Nieuwsbrief 7 Schooljaar december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2014-2015 december 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 7 Schooljaar december 2014 Hoofdweg MC Buitenkaag directeur@st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kerst 2014 Samen op weg Luizenzakken Nieuws uit groep 2 Alles in 1 in groep 5 t/m 8 Schoolfruit GGD Flits Kerst in groep TSO Maandkalender Kerst 2014 Op woensdag 17 december was de kerstviering in de kerk. Voor de kerk stonden allemaal lichtjes en in de kerk stonden twee bomen met daarin allemaal wensen van de kinderen. Op het podium was een bijzonder landschap gemaakt, met onder andere schapen en een scherm. Bij binnenkomst mochten we allemaal de hand schudden van iemand die zich voorstelde als herder Max. Na het welkomstwoord van Antoinette Wastell, directrice van de school, deed dhr. Bruijnzeels het gebed. Bij het aansteken van de adventskaarsen door Tim uit groep 6, werd er een versje opgezegd door Pippa, Arwen, Fabiënne en Jolling. Dit jaar ging het over licht en donker, over hoe we een lichtje voor een ander kunnen zijn. Het kerstverhaal werd vervolgens door herder Max verteld. Alle kinderen mochten verkleed als karakter uit het verhaal naar de kerk komen, zodat zij mee konden doen aan deze interactieve voorstelling. Herder Max was met zijn hond de schapen aan het hoeden, en zocht alle schaapjes en herders uit het publiek om hem hierbij te helpen. Na het tellen van de schapen kwam er een engel die vertelde dat er in Bethlehem een bijzonder kindje geboren was. Alle engeltjes uit het publiek mochten vervolgens een prachtige dans doen. Na het bezoek van de engelen gingen de herders en schapen op weg, op zoek naar de ster die hen zou leiden naar Jezus. Bij de stal aangekomen kwamen alle Maria s en Jozefs het podium op met het kindje Jezus, en vertelde herder Max over hoe bijzonder het voelde om het kindje Jezus vast te houden. Hij kon voelen dat dit kindje later erg belangrijk zou zijn, en dat er lang over hem gesproken zou worden.

2 Wat was dit een leuke manier om de kerst met elkaar te vieren. Iedereen was enthousiast en genoot met volle teugen. Er was concentratie en stilte wanneer het verhaal hier om vroeg, maar er waren ook uitbundige momenten, waarbij we mee mochten doen in het verhaal. Na het slotwoord van dominee Padmos kwamen alle kinderen op het podium voor het laatste lied: de Vredesgroet. Na de collecte, die maar liefst 115 euro op heeft opgeleverd voor Serieus Request, mochten alle kinderen met hun ouders en andere familie en bekenden naar het schoolplein terug. De Ontmoeting had voor de gymzaal voor iedereen glühwein of warme chocolademelk, dus het feestje ging nog even door! Iedereen genoot van de avond en het was tot half negen nog gezellig druk op het plein. Wij hebben genoten van de viering en hopen dat u dat ook heeft gedaan. Wij wensen u een fijne kerst, alvast een gelukkig nieuwjaar en hopen dat we allemaal een lichtje voor een ander kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team St. Willibrordus Samen op weg Na een succesvolle gezamenlijke sportdag hebben we voornamelijk achter de schermen gewerkt aan onze samenwerking. Dit heeft vooral vorm gekregen op het gebied van onderwijskundige ontwikkelingen. Samen afstemmen op het gebied van passend onderwijs. Samen nadenken over kracht van kleine scholen door het bijwonen van het netwerk voor kleine scholen. Samen nadenken over ontwikkelingen op het gebied van voor-, tussen- en naschoolse opvang. Naast dat de directeuren van beide scholen regelmatig samenwerken is er nu ook een samenwerking tot stand gekomen met de ouders die onze schoolbibliotheken onderhouden. Zij hebben afgelopen maandag 15 december hun kennis en ervaring uitgewisseld om op beide scholen de schoolbibliotheek verder te kunnen ontwikkelen. De volgende stap is een het organiseren van een tweede bijeenkomst van de werkgroep Samen op weg. Deze bijeenkomst staat gepland voor 26 januari en komt voort uit de behoefte naar informatie over onze leerlingenpopulatie. Met het idee dat alle kinderen onderwijs willen bieden in de nabije omgeving willen we grondig onderzoek welke kinderen er (nog) niet naar onze school komen. Daarnaast willen we onderzoeken welke motivatie er is bij ouders betreft hun schoolkeuze. Vanuit de opbrengsten van dit onderzoek zullen we een plan maken. Mocht u geïnteresseerd zijn dan willen we ook u hierbij uitnodigen om op maandag 26 januari, van uur uur, in basisschool de Tonne aanwezig te zijn voor een werkoverleg. Dit doen we op De Tonne omdat de voorgaande vergadering op de St. Willibrordus heeft plaatsgevonden. De volledige uitnodiging vindt u in de bijlage van deze Nieuwsbrief. Luizenzakken De kinderen hebben vandaag hun luizenzak mee naar huis genomen, o.a. om hun kerstknutsels en spullen te vervoeren. Daarnaast ook om ze te wassen en indien nodig te repareren. Maandag 5 januari 2015 zien we de luizenzakken graag weer op school terug.

3 Nieuws uit groep 2 Sinterklaas is weer weg en de Kerst komt er aan. Even rust is wel fijn zodat iedereen weer aan zijn/haar zelfstandigwerkenboekje toekwamen. Er waren een paar dames zo goed aan het werk en waren zo snel dat ze wel twee werkjes af hadden gemaakt. En wat waren ze trots op zichzelf. Helaas konden we de werkjes niet laten staan. Gelukkig zijn er oplossingen genoeg. We hebben gewoon foto s gemaakt met de trotse dames erbij. Alles in 1 Het project Kleding en sport is afgelopen. Het was een heel leuk project. De eerste twee weken gingen over verschillende sporten en de Olympische spelen. Er zijn een heleboel sporten waar we nog nooit van gehoord hadden. De laatste drie weken gingen over kleding, modeontwerpers en kledingdrachten. Vroeger droegen de slaven in Suriname een Koto missie. Dit moesten de slaven aan anders werden de rijke vrouwen jaloers. Ze droegen ook een muts waarmee ze in codetaal konden praten. In groep 6-8 hebben we zelf shirts ontworpen. We hebben allemaal een letter op ons shirt geverfd. Toen we naast elkaar gingen staan stond er: prettige feestdagen! Dit was heel leuk om te doen. Na de vakantie begint het nieuwe project: communicatie.

4 Schoolfruit Hierbij informeren wij u dat er een nieuwe schoolfruitleverancier is aangemeld én erkend voor het EU-Schoolfruitprogramma: Lidl Nederland. Lidl is nu de enige erkende leverancier voor het EU-Schoolfruitprogramma voor schooljaar Eind oktober trokken de zes eerder erkende leveranciers van schoolfruit zich op het allerlaatste moment terug, waardoor het programma stil kwam te liggen. Deze bedrijven hebben zich niet opnieuw aangemeld en maken geen deel meer uit van het EU- Schoolfruitprogramma. De Lidl kan dit schooljaar aan 500 scholen fruit leveren. Dat betekent dat, van de ruim 1700 ingeschreven scholen, een deel dit schooljaar helaas geen EU-Schoolfruit kan ontvangen. Selectie van de 500 scholen vond plaats op basis van loting. De loting is uitgevoerd door een externe partij. De uitkomst hiervan staat vast. Uitkomst van de loting: uw school is niet ingeloot Tot onze spijt kan uw school dit schooljaar niet meedoen aan de doorstart van EU- Schoolfruit. Er zijn niet genoeg nieuwe leveranciers om alle scholen van fruit te voorzien. We begrijpen dat dit een teleurstellend bericht is voor alle kinderen, leerkrachten en ouders die zich op EU-Schoolfruit hebben voorbereid en verheugd. We hopen dat u een volgend jaar weer mee wilt doen. Natuurlijk kunt u nog wel gebruik maken van het Schoolfruitdigibord en de andere lesmaterialen die beschikbaar zijn via de website van EU-Schoolfruit: Wij willen nogmaals benadrukken dat het Steunpunt EU-Schoolfruit hét officiële communicatiekanaal is voor scholen over de berichtgeving van het Schoolfruitprogramma Met vriendelijke groet, Team EU-Schoolfruit GGD We vinden het allemaal heerlijk om onze kinderen een cadeautje te geven. Maar wanneer wordt het teveel en wordt het echt verwennen? En is verwennen slecht? Kunt u nog terug als uw kinderen eenmaal verwend reageren? Op de website van GGD Kennemerland vindt u op al deze vragen een antwoord. Ook kunt u er de vragen van de verwentest beantwoorden. Ga gauw naar:

5 Kerst in groep Woensdag 17 december was het eindelijk zover; het kerstdiner. Al om vijf voor half vijf kwamen de eerste ouders met lekkers binnen. De kinderen vonden het wel moeilijk om nog even buiten te wachten. Maar om kwart voor vijf was het dan echt zover. We konden beginnen. Eerst spraken we nog over het lichtje wat we voor een ander konden zijn. Daar ging de advent viering tenslotte ook over. Met een mooie wens van Franka dat iedereen een fijne kerst zou hebben, gingen we per tafel naar het buffet. Wat lag daar veel lekkers. We hadden o.a. kaassoufflés, kerstworstenbroodjes, gebakken kibbeling, bananenpannenkoekjes, zelfgemaakte frambozentoetjes, kerstsoesjes en een mooie zelfgemaakte chocoladetaart. Wat was het leuk om te zien hoe iedereen mooi gekleed was. Iedereen had wel iets nieuws aan. Natuurlijk mocht er niet geknoeid worden op de kleren, maar wat kan iedereen al netjes eten. Sommigen waren na twee keer opscheppen al aan een toetje toe. Anderen waren nog lekker aan het eten en probeerden van alles. Toen iedereen zo n beetje klaar was, maakten we een toiletronde en kon iedereen zich omkleden voor het interactieve kerstverhaal in de kerk. De hulpouders hielpen gelukkig hierbij evenals bij het opruimen. Veel dank daarvoor. Met de jassen over de kleren gingen we in een rij buiten klaarstaan. Natuurlijk met ons zelfgemaakte bakje waar het led-lampje in zat. Eerst nog even een rondje langs de fakkels en toen op naar de kerk. Bij de viering van de kerk mocht iedereen meedoen en dat deden de kinderen dan ook graag. Na de viering werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van glühwein en warme chocolademelk. Langzaam druppelde iedereen naar huis om lekker te slapen. De volgende dag kwam iedereen weer naar school. Een aantal kinderen had daar toch wel moeite mee. Zodra juf Rianne vroeg hoe de kinderen het hadden gevonden, werden ze gelijk weer enthousiast. Enkele reacties waren: Leuk dat ik op het podium mocht staan. Het kerstdiner was lekker. Ik vond het leuk om een snoepzaak te maken op het schoolplein. Het eten was het leukst, maar het allerleukst was dat ik lekker warm in mijn berenpak naar huis mocht. Wij, juf Brenda, juf Rianne en juf Sandy zijn trots op groep 1, 2 en 3. Ze hebben genoten en wij van hen. Zo willen we elk jaar wel samen kerst vieren. TSO Namens het team van TSO medewerkers wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2015 toe. Vanaf maandag 5 januari staat het TSO team weer klaar om gezellig met de kinderen over te blijven. We gaan er wederom een leuk, gezellig en smakelijk jaar van maken! Om ook volgend jaar de overblijf goed te laten verlopen zijn we dringend op zoek naar een extra TSO begeleider. Bent u onze nieuwe collega? Neem dan z.s.m. contact op met de TSO coördinator. Helouise Vermeulen TSO coördinator , h.vermeulen@kinderopvanghaarlemmermeer.nl

6 Het team van basisschool Sint Willibrordus wenst u hele fijne feestdagen! Maandkalender t/m 02-01: Kerstvakantie! 6 januari: Informatieavond VO 13 januari: Adviesgesprekken groep 8

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2014-2015 januari Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe kalenderjaar 2015 is begonnen. Allereerst willen we u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Helaas blijkt dat de gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. OBS De Sjtadssjool. December 2014. Team Sjtadssjool. Kerstdiner

Nieuwsbrief. OBS De Sjtadssjool. December 2014. Team Sjtadssjool. Kerstdiner Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool December 2014 Team Sjtadssjool Kerstdiner Op donderdag 18 december sluiten we met de school het jaar weer af. Dit jaar is gekozen voor het thema `Samen`. De groepen 4 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Op reis naar Bethlehem

Op reis naar Bethlehem Op reis naar Bethlehem Rollen: Verteller Jozef Maria Engel Twee omroepers Kind 1 Kind 2 Kind 3 Receptionist 1 Receptionist 2 Receptionist 3 Kind 4 Kind 5 Herder 1 Herder 2 Herder 3 Herder 4 Drie wijzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari 17 dec. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari Do. 21 dec. Kerstdiner 18.00-19.15 Vr. 22 dec. Kerstviering voor iedereen Vr. 22 dec Alle kinderen om 11.45 uit Ma. 24 dec t/m vr. 4 jan. Kerstvakantie

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk.

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. 2013 Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. Kerst Op De Wijngaard vieren wij om het jaar Kerst in de kerk. Dit keer was het iets bijzonderder voor mij als normaal want ik moest Herder spelen.

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 19 december 2014 Kerstviering Groep 4-5, bedankt voor de leuke en gezellige invulling van deze kerstviering.

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 18 december 2013 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513 ZH Enschede Tel:

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2013

Nieuwsbrief 23 december 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 23 december 2013 Nieuwsbrief Onze nieuwsbrief kunt u op verschillende manieren lezen: U krijgt hem toegstuurd

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen Juf Lia (directeur) 30 november Beste ouders,

Belangrijke data. Even voorstellen Juf Lia (directeur) 30 november Beste ouders, INFO4@LL 30 november 2016 Belangrijke data Sinterklaasviering 05-12-2016 Adventvieringen 12-12-2016 15-12-2016 19-12-2016 Lichtjestocht groep 1-5 20-12-2016 en 21-12-2016 Kerstviering en kerstdiner 22-12-2016

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

KINDEREN VAN HET LICHT

KINDEREN VAN HET LICHT KINDEREN VAN HET LICHT Verteller: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Belangrijke gebeurtenissen Jores zwarte band! Jarigen De jarigen van oktobber, november en december! Maartje, Cedrick, Amy, Nynke-Sophie en Milan v.p. (viert

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

Vanavond Kerstviering

Vanavond Kerstviering Nieuwsbrief 18 december 2014 Hierbij de nieuwsbrief met de nieuwtjes en ontwikkelingen van de Tweestromenschool. Heeft u kopij voor de nieuwsbrief, mail deze dan naar d.snoeren@tweestromenschool.nl Vanavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

24 ideeen. bij een. adventskalender

24 ideeen. bij een. adventskalender 24 ideeen bij een adventskalender 24 ideeen bij een adventskalender Heb jij een adventskalender in de klas? Zo n kalender waarbij je elke dag een luikje of vakje open mag maken? Spannend! IKEA heeft een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

2

2 2 Het kerstverhaal Kijk ook op: www.ploegsma.nl www.viviandenhollander.nl www.miesvanhout.nl ISBN 978 90 216 7085 0 / NUR 227 Tekst: Vivian den Hollander 2012 Illustraties: Mies van Hout 2012 Vormgeving:

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

De Page. Maandelijkse nieuwsbrief van de Kleine Prins, December 2014

De Page. Maandelijkse nieuwsbrief van de Kleine Prins, December 2014 De Page Maandelijkse nieuwsbrief van de Kleine Prins, December 2014 Data December Maandag 1 Juf Marieke jarig! Vrijdag 5 Sinterklaas continurooster, alle kinderen zijn om 14.00 uur uit! Vrijdag 12 Koffie-uurtje

Nadere informatie

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Agenda Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 04-12-2015 December Fijn dat u de tijd neemt, om deze 4e nieuwsbrief te lezen. De maand december is aangebroken, dat betekent vooral veel warmte en gezelligheid, maar ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

WEEK 1. we zetten de deur open voor onze vrienden. sleutel van. gastvrijheid. Godsdienst OV 1 - advent 2008 - LC

WEEK 1. we zetten de deur open voor onze vrienden. sleutel van. gastvrijheid. Godsdienst OV 1 - advent 2008 - LC WEEK 1 we zetten de deur open voor onze vrienden sleutel van gastvrijheid WEEK 1 Het verhaal van de oude poortwachter laat de sleutel blinken zoals die van Simeon zo kan je de deur openen om Jezus welkom

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Even voorstellen! Alle vakanties

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger 1 Het wordt steeds vroeger donker De winter is in zicht Alles keert naar binnen De gordijnen gaan weer dicht De tijd staat op een kruispunt Niemand weet waarheen De schoonheid is soms ver te zoeken De

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie