Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding"

Transcriptie

1 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze beschadigen. 2. Leg de iopener op de rechtse rand van de ipad. Laat de iopener ongeveer 90 seconden liggen voordat u de ipad probeert open te maken. 3. Zorg ervoor dat u het gereedschap op de goede plek plaatst. Het is namelijk moeilijk om de scheiding te zien tussen het glas en de houder. 4. Er zit in de rechter bovenhoek een kleine opening (5 cm) in de lijm. Dit zwakke punt is bruikbaar.

2 5. Steek de punt van een openingstool in het gat tussen het glas en de plastic rand. Steek alleen de rand ertussen, waarmee u de ruimte kunt vergroten. 6. Het kan wat kracht kosten om het randje tussen het glas en de plastic rand te krijgen. Werk voorzichtig en beweeg het gereedschap zo nodig heen en weer. 7. Steek daarnaast, terwijl de openingstool nog tussen het glas en de rand zit, een plectrum er tussen. 8. Verwijder de openingstool van de ipad en duw het plectrum verder in de ipad (ongeveer 1 cm).

3 9. Verwarm tijdens het openen van de rechterkant de iopener opnieuw en leg die op de onderkant van de ipad. 10. Maak de rechterkant verder los door het plectrum naar beneden te schuiven, terwijl de onderkant wordt verwarmd. 11. Als u de punt van het plectrum door het glas kan zien, moet u die even een beetje terughalen. Het beschadigt op deze manier niks, alleen kunnen er lijmresten op het scherm komen. 12. Het kan nodig zijn om de iopener nog een keer op de rechterrand te leggen, voordat die helemaal los komt.

4 13. Draai het plectrum verder als deze blijft hangen. 14. Steek een ander plectrum aan de rechterkant in de ipad om te voorkomen dat die rand weer aan elkaar plakt wanneer u het plectrum aan de onderkant eruit haalt. 15. Verwarm de iopener opnieuw en leg die nu op de bovenkant. 16. Wees bij de volgende stappen uiterst voorzichtig. De WiFi antenne zit aan de rechter onderkant van het paneel. Deze kan door onvoorzichtigheid beschadigen.

5 17. Schuif het plectrum om de hoek heen. Schuif hem niet verder dan de hoek, want dan kan de WiFi antenne beschadigen. 18. In deze stap moet u het plectrum langs de antenne bewegen. Haal het plectrum niet helemaal onder het glas vandaan maar haal hem er wel gedeeltelijk uit, zodat alleen de punt (3 mm) er nog tussen zit. 19. Schuif nu het plectrum langs de onderkant van de ipad, zodat de lijm onder de WiFi antenne loskomt. 20. Als u de antenne gepasseerd bent, kunt u het plectrum er weer helemaal tussen stoppen. Schuif het plectrum dan naar rechts om de antenne van het scherm los te maken.

6 21. Maak de onderkant van de ipad verder ook los. Haal bij de home button het plectrum wel ver genoeg uit de ipad, zodat u er omheen kunt. Als de lijm alweer afgekoeld is aan de onderkant, moet u de iopener opnieuw opwarmen en op de ipad leggen. 22. Verwarm de iopener niet langer dan één minuut per keer en wacht minimaal twee minuten voordat u hem weer opwarmt. 23. Maak de lijm aan de onderkant van de ipad verder los. 24. Laat het plectrum onder het glas zitten in de buurt van de home button.

7 25. Plaats een ander plectrum naast het plectrum aan de rechterkant van de ipad. 26. Schuif deze plectrum naar de bovenkant van de ipad en maak de lijm los. 27. Verwarm de iopener opnieuw en leg die op de linkerkant van de ipad om de lijm te verwarmen. 28. Schuif het plectrum nu langs de bovenkant van de ipad. Haal het plectrum er gedeeltelijk uit om hem langs de camera te kunnen schuiven.

8 29. Dit gedeelte zit erg stevig vastgelijmd. Werk daarom langzaam en voorzichtig om schade te voorkomen. 30. Als de lijm weer afgekoeld is, kan u de iopener er weer op leggen. Als het plectrum vast blijft zitten, kunt u hem verder rollen / draaien, net als in stap Maak de bovenkant helemaal los en schuif het plectrum daarna de linkerbovenhoek rond. 32. Schuif het plectrum vervolgens verder naar beneden. Let op: er zit een kabel aan de linkerkant aan het scherm vast. Stop daarom ongeveer 5 cm boven de onderkant.

9 33. Gebruik het plectrum die nog aan de onderkant zit om de linker onderhoek los te maken. Let op: de kabel zit slechts ongeveer 2 cm van de onderkant vandaan. Werk daarom voorzichtig voordat deze beschadigt. 34. Gebruik een van de plectrums om de rechter onderhoek los te maken en pak deze met uw vingers. De lijm kan op sommige plekken weer aan elkaar zijn gaan plakken. Schuif er in dat geval nog een keer een plectrum langs. 35. Houdt het scherm van de ipad bij de rechter onder- en bovenkant vast en draai het weg van de ipad. Let op: de lijm kan weer plakkerig geworden zijn. In dat geval moet u even een plectrum langs die plaats halen. 36. Verwijder de vier 2,0 mm. schroeven, waarmee het LCD scherm aan de achterkant bevestigd is.

10 37. Til het LCD scherm op bij de kant van de volumeknoppen. Draai het om en leg het op de voorkant neer, zoals te zien is op de foto. 38. Gebruik de punt van een spudger om de tape van de LCD lintkabel af te halen. 39. Draai de bevestigingsclip van de LCD lintkabel omhoog en haal de lintkabel uit zijn aansluiting op het moederbord. 40. Til het LCD scherm uit de ipad, zonder de voorkant ervan aan te raken.

11 41. Haal, indien nodig, de zwarte tape van de digitizer lintkabel af. Draai vervolgens de bevestigingsclip van beide connectoren omhoog. 42. Gebruik het platte uiteinde van een spudger om de lijm onder de digitizer lintkabel los te maken. 43. Trek de digitizer kabel recht uit zijn aansluitingen op het moederbord. 44. Maak met behulp van een spudger de digitizer kabel los van de aluminium achterkant.

12 45. Trek met uw vingers de digitizer kabel van de achterkant los. Verwijder de voorkant van de ipad. 46. Verwijder het stukje tape dat over hoofdtelefoonaansluiting zit. Gebruik vervolgens de punt van een spudger om de twee bevestigingsclips van de hoofdtelefoonaansluiting kabel te draaien. 47. Schuif de platte kant van een spudger onder de hoofdtelefoonaansluiting kabel, om die op deze manier los te maken van de achterkant. 48. Haal de hoofdtelefoonaansluiting kabel recht uit zijn aansluiting op het moederbord.

13 49. Verwijder de bevestigingstape dat over de hoofdtelefoonaansluiting zit. 50. Gebruik de platte kant van de spudger om de connector van de camera aan de voorkant uit zijn aansluiting te verwijderen. 51. Schuif de spudger naar rechts, om zo de vastgelijmde camera kabel los te maken. 52. Gebruik de punt van de spudger om de bevestigingsclip van de microfoon lintkabel te draaien.

14 53. Steek de spudger onder de microfoon lintkabel om hem los te maken van zijn aansluiting. 54. Schuif de spudger naar links, om zo de vastgelijmde lintkabel los te maken. 55. Draai de bevestigingsclip waarmee de volume-/powerknop lintkabel bevestigd is. 56. Verwijder de volume-/powerknop lintkabel uit zijn aansluiting.

15 57. Verwijder de volgende schroeven: - Vijf 2,6 mm. schroeven Twee 2,0 mm. schroeven Twee 2,6 mm. schroeven. Deze schroeven staan een beetje scheef, zorg er daarom voor dat de schroevendraaier recht op de schroef staat, zodat u genoeg grip hebt. 60. Maak de hoofdtelefoonaansluiting lintkabel los van het foam in de linker bovenkant van de achterkant.

16 61. Gebruik, indien nodig, een spudger om de lintkabel los te maken van het foam. 62. Pak de hoofdtelefoonaansluiting assemblage met twee handen vast, en verwijder deze voorzichtig van de ipad. Let hierbij op dat er geen kabels vast komen te zitten en beschadigen. 63. Gebruik het platte uiteinde van de spudger om de camera uit zijn aansluiting op de onderkant van de hoofdtelefoonaansluiting assemblage te halen. 64. De camera is nu los.

17 . Deze handleiding valt onder de Creative Commons Attribution Noncommercial Share Alike licentie. i-completer is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die is ontstaan door het gebruik van deze handleiding.

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Touchscreen ipad 2 Installatie handleiding

Touchscreen ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Audio flexkabel + Sim lezer ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel + Sim lezer ipad 2 Installatie handleiding 1. Verwijder de simkaart van de ipad. 2. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

WiFi / Bluetooth flexkabel ipad 2 Reparatie handleiding

WiFi / Bluetooth flexkabel ipad 2 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Accu ipad 2 Installatie handleiding

Accu ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Accu ipad Reparatie handleiding

Accu ipad Reparatie handleiding 1. Steek een metalen spudger tussen de bovenkant van het scherm en de achterkant. Draai de spudger van u af zodat de klemmetjes aan de bovenkant los komen. 2. Steek een tweede spudger tussen de bovenkant

Nadere informatie

Accu ipod Nano 5G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 5G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. U moet wat kracht zetten om de bovenkant los te maken, omdat deze vastgelijmd is. 2. Wrik de bovenkant los met de openingstool. 3. Gebruik een

Nadere informatie

Dock connector iphone 6 Reparatie handleiding

Dock connector iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Power flex kabel iphone 5 Installatie handleiding

Power flex kabel iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

LCD scherm ipod Nano 5G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Nano 5G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. U moet wat kracht zetten om de bovenkant los te maken, omdat deze vastgelijmd is. 2. Wrik de bovenkant los met de openingstool. 3. Gebruik een

Nadere informatie

Moederbord iphone 6 Plus Reparatie handleiding

Moederbord iphone 6 Plus Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Camera achterkant iphone 5 Installatie handleiding

Camera achterkant iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Achterkant iphone 5 Reparatie handleiding

Achterkant iphone 5 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Dock connector + flex kabel iphone 5 Installatie handleiding

Dock connector + flex kabel iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Power knop iphone 5 Installatie handleiding

Power knop iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Dock connector iphone 4S Installatie handleiding

Dock connector iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Scherm iphone 5 Installatie handleiding

Scherm iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Tekst. Tekst. Accu iphone 5S Reparatie handleiding. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt.

Tekst. Tekst. Accu iphone 5S Reparatie handleiding. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 2,0 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Moederbord iphone 5S Reparatie handleiding

Moederbord iphone 5S Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 2,0 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4S Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4S Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Moederbord iphone 6 Reparatie handleiding

Moederbord iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Display set iphone 4S Installatie handleiding

Display set iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Wifi antenne iphone 4S Reparatie handleiding

Wifi antenne iphone 4S Reparatie handleiding 1. De iphone moet uitgeschakeld zijn als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein

Nadere informatie

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding 1. Het scherm van de ipod Touch 4G is vastgelijmd. Het is daarom aan te raden een heteluchtpistool (of een föhn) te gebruiken, om de lijm weer zacht te maken. Begin met het verwarmen van het onderste gedeelte

Nadere informatie

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. Maak de vastgelijmde bovenkant vervolgens los van de displayhouder. 2. De hold-schakelaar is nu los en kan vallen. Let op dat u deze niet kwijt

Nadere informatie

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

LCD scherm ipod Touch 2G/3G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Touch 2G/3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Mute button iphone 4 Installatie handleiding

Mute button iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Speaker iphone 4 Installatie handleiding

Speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Frame midden ipod Video Installatie handleiding

Frame midden ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Volume button iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Volume button iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

LCD scherm ipod Nano 2G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Nano 2G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Steek een openingsgereedschap in de naad tussen de metalen behuizing en de witte plastic bovenkant. Maak de bovenste rand van de ipod

Nadere informatie

Dock connector iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Dock connector iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Op het achterpaneel zitten elf klemmetjes, waarmee deze aan de voorkant is bevestigd. Om de ipod te openen, moeten de klemmetjes naar

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen

Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S camera voorkant Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 Batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 6 Batterij vervangen Handleiding voor: iphone 6 Batterij vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Batterij - iphone 6 Batterij Sticker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 front camera vervangen

Handleiding voor: iphone 6 front camera vervangen Handleiding voor: iphone 6 front camera vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Front camera + sensor kabel Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Geschreven door: Walter Galan

Geschreven door: Walter Galan ipad 4 CDMA LCD vervanging Vervang het LCD-scherm in uw ipad 4 CDMA. Geschreven door: Walter Galan INTRODUCTIE Gebruik deze gids om het LCD-scherm te vervangen. GEREEDSCHAPPEN: iopener (1) Phillips # 00

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Scherm Stap 1 - iphone openen! Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint.

Nadere informatie

Geschreven door: Phillip Takahashi

Geschreven door: Phillip Takahashi ipad 2 CDMA Dock Connector Vervangen Vervang de dock-connector in uw ipad 2 CDMA. Geschreven door: Phillip Takahashi ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 25 INTRODUCTIE Gebruik deze gids om

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6S scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6S scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S Scherm Stap 1 - iphone openen! Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint.

Nadere informatie

Samsung Galaxy S6 moederbord vervanging

Samsung Galaxy S6 moederbord vervanging Samsung Galaxy S6 moederbord vervanging Vervang het moederbord op een Samsung Galaxy S6. Geschreven door: Evan Noronha ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 19 INTRODUCTIE Volg deze handleiding

Nadere informatie

ipod Nano 7e generatie Bluetooth-antenne Replacement

ipod Nano 7e generatie Bluetooth-antenne Replacement ipod Nano 7e generatie Bluetooth-antenne Replacement Vervang de Bluetooth-antenne in een 7e generatie ipod Nano. Geschreven door: Sam Lionheart ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 14 INTRODUCTIE

Nadere informatie

Geschreven door: Miroslav Djuric

Geschreven door: Miroslav Djuric ipad Wi-Fi Speakers Replacement Vervang uw ipad Wi-Fi's speaker montage. Geschreven door: Miroslav Djuric INTRODUCTIE Vervang de spreker assemblage en het herstel van geluid voor uw ipad. GEREEDSCHAPPEN:

Nadere informatie

LG Escape (p870) laadpoortbord montage

LG Escape (p870) laadpoortbord montage LG Escape (p870) laadpoortbord montage Deze handleiding laat u zien hoe u de laadpoortmontage op uw LG Escape (p870) moet vervangen. Geschreven door: Brad ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van

Nadere informatie

Samsung Galaxy S6 dochterboard

Samsung Galaxy S6 dochterboard Samsung Galaxy S6 dochterboard Replacement Vervang de dochterkaart op een Samsung Galaxy S6. Geschreven door: Dante Mazzanti INTRODUCTIE Gebruik deze gids om de daughterboard te vervangen op een Samsung

Nadere informatie

Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly

Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly Vervanging U wordt ter vervanging van de digitizer en LCD-assemblage. Deze gids geeft ook stappen ondernomen om alleen het scherm digitizer te vervangen zonder dat

Nadere informatie

ipad 2 Wi-Fi EMC 2415 achteren gerichte camera Vervanging

ipad 2 Wi-Fi EMC 2415 achteren gerichte camera Vervanging ipad 2 Wi-Fi EMC 2415 achteren gerichte camera Vervanging Vervang de naar achteren gerichte camera in de ipad 2 Wi-Fi EMC 2415. Geschreven door: Andrew Bookholt ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5 Home knop vervangen

Handleiding voor: iphone 5 Home knop vervangen Handleiding voor: iphone 5 Home knop vervangen Gereedschap - PG Reparatieset Onderdelen - iphone 5 Home Button - iphone 5 Home Button Kabel - iphone 5 Home Button Houder Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 Voorgemonteerd scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6 Voorgemonteerd scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6 Voorgemonteerd scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Voorgemonteerd Scherm Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

ipad 2 GSM-camera aan de voorkant Vervanging

ipad 2 GSM-camera aan de voorkant Vervanging ipad 2 GSM-camera aan de voorkant Vervanging Vervang de front-facing camera in de ipad 2 GSM. Geschreven door: Walter Galan INTRODUCTIE Gebruik deze gids om een kapotte camera aan de voorkant te vervangen.

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S voorgemonteerd scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6S voorgemonteerd scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6S voorgemonteerd scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S voorgemonteerd scherm Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg FairPhone 1 beeldscherm Vervanging Plaats het beeldscherm in uw Fairphone. Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 17 INTRODUCTIE Gebruik deze gids om het

Nadere informatie

Nintendo DS Lite Speakers Replacement

Nintendo DS Lite Speakers Replacement Nintendo DS Lite Speakers Replacement Vervanging van de Nintendo DS Lite speakers. Geschreven door: Matt Newsom ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 19 INTRODUCTIE Vervang de luidsprekers in

Nadere informatie

ipad Mini GSM-camera aan de voorkant Vervanging

ipad Mini GSM-camera aan de voorkant Vervanging ipad Mini GSM-camera aan de voorkant Vervanging Vervang de front-facing camera in uw ipad Mini GSM. Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg INTRODUCTIE Gebruik deze gids om de camera aan de voorkant te

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5 Dock connector vervangen

Handleiding voor: iphone 5 Dock connector vervangen Handleiding voor: iphone 5 Dock connector vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5 Dock connector Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de

Nadere informatie

ipad 2 CDMA Bluetooth / WiFi-antenne Replacement

ipad 2 CDMA Bluetooth / WiFi-antenne Replacement ipad 2 CDMA Bluetooth / WiFi-antenne Replacement Vervang de Bluetooth / Wi-Fi-antenne in uw ipad 2 CDMA. Geschreven door: Phillip Takahashi ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 34 INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S Earspeaker vervangen

Handleiding voor: iphone 6S Earspeaker vervangen Handleiding voor: iphone 6S Earspeaker vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S Earspeaker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5C Dock connector vervangen

Handleiding voor: iphone 5C Dock connector vervangen Handleiding voor: iphone 5C Dock connector vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5C Dock Connector Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 Dock Connector vervangen

Handleiding voor: iphone 6 Dock Connector vervangen Handleiding voor: iphone 6 Dock Connector vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Dock Connector Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de

Nadere informatie

Nikon D800 Top LCD Cover Glass Replacement

Nikon D800 Top LCD Cover Glass Replacement Nikon D800 Top LCD Cover Glass Replacement Volg deze handleiding om een gebroken dekglas over de top info scherm te vervangen op een Nikon D800. Geschreven door: Evan Noronha INTRODUCTIE Volg deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5C Batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 5C Batterij vervangen Handleiding voor: iphone 5C Batterij vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset - Schaartje - Evt. Heat Gun Onderdelen - iphone 5C Batterij - iphone 5C Batterij sticker Stap 1 - iphone openen Zorg

Nadere informatie

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg ipad Mini GSM Top Left Antenna Replacement Vervang de Top Left Antenna in uw ipad Mini GSM. Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg INTRODUCTIE Gebruik deze gids om linksboven antenne vervangen. GEREEDSCHAPPEN:

Nadere informatie

Geschreven door: Dominik Schnabelrauch

Geschreven door: Dominik Schnabelrauch Huawei P9 beeldscherm Replacement Vervang het beeldscherm in uw Huawei P9 smartphone. Geschreven door: Dominik Schnabelrauch INTRODUCTIE Gebruik deze handleiding om het beeldscherm van uw Huawei P9 te

Nadere informatie

Geschreven door: Sam Lionheart

Geschreven door: Sam Lionheart ipad Mini 2 LTE voorpaneel Replacement Bevestig een gebroken ipad Mini 2-scherm. Vervang de voorste glas en digitizer op een ipad Mini 2 LTE. Geschreven door: Sam Lionheart INTRODUCTIE Gebruik deze handleiding

Nadere informatie

Canon EOS Rebel T5 SD-kaartlezer

Canon EOS Rebel T5 SD-kaartlezer Canon EOS Rebel T5 SD-kaartlezer Replacement Deze gids zal laten de lezer het verwijderen en vervangen van de SD-kaartlezer voor de Canon EOS Rebel T5 camera. Geschreven door: Tyler Brown ifixit CC BY-NC-SA

Nadere informatie

Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen

Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen Deze handleiding helpt u het LCD-scherm op de Fujifilm X-M1 te vervangen. Geschreven door: Kelsea Weber ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 14 INTRODUCTIE

Nadere informatie

HP TouchPad Bedieningsknop Assembly Vervanging

HP TouchPad Bedieningsknop Assembly Vervanging HP TouchPad Bedieningsknop Assembly Vervanging Vervang de bedieningsknop assemblage (power-knop, volumeknoppen en ambient light sensor) op de HP TouchPad. Geschreven door: Andrew Bookholt ifixit CC BY-NC-SA

Nadere informatie

ipod Touch 6 Generation beeldscherm verwijderen Vervanging

ipod Touch 6 Generation beeldscherm verwijderen Vervanging ipod Touch 6 Generation beeldscherm verwijderen Vervanging In deze gids zullen we laten zien hoe je de ipod touch 6's beeldscherm op te lossen Geschreven door: Aiden ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Nadere informatie

Oppo X9000 oortelefoon Luidspreker

Oppo X9000 oortelefoon Luidspreker Oppo X9000 oortelefoon Luidspreker Vervanging De oortelefoon spreker is wat stelt u in staat om telefoongesprekken te horen. Verwar dit niet met de onderste luidspreker drivers. Geschreven door: James

Nadere informatie

Geschreven door: Brad

Geschreven door: Brad LG Escape (P870) LCD-scherm vervangen Deze gids zal u tonen hoe u het LCD-scherm te vervangen op uw LG Escape (P870). Geschreven door: Brad ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 12 GEREEDSCHAPPEN:

Nadere informatie