Mei-Juni. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mei-Juni. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas"

Transcriptie

1 Mei-Juni KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

2 Beste roodkapjes, sjimmers en ouders We zijn alweer bij de maanden mei en juni aanbeland. Het schooljaar is voorbij gevlogen. We hebben weer heel wat avonturen achter de rug. De kleine en grote roodkappen gingen samen met de jongens van KSA Reinaart op weekend naar Stekene. Samen hebben we de boeven kunnen oppakken en de gevangenis kunnen bewaken. Mei en juni betekenen ook bijna het einde van het werkjaar. Maar niet getreurd want dit wil zeggen dat de zomervakantie in aantocht is, met het super KSA-kamp! Helaas betekenen deze maanden voor de leiding ook examens. In mei en juni zullen er dus geregeld avondactiviteiten zijn. Lees jullie boekje altijd goed op voorhand en hang het strookje in het zicht op de koelkast of het prikbord zodat je geen geweldige activiteit zou missen! Op vrijdag 28 juni trekken we met de hele groep naar JumpSky in Gent. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij op deze avond vol springplezier. We vragen hiervoor slechts 8. Neem zeker ook je antislipsokken mee als je al eens naar een trampolinepark bent geweest. Praktisch vragen we hiervoor om je dochter(s) via volgende link in te schrijven TEGEN 16 JUNI: De link is ook terug te vinden op de site. We zouden graag carpoolen vanaf het lokaal dus wie dit ziet zitten, kan dit op het formulier aanduiden. Je krijgt er blije gezichtjes voor in de plaats én de bestuurder kan ook gratis mee komen jumpen of krijgt een drankje aangeboden in de cafetaria! Afspraak om 19u op Puitvoet in sportieve kledij en rond 21u30 zullen we daar terug zijn. Verder is het uitkijken naar het spetterende kamp deze zomer. Jullie kunnen hiervoor nog een infomoment verwachten op het eind van het schooljaar met heel wat meer informatie. De datum zal nog doorgegeven worden. Als jullie al met een dringende vraag zitten, is de leiding natuurlijk ook nu al zeker bereid om die zo goed mogelijk te beantwoorden. JumpSky Vrijdagavond 28 juni Kamp SJim: 21/07 tot 31/07 Kleine en Grote Roodkappen: 24/07 tot 31/07 De vierde en laatste tip voor onze geheime kampbestemming: Een K3 tje woont/heeft hier gewoond. Voor zij die al iets verder zijn in de speurtocht en op zoek zijn naar het lokaal: De jeugdbeweging waarvan het lokaal is, heeft onlangs zijn naam veranderd. Van de oorspronkelijke naam worden de meeste mensen niet gelukkig, maar het tegenovergestelde geldt voor 4/5 e ervan. Groetjes, De Trapsoetleiding Ellen, Emma, Astrid, Tine, Darya, Antje en Tessa

3 KLEINE ROODKAPPEN Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent om weer enthousiast te lezen wat we de komende weken voor jullie gepland hebben! Het zijn helaas alweer de laatste twee maanden van het KSA-jaar, maar we hebben weer wat pareltjes van activiteiten voorzien. Hopelijk kunnen jullie er dus (bijna) elke keer mee van genieten Vergeet ook de datum van het kamp niet in jullie agenda te zetten: 24 tot 31 juli! LET OP: In juni vallen de activiteiten soms op vrijdag- of zaterdagavond omdat jullie leidsters examens hebben. Zondag 5 mei Vuile spelen Omdat de KSA natuurlijk nog altijd een jeugdbeweging is voor stoere meisjes, zijn het vandaag vuile spelen. Zo kunnen we ons allemaal nog eens helemaal laten gaan. Doe dus zeker allemaal kleren aan die vuil mogen worden! Tussen 14u en 17u zullen we ons helemaal kunnen geven op Puitvoet. Zondag 12 mei Het grote strijkpareltoernooi Vandaag mogen jullie eens tonen wat voor kunstwerken jullie kunnen toveren met strijkparels. Maar dat is nog niet alles! Voor de rest verklappen we niks, alleen nog dit: het wordt alles behalve een rustige knutselmiddag ;) We verwachten jullie van 14u tot 17u op het lokaal. Zondag 19 mei Stadsspel Het is al lang geleden dat we nog eens op locatie activiteit gehouden hebben dus vandaag spreken we om 14u af aan het standbeeld van Sinterklaas op de markt van Sint-Niklaas. Om 17u mogen mama en papa jullie terug daar komen ophalen. Zondag 26 mei Waterspelletjes Jaja, jullie lezen het goed. Vandaag gaan we ons amuseren met héél véél WATER!! Breng dus allemaal zeker jullie zwemgerief mee, een handdoek en eventueel een extra paar kleren naar Puitvoet. Extra waterpistolen en ander leuk spelmateriaal worden ook met open armen onthaald. We zien jullie om 14u, klaar voor het meest epische watergevecht ooit! Zaterdag 1 juni Beroepenavond LET OP: vanaf deze week zijn de activiteiten s avonds. Vandaag gaan we eens uittesten hoe het is om ruimtevaarder te zijn, of misschien wel vuilnisvrouw, of kauwgomballenmaker, of Er zijn teveel leuke beroepen om hier op te noemen dus kom gewoon van 19u tot 21u naar het lokaal en dan kan je het zelf ontdekken!

4 Zaterdag 8 juni Gezelschapsspelletjes Vanavond maken we het gezellig met wat spelletjes en muziek! Neem dus zeker jullie favoriete gezelschapsspel mee naar Puitvoet. Wie is een meester in valsspelen en wie kan er toch niet zo heel goed tegen haar verlies? We zullen het allemaal zien tussen 19u en 21u. Tot dan! Zaterdag 15 juni Zwemmen Het is weer tijd voor onze jaarlijkse uitstap naar het zwembad van Beveren (Pastoor Steenssensstraat 108a Beveren). We spreken af aan de ingang om 19u en om 21u mogen jullie terug opgehaald worden. Vergeet ook geen 5 mee te nemen. Zaterdag 22 juni Fluospel Zeg nu zelf, die kleurrijke fluostiften zijn toch de leukste items uit je pennenzak! Vandaag gaan we van 14u tot 17u op Puitvoet eens zien wat er allemaal te beleven valt met deze leuke uitvinding. Misschien komen er nog wel andere fluogekleurde voorwerpen aan te pas! Vrijdag 28 juni JUMPSKY Deze avond gaan we als afsluiter van het KSA-jaar (het kamp niet meegerekend!) naar JUMPSKY GENT Voor de leden en ouders die nog niet weten wat dit is: we gaan ons volledig uitleven op een trampolinepark! Je kan al eens een kijkje nemen op de site We vragen hiervoor slechts 8. Neem zeker ook je antislipsokken mee als je al eens naar een trampolinepark bent geweest. Praktisch vragen we hiervoor om je dochter(s) via volgende link in te schrijven TEGEN 16 JUNI: De link is ook terug te vinden op de site. We zouden graag carpoolen vanaf het lokaal dus wie dit ziet zitten, kan dit op het formulier aanduiden. Je krijgt er blije gezichtjes voor in de plaats én de bestuurder kan ook gratis mee komen jumpen of krijgt een drankje aangeboden in de cafetaria! Afspraak om 19u op Puitvoet in sportieve kledij en rond 21u30 zullen we daar terug zijn.

5 Zo, de wekelijkse activiteiten zitten er weer op, maar het KSA-jaar is zeker nog niet gedaan! We gaan ook dit jaar weer op een spetterend zomerkamp van 24 tot 31 juli. Een infomoment hiervoor volgt nog. We hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Veel dikke knuffels van jullie lieve leidsters Emma, Antje en Tessa PS: We zijn nog niet vergeten hoe goed jullie alle liedjes uit de K3-film kennen, dus hierbij mogen jullie een kleurplaat van K3 inkleuren!

6 Dag lieve, grote roodkappen! Dit is het laatste trapsoetje van dit jaar, maar niet getreurd! Dit betekent dus dat het bijna kamp is!!! We gaan deze twee maanden vullen met super leuke activiteiten. Kijk wel altijd goed na of de activiteit op een zondag, zaterdag of zelfs vrijdag valt, want het zijn weer bijna examens voor jullie leidsters. zondag 28 april leidingswissel Na de vakantie wisselen we eens van leidsters! Kom naar Puitvoet om 14 uur tot 17 uur om te weten te komen wie er een leuke activiteit voor jullie heeft georganiseerd. zondag 5 mei het Sjim-spel Volgend jaar gaan sommige van jullie naar de sjimmers en anderen moeten nog even wachten. Dit is de perfecte dag om te weten hoe een sjimmer leeft! Ontdek alle voordelen van sjimmer te zijn in Puitvoet van 14 uur tot 17 uur. Het half uurtje extra is pas voor wanneer jullie echt sjimmers zijn. zondag 12 mei knutselen Vandaag gaan we onze lieve mama s verrassen met zelfgeknutselde cadeautjes, want het is moederdag! Jullie mogen allemaal knutselgrief meenemen en al nadenken over ideetjes. We knutselen op Puitvoet van 14 uur tot 17 uur.

7 zondag 19 mei stadsspel Het is al lang geleden dat we ons lokaal nog eens verlaten hebben en daarom maken we vandaag Sint-Niklaas onveilig door ons stadsspel! Om 14 uur verzamelen we aan het Sinterklaas standbeeld. Jullie ouders mogen jullie daar om 17 uur terug komen halen. zaterdag 25 mei koken Doe jullie schorten en kookmutsen al maar aan, want vanavond gaan wij koken! Hou dus zeker nog plaats in jullie buik. De keuken van Puitvoet is helemaal van jullie vanaf 19 uur tot 21 uur. Zaterdag 1 juni film Vanavond gaan we het gezellig maken en een film kijken. Jullie mogen altijd verschillende films meenemen, wij zullen dit ook doen. De film begint om 19 uur en eindigt om 21 uur op Puitvoet. zaterdag 8 juni het Detective spel Er is een misdaad gepleegd en jullie als detectives moeten deze helpen oplossen! Wat er is gebeurd, verklappen we nog niet. Ben jij een echte Sherlock Homes? Kom naar Puitvoet om 19 uur tot 21 uur om het te weten te komen. zaterdag 15 juni zwemmen Het is weer tijd voor onze jaarlijkse uitstap naar het zwembad van Beveren (Pastoor Steenssensstraat 108a 9120 Beveren). We spreken af aan de ingang om 19 uur en om 21 uur mogen jullie terug opgehaald worden. Vergeet ook geen 5 euro mee te nemen. zaterdag 22 juni gezelschapsspelletjes Monopoly? Twister? Dokter Bibber? Het mag allemaal! Vanavond gaan we weer competitief zijn en gezelschapsspelletjes spelen! Neem zelf ook maar wat mee, zodat er veel variatie is. We spelen op Puitvoet van 19 uur tot 21 uur.

8 vrijdag 28 juni JUMPSKY Als afsluiter van het KSA-jaar gaan wij naar JUMPSKY! Dit is een trampolinepark in Gent. Je kan al eens een kijkje nemen op de site We vragen hiervoor slechts 8 euro. Neem zeker ook je antislipsokken mee als je al eens naar een trampolinepark bent geweest. Praktisch vragen we hiervoor om je dochter(s) via volgende link in te schrijven tegen 16 juni: De link is ook terug te vinden op de site. We zouden graag carpoolen vanaf het lokaal dus wie dit ziet zitten, kan dit op het formulier aanduiden. Je krijgt er blije gezichtjes voor in de plaats én de bestuurder kan ook gratis mee komen jumpen of krijgt een drankje aangeboden in de cafetaria! Afspraak om 19 uur op Puitvoet en rond 21:30 uur zullen we daar terug zijn. Dit was het dan voor onze wekelijkse activiteiten. Niet getreurd, want er komt nog een geweldig kamp van 24 juli tot 31 juli! Een infomoment hierover volgt nog. We hopen dat jullie er net zoveel naar uitkijken als wij. Veel knuffels van jullie leidsters, Astrid en Darya

9 Hey lieve sloebers, ahnee wacht, sjimmers! Onze paashaas is gaan vliegen maar nu komen hopelijk de warme zondagmiddagen/avonden. Wij hebben er heel veel zin in. zaterdag 4 mei Stickeractie Vandaag mogen jullie Sint-Niklaas onveilig maken. Maar dit wel met stickers!! Jullie worden op Het Hendrik-Heymanplein verwacht om 12 uur tot 16 uur. Zondag 12 mei Surprise!! Wat zeg je??? Surprise!!!! Vandaag is het een spannende dag voor jullie! Jullie weten pas wat we gaan doen als jullie komen vandaag op Puitvoet om 14 uur tot uur. zondag 19 mei Pisquizzzzzzzz Vandaag worden jullie met een lege blaas verwacht op Puitvoet om 14 uur tot uur om samen met ons de enige echte pisquiz te doen. Wie oh wie zal er in zijn broekie doen van de schrik, of van een overvolle blaas. zondag 26 mei Knutselen Wow, jullie creativiteit heeft dringend nog wat vrijheid nodig! Jullie worden vandaag om 14 uur tot uur verwacht op Puitvoet. Tot dan!! ZATERDAG 1 juni Pyjama-avond! U neemt mee; 1deken, een knabbeligheidje, en je goed humeur!! En u doet aan u pyjama!! Welkom op Puitvoet om 19 uur tot uur. ZATERDAG 8 juni Muziekquiz Neem jullie muziekkennis maar mee, vanavond zal dit broodnodig zijn! Niets houdt jullie tegen om de songs en artiesten van voor jullie tijd ook nog eens onder de loep te nemen! Jullie worden vanavond verwacht op Puitvoet van 19u tot 21u30.

10 ZATERDAG 15 juni Zwemmen Vandaag gaan we op uitstap naar het zwembad van Beveren.. We spreken af aan de ingang om 19 uur en om 21 uur mogen jullie terug opgehaald worden. Vergeet ook geen 5 euro mee te nemen. Adres: Pastoor Steenssensstraat 108a 9120 Beveren ZATERDAG 22 juni Filmavondjeeee Vanavond is het gewoon benen omhoog en Netflix and chill. Jullie worden om 19 uur tot uur verwacht bij Ellen of Tine thuis. Tot dan!! VRIJDAG 28 juni JUMPSKY Als afsluiter van het KSA-jaar gaan wij naar JUMPSKY! Dit is een trampolinepark in Gent. Je kan al eens een kijkje nemen op de site We vragen hiervoor slechts 8 euro. Neem zeker ook je antislipsokken mee als je al eens naar een trampolinepark bent geweest. Praktisch vragen we hiervoor om je dochter(s) via volgende link in te schrijven tegen 16 juni: De link is ook terug te vinden op de site. We zouden graag carpoolen vanaf het lokaal dus wie dit ziet zitten, kan dit op het formulier aanduiden. Je krijgt er blije gezichtjes voor in de plaats én de bestuurder kan ook gratis mee komen jumpen of krijgt een drankje aangeboden in de cafetaria! Afspraak om 19 uur op Puitvoet en rond 21:30 uur zullen we daar terug zijn. Nu is het mooie verhaaltje van mei en juni gedaan! Tot op ons super tof mega cool fantastisch kamp! Veel groetjes Tine en Ellen.

11 Kalender KR Activiteit Waar? Wanneer? Zondag 5 mei Vuile spelen Puitvoet 14u-17u Zondag 12 mei Het grote strijkpareltoernooi Puitvoet 14u-17u Zondag 19 mei Stadsspel Markt: standbeeld Sinterklaas 14u-17u Zondag 26 mei Waterspelletjes Puitvoet 14u-17u Zaterdag 1 juni Beroepenavond Puitvoet 19u-21u Zaterdag 8 juni Gezelschapsspelletjes Puitvoet 19u-21u Zaterdag 15 juni Zwemmen Zwembad Beveren (Pastoor Steenssensstraat 108a) 19u-21u Zaterdag 22 juni Fluospel Puitvoet 19u-21u Vrijdag 28 juni JUMPSKY Puitvoet 19u-21u30 Kalender GR Activiteit Waar? Wanneer? Zondag 5 mei Het Sjim-spel Puitvoet 14u-17u Zondag 12 mei Knutselen Puitvoet 14u-17u Zondag 19 mei Stadsspel Markt: standbeeld Sinterklaas 14u-17u Zaterdag 25 mei Koken Puitvoet 19u-21u Zaterdag 1 juni Film Puitvoet 19u-21u Zaterdag 8 juni Het Detective-spel Puitvoet 19u-21u Zaterdag 15 juni Zwemmen Zwembad Beveren (Pastoor Steenssensstraat 108a 19u-21u Zaterdag 22 juni Gezelschapspelletjes Puitvoet 19u-21u Vrijdag 28 juni Jumpsky Puitvoet 19u-21u30

12 Kalender SJIM Activiteit Waar? Wanneer? Zaterdag 5 mei Stickeractie Hendrik Heymanplein 12u-16u Zondag 12 mei Suprise Puitvoet 14u-17u30 Zondag 19 mei Pisquiz Puitvoet 14u-17u30 Zondag 26 mei Knutselen Puitvoet 14u-17u30 Zaterdag 1 juni Pyjama-avond Puitvoet 19u-21u30 Zaterdag 8 juni Muziekquiz Puitvoet 19u-21u30 Zaterdag 15 juni Zwemmen Zwembad Beveren (Pastoor Steenssensstraat 108a) 19u-21u Zaterdag 22 juni Filmavond Volgt nog 19u-21u30 Zaterdag 28 juni Jumpsky Puitvoet 19u-21u30

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Januari - Februari KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Allerbeste roodkapjes, sjimmers en ouders! Het jaar 2018 is alweer

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Naam:.. Mei-Juni. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat Sint-Niklaas

Naam:.. Mei-Juni. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat Sint-Niklaas Naam:.. Mei-Juni KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat 14 9100 Sint-Niklaas Beste roodkapjes, sjimmers en ouders We zijn alweer bij de

Nadere informatie

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas November - December KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hallo kleine en grote roodkappen, sjimmers en ouders! Amai, de maanden

Nadere informatie

Mei - Juni. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat Sint-Niklaas

Mei - Juni. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat Sint-Niklaas Mei - Juni KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat 14 9100 Sint-Niklaas Beste roodkapjes, sjimmers en ouders We zijn alweer bij de maanden

Nadere informatie

Naam:.. Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat Sint-Niklaas

Naam:.. Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat Sint-Niklaas Naam:.. Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat 14 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari

Nadere informatie

September - Oktober. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

September - Oktober. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas September - Oktober KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Dag Roodkappen, Sjimmers en ouders! Het is weer heerlijk terugdenken

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Naam:.. Januari-februari

Naam:.. Januari-februari Naam:.. Januari-februari KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat 14 9100 Sint-Niklaas Allerbeste roodkapjes, sjimmers en ouders! Het jaar

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni).

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni). Lieve chiromeisjes, Het weer wordt alsmaar beter, de zon schijnt als maar harder dus des te meer een reden om naar de Chiro te komen Alvorens jullie een kijkje nemen naar jullie programma, graag even jullie

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

Vandaag is er geen activiteit. Maar niet getreurd, want volgende week hebben we iets speciaal voorzien.

Vandaag is er geen activiteit. Maar niet getreurd, want volgende week hebben we iets speciaal voorzien. Activiteitenblaadje sloebers 2 de semester 2016-2017 21 januari 28 januari 4 februari 11 februari Omdat de leiding nog volop aan het studeren is, houden we vandaag een rustige filmavond. Jullie zijn welkom

Nadere informatie

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!!

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!! Hallo Kapoenen!! Het zonnetje is in het land en de laatste maanden van het schooljaar gaan in, dus het is bijna vakantie! Maar dat betekent ook dat het scoutsjaar op zijn einde loopt.. AWOEEEEE! Dus jullie

Nadere informatie

Naam:.. November - december

Naam:.. November - december Naam:.. November - december KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Claudia Leliveld Schaapherderstraat 14 9100 Sint-Niklaas Hallo kleine en grote roodkappen, sjimmers en

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol Chiro Jomokri en Komverdrom Kadol Hallo Chiro vriendjes! Groot feest, want Chiro Jomokri en Komverdrom vliegen er weer in! Ook dit jaar staat er een knotsgekke leidingsploeg voor jullie klaar met nog gekkere

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Beste leiding en ouders

Beste leiding en ouders Beste leiding en ouders Het is zo ver: het laatste Alowisken van dit jaar. Jullie weten allemaal wat dat wil zeggen. We zijn bijna aan het einde van het scoutsjaar 2014-2015 toe. Maar wees niet getreurd,

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 3 Kapoenen We willen jullie meedelen dat jullie liefste leiding de komende weken examens heeft. Hierdoor vallen er een aantal vergaderingen

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Durver maand. Scouts en Gidsen Vlaanderen A2341G Koningin Astrid Scouts & Gidsen Fort van Merksem

Durver maand. Scouts en Gidsen Vlaanderen A2341G Koningin Astrid Scouts & Gidsen Fort van Merksem Scouts en Gidsen Vlaanderen A2341G Koningin Astrid Scouts & Gidsen Fort van Merksem Durver maand Maandelijks contact- en informatieblad Verschijnt niet in juli en augustus vu. : Zita de Pauw; Zwaantjeslei

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

Dit deel is leeg! KAPOENEN

Dit deel is leeg! KAPOENEN KAPOENEN Dag kapoenen, voor we op kamp vertrekken gaan we nog 1 keer afspreken op zondag! Dit op zondag 30 juni. Wij verwachten jullie om 2u (niet 2u30) aan het domein van huizingen!!! Hier gaan wij ons

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u.

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u. ACTIVO Mei - Juni Kapoenen Zondag 7 mei: Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem.

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem. Hey Twinkels! Al bekomen van de sint? Hopelijk wel, want we zijn hier weer met een volle agenda voor de komende maanden. Check hieronder snel wat we allemaal samen gaan beleven. Zondag 18 november We spelen

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie