur aanbieden. Breda, Neerloopweg 23 PRINSENKADE 3 4811 VB BREDA FAX 076-5142788 TELEFOON 076-5220600 www.vanopstalgroep.nl bedrijfsobjekten.breda@vanopstalgroep.nl datum postmerk Geachte dames en heren, OBJECT NR. SOORT PLAATS AANBIEDING

Nadere informatie

Verslag algemene Ledenvergadering Vereniging Puntegale ALV 2017

Verslag algemene Ledenvergadering Vereniging Puntegale ALV 2017 Verslag algemene Ledenvergadering Vereniging Puntegale ALV 2017 Datum: woensdag 22 maart 2017 Aanvang: 19:45 uur Locatie: Puntegaalstraat 471 (6e verdieping) Aanwezig (oud) bestuur: Mark den Dulk (voorzitter)

Nadere informatie

18 april 2012. Locatie Grote Beer. Tijd : 19.30 uur

18 april 2012. Locatie Grote Beer. Tijd : 19.30 uur 18 april 2012 Locatie Grote Beer Tijd : 19.30 uur Notulen: 01. Opening - Voorzitter Dick Berghuijs DB opent de vergadering. 02. Notulen ALV 2011 alle aanwezigen hebben een mapje met bescheiden betreffende

Nadere informatie

Datum : Donderdag 1 maart 2012. Tijd : Aanvang 19.30 uur Locatie: Greenpark Hotel Weigelia 22, Leidschendam

Datum : Donderdag 1 maart 2012. Tijd : Aanvang 19.30 uur Locatie: Greenpark Hotel Weigelia 22, Leidschendam Verslag Algemene Ledenvergadering Datum : Donderdag 1 maart 2012. Tijd : Aanvang 19.30 uur Locatie: Greenpark Hotel Weigelia 22, Leidschendam Opening door de voorzitter De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens personeel: Aanwezig namens bestuur: Kim Vlot, Suzanne Goudriaan en Magda van Gent Margreeth Radenborg, Drea

Nadere informatie

HUURPRIJS VANAF 110,- PER M² / PER JAAR EXCL. BTW

HUURPRIJS VANAF 110,- PER M² / PER JAAR EXCL. BTW TE HUUR BUSINESS PARC WATERLAND STATIONSWEG 12 PURMEREND GEBOUW AMSTERDAM LUXE KANTOORRUIMTE OP SCHITTERENDE PARKLOCATIE NABIJ CENTRUM DIRECT AAN HET SPOOR GELEGEN TOTAAL CA. 220 M² BVO DEELVERHUUR MOGELIJK

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 29 maart 2016 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg Y Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen VVE A7 vergadering van dinsdag 8 december 2015

Notulen VVE A7 vergadering van dinsdag 8 december 2015 VVE Velperplein A7 te Arnhem Bestuur Postadres: Velperplein 14-0 6811 AG Arnhem E-mail: bestuur@velperpleina7.nl Notulen VVE A7 vergadering van dinsdag 8 december 2015 1. Opening en vaststellen aanwezige

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

BUSINESS PARC WATERLAND STATIONSWEG 21, 22 EN 26 PURMEREND

BUSINESS PARC WATERLAND STATIONSWEG 21, 22 EN 26 PURMEREND TE HUUR BUSINESS PARC WATERLAND STATIONSWEG 21, 22 EN 26 PURMEREND GEBOUW PARIS LUXE KANTOORRUIMTE OP SCHITTERENDE PARKLOCATIE NABIJ CENTRUM DIRECT AAN HET SPOOR GELEGEN TOTAAL CA. 739 M² BVO DEELVERHUUR

Nadere informatie

Facts and figures naar aanleiding van sluiting zwembad. Communicatie Verenigingen/ zwemklanten m.b.t. sluiting zwembad

Facts and figures naar aanleiding van sluiting zwembad. Communicatie Verenigingen/ zwemklanten m.b.t. sluiting zwembad Facts and figures naar aanleiding van sluiting zwembad Doelgroep Gennep Boxmeer Gestopt Zwemles 108 20 43 (waarvan 17 afzwemmers ) Doelgroepen 1 groep MBVH 3 groepen MBVO 1 Aqua rug in behandeling Aantal

Nadere informatie

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. 27 augustus 2012

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. 27 augustus 2012 MR vergadering de Lingewaard 27 augustus 2012 OBS Datum: Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: Afwezig met bericht: MR VERGADERING 27 augustus 2012 (19.15 21.30 uur) Notulen Marga Vreeswijk

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Vergadering Algemene ledenvergadering VvE W. de Zwijgersingel/Statensingel te Gouda Locatie Kantoor Woonpartners, Achterwillenseweg 22a te Gouda Datum 27 oktober 2009

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID HUURDERSBELANGENCOMMISSIE 212 GEEREN-ZUID NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID De afgelopen weken vonden de blokgesprekken plaats in uw buurt. Singelveste AlleeWonen heeft daarin informatie gegeven over het hoe en

Nadere informatie

VRAAG PRODUCT/ DIENST VRAGEN OPMERKINGEN ANTWOORD ROUTE/PROCEDURE VOORTGANGS- CONTROLE Beschrijf hier de categorie van het product

VRAAG PRODUCT/ DIENST VRAGEN OPMERKINGEN ANTWOORD ROUTE/PROCEDURE VOORTGANGS- CONTROLE Beschrijf hier de categorie van het product WATERVRAGEN VRAAG PRODUCT/ DIENST VRAGEN OPMERKINGEN ANTWOORD ROUTE/PROCEDURE VOORTGANGS- CONTROLE Beschrijf hier de categorie van het product Welke vragen moeten worden gesteld om het probleem duidelijk

Nadere informatie