Wedstrijdreglement van actie Vertel ons meer en win twee keer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wedstrijdreglement van actie Vertel ons meer en win twee keer"

Transcriptie

1 Wedstrijdreglement van actie Vertel ons meer en win twee keer Organisatie 1. De wedstrijd Vertel ons meer en win twee keer zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Procter & Gamble DCE bvba met zetel gevestigd te Temselaan 100, 1853 Strombeek-Bever België. 2. Het is niet mogelijk om aan deze actie deel te nemen op een andere manier dan degene die beschreven wordt in onderhavig reglement. 3. Huidige wedstrijd is geplaatst onder toezicht van Proximity BBDO Brussel, Scheldestraat 122, 1080 Brussel, die de supervisie heeft over de gehele actie. 4. Het louter deelnemen aan deze wedstrijd houdt de aanvaarding van huidig reglement in zonder enig voorbehoud en geen enkele betwisting hierover zal in aanmerking worden genomen. Duur 5. Deze wedstrijd begint op 1/01/2014 en eindigt op 30/06/2014 om 23:59, en speelt zich enkel af op het Belgisch grondgebied. De deelnemers 6. De deelname aan deze wedstrijd staat open voor iedere persoon die de leeftijd van 18 jaar bereikt heeft en woonachtig is in België. 7. Alle vaste of tijdelijke werknemers en medewerkers van Procter & Gamble DCE, of van een onderneming die aan deze vennootschap verbonden is, en van de door Procter & Gamble DCE ingeschakelde derde(n) die betrokken zijn bij deze wedstrijd (b.v. reclameagentschappen) alsook hun familieleden, zijn uitgesloten van deelname. 8. De deelnemer moet op elk moment in staat zijn een bewijs van zijn identiteit en leeftijd te leveren. 9. De deelname is persoonlijk. De organisator behoudt zich het recht een persoon uit te sluiten van deelname aan deze wedstrijd, en indien nodig gerechterlijk te vervolgen, in geval van inbreuk op dit reglement of in geval van fraude, misbruik, misleiding of deelname te kwader trouw aan deze wedstrijd. Alle personen die namelijk in georganiseerd verband deelnemen aan deze wedstrijd met het oog op verhoging van winstkansen zijn uitgesloten van deelname. Persoonsgegevens 10. In het kader van deze wedstrijd verzekert iedere deelnemer dat de persoonlijke gegevens die hij meedeelt correct, up-to-date en volledig zijn. 11. De organisator zal alle redelijke maatregelen nemen die van haar verwacht kunnen worden om de gegevens geheim te houden, de deelnemer erkent evenwel dat het versturen van persoonlijke gegevens nooit zonder risico is en dat de schade die het gevolg is van het gebruik van persoonlijke gegevens van de deelnemer door onbevoegden, niet verhaald kan worden op de organisator.

2 De deelname 12. Om geldig deel te mogen nemen aan deze wedstrijd moeten de deelnemers: 1. De deelnemer dient zich aan te melden of te registreren bij Zin in meer. 2. De deelnemer dient de vragenlijst volledig te doorlopen. 13. Voor de vragen, bekijk bijlage 14. Deelnemen tussen 1/01/2014 en 30/06/2014 om 23:59 op Als geldig zullen alleen de deelnemingsformulieren beschouwd worden waarop de antwoorden op de vragen en schiftingsvraag vermeld staan, evenals de volledige persoonsgegevens van de deelnemer. 16. Iedere persoon kan slechts één keer. Er wordt echter maximum één prijs per huishouden toegekend. 17. Alle kosten voor de deelname aan deze wedstrijd (bv. telefoon, internetverbinding, postzegel...) zijn volledig ten laste van de deelnemer. In geen geval kunnen deze teruggevorderd worden van de organisator. De prijzen en winnaars 18. Er kan slechts één prijs per huishouden worden toegekend, volgens de hierna genoemde voorwaarden. 19. De winnaars zijn de personen die een correct antwoord gegeven hebben op de schiftingsvraag of het antwoord dat dit het dichtst benadert. Indien ook na de schiftingsvraag nog ex-aequo s zijn, is het de deelnemer die als eerste zijn/haar deelname heeft geregistreerd die tot winnaar zal worden uitgeroepen. 20. De winnaar wint: I. één jaar lang gratis poetsen. Dat houdt het volgende in: Een poetshulp komt elke week een halve dag (4 uur) poetsen in het huis van de winnaar. Voor een waarde van prijs 780 euro. De winnaar verbindt er zich toe hiervoor dienstencheques aan te vragen. Deze dienstencheques worden onmiddellijk terugbetaald door P&G. II. Een pakket poetsproducten van merken van P&G met een winkelwaarde van 226,13 euro. Het pakket poetsproducten bestaat uit: 4 flessen van 1,5 L Mr Propre 2 Sprays van Mr Propre 2 x fles Antikal van 750 ml 2 x spray Antikal van 750 ml 3 x Febreze Air 2 x Febreze Textiel 1 AmbiPur 3volution met 2 refills 5 Flush starterkits 5 x 1,5 L Dreft afwasproduct 9 x 40 ct Platinum De totale waarde van de prijs is 1.006,13 euro.

3 21. Alle prijzen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar of verwisselbaar noch inwisselbaar tegen geld. 22. De winnaars zullen via en/of per post op de hoogte gebracht worden. Als de winnaar niet antwoordt of als de drie maal geweigerd werd, en indien de winnaar binnen 20 werkdagen zijn/haar volledige gegevens niet kan bevestigen, wordt hij/zij geacht afstand te doen van zijn/haar prijs, verliest deze winnaar elk recht op enige vergoeding in welke vorm dan ook zonder enige mogelijkheid tot beroep. Rechten en aansprakelijkheid van de organisator 23. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige eventuele incompatibiliteit tussen de gebruikte technologieën voor de wedstrijd en de hardware- en/of software configuratie die door de deelnemer wordt gebruikt. 24. Druk-, spel- of andere soortgelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor bijkomende verplichtingen in hoofde van de organisator. 25. De deelnemers stemmen ermee in dat zij op eigen risico deelnemen aan deze wedstrijd. 26. Voor zover de wet het toelaat, aanvaardt de organisator geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor: gebreken aan netwerken, het verliezen, vertragingen of tekortkomingen veroorzaakt door de post, het internet of technische dienstverleners die zorgen voor de overbrenging van de gegevens en de hosting van de website. Ongevallen, beschadiging van eigendom, verliezen, laattijdige leveringen, kosten en om het even welke schade, ongeacht de aard of de oorzaak ervan die optreden ten gevolge van de deelname aan deze actie of van de toekenning, ontvangst of het gebruik van de prijs in welke vorm dan ook; Verlies of beschadiging van welke aard ook die het gevolg is van het gebruik van enige content die werd gepost, via verstuurd, verzonden of op een andere manier beschikbaar gemaakt aan de organisatoren of de agentschap in het kader van deze wedstrijd. Drukfouten, vergissingen, of onjuiste inhoud van welke aard dan ook en op welk media of support dan ook. De onjuistheid en onvolledigheid van de inhoud van pagina s gelinkt met de merken die betrokken zijn met deze wedstrijd, of pagina s van andere websites die eraan gebonden zijn. De organisator zal evenmin aansprakelijk gesteld kunnen worden van ieder bug, virus of gelijkaardig dat kan worden verzonden naar een van deze paginas door een derde. Deze clausule geldt niet bij een zware of opzettelijke fout van de organisatoren, hun vertegenwoordiger of mandatarissen. Klachten 27. Elke klacht in verband met de huidige wedstrijd moet schiftelijk verstuurd worden binnen de 30 werkdagen volgend op het einde van de wedstrijd, naar de maatschappelijke zetel van de organisator. In geen enkel geval zullen de klachten verbaal of telefonisch behandeld worden. Klachten ingediend buiten de termijn of die niet schriftelijk opgesteld zijn zullen niet behandeld worden.

4 28. Indien er in het kader van deze wedstrijd wordt gevraagd aan de deelnemers om een inzending in te sturen, te uploaden of anderszins een bijdrage te leveren, garandeert de deelnemer dat hij zelf over deze eigendomsrechten beschikt en dat er geen inbreuk wordt gemaakt op enige intellectuele eigendomsrechten van derde partijen. 29. De winnaars verklaren bereid te zijn mee te werken aan reclamecampagnes en promoties waarmee de toewijzing en de uitreiking van deze prijs gepaard zullen gaan. Hij/zij stemt ermee in dat zijn/haar foto, en zijn/haar inzendingen zonder enige vergoeding en ongeacht het medium kan worden gebruikt voor publicitaire en promotionele doeleinden door de organisator. Slotbepalingen 30. De aanvaarding van dit reglement houdt tevens de aanvaarding in: van elke noodzakelijke beslissing, en van elke wijziging van de inhoud van dit reglement, die de organisatoren Proximity BBDO Brussel zouden moeten nemen of doen om het goede verloop van deze wedstrijd te verzekeren in geval van overmacht of indien onvoorziene omstandigheden of omstandigheden onafhankelijk van hun wil dit rechtvaardigen. Deze beslissingen en wijzigingen zijn soeverein en zonder verhaal. 31. Onderhavig reglement is tevens beschikbaar op eenvoudige aanvraag per post gericht aan Proximity BBDO Brussel, Scheldestraat 122, 1080 Brussel met toevoeging van een voldoende gefrankeerde enveloppe. 32. Elke situatie die niet voorzien is in het reglement zal worden voorgelegd aan de Proximity BBDO Brussel. Zijn beslissingen zijn definitief en onbetwistbaar. 33. Huidig reglement is onderworpen aan het Belgisch recht en elke geschil, vordering of rechstzaak tot de toepassing ervan of dat anderszins verband houdt met deze wedstrijd zal worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Brussel. Bijlage: Vragenlijst Vragen voor de vrouwen 1. Hoe gebeurt de afwas bij jou? 2. Welk(e) merk van(en) broekjes gebruik je regelmatig? 3. Welk(e) merk(en) van vaatwasproduct(en) gebruik je regelmatig? 4. Welk type vaatwasmiddel gebruik je? 5. Welk(e) merk(en) van vlekverwijderaar(s) gebruik je regelmatig? 6. Welk(e) merk(en) van maandverband gebruik je regelmatig? 7. Welk(e) merken van inlegkruis(jes) gebruik je regelmatig? 8. Welke dikte van maandverband verkies je? 9. Welk(e) dameshygiëneproduct(en) gebruik je tijdens de menstruatie? 10. Welk(e) type(s) wasproduct(en) gebruik je? 11. Welk(e) merk(en) van product(en) tegen kalk bij het wassen gebruik je regelmatig? 12. Welk(e) merk(en) van wasverzachter(s) gebruik je regelmatig? 13. Welke additieven gebruik je voor je vaatwasmachine? 14. Hoeveel kinderen heb je die nog luiers dragen? 15. Welk(e) merk(en) van product(en) voor de afwas met de hand gebruik je regelmatig? 16. Welk soort van luchtverfrisser(s) gebruik je regelmatig? 17. Welk(e) merk(en) van luchtverfrisser(s) gebruik je regelmatig? 18. Welk(e) merk(en) van WC-blok(ken) gebruik je regelmatig?

5 19. Welke vorm van allesreiniger gebruik je? 20. Welk(e) merk(en) van allesreiniger(s) gebruik je regelmatig? 21. Welke stofwisser(s) gebruik je? 22. Hoe vaak poets je je tanden? 23. Gebruik je een elektrische tandenborstel? 24. Welk type deodorant gebruikt je partner (of zoon)? 25. Welk(e) merk(en) van deodorant(s) gebruikt je partner (of zoon) regelmatig? 26. Gebruikt je partner (of zoon) regelmatig een huidverzorgingsproduct? (opgelet: vloeibare after-shave lotions en parfums zijn geen huidverzorgingsproducten) 27. Welk(e) merk(en) gebruikt hij regelmatig voor de huidverzorging? 28. Welk(e) merk(en) van wegwerpscheermesjes gebruikt je partner (of zoon) regelmatig? 29. Welk(e) merk(en) van elektrisch scheerappara(a)t(en) gebruikt jouw partner (of zoon) regelmatig? 30. Welk(e) merk(en) van epilator(s) gebruik je regelmatig? 31. Welk(e) merk(en) van haarstyler(s) gebruik je regelmatig? 32. Welk(e) merk(en) van mixer(s) gebruik je regelmatig? 33. Welk(e) gelaatsverzorgingsproduct(en) gebruik je? 34. Welk(e) merk(en) van gelaatsverzorgingsproduct(en) gebruik je regelmatig? 35. Welke cosmetica gebruik je? 36. Welk(e) merk(en) van cosmeticaproduct(en) gebruik je regelmatig? 37. In welke winkel(s) doe je regelmatig je algemene aankopen? 38. In welke winkel(s) koop je regelmatig je wasproducten? 39. In welke winkel(s) koop je regelmatig je luiers? 40. In welke winkel(s) koop je regelmatig je schoonmaakproducten? 41. In welke winkel(s) koop je regelmatig je maandverband/ tampons/inlegkruisjes? 42. In welke winkel(s) koop je regelmatig je verzorgingsproducten? 43. In welke winkel(s) koop je regelmatig je haarverzorgingsproducten? 44. Welk(e) haarverzorgingsproduct(en) gebruik je als conditioner? 45. Welk(e) haarverzorgingsproduct(en) gebruik je voor styling? 46. Welk(e) merk(en) van tandpasta('s) gebruik je regelmatig? 47. Wat is het belangrijkste kenmerk van tandpasta voor jou? 48. Welk(e) merk(en) van scheersyste(e)m(en) gebruikt je partner (of zoon) regelmatig? 49. Welk(e) haarverzorgingsproduct(en) gebruik je als shampoo? 50. Welke luiers gebruik je? 51. Welk(e) merk(en) van tampons gebruik je regelmatig? 52. Welk(e) merk(en) van wasproduct(en) gebruik je voor witte was? 53. Welk(e) merk(en) van wasproduct(en) gebruik je voor gekleurde was? 54. Welk(e) merk(en) van wasproduct(en) gebruik je voor donkere was? 55. Welk(e) merk(en) van wasproduct(en) gebruik je voor delicate was? 56. Hoeveel deelnemers zullen bij het afsluiten van deze wedstrijd op 30 juni 2014 om middernacht hun kans gewaagd hebben? Vragen voor de mannen 1. Hoe vaak poets je je tanden? 2. Gebruik je een elektrische tandenborstel? 3. Welk (e) merk(en) van tandpasta( s) gebruik je regelmatig? 4. Gebruik je een deodorant? 5. Welke type deodorant gebruik je? 6. Welk(e) merk(en) van deodorant(s) gebruik je regelmatig? 7. Welk(e) merk(en) van scheersyste(e)m(en) gebruik je regelmatig? 8. Welk(e) merk(en) van wegwerpscheermesjes gebruik je regelmatig?

6 9. Gebruik je regelmatig een huidverzorgingsproduct? (Opgelet: vloeibare aftershave lotions en parfums zijn geen huidverzorgingsproducten) 10. Welk(e) merk(en) huidverzorgingsproduct(en) gebruik je regelmatig? 11. Welk(e) merk(en) van elektrisch scheersyste(e)m(en) gebruik je regelmatig? (meerdere antwoorden mogelijk) 12. Wat is het belangrijkste kenmerk van een tandpasta voor jou? 13. Welke shampoo(s) gebruik je regelmatig? 14. Welke conditioner(s) gebruik je regelmatig? 15. Welke styling gebruik je regelmatig? 16. In welke winkel(s) doe je regelmatig je algemene aankopen? 17. In welke winkel(s) koop je regelmatig je verzorgingsproducten? 18. In welke winkel(s) koop je regelmatig je haarverzorgingsproducten? 19. Hoeveel deelnemers zullen bij het afsluiten van deze wedstrijd op 30 juni 2014 om middernacht hun kans gewaagd hebben?

WEDSTRIJD Win een.vlaanderen

WEDSTRIJD Win een.vlaanderen WEDSTRIJD Win een.vlaanderen ARTIKEL 1 De VZW DNS BELGIUM, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 3001 Leuven, Ubicenter Philipssite, 5/13, organiseert een wedstrijd zonder aankoopverplichting dewelke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Rij als één van de eersten in de nieuwe Mazda MX-5 als Lead Car van de 24 uren van Zolder ARTIKEL 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Rij als één van de eersten in de nieuwe Mazda MX-5 als Lead Car van de 24 uren van Zolder ARTIKEL 1 ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mazda Motor Logistics Europe (Mazda Motor Belux), waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te Blaasveldstraat 162, 2830 Willebroek, organiseert een wedstrijd, zonder

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel

WEDSTRIJD Het Cécémel Spel WEDSTRIJD Het Cécémel Spel ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap FrieslandCampina Belgium, hierna genaamd de Organisator, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 9880 Aalter, Venecolaan 17, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier ARTIKEL 1 Prik&Tik cvba, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is in de Gerard Mercatorstraat 85 in 3920 Lommel, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

Om geldig deel te nemen dient de deelnemer onderstaande stappen te doorlopen:

Om geldig deel te nemen dient de deelnemer onderstaande stappen te doorlopen: SPAWAKEUP WEDSTRIJDREGLEMENT ================================== ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap SPADEL, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1030 SCHAARBEEK, Kolonel Bourgstraat 103, organiseert

Nadere informatie

PROCTER & GAMBLE REGLEMENT ACTIE Oral-B: Smile n Shine met Oral-B

PROCTER & GAMBLE REGLEMENT ACTIE Oral-B: Smile n Shine met Oral-B PROCTER & GAMBLE REGLEMENT ACTIE Oral-B: Smile n Shine met Oral-B De actie Procter & Gamble/ Smile n Shine met Oral-B wordt georganiseerd door Procter & Gamble DCE bvba (hierna Procter & Gamble DCE genoemd),

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN»

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot

WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Goe Gefietst

Wedstrijdreglement Goe Gefietst Wedstrijdreglement Goe Gefietst ARTIKEL 1 De VZW Bond van trein, tram en busgebruikers (TreinTramBus) (hierna genaamd de organisator ), ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0430 410 873, gevestigd

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement 1. In het kader van de Win 1 jaar gratis elektriciteit - actie biedt EDF Luminus

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Mondelez Nederland Services B.V. Postbus 409 4900 AK Oosterhout hierna genoemd de organisator.

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]"

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. [Win een weekend in Toscane met Carapelli] TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]" Artikel 1: Algemeen 1.1 De BVBA Carapelli België, met maatschappelijke zetel te Carapelli Belgium Diamantstraat 8/210 B-2200

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub

WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJD ICI PARIS XL PARFUMS GIVENCHY

WEDSTRIJD ICI PARIS XL PARFUMS GIVENCHY WEDSTRIJD ICI PARIS XL PARFUMS GIVENCHY ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap PARFUMERIE ICI PARIS XL en Parfums Givenchy -LVMH Fragrance brands, Afdeling van Guerlain Benelux N.V. (hierna genaamd de organisatoren

Nadere informatie

CARREFOURREGLEMENT VAN END OF YEAR

CARREFOURREGLEMENT VAN END OF YEAR CARREFOURREGLEMENT VAN END OF YEAR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT De Straffe Maand

WEDSTRIJDREGLEMENT De Straffe Maand WEDSTRIJDREGLEMENT De Straffe Maand ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan 20, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE»

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE» WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE» ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

Reglement kleurwedstrijd Sinterklaas 2014

Reglement kleurwedstrijd Sinterklaas 2014 Reglement kleurwedstrijd Sinterklaas 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Actievoorwaarden. Maak kans op de nieuwe Lenor 3in1 PODS Zeebries op

Actievoorwaarden. Maak kans op de nieuwe Lenor 3in1 PODS Zeebries op Actievoorwaarden Maak kans op de nieuwe Lenor 3in1 PODS Zeebries op www.lekkerinhetleven.nl Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de het kansspel Maak kans op de nieuwe Lenor 3in1 PODS Zeebries

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections REGLEMENT SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap MAKRO Cash & Carry Belgium (hierna METRO), ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nr 0406.952.018,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

REGLEMENT CARREFOUR «ik pak mijn geschenken uit» WEDSTRIJD

REGLEMENT CARREFOUR «ik pak mijn geschenken uit» WEDSTRIJD REGLEMENT CARREFOUR «ik pak mijn geschenken uit» WEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale

WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale ARTIKEL 1 ORGANISERENDE ONDERNEMING De naamloze vennootschap FORD MOTOR COMPANY (BELGIUM), later FORD of de Organiserende Onderneming genoemd, waarvan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de Granini50years wedstrijd (hierna te noemen Actie ) van Eckes Granini (verder te noemen: "de Organisator ), gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1 Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1. Organisatie De wedstrijd wordt georganiseerd door, Simón Bolivarlaan 34, 1000 Brussel, btw BE0476.306.127, RPR Brussel, hierna Organisator genoemd. De wedstrijd

Nadere informatie

Officieel reglement van de wedstrijd met aankoopverplichting Coca-Cola 'Win UEFA EURO 2016 duo tickets'

Officieel reglement van de wedstrijd met aankoopverplichting Coca-Cola 'Win UEFA EURO 2016 duo tickets' Officieel reglement van de wedstrijd met aankoopverplichting Coca-Cola 'Win UEFA EURO 2016 duo tickets' Algemene voorwaarden 1. De actie Coca-Cola 'Win UEFA EURO 2016 duo tickets' wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Hypermarkten, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 1 WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1 De firma Bolton Belgium N.V., met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 27, organiseert een wedstrijd waarbij een Samsung stofzuiger kan worden gewonnen of een pakket

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne Vintense 10 Barbecook te winnen

Officieel reglement van de promotiecampagne Vintense 10 Barbecook te winnen Officieel reglement van de promotiecampagne Vintense 10 Barbecook te winnen Algemene Voorwaarden 1. De actie Vintense 10 Barbecook te winnen wordt georganiseerd door NEOBULLES SA (hierna "de organisator"

Nadere informatie

Officieel reglement van de wedstrijd met aankoopverplichting Lunch Garden 'Win 1 Hyundai Ioniq Hybrid'

Officieel reglement van de wedstrijd met aankoopverplichting Lunch Garden 'Win 1 Hyundai Ioniq Hybrid' Officieel reglement van de wedstrijd met aankoopverplichting Lunch Garden 'Win 1 Hyundai Ioniq Hybrid' Algemene voorwaarden 1. De wedstrijd Lunch Garden 'Win 1 Hyundai Ioniq Hybrid' wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

REGLEMENT: «Vrienden van ColliShop»

REGLEMENT: «Vrienden van ColliShop» REGLEMENT: «Vrienden van ColliShop» ARTIKEL 1 Colruyt NV (hierna ColliShop) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, organiseert een vriendenactie die start

Nadere informatie

WEDSTRIJD Hollywood Cashback actie

WEDSTRIJD Hollywood Cashback actie WEDSTRIJD Hollywood Cashback actie ARTIKEL 1 De vennootschap Samsung Electronics Benelux BV (verder Samsung), waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, organiseert een

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid: Car Class Chauffeursdiensten,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Come a casa "Come a Peppe"

Wedstrijdreglement Come a casa Come a Peppe Wedstrijdreglement Come a casa "Come a Peppe" Algemeen Dit reglement legt de modaliteiten en deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Come a Peppe (hierna wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Artikel 1 - organisator / organiserende maatschappij De actie post uw meest relevante

Nadere informatie

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne Coca-Cola Zero/QUICK

Officieel reglement van de promotiecampagne Coca-Cola Zero/QUICK Officieel reglement van de promotiecampagne Coca-Cola Zero/QUICK Algemene voorwaarden 1. De actie Coca-Cola Zero/Quick wordt georganiseerd door Coca-Cola Enterprises Belgium bvba (verder Coca-Cola genoemd).

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere (KBO 0448.826.918), organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT SPAARKAART

WEDSTRIJDREGLEMENT SPAARKAART WEDSTRIJDREGLEMENT SPAARKAART ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer 0448.826.918),

Nadere informatie

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 WEDSTRIJD Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Dr. Oetker, met maatschappelijke zetel in 1831, De Kleetlaan 7b, Bus 1, organiseert een wedstrijd met aankoopverplichting. De Casa di

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'Slim kopen'

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'Slim kopen' REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD 'Slim kopen' ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet

WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet WEDSTRIJDREGLEMENT Desobry & Simon Mignolet 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Desobry SA Rue du vieux Colombier 1, 7500 TOURNAI, hierna genoemd de organisator 2.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win een Meet & Greet met Eden Hazard

Wedstrijdreglement Win een Meet & Greet met Eden Hazard Wedstrijdreglement Win een Meet & Greet met Eden Hazard 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Lotus Bakeries België, met maatschappelijke zetel te Gentstraat 52, B-9971 Lembeke en ingeschreven

Nadere informatie

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Weer als Nieuw (hierna verder te noemen: de Actie ) van Autocar, gevestigd aan de Van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN

Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN Wedstrijdreglement NIVEA JE MENING Geef je mening en misschien win je het product waarover jij jouw mening hebt gegeven DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIJDSBESTEK 1. De wedstrijd start op 1

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lutti Bongo

Wedstrijdreglement Lutti Bongo Wedstrijdreglement Lutti Bongo Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door Continental

Nadere informatie