Curriculum Vitae. Zie voor meer informatie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae. Zie voor meer informatie: www.proceskracht.nl"

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Personalia Naam : Engelsma Voornamen : Marit, Sytske, Johanna Adres : Koningin Wilhelminaweg BD Groenekan Tel.nr. : Geboortedatum : 25 augustus 1970 Geboorteplaats : Rotterdam Geslacht : Vrouw Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Gehuwd Werkervaring heden Advies & interim in verander- en leiderschapstrajecten Eigenaar van ProcesKRACHT ProcesKRACHT activeert en implementeert op een natuurlijke en praktische manier effectieve verandering en leiderschap in een organisatie, team en/of project om zo tot een blijvend gewenst resultaat te komen. Afhankelijk van het moment, de groep, de situatie, de urgentie en het vraagstuk wordt de koers bepaald. Met als doel een stap verder te komen in de gewenste veranderingsrichting en leiderschapsontwikkeling passend bij de visie en koers van de organisatie. Dit gebeurd met name op organisatieniveau en teamniveau, met aandacht voor het individu. Focus ligt op zorginstellingen, overheid en MKB profit en non-profit. O.a. door: Procesbegeleiding Leiderschapsontwikkeling Teamontwikkeling & -begeleiding Opleidings- en ontwikkelvraagstukken Interim HR: employeedevelopment & opleidingsmanager Zie voor meer informatie: Maart 2015-heden Interim Consultant Senior Leader Program Senior Leader Program is het ontwikkelprogramma voor het hoger management van de ManpowerGroup Nederland. Gedurende het 1 jaar durende programma ben ik verantwoordelijk voor de inhoud, vormgeving, uitvoering & rode draad van het programma in nauwe samenwerking met Right Management en ManpowerGroup (HR en directie). Naast het ontwikkelen en vormgeven acteer ik als procesbegeleider en eerste aanspreekpunt tijdens de landelijke gezamenlijke bijeenkomsten in het kader van het Senior Leader Program.

2 2014-heden Freelance trainer/coach Schouten & Nelissen Adviseren, begeleiden en trainen van organisaties, groepen en mensen in de werkterreinen leiderschap, teamontwikkeling en verandermanagement van Schouten & Nelissen Procesbegeleider afdeling Bestuursondersteuning a.i. Gemeente Amsterdam, stadsdeel Noord Periode augustus t/m december. Het begeleiden van de afdeling Bestuursondersteuning (beleidsadviseurs en secretarissen) in de onderlinge samenwerking en de positionering van de afdeling. Zorg dragen voor eenheid in het team, gebruik maken van elkaars expertises met als doel de klant, Dagelijks Bestuur, Algemeen Bestuur, en Directie Team van de juiste informatie te voorzien. Belangrijke competenties: verbinden, scherp zijn, opvangen van hoog oplopende emoties, hands on mentaliteit, kritisch kijken naar processtappen en aan de slag gaat met ieders rol daarin Adviseur Organisatieontwikkeling en verandermanagement Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) Verantwoordelijk voor de uitvoer van projecten en daarbij behorende verander- en implementatie trajecten. Dit alles vanuit een coachende, activerende en begeleidende rol. Ondersteuning en advisering van RvB/Directieraad, management, sleutelfunctionarissen en individuele medewerkers. Het zorg dragen voor effectieve procesbegeleiding en het maken van stappen in verandertrajecten, traineeships, leiderschapsontwikkeling, MD-advies & development en (team)ontwikkeling. Hieronder valt ook het Leiderschapsversterkend Programma voor het midden en hoger management van CIZ Dit afgezet tegen de koers en de ontwikkeling van de organisatie. Overige werkzaamheden bestaan uit o.a.: het begeleiden van Young Professionals en interne platformgroepen binnen CIZ (Jong CIZ, BID); organisator/ontwikkelaar en begeleider van de landelijke managersdagen en inspiratie- en strategische dagen. Borging, meenemen van medewerkers in de actualiteit, eigenaarschap, onderlinge verbondenheid en ruimte voor ontwikkeling zijn hierin belangrijke speerpunten Manager CIZ Academie Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) Eindverantwoordelijk en invulling geven aan het opzetten van de interne opleidingsacademie. Met als belangrijk nevenresultaat: de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van (management)vaardigheidstrajecten, traineeships leidinggevenden en MD-trajecten binnen CIZ op diverse niveaus. Met het accent op de benodigde kritische competenties, elkaar aanspreken en gedrag aansluitend bij de visie en missie van CIZ. Borging in de praktijk, koppeling met HR en een co-productie met de werkvloer staan hierbij centraal. Tevens aansturing en coaching van de opleidingsadviseurs en interne docenten.

3 Consultant SPARQ Consultant, trainer en programmamanager van de grootschalige verander- en ontwikkeltrajecten gericht op vaardigheden en gedrag. Bij landelijke en regionale organisaties in zowel profit (Achmea, Zilveren Kruis, Houthoff, Tata, Postbank) als non-profit (Huisartsenposten, Politie, Meander Medisch Centrum). Daarnaast tevens verantwoordelijk voor productontwikkeling, vormgeven aan samenwerkingsverbanden en advisering o.g.v. assessments en opleidingen Consult/Coach in verander- en leiderschapstrajecten 2K Kennis en Kunde Werkzaamheden: o.a. het implementeren van diverse opleidingstrajecten bij klanten, invulling geven aan het opleidingsbeleid op langere termijn, coaching op gedragsvaardigheden en managementvaardigheden, begeleiding veranderingstrajecten, cultuurtrajecten, uitvoeren van psychologisch onderzoek, voeren van competentiegesprekken en relatiebeheer Opleidingsfunctionaris Vedior Nederland Het geven van trainingen als communicatie, wet & regelgeving, agressie, timemanagement en gespreksvaardigheden. Toepassen van diverse werkvormen, het ontwikkelen van trainingen, inventariseren van leerbehoeften en het coachen van nieuwe collega s. Voor de diverse werkmaatschappijen van de Vedior Holding Senior Medisch Consulent Vedior Personeelsdiensten O.a. werving & selectie, uitzending, op- en uitbouwen van de medische markt, vestigingswerkzaamheden coördineren, relatiebeheer, acquisitie en Regionaal adviseur Gezondheidszorg. Klanten: diverse zorginstellingen, Universitair Medisch Centrum, Diaconessenhuis Utrecht en het Centraal Militair Hospitaal Utrecht. Opleidingen 2013 Effectief Leiderschap Verschillende organisaties vragen om verschillende leiderschapsstijlen. Nieuwste inzichten op het gebied van leiderschap, beeld van eigen leiderschapsstijl en de context waarin je kunt slagen als leider. Onderwerpen als: het vitaliteitsmodel, duurzaam leiderschap, leiderschap anno 2013 en de betekenisvolle leider. Colleges door Jaap Boonstra, Freek Peters, Sander Tideman en Jaap van Muijen.

4 2012 Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken) Appreciative Inquiry (AI) is een aanpak voor organisatieverandering waarbij mensen samen onderzoeken wat er werkt. AI verlegt de focus van problemen naar perspectief. I.p.v. te klagen en ontkennen ligt de aandacht op verantwoordelijkheid nemen, eigenaarschap en samenwerken Strategische Personeelsplanning Kennis en inzicht in theorie en instrumenten om kwantitatieve en kwalitatieve personeelsplanning in kaart te brengen. Dit afgezet tegen de externe marktvraag Interventiekunde Wat gebeurt er in organisaties en welke interventies hebben kans van slagen. Inzage in en toepassen van interventies op diverse niveaus. Onderwerpen als: omgaan met onzichtbare processen, de onderstroom, veranderkunde en interventiemethodieken 2009 Verandermanagement bij Schouten en Nelissen Cultuurverandering, reorganisatie, herstructurering. Veranderingen zijn noodzakelijk voor het succes en voortbestaan van organisaties. Als veranderaar krachtiger en effectiever kunt leidinggeven aan en bewegen in de verandering. Theorie, praktijk en interventies m.b.t. verandermanagement in organisaties 2004 Coachingsvaardigheden bij Schouten en Nelissen Coaching richt zich op resultaatgerichte groei van medewerkers bij werk gerelateerde vraagstukken. De essentie van coachen is het opbouwen van bewustzijn en eigen, passende antwoorden vinden op situaties door de coachee. Het leren maken van contact, krachtige vragen stellen, echt en diepgaand kunnen luisteren en op een juiste manier doorvragen zijn sleutelwoorden. Coachen volgens de coaching cyclus met onder andere: diverse coachingsstijlen, interventiemethodes, omgaan met weerstanden en de sterkte en de zwakte van de coach 2002 STAR-training bij GITP De STAR-methodiek (Situatie-Taak-Actie-Resultaat) staat voor gedragsgericht interviewen. Een gesprekstechniek welke inzichtelijk maakt of en in welke mate iemand een bepaalde competentie bezit Train de trainer bij KSG Berenschot Eigen maken van het trainersvak, o.a.: trainingsopbouw, omgaan met weerstanden, leermethoden, interventies, werkvormen, borging van leertrajecten en communicatie Studie Psychologie aan de Universiteit Utrecht Afstudeerrichting Klinische Psychologie en Gezondheidspsychologie. Met o.a. de vakken: gesprekstechnieken, organisatiepsychologie, psychodiagnostiek, neuropsychologie, counselingmethoden en gezondheidspsychologie. Afstudeerstage bij het WKZ afdeling kinderneuropsychologie Afstudeerscriptie bij het WKZ over kinderen met Atopisch Eczeem

5 Huidtherapie aan de Hogeschool van Midden Nederland met o.a. de vakken: onderzoeken en behandelen van een patiënt; voorlichting en adviezen geven; psychologie/communicatie: omgaan met patiënten, gespreksvoering, samenwerking; medische terminologie; Stages gelopen bij het UMC Utrecht (plastische chirurgie) en het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam (dermatologie) VWO aan het St. Laurenscollege te Rotterdam HAVO aan het St. Laurenscollege te Rotterdam Competenties Doelgericht, Helicopterview, (Organisatie)sensitiviteit, Overtuigingskracht, Verbinder en Motivator en Actiegericht Lidmaatschap Lid van de Orde van organisatiedeskundigen en adviseurs (Ooa) Ambassadeur van Go Beyond MBA: Go beyond MBA is een platform waar leiders, managers, human resources managers en ook medewerkers nieuwe ideeën delen en bewust leiderschap kunnen ontwikkelen. Zie ook Activiteiten Voorzitter van de Ladies Circle Utrecht een serviceclub voor goede doelen Verder gebruik ik mijn vrije tijd graag voor activiteiten als sport, koken, mijn kinderen en voor contact met vrienden. Actief lid van de kookvereniging CCN, te Bunnik

Training & Ontwikkeling

Training & Ontwikkeling Inleiding FOCUS Leren & Ontwikkelen uit Wormerveer is een sterk groeiende Human Resources Development dienstverlener met een duidelijke focus op resultaatgerichtheid en professionalisering. Wij onderscheiden

Nadere informatie

Curriculum Vitae Eva van de Pas

Curriculum Vitae Eva van de Pas Curriculum Vitae Eva van de Pas Profiel Na een carrière van 10 jaar in diverse HR functies in profit en non profit organisaties, ben ik sinds 2005 werkzaam als interim HR professional. Vanuit mijn visie

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Klazien Verboom-Teeuwissen Geboortedatum: 08-10-1961 Curriculum Vitae Klazien Verboom PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Klazien Verboom-Teeuwissen Adres Stadhouderslaan 22 3761 EL Soest Geboortedatum 08

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Sterk in Ontwikkeling

Sterk in Ontwikkeling Sterk in Ontwikkeling Advies Training Interim Uw doelen waarmaken Uw doelen Onze opdrachtgevers hebben doelen op verschillende vlakken, bijvoorbeeld: - betere resultaten; - tevreden klanten of tevreden

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement Curriculum Vitae Personalia Naam Adres Mobiel nummer Geboortedatum NaDonaliteit Burgerlijke staat Selma Simonis Blokvenlaan 18 te Waalre 06-51140243 27 augustus 1970 Nederlandse gehuwd, 3 kinderen Profiel

Nadere informatie

Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties.

Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties. Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties 2018 Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties. In organisaties. Een ervaringsgerichte opleiding met de nadruk op organisaties.

Nadere informatie

Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat

Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat OPEN YOUR EYES Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat Leiderschap ontwikkeling vanuit de kern Leiderschap is van grote invloed op de resultaten van de organisatie. Hoe kunnen we onze ambities

Nadere informatie

Ambitie, groei en ontwikkeling

Ambitie, groei en ontwikkeling Duurzaam opleiden Profijt van investeringen YSC ondersteunt organisaties op verschillende manieren bij ontwikkelingsvraagstukken. Wij streven er naar de door u gewenste resultaten te ondersteunen, niet

Nadere informatie

ONTWIKKELINGSTRAJECTEN EN INTERVENTIES IN HET ONDERWIJS.

ONTWIKKELINGSTRAJECTEN EN INTERVENTIES IN HET ONDERWIJS. ONTWIKKELINGSTRAJECTEN EN INTERVENTIES IN HET ONDERWIJS. Chenta biedt begeleiding op persoonlijk-, team- en organisatieniveau: - Persoonlijk functioneren in de rol van teamleider - Ontwikkelen van kennis

Nadere informatie

Inleiding... 9. Hoofdstuk 3 Management en leidinggevende structuur... 35

Inleiding... 9. Hoofdstuk 3 Management en leidinggevende structuur... 35 Inhoud Inleiding... 9 Hoofdstuk 1 Visie op leidinggeven... 13 1.1. Beïnvloeding van de organisatiecultuur... 13 1.2. Organisatiecultuur en organisatieklimaat... 15 1.3. Noodzaak van cultuuromslag... 16

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Talent management. Een sterkere organisatie door talentmanagement

Talent management. Een sterkere organisatie door talentmanagement Talent management Een sterkere organisatie door talentmanagement Inleiding Talentmanagement is een van de belangrijkste onderwerpen binnen een organisatie. Organisaties die daadwerkelijk hierop inzetten

Nadere informatie

Leiderschapsontwikkeling Samen op weg

Leiderschapsontwikkeling Samen op weg Leiderschapsontwikkeling Samen op weg Enkele cijfers Stad Gent 4437 personeelsleden 581 leidinggevenden coördinerend tot operationeel Diverse beleidsthema s Verschillen in leiderschapsstijl, ervaring

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE 24 oktober 2013

CURRICULUM VITAE 24 oktober 2013 CURRICULUM VITAE 24 oktober 2013 PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Ada Muis Adres: Sweelinckstraat 50 3131 SP Vlaardingen Geboortedatum: 18 maart 1967 Telefoonnummer: 06-25032830 Bedrijf: Adamore P&O-advies

Nadere informatie

RITA BECKER PARTNER-CONSULTANT 1957

RITA BECKER PARTNER-CONSULTANT 1957 RITA BECKER PARTNER-CONSULTANT 1957 CONTACTGEGEVENS Adres E-mail Profondo Antwerp Grotesteenweg 445 2600 Antwerpen-Berchem Tel 03/230.36.15. rita.becker@profondo-antwerp.be STUDIES 1975-1978 Katholieke

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Innoveren als avontuurlijke tocht

Innoveren als avontuurlijke tocht Innoveren als avontuurlijke tocht Innoveren als avontuurlijke tocht Oriëntatie op het gebied Omgaan met het onverwachte Het gebied doorgronden Zoeken naar doorwaadbare plekken Rust nemen en op kracht komen

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Experts in resultaatgericht HRM

Experts in resultaatgericht HRM Experts in resultaatgericht HRM HRM CONSULTANCY - DEVELOPMENT CENTER - E-HRM SYSTEEM 1 MENSEN BEPALEN UW RESULTAAT VISIE STRATEGIE DOELEN Steeds vaker wordt vastgesteld dat de wijze waarop het menselijk

Nadere informatie

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS Graag vertel ik u in deze brochure over Leiders van Morgen, een Management Development (MD) netwerk dat october 2010 van start gaat. Voor meer

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Hoe creëert u vooruitgang?

Hoe creëert u vooruitgang? Hoe creëert u vooruitgang? advies & interim training & coaching opleiding & loopbaan assessments Erkende kwaliteit Advance Groep maakt zich sinds haar oprichting sterk voor de kwaliteit van haar consultants,

Nadere informatie

met de juiste inhoudelijke ondersteuning. Wij leveren vanuit onze Twin-Management Methode deze combinatie van dienstverlening op maat.

met de juiste inhoudelijke ondersteuning. Wij leveren vanuit onze Twin-Management Methode deze combinatie van dienstverlening op maat. Twin-Management Inspirerend en veelzijdig bestuurlijk advies Vanuit de gedachte dat ieder vraagstuk en probleemstelling meer dan één dimensie kent en dat naast inhoud ook het proces doorslaggevend is voor

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Betreft: Gratis adviseur voor de dag van de verpleging

Betreft: Gratis adviseur voor de dag van de verpleging Betreft: Gratis adviseur voor de dag van de verpleging De gezondheidszorg is continue in beweging, de afgelopen jaren is er veel veranderd en dat zal de komende jaren zeker zo blijven. De marktwerking,

Nadere informatie

Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem

Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Manuel Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem Geslacht vrouw Geboortedatum 24 februari 1972

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Kwaliteit in TIJDELIJK MANAGEMENT. in het onderwijs! Interim-management Leiderschapsontwikkeling Advies & Procesbegeleiding Meet & Learn

Kwaliteit in TIJDELIJK MANAGEMENT. in het onderwijs! Interim-management Leiderschapsontwikkeling Advies & Procesbegeleiding Meet & Learn interim-management & leiderschapsontwikkeling in het onderwijs! Kwaliteit in TIJDELIJK MANAGEMENT Interim-management Leiderschapsontwikkeling Advies & Procesbegeleiding Meet & Learn INTERIM-MANAGEMENT

Nadere informatie

Routeplan "meer ruimte voor de professional, meer ruimte voor het team" Waardigheid & Trots

Routeplan meer ruimte voor de professional, meer ruimte voor het team Waardigheid & Trots Routeplan "meer ruimte voor de professional, meer ruimte voor het team" Waardigheid & Trots 2017-2018 K. Polman teamleider HRD Definitieve versie d.d. 29-09-2016 Pagina 1 van 5 Inleiding Zinzia streeft

Nadere informatie

Hoe duurzaam leiderschap

Hoe duurzaam leiderschap PURPLE MANAGEMENT PROFIT PEOPLE MUTUAL BENEFITS COMMUNALITY Hoe duurzaam leiderschap PLANET/CONTEXT Samenspel tussen mens, organisatie én context PURPLE MANAGEMENT Leiderschap vindt steeds plaats in een

Nadere informatie

Ervaring Interimmanagement en coaching bij GEA, vanaf 2011. Openbaar Ministerie maart 2015 - juli 2015

Ervaring Interimmanagement en coaching bij GEA, vanaf 2011. Openbaar Ministerie maart 2015 - juli 2015 Persoon & aanpak Mijn expertise ligt in HRM en managementvraagstukken, specifiek mobiliteit, talentmanagement en verander- en professionaliseringstra jecten. Op strategisch en operationeel niveau, met

Nadere informatie

Gedrags- en vaardigheidstrainingen, Luteijn Groep

Gedrags- en vaardigheidstrainingen, Luteijn Groep Gedrags- en vaardigheidstrainingen, Luteijn Groep Sterke mensen, sterke organisaties Organisaties zijn voortdurend in verandering, de mensen die er werken ook. Om samen het beste resultaat te halen is

Nadere informatie

Coaching voor CvO Overheidsorganisaties

Coaching voor CvO Overheidsorganisaties Coaching voor CvO Overheidsorganisaties Overheidsmanagers, keuzes en dilemma s Management bij de overheid verschilt wezenlijk van leidinggeven in het bedrijfsleven. Het goed kunnen opereren in de complexe

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

Leergang Opleidingsmanagement

Leergang Opleidingsmanagement Leergang Opleidingsmanagement Voor Trainingscoördinatoren Opleidingsmanagers Leidinggevenden met opleidingstaken Hoe kan ik gezond verstand plannen onderbouwen met bewezen modellen en inzichten? Hoe overtuig

Nadere informatie

Adviesopleiding voor Sportprofessionals

Adviesopleiding voor Sportprofessionals Docenten Daniel Klijn Daniel Klijn is partner bij Koerseigen en directielid van Rotterdam Sportsupport. Hij is de grondlegger van Besturen met een Visie en auteur van het gelijknamige boek. Hij heeft jarenlange

Nadere informatie

Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem

Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Manuel Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem Geslacht vrouw Geboortedatum 24 februari 1972

Nadere informatie

Denkt u dat mensen gedreven worden door hun managers? Ik niet!

Denkt u dat mensen gedreven worden door hun managers? Ik niet! Denkt u dat mensen gedreven worden door hun managers? Ik niet! Webseminar Ritsen vanaf hier 27 oktober 2009 Janny den Bakker Organisatie & Change Consultant ING Janny den Bakker-Knottnerus Organisatie

Nadere informatie

Futureproof besturingsfilosofie

Futureproof besturingsfilosofie MEER INFORMATIE OVER DE LEERGANG Futureproof besturingsfilosofie Update van kennis en vaardigheden voor directeuren van publieke organisaties Het gaat om wie u bent, niet om wat u plant. Oftewel: een besturingsfilosofie

Nadere informatie

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE]

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] Waarvoor kiezen klanten voor SoHuman? SoHuman helpt mensen, teams en organisaties met hun persoonlijke en professionele

Nadere informatie

Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul

Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul Agenda Even voorstellen ISO en (Persoonlijk) Leiderschap Externe issues voor strategie Het waarom van organisaties Van strategie

Nadere informatie

Horizontaal Toezicht op eigen kracht

Horizontaal Toezicht op eigen kracht Donderdag 21 september 2017 Horizontaal Toezicht op eigen kracht Sylvia Verhoef, directeur Margriet van der Meijden, senior adviseur Opbouw Inleiding Horizontaal toezicht Onze visie: Horizontaal toezicht

Nadere informatie

Medewerkers ontwikkelen. Social profit congres SD Worx 22 mei 2014

Medewerkers ontwikkelen. Social profit congres SD Worx 22 mei 2014 Medewerkers ontwikkelen Social profit congres SD Worx 22 mei 2014 Hoe Zorgbedrijf Antwerpen bouwt aan een sterk HR beleid. HR-ambassadeur 2013 Link naar HR Ambassadeur filmpje HR Ambassadeur filmpje ONZE

Nadere informatie

ORGANISATIEADVIES INTERIM- EN VERANDERMANAGEMENT MANAGEMENT COACHING

ORGANISATIEADVIES INTERIM- EN VERANDERMANAGEMENT MANAGEMENT COACHING ORGANISATIEADVIES INTERIM- EN VERANDERMANAGEMENT MANAGEMENT COACHING SPECIALISMEN DE LANGEN CONSULTANCY Analyseren van knelpunten in uw organisatie en vervolgens: Uitstippelen van oplossingsgerichte strategieën

Nadere informatie

Integraal Hoger Onderwijs. Haal het beste uit jezelf en anderen!

Integraal Hoger Onderwijs. Haal het beste uit jezelf en anderen! Integraal Hoger Onderwijs Haal het beste uit jezelf en anderen! Wat is integraal onderwijs? We willen inspirerend onderwijs geven waarin je leert het beste uit jezelf en anderen te halen en een positieve

Nadere informatie

Basisopleiding Management Consultant

Basisopleiding Management Consultant Basisopleiding Management Consultant Vrije Universiteit Amsterdam // Basisopleiding Management Consultant // Basisopleiding Management Consultant Het adviesvak heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld.

Nadere informatie

Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem

Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Manuel Voornaam, voorletters Ires, C. Adres, postcode, woonplaats Burgemeester Weertsstraat 55, 6814 HM Arnhem Geslacht vrouw Geboortedatum 24 februari 1972

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Geboortedatum: 21-07-1962 Adres: Poortweg 11

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Geboortedatum: 21-07-1962 Adres: Poortweg 11 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: van t Hoff Voornaam: Annelies Geboortedatum: 21-07-1962 Adres: Poortweg 11 Postcode: 9561 LJ Woonplaats: Ter Apel Telefoon: 06 22427418 E-mail: info@anneliesvanthoff.nl

Nadere informatie

Werkplaats Pionieren met Verandering

Werkplaats Pionieren met Verandering Werkplaats Pionieren met Verandering Ontwikkel je eigen gereedschappen voor organisatieverandering. Raak geïnspireerd en inspireer. Vorm een veranderplatform samen met andere veranderaars en ervaar dat

Nadere informatie

Professionele en persoonlijke groei?

Professionele en persoonlijke groei? + Professionele en persoonlijke groei? Samen naar meer resultaat, meer gemak en meer plezier! Han Oei Oei voor Groei - www.oeivoorgroei.nl info@oeivoorgroei.nl 0633794681 + Meer resultaat, meer gemak en

Nadere informatie

Transi4e%&% leiderschap%

Transi4e%&% leiderschap% Odin development compass Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt, en mensen wilt ondersteunen in hun groei, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen. Het Odin Development

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Zelfsturing en vakmanschap. HR in de zorg, 2 december 2014

Zelfsturing en vakmanschap. HR in de zorg, 2 december 2014 Zelfsturing en vakmanschap HR in de zorg, 2 december 2014 Even voorstellen Tanja Hoornweg Eva van Gils Het Nieuwe Leidinggeven: vanuit een gezamenlijke visie de motivatie en het vakmanschap van medewerkers

Nadere informatie

Management & Organisatie

Management & Organisatie Management & Organisatie Algemeen De opleiding Bedrijfskunde MER (deeltijd) wordt verzorgd door het Instituut voor Bedrijfskunde, Hanzehogeschool Groningen. Steeds meer krijgen organisaties te maken met

Nadere informatie

VISIEVORMING & LEIDERSCHAP

VISIEVORMING & LEIDERSCHAP VISIEVORMING & LEIDERSCHAP Een leerweg voor het ontwikkelen van jouw visie en leiderschap Pieterman & Partners VISIEVORMING & LEIDERSCHAP WAAROM DEZE LEERWEG Naast de focus op het dagelijkse proces, willen

Nadere informatie

Inleiding... 9. Hoofdstuk 2 Essentiële waarden... 21. Hoofdstuk 3 Management en leidinggevende structuur... 23

Inleiding... 9. Hoofdstuk 2 Essentiële waarden... 21. Hoofdstuk 3 Management en leidinggevende structuur... 23 Inhoud Inleiding... 9 Hoofdstuk 1 Visie op leidinggeven... 13 1.1. Organisatiecultuur... 13 1.2. Noodzaak van cultuuromslag... 15 1.3. Structuur-, cultuurdiscussie... 15 1.4. Organisatiecultuur... een

Nadere informatie

Kenneth Smit Consulting 1

Kenneth Smit Consulting 1 Competences Assessment is een effectieve manier om kwaliteiten en ontwikkelbaar potentieel van (nieuwe) medewerkers zeer betrouwbaar en objectief in kaart te brengen middels de inzet van professionele

Nadere informatie

Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling Organisatieontwikkeling TRAINING - GAMING - COACHING The Only Thing That Is Constant Is Change Heraclitus Legenda De zorg verandert. Uw organisatie verandert. Q-Academy helpt u bij de ontwikkeling van

Nadere informatie

Professionele ervaring: Ervaringsgebieden en enkele relevante projecten

Professionele ervaring: Ervaringsgebieden en enkele relevante projecten Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: drs. Lieke A.M. Thijssen MMC Geboortedatum: 6 mei 1967 Adres: Julianalaan 133, 3722 GH Bilthoven Telefoon: +31 6 24553799 Email: lieke@leiderschapshuis.nl Website:

Nadere informatie

DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt. www.dexisarbeid.nl

DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt. www.dexisarbeid.nl DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt Stel dat iedere medewerker het naar zijn of haar zin heeft op het werk, het gevoel heeft zijn of haar talenten te kunnen inzetten, de sfeer in het team klopt, collega

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jana Eggert

Curriculum Vitae. Jana Eggert Curriculum Vitae Jana Eggert COMPETENTIE- EN EMPOWERMENTSPECIALIST DESKUNDIGE OP HET GEBIED VAN SYSTEEMTHEORIE EN STRUCTUURDYNAMICA RELATIEBOUWER (ZELF)EXPRESSIEKATALYSATOR Personalia Naam: Jana Eggert

Nadere informatie

Brug8. Productlijn (Verenigings-) Professionals

Brug8. Productlijn (Verenigings-) Professionals Brug8 Productlijn (Verenigings-) Professionals Brug8 Hoe werken wij? Zorgen voor beweging Creatief, efficiënt en betrokken Met de voeten in de klei; vanuit de praktijk, voor de praktijk Breed scala aan

Nadere informatie

Key success actors. De rol van middenmanagement bij strategische veranderingen. Onderzoek door Turner en de Rotterdam School of Management

Key success actors. De rol van middenmanagement bij strategische veranderingen. Onderzoek door Turner en de Rotterdam School of Management Key success actors De rol van middenmanagement bij strategische veranderingen Onderzoek door Turner en de Rotterdam School of Management 1 Key success actors De rol van middenmanagement bij strategische

Nadere informatie

Succesvol Implementeren van Veranderingen

Succesvol Implementeren van Veranderingen 1 Succesvol Implementeren van Veranderingen Wiebe Broekema, senior consultant broekema@pentascope.nl 06 222 33 592 Pentascope BV Utrechtseweg 47 1213 TL Hilversum T 088 567 00 00 F 088 567 00 99 www.pentascope.nl

Nadere informatie

Unfold your potential

Unfold your potential Unfold your potential Meet & Greet 2011 Theo Hamaekers- Kluwer Het coachen van salespeople Dominique Vosse Boehringer Ingelheim 13 september 2011 Op het programma De uitdagingen bij Boehringer Ingelheim

Nadere informatie

BROCHURE. (zelf) Regie bij Duurzaam opleiden

BROCHURE. (zelf) Regie bij Duurzaam opleiden BROCHURE (zelf) Regie bij Duurzaam opleiden (zelf) Regie bij Duurzaam opleiden Unido B.V. verzorgt behoefteanalyse, ontwerp en realisatie van opleidingstrajecten. Met onze opleidingen en trainingen ontwikkelen

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Ada Muis Adres: Sweelinckstraat 50 3131 SP Vlaardingen Geboortedatum: 18 maart 1967 Telefoonnummer: 06-25032830 Bedrijf: Adamore P&O-advies en coaching Emailadres:

Nadere informatie

Strategische Personeelsplanning. Basisdocument

Strategische Personeelsplanning. Basisdocument Strategische Personeelsplanning Basisdocument Strategische Personeelsplanning Basisdocument SPP als pijler van hr-beleid Om als organisatie in een dynamische omgeving met veel ontwikkelingen en veranderingen

Nadere informatie

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes masterclass contextueel leiderschap Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes Masterclass Contextueel leiderschap Veel leidinggevenden

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Zeycan Sahin. Allround- specialist Sociale Zaken. augustus 2009

Curriculum Vitae. Zeycan Sahin. Allround- specialist Sociale Zaken. augustus 2009 Curriculum Vitae Zeycan Sahin Allround- specialist Sociale Zaken augustus 2009 Persoonsgegevens Opleidingen Naam Zeycan Sahin Adres Straatsburglaan 31 7543 XH Enschede Telefoon 06 25227111 E-mail zeycansahin@hotmail.com

Nadere informatie

Leiderschapstrainingen

Leiderschapstrainingen Leiderschapstrainingen De zorgsector maakt vele veranderingen door: naast veranderingen vanuit de overheid (financiering en andere wetswijzigingen) speelt ook de veranderende zorgvraag een rol. Zorginstellingen

Nadere informatie

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma Young Professional programma Voorbeeld van de opbouw van een YP programma 1 Flow van het programma: Het programma Intake (½ dag) Ik & mijn leiderschap (2 dagen groepsprogramma) Ik & de ander (2 dagen groepsprogramma)

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Opleiding voor Verenigingsontwikkeling. ondersteunen adviseren ontwikkelen

Opleiding voor Verenigingsontwikkeling. ondersteunen adviseren ontwikkelen Opleiding voor Verenigingsontwikkeling ondersteunen adviseren ontwikkelen Opleiding voor Verenigingsontwikkeling De Opleiding voor Verenigingsontwikkeling richt zich op de professionalisering van verenigingsadviseurs

Nadere informatie

Leiderschapsontwikkeling wat werkt wel, wat werkt niet

Leiderschapsontwikkeling wat werkt wel, wat werkt niet Leiderschapsontwikkeling wat werkt wel, wat werkt niet Programma Opening Presentatie & Interactieve oefening Pauze Worldcafé, in gesprek over leiderschap Terugkoppeling Samenvatting: Wat werkt wel en Wat

Nadere informatie

Wie is Jan Jacobs? Wie ik ben in enkele woorden?

Wie is Jan Jacobs? Wie ik ben in enkele woorden? Wie is? Wie ik ben in enkele woorden? coach, trainer, docent, getrouwde man met Leen, kersverse papa van Marie, prille dertiger, Mechelaar met West-Vlaamse roots, psychotherapeut i.o., goede eter, droge

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Innoveren en slimmer organiseren

Innoveren en slimmer organiseren Innoveren en slimmer organiseren SMZ Kennis en Innovatiebeurs 24 januari 2014 Prof. dr. Jaap Boonstra Inspiraties delen Verbeelding (en lef) Innovatiespots Samen innoveren Grenzeloos innoveren A 3 I =

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

HR BUSINESS PARTNERS. Ralph van der Kleij VISIE & AANPAK KIRKMAN COMPANY

HR BUSINESS PARTNERS. Ralph van der Kleij VISIE & AANPAK KIRKMAN COMPANY HR BUSINESS PARTNERS VISIE & AANPAK KIRKMAN COMPANY Ralph van der Kleij Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt.

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt. Optimale inzet en groei van uw talenten en organisatie Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke

Nadere informatie

Het Manager Groei Programma. Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas Organisation & Career Development

Het Manager Groei Programma. Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas Organisation & Career Development Het Manager Groei Programma Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas Organisation & Career Development Management wordt leiderschap Het Manager Groei Programma is een intensief

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Eugène Oostenbrink Adres Gileppehof PT Amsterdam Telefoon september 1974 te Amsterdam

CURRICULUM VITAE. Eugène Oostenbrink Adres Gileppehof PT Amsterdam Telefoon september 1974 te Amsterdam Gileppehof 3 1060 PT Amsterdam 06 28 56 42 37 www.hrkompas.nl eugene@hrkompas.nl ING 4709494 KvK 34271506 CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Eugène Oostenbrink Adres Gileppehof 3 1060 PT Amsterdam Telefoon

Nadere informatie

Sherpas Proyects, gids van het Noorden

Sherpas Proyects, gids van het Noorden Sherpas Proyects gerenomeerde procesbegeleiders Sherpas Proyects ondersteunt en begeleidt al vele jaren diverse persoonlijke, team en organisatiebrede veranderprocessen. De mensen van Sherpas Proyects

Nadere informatie

Geld is gestolde energie van mensen Simpel maken Beetje anders (als dat helpt) Bijdragen aan ontwikkeling

Geld is gestolde energie van mensen Simpel maken Beetje anders (als dat helpt) Bijdragen aan ontwikkeling Geld is gestolde energie van mensen Simpel maken Beetje anders (als dat helpt) Bijdragen aan ontwikkeling Pensioenadvies Bestuursondersteuning Actuariaat & Certificering Visitatie Opleiden Trainen en ontwikkelen

Nadere informatie

wetenschappelijk gevalideerde tool en leiderschaps- en managementkwaliteiten

wetenschappelijk gevalideerde tool en leiderschaps- en managementkwaliteiten De individuele feedforward analyse geeft u inzicht in uw management- en leiderschapskwaliteiten en hoe u deze verder verstevigt en inzet. U ontdekt hoe u met uw kwaliteiten nóg meer het verschil maakt

Nadere informatie

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 CURRICULUM VITAE Jaap Bregman 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 j.bregman@facilityestate.nl Profiel Vanuit een bedrijfskundige en facilitaire achtergrond richt Jaap zich op de mogelijkheden

Nadere informatie

HUISSTIJL PRESENTATIE

HUISSTIJL PRESENTATIE HUISSTIJL PRESENTATIE WESTENWIND BRIEFPAPIER - VERVOLG KvK nr. 01136263 ING Bank 75.22.52.259 50% WESTENWIND ENVELOP 220 X 156 MM (3 VARIATIES) 75% HR-meerwaarde consultant Probeer eerst te begrijpen voordat

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies)

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Persoonlijk Naam : drs. Peter de Nooijer Website : www.nfcadvies.nl, info@nfcadvies.nl Telefoon : 06 21 277 902 Opleidingen Opleidingen Cursus / Training -

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie