Basis Motoropleiding (rijbewijsopleiding)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basis Motoropleiding (rijbewijsopleiding)"

Transcriptie

1 Basis Motoropleiding (rijbewijsopleiding) Als je kiest voor deze opleiding dan kies je voor: Onze basis motoropleiding is bestemd voor (aspirant) motorrijders die het motorrijbewijs willen halen, en willen leren zien, denken en doen als motorrijder. Je bent op zoek naar kwaliteit en staat open voor een opleiding die meer van je vraagt dan basisvaardigheden. Je bent bereid om te investeren in jezelf en wilt een rijschool die integriteit, creativiteit en professionaliteit als kernwaarden hanteert. Specifieke motorrijschool (begeleiding met volgmotor) Privé begeleiding van dezelfde instructeur (Bas) Duidelijke opleiding- en lesstructuur Categorieën A2, A (geen A1). Aanvangseisen Geldig rijbewijs B óf geldig theoriecertificaat motor Minimale leeftijd 20 jaar (A2) Minimale leeftijd 24 (A) Startdata: Doorlopend (maart t/m december) Lestijden: Zaterdag: 9:00 uur, 11:00 uur, 13:30 uur, 15:30 uur Zondag: 9:00 uur, 11:00 uur, 13:30 uur, 15:30 uur Maandag: 10:00 uur, 12:00 uur, 14:30, 16:30 uur Dinsdag: 9:00 uur, 11:00 uur, 13:00 uur Woensdag: 9:00 uur, 11:00 uur, 13:00 uur Prijs: Inhoud: Vanwege de veiligheid is er geen rijles in het donker! 50,- proefles (120 minuten, ook als cadeaubon beschikbaar) 975,- (Startpakket) 2.225,- (Basispakket) Zie prijslijst Startpakket: 8 x 1,5 uur privé motorrijles van dezelfde instructeur, CBR examen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD), incl. Eigen Verklaring en eigen leermiddelen. Basispakket: 25 x 1,5 uur privé motorrijles van dezelfde instructeur, CBR examen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD), incl. Eigen Verklaring en eigen leermiddelen.

2 Proefles: Onze Basis Motoropleiding wordt voorafgegaan aan een (proef-)motorrijles van twee uur. Deze kost eenmalig 50,- en is bedoeld om je vrijblijvend kennis te laten maken met de rijschool, instructeur en de manier van lesgeven. Tijdens deze proefles wordt uitleg gegeven over de (opbouw van de) opleiding en wat je bij het starten van de opleiding kunt verwachten. De proefles is geheel vrijblijvend en ook als cadeaubon beschikbaar. Neem contact op voor een proefles. Onze proefles is tevens beschikbaar als cadeaubon. De cadeaubon wordt voorzien van een unieke code en wordt digitaal toegezonden. Een leuk en origineel cadeau voor iemand die altijd al heeft willen motorrijden of het gewoon eens wil proberen. Ik wil een cadeaubon bestellen. Opbouw van de opleiding De Basis Motoropleiding bestaat uit 3 fases: Theorie Voertuigbeheersing Verkeersdeelname De theorie Theorie is de basis voor de praktijk. Naast het welbekende theorieboek ondersteunen wij onze cursisten hoofdzakelijk met eigen leermiddelen. Na iedere rijles ontvang je een Hand-out waar alle ins- en outs van die les nog eens staan beschreven. En dat is uniek in de rijschoolwereld.

3 Tijdens de praktijkopleiding werk je zo al aan een groot gedeelte van de theorie die je nodig hebt voor het behalen van je theoriecertificaat A. Via de rijschool kun je een theorieboek en oefen CD-ROM gratis, onder betaling van borg, lenen. Als je in het bezit bent van een autorijbewijs dan hoeft het theoriecertificaat A (motor) nog niet behaald te zijn om te mogen starten met motorrijlessen. De theorie moet uiterlijk behaald zijn vóór het examen verkeersdeelname. Heb je nog geen autorijbewijs, dan moet je het theoriecertificaat A al behaald hebben voordat je mag beginnen met motorrijlessen. Het theorie-examen Het theorie-examen motor bestaat uit 50 meerkeuze, ja/nee- en invulvragen. Hier moet je er minimaal 44 goed van beantwoorden. Het examen kun je zelf plannen op de website van het CBR. Als je geslaagd bent blijft dit resultaat 18 maanden geldig. Geen belemmering dus om snel te beginnen! Ga voor meer informatie over het theorie-examen hier naar de website van het CBR. Eerste praktijkfase: voertuigbeheersing De eerste fase van de opleiding bestaat uit het ontwikkelen van voldoende voertuigbeheersing. De eerste lessen zal de instructeur met jou achterop de motorfiets richting een rustige locatie rijden, waar je de basis van de motor leert kennen. Zodra je voldoende controle hebt rijdt je zelfstandig van en naar deze locatie. De instructeur zit dan bij jou achterop of volgt je op zijn eigen motor. Pas zodra je de gehele fase voertuigbeheersing hebt doorlopen wordt gestart met motorrijles op de openbare weg. In deze fase komen de volgende onderdelen aan bod: Basis voertuigbeheersing Schakelen Leuntechniek en slalom Stuurtechniek en uitwijken Remmen Omkeren Manoeuvreren Langzaam divers Accelereren en vertragen Hellingproef en mentale training Techniek (omsloten in voornoemde lessen) Examentraining Deze fase is zoveel mogelijk praktijkgericht. We leggen uit waar en wanneer je bepaalde technieken kunt inzetten in de praktijk (verkeersdeelname) en oefenen deze technieken op ons oefenterrein. Hierbij maken we gebruik van zelf ontwikkelde oefeningen, die soms een stapje verder gaan dan het gevraagde eindniveau van het CBR. Zodra je de lessen in deze fase hebt doorlopen gaan we bewust trainen met de CBR examenoefeningen.

4 Examen voertuigbeheersing (AVB) Het CBR kent 12 oefeningen waarvan 4 oefeningen verplicht zijn. Je moet hierbij denken aan een slalom, uitwijkoefening, een parkeeroefening en een noodstop. Op het examen moet je 7 oefeningen uitvoeren, waarvan er minsten 5 voldoende moeten zijn. Iedere oefening mag je, indien nodig, eenmalig herkansen. Dit examen wordt aangevraagd via de rijschool. Als je geslaagd bent blijft dit resultaat 12 maanden geldig. Ga voor meer informatie over het AVB examen hier naar de website van het CBR. Tweede praktijkfase: openbare weg Zodra je voldoende voertuigbeheersing hebt of reeds geslaagd bent voor het AVB examen gaan we de openbare weg op. We leren je kijken, denken en doen als motorrijder. Als je het autorijbewijs al hebt is dit een goede basis, maar ook niet meer dan dat. Een goede motorrijder maakt het verschil met een goede gevaarherkenning (risicoperceptie) en de wijze waarop hij op signalen in het verkeer reageert. Goed gebruik van positie en snelheid zijn elementaire vaardigheden. Je beschikt over véél meer kennis en kunde dan de gemiddelde bestuurder. In deze fase komen de volgende onderdelen aan bod: Basis en Stop & Go Positie en kijktechniek Voorbijgaan, tegenkomen, inhalen Kruispunten en afslaan Invoegen, uitvoegen en gedrag op de auto(snel)weg Demo rit Risicoperceptie Videoanalyse Navigatie, oriëntatie en clusteropdrachten Techniek (omsloten in voornoemde lessen) Examenuitleg- en route. Examentraining Examen verkeersdeelname (AVD) Het AVD examen duurt 55 minuten, waarin je een rit maakt door het verkeer van ongeveer 35 minuten. Je krijgt enkele technische vragen over de motorfiets. De examinator let in de rit onder andere op je positie, kijkgedrag, motorbeheersing en toepassing van de verkeersregels. Als je geslaagd bent kun je binnen een werkdag je rijbewijs aanvragen bij de gemeente en krijg je een officieel certificaat van de opleiding thuisgestuurd.

5 Veel gestelde vragen (FAQ) Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Dé vraag waar niet zomaar een antwoord op gegeven kan worden. Na ongeveer twee uur motorrijden kan de instructeur een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen. Wij hanteren de volgende staffel: Zeer snelle cursist (natuurtalent) (5%) Snelle cursist (10%) Gemiddelde cursist (50%) Onder gemiddelde cursist (20%) Trage cursist (15%) Je hebt al veel ervaring met (schakel- )brommer of motorrijden en hebt duidelijk talent. Je bent leerbaar en pakt nieuwe zaken zeer snel op. Je basis verkeersdeelname-kennis en vaardigheid is ruim bovengemiddeld. Bepaalde opleidingsonderdelen behoeft nauwelijks of geen aandacht. Je hebt geen of enige ervaring met (schakel-)brommer of motorrijden en pakt nieuwe zaken bovengemiddeld snel op. Je basis verkeersdeelname-kennis en vaardigheid is goed. Bepaalde opleidingsonderdelen behoeft weinig aandacht. Je heb geen ervaring met (schakel- )brommer of motorrijden en pakt nieuwe zaken gemiddeld snel op. Je basis verkeersdeelname-kennis en vaardigheid kan best wat opgefrist worden. Bepaalde opleidingsonderdelen behoeft extra aandacht. Motorrijden is nieuw voor je. Nieuwe zaken pak je niet snel op. Je hebt moeite met bepaalde vaardigheden en je basis verkeersdeelname-kennis en vaardigheid heeft duidelijk aandacht nodig. Bepaalde opleidingsonderdelen behoeft extra aandacht. Motorrijden vind je moeilijk en spannend, en dat maakt je onzeker. Je hebt erg veel moeite bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen en het voelt soms alsof het nooit gaat lukken. Bepaalde opleidingsonderdelen behoeft veel aandacht. Je bent een doorzetter en wil het einddoel bereiken lessen van 1,5 uur (7, lessen van 1,5 uur (30 37, lessen van 1,5 uur (37, lessen van 1,5 uur ( lessen van 1,5 uur (60 112,5

6 Hoe lang duurt de Basis Motoropleiding? Met een gemiddeld aantal lessen is de doorlooptijd gerekend met één rijles per week ongeveer 6 maanden. Les je meerdere keren per week, dan wordt de doorlooptijd aanzienlijk verkort. Kan ik meerdere keren per week les nemen? Zolang de agenda dit toelaat, ja. We kunnen niet voorafgaand of tijdens de opleiding niet garanderen. Onze kracht (persoonlijke begeleiding van één instructeur) is soms een nadeel. Vol=Vol. Vraag ons naar de mogelijkheden. Kan ik tegelijk met iemand anders les nemen? Nee. Dit gaat altijd ten koste van de leergang. Het leertempo is zelden gelijk aan een andere cursist en de instructeur moet zijn aandacht over meerdere cursisten verdelen. We kiezen bewust voor één op één begeleiding. Kan ik op een vaste dag en tijd afspreken voor mijn rijles? Ja, in principe kan dat. Wegens bijzonderheden of wisselende examentijden zal er soms (in overleg) een les worden verzet. Kan ik korting krijgen? Ja. Als je een lespakket neemt dan krijg je korting op de totaalprijs. Tevens krijg je als cursist van Vizier korting op kleding en voortgezette rijopleidingen. Heb je nog specifieke vragen? Of wil je een proefles plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het motor rijbewijs. Als je op theorie-examen gaat heb je nodig:

Het motor rijbewijs. Als je op theorie-examen gaat heb je nodig: Het motor rijbewijs Motorrijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en niet zonder reden. Door de toegenomen verkeersdrukte kiezen steeds meer mensen er voor om de motor voor woon werk verkeer

Nadere informatie

Even vooraf.. Motorrijden heeft veel voordelen, echter het heeft ook veel nadelen..

Even vooraf.. Motorrijden heeft veel voordelen, echter het heeft ook veel nadelen.. Even vooraf.. Als je 18 jaar of ouder bent, dan mag je motorrijlessen nemen. Kies je ervoor om op je 18e, 19e of 20e jaar examen te doen, dan zul je een rijbewijs ontvangen voor de lichte categorie motor.

Nadere informatie

Hallo mogen wij ons even voorstellen

Hallo mogen wij ons even voorstellen Hallo mogen wij ons even voorstellen Wij zijn Verkeersschool Janssen en bedanken je voor het benaderen van informatie over jou rijopleiding. Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en

Nadere informatie

Het rijbewijs voor motor en motorscooter. Het rijbewijs voor motor en motorscooter maart 2011 1

Het rijbewijs voor motor en motorscooter. Het rijbewijs voor motor en motorscooter maart 2011 1 Het rijbewijs voor motor en motorscooter Motorrijden is populair bij jong en oud. Als motorrijder bent u wel kwetsbaar. Daarom heeft Europa een strenge wetgeving voor het motorrijbewijs. Wat u moet doen

Nadere informatie

HET AUTORIJBEWIJS. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht).

HET AUTORIJBEWIJS. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht). HET AUTORIJBEWIJS Het rijbewijs B is het meest gewilde rijbewijs en daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Hieronder vind je informatie over de theorie en over de praktijk. Heb je na het lezen

Nadere informatie

GEZONDHEIDSVERKLARING THEORIE

GEZONDHEIDSVERKLARING THEORIE Motor A Met mooi weer heerlijk toeren met de motor, hoe leuk is dat?! Maar voordat je mag motorrijden moet je eerst je rijbewijs halen. Wat je daarvoor moet doen, leggen wij uit in deze folder. Voor het

Nadere informatie

Het rijbewijs voor motor en motorscooter

Het rijbewijs voor motor en motorscooter Het rijbewijs voor motor en motorscooter Motorrijden is populair bij jong en oud. Als motorrijder ben je wel relatief kwetsbaar. Daarom is er in Europa een strenge wetgeving voor het motorrijbewijs van

Nadere informatie

Motor. Verkeersschool Cranenbroek. In deze brochure vindt u alles wat u moet weten voor en tijdens uw opleiding voor de motor.

Motor. Verkeersschool Cranenbroek. In deze brochure vindt u alles wat u moet weten voor en tijdens uw opleiding voor de motor. Verkeersschool Cranenbroek Motor In deze brochure vindt u alles wat u moet weten voor en tijdens uw opleiding voor de motor. Verkeersschool Cranenbroek Instraat 21 St.Luciastraat 9 0495-49 17 14 www.verkeersschoolcranenbroek.nl

Nadere informatie

Voorwoord. Bewaar deze brochure goed zodat u tijdens uw opleiding het een en ander kan nalezen/terug kijken.

Voorwoord. Bewaar deze brochure goed zodat u tijdens uw opleiding het een en ander kan nalezen/terug kijken. Rijopleiding Motor 2019 Voorwoord Hartelijk dank voor uw interesse in onze verkeersschool. Wij willen u middels deze brochure een wegwijs maken in de nieuwe actuele regels van het motorrijbewijs. Bewaar

Nadere informatie

Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl

Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl Je rijbewijs is een eenmalige investering waarvan je jou leven lang profijt kunt

Nadere informatie

Try the Bike. Twijfel je of zo n motor wel iets voor jou is? Schrijf je dan in voor Try the Bike. Vraag nu de Try the Bike aan!

Try the Bike. Twijfel je of zo n motor wel iets voor jou is? Schrijf je dan in voor Try the Bike. Vraag nu de Try the Bike aan! MT STIP TKSTN PORTFOLIO Brochures Klant: Verkeersschool Oosterpoort Ook geschreven door Met Stip Omschrijving: tekstn Brochure MOTORRijBwijs MOTOR RIJBWIJS Brochuretekst Motorrijbewijs Met Stip Teksten

Nadere informatie

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen www.cbr.nl Voor het verkrijgen van het bromfietsrijbewijs officieel het rijbewijs AM moet je vanaf 1 maart 2010

Nadere informatie

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het verkrijgen van het bromfietsrijbewijs officieel het rijbewijs AM moet je vanaf 1 maart 2010 zowel een

Nadere informatie

Informatiepakket. Rijopleiding B

Informatiepakket. Rijopleiding B Informatiepakket Rijopleiding B Maastricht, 16 oktober 2012 Beste Sauriër, Allereerst willen wij je bedanken voor je interesse in het volgen van een rijopleiding bij onze rijschool: In dit informatiepakket

Nadere informatie

Benieuwd wat je in een lesauto allemaal kunt leren? En hoe het voelt om in een rijsimulator te zitten? Vraag dan nu de gratis proefles aan!

Benieuwd wat je in een lesauto allemaal kunt leren? En hoe het voelt om in een rijsimulator te zitten? Vraag dan nu de gratis proefles aan! MET STIP TEKSTEN PORTFOLIO Brochures Klant: Verkeersschool Oosterpoort Ook geschreven door Met Stip Omschrijving: teksten Brochure AutorijBEwijs AUTO RIJBEWIJS Brochuretekst Autorijbewijs Met Stip Teksten

Nadere informatie

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis Informatieboekje Verkeersschool Eddy Bouwhuis 1 Verkeersschool Eddy Bouwhuis Adres : Hugo de Grootstraat 6 7942 HA MEPPEL Telefoon : 0522 24 22 22 Fax : 0522 240 250 E-mail Website : info@eddybouwhuis.nl

Nadere informatie

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen GRATIS E-BOOK 20 geheime tips om snel Welkom bij Het Rijhuis! Wil jij graag je rijbewijs halen? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij zijn een kleine rijschool in Zuid-Limburg die gespecialiseerd is

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Vanaf 1 maart 2010 moet u voor het halen van het rijbewijs voor de brommobiel een theorie- en een praktijkexamen afleggen.

Nadere informatie

ACTIEF Ruim 25 jaar toonaangevend in Regio Rotterdam & Den Haag! www.autorijschoolactief.nl Rijschool ACTIEF, een begrip sinds 1988 Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de rijopleidingen. Dat dit

Nadere informatie

Theorie Lesmateriaal (boeken) 22,50 Theorie examen CBR 40,- Online theoriecursus

Theorie Lesmateriaal (boeken) 22,50 Theorie examen CBR 40,- Online theoriecursus Bromfiets opleidingen Bromfiets opleidingen Prijzen Theorie Lesmateriaal (boeken) 22,50 Theorie examen CBR 40,- Online theorie cursus 35,- Praktijk Rijles (per uur) 44,- Rijles (per 1½ uur) 66,- Praktijk

Nadere informatie

Nieuwe regels voor het rijbewijs A. Voor bestuurders van een motor of motorscooter

Nieuwe regels voor het rijbewijs A. Voor bestuurders van een motor of motorscooter Nieuwe regels voor het rijbewijs A Voor bestuurders van een motor of motorscooter Wilt u binnenkort uw rijbewijs halen voor het besturen van een motor of motorscooter? Dan moet u rekening houden met nieuwe

Nadere informatie

HET AUTORIJBEWIJS. De praktijk

HET AUTORIJBEWIJS. De praktijk HET AUTORIJBEWIJS Het rijbewijs B is het meest gewilde rijbewijs en daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Hieronder vind je informatie over de theorie en over de praktijk. Heb je na het lezen

Nadere informatie

Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM!

Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM! Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM! Binnenkort ga je jouw eerste rijles nemen, helemaal leuk! Kies vooral een rijschool die bij je past. Wij maken die keuze graag wat makkelijker voor je! Elk jaar leiden

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Vanaf 1 maart 2010 moet u voor het halen van rijbewijs voor de brommobiel een theorie- en een praktijkexamen afleggen.

Nadere informatie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is! Even vooraf.. De rijschool Harm Hoek (- Averdijk) bestaat sinds 1 april 1999. Wij geven rijles voor auto, motor, aanhangwagen en bromfiets. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij

Nadere informatie

RIJSCHOOL. Wat moet je doen?

RIJSCHOOL. Wat moet je doen? RIJSCHOOL Christina, Alfonso, Tai en Linda willen leren autorijden. Ze hebben het theoretische examen al afgelegd. Nu willen ze oefenen voor het praktijkexamen. Ze zoeken een rijschool. Jij helpt hen.

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het rijbewijs voor de brommobiel moet u slagen voor een theorie- en een praktijkexamen. Deze examens zijn ingevoerd

Nadere informatie

Hulswitweg47G BG Haarlem Tel: Whatsapp: Web:rijschool023.nl

Hulswitweg47G BG Haarlem Tel: Whatsapp: Web:rijschool023.nl Hulswitweg47G 054 2031BG Haarlem Tel:023-7854052 Whatsapp:06-23236393 Email:info@rij023.nl Web:rijschool023.nl Page1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Welkom bij Rijschool 023... 2 Introductie autorijbewijs

Nadere informatie

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Voorwoord De Rijopleiding in Stappen is een moderne rijopleiding. Met een fors hoger slagingspercentage dan

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het rijbewijs voor de brommobiel moet u slagen voor een theorie- en een praktijkexamen. Deze examens zijn ingevoerd

Nadere informatie

<<RIJOPLEIDING IN STAPPEN>> Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!!

<<RIJOPLEIDING IN STAPPEN>> Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!! Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!! Voorwoord De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een nieuwe, moderne rijopleiding.

Nadere informatie

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis Informatieboekje Verkeersschool Eddy Bouwhuis 1 Verkeersschool Eddy Bouwhuis Adres : Hugo de Grootstraat 6 7942 HA MEPPEL Telefoon : 0522 24 22 22 Fax : 0522 24 02 50 E-mail : info@eddybouwhuis.nl Website

Nadere informatie

HOE BEHAAL IK EEN RIJBEWIJS?

HOE BEHAAL IK EEN RIJBEWIJS? HOE BEHAAL IK EEN RIJBEWIJS? Hoe behaal je in België een rijbewijs? Welke examens moet je afleggen? Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2 en zoek de antwoorden in de tekst op blad 3. Op blad 4

Nadere informatie

Je rijbewijs halen, ook als je autisme of ADHD, hebt. Het Kan!

Je rijbewijs halen, ook als je autisme of ADHD, hebt. Het Kan! Uitgebreid Artikel Rijles, autisme, adhd Je rijbewijs halen, ook als je autisme of ADHD, hebt. Het Kan! Inleiding Tegenwoordig kun je al starten met lessen als je 16,5 jaar bent. Iedere jongere wil wel

Nadere informatie

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer?

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer? Het praktijkexamen leerboek Hoe slaag ik in 1 keer? Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Het praktijkexamen Opstarten schakelen afsluiten Snelheid Kijktechniek Knipperen Plaats op de

Nadere informatie

Rijbewijs C1.

Rijbewijs C1. Rijbewijs C1 Waarom kiezen voor Blom? o In 7 dagen het rijbewijs o Theorie middels E-learning o Ervaren enthousiaste instructeurs o Altijd je planning en facturen bij de hand met onze speciale Blom app!

Nadere informatie

BUS (RIJBEWIJS D) Zorgeloos rijden Zorgeloos begeleiden Zorgeloos opleiden. Klompenmakerstraat 19 1991 JJ Velserbroek Tel: 023-53 70 408.

BUS (RIJBEWIJS D) Zorgeloos rijden Zorgeloos begeleiden Zorgeloos opleiden. Klompenmakerstraat 19 1991 JJ Velserbroek Tel: 023-53 70 408. BUS (RIJBEWIJS D) DE THEORIE Elke opleiding voor het D-rijbewijs begint met de theorie. Iedere kandidaat moet naast verkeerskennis ook beschikken over autotechnische- en administratieve kennis. Om beroepsmatig

Nadere informatie

HET bromfiets- en motorrijbewijs * (rijbewijs A)

HET bromfiets- en motorrijbewijs * (rijbewijs A) HET bromfiets- en motorrijbewijs * (rijbewijs A) * vanaf 1 mei 2013 Ervaring en vertrouwen Een ontspannen tochtje op zondag. Een weekendje weg. Elke dag vlot door de files. Er zijn redenen te over waarom

Nadere informatie

Examen doen voor de auto

Examen doen voor de auto Examen doen voor de auto Voor het autorijbewijs (categorie B) moet u theorieexamen en praktijkexamen doen. Het theorie-examen test of u beschikt over voldoende verkeersinzicht en kennis van de regels.

Nadere informatie

Je rijbewijs. halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer

Je rijbewijs. halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer Je rijbewijs halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer Alles over je rijbewijs Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid tel. 02 244 15 11 www.bivv.be Groep van erkende Ondernemingen

Nadere informatie

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs. Informatie over het theorie- en het praktijkexamen

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs. Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het bromfietsrijbewijs moet u theorie-examen en praktijkexamen doen. test of u beschikt over voldoende verkeersinzicht

Nadere informatie

Rijschool VAN DE VYVER

Rijschool VAN DE VYVER Vrachtwagen CLASSIC Rijschool VAN DE VYVER www.rijschoolvandevyver.com rijschool.vandevyver@telenet.be Tel 09/33 88 045 GSM 0475/ 371 751 Erkenning 2533 Ondernemingsnummer BE 0450 829 076 9052 ZWIJNAARDE-GENT

Nadere informatie

INFORMATIE RIJ-OPLEIDING

INFORMATIE RIJ-OPLEIDING INFORMATIE RIJ-OPLEIDING VRACHTWAGEN & AANHANGWAGEN ACHTER VRACHTWAGEN Voor persoonlijke informatie Openingstijden kantoor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag REGULIERE RIJOPLEIDING CATEGORIE C

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jean- Paul

Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jean- Paul Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jean- Paul Beste cursist, Je hebt gekozen voor een rijopleiding bij Verkeersschool Jean Paul. Een verstandige keus, want bij deze rijschool weet je zeker dat je kiest

Nadere informatie

proef Het vernieuwde theorie-examen voor de auto Per 1 maart 2009 bevat het theorie-examen voor de auto naast de onderdelen verkeersregels en

proef Het vernieuwde theorie-examen voor de auto Per 1 maart 2009 bevat het theorie-examen voor de auto naast de onderdelen verkeersregels en proef Het vernieuwde theorie-examen voor de auto Per 1 maart 2009 bevat het theorie-examen voor de auto naast de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht ook een onderdeel gevaarherkenning. CBR - Het

Nadere informatie

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Voorwoord Het rijexamen is onvermijdelijk een momentopname. Een succesvol examen garandeert dus niet dat

Nadere informatie

Je rijbewijs. halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer

Je rijbewijs. halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer Je rijbewijs halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer Alles over je rijbewijs Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid tel. 02 244 15 11 www.bivv.be Groep van erkende Ondernemingen

Nadere informatie

Voormeting kandidaat

Voormeting kandidaat K1 Voormeting kandidaat Beste kandidaat, Het CBR is aan het onderzoeken of het nieuwe faalangstexamen voldoet aan de verwachtingen en aan de eisen van de minister van Verkeer en Waterstaat. Dit onderzoek

Nadere informatie

3. Je examen moet binnen twee weken nadat je dat aangevraagd en betaald hebt door de rijschool bij het CBR zijn aangevraagd.

3. Je examen moet binnen twee weken nadat je dat aangevraagd en betaald hebt door de rijschool bij het CBR zijn aangevraagd. ALGEMENE VOORWAARDEN van Pieters Rijopleidingen Per 1 augustus 2009 Artikel 1 De rijschool moet zich aan de volgende afspraken houden: 1. Je krijgt theorie- en praktijkles van een rij-instructeur die aan

Nadere informatie

Vraag en antwoord T-rijwijs

Vraag en antwoord T-rijwijs Vraag en antwoord T-rijwijs Deze vragen en antwoorden geven de nodige uitleg over de invoering van het T-rijbewijs. De afkorting LBT staat voor land- en bosbouwtrekker en MMBS is een afkorting voor motorrijtuig

Nadere informatie

Uitleg Certificaat BuitenRijden en FNRS Ruiterbewijs voor ruiters

Uitleg Certificaat BuitenRijden en FNRS Ruiterbewijs voor ruiters Uitleg Certificaat BuitenRijden en FNRS Ruiterbewijs voor ruiters Versie: januari 2012 De opleiding Leer buitenrijden met plezier is ontwikkeld om ruiters op een plezierige en veilige manier op te leiden

Nadere informatie

Pluslessen. Lesbrief 37. Het rijexamen. Wat leert u in deze les? Succes! http://www.edusom.nl. 0 Woorden over autorijden

Pluslessen. Lesbrief 37. Het rijexamen. Wat leert u in deze les? Succes! http://www.edusom.nl. 0 Woorden over autorijden Pluslessen http://www.edusom.nl Lesbrief 37. Het rijexamen Wat leert u in deze les? 0 Woorden over autorijden 0 Informatie over het rijexamen begrijpen Succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren

19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren Auto Examen Tips BUBY.nl Kijk op onze Website voor meer tips. 19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren Een goed begin is het halve werk! Je hebt die uitdrukking vast weleens gehoord.

Nadere informatie

Opleidingscontract voor de bromfietsrijder

Opleidingscontract voor de bromfietsrijder Opleidingscontract voor de bromfietsrijder NAAM : INSCHRIJVINGSNUMMER: BELANGRIJKE INLEIDING: Leren rijden met een bromfiets moet niet lichtzinnig worden opgenomen! De bromfietser loopt een groter risico

Nadere informatie

Huidige rijopleiding een betere rijopleiding?

Huidige rijopleiding een betere rijopleiding? Huidige rijopleiding een betere rijopleiding? Opleiding Examinators Politiek Visie van de rijschool Opleiding instructeurs Opleidingscentra Opleiding Examinators Politiek Visie van de rijschool Opleiding

Nadere informatie

Voorwoord. Bewaar deze brochure goed zodat u tijdens uw opleiding het een en ander kan nalezen/terug kijken.

Voorwoord. Bewaar deze brochure goed zodat u tijdens uw opleiding het een en ander kan nalezen/terug kijken. Rijopleiding Motor 2018 Voorwoord Hartelijk dank voor uw interesse in onze verkeersschool. Wij willen u middels deze brochure een wegwijs maken in de nieuwe actuele regels van het motorrijbewijs. Bewaar

Nadere informatie

AUTORIJSCHOOL JOHN VAN DEN KIEBOOM VLAMINGVAART 49 4651 GR STEENBERGEN

AUTORIJSCHOOL JOHN VAN DEN KIEBOOM VLAMINGVAART 49 4651 GR STEENBERGEN Op het examen worden natuurlijk wel eens fouten gemaakt. In de loop der jaren hebben wij al verschillende fouten gezien en daarom hebben wij besloten deze fouten, samen met enkele tips, op papier te zetten.

Nadere informatie

Het motorexamen. Nieuw examen, meer veiligheid

Het motorexamen. Nieuw examen, meer veiligheid Het motorexamen Nieuw examen, meer veiligheid Voorwoord In deze folder lees je alles over het nieuwe motorexamen: de eisen voor beschermende uitrusting, de splitsing van het examen in twee examens en de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Colofon: Hoe slaag ik in 1 keer

Inhoudsopgave. Inleiding. Colofon: Hoe slaag ik in 1 keer Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave inleiding colofon 2. Het praktijkexamen 3. Opstarten schakelen afsluiten 4. Snelheid 5. Kijktechniek 6. Knipperen 7. Plaats op de weg 8. Snelweg 9. Anticiperen 10. Bijzondere

Nadere informatie

Mobiel: 06 205 405 72. Voorinformatie

Mobiel: 06 205 405 72. Voorinformatie Voorinformatie Geachte cursist(e), In dit pakket vindt u de benodigde informatie voor uw totale rij-opleiding. Ik geef een kort overzicht van af te handelen zaken of te verwachten zaken. Ik graag de volgende

Nadere informatie

Veelgestelde vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen en antwoorden Veelgestelde vragen en antwoorden 2toDrive (begeleid rijden) Algemeen Wat is 2toDrive? 2toDrive is een experiment waarbij een 17-jarige onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende

Nadere informatie

Voor slechts 74,- per maand in zes maanden je certificaat!

Voor slechts 74,- per maand in zes maanden je certificaat! Voor slechts 74,- per maand in zes maanden je certificaat! De ultieme vrijheid. Word rijinstructeur! Vraag een willekeurige rijinstructeur of hij zijn baan leuk vindt en hij zal volmondig ja zeggen. Waarom

Nadere informatie

3. Je examen aanvraag wordt binnen 2 weken na ontvangst van betaling gedaan bij CBR.

3. Je examen aanvraag wordt binnen 2 weken na ontvangst van betaling gedaan bij CBR. ALGEMENE VOORWAARDEN van Vekeersschool Heuvelland. Artikel 1 De rijschool moet zich aan de volgende afspraken houden: 1. Je krijgt praktijkles van een rij-instructeur die aan de eisen voldoet van de Wet

Nadere informatie

al onze leerlingen hebben hun eigen verhaal... Rijbewijs B / aangepaste opleiding

al onze leerlingen hebben hun eigen verhaal... Rijbewijs B / aangepaste opleiding al onze leerlingen hebben hun eigen verhaal... Rijbewijs B / aangepaste opleiding Aangepaste rijopleiding Rijschool Mercator heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in het geven van rijlessen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom

Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom 28-1-2017 Algemeen Op alle bovenstaande acties zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Druk- en typefouten voorbehouden; De aanmelding

Nadere informatie

Rijbewijs A. sommige dromen komen uit...

Rijbewijs A. sommige dromen komen uit... Rijbewijs A sommige dromen komen uit... Speciaal voor jou ontwikkelde rijschool Mercator Drivenology. Drivenology, dat is: - een speciale, modulaire lesmethode, uniek in de rijschoolwereld. - een volgens

Nadere informatie

Eerste resultaten invoering bromfietspraktijkexamen

Eerste resultaten invoering bromfietspraktijkexamen (Bijdragenr. 27) Eerste resultaten invoering bromfietspraktijkexamen Willem Vermeulen (werkzaam bij Dienst Verkeer en Scheepvaart, DVS) Samenvatting De bromfiets is de gevaarlijkste vervoerwijze. Het praktijkexamen

Nadere informatie

Informatiebrochure.

Informatiebrochure. Informatiebrochure 06 408 354 31 info@rijschooltrends.nl www.facebook.com/rijschool-trends 06 408 354 31 Rijschool TRENDS De Wulp 41 7609 LN Almelo Rijschool TRENDS is een jonge, frisse rijschool waar

Nadere informatie

Voor de betere rijopleiding! INFORMATIEBULLETIN

Voor de betere rijopleiding! INFORMATIEBULLETIN Voor de betere rijopleiding! INFORMATIEBULLETIN Rijschool Frank Schuurman en Autohaas, al 10 jaar partners in business! Das Auto. Autohaas Apeldoorn, Zutphen, Dieren www.autohaas.nl Gratis gen stofzui

Nadere informatie

Ledenaanbod VBA en Go-MKB

Ledenaanbod VBA en Go-MKB Ledenaanbod VBA en Go-MKB Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31 (0)36 5470992 / (0)6 19264140 Email

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen. Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen. Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (AV) geven de algemene bepalingen weer voor het verzorgen van rijopleiding categorie

Nadere informatie

Rijbewijs B Theorie-examen Praktijkopleiding

Rijbewijs B Theorie-examen Praktijkopleiding Om een rijbewijs te halen, moet je een traject doorlopen: theorieexamen, praktijkopleiding en praktijkexamen. Dat traject kan je op verschillende manieren tot een goed einde brengen. Informatie over de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans. ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans. per 1 januari 2013. Voor u ligt de algemene voorwaarden Rijschool Simon Timmermans. Deze zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan

Nadere informatie

DE OPLEIDING VOOR MOTOR INSTRUCTEURS

DE OPLEIDING VOOR MOTOR INSTRUCTEURS DE OPLEIDING VOOR MOTOR INSTRUCTEURS MOTOR RIJINSTRUCTEUR WORDEN? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je een passie voor motorrijden en vind je het heerlijk om rijles te geven in de buitenlucht

Nadere informatie

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS. Wie zijn wij? Algemene informatie

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS. Wie zijn wij? Algemene informatie STUDIEGIDS Wie zijn wij? Liesbeth en Wilbert van Beersum en het team docenten vormen al meer dan 15 jaren gezamenlijk het directie- en docententeam van de Veldhovense Rijinstructeurs Opleiding. Veel ervaring

Nadere informatie

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS Wie zijn wij? Liesbeth en Wilbert van Beersum en het team docenten vormen al meer dan 18 jaren gezamenlijk het directie- en docententeam van de Veldhovense

Nadere informatie

Autorijschool VAN HERWAARDEN

Autorijschool VAN HERWAARDEN Algemene voorwaarden Autorijschool VAN HERWAARDEN Beste cursist, Je hebt gekozen voor een opleiding bij Autorijschool Van Herwaarden. Een verstandige keus, want bij deze rijschool weet je zeker dat je

Nadere informatie

Op weg met Rijbewijzer

Op weg met Rijbewijzer Op weg met Rijbewijzer Doelgroep Leerlingen van de derde graad. VOET en Gemeenschappelijke stam: 18, 20 Context 1: 13,14 Lesthema Veilig verkeersgedrag steunt op een goede kennis van de verkeersregels

Nadere informatie

Stel zelf je Rijbewijsbox samen Naast het kiezen van deze complete Rijbewijsboxen kun je op de site ook zelf je eigen Rijbewijsbox samenstellen.

Stel zelf je Rijbewijsbox samen Naast het kiezen van deze complete Rijbewijsboxen kun je op de site ook zelf je eigen Rijbewijsbox samenstellen. Concept brochure Concept website tekst Voor de designers Schets Trends Rijopleidingen is een betrokken rijschool met respect de leerlingen en voor het milieu. Omdat jij uniek bent krijg jij bij Trends

Nadere informatie

DOWNLOAD OR READ : THEORIE EXAMEN OEFENEN THEORIE LEREN NL PDF EBOOK EPUB MOBI

DOWNLOAD OR READ : THEORIE EXAMEN OEFENEN THEORIE LEREN NL PDF EBOOK EPUB MOBI DOWNLOAD OR READ : THEORIE EXAMEN OEFENEN THEORIE LEREN NL PDF EBOOK EPUB MOBI Page 1 Page 2 theorie examen oefenen theorie leren nl theorie examen oefenen theorie pdf theorie examen oefenen theorie leren

Nadere informatie

Rijbewijs A. sommige dromen komen uit...

Rijbewijs A. sommige dromen komen uit... Rijbewijs A sommige dromen komen uit... Speciaal voor jou ontwikkelde rijschool Mercator Drivenology. Drivenology, dat is: - een speciale, modulaire lesmethode, uniek in de rijschoolwereld. - een opleiding

Nadere informatie

Toetsmatrijs Praktijkexamen Rijbewijs voor categorie T

Toetsmatrijs Praktijkexamen Rijbewijs voor categorie T Toetsmatrijs Praktijkexamen ijbewijs voor categorie T In deze toetsmatrijs staat wat u moet kunnen en kennen. De toetsmatrijs vormt daarom de basis van de opleiding en het examen. Opgesteld door: CB divisie

Nadere informatie

Extra informatie examen voertuigbeheersing, uitleg clusters en examenoefeningen Verplichte oefeningen en keuze examinator

Extra informatie examen voertuigbeheersing, uitleg clusters en examenoefeningen Verplichte oefeningen en keuze examinator Extra informatie examen voertuigbeheersing, uitleg clusters en examenoefeningen Verplichte oefeningen en keuze examinator In totaal moet je zeven oefeningen doen, vier zijn er verplicht. De overige drie

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen Informatie en Prijzen Nagelstyling Opleidingen Wij geven basis- allround opleidingen tot nagelstylist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit

Nadere informatie

5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG

5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG 5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG Vooraf Een van de manoeuvres die je tijdens het praktijkexamen zult moeten doen, is het parkeren achter een geparkeerd (of stilstaand) voertuig. Over dit examenonderdeel

Nadere informatie

BIJLAGE A (categorie A) behorende bij het

BIJLAGE A (categorie A) behorende bij het BIJLAGE A (categorie A) behorende bij het ALGEMENE DEEL REGLEMENT voor het afnemen van het examen RIJINSTRUCTEUR voor de categorieën A, B, C, D, E, T en het herintrederstraject (betreffende examens volgens

Nadere informatie

Veilig rijden. Apollo rijden. 1321 CA Almere www.rijschoolapollo95.nl. E-mail: info@rijschoolapollo95.nl

Veilig rijden. Apollo rijden. 1321 CA Almere www.rijschoolapollo95.nl. E-mail: info@rijschoolapollo95.nl Veilig rijden Apollo rijden Rijschool A pollo 95 Roemer Visscherstraat 32 Tel:036-5409712 MT:061-4332692 E-mail: Inhoud Bladzijde 1. Voertuigcontrole 1 2. Motor controle 2 3. Motor controle 2 4. Instappen

Nadere informatie

Manoeuvres en bewegingen, struikelblok bij theoretisch proefexamen op www.vabrijbewijs.be

Manoeuvres en bewegingen, struikelblok bij theoretisch proefexamen op www.vabrijbewijs.be Manoeuvres en bewegingen, struikelblok bij theoretisch proefexamen op www.vabrijbewijs.be Dit is de belangrijkste conclusie van VAB-Rijschool die de resultaten evalueert van de 5000 laatst afgelegde proefexamens

Nadere informatie

Nieuwe regels voor het rijbewijs. Het rijbewijs na implementatie van de derde Europese rijbewijsrichtlijn

Nieuwe regels voor het rijbewijs. Het rijbewijs na implementatie van de derde Europese rijbewijsrichtlijn Nieuwe regels voor het rijbewijs Het rijbewijs na implementatie van de derde Europese rijbewijsrichtlijn Wilt u binnenkort uw rijbewijs halen voor een of meerdere categorieën? Of beschikt u al over een

Nadere informatie

Ledenaanbod VBA en Go-MKB

Ledenaanbod VBA en Go-MKB Ledenaanbod VBA en Go-MKB Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31 (0)36 5470992 / (0)6 19264140 Email

Nadere informatie

2. Je krijgt zo veel mogelijk les van dezelfde instructeur. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je van een andere instructeur les krijgt.

2. Je krijgt zo veel mogelijk les van dezelfde instructeur. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je van een andere instructeur les krijgt. Algemene voorwaarden Autorijschool Atigh ALGEMENE VOORWAARDEN Per 01 Januari 2018 Artikel 1 Afspraken voor de Auto Rijschool Atigh 1. Je krijgt theorie ondersteuning en praktijkles van een rijinstructeur

Nadere informatie

Verkeersregelaar. Theorieopleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaar. Theorieopleiding verkeersregelaar Volgens de Regeling verkeersregelaar 2009 is een ieder die op de openbare weg aanwijzingen geeft aan het verkeer verplicht een aanstelling als verkeersregelaar te hebben. Er zijn twee soorten aanstellingen

Nadere informatie

Training Voertuigbeheersing

Training Voertuigbeheersing Ledenaanbod VBA Training Voertuigbeheersing Opleider Contactpersoon : : Flevo Marketing BV Sportmark 77 1355 KE ALMERE : Paul Offerman Telefoonnummer : +31365470992 / +31619264140 Email : info@flevomarketing.nl

Nadere informatie

Welkom 23/10/2014. Open WiFi netwerk: t Godshuis

Welkom 23/10/2014. Open WiFi netwerk: t Godshuis Welkom 23/10/2014 Open WiFi netwerk: t Godshuis Filip Van Alboom Test uw kennis van de wegcode Commercieel vantwoordelijke VAB Rijschool A. Ik heb voorrang B. Ik moet voorrang verlenen De bus verlaat de

Nadere informatie

Welkom bij de beste Verkeersschool. Erkende opleider 8,2

Welkom bij de beste Verkeersschool. Erkende opleider 8,2 Welkom bij de beste Verkeersschool Kies je voor rijles bij Verkeersschool Oosterpoort dan kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Of je nu je auto-, motor-, bromfiets- of E achter B- rijbewijs wilt

Nadere informatie

Informatiebulletin. Verkeersschool Eddy Bouwhuis

Informatiebulletin. Verkeersschool Eddy Bouwhuis Informatiebulletin Verkeersschool Eddy Bouwhuis Verkeersschool Eddy Bouwhuis Adres : Hugo de Grootstraat 6 7942 HA MEPPEL Telefoon : 0522 24 22 22 Fax : 0522 240 250 E-mail Website : info@eddybouwhuis.nl

Nadere informatie

Oefenboek. rijbewijs A

Oefenboek. rijbewijs A Oefenboek rijbewijs A examen 1 Examen 1 De antwoorden en motivaties van examen 1 vind je vanaf pagina 118. 1. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van motorhandschoenen? A. Dat ze warm zijn en soepel

Nadere informatie

Tips voor je rij-examen

Tips voor je rij-examen Tips voor je rij-examen Rijexamen Zo doe je het goed! Als het goed is doe je pas examen voor je rijbewijs-b als je er klaar voor bent. Je voertuigcontrole is goed, handelingen in de lesauto verlopen grotendeels

Nadere informatie

Met een handicap veilig achter het stuur

Met een handicap veilig achter het stuur Met een handicap veilig achter het stuur Een rijbewijs betekent mobiliteit en vooral zelfstandigheid. Maar wat als u afhankelijk bent van een rolstoel? Of een arm of been niet goed kunt gebruiken? Kunt

Nadere informatie

Spreken. Les 3: Wat zeg je? De supermarkt OPDRACHTKAART. www.nt2taalmenu.nl

Spreken. Les 3: Wat zeg je? De supermarkt OPDRACHTKAART. www.nt2taalmenu.nl OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie