Overzicht van de te veilen producten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht van de te veilen producten"

Transcriptie

1 Overzicht van de te veilen producten Aanbieder Expertise Centrum Plato Product Discover Analyse Het beste uit uw organisatie halen begint bij het op de juiste manier benutten van de talenten van uw medewerkers. DISCOVER verbindt medewerkers met elkaar en stelt teams in staat om met lef en focus te bouwen aan de dynamische werkomgeving van morgen. Wat maakt een discover analyse uniek? Met de DISCOVER analyse krijgen uw werknemers snel inzicht in hun gedrag, alsook hun drijfveren én talenten. Daarom is dit een ideaal instrument bij het trainen en individueel coachen van uw medewerkers. Discover Certificering + drie codes Wilt u de Discover analyse uit kunnen voeren? Met het certificaat van discover kan dat. Wij veilen een certificering en drie codes om de analyse uit te laten voeren.

2 Plato Trainees Onderneem t Coachinggesprek Expertise Centrum Plato werkt met ervaren en kwalitatief goede coaches. Af en toe kan het erg verhelderend zijn met een coach te praten over uw loopbaan/werk. Wij bieden één gesprek aan met een coach die bij u past. Verschillende cursussen op maat Wij bieden een cursus aan gegeven door één van de Plato trainees. Onderwerpen zijn: LinkedIn, Ethiek, kennisdeling of bijvoorbeeld social media en Prezi. Kijk op de website voor meer informatie. Werknemer voor een dag Wij veilen onszelf als werknemer voor een dag. U kunt een van ons dan een dag inzetten voor uw onderneming. 5x advertentieruimte Op de portal van Onderneem t krijgt u ruimte voor uw advertentie. Deze portal wordt bezocht door heel ondernemend Groningen. Heftruck opleidingscentrum (HOC) Opleiding tot heftruckchauffeur Een heftruckcertificaat is voor heftruckchauffeurs van groot belang. Maar ook de overige medewerkers en werkgevers hebben baat bij het rijbewijs van de chauffeur die de heftruck bestuurt. Er wordt dan immers veiliger en beter gewerkt? Zelfs voor ervaren chauffeurs is een opfriscursus vaak de moeite waard! VCA Cursus Het VCA-systeem (Veiligheid, gezondheid en mlieu Checklist Aannemers) is in eerste instantie ontwikkeld om bedrijven die diensten verlenen aan de (petro-)chemische industrie op een objectieve manier te toetsen en te certificeren op hun veiligheidsbeheersysteem. De VCA is een meetlat voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, bijvoorbeeld in de bouw-, metaal-, installatie- en transportsector. Doel van de cursus is Het vergroten van de kennis en vaardigheden en de bewustwording van veiligheidsrisico's. BHV cursus Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet legt werkgevers de plicht op om een aantal werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener (BHV er). De cursus BHV is gericht op personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie (gaan) vervullen. Doel van de cursus is de deelnemer te trainen in enkele kerntaken, zodat hij na afloop van de cursus in staat is om de taak van de hulpverleningsdiensten (brandweer, ambulance etc.) over te nemen tot het moment dat deze aanwezig zijn.

3 Banden en auto service Assen Jasper Oostland Gratis montage zomer- winter of allweather banden bij aanschaf van banden (10x) Het team van Banden en Autoservice Assen is een enthousiast team van specialisten met jaren ervaring op het gebied van zomerbanden, winterbanden, allweatherbanden, belgen en automotive. Zij leveren en monteren banden en velgen van alle grote merken tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kunstwerk Luxaflex Luxaflex Blinds 30 x 20 cm acrylverf op papier acrylic on paper 2006 Kunstwerk Moderne Dans Moderne dans/modern dance 30x 50-acrylverf op papier-2008 Kunstwerk Paarse cirkels Paarse cirkels Purple circles 100 x 100 cm acrylverf op doek acrylic on canvas 2010 Katoele Consultancy Katoele Advies en Management Subsidiescan Katoele Consultancy biedt een subsidiescan voor uw onderneming aan, zodat duidelijk is welke subsidies voor u kunnen gelden. 4 uur mediation / conflictbeheersing Katoele Advies en Management biedt 4 uur mediation en conflictbeheersing aan. Niet alleen nuttig bij een aankomend of aanhoudend conflict, maar ook ter preventie van een conflict.

4 Victor webdesign Fotocollage Vanaf 2010 maakt Victor Bakker websites als Victor Webdesign. Hij doe het professioneel, maar vind het persoonlijke vlak minstens net zo belangrijk. Naast websites is Victor een professional voor diverse internetdiensten. Speciaal voor de veiling biedt Victor een fotocollage uit foto s aan. Coolshots Media Videopakketten Coolshots Media zet jouw verhaal in beelden om! Het doel van Astrid en Juan is om jou te helpen om jouw boodschap zo effectief en mooi mogelijk om te zetten in bewegende beelden. We blijven dicht bij de realiteit, zodat de video uitstraalt wie je bent. Daarvoor hebben zij diverse videopakketten die bij jou passen. Videopakket L Videopakket M Videopakket S Deze aanbieding is uitermate geschikt voor bedrijfs- en promotiemateriaal! Antje van Til (leerkracht basisonderwijs) Pedicurepraktijk Tip Top Kennismaking Rots en watertraining Rots & Water, een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een evidence based Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel wereldwijd wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes. Het programma kan worden beschouwd als een weerbaarheids -programma en anti-pestprogramma, maar dan één dat zich onderscheidt van andere programma's door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief waarbinnen de training van weerbaarheid samen gaat met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Gratis pedicurebehandeling Pedicurepraktijk Tip Top geldt als een van de beste pedicurepraktijken in Groningen en is uniek in haar soort. Voeten verdienen zeker de aandacht en Yamie laat uw voeten weer als nieuw voelen.

5 De Wei Beweegt Loopbaangesprek Als loopbaanbegeleider is het de wens van Ivonne Duym bij te dragen aan betekenisvol samenleven en werken. Als mensen hun eigen rol zien in de situatie waarin ze zijn terechtgekomen, dan is vernieuwing mogelijk. Een loopbaangesprek is daarin een eerste stap. Impact Ontwikkeling/ Alwin Coolen Teambuilding dag Impact is een trainingsbureau gespecialiseerd in leiderschaps- en teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. We helpen leidinggevenden, medewerkers, teams en organisaties duurzaam succesvol te zijn door middel van training en coaching. Er zijn veel verschillende redenen om aan teambuilding te doen. Wat de reden ook is, het doel is altijd het vergroten van de effectiviteit van het team Columbus Coaching Willem Urlings Oud burgemeester/urlings advies Aegis Advocaten / Verzuimweg Freewheelen met je team In korte tijd analyseert het team wat ze nodig hebben om een goed of beter team te worden. Een wiel (een team) moet draaien, dus waar hapert het wiel. In een vrij korte sessie weet het team waar ze goed in zijn en waar minder goed. Er rolt binnen 2-3 uur samen werken en samen praten een actieplan uit voor het team. ( max 15 personen) Voorzitter voor één dag Een inspirerend en ervaren persoon als dagvoorzitter voor een bijeenkomst? Willem Urlings wil het voor u doen! Workshop Altijd is kortjakje ziek In de relatie tussen werkgever en werknemer speelt ziekte een belangrijke rol. Deze workshop geeft antwoord op praktische vragen, zoals: -Mijn werknemer houdt zich niet aan de verzuimvoorschriften, wat zijn mijn mogelijkheden? -Welke risico s loop ik wanneer ik een werknemer in dienst neem met een arbeidsongeschiktheidsverleden? -Wat is passende arbeid en hoever strekt de reintegratieplicht? -Wat zijn de wederzijdse verplichtingen tijdens ziekte?-ik heb een langdurig zieke werknemer, wat zijn de gevolgen voor mij? -Wat moet ik doen als disfunctioneren en arbeidsongeschikheid door elkaar heen loopt? -Hoe voorkom ik een loonsanctie van het UWV?

6 Toni&Guy Groningen Knipbeurt Toni and guy werkt met de beste hairstylisten. Zij bieden een cut and blowdry aan. Bij Toni and Guy ben je verzekerd van en zorgvuldig geknipt, geföhnd en gestijld kapsel als je de deur uit stapt. Tools2fly Foto seagulls Tools2Fly is een praktijk voor Multi Dimensionale Bewustwording en Innerlijke Vrijheid. Tools2Fly stelt de foto beschikbaar genaamd Seagulls. Twee meeuwen met gespreide vleugels, hoog in de lucht. De betekenis voor hen is VRIJHEID. Dit is wat Tools2Fly wenst voor de kinderen van Roemenië. Dat de kinderen o.a. in vrijheid naar school kunnen gaan en onderwijs krijgen. Zodat zij later hun vleugels uitslaan en datgene wat zij geleerd hebben kunnen gaan neerzetten en een betere toekomst hebben. FC Groningen 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd van FC Groningen FC Groningen stelt twee kaartjes beschikbaar voor een wedstrijd dat nader te bepalen is. Meliza de Vries Design iphone hoesjes Meliza de Vries schrijft gedichten en treedt regelmatig op met haar metaforische vondsten. Wanneer zij niet met woorden speel, ontwerpt zij beelden door middel van gemengde technieken of fotografeert zij haar reizen in het binnenen buitenland.

7 De Drentse Zaak 3 maanden flexwerkplek Bent u het zat om thuis te werken of heeft u behoefte aan afwisseling van omgeving en nieuwe contacten? Kom dan flexwerken in De Drentse Zaak! U kunt, wanneer u wilt, aanschuiven aan een bureau met daarbij alle voorzieningen om goed aan het werk te gaan tussen andere ondernemers en ZZP ers. Leuk en Lekker Van Erp Dranken Traffic Menswear (Zwanestraat Groningen) Balsamico en olijfolie pakket Leuk en Lekker is een geweldig leuke winkel met lekkere dingen vanuit allerlei landen. Leuk om te geven en te krijgen. Zij bieden een pakketje aan met kwaliteit olijfolie en balsamico. Wereldbiertjes Al vier generaties Van Erp voorzien vanuit hun karaktervolle winkel aan de Grote Kromme Elleboog 16 te Groningen het Noorden van mooie borrels, prachtige wijnen en vele speciaalbieren. Zij hebben een pakketje met verschillende wereld bieren ter beschikking gesteld. 3x blouse Drie keer een herenblouse. Te bekijken op locatie. Henriette Veenstra Bedrijfskundig advies 2 uur Last but not least: Henriette Veenstra die jouw onderneming 2 uur lang voorzien van bedrijfskundig advies! Henriette Veenstra Delfsblauw tegeltjes