De grappigste speurneus!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De grappigste speurneus!"

Transcriptie

1 . Bobo Groep 1 en 2 De grappigste speurneus! Met Bobo gaat je kleuter aan de slag met cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Spelenderwijs oefent je kind thuis zelfstandig wat hij of zij op school leert. Want op die manier leren kinderen het meest! Bobo sluit aan op de lesstof in groep 1 en 2. Lees ook eens waarom Bobo leerzaam is. Waarom Bobo? Met Bobo kan je kind samen met jou én alleen aan de slag. Bobo is niet alleen leerzaam, maar ook leuk! Bobo wordt aanbevolen door leerkrachten.

2 Okki - Groep 3 en 4 Speciaal voor kinderen in groep 3 en 4 In groep 3 en 4 ontwikkelen kinderen hun lees-, schrijf- en rekenvaardigheden. Okki ondersteunt dit leerproces door kinderen op een leuke manier te laten oefenen. Aansluiting op lesstof In groep 3 leert je zoon of dochter woordjes lezen, schrijven en sommetjes maken. Dat gaat in een ongelooflijk tempo. Met kerst kent hij of zij alle letters en kan de eerste verhaaltjes al zelf lezen! Daarna is het vooral een kwestie van oefenen, ook in groep 4. Veel lezen, taalspelletjes en rekenopdrachten doen, dan gaat het steeds een beetje beter. Leren met Okki In Okki leren kinderen aan de hand van verhalen, spelletjes, testjes, quizjes en vooral veel puzzeltjes. Zo is je kind actief bezig en gaat het leren vanzelf. Opbouw van het tijdschrift Niet alleen lezen, schrijven en rekenen, maar ook veel weetjes, quizjes, moppen, leuke knutsels, prijsvragen en een echte tekencursus staan in Okki. Het tijdschrift blijft uitdagend, want door het jaar heen worden de verhalen, opdrachten en spellen steeds een beetje pittiger. Zelf (leren) lezen Met spannende verhalen, strips, interessante dierenreportages, sommetjes, puzzeltjes en woordopdrachten. Voor je kind het in de gaten heeft, heeft hij of zij al een hele bladzijde zelf gelezen!

3 Taptoe Groep 5 en 6 Durf jij het aan? Spelenderwijs daagt Taptoe je kind uit om zijn of haar algemene kennis, taal- en rekenvaardigheden verder te vergroten. Je kind kan thuis in zijn eigen tempo en wanneer hij of zij het wil aan de slag. Want op die manier leer je het meest! Taptoe sluit aan op de lesstof in groep 5 en 6. Lees ook eens waarom Taptoe leerzaam is. Waarom Taptoe? Taptoe sluit aan op het lees-, schrijf- en rekenniveau in groep 5 en 6 én op de kennisvakken. Taptoe is niet alleen leerzaam, maar ook leuk! Taptoe zet aan tot lezen. Opbouw van het tijdschrift In elk nummer worden raadsels opgelost, codes gekraakt en leren kinderen interessante weetjes. Je kind werkt niet alleen aan zijn algemene kennis, taal- en rekenvaardigheden, maar leest ook grappige moppen en spannende leesverhalen of doet een leuke quiz. Doordat de avonturen van het Taptoe Team zich steeds op een andere plek afspelen, blijft Taptoe verrassend.

4 NG Junior Groep 6, 7 en 8 Ontdek de wereld! National Geographic Junior laat je kind kennis maken met de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. De prachtige foto s en reportages maken van National Geographic Junior een onvergetelijke ontdekkingsreis. National Geographic Junior sluit aan op de lesstof in groep 6, 7 en 8. Lees ook eens waarom National Geographic Junior leerzaam is. Waarom NG Junior? National Geographic Junior vergroot de algemene kennis. National Geographic Junior is niet alleen leerzaam, maar ook leuk! National Geographic Junior is handig voor spreekbeurten en werkstukken op school.

5 Exit8 Groep 8 Jij bent er klaar voor! Als je kind in het laatste jaar van de basisschool zit, komt er nogal wat op hem of haar af. Open dagen, een Cito-toets, een schoolkeuze maken, musical, schoolkamp, afscheid nemen en uiteindelijk de stap naar de brugklas. Exit 8 helpt groep 8-ers hierbij. Met Exit 8 wordt dit schooljaar extra leuk en zijn groep 8-ers straks helemaal klaar voor de brugklas! Waarom Exit 8? Kom alles te weten over groep 8 en de brugklas. Eerste hulp bij alle spannende momenten: Cito-toets, open dagen, schoolkamp. Blunders en verhalen van sterren en brugklassers.

6 PANNA Panna, het dikste en leukste jeugdvoetbalblad van Nederland en België Nederland is een nieuw voetbaltijdschrift rijker: PANNA! Het blad richt zich op voetbalgekke jongens én meisjes in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. PANNA! brengt interviews met de jonge helden van de Eredivisie. Zoals Viktor Fischer, Tonny Vilhena, Jeroen Zoet, Davy Klaassen, Lucas Piazon, Aron Johannsson, Jean-Paul Boëtius, Memphis Depay en Hakim Ziyech. Stuk voor stuk voetballers die voor deze doelgroep zeer tot de verbeelding spreken. Uiteraard worden de grote wereldsterren Arjen Robben, Lionel Messi, Robin van Persie, Neymar en Radamel Falcao niet vergeten. Daarnaast wordt Oranje, op weg naar het WK in Brazilië, nauwlettend in de gaten gehouden. Het blad staat vol met strips, tips & trucs. Ook is er veel aandacht voor het jeugd- en schoolvoetbal. Wat het blad extra bijzonder maakt, is dat het met eigen beeld komt: de fotografen van PANNA! waren aanwezig bij de Champions Leaguefinale, het EK Onder-21 in Israël, de ontknoping van depetitie, de bekerfinale, de landelijke school- en straatvoetbalfinales, alle duels van Oranje én het EK-zaalvoetbal. Ook de portretten en de actiefotografie is eigen beeld. Tot slot: PANNA! houdt de verrichtingen van de talentvolle Belgische voetballers nauwlettend in de gaten. PANNA! telt 64 pagina s, exclusief vier kampioensposters op A2 formaat. Het is daarmee het dikste jeugdvoetbalblad van Nederland en België.

7 ZO?! ZIT DAT Het Zo Zit Dat tijdschrift, speciaal voor knappe koppen en nieuwsgierige aapjes. Zo Zit Dat is hét tijdschrift voor jongens en meisjes tussen de 9-15 jaar. Het tijdschrift geeft antwoord op grappige, maar ook vooral interessante vragen. Zo geeft Zo Zit Dat antwoord op vragen als: waarom zijn bananen krom en waarom is een zeepbel rond? Verder in het magazine lees je over leuke onderwerpen zoals avontuur, techniek, dieren, wetenschap, natuur, sport, natuur, computers en games. Zo Zit Dat zit vol met spannende reportages, ongelofelijke weetjes en interessante experimenten. Ontdekken doe je met Zo Zit Dat. WETENSCHAP IN BEELD Ga op verkenning met het Wetenschap in Beeld tijdschrift! Ben jij een liefhebber van de wetenschap? En wil je graag weten hoe dit in elkaar zit? Het tijdschrift Wetenschap in Beeld neemt je op reis door de wereld van wetenschap en de natuur. In het blad vind je nieuws, vragen en antwoorden op het gebied van natuur, cultuur, biologie en technologie. Daarnaast lees je uitgebreide artikelen en korte weetjes die je absoluut niet mag missen. Ook beschikt Wetenschap in Beeld over internationale artikelen, fantastische top fotografie en gedetailleerde illustraties.

8 STOER Het magazine voor stoere jongens van 6 tot 12 jaar! Met een abonnement op Stoer! haalt u het magazine voor jongens van 6 tot 12 jaar oud in huis. Het blad staat bomvol met gadgets, games, films, strips, humor, tests en nog veel meer! De artikelen in Stoer! worden op een leuke en avontuurlijke manier verteld, zodat het altijd spannend blijft om te lezen. Wilt u niets missen van dit allemaal, dan is Stoer! het blad voor u! NICKELODEON Nickelodeon Magazine, alles over de leukste series, leuke puzzels en mega posters! Het Nickelodeon Magazine is het leukste maandblad voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo vind je in het blad nieuws over muziek, films, games, de coolste vips, maar ook heel veel over alle bekende televisieshows van Nickelodeon. Verder lees je alles over jouw favoriete series, zoals Rocket Power, All Grown Up en natuurlijk Spongebob! Ook staan er in Nickelodeon Magazine veel puzzels en super grote posters voor op je kamer. Kortom, een blad dat geheel in het teken staat van Nickelodeon.

9 Power Unlimited Power Unlimited tijdschrift, gamen is fun! Power Unlimited schrijft al meer dan 20 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van gamesbladen. Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en game gerelateerde hardware voor alle platformen. FASHIONISTA Het nieuwe modeblad Het magazine Fashionista houdt u op de hoogte van de laatste budget friendly mode. Fashionista bevat de hipste trends, shoptips, celebrity-looks, beautyadviezen, de leukste looks van stijliconen, emotionele real life verhalen en nog veel meer!

10 Meiden Magazine alles wat meiden willen weten! Met een abonnement op het Meiden Magazine haal je het leukste meidenblad van Nederland in huis. Dit tijdschrift is voor meiden in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar en zorgt ervoor dat je telkens op de hoogte blijft van alle interessante nieuwtjes! Ook lees je artikelen over beroemdheden, lifestyle, vriendschappen, liefde en natuurlijk over mode. Verder staan er in Meiden Magazine spannende interviews en verhalen over de celebs. Ook kun je leuke tests en quizzen maken en daarmee mooie prijzen winnen! Girlz Girlz! het leukste meidenblad Met een abonnement op het tijdschrift Girlz! haal je het leukste meidenblad van Nederland in huis. In dit blad lees je elke maand over onderwerpen als je favoriete sterren, de laatste schoonheid- en mode trends. Maar ook vind je leuke en persoonlijke verhalen. Verder vind je in Girlz! alles over lichaam, liefde en relaties in de interessante rubriek 'Girlz Talk'. Ook kun je jouw persoonlijke ervaringen delen in de rubriek 'Mijn verhaal'. Kortom, dit meidenblad bevat informatie over alle onderwerpen die zich afspelen in het leven van een tiener.

11 HART VOOR DIEREN Voor de echte dierenliefhebbers het interessante magazine Hart voor Dieren Voor de echte dierenliefhebber is er Hart voor Dieren in het assortiment. Alle informatie over dieren is te lezen in het maandblad. Zo lees je alles over verzorging, voeding, gezondheid en krijg je handige tips. Ook staat het magazine elke maand vol met de leukste dierenfoto's. ROS Hét magazine met passie voor paarden! Ben jij gek op paarden? Dan past het tijdschrift ROS uit het assortiment van 123tijdschrift.nl bij jou. Dit blad staat geheel in het teken van paarden. Dit tijdschrift heeft dan ook een grote passie voor paarden. Je leest in ROS verslagen en reportages over avontuurlijke trektochten en alles over het trainen en mennen. Ook wordt er aandacht besteed aan informatieve artikelen over het gedrag, de gezondheid en de opvoeding van je paard. Kortom, het blad dat bij jou als paardenliefhebber zeker niet mag ontbreken.

12 DADA Dada is een kunsttijdschrift voor kinderen van 6 tot 10 jaar. DADA is het kunsttijdschrift voor kinderen van 6 tot 10 jaar. In het blad staat elke keer een bepaalde kunstenaar centraal. Hier wordt in elk nummer aandacht aan besteed zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. DADA telt maar liefst 52 bladzijdes en bevat tevens prachtige kunstwerken. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. o DE QUARKS, puzzeltijdschriften voor kinderen. Puzzel mee met de Quarks De Quarks Puzzeluitgaven voor kinderen in de diverse leeftijdscategorieën tussen 6 en 10 jaar. De full colour uitgaven bevatten zowel woorden- als getallen puzzels; vaak aan de hand van thema s.

De grappigste speurneus!

De grappigste speurneus! . Bobo Groep 1 en 2 De grappigste speurneus! Met Bobo gaat je kleuter aan de slag met cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Spelenderwijs oefent je kind thuis zelfstandig wat hij of zij op school

Nadere informatie

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen.

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Mediakit 2019 Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Beeld: 123rf Doelgroep STOER is hét fun merk voor kinderen

Nadere informatie

OVER CONTACT DOELGROEP

OVER CONTACT DOELGROEP PLANNING /2019 OVER Alle jonge voetballers in Nederland kennen GOAL!. Het is het grootste voetbalmerk voor de jeugd in Nederland. Voetbalhelden uit binnen- en buitenland staan centraal. Van Cristiano Ronaldo

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat natuurlijk

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Presentatie Irena Petric

Presentatie Irena Petric Presentatie Irena Petric NOM KIDS MONITOR NOM GfK 2014 NOM Kids Monitor 4 februari 2014 1 Even voorstellen Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM) Joint Industry Committee: samenwerking van uitgevers van

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

OVER (goalonline.nl) DOELGROEP

OVER (goalonline.nl) DOELGROEP MEDIAKIT /2018 OVER Bijna alle jonge voetballers in Nederland kennen GOAL!. Het is het grootste voetbalmagazine van Nederland voor de jeugd. Voetbalhelden uit binnenen buitenland staan centraal. Van Cristiano

Nadere informatie

MY MAGZINE. Onderzoek. Jessica van de Geer, MR1A, 20237

MY MAGZINE. Onderzoek. Jessica van de Geer, MR1A, 20237 MY MAGZINE Onderzoek Jessica van de Geer, MR1A, 20237 5 TIJDSCHRIFTEN 1. STARS 2. CosmoGirl 3. 100% NL 4. Girlz! 5. Quest 6. Voorbeeld 7. Infosheet coverartikel STARS A. Omdat, het er kleine en compact

Nadere informatie

leer-actief werkboek Naam: www.leer-actief.nl 1

leer-actief werkboek Naam: www.leer-actief.nl 1 leer-actief werkboek Naam: www.leer-actief.nl 1 actief leren WWW.leer-actief.nl Dit is Wybo. Wybo was vroeger een heel gewoon jongetje, maar hij was wel erg lui. En dat...werd zijn redding. Hij had nooit

Nadere informatie

Meer informatie over de waarschuwingen op onze producten, die in overeenkomst zijn met de Europese Normen voor Veiligheid van Speelgoed, vindt u op

Meer informatie over de waarschuwingen op onze producten, die in overeenkomst zijn met de Europese Normen voor Veiligheid van Speelgoed, vindt u op Meer informatie over de waarschuwingen op onze producten, die in overeenkomst zijn met de Europese Normen voor Veiligheid van Speelgoed, vindt u op onze website: www.usborne.com Baby s eerste speel- en

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

lesmateriaal Taalkrant

lesmateriaal Taalkrant lesmateriaal Taalkrant Toelichting Navolgend vindt u een plan van aanpak en 12 werkbladen voor het maken van de Taalkrant in de klas, behorende bij het project Taalplezier van Stichting Wereldleren. De

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Kinderen en jongeren bereik je met

Kinderen en jongeren bereik je met INFORMATIE EN TARIEFKAART 2012 Kinderen en jongeren bereik je met Wilt u kinderen en jongeren doeltreffend bereiken? Schakel dan Kidsweek of 7Days in, de twee weekkranten van Uitgeverij Young & Connected.

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1. Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1. Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat

Nadere informatie

Planning 2017 Sfeerplanning2017GOAL!.indd :50:50

Planning 2017 Sfeerplanning2017GOAL!.indd :50:50 Planning 2017 Sfeerplanning2017GOAL!.indd 1 20-1-2017 11:50:50 Over GOAL! GOAL! is het grootste voetbalmerk van Nederland voor de jeugd. Voetbalhelden uit binnen- en buitenland staan centraal in het blad,

Nadere informatie

Brugklasbrochure voor leerlingen

Brugklasbrochure voor leerlingen Brugklasbrochure voor leerlingen 2015 2016 Beste leerling van groep 8, Beste leerling van groep 8, Binnenkort moet je beslissen naar welke middelbare school je wilt. De keuze die je gaat maken is belangrijk

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Hoe maak je een werkstuk?

Hoe maak je een werkstuk? Hoe maak je een werkstuk? Je gaat een werkstuk maken. Maar hoe zit een werkstuk nou eigenlijk in elkaar? Hoe moet je beginnen? En hoe kies je nou een onderwerp? Op deze vragen en nog vele anderen krijg

Nadere informatie

OP EEN LEUKE MANIER WIJZER

OP EEN LEUKE MANIER WIJZER OP EEN LEUKE MANIER WIJZER Gevoelig orgaan Hoe nuttig is de clitoris? p.46 Kun je een volwassene adopteren? En nog 17 Vragen & Antwoorden p.54 Stadsvis: uit de gracht, op je bord p.98 Botsing! Zoektocht

Nadere informatie

Programma leerlingen groep 7 en 8

Programma leerlingen groep 7 en 8 Programma leerlingen groep 7 en 8 Ga jij na de basisschool naar het VMBO? Kom dan naar Go VMBO!, de Dag van het VMBO. Speciaal voor jou hebben we een leuk, actief en leerzaam programma samengesteld waarin

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011)

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) enfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) De Brede School van De Kring De Vijf In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor het

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Dag jongens en meiden,

Dag jongens en meiden, ag jongens en meiden, e basisschool zit er voor jullie bijna op. og eventjes en jullie gaan de grote stap zetten naar het voortgezet onderwijs. pannend hoor! ebben jullie er al zin in? r gaat wel veel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Basisschool Brukelum Aarle-Rixtel

Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Basisschool Brukelum Aarle-Rixtel Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Basisschool Brukelum Aarle-Rixtel Share the fun: uw kind en nieuwe media ONDERWERPEN: INTERNET: Social media Wat is het en hoe wordt het gebruikt

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

CONTACT Voor mogelijke samenwerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling sales van ZPRESS Young: of

CONTACT Voor mogelijke samenwerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling sales van ZPRESS Young: of MEIDEN DOELGROEP MEIDEN heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als het merk voor meiden tussen 9 en 14 jaar. Het magazine is meegegroeid met de sociale ontwikkeling van de doelgroep en de jongvolwassenheid

Nadere informatie

Jouw eigen glossy. Mediakit 2019

Jouw eigen glossy. Mediakit 2019 Jouw eigen glossy voor alle meiden MEIDEN is het meest interactieve platform van Nederland voor meisjes tussen 9 en 14 jaar. MEIDEN magazine heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als dé glossy voor

Nadere informatie

Egypte. Neem je ouders mee naar... Egypte. Caïro Mummies Kameel. Oases De Nijl. Woestijn Sfinx. Een reisgids voor kinderen?!

Egypte. Neem je ouders mee naar... Egypte. Caïro Mummies Kameel. Oases De Nijl. Woestijn Sfinx. Een reisgids voor kinderen?! Piramides Woestijn Sfinx Farao Oases De Nijl Caïro Mummies Kameel Neem je ouders mee naar... Egypte Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Egypte? Dat

Nadere informatie

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst!

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Weet jij al welke afdeling je in de bovenbouw van het vmbo gaat kiezen? Vanaf klas 1 ben je al bezig om je talenten te ontwikkelen en kom je er geleidelijk achter

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Tekst lezen en vragen stellen

Tekst lezen en vragen stellen 1. Lees de uitleg. Tekst lezen en vragen stellen Als je een tekst leest, kunnen er allerlei vragen bij je opkomen. Bijvoorbeeld: Welke leerwegen zijn er binnen het vmbo? Waarom moet je kritisch zijn bij

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Basisschool de Triangel. Het houden van een spreekbeurt.

Basisschool de Triangel. Het houden van een spreekbeurt. Basisschool de Triangel Het houden van een spreekbeurt. 1 INHOUDSOPGAVE SPREEKBEURT GROEP 5 1 GROEP 6 5 GROEP 7 EN 8 9 2 HOE BEREID IK MIJN SPREEKBEURT VOOR? SPREEKBEURT IN GROEP 5 Wat is een spreekbeurt?

Nadere informatie

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6 We gaan een werkstuk maken en je mag het helemaal zelf doen. Het is helemaal jouw eigen werkstuk. Maar om je even goed op weg te helpen hebben we hieronder alle stapjes even op een rij gezet. Wat moet

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen!

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen! 1 Wil je wel leren? Opdracht 1a Wat heb jij vanzelf geleerd? 7 Opdracht 1b Van externe naar interne motivatie 7 Opdracht 1c Wat willen jullie graag leren? 8 2 Kun je wel leren? Opdracht 2a Op wie lijk

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo

Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo Nieuwerkerk Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo Een overzichtelijke, gezellige en ondernemende school waar iedereen elkaar kent, zo beschrijven leerlingen ons. Wij willen graag dat jij je

Nadere informatie

Open huis. Verrassend nieuw onderwijs voor vmbo-t/havo leerlingen

Open huis. Verrassend nieuw onderwijs voor vmbo-t/havo leerlingen Open huis zaterdag 16 januari 10.00-13.00 uur Verrassend nieuw onderwijs voor vmbo-t/havo leerlingen Gaat uw kind vanaf augustus 2016 naar het voortgezet onderwijs? Kies dan voor de Nieuwe Thermen, een

Nadere informatie

Jouw toekomst start op Eijkhagen.

Jouw toekomst start op Eijkhagen. Jouw toekomst start op Eijkhagen. Charlemagne College Eijkhagen is een school voor voortgezet onderwijs in Landgraaf. Je kunt bij ons naar het vwo, het tweetalig vwo, de havo of het vmbo-tl. Ons motto

Nadere informatie

Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Sint Corneliusschool Venhorst I.s.m. Jackey Meeng en Jorieke Vierwinden Politie Veghel

Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Sint Corneliusschool Venhorst I.s.m. Jackey Meeng en Jorieke Vierwinden Politie Veghel Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Sint Corneliusschool Venhorst I.s.m. Jackey Meeng en Jorieke Vierwinden Politie Veghel Share the fun: uw kind en nieuwe media ONDERWERPEN:

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

De Drakendokter: Gideon

De Drakendokter: Gideon De Drakendokter: Gideon Om hulp vragen Vervolgverhalen Groep 5 en 6 (SO en SBO) Overzicht De opdrachten zijn het leukst om te doen, als het hele boek in de klas is voorgelezen. Dit kan door elke dag in

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Hoe maak je een werkstuk?

Hoe maak je een werkstuk? Hoe maak je een werkstuk? Je gaat een werkstuk maken. Maar hoe zit een werkstuk nou eigenlijk in elkaar? Hoe moet je beginnen? En hoe kies je nou een onderwerp? Op deze vragen en nog vele anderen krijg

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken.

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Veilig leren lezen Maandag 21 september zijn we begonnen

Nadere informatie

TALEN JE LEVEN! Informatie over meertalig opvoeden voor ouders en opvoeders

TALEN JE LEVEN! Informatie over meertalig opvoeden voor ouders en opvoeders TALEN JE LEVEN! Informatie over meertalig opvoeden voor ouders en opvoeders Talen kleuren je leven! Groei je op met meer dan één taal? Kun je in verschillende situaties meer dan één taal gebruiken of spreken?

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

De beste basis voor je toekomst

De beste basis voor je toekomst Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp KANSRIJK EN UITDAGEND De beste basis voor je toekomst i 11gymnasium 11atheneum 11havo vhl.nl 11mavo (vmbo-t) Muzenlaan 155 q Op de open avond vond ik de school meteen leuk

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Wie doet wat? wat is jouw talent? Workshop Handleiding wat is jouw talent? Inhoudsopgave Wat is het Wie doet wat-spel? Uitleg over de opzet van dit spel. Hoe werkt het Wie doet wat-spel? Snel aan de slag met het spel Hoe gebruik je dit

Nadere informatie

Heel veel spelplezier!

Heel veel spelplezier! 28 juli 2011 verschijnt de film Superkapje in de bioscoop. Deze grappige 3D animatiefilm vol humor en spanning voor de hele familie geeft een komische en verrassende twist aan eerdere sprookjesverhalen

Nadere informatie

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde Programma zomervakantie In ieder van ons schuilt een superheld. Soms zie je m niet, maar hij zit er wel degelijk. Deze zomer gaan we op zoek naar de superheld in onszelf. Natuurlijk kun je een voorbeeld

Nadere informatie

Afsluiting kinderjury 2013

Afsluiting kinderjury 2013 Afsluiting kinderjury 2013 Schrijverbezoek: Gerard van Gemert 1. Kastor en Tim Wanneer bent u begonnen met schrijven? Gerard van Gemert is in 2005 begonnen met schrijven toen hij met zijn dochters een

Nadere informatie

NAJAAR 2017 ZOMER 2018

NAJAAR 2017 ZOMER 2018 NAJAAR 2017 ZOMER 2018 978 90 5924 190 9-9,95 MET 12 KLEURPOTLODEN 978 90 5924 216 6-9,95 A3-FORMAAT 978 90 5924 317 0-10,00 Create your own Rock-style! 978 90 5924 318 7-10,00 Create your own summer-style!

Nadere informatie

Een gids vol met apps speciaal voor kleuters

Een gids vol met apps speciaal voor kleuters Een gids vol met apps speciaal voor kleuters Hier voor je ligt de gids: starten met tablets. Een gids vol met apps speciaal voor kleuters. Als je gaat starten met tablets kan het best lastig zijn om geschikte

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Let op! Alles graag getypt in lettergrootte 12, lettertype mag je zelf kiezen.

Let op! Alles graag getypt in lettergrootte 12, lettertype mag je zelf kiezen. Beste leerling van groep 6 en ouders, Afgelopen weken zijn de leerlingen bezig geweest met het maken van een klad-werkstuk, over een onderwerp naar eigen keuze. Thuis moeten de leerlingen het net-werkstuk

Nadere informatie

BAOBAB. Februari 2016

BAOBAB. Februari 2016 BAOBAB Februari 2016 1 Inleiding Inhoudsopgave Carnaval 2. Gefeliciteerd!!! 3. Wat is er gebeurd het afgelopen kwartaal? 6. Kleurplaat 7. Wist je dat? 8. Interview met Corry 9. Apps 11. Wie is dit? 12.

Nadere informatie

Voorwoord !!!! Wat heb je nodig?

Voorwoord !!!! Wat heb je nodig? Haas is op Kip Voorwoord Wat heb je nodig? Je gaat samen met je kind Haas is op Kip lezen. Dat is geschreven door Annemarie Bon. Deze leeshandleiding is van Marjolein van Muijden. De uitwerking en opmaak

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Basisschool de Triangel HET MAKEN VAN EEN WERKSTUK

Basisschool de Triangel HET MAKEN VAN EEN WERKSTUK Basisschool de Triangel HET MAKEN VAN EEN WERKSTUK 1 INHOUDSOPGAVE WERKSTUK I. Keuze. 1 II. Hoe te starten? 2 III. Inhoudsopgave 3 IV. Inleiding 4 V. Indeling 4 VI. Illustraties 7 VII. Taalgebruik 7 VIII.

Nadere informatie

Doelgroeps Onderzoek. Naam: Ismay Verbeek Klas: GAR1-D Project: Van Venster naar Poort Vak: Research Docent: Harald Warmelink

Doelgroeps Onderzoek. Naam: Ismay Verbeek Klas: GAR1-D Project: Van Venster naar Poort Vak: Research Docent: Harald Warmelink Doelgroeps Onderzoek 1 Naam: Ismay Verbeek Klas: GAR1-D Project: Van Venster naar Poort Vak: Research Docent: Harald Warmelink Inhoud Inleiding blz. 3 Methode blz. 4 Analyse blz. 5 Conclusie blz. 9 Bronvermelding

Nadere informatie

Beoordeling power-point groep 5

Beoordeling power-point groep 5 Beoordeling power-point groep 5 Leerkracht: Leerling: Onderdeel 2 4 6 8 10 Opmerkingen Titeldia: Duidelijke titel met onderwerp/naam/groep Inhoudsopgave: Puntsgewijs wat ga je behandelen. Plaatjes: Functioneel

Nadere informatie

Samen het beste uit jezelf halen

Samen het beste uit jezelf halen Samen het beste uit jezelf halen Technasium en bèta-onderwijs pag. 4 Kunst en Cultuur pag. 5 Talen en gymnasium pag. 6 Technasium en bèta-onderwijs pag. 4 Kunst en Cultuur pag. 5 Talen en gymnasium pag.

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

GLOBAL: workshop webdesign

GLOBAL: workshop webdesign Dit werkblad is van: klas: GLOBAL: workshop webdesign Ontwerp en maak je eigen website met zelfgemaakte foto s, teksten, links en buttons! Geen onderwerp zo gek, of er is wel een website over gemaakt:

Nadere informatie

Checklist Rekenen Groep 3. 1. Tellen tot 20. 2. Getallen splitsen. Hoe kun je zelf het tellen controleren?

Checklist Rekenen Groep 3. 1. Tellen tot 20. 2. Getallen splitsen. Hoe kun je zelf het tellen controleren? Checklist Rekenen Groep 3 1. Tellen tot 20 Als kleuters, in groep 1 en groep 2, zijn de kinderen bezig met de zogenaamde voorbereidende rekenvaardigheid. Onderdelen hiervan zijn ordenen en seriatie. Dit

Nadere informatie

Liefdesgedichten schrijven

Liefdesgedichten schrijven Deze les hoort bij het boek Wil jij... met mij? geschreven door Rian Visser met tekeningen van Annet Schaap en gepubliceerd door uitgeverij Moon. Doel: leerlingen zelf gedichten laten schrijven Leeftijd:

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Schoolkrant. Oktober 2015. Lees alles over goedkoopste VR Bril & 10 tips voor de vakantie!

Schoolkrant. Oktober 2015. Lees alles over goedkoopste VR Bril & 10 tips voor de vakantie! Schoolkrant. Nr.5 Oktober 2015 Lees alles over goedkoopste VR Bril & 10 tips voor de vakantie! 2 Inhoudsopgave Interview met Jager & Jager P.4 Herfstactiviteiten P.7 Google Cardboard P.10 De vraag P.11

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

WAT IS HET PROBLEEM?

WAT IS HET PROBLEEM? Wat weten volwassenen van internet? Misschien wel minder dan jij. Daarom ga jij ze een presentatie geven over internet. Lees hier hoe je dat kunt aanpakken! WAT IS HET PROBLEEM? Je hoort en leest alsmaar

Nadere informatie

Volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs... Spannend! Welke school wordt het? Wil je er een

Volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs... Spannend! Welke school wordt het? Wil je er een vakcollege techniek vakcollege zorg en welzijn vakcollege economie en ondernemen vakcollege media, vormgeving en ICT mavo mavo + havo vwo gymnasium vwo + entreprenasium technasium Volgend schooljaar naar

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Schrijf twee dingen op die je in Circus Magic kunt zien.

Schrijf twee dingen op die je in Circus Magic kunt zien. Komt dat zien! Wat ga je doen? Je leert wat een aanplakbiljet is. Je maakt er zelf een. Uitgeverij Zwijsen.V., Tilburg Op verkenning door: Ilse Poort tk taalkaart Komt dat zien! ekijk het aanplakbiljet.

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Kinderen weten waarom

Kinderen weten waarom Kinderen weten waarom De vakantie starten we op Amerikaanse wijze! En wie aan Amerika denkt, denkt aan groot, groter, grootst. We mogen het woord extreem dan zeker in onze mond nemen. Extreme cribs, extreme

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Hallo! De gemeente Bornem biedt informatie, cultuur en ontspanning voor iedereen. Om dat te kunnen blijven doen vinden we het belangrijk

Nadere informatie

Lesbrieven met Prijsvragen

Lesbrieven met Prijsvragen Lesbrieven met Prijsvragen Ontdekken van Techniek - aandacht voor milieu & energie Aan de slag met het ontwerpen van nieuwe producten? Ontwerpen met Sketch Up 9 e TECHNIEKDAG ONDERWIJS SALLAND Vrijdag

Nadere informatie

Voor de ouders of verzorgers

Voor de ouders of verzorgers Voor de ouders of verzorgers Dit boekje is bedoeld voor kinderen tussen drie en zes jaar. Acht kunstwerken uit de collectie oude kunst van het Centraal Museum zijn geselecteerd voor dit boekje. Deze werken

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

OOST WEST THUIS BEST

OOST WEST THUIS BEST Lesmateriaal horend bij de theatrale dansvoorstelling OOST WEST THUIS BEST van Rauher Engel Foto: Kees van Putten Rauher Engel Concept & idee: Dagmar Chittka Auteur: Marleen Weijman 5 nov 09 Inleiding

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Het gymnasium: iets voor jou?

Het gymnasium: iets voor jou? Het gymnasium: iets voor jou? Stel jezelf eens de vraag... Ben ik nieuwsgierig? Heb ik een brede belangstelling? Hou ik van onderzoeken? Ben ik gek op cultuur? Houd ik van nieuwe dingen leren? Ben ik kritisch?

Nadere informatie