Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M"

Transcriptie

1 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M HAARLEM ,- k.k. Marnixstraat 105 rood Royaal wonen met zonnig dakterras In de Bomenbuurt, nabij Zaanenbos, uitvalswegen, winkels en NS station gelegen goed onderhouden sfeervolle 30er jaren bovenwoning met ruim en zonnig dakterras (± 7x3.20). Deze 4-kamer woning kenmerkt zich door de ruimte en de vele opbergruimtes. Van der Schaaf & Kooijmans, die nodig je ALTIJD uit! Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

2 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Indeling Parterre entree, ruime hal, trap naar 1e etage overloop, net toilet met fontein, ruime woonkamer (± 9.65x3.67) voorzien van houtenvloer, nette keuken (± 2.92x2.06) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron met toegang tot het royale dakterras, nette badkamer met douche, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting. 2e etage overloop, achterslaapkamer (± 3.91x4.39) met ruime vaste kast, berging en dakkapel, zijslaapkamer (± 3.73x3.00) met wastafel en veel bergruimte onder de kap, voorslaapkamer (± 2.40x1.96) met kast waarin de boiler is geplaatst, ruime bergvliering bereikbaar middels vliso trap. Bijzonderheden Oplevering in overleg Verwarming d.m.v. gaskachels, warm water d.m.v. boiler Woonkamer voorzien van stuukwerk 1e etage voorzien van dubbel glas Woonopp. ± 110 m2, inhoud ± 350 m3 Ideale woonlocatie!! Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

3 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Algemene informatie Bouwjaar : ca Woonoppervlakte : ca. 110 m2 Inhoud woning : ca. 350 m3 Onderhoud binnen : goed Onderhoud buiten : goed Keuken : nette keuken (± 2.92x2.06) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron Badkamer : net met douche, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting Aanvaarding : in overleg Roerende zaken : uitgangspunt is, dat de (roerende) zaken volgens aangehechte lijst van zaken in de koopsom zijn begrepen en achterblijven, die zijn aangekruist in de kolom `blijft achter`. Indien volgens deze lijst zaken ter overname zijn, dan dient koper de overname c.q. de overnameprijs rechtstreeks met de verkoper overeen te komen en bij de oplevering te voldoen. Technische gegevens Verwarming Warmwater Elektra Vloeren Kozijnen Dak : door middel van gaskachels : door middel van boiler : 4 groepen + aardlekschakelaar en aardpen : houten vloer : 1e etage voorzien van dubbel : platdak Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

4 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Woonkamer Keuken Douche Badkamer Trap Toilet Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

5 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Slaapkamer Slaapkamer Dakterras Dakterras Dakterras Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

6 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Woonomgeving Gemeente Haarlem Haarlem, een stad met een eigen identiteit, met een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden. Het is een gezellige winkelstad en ook op cultureel gebied is er veel te beleven. Haarlem telt zo`n inwoners en is de hoofdstad van de provincie Noord Holland. Het hart van de stad is de Grote Markt. Hieraan liggen het Middeleeuwse stadhuis, de Grote of St. Bavokerk, de Vishal en de Vleeshal. Vanouds is Haarlem een stad van kunst en cultuur en herbergt het oudste museum van Nederland, het Teylers museum en het wereldberoemde Frans Hals museum. Een van de bijnamen van de stad is Spaarnestad, naar de rivier die zich door de stad kronkelt, maar het staat ook bekend onder de naam Bloemenstad, vanwege de bloemencultuur in de omgeving. Zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs zijn ruim vertegenwoordigd. Ook op sportgebied zijn er talloze mogelijkheden. De kunstijsbaan en de vele sportmanifestaties bezorgen Haarlem de reputatie van een echte sportstad. Kortom, een stad die alles heeft een waar het goed wonen is. Verklaring straatnaam Filips van Marnix, heer van St. Aldegonde, , was een vriend en raadsman van Willem de Zwijger en vervulde vele missies voor hem. Uit zijn naam heeft hij in 1572 in Haarlem de 'wet verzet' (regering veranderd). Marnix is bekend als dichter van de 'Biencorf der H. Roomsche Kercke', waarin hij met de r.k. geestelijkheid de spot drijft. Het 'Wilhelmus' wordt aan hem toegeschreven. Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

7 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Vaste lasten en andere periodieke betalingen Algemeen : de verkoper betaalt de vaste lasten over het hele kalenderjaar. Bij de notariële overdracht betaalt de koper aan de verkoper het deel van de eigenaarslasten terug over de periode die ligt tussen de overdracht en het jaareinde (dit zal door de notaris worden verrekend). Aanvragen Water : PWN , Gas en elektriciteit : sinds 1 juli 2004 is de energiemarkt geliberaliseerd. De klant mag zelf een leverancier kiezen. De energiemarkt in Nederland staat onder toezicht van de Dte (Dienst uitvoering en toezicht energie). Voor meer informatie over bijvoorbeeld energiebedrijven kunt u kijken op of bellen via Eigendomsbewijs Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen via ons kantoor. Kadastrale omschrijving gemeente Schoten, sectie B, nr A-2 Erfdienstbaarheden Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van de akte is op te vragen via ons kantoor. Bij appartementen Splitsingsakte. Splitsing : het aangeboden pand is in juridische zin een appartementsrecht. Het is in eigendom gesplitst bij akte d.d. 12 januari De deelgerechtigheid bedraagt deel in het gebouw met toebehoren aan de Marnixstraat 105 rood. Een kopie van de akte is op te vragen via ons kantoor. Onderhoudsverplichting: conform splitsingsakte en splitsingsreglement (d.d. februari 1973) Vereniging van Eigenaren: slapende VvE Servicekosten : n.v.t. Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

8 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Verkoopprocedure Verkoopsysteem A De verkoper/verkopende makelaar onderhandelt met degene die als eerste, een naar zijn oordeel, serieus en onderhandelbaar bod heeft uitgebracht. Als deze onderhandelingen niet tot resultaat leiden dan onderhandelt de verkoper/verkopende makelaar vervolgens met een bieder van zijn keuze dan wel accepteert de verkoper/verkopende makelaar uit de uitgebrachte biedingen het meest geschikte aanbod. Biedingen Biedingen dienen te allen tijde schriftelijk bevestigd te worden aan ons kantoor. Dit kan per fax, of brief. Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor, het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Wilsovereenstemming Een overeenkomst zal pas worden opgemaakt, nadat overeenstemming is bereikt over koopsom, oplevering, bijkomende voorwaarden en roerende zaken. Koopakte Nadat de overeenkomst is gesloten, wordt er door Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars een koopakte opgesteld. Behoudens nadere afspraken gelden hiervoor als basis de standaard regels, zoals deze voorkomen in de modelkoopakte die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Transport/ notaris Behoudens nadere afspraken vindt de notariële overdracht plaats bij een notaris in de regio, ter keuze van de koper. Bankgarantie/ waarborgsom De bankgarantie/waarborgsom is gebruikelijk 10% van de koopsom en dient door de koper te worden voldaan aan de notaris, binnen vier weken, na het totstandkomen van de overeenkomst. Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om deze overeenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen beide partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper te hand gesteld is. Ontvangst van (een kopie van) de akte bij het makelaarskantoor wordt ook aangemerkt als terhandstelling aan de koper. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of en algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin ten minste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of een algemeen erkende feestdag zijn. Indien de koper de overeenkomst wenst te ontbinden dient hij dit binnen de gestelde termijn schriftelijk te bevestigen aan Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars alwaar de verkoper voor wat Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

9 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. de ontbinding betreft domicilie kiest. Registreren koopakte Tenzij anders wordt overeengekomen wordt de koopovereenkomst ingeschreven in de openbare registers (Dienst van het kadaster en de Openbare registers). De kosten van deze inschrijving zijn voor rekening koper. Schriftelijke vastlegging De partij die deze akte als eerste ondertekent, heeft het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer hij of Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars niet uiterlijk op de zevende werkdag nadat hij de akte ondertekend heeft (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen. Dit recht vervalt als daar niet uiterlijk op de derde werkdag nadat alsnog (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen, gebruik van is gemaakt. Toevoeging ex. Art. 16 Indien er een voorbehoud is opgenomen in de koopakte en een van de partijen hiervan gebruik moet maken, dient dit uiterlijk de 1e werkdag na afloop van de in de koopakte genoemde datum ingeroepen te zijn. Indien het inroepen van een voorbehoud verband houdt met het niet verkrijgen van de financiering dient te koper dit door middel van minimaal 2 afwijzingen van erkende financieringsinstellingen aan te tonen. Voorbehoud koper Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen van woonvergunning, hypotheek, Nationale Hypotheek Garantie) worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Clausules Op bijlage 1 zijn meerdere clausules weergegeven die toegevoegd zullen worden aan de modelkoopakte. Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

10 van der Schaaf Kooijmans M A K E L A A R S V A N D E N V M Marnixstraat 105 rood ,- k.k. Clausules Asbestclausule In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Ouderdomsclausule Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan 75 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft staat hij niet in voor o.a. de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, evt. afwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals houtworm, boktor, zwam, etc.) en de eventuele afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven woongebruik. Bodemverontreiniging/olietank, bodemclausule Koper verklaart bekend te zijn met de inhoud van het faxbericht d.d. 15 november 2006 m.b.t. het onderhavige pand, welke is afgegeven door de gemeente Haarlem. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem. Het risico ter zake van verontreiniging van de onroerende zaak, van welke aard ook, rust op de koper. Indien na de eigendomsoverdracht en/of na de feitelijke levering blijkt dat de onroerende zaak is verontreinigd, in welke zin dan ook, dan is de verkoper niet aansprakelijk, tenzij hij met de verontreiniging bekend was. Funderingsclausule Koper verklaart bekend te zijn met de inhoud van het faxbericht d.d. 15 november 2006 m.b.t. het onderhavige pand, welke is/wordt afgegeven door de gemeente Haarlem. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de fundering. Waterhuishoudingclausule Koper verklaart bekend te zijn met de lokale problemen betreffende het grondwaterpeil mogelijk ontstaan als gevolg van gewijzigd duinwaterbeheer. Indien nu of in de toekomst hinder ondervonden wordt van de stand van het grondwater, vrijwaart koper verkoper van iedere aansprakelijkheid en schade hieruit voortvloeiende. Bloemendaalseweg CB Bloemendaal - Tel.:

11 Uittreksel Kadastrale Kaart rd Marnixstraat Esdoornstraat m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel SCHOTEN B 9831 Voor een eensluidend uittreksel, AMSTERDAM, 13 november 2006 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

12

13

14

15

16

17

18 Wij verkopen uw huis! Bij het verkopen van uw huis komt heel wat kijken. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning waarbij u kunt rekenen op: Actief kantoor met 4 NVM makelaars Persoonlijke begeleiding Uitgebreid verkooppakket Luxe pakket voor hogere segment Combinatie pakket bij woning / bedrijfspand Actieve promotie van uw woning op internet (o.a. funda) Presentatie in 10 etalages in Haarlem en omgeving Full service; verkoop, aankoop, taxatie, financiering, verzekering van woningen en bedrijfspanden Korting bij afname van meerdere diensten (aankoop / verkoop / hypotheek / verzekeringen) Erkend hypotheek en assurantie adviseur Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u gerust contact op met één van onze makelaars voor een vrijblijvende afspraak. Voor meer informatie kunt u ook terecht op:

19 Aankoop op maat Dit huis op het oog? Tijd voor een gilde makelaar. Wanneer de keuze op deze woning is gevallen, kunnen wij u verder zorgen uit handen nemen: U schakelt dan een gilde makelaar in voor: Advies over de prijs en het namens u voeren van de onderhandelingen Begeleiding en advies over de koopovereenkomst, bouwkundige aspecten en alle overige bijkomende zaken. Controle en advies over de relevante gegevens, zoals o.a. het bestemmingsplan, fundering en milieu. Het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering om een zorgeloze aankoop mogelijk te maken. Het verzorgen van een onafhankelijk NVM taxatierapport ten Begeleiding tot na de notaris. Kortom kopen zonder zorgen. Informeer naar de gunstige condities bij één van de onderstaande gilde makelaars:

20 Biedingsformulier De bieder(s) Naam Adres P.c. + plaats Telefoon : : : : Hierbij doet ondergetekende, hierna te noemen bieder, de bieding aan Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars te Bloemendaal tot aankoop van: te Bieders verklaren bovenstaand object te hebben bezichtigd en bekend te zijn met de gegevens in de verkoopbrochure en brengen bij deze een bod uit ter grootte van:,= kosten koper De regels in dit biedingsformulier beheersen eventuele vervolgonderhandelingen. Indien het uitgebrachte bod door de verkoper wordt geaccepteerd komt een koopovereenkomst tot stand. Afspraken betreffende genoemde koopovereenkomst zoals koopsom, opleveringsdatum, notaris en clausules in de verkoopbrochure zullen door Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars worden opgenomen in de Model Koopakte van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (N.V.M.). De bieder zal op verzoek van Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars de koopakte binnen 2 werkdagen na mondelinge overeenkomst ondertekenen. Voorbehouden: Roerende zaken: (Voor roerende zaken welke in de woning aanwezig zijn verwijzen wij u naar de lijst van zaken in de brochure waarin staat aangegeven wat achter blijft, wat mee gaat en wat kan worden overgenomen.) Oplevering: Handtekening bieder(s) Datum en plaats: Dit formulier kan uitsluitend getekend per post [Bloemendaalseweg 47, 2061 CB Bloemendaal] of per fax [ ] aan Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars worden geretourneerd.

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

Schotersingel 117 - III Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 550,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - III Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 550,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 550,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Schotersingel 117 - Parterre Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 800,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - Parterre Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 800,- p/m. www.kokmakelaars.nl www.kokmakelaars.nl Schotersingel 117 - Parterre Haarlem 800,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging

Nadere informatie

Zoetestraat 26 rood - Haarlem

Zoetestraat 26 rood - Haarlem Zoetestraat 26 rood - Haarlem Vraagprijs! 269.000,-- k.k. Omschrijving Zoetestraat 26 rood - Haarlem Geheel verbouwde bovenwoning in pittoresk straatje, midden in Haarlems centrum. Bijzonderheden: - Grotendeels

Nadere informatie

Kleine Houtweg 7A te Haarlem

Kleine Houtweg 7A te Haarlem Kleine Houtweg 7A te Haarlem Object: Kleine Houtweg 7A te Haarlem Omschrijving: Royale bovenwoning (ca. 140 m²) met prachtig groot dakterras (ca. 40 m²) op het oosten. Zeer gunstig gelegen aan de rand

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 990,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Object: Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Omschrijving: In de gewilde Koninginnebuurt (Plan Tubergen) gelegen leuke tussenwoning (bouwjaar 1988) met een fraai vrij uitzicht

Nadere informatie

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Object: VOGELENZANGSEWEG 356 TE VOGELENZANG Omschrijving: In het centrum van het dorp Vogelenzang gelegen, een charmant en vooroorlogs woonhuis met een voor-, en zonnige

Nadere informatie

Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE

Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE RIJSWIJK Dr H. Colijnlaan 117 Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK In een gezellige en groene omgeving gelegen gemoderniseerd 2 kamer (voormalig 3 kamer) appartement

Nadere informatie

Melis stokezijde 240 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Melis stokezijde 240 DEN HAAG WONINGBROCHURE Melis stokezijde 240 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Melis Stokezijde 240 Indeling Overdekte entree met bellen-/ en brievenbussentableau. Trap en of lift naar tweede etage. Entree woning; gang met vaste

Nadere informatie

Hulshorststraat 269 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Hulshorststraat 269 DEN HAAG WONINGBROCHURE Hulshorststraat 269 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Hulshorststraat 269 Indeling Entree via open portiek, gang met vernieuwde meterkast, modern toilet met fontein, kast met opstelplaats wasmachine, woonkamer

Nadere informatie

Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem

Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem Object: Godfried van Bouillonstraat 69 te Haarlem Omschrijving: Op loopafstand van het centrum met fraai vrij uitzicht over het water gelegen goed onderhouden

Nadere informatie

Kanariestraat 69 te Haarlem

Kanariestraat 69 te Haarlem Kanariestraat 69 te Haarlem Object: Kanariestraat 69 te Haarlem Omschrijving: In de leuke en kindvriendelijke Vogelenbuurt (Haarlem-Noord) gelegen een goed onderhouden tussenwoning met een ca. 11 meter

Nadere informatie

Esdoornlaan 12 te Zwanenburg

Esdoornlaan 12 te Zwanenburg Esdoornlaan 12 te Zwanenburg Object: ESDOORNLAAN 12 TE ZWANENBURG Omschrijving: Een UITSTEKEND onderhouden en bijzonder sfeervolle driekamerwoning (ca. 75 m2) met een ruim en zonnig balkon op het Oosten.

Nadere informatie

Korte Margarethastraat 2 Haarlem - Centrum

Korte Margarethastraat 2 Haarlem - Centrum Korte Margarethastraat 2 Haarlem - Centrum Korte Margarethastraat 2, 2011 PK Haarlem centrum Vraagprijs 179.000, == k.k. HEERLIJK, JE EIGEN PLEKJE in 't CENTRUM van HAARLEM... Charmante hoek-bovenwoning

Nadere informatie

Valkenburgerplein 7-I te Heemstede

Valkenburgerplein 7-I te Heemstede Valkenburgerplein 7-I te Heemstede Object: Valkenburgerplein 7 I te Heemstede Omschrijving: Aantrekkelijk en goed onderhouden licht gelegen ruim 3- voorheen 4- kamerappartement met balkon op het Zuid/Oosten.

Nadere informatie

Haarlem Bloemhofstraat 22 - D. 189.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Haarlem - Bloemhofstraat 22 - D

Haarlem Bloemhofstraat 22 - D. 189.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Haarlem - Bloemhofstraat 22 - D Haarlem - Bloemhofstraat 22 - D Haarlem Bloemhofstraat 22 - D 189.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

Schotersingel 117 - part. Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 950,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - part. Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 950,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 950,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem

Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem Vraagprijs! 179.500,-- k.k. Omschrijving Mr. Jan Gerritszlaan 21 A - Haarlem Fraai gelegen en uitstekend verzorgd 2-kamer (voormalig 3-kamer) hoekappartement met beschut

Nadere informatie

Prinsessekade 18A te Haarlem

Prinsessekade 18A te Haarlem Prinsessekade 18A te Haarlem Object: Prinsessekade 18A te Haarlem Omschrijving: In het geliefde Bosch en Vaartkwartier aan de Leidsevaart (open vaarwater) gelegen goed onderhouden en sfeervolle woning

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 149.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor,

Nadere informatie

Hoofdstraat 229 te Santpoort-Noord

Hoofdstraat 229 te Santpoort-Noord Hoofdstraat 229 te Santpoort-Noord Object: HOOFDSTRAAT 229 te SANTPOORT-NOORD Omschrijving: Uniek gelegen, direct nabij het (winkel-) centrum van Santpoort-Noord, een goed onderhouden en ruime hoekwoning

Nadere informatie

Amalia van Solmslaan 10 te Haarlem

Amalia van Solmslaan 10 te Haarlem Amalia van Solmslaan 10 te Haarlem Object: AMALIA VAN SOLMSLAAN 10 TE HAARLEM Omschrijving: Op een prachtige locatie in Haarlem Zuid met uitzicht op het Spaarne gelegen kleine vrijstaande villa met voor-,

Nadere informatie

Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE WATERINGEN Bakkershof 64 Bakkershof 64 WATERINGEN Ideaal gelegen, zo te betrekken, 3-kamerappartement met balkon en een berging op de begane grond. Het centrum van

Nadere informatie

Orveltestraat 51 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Orveltestraat 51 DEN HAAG WONINGBROCHURE Orveltestraat 51 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Orveltestraat 51 Indeling Centrale bellen-/ brievenbustableau en overdekte entree met trap naar de derde etage. Entree woning met hal en gang met meterkast,

Nadere informatie

Wilgenstraat 47 - Haarlem

Wilgenstraat 47 - Haarlem Wilgenstraat 47 - Haarlem Vraagprijs 239.000,- Omschrijving Wilgenstraat 47 - Haarlem Uitstekend onderhouden, uitgebouwde tussenwoning in de gewilde Bomenbuurt. Hier kunt u heerlijk rustig wonen en heeft

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 195.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor,

Nadere informatie

Kromhout Makelaardij s-gravendijckseweg 51 * 2201 CZ Noordwijk T 071-3622414 * F 071-3622316 info@kromhoutmakelaardij.nl www.kromhoutmakelaardij.

Kromhout Makelaardij s-gravendijckseweg 51 * 2201 CZ Noordwijk T 071-3622414 * F 071-3622316 info@kromhoutmakelaardij.nl www.kromhoutmakelaardij. SCHOOLSTRAAT 54 2202 HG Noordwijk Kromhout Makelaardij s-gravendijckseweg 51 * 2201 CZ Noordwijk T 071-3622414 * F 071-3622316 info@kromhoutmakelaardij.nl www.kromhoutmakelaardij.nl Schoolstraat 54 2202

Nadere informatie

Baarsstraat 10 Eindhoven

Baarsstraat 10 Eindhoven Baarsstraat 10 Eindhoven Nabij de binnenstad van Eindhoven, Genneper Parken en alle gewenste dagelijkse voorzieningen gelegen, goed onderhouden, geheel gemoderniseerde, instapklare jaren 20 tussenwoning

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Praagsingel 83 Indeling Gezamenlijk entree via afgesloten hek en afgesloten portiek, trap en lift aanwezig. Entree woning, hal met meterkast, inbouwkast

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Kleine Houtweg 55 te Haarlem

Kleine Houtweg 55 te Haarlem Kleine Houtweg 55 te Haarlem Object: Kleine Houtweg 55 te Haarlem Omschrijving: Indeling: Aan de rand van het centrum gelegen KARAKTERISTIEK HERENHUIS (bouwjaar 1929) met uitzicht over het Frederikspark.

Nadere informatie

Van Brakelplein 37 A, Groningen

Van Brakelplein 37 A, Groningen Van Brakelplein 37 A, Groningen Uiterst sfeervolle en gemoderniseerde bovenwoning met prachtig vrij uitzicht over de vijver. De woning is op 5 fietsminuten gelegen van de Groninger binnenstad, het stadspark

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 174.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al jaren een begrip in de regio: Michiel van Maanen Makelaardij in 2001 opgericht door Michiel

Nadere informatie

Nassauplein 75 te Haarlem

Nassauplein 75 te Haarlem Nassauplein 75 te Haarlem Object: Omschrijving: Indeling: NASSAUPLEIN 75 TE HAARLEM Op de 1 e étage gelegen MODERN en LICHT 3-KAMER APPARTEMENT met EIGEN TERRAS (ca. 10 m²) aan rustige en zonnige zuidzijde

Nadere informatie

Cornelis van Noordestraat 22 rood Haarlem

Cornelis van Noordestraat 22 rood Haarlem Cornelis van Noordestraat 22 rood Haarlem Cornelis van Noordestraat 22 rood Vraagprijs 146.000, == k.k. In RUSTIGE woonomgeving gelegen DRIE kamer BOVENHUIS met GOEDE LICHTINVAL en GUNSTIGE ligging t.o.v.

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 225.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor,

Nadere informatie

Duvenvoordestraat 61 zwart te Haarlem

Duvenvoordestraat 61 zwart te Haarlem Duvenvoordestraat 61 zwart te Haarlem Object: Duvenvoordestraat 61 zwart te Haarlem Omschrijving: WONEN IN HET GARENKOKERSKWARTIER In een rustige straat, op loopafstand van het centrum,station en tevens

Nadere informatie

Damsterdiep 180 Groningen

Damsterdiep 180 Groningen Damsterdiep 180 Groningen Op een leuke locatie nabij centrum - op loopafstand van het UMCG - uitvalswegen gelegen, sfeervolle en karakteristieke "schipperswoning" met een zonnige diepe tuin op het noordwesten

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Maxwellstraat 32 te Haarlem

Maxwellstraat 32 te Haarlem Maxwellstraat 32 te Haarlem Object: MAXWELLSTRAAT 32 ZWART EN ROOD TE HAARLEM Omschrijving: In aantrekkelijke woonomgeving Haarlem-Zuidwest gelegen, een karakteristiek en goed onderhouden UNIEK WOONHUIS

Nadere informatie

Lange Poellaan 40. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440

Lange Poellaan 40. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440 Lange Poellaan 40 Haarlem Lange Poellaan 40 2012 VW Haarlem Vraagprijs 249.000, == k.k. Nét buiten van het centrum, in een zeer rustig -autovrij- straatje en GEBOUWD in 2003 ligt deze goed onderhouden,

Nadere informatie

Amsterdam Van Bossestraat 7-2. 170.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Amsterdam - Van Bossestraat 7-2

Amsterdam Van Bossestraat 7-2. 170.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Amsterdam - Van Bossestraat 7-2 Amsterdam - Van Bossestraat 7-2 Amsterdam Van Bossestraat 7-2 170.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

Bonenkruidpad 5 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Bonenkruidpad 5 WATERINGEN WONINGBROCHURE Bonenkruidpad 5 WATERINGEN WONINGBROCHURE Bonenkruidpad 5 WATERINGEN Deze 5-kamer-eengezinswoning heeft vanuit de keuken een prachtig uitzicht over water en beschikt over een voor- en achtertuin met berging

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Spaansevaartstraat 48 te Haarlem

Spaansevaartstraat 48 te Haarlem Spaansevaartstraat 48 te Haarlem vraagprijs 205.000,-- k.k. BDK Makelaardij B.V. Steenbokstraat 36, 2024 RJ Haarlem-Noord Telefoon:023-524 12 12 info@bdkmakelaardij.nl www.bdkmakelaardij.nl In de gewilde

Nadere informatie

Fruitlaan 59 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Fruitlaan 59 WATERINGEN WONINGBROCHURE Fruitlaan 59 WATERINGEN WONINGBROCHURE WATERINGEN Fruitlaan 59 Indeling Begane grond Verzorgde voortuin met overdekte entree. Hal met meterkast (8 grp, 2 ALS), toilet met fontein en trapopgang naar de

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,-- k.k.

Vraagprijs 199.000,-- k.k. ROERMOND SCHOUT OFFERMANSTRAAT 43 Goed onderhouden tussenwoning Nabij de kern van Maasniel gelegen Royale aanbouw aan de achterzijde Vaste trap naar de verdieping Vraagprijs 199.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Oosteinde 108 A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Oosteinde 108 A DEN HAAG WONINGBROCHURE Oosteinde 108 A DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Oosteinde 108 A Oosteinde 108 A DEN HAAG In het populaire deelplan Parkbuurt Oosteinde gelegen vrijstaande, gelijkvloerse bungalow met garage, riante voor-

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HAELEN STRIKKENHOF 25 Op prima locatie gelegen Twee onder een kap woning met garage Keurig onderhouden Tuin op het zuiden 4 Slaapkamers Leuke starterswoning Vraagprijs 179.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Havannasingel 17 Indeling Begane grond Aan 2 zijdes bevindt zich een entree van het complex. Bellentableau aan de Havannasingel-zijde, brievenbus en intercom.

Nadere informatie

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Oosteinde 112A Oosteinde 112A DEN HAAG Riante en sfeervolle 2 onder 1 kapwoning met parkeervoorziening op eigen terrein. Deze 5-kamer woning beschikt over

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

Floresplein 16 B Groningen

Floresplein 16 B Groningen Floresplein 16 B Groningen Op een van de mooiste plekjes in de Korrewegwijk gelegen met een schitterend vrij uitzicht over de Floresvijver, royale 30-er jaren bovenwoning met een dakterras van ca. 30m2

Nadere informatie

Amerbos 34 te Amsterdam - 102.500,-

Amerbos 34 te Amsterdam - 102.500,- Amerbos 34 te Amsterdam - 102.500,- Dat klein ook ruim kan zijn, bewijst dit zeer gezellige studio-appartement en met maandlasten van ongeveer 450 Euro (incl. servicekosten, g/w/l) ideaal voor herintreders,

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 339.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor,

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 175.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor,

Nadere informatie

Narcisplantsoen 129 te Haarlem

Narcisplantsoen 129 te Haarlem Object: Narcisplantsoen 129 te Haarlem Omschrijving: Indeling: Bijzonderheden: Uitstekend onderhouden modern en sfeervol 3-kamerappartement gelegen op de 3 e (en tevens bovenste) verdieping van een kleinschalig

Nadere informatie

Vrijkensven 22 Eindhoven

Vrijkensven 22 Eindhoven Vrijkensven 22 Eindhoven In de gewilde woonomgeving Gijzenrooi gelegen, zeer verrassende hoekwoning, welke aan de zij- en achterkant is uitgebouwd, met een royale woonkamer, woon-/eetkeuken, badkamer met

Nadere informatie

Lijsterbeslaan 22 te Heemstede

Lijsterbeslaan 22 te Heemstede Lijsterbeslaan 22 te Heemstede Object: LIJSTERBESLAAN 22 TE HEEMSTEDE Omschrijving: In rustige en kindvriendelijke groene woonomgeving, echter op loopafstand van het gezellige winkelcentrum (Binnenweg),

Nadere informatie

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST Vraagprijs: 475.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Zeer

Nadere informatie

Leiduinstraat 27 II Amsterdam

Leiduinstraat 27 II Amsterdam Leiduinstraat 27 II Amsterdam Vraagprijs 310.000,= kosten koper Hendrik Jacobszstraat 10 [T] 020-800 23 83 www.mooijekindvleut.nl amsterdam@mooijekindvleut.nl Soort : Appartement Type : Bovenwoning Aantal

Nadere informatie

Veldzigtlaan 144 Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 117.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl

Veldzigtlaan 144 Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 117.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl Haarlem 117.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

Vredewoldlaan 58 Groningen

Vredewoldlaan 58 Groningen Vredewoldlaan 58 Groningen Op een schitterende locatie aan het water en in de moderne woonwijk De Buitenhof gelegen, vrijstaand woonhuis met een inpandige garage en een leuke zonnige tuin met aanleg-/vissteiger

Nadere informatie

Lange Poellaan 40. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440

Lange Poellaan 40. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440 Lange Poellaan 40 Haarlem Lange Poellaan 40 2012 VW Haarlem Vraagprijs 265.000, == k.k. Nét buiten van het centrum, in een zeer rustig -autovrij- straatje en GEBOUWD in 2003 ligt deze goed onderhouden,

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. ROERMOND BROEKHIN ZUID 16 Tussenwoning met achteringang (ook voor auto) Opknapper Veel inhoud Verkeersluwe woonstraat Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan verkeersluwe straat gelegen, te

Nadere informatie

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout Object: Spanjaarskrocht 14a te Noordwijkerhout Omschrijving: Rustig gelegen royale vrijstaande villa (bouwjaar 1998) met inpandige garage in kindvriendelijke woonwijk,

Nadere informatie

Vraagprijs 299.000,-- k.k.

Vraagprijs 299.000,-- k.k. SWALMEN KERKWEG 17 Zeer royale vrijstaande woning Prachtig aangelegde tuin met vijverpartij Kantoorruimte op begane grond Rustige ligging in bosrijke omgeving Slapen en baden op de begane grond na verbouwing

Nadere informatie

Hazepaterslaan 28-5. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440

Hazepaterslaan 28-5. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440 Hazepaterslaan 28-5 Haarlem Hazepaterslaan 28-5 2012HT Haarlem Vraagprijs 265.000, == k.k. RUSTIG EN PLEZIERIG WONEN IN EEN PARKACHTIGE OMGEVING OP SLECHTS 10 WANDELMINUTEN VAN HET LEVENDIGE CENTRUM VAN

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47 Karakteristiek dertiger jaren tussenwoning met voor- en ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden met vrijstaande houten schuur en achterom. Centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Slangenkruidlaan 18 te Haarlem

Slangenkruidlaan 18 te Haarlem Slangenkruidlaan 18 te Haarlem Object: SLANGENKRUIDLAAN 18 TE HAARLEM Omschrijving: In rustige en groene woonomgeving op de grens met Aerdenhout gelegen extra brede royale karakteristieke jaren 30 hoekwoning

Nadere informatie

Lavendellaan 47 Eindhoven

Lavendellaan 47 Eindhoven Lavendellaan 47 Eindhoven Modern afgewerkte, ruime woning, gelegen aan een rustige straat in het zuiden van Stratum, met een werk-/slaapkamer op de parterre, 3 ruime slaapkamers op 2e verdieping, ruime

Nadere informatie

HOLLANDRESIDENCE.NL. Vraagprijs 209.000,- k.k. Koperzoekt.nl :

HOLLANDRESIDENCE.NL. Vraagprijs 209.000,- k.k. Koperzoekt.nl : Koperzoekt.nl : Het leukste plekje om te wonen in Haarlem; lichte en goed onderhouden parterre woning met heerlijke tuin op het zuiden, uitzicht over singelgracht naar de Stadsschouwburg en op loopafstand

Nadere informatie

Henneven 6 Eindhoven

Henneven 6 Eindhoven Henneven 6 Eindhoven In de gewilde woonomgeving Gijzenrooi gelegen, ruime en sfeervol uitgebouwde 2-1-kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers, royale woonkamer, moderne leefkeuken, bijkeuken, moderne badkamer,

Nadere informatie

Neptunusstraat 61, Groningen

Neptunusstraat 61, Groningen Neptunusstraat 61, Groningen Gelegen in de wijk Paddepoel vindt u deze keurig afgewerkte tussenwoning met 5 slaapkamers, nette keukeninrichting en een verzorgde badkamer. Op korte afstand bereikt u een

Nadere informatie

Raamvest 27 te Haarlem

Raamvest 27 te Haarlem Raamvest 27 te Haarlem Object: Raamvest 27 te Haarlem Omschrijving: Indeling: Fraai gelegen aan één van de mooiste singels van Haarlem een goed onderhouden en verrassend ingedeelde stadswoning (3 woonetages!)

Nadere informatie

Nassauplein 2 te Haarlem

Nassauplein 2 te Haarlem Nassauplein 2 te Haarlem Object: Nassauplein 2 te Haarlem Omschrijving: Midden in het centrum van Haarlem in het karakteristieke vernieuwbouwde pand van de Kamer van Koophandel op de begane grond gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs 198.000,-- k.k.

Vraagprijs 198.000,-- k.k. VLODROP BERGERWEG 9 Karakteristieke jaren 30 woning Authentieke elementen nog aanwezig Gelegen in de dorpskern 3 Ruime slaapkamers Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 198.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Berkenrodestraat 16 te Haarlem

Berkenrodestraat 16 te Haarlem Berkenrodestraat 16 te Haarlem Berkenrodestraat 16, 2012LB Haarlem Vraagprijs 659.000, == k.k. HERENHUIS (bouwjaar 1909) met RUIME MAATVOERING, GOEDE LICHTINVAL, voor- en ZONNIGE ACHTERTUIN op het WESTEN

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Voorzorgstraat 36. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440

Voorzorgstraat 36. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440 Voorzorgstraat 36 Haarlem Voorzorgstraat 36 2013VR Haarlem Vraagprijs 225.000, == k.k. In gewilde Leidsebuurt, vlak bij het centrum, maar ook bij de duinen en uitvalswegen, goed onderhouden en verzorgde

Nadere informatie

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Lijtweg 408 OEGSTGEEST Vraagprijs: 185.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 99.000,- k.k. Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor,

Nadere informatie

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST Vraagprijs: 365.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. POSTERHOLT POSTERBOS 120 Vrijstaande recreatiewoning Rustige en landelijke omgeving Perceel van 480 m² Ruime en sfeervolle woonkamer Royale terrasoverkapping 3 Slaapkamers Vraagprijs 99.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Spaarnwouderstraat 46 rood te Haarlem

Spaarnwouderstraat 46 rood te Haarlem Spaarnwouderstraat 46 rood te Haarlem Object: Spaarnwouderstraat 46 rood te Haarlem Omschrijving: Indeling: Op loopafstand van het gezellige stadshart van Haarlem en gelegen in gewilde Burgwalbuurt een

Nadere informatie

Leendert Meeszstraat 2 te Haarlem

Leendert Meeszstraat 2 te Haarlem Leendert Meeszstraat 2 te Haarlem Object: Leendert Meeszstraat 2 te Haarlem Omschrijving: In het gewilde Ramplaankwartier gelegen ruime hoek-eengezinswoning met garage en aangebouwde kantoorruimte (ca.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55 ENKHUIZEN Ridderstraat 55 Vraagprijs 225.000,- v.o.n. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

Roosveldstraat 16 - Haarlem

Roosveldstraat 16 - Haarlem Roosveldstraat 16 - Haarlem Vraagprijs! 299.000,- k.k. Omschrijving Roosveldstraat 16 - Haarlem In rustige straat in het Garenkokerskadekwartier gelegen ZEER VERZORGDE tussenwoning met ZONNIGE tuin op

Nadere informatie

Tartinistraat 19 Eindhoven

Tartinistraat 19 Eindhoven Tartinistraat 19 Eindhoven Aan een rustig hofje in Gestel gelegen semi-bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en mogelijkheid 2e badkamer op de 1e verdieping. Op loopafstand

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Verspronckweg 103. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440

Verspronckweg 103. Haarlem. MAKELAARDIJ.NL Crayenesterlaan 14, 2012TK Haarlem 0235344440 Verspronckweg 103 Haarlem Verspronckweg 103 Haarlem Vraagprijs 575.000, == k.k. In de gewilde Kleverparkbuurt gelegen ROYAAL, SOLIDE HERENHUIS (WOONRUIMTE 226m2) met voor- en zonnige achtertuin (ca. 12

Nadere informatie

Oranjestraat Haarlem

Oranjestraat Haarlem Oranjestraat 169 - Haarlem Vraagprijs 229.000,- k.k. Omschrijving Oranjestraat 169 - Haarlem Leuke tussenwoning met lekker diepe en zonnige achtertuin. In de populaire Leidse Buurt, op luttele minuutjes

Nadere informatie

Kinkerstraat 301 te Amsterdam

Kinkerstraat 301 te Amsterdam Kinkerstraat 301 te Amsterdam Vraagprijs: 185.000,- k.k. Type woning: Bovenwoning Aantal kamer(s): 2 waarvan 1 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Erfpacht Ligging: Aan drukke weg, in centrum Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Bijdorplaan 20 Haarlem

Bijdorplaan 20 Haarlem Haarlem 175.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

Pasteurlaan 23 Eindhoven

Pasteurlaan 23 Eindhoven Pasteurlaan 23 Eindhoven Sfeervol en geheel gemoderniseerd, instap-klaar woonhuis met volop lichtinval en authentieke stijlelementen, gelegen in het gewilde en kindvriendelijke Eijkenburg. Onder andere

Nadere informatie