DRINGENDE OPROEP OVERBLIJFKRACHTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DRINGENDE OPROEP OVERBLIJFKRACHTEN"

Transcriptie

1 Telefoon: november 2014 In dit nummer: Zending Personele zaken Oproep Welkom Pleinen Medicijngebruik Voorlichting VO Maandregel Lunchpauze 5 December Verkeer Mediawijsheid Schoonmaak Mail Gebedsgroep Nieuwsbrief Ouderbijdrage Overblijf Nieuwe kaarten Attentie Tot slot ZENDING Deze weken sparen we het zendingsgeld voor Dorcas. 'Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging.' Het geld dat we op school sparen wordt speciaal bestemd voor een doel waarbij kinderen in nood worde gesteund. Sparen jullie allemaal mee? Elke maandagochtend staan de zendingsbusjes in de klassen. In de afgelopen periode werd 542,28 gespaard voor dit project. Indira Adriaanse, Linde van Dijk, Sill de Ruijter en Julia Sluimer hebben 16,40 ingeleverd voor de bestrijding van het Ebolavirus. Dit is de opbrengst van ingezamelde lege flessen. PERSONELE ZAKEN Ziekte: Collega juf Janneke Groenewegen, leerkracht van groep 1A/2A, werd onlangs geconfronteerd met een bericht dat haar en ons met zorg vervulde. Bij haar is borstkanker geconstateerd. Zij heeft de afgelopen tijd enige dagen verzuimd om hiervoor onderzoek te ondergaan. Uit het onderzoek is gebleken dat het nog in een vroeg stadium is en de artsen hebben vertrouwen op een goede afloop. Op 21 november wordt zij geopereerd, waarna een periode van bestralingen zal volgen. Door deze omstandigheden kan zij enige tijd geen les geven. Ze wordt vervangen op maandag en dinsdag door juf Marian van der Veen en op woensdag en donderdag door juf Ina van Vliet. Wij hopen dat juf Janneke weer volledig mag herstellen en vinden het fijn als u met haar meeleeft en haar opdraagt in uw gebed. Ziekte: Administratief medewerkster Lia Kraaijeveld begint al weer wat te lopen met haar nieuwe knie. Ze komt al weer enkele uren op school om licht administratieve werkzaamheden te verrichten. Overlijden: Afgelopen dinsdag is onze oud-collega Ria Visser-Bakker op 53- jarige leeftijd overleden. Zij was de afgelopen maanden ernstig ziek. In de periode die zij bij ons werkte was duidelijk dat zij een heel sterke band had met haar leerlingen en hen ook bleef volgen wanneer zij hen niet meer in haar groep had. Zij stond positief in onze school. In de laatste jaren was zij met veel enthousiasme werkzaam in het voortgezet praktijk onderwijs. Wij wensen haar man Ardy en de kinderen Gods Kracht toe. DRINGENDE OPROEP OVERBLIJFKRACHTEN Er zijn steeds meer leerlingen die op school overblijven. Wij zoeken met spoed overblijfkrachten die ons team kunnen versterken. Heeft u interesse, neem dan contact op met juf Gonny (gonnym@rehobothschool.nl). Zij kan u vertellen wat er van u verwacht wordt.

2 pagina 2 WELKOM We heten Veerle Putters, Britt de Heer, Danae Postema, Janou de Ruiter, Lieke Boerman, Brent Baan, Dies Wietses, Roemer van Herwijnen en Mattanja Boer van harte welkom in groep 1C. PLEINEN In de herfstvakantie zijn de graafwerkzaamheden op de pleinen uitgevoerd. Op het onderbouwplein zijn daarna ook de hegjes geplant. De kinderen genieten nu al van hun doolhofje! Wat zal dat leuk worden als de heggen volgroeid zijn. Op 31 oktober is de appelboom geplant (zie persbericht) en inmiddels zijn ook 2 iepen geplaatst. Zo nu en dan wordt er geschilderd voor de panelen langs de voetbalkooi en de krijtboren van het onderbouwplein. In het voorjaar zullen de speelfiguren op de tegels worden aangebracht. MEDICIJNGEBRUIK EN MEDISCHE HANDELINGEN: In de laatstgehouden teamvergadering is het beleid rondom medicijngebruik aan de orde geweest. Hier zijn de volgende afspraken over gemaakt. Wij verstrekken in principe geen medicijnen (ook geen paracetamol e.d.) zonder dat daarover overleg is geweest met ouders. In geval van twijfel is er altijd overleg met één van de BHV-ers. Wanneer ouders verzoeken een bepaald medicijn te verstrekken, bijv. Ritalin, dan dient altijd het formulier medicijngebruik te worden ingevuld. Eén exemplaar wordt bewaard in de klassenmap en een kopie hiervan wordt bewaard in de map bij de administratie. Deze formulieren zijn tijdens de gespreksavonden aan ouders verstrekt waarvan kinderen medicijnen onder schooltijd nodig hebben. Wanneer ouders verzoeken om een medische handeling op school uit te voeren, bijv. het toedienen van een injectie, dan vindt er altijd een gesprek plaats met het hoofd BHV, waarbij gekeken wordt of wij deze verantwoording aan kunnen en of wij hier voor bevoegd zijn. Afspraken hierover worden ook dan schriftelijk vastgelegd. Wij willen heel zorgvuldig omgaan met deze afspraken. Er zijn ook extra afspraken gemaakt voor de overdracht van gegevens over medicijngebruik van leerlingen bij vervanging van leerkrachten. We vragen tegelijkertijd aan ouders van leerlingen die medicijnen gebruiken, of zij voor optimale omstandigheden willen zorgen. Lever de medicijnen aan in een goed sluitend doosje (Tupperware?) met duidelijk de naam van uw kind op het doosje. Er zijn zelfs doosjes met een ingebouwde wekker. Oudere kinderen kunnen bijv. een trilhorloge dragen dat hen waarschuwt op het innamemoment; dat komt ook van pas in de thuissituatie. VOORLICHTINGSAVOND OVER HET VOORTGEZET ONDERWIJS Dinsdagavond 25 november is er een voorlichtingsavond over het voortgezet onderwijs voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 8. Ook ouders van leerlingen uit groep 7 die al wat meer over het VO willen weten, zijn van harte uitgenodigd. Op deze avond zullen twee docenten uit het VO het één en ander vertellen over de verschillende vormen van voortgezet onderwijs. De avond begint om uur.

3 pagina 3 pagina 3 MAANDREGEL De komende weken staat de volgende regel centraal: IEDEREEN HOORT ERBIJ. Ik, jij, hij of zij iedereen hoort erbij! Het is gezellig om met elkaar te spelen op het plein en in de klas. Sommige kinderen hebben soms niemand om mee te spelen. Zij vinden het fijn om door een klasgenootje gevraagd te worden. LUNCHPAUZE Er zijn kinderen op onze school die de school zo prettig vinden dat zij in de lunchpauze maar heel even naar huis gaan, om daarna zo snel mogelijk weer terug te komen naar school. De pleinen worden echter ook gebruikt door de kinderen die op school overblijven. De kinderen die niet overblijven mogen pas na uur op het schoolplein. Wij verzoeken u daarom er op toe te zien dat uw kind(eren) niet te vroeg naar school gaan. SINTERKLAASFEEST 5 DECEMBER Sinterklaas heeft laten weten ook dit jaar de Rehobothschool te willen bezoeken. Hij zal dit doen op vrijdag 5 december. De kinderen worden deze dag gewoon in de klas ontvangen. GROEP 1 Groep 1 gaat op vrijdag niet naar school. Wij willen deze kinderen toch ook de mogelijkheid geven om het sinterklaasfeest mee te beleven. Daarom worden alle kinderen van groep 1 uitgenodigd om, samen met een ouder/verzorgende, bij de intocht op school aanwezig te zijn. Zij kunnen de Sint op een aangegeven plaats op het schoolplein op wachten. Natuurlijk worden de ouders en jongere broertjes en zusjes niet vergeten, zij kunnen achter de zandbak aan de kant van de Molenstraat ook meekijken. Groep 1 krijgt de gelegenheid om na aankomst nog even de Sint en zijn pieten in het speellokaal te ontmoeten. Daar heeft Sint nog een verrassing voor de kinderen, voordat ze weer met hun ouders/verzorgers naar huis gaan. GROEP 2 T/M 4 De kinderen van groep 2 t/m 4 mogen hun jas aanhouden en zullen daarna samen met de leerkracht naar de afgesproken plek op het schoolplein gaan. De kinderen van groep 2 t/m 4 gaan na de ontvangst weer naar hun eigen klas terug en zullen daar het Sinterklaasfeest verder vieren. GROEP 5 T/M 8 Ook de groepen 5 t/m 8 zullen op deze dag het Sinterklaasfeest vieren. Zij zullen hiervoor lootjes trekken op donderdag 20 november. De kinderen maken zelf een gedicht met surprise. De surprises mogen vanaf een kwartier voor schooltijd worden binnengebracht en de kinderen gaan daarna weer naar buiten.

4 pagina 4 ZICHTBAARHEID IN HET VERKEER Het thema van de kalender, dat we deze maand bespreken, is zichtbaarheid. Want herfst en winter staan gelijk aan donkere dagen, met vaak regenachtig weer. Het is dan belangrijk om er voor te zorgen dat de kinderen goed zichtbaar zijn in het verkeer. Kinderen die geen zin hebben om hun licht aan te doen, of die reflecterende materialen op hun tassen en kleding niet nodig vinden, hebben vaak niet in de gaten dat ze pas op het allerlaatste moment zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. U kunt als ouder helpen door ervoor te zorgen dat uw kind op pad gaat met een fiets met goed werkende verlichting en reflectie. Daarnaast kunt u reflecterend materiaal aanbrengen op tassen en kleding. Zelf het goede voorbeeld geven helpt natuurlijk ook! De boodschap is dus: zorg er voor dat je goed ziet en gezien wordt in het verkeer! Dan ben je veilig op weg. PS: op kunt u een digitale versie van de verkeerskalender bekijken. Ook zijn er leuke interactieve oefeningen in de plaat verwerkt, die u thuis met uw kind kunt doen. Op de site staat ook andere informatie voor ouders. WEEK VAN DE MEDIAWIJSHEID Met de Week van de Mediawijsheid vraagt Mediawijzer.net jaarlijks aandacht voor het belang van mediawijsheid voor kinderen. De Week van de Mediawijsheid wordt dit jaar voor de vijfde maal georganiseerd en vindt plaats van 21 tot en met 28 november Kijk voor meer informatie ook op de website: Mediamasters is een superspannend spel dat door de kinderen van groep 7 en 8 gespeeld wordt tijdens deze Week van de Mediawijsheid. Een spel waarbij kinderen kritisch leren kijken naar media (denk aan sociale media, maar ook kranten, radio, tv.). De leerlingen worden aan het begin van de week uitgedaagd om een probleem op te lossen door slim gebruik te maken van media. Hiervoor moeten zij samenwerken, doorzetten en creatief zijn. MediaMasters duurt een week en wordt elke dag ongeveer één uur in de klas gespeeld. Voor de winnende klassen zijn mooie prijzen te winnen. Waaronder een uitje voor de hele klas naar Beeld en Geluid in Hilversum! Kijk voor meer informatie op Rol ouders Kinderen kunnen voor de klas extra punten (jokers) verdienen met de zogenaamde Mediamissies. Deze kunnen eventueel thuis worden gemaakt. Ook kan het voorkomen dat u als ouder wordt betrokken bij deze opdrachten. In MediaMasters zit ook ieder jaar een Ouderopdracht. Dit jaar is de Ouderopdracht een vragenlijst die u samen met uw kind kunt invullen. Dit geeft u op een speelse manier de gelegenheid om met uw kind in gesprek te gaan over mediagebruik. Voor deze Ouderopdracht willen we u vragen om op 21, 22 of 23 november samen met uw kind de vragenlijst in te vullen. De kinderen kunnen hiermee voor hun klas weer een extra joker verdienen. De resultaten van de vragenlijst zullen volledig anoniem verwerkt worden in een rapport dat op de laatste dag van De Week van de Mediawijsheid (28 november) zal worden overhandigd aan de politiek en media tijdens een speciale kinderpersconferentie in Nieuwspoort in Den Haag. In het rapport komen de conclusies te staan over wat kinderen nu de belangrijkste digitale rechten vinden en hoe ouders daar tegenaan kijken. Uw kind weet de Ouderopdracht te vinden in de spelomgeving van MediaMasters. Voor de kinderen van groep 5 en 6 worden die week ook activiteiten georganiseerd die te maken hebben met mediawijsheid. We hopen met elkaar op een leerzame week!

5 pagina 5 pagina 5 SCHOONMAAKAVONDEN Er zijn weer twee momenten gepland waarop we samen met u de lokalen extra schoon willen maken. De data vindt u hieronder. De contactouder zal u vragen om op een van de avonden uw medewerking te verlenen bij het schoonmaken van het lokaal van uw kind(eren). Wij rekenen op uw inzet, want vele handen maken licht werk. Maandag 12 januari Cluster 2 Dinsdag 13 januari Cluster 1 Donderdag 15 januari Cluster 3 en 4 Maandag 22 juni Cluster 3 Dinsdag 23 juni Cluster 1 Donderdag 25 juni Cluster 2 en 4 MAILTJE NAAR DE LEERKRACHT? Wanneer u wilt kunt u een mail naar de leerkracht van uw kind sturen. Het mailadres van alle leerkrachten is als volgt samengesteld: Voornaam + eerste letter van de achternaam Als voorbeeld: janv@rehobothschool.nl. Ook nieuwe medewerkers en de lio s hebben zo n adres. GEBEDSGROEP Iedere 2 weken komt de gebedsgroep bij elkaar om te bidden voor school en alles/iedereen die daarbij hoort. Ook voor jou bidden we; elke keer komt er een andere groep aan de beurt die we in gebed bij onze Vader in de hemel brengen. Door het jaar heen worden zo alle kinderen van de school benoemd! Jij mag ons ook je bid en dank punten geven!! Dit kan door te mailen naar: gebedsgroep@rehobothschool.nl of door je punten op te schrijven en in de nieuwe bidbus / danktank te doen!! Hier zijn er twee van in de school; een hangt boven naast de personeelskamer, de andere gaat de groepen langs. De twee weken voordat jouw groep aan de beurt is om voor gebeden te worden zal deze bij jou in de klas staan. De bidbus / danktank zit op slot zodat je punten anoniem kunnen blijven, alleen de gebedsgroep heeft de sleutel. Als een van u het moeilijk heeft, laat hij bidden; is hij vrolijk laat hij een loflied zingen. Jak. 5;13 NIEUWSBRIEF DIGITAAL De zal alleen nog digitaal verschijnen. Voor ouders die geen mogelijkheden hebben de digitaal te ontvangen zullen enkele gedrukte exemplaren bij de administratie klaarliggen. U kunt deze daar zelf ophalen of door uw kind op laten halen. De data van verschijning zijn opgenomen in iedere. De is overigens ook te lezen via onze website Data waarop de nieuwsbrieven verschijnen (onder voorbehoud): 12 december 16 januari 13 februari 20 maart 17 april 5 juni 25 juni 10 juli OUDERBIJDRAGE De wetgever heeft bepaald dat de ouderbijdrage vrijwillig is. In de bijdrage zit echter ook het bedrag dat is verschuldigd voor het schoolreisje. Wanneer dit bedrag niet wordt voldaan kan uw kind niet deelnemen aan het schoolreisje. We hopen de ouderbijdrage spoedig te mogen ontvangen. Indien u problemen heeft met de financiële afwikkeling, neemt u dan even contact op met de directeur.

6 pagina 6 OVERBLIJF Na de herfstvakantie zijn er wat zaken gewijzigd bij de overblijf: De kinderen van groep 3 en 4 melden zich eerst bij een overblijfkracht (zetten hun overblijftas in de hal) en gaan hierna naar buiten. Zij spelen buiten tot uur en gaan hierna naar binnen om te eten in de overblijfruimte. Om uur lopen zij weer zelfstandig naar hun eigen groep. Aangezien de kinderen van groep 3 en 4 pas om uur naar beneden komen zullen de meeste ouders dan al van het plein zijn. Voor de kinderen van de groepen 1 en 2 blijft het overblijven min of meer hetzelfde (de groep is alleen kleiner). Rond uur gaan zij naar de overblijfruimte om te eten en de kinderen gaan rond uur naar buiten. Om uur gaan de kinderen van groep 1 en 2, net als nu, weer naar binnen en worden om uur door hun eigen leerkracht in de overblijfruimte opgehaald. Wanneer het regent tijdens het overblijven eten de kinderen die dag gezamenlijk in de overblijfruimte. Deze verandering was nodig om het overblijven voor de kinderen en overblijfkrachten overzichtelijk en gezellig te houden. NIEUWE KAARTEN Na de herfstvakantie zijn er nieuwe kaarten te verkrijgen bij de administratie: 10 X overblijven 15,00 20 X overblijven 30,00 30 X overblijven 45,00 40 X overblijven 60,00 50 X overblijven 75,00 Let op: De overblijfkaarten worden voortaan op school bewaard in de map van de overblijfkrachten, zodat deze niet weg kunnen raken. Wanneer de kaart vol is, wordt deze meegegeven naar huis zodat u weet dat het tijd is om een nieuwe kaart te kopen. Betaling van de kaarten kan ook via de bank: NL55RABO Wilt u daarbij de naam en de groep van uw kind(eren) vermelden, het aantal kaarten en het soort kaart (10, 20, 30, 40 50)? Wij verzoeken u vriendelijk om ons via de mail een bericht te sturen (info@rehobothschool.nl) wanneer u via de bank betaalt. Wilt u in deze mail ook het aantal en soort kaart(en) vermelden? Wij kunnen dan meteen een kaart voor uw kind(eren) in de map van de overblijfkrachten doen.

7 pagina 7 ATTENTIE Onlangs heeft u in de krant kunnen lezen dat de manier van inzameling van onder meer blik verandert bij de gemeente. Klaas Maat gaat gewoon door met het inzamelen van blik voor goede doelen! Blijft u dus vooral uw blik etc. bij hem aanbieden, want daarmee steunt u de goede doelen! TOT SLOT In de onderstaande tekst staan enkele woordjes met een blauwe kleur. Wanneer je daarop klikt (Ctrl + klik) krijg je het verhaal van Sint Maarten (zijn afbeelding kom je vaak tegen wanneer je op reis gaat en weleens kerken bezoekt) en een kleurplaat. Let ook op liedjes en de prachtige kindergebeden! (Je kunt ook de blauwe woorden selecteren, vervolgens met de rechter muisknop klikken en daarna klikken op: hyperlink openen.) Van: kijktafels.blogspot.nl. Mantel - Psalm 89:9 Heer, God van de hemelse machten, Heer, wie is zo sterk als u? Trouw omhult u als een mantel. Psalm 89:9 Kinderen leren veel nieuwe woorden. Tussen de 6 en 8 jaar schijnt er een taalgolf te zijn en leren kinderen gemiddeld 12 nieuwe woorden per dag. Meestal merk je dan aan tafel dat er opeens een nieuw woord klinkt in het gesprek. En soms ben je erbij als ze zo'n ontdekking doen. Zoals het woord mantel. Niet een woord wat we dagelijks gebruiken, maar binnenkort vieren we Sint Maarten en als dan het verhaal vertelt, dan weet ook de jongste opeens wat een mantel is. Het mooie is dat door zo'n nieuw woord er gelijk ook Bijbelteksten zijn die je beter begrijpt. Zoals dit vers in Psalm 89:9. God heeft ook een mantel aan. Zo'n jas die helemaal om je heen zit. Hem kun je herkennen aan Zijn trouw. Hij zal altijd doen wat Hij beloofd heeft. In de week waarin we Sint Maarten vieren, maar ook Sinterklaas welkom gaan heten, is deze tekst over de mantel van God gelijk ook een soort belijdenis. Er liepen en lopen op aarde bijzondere mensen rond, maar niemand is er zo sterk en zo trouw als onze God. Voor de kijktafel heb ik het dit keer simpel gehouden; een leuke kleurplaat volstaat.

nieuwsbrief 18 NOVEMBER 2015

nieuwsbrief 18 NOVEMBER 2015 Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 18 NOVEMBER 2015 In dit nummer: pagina 1: Personele zaken Welkom Dankdag Te laat pagina 2: Kanjertraining Sinterklaasfeest pagina 3: Kerstwandeling Schoonmaak

Nadere informatie

17 OKTOBER 2014. WELKOM We heten Lieke Scherrenberg van harte welkom in groep 1C. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.

17 OKTOBER 2014. WELKOM We heten Lieke Scherrenberg van harte welkom in groep 1C. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 17 OKTOBER 2014 In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Welkom Kick-off Pleinen Appelboom Dankdag Oudergesprekken Workshops Voorlichting VO Maandregel

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos.

Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 6 december 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Welkom Hoofdluis Maandregel Continurooster en Nieuwjaar Ouderbijdrage Schooldammen Schoonmaak

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Vandaag is het volgende bekend gemaakt.

Vandaag is het volgende bekend gemaakt. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 12 december 2014 In dit nummer: Nieuwe directeur Advent-Kerst- Oudjaar- Nieuwjaar Zending Personele zaken Peiling Kerk-school-gezin Continurooster Jubileum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

21 juni 2013. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl. In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig

21 juni 2013. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl. In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 21 juni 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Nieuwsbrief Schoolreisje Overgang Themabijeenkomst Rapport en gespreksavond Schooltijden Laatste

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Oktober 2013 Algemeen

Oktober 2013 Algemeen Oktober 2013 Algemeen Na een heerlijke week vakantie te hebben gehad, zijn we nu weer hard aan het werk. Voor de vakantie hebben we het thema hoe gaat het met je? afgerond. Maandag 4 november zullen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas www.cbshetkompasajp.nl januarifebruari 2019 Nieuws uit CBS Het Kompas Het nieuwe kalenderjaar start in januari en februari met de onafhankelijke toetsen en de rapportbesprekingen. Met de onafhankelijke

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Roerdompplein 19, 2025 CS Haarlem * tel 023-5370413; fax 023-5492405; e-mail: directeur@kon-emmaschool.nl MR VERKIEZINGEN Een aantal weken geleden hebben wij in de

Nadere informatie