ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT"

Transcriptie

1 ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT PLAN TOT ONDERSTEUNING Award winners 2017 v.l.n.r. Marianne Vos, Rick Sonnema, Voltena Dames 1, Beachteam Van Driel / Schoon, Stan Schipperen, Marjo Goelema, niet op de foto Laura van Engelen. STICHTING POWERHOUSE SPORT

2 UNIEK WIJ LATEN ZIEN HOE SPORT WORDT BELEEFD: IN HET ALGEMEEN EN BIJ DE COMPETITIEVE SPORTERS IN HET BIJZONDER! Hoe? Door events te organiseren waar men over praat, bij wil zijn of aan mee wil werken. En dat lukt Stichting Powerhouse Sport! Op 11 januari 2019 zullen, -zowel voor junioren als senioren-, de Powerhouse Sport Awards weer uitgereikt worden aan de sportman, sportvrouw, sportploeg en master van de regio. De eerste editie vond in 1994 plaats. En nog steeds is Powerhouse Sport Awards uniek: de enige regionale en niet gebonden sportverkiezing. Toonaangevend is de diversiteit van sporten en haar beoefenaars, al dan niet met een beperking, en het hoge prestatieniveau van de genomineerden. Stichting Powerhouse Sport is niet alleen bekend door de Awards. Op Facebook delen we dagelijks content. Ruim 1500 volgers kunnen stemmen op het Powerhouse Sportmoment van de week, een item dat enthousiast wordt ontvangen en al veel navolging kent. Zo delen we kennis en ervaring en laten we niet alleen de prestaties maar zeker ook het plezier in sport zien. Wij kunnen daardoor rekenen op warme belangstelling van verenigingen, individuele sporters en organisaties die betrokken zijn bij sport, welzijn, onderwijs en de media. Award winners van toen werken graag mee aan het succes door zich in te zetten als jurylid of adviseur. Als enthousiaste vrijwilligers met passie voor sport geven we samen het voorbeeld dat sporten en bewegen niet alleen gezond is maar ook leuk en dat het een verbindende factor is. Foto: Patrick van Balkom, Debora Schoon, Jetty Duister, Michiel van der Heijden, Marianne Vos en zittend Yuri van Gelder en Laura de Vaan.

3

4 WAAROM ONDERSTEUNEN?

5 WIST U DAT: Laura van Engelen Sportvrouw Junioren 17 is? 11 van de 214 unieke genomineerde sporters The Olympic Games of Paralympics behaalden? Marianne Vos in drie verschillende disciplines de wereldtitel op haar naam schreef: op de baan, op de weg en in het veld: 12 bij de senioren tot en met En dat zij de Olympische titels won op de weg en baan? Yuri van Gelder de eerste WK medaille en titel in het turnen voor Nederland in 100 jaar won? Arnold Stam en Koen Lankhaar meededen aan de Elfstedentocht en respectievelijk 5 e en 2 e werden? De Vikingrace is gewonnen door Junioren Jurgen van der Velden? Dat dit een prijs is die ook door schaatslegende Johan Olaf Koss gewonnen werd? Karter/autosporter Nelson van der Pol in een zelfde trainingsklas zat als Formule 1 coureur Lewis Hamilton? Pieter-n van Eck met Koen Verweij en n Blockhuijsen een zilveren medaille won op de ploegenachtervolging bij het WK skeeleren in 2006? Lars Boom de wens van wielerfans sinds 2005 gaf: etappe overwinning in de Tour de France van 2017? Viviana van Hees (BMX) en Beachteam Van Driel / Schoon meededen aan de Youth Olympic Games? Dit slechts een kleine opsomming is van Award winners en hun bijzondere prestaties? We na de Powerhouse Sport Awards over 2018 een kwart eeuw sporthistorie hebben beleefd?

6 HOE KUNT U ONZE 25 E EDITIE ONDERSTEUNEN? Wall of Support 2017 Een unieke kans om te participeren in de continuïteit van de Powerhouse Sport Awards en de ontwikkeling van andere sportgerelateerde evenementen. BENT U ALS SPONSOR OF DONATEUR EEN VERBINDENDE SCHAKEL? SPONSORMOGELIJKHEDEN Staffel eventsponsoring Powerhouse Sport Awards 11 januari editie 25 Prijzen Bedrijfslogo in Powerpoint presentatie * Bedrijfslogo op de Wall of Support * Banner of spandoek, prominent zichtbaar* 100,00 250,00 500,00 750,00 1 x 2 x 3 x 4 x 1 x 2 x 3 x 1 x 2 x Bedrijfslogo als link op website en bericht op social media Bedrijfslogo op website en bericht op social media Bedrijfslogo op de website en social media Uitnodiging voor Powerhouse Sport Awards* Uitnodiging voor verrassend (sport)event in 2019 * tijdens Powerhouse Sport Awards op 11 januari en op 13 april 2019 tijdens het sportiefste Concert i.s.m. wereldkampioen Brassband Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg CONTACTGEGEVENS: Wilt u meer informatie of een persoonlijke toelichting neem dan contact op met Jetty Duister, voorzitter Stichting Powerhouse Sport. Telefoon: Website: en

7 WINNAARS 2017 Sportman Junioren Sportploeg Senioren Stan Schipperen Dussen Voltena Dames 1 Atletiek Volleybal Atv Scorpio, Oosterhout Werkendam Sportploeg Junioren Emi van Driel & Raisa Schoon Beachvolleybal Kadijk Beach University, Werkendam Sportman Senioren Rick Sonnema Karate Karate-do academie Itosu, Waalwijk Sportvrouw Junioren Laura van Engelen Vlijmen Zwemmen Zwemvereniging AquAmigos, Vlijmen Sportmaster Marjo Goelema Zwemmen De Biesboschzwemmers, Werkendam Sportvrouw Senioren Marianne Vos Babyloniënbroek Wielrennen Waowdeals Pro Cycling WIJ ZIJN ENTHOUSIAST! U OOK?