datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 150210 / 20100119 010 284 8659"

Transcriptie

1 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x / onderwerp x X behandeld door/ x bouwvergunning (nummer ) veranderen bedrijfsruimte Cornusbaan C. Sonderen c.sonderen@capelleaandenijssel.nl Geachte Op 4 mei 2010 hebben wij van u een aanvraag om bouwvergunning ontvangen voor het veranderen van de bedrijfsruimte in verband met de vestiging van een keukenshowroom in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Cornusbaan 41 tot en met 59. Deze aanvraag is als reguliere aanvraag onder nummer opgenomen in het openbaar register. Besluit Met de hierna vermelde motivering hebben wij besloten u vergunning te verlenen voor de uitvoering van het bouwplan overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte bijlagen. Ontheffing Voor de uitvoering van het bouwplan ten dienste van de volumineuze detailhandel hebben wij toepassing gegeven aan de ontheffingsmogelijkheid in het bestemmingsplan. Het ontheffingsbesluit maakt deel uit van de bouwvergunning en is als bijlage bij dit besluit gevoegd. Voorwaarde welstand De bouwvergunning wordt verleend onder de voorwaarde dat de welstandscommissie in haar vergadering van 31 augustus 2010 positief advies uitbrengt over de reclame aanduiding op de entreegevel. Dit is nader beschreven onder punt d in de motivatie bij dit besluit, en onder punt 2 bij de voorwaarden van dit besluit. Het verslag van de welstandsvergadering zal aan u worden toegezonden. Wilt u bij beantwoording het kenmerk vermelden. Rivierweg 111 Telefoon: Postbus 70 Telefax: AB Capelle aan den IJssel BTW nummer: B05 Rabobank: gemeente@capelleaandenijssel.nl ING: 54061

2 Behorende bij brief nummer: / pagina: 2 Toegankelijkheid bedrijfsgebouwen Bij deze vergunning is een Wenkenblad Toegankelijkheid Bedrijfsgebouwen gevoegd. In het Bouwbesluit zijn eisen ten aanzien van de bruikbaarheid van gebouwen door gehandicapten opgenomen. Voor zover er vanuit het Bouwbesluit geen eisen zijn gesteld verzoeken wij u dringend de in deze brochure aangegeven aandachtspunten bij het ontwerpen en inrichten van het gebouw in acht te nemen. Start en gereedmelding De uitvoering van de werkzaamheden zal worden begeleid door de heer C. Jansen van de unit Handhaving en Vergunningen, telefoon: Voor de start- en gereedmelding van de werkzaamheden kunt u bijgevoegde antwoordkaarten gebruiken, of een sturen aan: bouwtoezicht@capelleaandenijssel.nl. Legesbetaling Voor het in behandeling nemen van deze aanvraag om bouwvergunning bent u 2.617,50 aan leges verschuldigd. Voor de betaling van het legesbedrag wordt u apart een aanslag toegezonden. Correspondentie Wij verzoeken u op alle correspondentie en de eventueel nog nader in te dienen gegevens over het bouwwerk het registratienummer ( ) en het bouwadres (Cornusbaan 41 t/m 59) te vermelden. Hoogachtend, het college van burgemeester en wethouders, namens deze, het hoofd van de unit Handhaving en Vergunningen, ing. J.A. de Blaauw.

3 Behorende bij brief nummer: / pagina: 3 MOTIVERING VAN HET BESLUIT In artikel 44 van de Woningwet is bepaald dat een bouwvergunning alleen mag en dan ook moet worden geweigerd indien: a. het bouwwerk niet voldoet aan de voorschriften van het Bouwbesluit; b. het bouwwerk niet voldoet aan de voorschriften van de Bouwverordening; c. het bouwwerk in strijd is met de voorschriften van een bestemmingsplan; d. het bouwwerk naar ons oordeel niet voldoet aan daaraan te stellen redelijke eisen van welstand; e. voor het bouwwerk een vergunning ingevolge de Monumentenwet 1988 of de provinciale of gemeentelijke Monumentenverordening is vereist en deze niet is verleend. f. het bouwen in strijd is met een provinciale verordening ter bescherming van provinciale ruimtelijke ordeningsbelangen of een AMVB ter bescherming van nationale ruimtelijke ordeningsbelangen; g. het bouwen een bouwplan betreft, dat bij AMVB, bedoeld in artikel 6.12, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening, is aangewezen, en in strijd is met een exploitatieplan of met de daarin gestelde eisen. Daarom zijn de door u ingediende gegevens getoetst aan deze bepalingen. Ten aanzien van het gestelde onder a. Het bouwwerk en de uitvoering daarvan moeten voldoen aan de bepalingen van het Bouwbesluit. Ten aanzien van het gestelde onder b. Het bouwwerk en de uitvoering daarvan moeten voldoen aan de bepalingen van de Bouwverordening. Ten aanzien van het gestelde onder c. Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Hoofdweg Op grond van artikel 5, lid 7, sub d van de bepalingen van het bestemmingsplan Hoofdweg 1998 kan ontheffing worden verleend voor de vestiging van detailhandelsbedrijven in zeer volumineuze goederen, zoals keukens. De overwegingen voor het verlenen van de ontheffing staan vermeld in het bijgevoegde besluit van 11 juni Ten aanzien van het gestelde onder d. Op 18 mei 2010 is het bouwplan door ons ter beoordeling voorgelegd aan de Welstandscommissie. De commissie heeft het bouwplan aangehouden. De commissie kan niet opmaken waaruit de beoogde wijzigingen bestaan. De bouwaanvraag voorziet in het inrichten van een bedrijfsruimte als keukenshowroom. De wijzigingen aan het uiterlijk van het gebouw betreffen het plaatsen van reclame, en een dubbele deur in de kopgevels. deuropening in kopgevels Na de oorspronkelijke bouwaanvraag is al eens een wijzigingsplan ingediend. Onderdeel van die wijziging was de plaats van de deuren in de kopgevels. In de vergadering van 21 juli 2009 is dit door de welstandscommissie goedgekeurd. reclame aan voorgevel De plaats voor de reclame aan de voorgevel is vastgelegd op tekening BG , gedateerd bij de oorspronkelijke bouwvergunning, gedateerd 20 oktober 2008, geregistreerd onder nummer De plaats van de reclame in voorliggend bouwplan komt overeen met deze goedgekeurde tekening. Op 31 augustus 2010 zal het bouwplan voor een definitieve goedkeuring van de reclame aanduiding aan de welstandscommissie worden voorgelegd.

4 Behorende bij brief nummer: / pagina: 4 conclusie Wij zijn van mening dat het bouwplan voor het veranderen van de bedrijfsruimte voor de vestiging van keukenshowroom Eigenhuis keukens zal voldoen aan redelijke eisen van welstand, onder de voorwaarde dat de welstandscommissie een positief advies uitbrengt ten aanzien van de reclame aanduiding op de entreegevel. Ten aanzien van het gestelde onder e. Voor het bouwwerk is geen vergunning ingevolge de Monumentenwet 1988 of de provinciale of gemeentelijke Monumentenverordening vereist. Ten aanzien van het gestelde onder f. Het bouwplan is niet in strijd met een provinciale verordening ter bescherming van provinciale ruimtelijke ordeningsbelangen of een AMVB ter bescherming van nationale ruimtelijke ordeningsbelangen. Ten aanzien van het gestelde onder g. Het bouwplan is niet in strijd met een exploitatieplan of met krachtens zodanig plan gestelde eisen als bedoeld in de AMVB, bedoeld in artikel 6.12, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening. LEGES Het legestarief is gerelateerd aan de op het aanvraagformulier opgegeven kosten voor het bouwwerk, te weten ,00 (exclusief B.T.W.) Het tarief bedraagt: Soort leges Bedrag Voor het behandelen van de bouwaanvraag: 1925,00 Voor de ontheffingsprocedure: 500,00 Voor de welstandsbeoordeling: 192,50 Totaal: 2617,50 BEZWAAR Op grond van de Algemene wet bestuursrecht heeft elke belanghebbende de bevoegdheid om tegen dit besluit bij ons een bezwaarschrift in te dienen. Het gemotiveerde bezwaarschrift moet schriftelijk worden ingediend binnen een termijn van zes weken na de dag van verzending van dit besluit. AANVANG WERKZAAMHEDEN De aanvang van de werkzaamheden moet ten minste twee dagen tevoren bij de unit Handhaving en Vergunningen worden gemeld. Voor de start- en gereedmelding van de werkzaamheden kunt u bijgevoegde antwoordkaarten gebruiken, of een sturen aan: bouwtoezicht@capelleaandenijssel.nl. (artikel 4.5, lid 1 van de Bouwverordening). UITVOERING De houder van de bouwvergunning moet ervoor zorgdragen dat de vergunning te allen tijde op het werk aanwezig is en op eerste aanvrage aan de unit Handhaving en Vergunningen ter inzage wordt gegeven (artikel 4.2 van de Bouwverordening). INTREKKING VERGUNNING Als niet binnen 26 weken na het onherroepelijk worden van deze vergunning met de uitvoering van de werkzaamheden is begonnen of, als (voor de voltooiing) de werkzaamheden langer dan een aaneengesloten periode van 26 weken hebben stilgelegen, kan de bouwvergunning door ons worden ingetrokken (artikel 4.1 van de Bouwverordening).

5 Behorende bij brief nummer: / pagina: 5 TERUGGAAF LEGES Als u van deze vergunning in het geheel geen gebruik wil maken kan deze worden ingetrokken. Indien u hier binnen een jaar na verlening van de vergunning om verzoekt, ontvangt u een teruggaaf van 50% van de leges voor het in behandeling nemen van de vergunning. (artikel van de Legesverordening). OVERDRAAGBAARHEID VERGUNNING Op uw verzoek, of op verzoek van uw rechtverkrijgende, zullen wij de vergunning overschrijven op naam van een ander. Voor deze handeling is leges verschuldigd (artikel 10.3 van de Bouwverordening). INGEBRUIKGEVING/-NEMING Het is verboden een nieuw of geheel vernieuwd gebouw of een gedeelte daarvan in gebruik te geven of te nemen indien: a. het bouwwerk niet schriftelijk gereed is gemeld bij de unit Handhaving en Vergunningen en/of b. er niet is gebouwd overeenkomstig de bouwvergunning; ANDERE WETTELIJKE BEPALINGEN Vergunninghouder dient zich ervan te vergewissen dat geen andere wettelijke bepalingen, zoals bijvoorbeeld bepalingen in het koopcontract, toestemming van de eigenaar of het "burenrecht", de uitvoering van deze vergunning belemmeren. Bijlagen: 1. aanvraagformulier, gedateerd 29 april 2010; 2. tekening bladnummer: BG , gedateerd 13 juli 2010; BG , gedateerd 13 juli 2010; BG , gedateerd 13 juli 2009; BG , gedateerd 6 juni 2008; BG , gedateerd 13 juli 2009; BG , doorsnedes indeling, gedateerd 13 juli 2010; BG , dwarsdoorsnedes, gedateerd 6 juni 2008; BG , winkelplan, gedateerd 19 mei 2010; 3. fotoblad voorbeeldreclame Eigenhuis Keukens, ongenummerd en ongedateerd; 4. geveltekening met reclameuiting, ongenummerd en ongedateerd; 5. ontheffingsbesluit, gedateerd 24 augustus 2010; 6. brochure Wenkenblad Toegankelijkheid Bedrijven ; 7. kaartje Melding aanvang werkzaamheden ; 8. kaartje Gereedmelding werkzaamheden.

6 Behorende bij brief nummer: / pagina: 6 Aanwijzingen en voorwaarden verbonden aan vergunning bouwafval 1. Het bouwafval moet op de bouwplaats ten minste worden gescheiden in de navolgende fracties: a gevaarlijk afval, als bedoeld in het het derde lid van artikel 4 van de Regeling Europese Afvalstoffenlijst" (EURAL; Stcr. 17 augustus 2001, nummer 158, bladzijde 9); b steenwol, mits dit meer dan 1 m³ per bouwproject bedraagt; c glaswol, mits dit meer dan 1 m³ per bouwproject bedraagt; d overig afval. Indien overig afval bestaat uit meer dan één afvalstof, dan moet het worden afgevoerd naar een inrichting die bevoegd is deze afvalstoffen ongesorteerd te ontvangen. Overig afval dat uit één afvalstof bestaat, evenals de fracties bedoeld in het voorgaande lid onder a, b en c, moeten worden afgevoerd naar een bewerkingsof verwerkingsinrichting, dan wel een inzamelaar die bevoegd is deze afvalstoffen te ontvangen. Indien de totale hoeveelheid bouwafval die vrijkomt bij een bouwproject minder bedraagt dan de inhoud van één container van 10 m³, dan mag degene die bedrijfsmatig bouwwerkzaamheden verricht dit bouwafval meenemen naar zijn bedrijf voor tijdelijke opslag; (artikel 4.11 van de Bouwverordening). Voorwaarde welstand 2. Ten aanzien van de reclame aanduiding op de entreegevel dient een nadere beoordeling door de welstandscommissie plaats te vinden. Met de uitvoering van de betreffende werkzaamheden mag niet worden begonnen voordat van de unit Handhaving en Vergunningen bericht is ontvangen omtrent goedkeuring door de welstandscommissie. Voorwaarde goedkeuring constructiegegevens 3. Met de uitvoering van de werkzaamheden mag niet worden begonnen alvorens de vergunninghouder een goedgekeurd exemplaar van de ingediende constructiegegevens heeft ontvangen van de unit Handhaving en Vergunningen. (artikel 4, lid 2 van het Besluit indieningsvereisten en de Bijlage onder 1.5 behorende bij dat besluit). Kennisgevingen 4. De vergunninghouder moet aan de unit Handhaving en Vergunningen kennis geven van: a de aanvang van de werkzaamheden, ten minste twee werkdagen tevoren; b de aanvang van de heiwerkzaamheden, ten minste twee werkdagen tevoren; c de aanvang van het storten van beton, ten minste één werkdag tevoren. (artikel 4.5 van de Bouwverordening). 5. Met de volgende werkzaamheden mag niet worden begonnen alvorens de vergunninghouder de nadere gegevens daarvan zoals tekeningen en/of berekeningen in drievoud bij de unit Handhaving en Vergunningen heeft ingediend en een gewaarmerkt exemplaar heeft ontvangen: a. het aanbrengen van de nodige brandslangen en overige brandblusmiddelen; b. het aanbrengen van de noodverlichtingsinstallatie en transparanten; c. het uitbreiden van de brandmeldinstallatie in unit B11; d. het afstemmen van de ontruimingsalarminstallatie op de gewijzigde indeling; e. het aanbrengen van de mechanische ventilatie (leidingverloop, capaciteit, eventuele brandkleppen enzovoorts);

7 Behorende bij brief nummer: / pagina: 7 f. het aanbrengen van eventuele ventilatieluiken voor rook- en warmteafvoer; Gebruiksmelding 6. Gezien het voorgenomen gebruik van het gebouw en het aantal gebruikers is een melding in het kader van het brandveilig gebruik vereist. De melding kan worden gedaan bij de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond district Oost, telefoon (artikel van het Gebruiksbesluit). Brandveiligheid 7. Een brandcompartiment heeft een gebruiksoppervlakte van maximaal 1000 m2, tenzij kan worden aangetoond dat de gekozen oplossing op zijn minst gelijkwaardig is. (artikel van het Bouwbesluit) 8. In het gebouw worden brandslanghaspels aangebracht. Het aantal brandslanghaspels is zodanig dat de loopafstand tussen een brandslanghaspel en elk punt van de vloer van een gebruiksfunctie niet groter is dan de lengte van de brandslang, vermeerderd met 5 meter. (artikel en van het Bouwbesluit) 9. De in het gebouw aanwezige brandmeldinstallatie moet worden aangepast op de gewijzigde indeling van de units (samenvoeging unit B11, B15 en B16 met de keukenshowroom). Voor de installatie dient een programma van eisen, als bedoeld in NEN 2535, uitgave 1996, en NEN 2535/A1 uitgave 2002 ter goedkeuring te worden overlegd. (artikel van het Gebruiksbesluit) 10. Doorvoeringen mogen de benodigde brandwerendheid van een scheidingsconstructie niet aantasten. Van het toe te passen afdichtingssysteem moet een TNO-rapport ter goedkeuring worden overgelegd. (artikel van het Bouwbesluit) 11. Vluchtdeuren en (nood)uitgangen moeten in de vluchtrichting draaien en te allen tijde gemakkelijk bereikbaar zijn en moeten aan de zijde waarvan men de deur nadert om het gebouw te verlaten kunnen worden geopend, zonder gebruik te maken van losse voorwerpen zoals sleutels en dergelijke. (artikel van het Gebruiksbesluit) 12. Een op grond van artikel in een bouwwerk aanwezige vluchtrouteaanduiding voldoet aan het gestelde in NEN 6088, uitgave Een vluchtrouteaanduiding is goed zichtbaar en voldoende herkenbaar aangebracht conform artikel 5.2 tot en met 5.6 van NEN-EN 1838: 1999 (artikel van het Gebruiksbesluit)

8 Behorende bij brief nummer: / pagina: 8

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 164243 / 20100212 010 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 164243 / 20100212 010 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 164243 / 20100212 010 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20100212) veranderen van woningen naar kinderdagverblijf

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20100137) nieuw kozijn kopgevel Constantijn Huygensstr 41

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090074) veranderen indeling bedrijfshal Nijverheidstraat 124 A.J.

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20090216) plaatsen dakkapellen Van Beethovenlaan 55 C. Sonderen c.sonderen@capelleaandenijssel.nl

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 7 april

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 7 april datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 7 april 2010 010 284 8653 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20100082) dakkapel op dakvlak achtergevelzijde C.N. Schaap

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8651 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090157) vergroten woning aan de voorzijde, Eilandenweg 3 H. Frijmann

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20090262) dakkapel voorzijde Lupinestraat 30 A.J. Heijkoop a.j.heijkoop@capelleaandenijssel.nl

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8664

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8664 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8664 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090170) bouwen van een dakopbouw Alexanderstraat 13 W.L.G. Bolleboom

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 17 februari 2010 R41/137061 010 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 17 februari 2010 R41/137061 010 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 17 februari 2010 R41/137061 010 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x Bouwvergunning (nummer 20090125) bouwen carwash overkapping en blokhut

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x /

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x / datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 154983 / 20100145 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20100145) plaatsen hekwerken en een sportveldverlichting

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090060) tijdelijk plaatsen Romneyloods voor 3 jaar Groenedijk

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8664

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8664 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8664 onderwerp x X behandeld door/e-mail x sloopvergunning (nummer 20090194) verwijderen asbesthoudend plafond Wormerhoek W.L.G. Bolleboom

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 5 februari 2010 R41/135041 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 5 februari 2010 R41/135041 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 5 februari 2010 R41/135041 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090164) gedeeltelijk vernieuwen woning Dorpsstraat

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090236) vergroten en veranderen garage naar A.J. Heijkoop a.j.heijkoop@capelleaandenijssel.nl

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8651

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8651 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8651 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20080334) bouwen bedrijfspand Kompasstraat 36 H. Frijmann h.frijmann@capelleaandenijssel.nl

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 12 januari 2011 169169 / 20100231 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 12 januari 2011 169169 / 20100231 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 12 januari 2011 169169 / 20100231 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (2010023) vergroten werkplaats en bouw parkeergarage

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 12 januari /

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 12 januari / datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 12 januari 2011 177943 / 2010059 010 284 8747 onderwerp Besluit omgevingsvergunning voor het slopen van gevel in verband met uitbreiden garage

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8653

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8653 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8653 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning tweede fase (nummer 20090304) C.N. Schaap c.n.schaap@capelleaandenijssel.nl

Nadere informatie

de aanvraag niet voldoet aan het bepaalde in de bij dit bestemmingsplan behorende voorschriften;

de aanvraag niet voldoet aan het bepaalde in de bij dit bestemmingsplan behorende voorschriften; COLLEGEBESLUIT ONTWERP Nummer: INT10\ Burgemeester en wethouders van Dalfsen; gelezen de ingekomen aanvraag bouwvergunning, waarbij een reguliere bouwvergunning wordt gevraagd voor het verbouwen en geschikt

Nadere informatie

- het (ver)bouwen van een bouwwerk. - het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan.

- het (ver)bouwen van een bouwwerk. - het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan. Besluit OMGEVINGSVERGUNNING OV-2015-003 Burgemeester en Wethouders hebben op 25 december 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van J.T. Bongers, Botsestraat 13, 6579 JA Kekerdom voor

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 4 maart 2010 R41/139677 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 4 maart 2010 R41/139677 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 4 maart 2010 R41/139677 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090290) gewijzigd uitvoeren kantoorgebouw Fascinatio

Nadere informatie

ONTWERP - OMGEVINGSVERGUNNING. Schaarbeekhof 1 en 2 Zaaknummer 10/3731 Besluitnr 1065708

ONTWERP - OMGEVINGSVERGUNNING. Schaarbeekhof 1 en 2 Zaaknummer 10/3731 Besluitnr 1065708 ONTWERP - OMGEVINGSVERGUNNING Schaarbeekhof 1 en 2 Zaaknummer 10/3731 Besluitnr 1065708 1 2 3 ONTWERP - OMGEVINGSVERGUNNING Wij, burgemeester en wethouders, hebben op 8 november 2010 een aanvraag voor

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20090083) vergroten woning achterzijde Gravure 20 A.J. Heijkoop

Nadere informatie

K E N N I S G E V I N G

K E N N I S G E V I N G K E N N I S G E V I N G Ontwerp- omgevingsvergunning De Vriesstraat 24. Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven maakt op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

- het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan, - het (ver)bouwen van een bouwwerk.

- het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan, - het (ver)bouwen van een bouwwerk. Besluit OMGEVINGSVERGUNNING OV-2015-001 Burgemeester en Wethouders hebben op 18 december 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van F.H.T. Verweij, Thornsestraat 37, 6575 JH Persingen

Nadere informatie

dat voor landschappelijke inpassing en erfinrichting een landschapsplan is opgesteld;

dat voor landschappelijke inpassing en erfinrichting een landschapsplan is opgesteld; COLLEGEBESLUIT ONTWERP Nummer: INT10\ Burgemeester en wethouders van Dalfsen; dat er een aanvraag om tijdelijke ontheffing en bouwvergunning is ingediend voor het plaatsen van Blok-Units ten behoeve van

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. Nummer: 4881 LICHTE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 9 april 2008 ingekomen aanvraag van de heer C. Heuverling, Romboutslaan Dordrecht om aan aanvrager lichte

Nadere informatie

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer Dordrecht ' V-V' Postbus 550 3300 AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer Van Doesburg-erf 46 Spuiboulevard 300 te Dordrecht 331 5 RB Dordrecht Telefoon

Nadere informatie

Dordrecht. Pubiieksdiensten. Verstegen Accountants en Belastingadviseurs B.V. t.a.v. de heer J.M. Paans Noordendijk RN DORDRECHT

Dordrecht. Pubiieksdiensten. Verstegen Accountants en Belastingadviseurs B.V. t.a.v. de heer J.M. Paans Noordendijk RN DORDRECHT Pubiieksdiensten Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Verstegen Accountants en Belastingadviseurs B.V. t.a.v. de heer J.M. Paans Noordendijk 189 3311 RN DORDRECHT Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor

Nadere informatie

dat niet is gebleken van enige strijdigheid met de gemeentelijke Bouwverordening;

dat niet is gebleken van enige strijdigheid met de gemeentelijke Bouwverordening; Bezoek- en Hoofdweg 2 postadres: 9698 AE Wedde Telefoon: 0597 53 71 00 Telefax: 0597 53 15 55 E-mail: Website: gemeente@bellingwedde.nl www.bellingwedde.nl Bankrekening: 28.50.00.829 BTW-identificatienummer:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de hieronder genoemde stukken deel uitmaken van de vergunning:

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de hieronder genoemde stukken deel uitmaken van de vergunning: inn i in MI ii mm ii ii OOG O O Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 29 juli 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning met bijgebouw. De

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 2848664

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 2848664 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 2848664 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20080332) bouwen distributiecentrum met kantoor Venkelbaan 111 W.L.G.

Nadere informatie

REGULIERE BOUWVERGUNNING

REGULIERE BOUWVERGUNNING Reg. 58 REGULIERE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAi Gelezen de op 12 maart 2008 ingekomen aanvraag van de heer Haarman, Cypressenlaan 4, Dordrecht om aan aanvrager reguliere bouwvergunning

Nadere informatie

Postbus AA Dordrecht Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven.

Postbus AA Dordrecht Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven. Publieksdiensten Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Bezoekadres Crownpoint _..,,,. _.. _. Spuiboulevard 336 Rijksgebouwendienst Directie Projecten Ir. W.J.H. Kalkhoven 3311 GR Dordrecht Postbus 20952

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 23 januari 2014 van Mts. Korevaar een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van een loods,

Nadere informatie

Ontwerpbouwvergunning

Ontwerpbouwvergunning Ontwerpbouwvergunning Stichting Gereformeerde Zorgcentra Zuid-Holland (thans Cedrah) Ter attentie van de heer Mr. W. Bos Barbizonlaan 1 2908 MA CAPELLE AAN DEN IJSSEL datum x kenmerk x uw kenmerk/brief

Nadere informatie

Dordrecht. De heer van de Abeelstraat AA Dordrecht. Geachte heer Van de

Dordrecht. De heer van de Abeelstraat AA Dordrecht. Geachte heer Van de Dordrecht Postbus 550 3300 AN Dordrecht De heer van de Abeelstraat 25 3329 AA Dordrecht Bezoekadres (alleen op Regiokantoor 250 te Dordrecht, of Stadswinkel Spuiboulevard 300 te Dordrecht Telefoon (0900)

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. 5609 LICHTE BOUWVERGUNNING WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op juli 2008 ingekomen aanvraag van De heer D.A. van Steensel, Van Baerlestraat BL Dordrecht om aan aanvrager lichte bouwvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 18 april 2017 van de heer J. de Vries een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het vergroten van de schuur,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 30 december 2013 van de heer J. den Hartog een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het verhogen van

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 23 februari 2015 van Van der Wal o.g. Beheer B.V. een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen

Nadere informatie

REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO

REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO Reg. Nummer: REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 20 maart 2008 ingekomen aanvraag van B.H.Honcoop, Matensestraat Dodewaard om

Nadere informatie

7. in verband hiermee de bouwaanvraag op grond van artikel 44 van de Woningwet zou moeten worden geweigerd;

7. in verband hiermee de bouwaanvraag op grond van artikel 44 van de Woningwet zou moeten worden geweigerd; REGULIERE - BOUWVERGUNNING (met projectbesluit artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening) ====================================================================== Burgemeester en wethouders van Gorinchem;

Nadere informatie

Onderwerp: Beschikking Sneek, 16 april 2012

Onderwerp: Beschikking Sneek, 16 april 2012 Het kenmerk: OV 20120092 Behandeld door: R. Naberman Telefoon: (0515) 489000 KPN BV t.a.v. de heer J. Straatman Baanhoek 188 3361 GN Sliedrecht Onderwerp: Beschikking Sneek, 16 april 2012 Geachte heer

Nadere informatie

Publicatie ontwerp Het ontwerpbesluit heeft van 14 maart t/m 24 april 2016 ter inzage gelegen.

Publicatie ontwerp Het ontwerpbesluit heeft van 14 maart t/m 24 april 2016 ter inzage gelegen. Publicatie ontwerp Het ontwerpbesluit heeft van 14 maart t/m 24 april 2016 ter inzage gelegen. Ingekomen zienswijze Binnen deze periode is bij brief van 21 april 2016 door Tennet TSO B.V. een zienswijze

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 6 maart 2017 van Bouwmarkt Mouthaan b.v. een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het wijzigen van de

Nadere informatie

dat de aanvraag voorziet in het maken van een dakopbouw op de woning gelegen op het perceel Johanna Naber-erf 241;

dat de aanvraag voorziet in het maken van een dakopbouw op de woning gelegen op het perceel Johanna Naber-erf 241; Dordrecht Reg. 4329 REGULIERE BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAM DORDRECHT, Gelezen de op 7 november 2007 ingekomen aanvraag van de heer A.J. de Mol, Johanna Naber-erf 241, HG DORDRECHT, om aan aanvrager reguliere

Nadere informatie

UITGEBREIDE OMGEVINGSVERGUNNING 2013.0268

UITGEBREIDE OMGEVINGSVERGUNNING 2013.0268 UITGEBREIDE OMGEVINGSVERGUNNING 2013.0268 Burgemeester en wethouders hebben op 20 februari 2014 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het verbouwen van winkelruimten tot appartementen

Nadere informatie

Dordrecht. De heer P. der Vliet Zuidendijk 31 CP Dordrecht. Geachte heer Van der Vliet,

Dordrecht. De heer P. der Vliet Zuidendijk 31 CP Dordrecht. Geachte heer Van der Vliet, Dordrecht Postbus 550 3300 AN Dordrecht De heer P. der Vliet Zuidendijk 31 CP Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor Noordendijk 250 te Dordrecht, of Stadswinkel Spuiboulevard 300 te Dordrecht

Nadere informatie

Mevrouw J. de Jong. Kerkhofweg 3 7031 JE WEHL. Geachte mevrouw de Jong,

Mevrouw J. de Jong. Kerkhofweg 3 7031 JE WEHL. Geachte mevrouw de Jong, Mevrouw J. de Jong Kerkhofweg 3 7031 JE WEHL uw brief van: 30 augustus 2012 datum: 13 december 2012 onderwerp: Brief (kennisgeving) ontwerp besluit nummer: 2012.0577/ 2012.22486 inlichtingen bij: S. Ursem

Nadere informatie

De bijgevoegde voorschriften, mededelingen, gewaarmerkte tekening(en) en eventuele berekening(en) zijn onderdeel van dit besluit.

De bijgevoegde voorschriften, mededelingen, gewaarmerkte tekening(en) en eventuele berekening(en) zijn onderdeel van dit besluit. gemeente Bronckhoi verzenddatum datum uw brief van uw kenmerk ons kenmerk inlichtingen bij telefoon onderwerp 14 november 2011 2010-0538-RB J.H. Plekkenpol (0575) 75 02 50 bouwen van een recreatiewoning

Nadere informatie

Ontwerpomgevingsvergunning

Ontwerpomgevingsvergunning Bezoek- en Hoofdweg 2 postadres: 9698 AE Wedde Telefoon: 0597 53 71 00 Telefax: 0597 53 15 55 E-mail: Website: gemeente@bellingwedde.nl www.bellingwedde.nl Bankrekening: 28.50.00.829 BTW-identificatienummer:

Nadere informatie

Beschikking Omgevingsvergunning

Beschikking Omgevingsvergunning Beschikking Omgevingsvergunning Zaaknummer: 2016.0046 Documentnummer: 201600583 Locatie: Zevenhuizen 9 Besluitdatum: 6-12-2016 OLO-nummer: 2670753 Wij hebben op 6-12-2016 besloten om de aangevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

Zaak: Dossier: OV16158 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning

Zaak: Dossier: OV16158 Documentnummer: BV. Omgevingsvergunning .. Zaak: 339494 Dossier: OV16158 Documentnummer: 339494BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 november 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090249) C. Sonderen bouwen gemeentewerf met kantoor Groenedijk

Nadere informatie

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING (ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben op 19 december 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 8 mei 2014 van de heer G.M. de Groot een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het aanpassen en verkleinen

Nadere informatie

1. het bouwplan bouwvergunningplichtig is als bedoeld in artikel 40 van de Woningwet;

1. het bouwplan bouwvergunningplichtig is als bedoeld in artikel 40 van de Woningwet; REGULIERE - BOUWVERGUNNING (met projectbesluit artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening) ====================================================================== Burgemeester en wethouders van Gorinchem;

Nadere informatie

Koninklijke Auris Groep T.a.v. de heer G. Looren de Jong Bachstraat HZ Gouda. Geachte heer Looren de Jong,

Koninklijke Auris Groep T.a.v. de heer G. Looren de Jong Bachstraat HZ Gouda. Geachte heer Looren de Jong, Postbus 550 3300 AN Dordrecht Koninklijke Auris Groep T.a.v. de heer G. Looren de Jong Bachstraat 9 2807 HZ Gouda Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor Noordendijk 250 te Dordrecht, of Stadswinkel

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 18 juni 2015 van de heer R. Roseboom een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een tijdelijke

Nadere informatie

iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Omgevingsvergunning

iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Omgevingsvergunning iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Zevenaar Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 17 oktober 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bedrijfshal en

Nadere informatie

Behandeld door de heer M. van Dalen Datum december 2007 Onderwerp bouwvergunning Ons kenmerk 8980

Behandeld door de heer M. van Dalen Datum december 2007 Onderwerp bouwvergunning Ons kenmerk 8980 Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor. 250 te Dordrecht, of De heer A.J.G. Baegen Viottakade Spuiboulevard 300 te Dordrecht 4 EP DORDRECHT Telefoon (0900)

Nadere informatie

DORDRECHT. De heer C.C.M. Duimel Campanula 44 HC Dordrecht. Geachte heer Duimel,

DORDRECHT. De heer C.C.M. Duimel Campanula 44 HC Dordrecht. Geachte heer Duimel, DORDRECHT Postbus 550 3300 AN Dordrecht De heer C.C.M. Duimel Campanula 44 HC Dordrecht Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor Noordendijk 250 te Dordrecht, of 300 te Dordrecht Telefoon 555 8 tarief

Nadere informatie

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Tijdelijke bouwvergunning en tijdelijke ontheffing Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Burgemeester en Wethouders van Texel; beschikkende op de aanvraag om een bouwvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 16 februari 2015 van Maatschap C.H. Baan en B.M.A. Baan-Korevaar een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 5157 14 maart 2012 Omgevingsvergunning Theo Koomenlaan 11 Zaaknummer 11/1504 Besluitnr 1115896 Wij, burgemeester en wethouders,

Nadere informatie

Behandeld door de heer M. van Dalen Datum 4 juli 2007 Onderwerp bouwvergunning Ons kenmerk 7699 Uw kenmerk

Behandeld door de heer M. van Dalen Datum 4 juli 2007 Onderwerp bouwvergunning Ons kenmerk 7699 Uw kenmerk Publisksdiensten Dordrecht i y Postbus 8 3300 AA Dordrecht Bezoekadres Crownpoint ^.. _,. Spuiboulevard 336 De heer N. de Bie 3311 GR Dordrecht Tucanaring 12 3328 HZ DORDRECHT Telefoon (078) 639 68 33

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 19 februari 2015 van mevrouw J.A. Treure een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Aanvrager Hoogstamfruitbomenvereniging De Loorenhof t.a.v. de heer N.J.M.B. Vork Kaldebornweg 92 6416 HD HEERLEN Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 11-04-2014

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 6 juni 2016 van de heer J.C. Wols een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het vervangen van een blokhut

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 14 augustus 2013 van de heer H.A. Tukker een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een

Nadere informatie

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat 1 1077 ME Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

BMS Netwerk Notarissen T.a.v.: Mevrouw I. Huizing-Reitsma Postbus 507 2300 AM LEIDEN. Geachte mevrouw Huizing-Reitsma,

BMS Netwerk Notarissen T.a.v.: Mevrouw I. Huizing-Reitsma Postbus 507 2300 AM LEIDEN. Geachte mevrouw Huizing-Reitsma, BMS Netwerk Notarissen T.a.v.: Mevrouw I. Huizing-Reitsma Postbus 507 2300 AM LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 19 november 2015 van de heer K. Groeneveldt een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van

Nadere informatie

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9.

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9. Waterschap Brabantse Delta t.a.v. de heer L.M.J. Vogels Postbus 5520 4801 DZ BREDA Raamsdonksveer, Ons kenmerk : HZ_WABO20130543 Bijlage(n) : div Uw brief : 19 december 2013 Uw kenmerk : OLO dossiernummer

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING WABO. verleend aan. Talen Recycling. t.b.v. het. bouwen van een bedriffspand. locatie. Wagenmaker 8, 9502 ES Stadskanaal

OMGEVINGSVERGUNNING WABO. verleend aan. Talen Recycling. t.b.v. het. bouwen van een bedriffspand. locatie. Wagenmaker 8, 9502 ES Stadskanaal OMGEVINGSVERGUNNING WABO verleend aan Talen Recycling t.b.v. het bouwen van een bedriffspand locatie Wagenmaker 8, 9502 ES Stadskanaal Groningen, 16 juni 2011 Zaaknummer: 227 Procedure nr. 12549 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor Noordendijk 250 te Dordrecht, of

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor Noordendijk 250 te Dordrecht, of Postbus 550 3300 AN Dordrecht Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor r-, I,,, 1, 1 De heer J.W. Kok Noordendijk 250 te Dordrecht, of Stadswinkei Zuidendijk 493 Spuiboulevard 300 te Dordrecht 3328

Nadere informatie

Omgevingsvergunning HZ

Omgevingsvergunning HZ Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek; Omgevingsvergunning HZ-14-07-157 gezien de op 31 juli 2014 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: Sylvaphane Vastgoed B.V. Postbus 40 9356 ZG TOLBERT

Nadere informatie

De heer T.R. van Eck Vorstenhof VV Leiderdorp. Geachte heer Van Eck,

De heer T.R. van Eck Vorstenhof VV Leiderdorp. Geachte heer Van Eck, De heer T.R. van Eck Vorstenhof 14 2353 VV Leiderdorp Bezoekadres Postadres Telefoon Contact Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 14 071 www.leiden.nl/contactformulierbars

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 2 augustus 2014 van de heer P. Damsteegt een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Nummer: W14/008143

OMGEVINGSVERGUNNING Nummer: W14/008143 OMGEVINGSVERGUNNING Nummer: W14/008143 Aanvraag Op 4 maart 2014 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het veranderen en verbouwen van een monument op het perceel, kadastraal bekend

Nadere informatie

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Nr. 60207/PUV Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Zwolle, Op 9 maart 2009 hebben burgemeester en wethouders van Zwolle een aanvraag om bouwvergunning ontvangen en in behandeling genomen

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Zaaknummer, Adres/Omschrijving 10/0598, Tramstraat 6, 8 en 10, verbouwen kantoorruimte met bovenwoning

gemeente Eindhoven Zaaknummer, Adres/Omschrijving 10/0598, Tramstraat 6, 8 en 10, verbouwen kantoorruimte met bovenwoning gemeente Eindhoven K E N N I S G E V I N G Van 5 mei 2011 tot en met 15 juni 2011 liggen op het Inwonersplein (Stadskantoor), voor adressen en openingstijden zie colofon, voor iedereen ter inzage het ontwerpbesluit

Nadere informatie

REGULIERE BOUWVERGUNNING

REGULIERE BOUWVERGUNNING ÜGRDRECHT Reg. Nummer: 15549 REGULIERE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 25 april 2008 ingekomen aanvraag van De heer E.R.J. van der Lee, Lekdijk 28, 4124 KC Hagestein

Nadere informatie

beschikking omgevingsvergunning Registratienummer: 20120161

beschikking omgevingsvergunning Registratienummer: 20120161 Aanvraag: Burgemeester en wethouders hebben op 27 maart 2012 via het omgevingsloket online een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitbreiden van een winkelpand op de volgende locatie:

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 6 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van 2 'te koop' borden. De aanvraag gaat over diverse locaties

Nadere informatie

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51 POSTADRES Postbus 20 7500 AA Enschede BEZOEKADRES Hengelosestraat 51 Gemeente Enschede T.a.v. de heer A. Hardiek Wesselerbrinklaan 102 7544 JZ ENSCHEDE TELEFOON 14 0 53 DATUM ONS KENMERK BEHANDELD DOOR

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning Ontwerp omgevingsvergunning Nummer: W2015-0516 Z -15-56162 / 75207 Burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee; beschikkende op de aanvraag van: onbekend wonende/gevestigd: Dijkstelweg

Nadere informatie

Arcon Holding Alphen aan den Rijn bv t.a.v. de heer A.D. de Jong Hoorn HL Alphen aan den Rijn. Geachte heer De Jong,

Arcon Holding Alphen aan den Rijn bv t.a.v. de heer A.D. de Jong Hoorn HL Alphen aan den Rijn. Geachte heer De Jong, Arcon Holding Alphen aan den Rijn bv t.a.v. de heer A.D. de Jong Hoorn 418 2404 HL Alphen aan den Rijn Bezoekadres Postadres Telefoon Contact Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus

Nadere informatie

waarbij omgevingsvergunning wordt gevraagd voor het verbouwen winkel tot woning op het perceel : Oud-Loosdrechtsedijk 156 te Loosdrecht

waarbij omgevingsvergunning wordt gevraagd voor het verbouwen winkel tot woning op het perceel : Oud-Loosdrechtsedijk 156 te Loosdrecht Kenmerk: 2012-0445-HZ_WABO Omgevingsvergunning BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WIJDEMEREN gezien de aanvraag van : Centrum Vastgoed Breda B.V. straat : Academiesingel 37 postcode en woonplaats : 4811 AC

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 146219 / 20100091 010 284 8659

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 146219 / 20100091 010 284 8659 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 146219 / 20100091 010 284 8659 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20100091) bouwen 42 woningen aan de Onacklaan C. Sonderen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 7 april 2015 van Internationaal Transportbedrijf Jan Eskes BV een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor

Nadere informatie

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum.

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum. Bezoekadres Amste 9 5 Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 14 020 Fax 020 624 06 36 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam ons kenmerk T01/1289 2009

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning de heer G. van den Hof Grotenoord 1 3341 LT HENDRIK-IDO-AMBACHT uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1465632 datum onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning Geachte heer Van den Hof, Op 22 juli

Nadere informatie

Gemeente Kollumerland c.a.

Gemeente Kollumerland c.a. CONCEPT BESCHIKKING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (vergunning) Aanvraag Datum Nummer aanvraag Gegevens aanvrager Naam aanvrager Adres Postcode en plaats Gegevens locatie Adres Postcode en plaats

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning:

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de volgende bijlagen deel uitmaken van de vergunning: .. Zaak: 310959 Dossier: OV16006 Documentnummer: 310959BV Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 18 januari 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het (ver)bouwen

Nadere informatie

Uw kenmerk : Ons kenmerk : Uw datum : Aantal bijlagen : Behandeld door : mevr. G.E.M. Willemsen Doorkiesnummer : Datum :

Uw kenmerk : Ons kenmerk : Uw datum : Aantal bijlagen : Behandeld door : mevr. G.E.M. Willemsen Doorkiesnummer : Datum : Aan AkzoNobel t.a.v. de heer H. Leusink Postbus 25 7550 GC HENGELO Uw kenmerk : Ons kenmerk : Uw datum : Aantal bijlagen : Behandeld door : mevr. G.E.M. Willemsen Doorkiesnummer : 053-5734567 Datum : Onderwerp:

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Burgemeester en Wethouders hebben op 19 februari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de bouw van 21 rijwoningen. De aanvraag gaat

Nadere informatie