Gooise vrouwen Winterkalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gooise vrouwen Winterkalender 2014-2015"

Transcriptie

1 Gooise vrouwen Winterkalender

2 2 WINTERSE KASTELEN 17 december A Chrismas Carol in de Ridderzaal The English Theatre komt 17 december naar het Muiderslot om het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens op te voeren in de Ridderzaal. Kaartverkoop via Locatie: Muiderslot, Herengracht 1, Muiden Tijd: woensdag 17 december 2014 Meer informatie: 20 december t/m 4 januari Midwinterfeesten op het Muiderslot De museale vertrekken van het Muiderslot staan dit jaar in het teken van het kerstfeest in Europa. Aan de hand van feestelijk versierde bomen en traditioneel gedekte tafels, neemt de rondleiding je mee naar de Scandinavische, Duitse, Nederlandse, Engelse en Italiaanse kerst. Van het Germaanse joelfeest en de gevulde varkenskop, tot de kerstheks en een indrukwekkende middeleeuwse zwanenpastei. Locatie: Muiderslot, Herengracht 1, Muiden Tijd: zaterdag 20 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015, dagelijks 12:00-17:00 uur. Gesloten op 25 dec. en 31 dec en 1 januari Meer informatie: 27 en 28 december Midwinterfeest Muiderslot Op 27 en 28 december zijn de ridders van Zwaard en Steen in het kasteel. Tijdens hun verblijf in de middeleeuwse toren treffen zij voorbereidingen voor het midwinterfeest. Hierbij hebben ze hulp nodig van de bezoekers. Een middeleeuws kasteel komt tot leven. Locatie: Muiderslot, Herengracht 1, Muiden Tijd: zaterdag 27 en zondag 28 december, 12:00 17:00 uur Meer informatie: 28, 29 en 30 december Slot Zuylen in Kerstsferen Slot Zuylen is weer gehuld in Kerstsfeer! Kom binnen vanuit de kou en de gezellige sfeer zal je verwarmen. Onze gidsen vertellen je het verhaal van de kerstviering in het Slot en de bijbehorende tradities welke door de eeuwen heen in ere zijn gehouden. De rondleiding wordt beëindigd in de mooiste ruimte van het huis, de fraaie Gobelinzaal, waar de metershoge kerstboom prijkt en je aan kunt schuiven voor een genoeglijk kerstverhaal. Kinderen mogen zich verheugen op een chocolade kransje uit de boom. Na afloop van de rondleiding kun je genieten van een warme beker chocolademelk of een lekker glaasje glühwein in de Theeschenkerij. Vooraf reserveren is aanbevolen. Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, Oud Zuilen Tijd: Zondag 28, maandag 29 en dinsdag 30 december 2014, theeschenkerij open vanaf uur Meer informatie:

3 EEN WARM MUZIKAAL ONTHAAL 3 In december en januari vinden tal van Kerstconcerten en andere winterse muzikale activiteiten plaats. Hier vind je een greep hieruit. Een compleet overzicht vind je op 12 december Kerst met de Poolse Nachtegalen De Poolse Nachtegalen, het befaamde jongenskoor uit Poznan (Polen) geven onder leiding van Szymon Daszkiewicz een kerstconcert in de Koepelkerk te Bussum. Het koor bestaat meer dan 125 jaar en heeft 45 zangers vanaf de leeftijd van 8 jaar. Kaarten a 10,- (tot 18 jaar gratis) verkrijgbaar via de website en voor aanvang van het concert. Locatie: Mariakerk (Koepelkerk), Brinklaan 42, Bussum Tijd: vrijdag 12 december 2014, 20:00 uur Meer informatie: 20 december Weihnachts Oratorium Grote Kerk Naarden Wat de Mattheus Passion is voor de passietijd is het Weihnachts Oratorium voor Kerst. Uitvoering door het Nederlands Kamerkoor in de schitterende Grote Kerk van Naarden. In deze kerk zijn in de decembermaand nog andere muzikale Kerstactiviteiten zie website. Locatie: Grote Kerk, Sint Annastraat 5, Naarden Vesting Tijd: zaterdag 20 december, 19:30 uur Meer informatie en reserveren: en 25 t/m 31 december Top 2000 bij Beeld en Geluid De Top 2000 gaat weer van start in de Mediastad van Nederland! De uitzendingen zijn vrij toegankelijk. Voor wie zeker wil zijn van een plekje in het café, bestaat dit jaar de mogelijkheid een plaats te reserveren. Alle weekenden van december staan er bovendien Top 2000 activiteiten geprogrammeerd in het Top 2000 Café (zie website). Locatie: Instituut voor Beeld en Geluid, Sumatralaan 45, Hilversum Tijd: donderdag 25 t/m woensdag 31 december, ma-zo geopend. Meer informatie: 28 december Concert Buitenklanken op de s Gravelandse Buitenplaatsen In de eeuwenoude boerenschuur op Buitenplaats Schaep en Burgh vinden dit jaar twee exclusieve concerten plaats in de serie Buitenklanken. De prachtige buitenhuizen en fraai aangelegde tuinen en parkbossen vormden al vanaf de Gouden Eeuw het decor voor intieme concerten waar de rijke bewoners met hun vrienden en familie van genoten. Met het concert Buitenklanken kun je dit zelf beleven. Op vrijdagavond speelt het Borealis Trio. Op zondagmiddag is het de beurt aan het Ensemble Cubrica. Prijs 15,-. Locatie: Buitenplaats Schaep en Burgh, Noordereinde 54B, s-graveland Tijd: vrijdag 19 december, 20:00 uur en zondag 28 december, 14:00 uur Meer informatie:

4 4 GOOISCHE WINTERFAIRS 12 t/m 14 december Traditionele Kerstmarkt Laren Een unieke en zeer sfeervolle Kerstmarkt met duizenden lampjes op de Brink in Laren biedt een vijftigtal mooie kramen in een sprookjesachtig decor. Er zijn uiteenlopende luxe kerstartikelen en unieke kerstcadeaus te vinden. Vanzelfsprekend ontbreken ook de kraampjes met warme chocolademelk, glühwein, broodjes met warme worst en andere winterse versnaperingen niet. Locatie: bij de ijsbaan, Brink, Laren Tijd: vrijdag 12 december,15:00-22:00 uur, zaterdag 13 december, 10:00-21:00 uur, zondag 14 december, 12:00-20:00 uur Meer informatie: 12 en Kerstmarkt Blaricum Een sfeervolle Kerstmarkt op zorgboerderij t Werckpaert. De hulpboeren hebben er prachtige kerstdecoraties voor gemaakt. Er is een levende kerststal waar kinderen het kerstverhaal kunnen beluisteren en iedereen kan er terecht voor een heerlijke warme kop chocolademelk of een glaasje glühwein. Locatie: Zorgboerderij t Werckpaert, Gebr Dooijewaardweg 3, Blaricum Tijd: vrijdag 12 en zaterdag, 15:00-21:00 uur Meer informatie: 12 december Kerstmarkt langs de Vecht in Vreeland Vreeland wordt omgetoverd tot een sfeervol Kerstdorp met een gezellige Kerstmarkt langs de oevers van de Vecht en in de oude dorpskern. O.a. met een levende kerststal, expositie van Vreelandse kunstenaars, kinderworkshops, Kerstmaaltijden en aanwezigheid van de Kerstman en zijn rendier. De avond wordt afgesloten met een fakkeltocht en spetterend vuurwerk. Locatie: Breedstraat/ Duinkerken, Vreeland Tijd: vrijdag 12 december, 12:30-20:30 uur Meer informatie: Kerstmarkt en Korenfestival in Weesp Een gezellige kerstmarkt in het centrum van Weesp met kinderboerderij, Braderie, glühwein en Oliebollen. Op zes verschillende locaties treedt een twintigtal koren op. Locatie: Nieuwstraat, Weesp Tijd: zaterdag, 14:00-17:00 uur Meer informatie:

5 5 Winterfair op landgoed Zonnestraal Een sprookjesachtige winterfair in Charles Dickens-achtige sfeer. Midden in het bos, op het prachtige monumentale Landgoed Zonnestraal, komen de winterse sferen van vroeger en nu samen. Rij met de arrenslee, zoek het huis van de Kerstman, doe winterse spelletjes en wandel door het verlichte bos naar optredens, bezoek de vele kramen terwijl de kinderen een workshop volgen en luister naar het koren zingen en geniet van een winters hapje en drankje. Locatie: Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, Hilversum Tijd: zaterdag, 14:00-21:00 uur Meer informatie: Kerstmarkt en Kerstspel in Naarden Vesting Als het donker invalt wordt het kerstverhaal met levende have opgevoerd in het prachtige Naarden vesting. De stoet voert door de Marktstraat richting het Ruysdaelplein. Daarnaast is er de gehele dag een kerstmarkt. Locatie: Marktstraat, Naarden Tijd: Zaterdag, 10:00-20:00 uur Meer informatie: Winterfair in Muiderberg Op de sfeervolle Brink van Muiderberg wordt deze dag een Winterfair met tal van gezellige kraampjes georganiseerd. Om uur is er voor de kinderen een lampionnenoptocht. Locatie: Brink, Muiderberg Tijd: zaterdag, 17:00-22:00 uur Meer informatie: 13 en 14 december Christmas Village & World Press Photo Sfeervolle Kerstmarkt met winterchalets in centrum Hilversum met ambachtelijk eten en drinken, koren, live jazz en animatie. Bezoek zeker ook World Press Photo 14 in Museum Hilversum! Locatie: de Kei, Kerkbrink en s Gravelandseweg, centrum Hilversum Tijd: zaterdag 13 dec. 10:00-22:00 uur, zondag 14 dec. 12:00 21:00 uur Meer informatie: / 14 december Gooise Kerst streekmarkt in Bussum Deze Kerstmarkt is een echte Gooise streekmarkt waar kun je genieten van ambachtelijke, verse producten, afkomstig uit onze regio en kleinschalig geproduceerd. Met lekker, gezond en biologisch eten en drinken en diverse andere ambachtelijke producten worden aangeboden, zoals sieraden, tassen, kaarsen en servies. Locatie: Voor het Gemeentehuis, Brinklaan 35, Bussum Tijd: zondag 14 december, 11:00 17:00 uur Meer informatie:

6 6 14 december Kerstfeest in de schaapskooi Kerstfeest in de schaapskooi van Blaricum met muziek volwassenen- en kinderkoor en mooie verhalen verteld door ouwe Johannes. Locatie: Schaapskooi, Oude Naarderweg 2, Blaricum Tijd: zondag 14 december, 13:30-16:00 uur Meer informatie: 19 december Kerst aan de Vecht in Maarssen De traditionele lichtjesavond in Maarssen Dorp met kerstmuziek op verschillende plekken door een tiental koren. De winkelstraten zijn sfeervol aangekleed met diverse kersthuisjes en -kraampjes waar u terecht kunt voor Kerst gerelateerde artikelen en lekkere versnaperingen. Verder is er o.a. een draaimolen voor de kinderen, een levende kerststal en natuurlijk zal de Kerstman himself ook acte de présence geven. Locatie: Winkelgebied Maarssen, Nassaustraat, Maarssen Tijd: vrijdag 19 december, vanaf 16:00 uur Meer informatie: 20 december Kerstmarkt in Ankeveen Een gezellige ochtend Kerstmarkt in Ankeveen. Locatie: Kerstmarkt Ankeveen, Stichts End, Ankeveen Tijd: zaterdag 20 december, 08:00-12:30 uur Meer informatie: 20 december Kerst brocante markt Laren Een flamboyante, creatieve, luxueuze en betaalbare kerst brocante markt voor de Basiliek en het Brinkhuis in Laren. Deze locatie wordt voor 1 dag omgetoverd tot een magische kerstmarkt. Kramen met brocante voorwerpen aangevuld met marktkramen van jonge ontwerpers en kunstenaars. Er is ook een vrolijk kinderprogramma. Met volop horecagelegenheid. Locatie: bij het Brinkhuis en op het Kerkplein, Laren Tijd: 20 december, 10:00 18:00 uur Meer informatie: STEVIG WINTERWANDELEN 14 december en 11 januari Kerstboom- en Erwtensoep rondleiding door het Pinetum Geen betere plek dan het Pinetum Blijdenstein om in de Kerststemming te komen tijdens de Kerstrondleiding in december. In januari volgt er nog een winterse B.W. Blijdenstein Erwtensoep rondleiding door de prachtige tuinen en kassen. Locatie: Pinetum Blijdenstein, Van der Lindenlaan 125, Hilversum Tijd: zondag 14 december, 14:00-15:30 uur, tuinen open vanaf uur. 11 januari tuinen open vanaf uur Meer informatie:

7 7 20 december Winterse avondwandeling in s Graveland Beleef de winter in het donker tijdens deze 2 uur durende wandeling met de boswachter over de s-gravelandse Buitenplaatsen. Met warme chocolademelk na afloop. Voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Locatie: Bezoekerscentrum Gooi & Vechtstreek, Noordereinde 54 B, s-graveland Tijd: zaterdag 20 december, 19:30-21:00 uur Meer informatie: 21 december Kerstwandeling door het park van kasteel Nijenrode De traditionele Kerstwandeling op het landgoed van kasteel Nijenrode in Breukelen is dit jaar een wandeling voor jong en oud langs de scènes uit het geboorteverhaal van Jezus. Vooraf aanmelden vanaf 6 december (zie website). Wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Na de wandeling is het in het Koetshuis genieten van kerstmuziek van de fanfare en zijn er dranken en versnaperingen te koop. Locatie: Park bij Kasteel Nijenrode, Straatweg 25, Breukelen Tijd: zondag 21 december, 16:00-19:30 uur Meer informatie: 21 december Winterse stadswandeling door Naarden Vesting Een ervaren en enthousiaste gids staat klaar om de mooiste plekjes van Naarden Vesting te laten zien. Ook zal hij of zij tijdens de wandeling veel vertellen over de bouw en de geschiedenis van deze bijzondere vestingstad. De vesting is extra mooi in winterse sferen! Locatie: Start VVV Naarden, Utrechtse Poort, Ruijsdaelplein, Naarden Tijd: zondag 21 december, 12:30-13:45 uur. Meer informatie: 26 december Kerstloop bij de s.v. s-graveland Lekker hardlopen bij winterse temperaturen! De afstand is 7,5 km en voor kinderen is er een speciale Kidsrun over ruim 2 km. Inschrijfgeld bedraagt 3,- en daarvoor krijgen deelnemers ook een leuke herinnering. Locatie: S.v. s-graveland, Kininelaantje 1, s-graveland Tijd: vrijdag 26 december, 10:30 uur Meer informatie: 27 december Winterse buitenplaatsenwandeling Doe je muts op, sjaal om en wandel mee met de winterse wandeling over de s-gravelandse Buitenplaatsen vlakbij Hilversum. Ook nu in de winter is er genoeg te beleven! Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en duurt twee uur. Locatie: Bezoekerscentrum Natuurmonumenten s Graveland, Noordereinde 54b, s-graveland Tijd: zaterdag 27 december, 11:00-13:00 uur Meer informatie:

8 8 30 november en 28 december Winterse wandelingen over landgoed Zonnestraal Winterse rondleidingen verzorgd door een professionele gids over het unieke landgoed Zonnestraal. Locatie: Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, Hilversum Tijd: zondag 30 november, 12:00 en 14:00 uur, zondag 28 december, 12:00 en 14:00 uur. Meer informatie: 2 januari Op zoek naar Winterholletjes Ga deze middag samen met de boswachter van Natuurmonumenten op zoek naar sporen en winterholletjes van de dieren op de s-gravelandse Buitenplaatsen. Waar houdt de egel zijn winterslaap en houdt een eekhoorn nu wel of geen winterslaap? Ontdek het tijdens deze winterwandeling! Let op: vooraf reserveren via de website Locatie: Landgoed Boekestein, Noordereinde 54-b, s-graveland Tijd: vrijdag 2 januari,14:00-15:30 uur Meer informatie: 10 januari Molen tot molen wandeling Loenen Een winterse wandeling met gids. Hij neemt de wandelaars vanaf Korenmolen de Hoop naar de Loenderveense poldermolen. Locatie: Molen de Hoop, Dorpsstraat 6, Loenen aan de Vecht Tijd: zaterdag 10 januari, 11:40-15:00 uur Meer informatie: WINTERS CULINAIR GENIETEN Proefdag (M)oliebollen bij Molen de Hoop Vandaag bakken vrijwilligers van korenmolen De Hoop in Loenen aan de Vecht oliebollen van ambachtelijk gemalen molenmeel. Bij elk kopje koffie/ thee kunnen bezoekers proeven hoe heerlijk luchtig deze bollen zijn. Locatie: Molen de Hoop, Dorpsstraat 106, Loenen aan de Vecht Tijd: zaterdag, 11:00-17:00 uur Meer informatie: Voorstelling: de Zolderzusjes & Tapas bij Ottenhome Kortenhoef Culinair & Theater en Toneel De zusjes Caitlin en Josephine spelen vaak op zolder. Ze verstoppen zich in donkere hoekjes of gaan op ontdekkingstocht tussen oude spullen. Prijs vanaf 45,-. Locatie: Ottenhome, Zuwe 19, Kortenhoef Tijd: zaterdag, 19:00 uur Meer informatie:

9 9 19 december Midwintermalen in Weesp De ambachtelijke molen de Vriendschap gaat deze dag open voor publiek. In de molen, gelegen aan de oevers van de Vecht, wordt glühwein en warme chocolademelk geschonken. Traditiegetrouw worden er overheerlijke molen-oliebollen gebakken. Naast de molen brengt een koor traditionele kerstliederen ten gehore. Locatie: Molen de Vriendschap, Utrechtseweg 11a, Weesp Tijd: zaterdag 19 december, 19:00 23:00 uur Meer informatie: 21 december Lazy Christmas Sunday Afternoon in Huizen Chillen, loungen en vooral culinair genieten bij Club Newport 1852 in Huizen. Locatie: Club Newport 1852, Labradorstroom 75, Huizen Tijd: zondag 21 december, 16:00-20:00 uur Meer informatie: 26 december Varende Kerstbrunch op Loosdrecht Genieten van een luxe kerstbrunch op een unieke locatie! Varend door de prachtige natuur van de Loosdrechtse plassen. Locatie: Rederij Wolfrat, Oud-Loosdrechtsedijk 165, Loosdrecht Tijd: vrijdag 26 december, 12:00 uur Informatie en reserveren: rederijwolfrat.nl/arrangementen/kerstbrunch GOOISE VROUWEN WINTERFILMS. 1 december Gooische Vrouwen 2 première in Laren De speelfilm Gooische Vrouwen 2 gaat op 1 december 2014 dubbel in première. Tegelijkertijd met de officiële première in Amsterdam krijg je de kans om de première te zien in Singer Laren. Bij de Larense benefietvoorstelling krijg je een VIP-ontvangst op de rode loper, fotograaf, bubbels, een heerlijke film en je kunt volop napraten bij de Gooische après-cinema borrel. Kosten: 100,-, opbrengst t.b.v. de nieuwbouw van Singer Laren Locatie: Singer Laren theaterzaal, Oude Drift 1, Laren Tijd: 1 december, uur Meer informatie en reserveren:

10 10 22, 23 en 24 december Openlucht Kerstbioscoop in het Hart van Huizen Op 22, 23 en 24 december wordt het Oude Raadhuisplein omgetoverd tot een open lucht bioscoop waar je gedurende de dag en avond kunt genieten van warme winterfilms en lekkernijen. Locatie: Oude Raadhuisplein, Huizen Tijd: Maandag 22 en dinsdag 23 december, 10:00-21:00 uur en woensdag 24 december, 10:00-16:00 uur. Meer informatie: WINTERSE DOE ACTIVITEITEN 12 december Sterren kijken in s Graveland Ontdek sterren en planeten door een echte telescoop! Deze avondactiviteit voor kinderen en volwassenen vindt plaats in de speeltuin van het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Locatie: Bezoekerscentrum Gooi & Vechtstreek, Noordereinde 54 B, s-graveland Tijd: vrijdag 12 december, 20:00-22:00 uur Meer informatie: Kerstbal decoreren Op zaterdag kunnen kinderen tussen en uur Kerstballen decoreren in De Haven van Huizen. Deelname is gratis en alleen op inschrijving. Locatie: Havenstraat 81, Huizen Tijd: zaterdag, 10:00-12:00 uur Meer informatie: 28 december Wilde buitendag: Vette Vogels Varia, Vettige vetbollen en smeuïge pindasnacks maken, pindaslingers rijgen en nog veel meer! Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek organiseert de Wilde Buitendag: Vette Vogels. Kinderen mogen zelf aan de slag met doppinda s, zaden, vet en dennenappels. Locatie: Bezoekerscentrum Natuurmonumenten s Graveland, Noordereinde 54b, s-graveland Tijd: zondag 28 december, 10:00-15:00 uur Meer informatie: t/m 11 januari Tentoonstelling Winter in Singer Singer Laren bezit een aantal fraaie winterse voorstellingen uit de periode De meeste daarvan zijn in het Gooi vervaardigd en passen in de traditie van de landschapschilderkunst. Vanaf begin december t/m 11 januari 2015 zijn ze in Singer te bewonderen, zodat je sowieso in winterse sferen komt. Adres: Singer Laren, Oude Drift 1, Laren Tijd: t/m 11 januari, di t/m zo 11:00-17:00 uur. Gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag Meer informatie:

11 11 IJSPRET & MEER Wie de échte Gooische winterse gezelligheid zoekt, vindt die op en rondom de talrijke ijsbanen die in vrijwel alle Gooische dorpscentra in december verschijnen Let op: handschoenen op de ijsbanen altijd verplicht! 23 november tot 4 januari IJs op de Brink in Laren Gezellige ijsbaan met volop horecagelegenheid in winterse sferen midden op de Brink in Laren. Met o.a. discoschaatsen, schaatslessen en schaatsverhuur. Rondom de ijsbaan vindt de Kerstmarkt van 12 t/m 14 december plaats (zie verder bij Gooische Winterfairs...). Locatie: Brink, Laren Open: 23 november tot 4 januari, ma, di, do 15:00 21:00 uur, wo, vr, za, zo 12:00 21:00 uur Meer informatie: 6 december t/m 4 januari Hilversum on ice Sfeervolle ijsbaan met schaatsverhuur en koek & zopie, terras en winterbar in het hart van Hilversum. Ook mogelijk om schaatslessen te volgen. Op de parkeerplaats naast Theater Gooiland, tussen de Kapelstraat en de Langestraat. Locatie: Naast Theater Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum Tijd: zaterdag 6 december t/m zondag 4 januari, ma-zo geopend (zie verder website). Meer informatie: 21 november tot 4 januari Nederhorst on Ice Een overdekte kunstijsbaan met echt ijs en met gezellige Bergstube. Met o.a. Disco on ice (vrijdagavonden), Bergse winterspelen met oud Hollandse schaatsspelletjes (zaterdagavonden), kinderschaatslessen en zwier-uurtjes op zondagmorgen en schaatsen slijpen. Locatie: Kunstijsbaan, Blijklaan 1a, Nederhorst den Berg Tijd: vrijdag 21 november t/m zondag 4 januari, ma-zo geopend (zie verder website). Kerstdagen en Nieuwjaarsdag geopend Meer informatie: of

12 12 6 december t/m 4 januari Bussum op IJs De eerste week van december opent de ijsbaan haar deuren voor alweer de 8e keer. Op het plein voor het gemeentehuis kan er volop geschaatst worden, uiteraard weer met het gezellige café-restaurant en mogelijkheden om mee te doen aan een ijshockey- en curlingcompetitie. Schaatsen zijn te huur. Locatie: Brinklaan 35, Bussum Tijd: zaterdag 6 december t/m zondag 4 januari, ma-zo geopend Meer informatie: 22 november t/m 4 januari Maarssen on ice Schaatsfestijn op en rond de ijsbaan op buitenplaats Goudestein in Maarssen. Het is schaatsen op echt ijs en er is schaatsverhuur. Er is een gezellige verwarmde tent met hapjes en drankjes bij en tal van activiteiten o.a.: 1, 8, 15 en 22 december karten met spikebanden op het ijs (11 20 uur) met de finale op 29 december. Disco on ice op 5, 12, 19 en 26 december en op 18 december een Amsterdamse avond met optredens. Locatie: Buitenplaats Goudenstein, Diependaalsedijk 19, Maarssen Tijd: zaterdag 22 november t/m zondag 4 januari, ma-zo middag en avond (zie verder website). Feestdagen open Meer informatie: ECHT GOOISCH SKIËN HET KAN! Skiën in t Gooi zelf, kan dat?! Ja zeker, dat kan! Huizen is niet alleen de Haven van t Gooi, maar hier vind je, in de buitenlucht, ook dé skipiste van t Gooi. Je kunt er skiën, snowboarden op de uitgebreide pistes en apres skiën in het bijbehorende café. De outdoor skibaan Wolfskamer is wel een skiclub voor leden en je betaalt als volwassene 100,- en t/m 17 jaar 78,- voor een jaar lidmaatschap. Maar dan kan je ook vrij skiën wanneer je maar wilt en niet alleen in de wintermaanden. Bovendien zijn er verschillende ski- en snowboardlessen om je voor in te schrijven. Meer informatie: SCHAATSEN OP NATUURIJS IN GOOI & VECHT De Gooi en Vechtregio is hét schaatsgebied van Nederland zodra het flink gaat vriezen: tal van schitterende natuurijsbanen openen dan bij de diverse ijsclubs en uiteindelijk kan ook op o.a. de beroemde Ankeveense, Kortenhoefse en Loosdrechtse plassen geschaatst worden. Daar vinden dan ook officiële KNSB toertochten plaats. Indien het echt schaatsweer wordt, verschijnt er op de toeristische site van de regio een uitgebreid overzicht van alle schaatsmogelijkheden op natuurijs: Beleef Gooi & Vecht het hele jaar door! Dit voorjaar de enige echte Gooise vrouwen shoppingroute fietsen? En deze zomer de Wining & Dining langs de Vecht tour? Wat je ook wilt, een compleet jaaroverzicht met Gooi & Vecht routes, uittips, evenementen en veel meer vind je op

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl Eindejaarseditie Van 12 december 2009 tot 08 januari 2010 Zaterdag 12 december 2009 Bronkhorst Halle Kerst in Bronkhorst. Een oergezellig festijn met diverse activiteiten. Tijd: 11:00-18:00 uur. Kerstmarkt.

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek.

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek. Zaterdag 15 december 2012 13.00 uur 14.30 uur Baan gesloten voor vrij publiek. 13.00 uur 13.15 uur Officiële opening Woordje door de Burgermeester 13.15 uur 13.30 uur Opening IJsfeest Son & Breugel Opening

Nadere informatie

Evenementenkalender december - deel 1

Evenementenkalender december - deel 1 Roo, Marijke de Van: Dwaande Verzonden: maandag 01 december 2014 08:31 Aan: Statengriffie provinsje Fryslân Onderwerp: Waarschijnlijk SPAM Evenementenkalender december 2014 - deel 1 Opvolgingsmarkering:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2017 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Schiedam Van 3 februari 2018 t/m 4 maart 2018 op het Stadserf, Schiedam Droomt

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 6 januari 2019 op het Stadshart in Amstelveen

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Van 3 december t/m 8 januari vindt de 9 e editie van Maarssen On Ice plaats. De ijsbaan wordt met een overdosis humor en lol georganiseerd op geheel vrijwillige

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website: 19 december 2018

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website:   19 december 2018 Infobulletin Basisschool St. etrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Agenda 19 december 2018 19 dec. Kerstviering (verplicht) 21 dec. Kerstvakantie vanaf 12.00uur

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

ACTIVITEITEN KALENDER HERFST 2015

ACTIVITEITEN KALENDER HERFST 2015 ACTIVITEITEN KALENDER HERFST 2015 Stadswandeling, Oldenzaal VVV Oldenzaal, Sint Plechulplein 5, 7571 EG Oldenzaal Elke dinsdag en vrijdag 13.00 uur tot 14.00 uur 4,50 per persoon, inclusief een kop koffie/thee

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2017 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen

Nadere informatie

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april Pagina 1 van 5, versie 14 april 2014 Agenda BOB 2014 (versie 14 april 2014) Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: 19 april se Paasmarkt 4 mei 10 mei 11 mei 18 mei 24 mei 25 mei 25 mei Donderdag 29 mei Vrijdag

Nadere informatie

Good. times. let the. jingle. - k e r s t a r r a n g e m e n t e n -

Good. times. let the. jingle. - k e r s t a r r a n g e m e n t e n - let the Good times jingle - k e r s t a r r a n g e m e n t e n - Onbezorgd genieten van een gezellige kerst! De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Samen met familie en vrienden genieten van het

Nadere informatie

Kerstvakantie VakantieZotheid. BSO Locaties, Eigen&Wijzer Loosdrecht

Kerstvakantie VakantieZotheid. BSO Locaties, Eigen&Wijzer Loosdrecht Kerstvakantie 2016 VakantieZotheid BSO Locaties, Eigen&Wijzer Loosdrecht MAANDAG 26 DECEMBER: Tweede Kerstdag Wij wensen jullie allemaal een fijne tweede Kerstdag! DINSDAG 27 DECEMBER:, Hallinckveld/de

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Maandag 24 december 2018 Wij ontvangen u vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte lounges. Kerstavond,

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz G Maandag 30 november 10:30 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u wat u op dat moment een leuke activiteit vindt om de week mee te starten Een gezellige middag met spelletjes als de

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Timetable. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn

Timetable. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn Inhoud Kerstbrunch & high tea 5 Live Cooking Kerstdiner & Kinderkerst 7 Kerstarrangement 9 Activiteiten in de omgeving 11 New Years Eve Party 13 Nieuwjaarsbrunch 15 Verrassend feestelijk bij Van der Valk

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Noord-Holland Wijdemeren 48.4 (ongeveer 2:49 u.) Fietsroute 115577 1km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Noord-Holland Wijdemeren 48.4 (ongeveer 2:49 u.) Fietsroute 115577 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 50 15 december 2017 Nieuws Afdeling vrije tijd wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen Deze nieuwsbrief staat helemaal in teken van het kerstprogramma Mededelingen Leenderij

Nadere informatie

Activiteitenkalender Ontdek alles waar Brasserie Staverden voor staat: Culinair Historie Cultuur Landgoed Beleving za 15 juli Zomerse wijnproeverij door onze exclusieve wijnleverancier met 17.00-18.30

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten Bijzondere activiteiten ZATERDAG 31 oktober 19.00 uur - 21.00 uur Halloween avond Een spannende discoavond, voor kinderen vanaf 8 jaar, vol met griezelige activiteiten! Durf jij het aan? 7,50 p.p. inclusief

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

NEW YORK C H R I S T M A S

NEW YORK C H R I S T M A S CHRISTMAS NEW YORK U L T I M A T E C H R I S T M A S G U I D E I N N E W Y O R K NEW YORK U L T I M A T E C H R I S T M A S C H R I S T M A S G U I D E I N N E W Y O R K I C E S K A T I N G M A R K E T

Nadere informatie

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz G Maandag 1 december Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) Woensdag 3 december 10:30 12:00 uur Gespreksgroep, onder leiding van Anton Koolwijk.

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Maandag 26 november t/m zondag 2 december

Maandag 26 november t/m zondag 2 december Maandag 26 november t/m zondag 2 december Maandag 26 november 14.30 uur OZO Verzoekplaten Dinsdag 27 november 14.30 uur Creatief voor Sinterklaas Woensdag 28 november 14.30 uur Soos (ook voor Noabers)

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - maart 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - maart 2016 dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart: Aan de slag op de kinderboerderij 14.30-16.00 uur Kom kijken welke dieren er allemaal op de kinderboerderij leven! Je ontdekt hoe de dieren heten, wat ze eten, welk

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Antoniushof

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Antoniushof Programma uitstapjes Vivium De Antoniushof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 gaat u ook mee?

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Voorwoord. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder

Voorwoord. Met hartelijke groet, Mania Hoogendoorn, Directeur-bestuurder Voorwoord De decembermaand staat weer bol van activiteiten. Altijd een bijzondere maand, die we met en voor elkaar in een goede sfeer willen beleven. Naast de diverse culinaire tradities blijft voor mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015)

Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015) Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015) Recent: Molenbeek stond in de schijnwerpers ten gevolge van de openbaarmaking van de deelname van verschillende Molenbekenaren aan de aanslagen van vrijdag 13 november

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 8 14 december 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 8 14 december 2017 GAANDERWIJZER 2017-2018 jaargang 1, nummer 8 14 december 2017 Kerstviering 2017 Gaanderwijs Deze brief heeft u afgelopen week via de mail van ons ontvangen. Wij vragen u om de komende week uw mailbox goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Schaatshuur: 3,- p. paar, schaats slijpen: 5,00 p. paar Iceworld Roosendaal, tel. 06-14183926, www.iceworldroosendaal.nl

Schaatshuur: 3,- p. paar, schaats slijpen: 5,00 p. paar Iceworld Roosendaal, tel. 06-14183926, www.iceworldroosendaal.nl TOERISTISCH BULLETIN WEST-BRABANT DECEMBER 2008 5 december t/m 2 januari, Winterpret op de overdekte kunstijsbaan in Roosendaal Liefhebbers kunnen hun schaatsen onderbinden, baantjes trekken en zwaaien

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Programma Gentse Winterfeesten

Programma Gentse Winterfeesten Programma Gentse Winterfeesten 2016-2017 Tijdens het eindejaar wordt de binnenstad van Gent ondergedompeld in een warme, winterse sfeer. Eindejaarsverlichting, kerstliederen, eindejaarskoopjes en gezelligheid

Nadere informatie

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 Let s roll! Prikkelende jazz, swingende soul, hartbrekende blues. Meeslepende latin, inspirerende fusion, groovy funk. Opzwepende R&B, bijtende hiphop en stevige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 49 8 december 2017 Nieuws Agenda 10 dec: FC Utrecht Feyenoord. 15 dec: Kerstbelevingstocht. 16 dec: Kerstbelevingstocht. 17 dec: FC Utrecht- Heracles. 18 dec: Radio Bartje open

Nadere informatie

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes!

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Van 7 december t/m 5 januari in het sprookjesachtig park Goudestein is er weer van

Nadere informatie

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 ALICE IN WONDERLAND ON ICE 27/12 FEESTMENU 29/12 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670

Nadere informatie

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen Jouw stadsgids voor Introductie, de stad die bekend staat om de kaas, stroopwafels en kaarsen. Deze stad in de provincie Zuid-Holland heeft een

Nadere informatie

Stichting Kermis-Cultuur. Nieuwsbrief december 2010 (6 pagina's)

Stichting Kermis-Cultuur. Nieuwsbrief december 2010 (6 pagina's) Stichting Kermis-Cultuur Nieuwsbrief december 2010 (6 pagina's) De laatste maand van het jaar betekent dat er volop aandacht is aan de komende feestdagen. Als Sinterklaas geweest is gaat alle aandacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Ons dorpsontbijt was een zeer geslaagd evenement. Hartelijk dank aan allen die eraan hebben meegewerkt. Het verliep allemaal bijzonder soepel. In het Weekblad van Ouder-Amstel was

Nadere informatie

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Have fun Events verwelkomt u in de bollenstreek met een agenda vol leuke activiteiten en evenementen! Wij zijn erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Een hartverwarmende KERST. vier je bij City Resort Hotels!

Een hartverwarmende KERST. vier je bij City Resort Hotels! Een hartverwarmende KERST vier je bij City Resort Hotels! EEN DECEMBER OM NOOIT TE VERGETEN... BIJ CITY RESORT HOTELS Naarmate de dagen korter worden, gaan de lichtjes weer aan. Het knapperend vuur van

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Laren mede mogelijk te maken? Van 25 november 2016 tot en met 8 januari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie