5-daagse vtbkultuur-citytrip 'Praag' 20 t/m 24 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5-daagse vtbkultuur-citytrip 'Praag' 20 t/m 24 april 2016"

Transcriptie

1 vtbkultuur Bonheiden / Keerbergen 5-daagse vtbkultuur-citytrip 'Praag' 20 t/m 24 april 2016 De schoonheid van Praag zal je zeker en vast weten te bekoren. Waar je ook gaat of staat: Praag zal je zijn rijke historie met veel plezier laten ontdekken. De stad is gelegen op negen heuvels, die een schitterend panorama bieden op de kronkelende rivier Moldau, in het hart van Tsjechië. De meer dan 500 (uitkijk)torens zorgen voor de specifieke skyline die deze stad rijk is. Praag telt zowat 15 bruggen, maar de Karelsbrug is zonder twijfel de bekendste en de mooiste. De prachtige beelden die deze brug versieren zijn werkelijk uniek. Laat Praag je de adem benemen en laat je verrassen door deze unieke parel! Gelukkig beschikken we over drie volledige dagen om het politieke, economische en culturele centrum van Tsjechië te bezoeken. Met behulp van het openbaar vervoer kunnen we vlot de vele bezienswaardigheden bezoeken. Programma Woensdag 20 april Vertrek vanuit Zaventem met 'Brussels Airlines' naar Praag. Eerste kennismaking met deze schitterende stad waar het oorspronkelijke middeleeuwse stratenplan grotendeels bewaard werd. Men zegt dat Praag even veel kerken telt als er dagen zijn in een jaar. Maar Praag is nog zoveel meer! We gaan langs het Wenceslasplein, het grootste plein in Europa, dat zich in het commerciële centrum van Praag bevindt en genoemd werd naar de gelijknamige vorst en de beroemdste en meest populaire heilige van Bohemen. Voor het standbeeld van Wenceslas stak de student Jan Palach zichzelf in 1969 in brand uit protest tegen het neerslaan van de 'Praagse lente', een mijlpaal in het streven naar vrijheid en medezeggenschap in Centraal- en Oost- Europa. Het Nationaal Museum, het jugendstil Hotel Europa, het standbeeld van Sint-Wenceslas en het monument voor de student Jan Palach vind je allemaal op dit immense plein terug. In 1989 vond hier de Fluwelen Revolutie plaats die prompt het einde inluidde van het communistische tijdperk. We wandelen verder langs de Lucerna-passage, de Maria Sneeuwkerk en het Jungmannovo Namesti en via de Narodni Trida tot het Beltlehemplein waar Jan Hus predikte. Dan verder via de Narodni Trida tot het Nationaal Theater aan de Moldau. Daar hebben we onze lunch in Café Slavia. Na de lunch wandelen we langs de Moldau en de Karelsbrug tot het Rudolfinum waar we de bus nemen naar het Namesti Republiky in de onmiddellijke nabijheid van ons hotel. Overnachting in Grand hotel Majestic Plaza**** gedurende gans het verblijf.

2 Donderdag 21 april Na een uitgebreid ontbijt (ontbijtbuffet) gaan we met het openbaar vervoer naar één van de bekendste bezienswaardigheden de Praagse burcht. Dit paleizencomplex werd reeds in 880 aangelegd en is nog steeds één van de grootste ter wereld. We bezoeken de Sint-Vituskathedraal, het oude Koninklijk Paleis, de Sint-Jorisbasiliek en het Gouden Straatje (met zijn miniatuurhuisjes) dat zijn naam dankt aan de alchimisten die er in de 17 e eeuw woonden. Om 12 uur staan we aan de ingang van de burcht voor de kleurrijke aflossing van de wacht op het eerste binnenplein. Onze middaglunch nemen we in de onmiddellijke nabijheid van het burchtcomplex. Na onze lunch bezoeken we het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Loreta en de kerkschat. Langs het Cerninpaleis wandelen we naar het Strahovklooster (gesticht in de 12 e eeuw) waar we de wereldvermaarde bibliotheken bezoeken. We wandelen verder tot de Petrinheuvel waar we met het tandradtreintje naar beneden gaan. Eens beneden wandelen we door het mooie park van Kampa tot de Karelsbrug over dewelke we tot het Rudolfinum gaan waar we de bus nemen richting Namesti Republiky (ons hotel ligt in de buurt). Vrijdag 22 april In de voormiddag maken we een wandeling van het hotel over de Na Porici, langs het Masarykstation, de Hybernska en de Na Prikope. Om 11u hebben we een geleid bezoek in het Representatiehuis (Obevni Düm), een juweel van de 'Art Nouveau'. We lunchen in de Kavarna van het Representatiehuis. In de namiddag bezoeken we de Joodse wijk met het ommuurde getto waar de Joden verplicht moesten samenwonen. In 1850 werd het stadje als wijk bij de stad Praag gevoegd, maar het is nog steeds het centrum van het Joodse leven in Tsjechië. Het is een buurt met een boeiende geschiedenis, waarvan vooral de begraafplaats een gekende trekpleister is. Een greep uit de vele hoogtepunten die we bezoeken: de Maiselsynagoge (gebouwd in de 16 e eeuw door de machtige financier Mordechai Maisel), de Pinkassynagoge met het Joodse kerkhof, de Klausensynagoge (huisvest een tentoonstelling over het jodendom), de Ceremoniehal en de Spaanse synagoge. Hierna keren we terug naar ons hotel. Een avondwandeling door het verlichte Praag staat ook nog op ons programma.

3 Zaterdag 23 april In de voormiddag bezoeken we het het middeleeuwse stadsplein Staromestske Namesti met het standbeeld van Jan Hus, het Goltz-Kinskypaleis, het Huis met de Stenen Bel, het oude Stadhuis met de astronomische klok (om 10 uur zien we de bewegende beelden van het astronomisch uurwerk). Daarna bezoeken we de Sint-Nicolaaskerk (gebouwd tussen 1732 en 1735), de Tynkerk (een van de grootste kerken van Praag) en de Sint-Jakobuskerk. Lunch in een restaurant op het Oude Stadsplein. In de namiddag gaan we met openbaar vervoer naar Malá Strana waar we o.a. de tuinen en enkele lokalen van het Wallensteinpaleis bezoeken. De Sint-Nicolaaskerk als voorbeeld van Tsjechische barok mogen we zeker niet missen. Via de wijk van de ambassades van o.a. Duitsland en Amerika gaan we naar de kerk met het Kindje Jezus van Praag. Via de Japanse en de Franse ambassade gaan we daarna tot de John Lennon-muur. En als afsluiter wandelen we over de Karelsbrug richting bus die ons tot op het Namesty Republiky brengt. Zondag 24 april In de voormiddag bezoeken we met een gids het Klementinum met zijn prachtige bibliotheek en we bestijgen de astronomische toren van waar we een mooi zicht hebben op Praag. Daarna gaan we met de tram tot het Dansende Huis en tot de kerk van de HH. Cyrillus en Methodius waar we ook de crypte kunnen bezoeken waar de verzetsstrijders tegen de nazi s een laatste onderkomen vonden. Na de middaglunch vrije tijd (alle winkels zijn open op zondag), de liefhebbers kunnen ook het Muchamuseum (2) bezoeken. Een gezamenlijke kleine wandeling is ook nog mogelijk. Ten slotte transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Zaventem met een koffer volgeladen met zo veel verschillende impressies! Uw bezoek aan Praag zal u altijd bijblijven!

4 Toelichtingen ( 1) Vrije avondmalen: wij hebben voor deze reis geopteerd om iedereen zelf te laten bepalen waar en/of wat ze als avondmaal willen nemen: je kan bijvoorbeeld in het hotel blijven (als je verkiest om je 's avonds niet meer te moeten verplaatsen) of in groep naar een door ons geselecteerd restaurant gaan waar je dan zelf je schotel of menu kunt kiezen. (2) Het Mucha Museum is gewijd aan het leven en werk van de 'Tsjechische Jugendstil' kunstenaar Alphonse Mucha ( ) en is gehuisvest in het Kaunický paleis. De tentoongestelde voorwerpen: schilderijen, foto's, houtskool tekeningen, pastels, litho's en persoonlijke memorabilia van de Mucha die vooral bekend is voor de posters die hij maakte voor Sarah Bernhardt in de 'Parijse fin-de-siècle'. Praktisch Vluchtschema (onder voorbehoud) SN 2809 Brussel-Praag u. SN 2812 Praag-Brussel u. Deelnameprijs* Uitsluitend voor leden van vtbkultuur** (of voor wie lid wordt de vtbkultuur-pas kost slechts 10,00, voor het ganse gezin en voor een heel jaar): 815,00 per persoon (in een 2-persoonskamer) toeslag Single: 95,00 (voor alleengebruik van 2-persoonskamer). * De deelnameprijs kan worden herzien als gevolg van een wijziging door Jetair: a) van de luchthaventaksen op het ogenblik van uitgifte van de vliegtuigtickets b) de vervoerskosten, met inbegrip van de brandstofkosten c) de voor bepaalde diensten verschuldigde heffingen, belastingen of taksen. ** Het lidmaatschap van VAB bevat als ledenvoordeel het lidmaatschap van vtbkultuur. Als je aangesloten bent bij VAB ben je dus automatisch en gratis lid van vtbkultuur. Inbegrepen: - rechtstreekse internationale vluchten met Brussels Airlines - de luchthaventaksen - kosten openbaar vervoer & alle vermelde lokale transfers - verblijf in hotel Grand Majestic Plaza**** in Superior dubbel kamers (met 1 of 2 bedden) met badkamer (bad/douche, haardroger en toilet) airconditioning tv telefoon radio safe minibar koffie- en theefaciliteiten gratis WiFi in alle kamers, op basis van overnachtingen met ontbijt - de lokale taksen - Nederlandstalige reisleiding & VTB-gids - eigen draadloos audiofoonsysteem - de middagmalen Niet inbegrepen: - de avondmalen - dranken en persoonlijke uitgaven - annulerings- en bijstandsverzekering. Om deel te nemen: - het ingevulde inschrijvingsformulier aan Georges Soyez bezorgen of naar georges.soyez@vtbkultuur.be mailen - onmiddellijk nadat je de bevestiging van je inschrijving ontvangen hebt een voorschot van 300,00 per persoon storten op de bankrekening BE van vtbkultuur Bonheiden - vóór 15 maart 2016 het saldo betalen.

5 Let wel! - Programmawijzigingen blijven mogelijk! - Inschrijven is vereist en is pas definitief na betaling van het voorschot. - Verzekering collectieve reizen P&V verzekeringen: zie pdf-document AV Collectieve Reizen in bijlage De premie voor deze reis bedraagt 10,00 per persoon en de verzekerde waarborgen zijn: Burgerrechtelijke aansprakelijkheid Lichamelijke letsels: gedekt Materiële schade: gedekt Bijstand: gedekt Rechtsbijstand: gedekt Ongevallen reizigers Overlijden: ,00 Euro Blijvende ongeschiktheid: niet gedekt Bagage (reisgoed): 1.000,00 Euro Annuleringskosten: gedekt

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona Stad van Gaudi, Picasso en Messi. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Praag (Korte beschrijving) Bezienswaardigheden

Praag (Korte beschrijving) Bezienswaardigheden Praag (Korte beschrijving) Bezienswaardigheden Oude Raadhuis en de Astronomische Klok Het Oude Raadhuis is een van de mooiste en opvallendste gebouwen van Praag. Het uit 1338 stammende gebouw heeft zwaar

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. OZ GROEPSREIZEN 2018 BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018 Romeinse baden en statische landhuizen Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

CITYTRIP Magisch Istanbul Turkije

CITYTRIP Magisch Istanbul Turkije CITYTRIP Magisch Istanbul Turkije 3-DAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Istanbul is een stad gelegen op twee werelddelen, Europa en Azië, gescheiden door de Bosphorus en verbonden door 2 reusachtige hangbruggen.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO CITY BREAK OSLO Oslo is de trotse hoofdstad van Noorwegen en vooral bekend omwille van het vele groen dat de stad omringt. Attracties die je zeker niet mag overslaan zijn het Vigelandsparken, het Opera

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR VENETO 21/05-26/05/2017 Prachtige steden aan het water De regio Veneto wordt vooral geassocieerd met Venetië, bekend om het historische centrum, de kanalen, het carnaval

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA 1 DAG 1 - Vrij 1/9 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van haar Okra-reizen Op vrijdag 28 november 2014 om 14u00

Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van haar Okra-reizen Op vrijdag 28 november 2014 om 14u00 Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van haar Okra-reizen 2015. Op vrijdag 28 november 2014 om 14u00 St. Jorisheem Hendriksveldstraat z/n 3570 Alken Lic. 7305 Breng vrienden en kennissen mee

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning vzw TORINO!

Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning vzw TORINO! TORINO! Programma VRP-studiereis 16-20 september 2015 PRAKTISCH Vluchtinfo Woensdag 16 september Zaventem - Turijn 15:20u - 17:15u Zondag 20 september Turijn Zaventem 14:15u - 16:15u Hotel info Hotel Roma

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Citytrip Wenen DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, heeft een indrukwekkend aanbod aan paleizen, monumenten en andere bezienswaardigheden dankzij de eeuwenlange positie als centrum

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

BOEDAPEST en GÖDÖLLÖ

BOEDAPEST en GÖDÖLLÖ 4-daagse vtbkultuur-citytrip BOEDAPEST en GÖDÖLLÖ ter gelegenheid van het lentemuziekfestival Do 16 t/m Zo 19 april 2020 Bonheiden & Keerbergen Programma Boedapest is één van de mooiste steden van Europa.

Nadere informatie

Moments & More stelt u voor : 5-daagse citytrip Praag. Stad met vele facetten

Moments & More stelt u voor : 5-daagse citytrip Praag. Stad met vele facetten Moments & More stelt u voor : 5-daagse citytrip Praag Stad met vele facetten 10/04/10 14/04/10 Praag is de hoofdstad van Tsjechië met de oppervlakte van 496 m² en 1 200 000 bewoners. Het jaar 870, waarin

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD

KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD KRAKAU Het Firenze van Polen 11-13/11/2016 13/11/2016 EEN CULTURELE WERELDSTAD KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD Meer dan vijf eeuwen was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Vandaag is dat niet langer

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Hoe wankel is de wereld?

Hoe wankel is de wereld? Hoe wankel is de wereld? Kort reisseminar o.l.v. Gerard Bodifee Deauville (Normandië), 24 27 april 2017 De bestemming Deauville parel aan de Côte Fleurie en gelegen in het hart van Normandië. Een ideale

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

KRAKAU 27/05-30/05/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN

KRAKAU 27/05-30/05/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN KRAKAU 27/05-30/05/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD Meer dan vijf eeuwen was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Vandaag is dat niet langer het geval, maar de stad

Nadere informatie

De parels rond MADRID 6-DAAGSE CULTUURREIS ONTDEKKING VAN DE MOOISTE STEDEN ROND MADRID

De parels rond MADRID 6-DAAGSE CULTUURREIS ONTDEKKING VAN DE MOOISTE STEDEN ROND MADRID De parels rond MADRID 6-DAAGSE CULTUURREIS ONTDEKKING VAN DE MOOISTE STEDEN ROND MADRID VERTREK: 22 MEI 2018 De mooiste steden rond Madrid Vijf Spaanse steden, waaronder ook Ávila, Salamanca, Segovia,

Nadere informatie

Tailor Made Travel. Pinksterweekend KRAKAU. 13 tot 16 mei 2016

Tailor Made Travel. Pinksterweekend KRAKAU. 13 tot 16 mei 2016 Tailor Made Travel Pinksterweekend KRAKAU 13 tot 16 mei 2016 Krakau is de op één na grootste stad van Polen en ligt op ongeveer 1300 km van Brussel. De universiteitsstad heeft naast de vele kunstgaleries,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Parel van de Indische Oceaan

Parel van de Indische Oceaan SRI LANKA Parel van de Indische Oceaan 14 21 november 2011 DAG 1: MAANDAG 14 NOVEMBER 2011 Afspraak op Brussels Airport om 12u10 voor de check-in van uw vlucht naar Colombo, via Doha. Vertrek om 15u10

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

Turkse Riviera, Alanya All-in

Turkse Riviera, Alanya All-in Turkse Riviera, Alanya All-in seizoen 2008/2009 Werking- Bedrijven www.das-tours.com HET WEEKPROGRAMMA seizoen 2008-2009 Dag 1 : Vlucht van Brussel naar Antalya U wordt opgewacht door de reisleiders die

Nadere informatie

Met MundoRado op stedentrip naar Praag. (4 tot en met 9 juli 2016)

Met MundoRado op stedentrip naar Praag. (4 tot en met 9 juli 2016) Met MundoRado op stedentrip naar Praag (4 tot en met 9 juli 2016) Maandag 4 juli, reisdag naar Praag Op tijd stap ik maandag in de trein om ruim voor vertrek op Schiphol te zijn, alwaar ik mijn twee reisgenoten

Nadere informatie

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 EMILIA ROMAGNA 20/05-25/05/2018 Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen Emilia Romagna, een van de rijkste regio s van Italië, heeft heel wat te bieden. In de goed bewaarde steden

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

DE KRING haven Zeebrugge/Brugge

DE KRING haven Zeebrugge/Brugge DE KRING haven Zeebrugge/Brugge Postbus 37,B-8380-ZEEBRUGGE * www.dekringzeebrugge.be Tel: +32 (0)50 54 54 57 * Fax:+32 (0)50 55 16 18 * Bank: BE 62 4749 0298 5161 Zeebrugge, 03.09.2012 O.Ref: RDC-vz.2012/cuba

Nadere informatie

Iris Ladies Soccer School ASBL-VZW

Iris Ladies Soccer School ASBL-VZW Van vrijdag 10 juli t/m zondag 19 juli 2015 Door het blijvend succes van onze stages in Norcia (Italië) hebben we beslist om de bestemming niet te veranderen. Dus gaan we voor de achtste maal terug naar

Nadere informatie

LOMBARDIJE. OZ Groepsreizen De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei een slimme zet

LOMBARDIJE. OZ Groepsreizen De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 NATUUR/ CULTUUR LOMBARDIJE De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei 2016 Iedereen kent Lombardije van naam. Maar wie verkende de streek al echt? Wie vergaapte zich al eens aan

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort hotel ligt aan de Acisu rivier en is via een brug met het strand verbonden. Het

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen.

En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen. En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen. Geschiedenis In het stadje Auschwitz (Pools: Oswiecim) ligt stille getuige

Nadere informatie