schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology"

Transcriptie

1 schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology

2 Huifvoertuigen 2 De schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL. Voertuigen op maat voor uw general cargo vervoer. De schuifzeiloplegger Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers bieden u een veilige investeringsmogelijkheid: + + Modulair systeem voor toepassingsgerichte voertuigconfiguratie + + S.CS UNIVERSAL voor extra flexibiliteit in het general cargo transport + + S.CS MEGA met VARIOS TopTechnology met mm laadhoogte voor optimale efficiency in het vervoer van gitterboxen + + Vuurverzinkt chassis met boutverbindingen en 10 jaar garantie tegen doorroesten + + Hoogwaardige ROTOS -asaggregaten met complete veiligheidsuitrusting S.CS UNIVERSAL 3 - De uitrustingsdetails 5 - De uitrustingsdetails Het dak 14 Transportoplossingen COIL- en PAPER-uitrusting 15 De schuifzeiloplegger Chassis, onderstel en opties 24 Technische gegevens 41 Verkoop, contact 45

3 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 3 De schuifzeiloplegger S.CS UNIVERSAL. Voor een voorbeeldige rentabiliteit.

4 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 4 De schuifzeilopbouw kan volgens alle gangbare normen voor ladingbeveiliging en -borging gecertificeerd worden. S.CS UNIVERSAL De voordelen in één oogopslag 33Verbeterde belastbaarheid van de opbouw gecertificeerd volgens DIN EN (code XL) met nieuwe hoeksteunen van verzinkt staal Eenvoudige laadprocedures, hoge belastbaarheid van de opbouw, tijdbesparende ladingbeveiliging en het modulaire Schmitz Cargobull systeem voor een uitvoering volgens uw specificaties deze kenmerken maken de S.CS UNIVERSAL: tot een beproefde, kostenefficiënte alleskunner voor uw algemene ladingactiviteiten. De laadruimte is optimaal toegankelijk voor belading met heftruck of hijskaan door de licht bedienbare schuifzeilen, het open te schuiven Schmitz Cargobull Safety Roof en de monoscharnier achterportaaldeuren van aluminium. Voor de gunstige levenscycluskosten zorgen het vuurverzinkte, reparatievriendelijke chassis met boutverbindingen en het hoogwaardige ROTOS -onderstel met complete veiligheidsuitrusting. 33Stabiel kopschot aluminium: stalen bekleding als beveiliging tegen heftruckbotsingen 33Doorlopende sjorgaten in het buitenframe 33Optioneel met tijdbesparend flexibel ladingborgingssysteem 33ROTOS asaggregaat met km garantie* S.CS UNIVERSAL de transportoplossingen Uw fundament voor vrijwel alle taken in het general cargo vervoer. COIL-uitvoering Drankencertificaat PAPER-uitvoering TIR-uitvoering Gecombineerd vervoer * uitgesloten zijn van nature slijtende onderdelen.

5 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 5 De uitrustingsdetails. Ontworpen voor zware continue inzet. Elk uitvoeringsdetail van uw S.CS UNIVERSAL is geconstrueerd en geproduceerd voor een maximale veiligheid en functionaliteit en voor de jarenlange zware inzet in het transport. Deze kwaliteitsaanspraak vertaalt zich in rendement door een duurzaam hoge beschikbaarheid van het voertuig, een zeer goede waardevastheid en gunstige totale kosten. Het feit dat u met de S.CS UNIVERSAL ook voorbereid bent op eventuele wijzigingen in de verkeerswettelijke randvoorwaarden, komt de veiligheid van uw investering ten goede. Achterportaaldeuren: de binnenliggende draaisluitingen zijn tegen beschadiging beschermd. Enkelvoudige scharnieren zorgen voor precieze deurgeleiding. Het kopschot in aluminium uitvoering

6 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 6 is in de laadruimte voorzien van een solide, 750 mm hoge stalen bekleding als botsbescherming Optionele uitdraaibare hoekrongen maken een laadbreedte tot mm mogelijk. en wordt additioneel gestabiliseerd met hoeksteunen van verzinkt staal. Optionele naar achteren verschuifbare hoekringen geven de gehele zijkant ( mm lengte) vrij voor belading met een heftruck, bijv. voor een buschassis.

7 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 7 De uitrustingsdetails Het dak. Flexibel voor alle laadprocessen. De S.CS UNIVERSAL is standaard voorzien van een zelfdragend Schmitz Cargobull Safety Roof dat eenvoudig opengeschoven kan worden voor belading met een kraan. Voor belading met heftrucks kan het gehele dak met de optionele hydropneumatische hefvoorziening links, rechts of aan beide zijden omhooggeheven worden. Palletbrede schuifkap voor mm laadbreedte tot onder het dak. Naar boven open: rollers met kogellager zorgen voor een eenvoudige opening en sluiting. Het Schmitz Cargobull Safety Roof is ontworpen voor hoge belastingen en kan met de optionele pneumatische daklift aan één of beide zijden omhoog geheven worden. Met de hydropneumatische pomp laat het dak zich met een druk op een knop links/rechts/aan beide zijden omhoog heffen.

8 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 8 De zijdelingse zeilen worden met snelspanners achter en voor gespannen en vrijgegeven. Bij belading en lossing voorin hoeven niet alle zeilspansluitingen geopend te worden. De optionele Roof Safety Airbag (RSAB) laat water eenvoudig van het dak aflope en verhindert daardoor in de winter ijsvorming op het dak, wat de verkeersveiligheid ten goede komt. Optioneel: schuifzeil met antidiefstalbeveiliging tegen opzettelijke vernieling. Ook met RSAB laat zich het schuifdak probleemloos openen voor kraanbeladingen.

9 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 9 De ladingborging. Totaalconcept voor veiligheid en efficiency. Stem de ladingsborgingsuitrusting van de S.CS UNIVERSAL af op uw behoeften om onnodig tijdverlies te vermijden. Als optie vereenvoudigen stalen opzetlatten met gaten patroon voor de opname van robuuste dwarsbalken de flexibele beveiliging van deelladingen. Het voertuig kan bovendien nog met vloer opnames en insteekrongen uitgerust worden. De doorlopende sjorgatenrij in het buitenframe schept de voorwaarde voor optimaal gepositioneerde spanbanden om de lading vast te sjorren. De dubbelwandige palletaanslag met bout bevestiging dient ter bescherming van lading en rongen Eenvoudig van bovenaf inhangen: omhoog te trekken, verzonken sjorogen in het buitenframe. Ladingborgingscertificaat DIN EN (code XL) voor gereduceerde inspanning bij het borgen en beveiligen van de lading. Vereenvoudigde precieze ladingfixatie: doorlopende sjorgaten in het buitenframe. Flexibel ladingborgingscertificaat DIN EN (code XL).

10 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 10 De vloer en de laadkleppen. De optionele 620 of 720 mm hoge laadkleppen zijn met een kort of lang schuifzeil combineerbaar. Optionele scheidingswand ter handhaving van het lastzwaartepunt en van de aslasten, bijv. bij staafmaterialen. De optionele slijtageplaat aan de achterzijde versterkt de vloer, bijv. voor veilige beladingen met heftrucks.

11 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 11 De TIR-uitrusting. Uw schuifzeiltrailer voor vervoer onder douaneregime*. Met de S.CS UNIVERSAL met TUR-uitrusting kunt u ook transporten onder douaneregime flexibel inplannen de eenvoudige handling behoort evenzeer tot de voordelen van het opbouwconcept als de volle doorlaadbreedte van mm tot onder het voertuigdak. Het loodje van de TIR-kabel is beschermd tegen weersinvloeden. De optionele levensmiddelenbox met watertank, een houder voor een gaspit, een tafelblad en een levensmiddelenvak is robuust en afsluitbaar. De borging van de kopschotbeplating met klinknagels maakt het onmogelijk om de kopschotplaat omhoog te schuiven. Eenvoudige en tijdbesparende TIR-riem- en TIRkabelgeleiding. * Vraag onze productexperts naar oplossingen voor specifieke landen.

12 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 12 De laadruimte is rondom volgens de TIR-eisen afgeschermd. Spankabel in de schuifzeilzoom: het zeil kan niet tot boven het profiel van het dakspant omhoog getild worden. Volgens de TIR-voorschriften: verzegelde dakzeilverbinding. Het nieuwe TARPOS + schuifzeil met hogere belastbaarheid en weerstand tegen (verder) inscheuren. Robuuste stalen afdekplaten over de zijdelingse schuifzeilspanners bieden veiligheid tegen onbevoegde opening.

13 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 13 De uitrusting voor gecombineerd weg-rail vervoer. Voor een snelle overslag tussen weg en spoor. De toenemende verkeersdrukte en de brandstofprijzen maken het gecombineerde weg-rail vervoer ook steeds aantrekkelijker voor transporten in het general cargo segment. Met de S.CS UNIVERSAL kunt u veilig investeren in nieuwe voertuigen: de additionele uitrusting voor spoorverlading is als optie af fabriek of als achteraf in te bouwen set leverbaar (alleen bij de S.CS MEGA met VARIOS ). De code CL laat snelheden tot 140 km/uur toe. Ingeklapte veiligheidsbumper. De aangrijppunten met boutbevestiging, de gecertificeerde opbouwbelastbaarheid en de inklapbare veiligheidsbumper scheppen de voorwaarden voor gebruik in het gecombineerd vervoer.

14 Huifvoertuigen S.CS UNIVERSAL 14 Het programmaoverzicht. De schuifzeiltrailer S.CS UNIVERSAL. 24h Financiering 24-uurs onder delenlevering 24-uurs Euroservice Full Service Code XL Automotivecertificaat Sjorlijst TARPOS Service-Partners TIRuitvoering TÜV-certificaat Insteekpoten Safety Roof Bandenservice Coiluitvoering Spoorverlading Dubbeldek systeem Variabele hoekrongen Paperuitvoering Ferryuitvoering Ladingbeveiliging RSAB Drankencertificaat Laadkleppen SZM 2AT Kilometerteller Aluminium velg Brandblusser Gereed schappenbox Watertank Documentenbox Palletkast Antispray Zijdelingse veiligheidsbumper ROTOS Schijfrem TIS MRH LSP Liftas Immobilizer Trailer telematica TrailerConnect Steunpoten Ramp Approach System

15 Huifvoertuigen Transportoplossingen 15 Transportoplossingen: De S.CS met PAPER-uitrusting. De S.CS met COIL-uitrusting. Uw curtainsider met bijzondere sterke punten. De schuifzeiltrailer S.CS met Met de PAPER en COIL versies van de Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL, S.CS MEGA met VARIOS en S.CS MEGA X-LIGHT bent u niet alleen optimaal voorbereid op het transport van zware stalen coils en papierrollen, maar kunt u ook zeer flexibel optreden in het general cargo vervoer. PAPER-uitrusting 16 - De ladingbeveiliging en uitrustingsdetails 18 De schuifzeiltrailer S.CS met COIL-uitrusting 20 - De ladingbeveiliging en uitrustingsdetails 22

16 De schuifzeiltrailer S.CS met PAPER-uitrusting 16 De schuifzeiltrailer S.CS met PAPER-uitrusting. Professioneel voorbereid voor veilig papiertransport. Wanneer u zware papierrollen vervoert en indien gewenst andere deelladingen meeneemt, is de S.CS met PAPER-uitrusting de trailer van uw keuze. Chassis en uitrusting zijn tot in detail afgestemd op de eisen die in dit segment gesteld worden. Voor een optimale belaadbaarheid zorgt de schuifzeilopbouw met standaard schuifdak.

17 De schuifzeiltrailer S.CS met PAPER-uitrusting 17 Naar behoefte: rollen papier kunnen rechtop geladen en vastgezet worden. Uitvoering ladingbeveiliging, volgens DIN EN XL (code XL) met certificaat. S.CS met PAPERuitrusting De voordelen in één oogopslag 33Gecertificeerde veiligheid voor papierrollentransport volgens VDI 2.700, blad 9 De schuifzeiltrailer S.CS met PAPER-uitrusting voldoet op alle punten aan uw criteria voor rationele papierlogistiek: het speciaal ontworpen chassis met korte dwarsbalkafstanden en vloeren voor max. 9 ton heftruckaslast volgens DIN EN 283 vormt het robuuste fundament. Rollen papier kunnen staand of in lengte- of dwarsrichting liggend vervoerd worden. De handling van de lading wordt vereenvoudigd door vier doorlopende Joloda-rails met geïntegreerd gatenraster voor exacte positionering van de borgpluggen. Het buitenframe beschikt rondom over sjorgaten en 13 paar neerlaatbare sjorogen. 33Gecertificeerde opbouwbelastbaarheid volgens DIN EN (code XL) voor general cargo transporten S.CS met PAPER-uitrusting Diverse opties voor het vastzetten van zware papierrollen 334 doorlopende stalen rails met gatenpatroon voor eenvoudige belading met de Jolodaroller en een flexibele ladingbeveiliging 33Schuifzeilopbouw met 3 paar verschuifbare scharnierende rongen, schuifdak en optionele daklift De metalen wiggen met geoptimaliseerd gewicht beveiligen platliggende rollen in lengte- of dwarsrichting (ten opzichte van de rijrichting). Rechtop staande rollen worden vastgesjord.

18 De schuifzeiltrailer S.CS met PAPER-uitrusting 18 De uitrustingsdetails. Systeemoplossing voor ladingbeveiliging en handling. De standaarduitrusting van de S.CS met PAPER-uitrusting voldoet aan de veiligheidseisen voor papiertransporten en een goed aansluitende general cargo lading kan meegenomen worden zonder extra ladingbeveiliging. Uitbreidingen voor drankentransport en de transportnorm voor de auto-industrie, de DL-richtlijn 9.5, zijn als optie leverbaar. Alle gangbare papierrolformaten laten zich probleemloos laden en vastzetten. De slechts 5,5 kg wegende borgpluggen kunnen in de gatenrails in vier richtingen geplaatst en exact gepositioneerd worden.

19 De schuifzeiltrailer S.CS met PAPER-uitrusting 19 De korte dwarsbalkafstanden voor een vloerbelasting tot 9 ton heftruckaslast. Ruimtebesparend: rechtop staande gefixeerde papierrol. De doorgaande slijtvaste stalen Joloda-rails met gatenraster en robuuste aluminium afdekkingen zijn eenvoudig te reinigen, vereenvoudigen de handling en beveiligen de lading.

20 Huifvoertuigen S.CS met COIL-uitrusting 20 De schuifzeiltrailer S.CS met COIL-uitrusting. Voor staalcoils van alle gangbare formaten. Met de S.CS met COIL-uitrusting beschikt u niet alleen over een optimaal uitgerust voertuig voor het transport van staalcoils. Bij gesloten coilgoot is de trailer ook zeer flexibel inzetbaar voor alle mogelijke ladingen in het general cargo vervoer. De S.CS met COIL-uitrusting is ook altijd optimaal voorbereid op zware ladingen en hoge puntsgewijze lasten.

21 Huifvoertuigen S.CS met COIL-uitrusting 21 S.CS met COIL-uitrusting De voordelen in één oogopslag 33Schuizeiltraileropbouw met schuifdak voor vrije zijdelingse belading en kraanbelading De coilgoot: stevig houvast bij een lager ladingzwaartepunt. Of het nu gaat om een X-LIGHT, UNIVERSAL of MEGA met VARIOS met de S.CS met COIL uitrusting combineert u alle voordelen van de Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers in het general cargo vervoer met een veilige en rationele transportoplossing voor staalcoils. De of lange coilgoot in de vloer biedt zware coils met diameters van 800 mm tot mm een stevig houvast en zorgt door een laag zwaartepunt van het voertuig voor een veilig rijgedrag. De chassisconstructie maakt in het lastzwaartepunt een belasting van 30 t op mm mogelijk. 33Afdekbare goot met 5,46 ton puntbelastbaarheid: gladde vloer voor palletvervoer 33Met 27 ton asaggregaatlast voor max. 45 ton totaalgewicht (speciale ontheffing voor ondeelbare lasten) S.CS met COIL-uitrusting geoptimaliseerd voor zware lasten De vergrootte voorste asafstand verhoogt de belastbaarheid van de chassisconstructie mm 33Ladingborgingscertificaat DIN EN (code XL), indien gewenst opwaardeerbaar 33Gecertificeerde ladingborging voor coiltransporten volgens VDI 2700, blad 19 Schematische principeweergave mm mm mm 30 t 4 x 6 t

22 Huifvoertuigen S.CS met COIL-uitrusting 22 De uitrustingsdetails. Ladingbeveiliging voor zware colli. Het ladingbeveiligingsconcept van de S.CS met COIL-uitrusting is bemeten voor zware belastingen. Het buitenframe biedt u een doorlopende reeks sjorgaten en 1- x 2 sjorogen met max. 2 ton treklast en als optie 10 x 2 zware sjorogen met max. 4 ton treklast. 4 paar combisteunen voor coils verruimen de mogelijkheden om de lading te borgen. Vrije kraanbelading via het geopende schuifdak. De volledig verzinkte coilgoot biedt stalen coils een stevig houvast. Met de 28 mm dikke gootafdekkingen staat voor pallets met normale goederen een effen laadruimtevloer ter beschikking. Het chassis is op mm in het lastzwaartepunt met max. 30 ton belastbaar.

23 Huifvoertuigen S.CS met COIL-uitrusting 23 Opbergkist voor niet benodigde extra rongen aan de achterkant. Om de lading te beveiligen kunnen 4 paar coil-combisteunen in opnames in de coilgoot en in het randprofiel worden geplaatst. Optie voor zware coils: 10 x 2 zware sjorogen voor max. 4 ton treklast. Beveiligt deelladingen tegen verschuiven in de lengterichting: Dwarslopende scheidingswand uit coil- combisteunen en multiplexelementen.

24 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 24 Chassis, onderstel en opties. Het modulaire systeem voor veiligheid en betrouwbaarheid. Precieze industriële serieproductie, compleet uitgeruste premium asaggregaten en uitstekend tegen corrosie beschermde, reparatievriendelijke chassis maken huifvoertuigen van Schmitz Cargobull tot een veilige investering. Het chassis 25 Het onderstel 27 Het Load Spread programma 28 De MRH-luchtvering 29 Onderstelbesturing en -controle 30 De wielen 31 Het verlichtingssysteem 32 Het chassis Uitrustingsdetails en opties 33 De uitrustingsdetails 35 De ferry-uitrusting 39

25 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 25 Het chassis. Hoogwaardig, duurzaam en geoptimaliseed voor uw transporttaken. Op de beschikbaarheid van uw Schmitz Cargobull huifvoertuig kunt u altijd vertrouwen. Ongeacht de eisen die binnen uw transportactiviteiten gesteld worden en onafhankelijk van de vraag of u gekozen heeft voor een chassis in een volledig stalen uitvoering of in een hybride uitvoering. Chassis De voordelen in één oogopslag 33Sterk belastbare chassis met geoptimaliseerd gewicht en nuttig laadvermogen in volledig stalen of hybride uitvoering Bij de chassisontwikkeling maken wij gebruik van de modernste, met computers ondersteunde constructieprocessen. De industriële productie is gebaseerd op eersteklas materiaalkwaliteit en een hoge automatiseringsgraad. De vakbekwaamheid van onze productieafdelingen is zichtbaar in de details van de verwerking. 33Alle chassiscomponenten zijn corrosiewerend uitgevoerd door vuurverzinking of eloxeren 3310 jaar garantie tegen doorroesten 33Reparatievriendelijke uitvoering met boutbevestigingen 3 3 Voorbereid op de montage van alle optionele uitrustingscomponenten Corrosiebestendige hybride uitvoering: verzinkte stalen draagbalken en geëloxeerde aluminium dwarsbalken. Systeeminherente precisie: bij montage van de boutverbindingen ontstaat geen thermische spanning.

26 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 26 Chassis met geïntegreerde coilgoot in standaarduitvoering Bouttechniek en corrosiebescherming. Lasverbindingen op punten met twee materialen verhogen het risico op corrosie. De componenten van de Schmitz Cargobull chassis voor huifvoertuigen worden met bouten verbonden. Hun verzinkte of geëloxeerde oppervlakken blijven daardoor intact bij de montage en reparaties. Alle stalen componenten worden vóór de montage vuurverzinkt en aluminium componenten worden geëloxeerd. Ook framepunten met twee materialen zijn op die manier betrouwbaar beschermd tegen corrosie. Het kwaliteitsniveau blijkt uit de door ons geboden 10 jaar garantie tegen doorroesten. De chassisuitvoering met boutverbindingen sluit het ontstaan van thermische spanningen uit en zorgt voor een exacte maat- en spoorvastheid. Reparaties kunnen door het losdraaien van de boutverbindingen en door vervanging van de beschadigde delen eenvoudig, snel en zonder aantasting van de corrosiebescherming uitgevoerd worden. Het resultaat zijn onze chassis met geoptimaliseerd nuttig laadvermogen en gewicht in premiumkwaliteit. Zij zijn jarenlang bestand tegen de zware dynamische belastingen in het general cargo transport zonder dat zij aan stabiliteit inboeten. en in lichte uitvoering.

27 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 27 Het onderstel. Premium asaggregaat met ROTOS DriveTechnology. Rijveiligheid, bedrijfskosten en inzetbaarheid van uw voertuig bieden u het bewijs voor de kwaliteit van het ROTOS asaggregaat: De modernste rijassistentiesystemen en de MRH-luchtvering met automatische resetfunctie worden standaard ingebouwd hetzelfde geldt voor de ruim bemeten, onderhoudsarme schijfremmen en de onderhoudsvrije Hub Units. Ons kwaliteitskeurmerk: km garantie op het onderstel*. * uitgesloten zijn van nature slijtende onderdelen. EBS en RSP: assistentiesystemen voor risicosituaties. Of hij nu plotseling moet uitwijken of een lastige bocht moet nemen het standaard elektronische remsysteem met Roll Stability Program helpt de chauffeur om het voertuig veilig onder controle te houden. Binnen de fysische limieten houdt dit elektronisch aangestuurde remsysteem de oplegger dynamisch stabiel door automatisch aangestuurde remming van de individuele wielen. Remschijven met 430 mm diameter en een geoptimaliseerde koelluchtgeleiding verlagen de temperatuur en slijtage. De optionele liftas verlaagt de rolweerstand en de bandenslijtage.

28 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 28 Het Load Spread programma. Voor een correcte lastverdeling en lagere bandenslijtage. Het optionele Load Spread Programma (LSP) voorkomt overbelastingen van de aandrijfassen na een gedeeltelijke lossing van de trailer. Het verbetert het rijgedrag in krappe bochten en vermindert de bandenslijtage. Afhankelijk van de aslast verlaagt de LSP-functie automatisch de druk in de luchtveerbalgen van de achterste traileras om na gedeeltelijke lossingen de correcte lastverdeling te herstellen. De automatische bochtherkenning activeert de LSP bij het rijden in nauwe bochten met minder dan 30 km/uur en max. 24 ton belasting op het asaggregaat. Deze functie vergemakkelijkt het manoeuvreren aanzienlijk. LSP: voordelen in nauwe bochten en bij het manoeuvreren. Bij nauwe bochtenradii en zware belading bereikt u met de LSP-functie een vergelijkbaar effect als met een nalopende stuuras: de ontlasting van de laatste as vermindert de bandenslijtage door extreme wrijving en de kortere effectieve wielbasis verbetert de manoeuvreerbaarheid van de trailer. Bij volle belading is de totale last correct verdeeld over de assen van de trekker en de gesloten trailer. Een gedeeltelijke ontlading verschuift het voertuigzwaartepunt naar voren: de toegelaten belasting van de aandrijfas van de trekker wordt overschreden. Het verlagen van de luchtveringsdruk op de laatste as verkort de effectieve wielbasis en herstelt de correcte lastverdeling. Vermijdt bandencontact met stoepranden: met de LSP-functie wordt de binnenradius van de gereden bocht bij beladen trailer met max. 10 % vergroot.

29 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 29 De MRH-luchtvering. Uw garantie voor transporten die de lading en uw voertuig ontzien. De Multi Ride Height (MRH) luchtvering zorgt onafhankelijk van de beladingstoestand in elke verkeerssituatie voor het bestmogelijke weg contact van de banden. De aankoppelhoogte wordt eenvoudig ingesteld en de precieze reacties van de vering en demping ontzien de lading en het voertuig in gelijke mate. Eenvoudig en overzichtelijk: Onderstelbesturing en trailerinformatiesysteem (TIS). De positionering op de langsdraagbalken achter het asaggregaat beschermt het drukvat tegen beschadigingen en zorgt voor korte leidingen. Elektronisch geregelde luchtvering ECAS II De elektronisch geregelde luchtvering ECAS brengt het voertuig met één druk op een knop op elke opgeslagen laadperronhoogte. ECAS II biedt bovendien een automatische niveaucompensatie tijdens het laden en lossen en de Auto- Reset-functie brengt de trailer automatisch weer terug op de rijhoogte. De Multi Ride Height (MRH) luchtvering zorgt in elke rij- en beladingstoestand voor een optimaal rijbaancontact van de wielen van alle neergelaten assen. Bij het laden en lossen kan de schuifzeiltrailer traploos neergelaten worden. Voertuigtrillingen worden effectief gedempt en het chassis wordt op lange termijn ontzien.

30 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 30 De onderstelbesturing en -controle Alle systemen veilig onder controle. Naar keuze van WABCO of Knorr: het optionele Trailer Information System (TIS) informeert u centraal over de aslast, de gereden kilometers en de remvoeringsdikte. TrailerConnect voor voertuigmanagement en -bewaking. TrailerConnect levert u niet alleen alle voor de onderhoudsplanning relevante gegevens van uw voertuig. Het TrailerConnect Info-pakket vereenvoudigt eveneens de bewaking van de gereden route. In geval van alarmmeldingen kan via de Boschbewakingscentrale per omgaande een politie-ingreep geïnitieerd worden. Naadloze transport- en ritdocumentatie en efficiënte planning in het dagelijkse vervoer. De Immobilizer blokkeert de wielen van de oplegger en verlaagt daarmee het diefstalrisico van de afgekoppelde oplegger.

31 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 31 De wielen. Afgestemd op het toepassingsbereik van uw trailer. Aluminium velgen reduceren het leeggewicht en voeren de remwarmte beter af. Stalen 22,5 velg met standaardbanden en banden met kleine doorsnede voor de S.CS MEGA. Voor het hele wielhuis: complete uitrusting tegen spatwater Wielhouders voor 2 reservewielen (achter het onderstel).

32 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 32 Het verlichtingssysteem voor een hoge betrouwbaarheid op lange termijn. Het in helder glas uitgevoerde meerkamerachterlicht Europoint II vergemakkelijkt de vervanging van het achterlichtglas door de symmetrische uitvoering van het vervangende glas. De sensoren voor de elektronische waarschuwingshulp Ramp Distance Control bewaken de resterende rangeerruimte achter het voertuig. Ramp Distance Control: het elektronische aandoksysteem. Het aandoksysteem informeert de chauffeur bij het achteruitzetten via een optisch en akoestisch signaal over de resterende rangeerruimte achter het voertuig. De frequentie daarvan stijgt bij een kleiner wordende afstand tot het laadperron. Zijdelingse markeringslichten met verhoogde betrouwbaarheid door extra kabelcircuit. Reflecterende contourmarkering verhoogt de veiligheid voor het achteropkomende verkeer.

33 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 33 Het chassis Uitrustingsdetails en opties. Oplossingen die u zekerheid bieden en tijd besparen. De verstevigde veiligheidsbumper met drie verzinkte dwarsbalken verlaagt het risico op schade door botsingen met heftrucks. Aluminium ladders in houders op het chassis: onder handbereik om de lading te kunnen beveiligen. Rilbuffers beschermen het achterportaalframe bij het aandokken aan laadperrons.

34 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 34 Voor een snelle voorbereiding op spoorverlading: inklapbare veiligheidsbumper. Solide en reparatievriendelijk: Starre veiligheidsbumper met schroefbevestiging.

35 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 35 De uitrustingsdetails. Opties voor uw transporttaken. Met het modulaire Schmitz Cargobull systeem is een individuele voorbereiding van uw trailer op zijn beoogde toepassing geen probleem. Dat geldt niet alleen bij de configuratie van het nieuwe voertuig, maar ook wanneer er veranderingen optreden in het toepassingsbereik: ferry-ogen, aangrijppunten voor spoorverlading of palletkasten zijn slechts enkele van de achteraf probleemloos integreerbare uitrustingsopties. Perfect voor het zeetransport: ferry-ogen aan de lampenplaat en de draagbalken. Volgens de voorschriften: GGVS / ECE-borden en een pocket voor de gevaarlijke stoffen borden. Verzinkte palletkast voor 24, 30, 32 of 34 pallets.

36 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 36 Steunpootinstallatie: met lastversnelling, ijlgang en halfronde voet met steunplaat. Schone en robuuste oplossing: de 30 liter drinkwatertank uit kunststof. De papieren zitten onder handbereik in de documentenbox. In noodgevallen meteen bij de hand: brandblusser in kunststof behuizing aan de kopzijde. De gereedschapskist op het chassis bespaart tijd en heen-en-weer geloop. Veilig opgeborgen en snel bij de hand: de houders voor opzetlatten aan de draagbalken.

37 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 37 De uitrustingsdetails. Volledige flexibiliteit voor drankenlogistiek en general cargo. Met het ladingborgingscertificaat DIN EN (code XL) zijn de Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers even efficiënt inzetbaar in het general cargo segment als in de drankenlogistiek. Het versterkte Safety Roof, de verstevigde middenringen, vier rijen aluminium opzetlatten en het zwaar belastbare schuifzeil met 24 bandspanners maken het gebruik van spanbanden bij een goed onderling aansluitende belading overbodig. Bij dranken in kratten op pallets wordt de zijdelingse aansluiting tot stand gebracht met zwenkbare opzetlatten. Bij het laden van retourladingen met een heftruck of kraan zorgen het schuifdak en de gemakkelijk verschuifbare rongen voor een optimaal toegankelijke laadruimte. Goed uitgelijnd en aansluitend laden: opzetlatten in de standaardpositie voor Europallets. Buitenframe met verstevigde rongvoet en palletaanslaglijst. De dwarsbalken laten zich exact positioneren in het gatenpatroon van de opzetlatten en kunnen met twee handgrepen veilig vastgezet worden.

38 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 38 Deelladingen worden met dwarsbalken tegen verschuiving in lengterichting beveiligd. Opzetlatten horizontaal gezwenkt voor mineraalwaterpallets.

39 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 39 De ferry-uitrusting. Voor een veilig vervoer over zee. Correct gepositioneerd voor snel vastsjorren aan boord: Ferry-ogen aan de lange zijde bij de chassishals, op twee posities aan de achterkant en aan de draagbalken voor en achter het asaggregaat.

40 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 40 Ferry-uitrusting De voordelen in één oogopslag 33Vier paar ferry-ogen voor snel en efficiënt vastsjorren aan boord 33Steunbokopnames voor onbegeleid ferryvervoer 3 3 Hoge opbouwbelastbaarheid door nieuwe verzinkte stalen hoeksteunen Voor onbegeleid ferryvervoer: steunbokopnames en ferry-ogen.

41 Huifvoertuigen Technische gegevens 41 Technische gegevens in één oogopslag S.CS UNIVERSAL 42 S.CS PAPER 43 S.CS COIL 44

42 Huifvoertuigen Technische gegevens 42 Technische gegevens S.CS UNIVERSAL S.CS 24/L EB 3-assige trailer met schuifzeiloplegger spanzeilopbouw Assen 3 x kg Spoor/veermidden / mm Schijfrem Ø 430 mm Asafstand / mm Banden 385/65 R 22.5 Schoteldruk / kg Aggregaatlast (techn.) / kg Totaalgewicht (techn.) kg Leeggewicht * kg Laadvermogen (techn.) kg Totale lengte mm Totale breedte mm Binnenlengte opbouw mm Opbouwbreedte binnen (incl. deurportaal) mm Doorlaadlengte zijkant mm Opbouwhoogte voor/acht / mm Doorlaadhoogte zijdel. voor/acht / mm Framehoogte voor/acht. 125 / mm Aankoppelingshoogte (beladen**) mm Laadhoogte achter (beladen) mm Totale hoogte geladen ca mm * Leeggewicht zonder reservewielkorf en zonder extra uitrusting ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand:

43 Schmitz Cargobull AG D Horstmar Schmitz Cargobull AG D Horstmar Huifvoertuigen Technische gegevens 43 Technische gegevens S.CS UNIVERSAL met PAPER-uitrusting S.CS 24/L PB 3-assige trailer met schuifzeiloplegger spanzeilopbouw Assen 3 x kg Spoor/veermidden / mm Schijfrem Ø 430 mm Asafstand / mm Banden 385/65 R 22.5 Schoteldruk / kg Aggregaatlast (techn.) / kg Totaalgewicht (techn.) kg Leeggewicht * Laadvermogen (techn.) Totale lengte Totale breedte Binnenlengte opbouw Opbouwbreedte binnen (incl. deurportaal) Doorlaadlengte zijkant Opbouwhoogte voor/acht. Doorlaadhoogte zijdel. voor/acht. Framehoogte voor/acht. Aankoppelingshoogte (beladen**) Laadhoogte achter (beladen) Totale hoogte geladen ca kg kg mm mm mm mm mm / mm / mm 125 / mm mm mm mm * Leeggewicht zonder reservewielkorf en zonder extra uitrusting ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand:

44 D Horstmar Huifvoertuigen Technische gegevens 44 Technische gegevens S.CS UNIVERSAL met COIL-uitrusting S.CS 24/L CEB Assen Spoor/veermidden Schijfrem Wielbasis 3 x kg / mm Ø 430 mm / mm Banden 385/65 R 22.5 Schoteldruk Aggregaatlast (techn.) Totaalgewicht (techn.) Leeggewicht * Laadvermogen (techn.) Totale lengte Totale breedte Binnenlengte opbouw / kg / kg kg Schmitz Cargobull AG D Horstmar Schmitz Cargobull AG Opbouwbreedte binnen (incl. deurportaal) Doorlaadlengte zijkant Opbouwhoogte voor/acht. Doorlaadhoogte zijdel. voor/acht. Framehoogte voor/acht. Aankoppelingshoogte (beladen**) Laadhoogte achter (beladen) kg kg mm mm mm mm mm / mm / mm 125 / 423 mm mm mm * Leeggewicht zonder reservewielkorf en zonder extra uitrusting ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand:

45 Huifvoertuigen Verkoop, contact 45 Onze verkoop in Europa. Overal het juiste advies: onze verkoopafdeling spreekt uw taal. In heel Europa heeft u bij Schmitz Cargobull altijd een direct aanspreekpunt dat uw vragen beantwoordt en uw wensen vervult. Adressen in Duitsland 46 Adressen in Europa 47

46 Huifvoertuigen Verkoop, contact 46 Onze verkoop in Europa. De verkoopafdeling van Schmitz Cargobull staat voor u klaar overal in Europa. Bel ons, als het om tweedehands voertuigen, financiering, onderhoud, verzekering, onderdelenvoorziening en alle andere vragen rondom uw trailers gaat Onze vakmensen luisteren naar u, informeren u uitvoering en ontwikkelen samen met u op maat gesneden oplossingen voor uw bedrijf. D Schmitz Cargobull AG Cargobull Trailer Center Hamburg Cargobull Trailer Center Neuss Bahnhofstraße 22 Liebigstraße 103 Welser Str. 8 D Horstmar D Hamburg D Neuss-Uedesheim Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: info@cargobull.com ctc.nord@cargobull.com ctc.west@cargobull.com Cargobull Trailer Center Berlin Cargobull Trailer Center Augsburg Robert-Guthmann-Str. 9 Winterbruckenweg 27 D Königs Wusterhausen D Friedberg-Derching Tel.: Tel.: Fax: Fax: ctc.ost@cargobull.com ctc.sued@cargobull.com

47 Huifvoertuigen Verkoop, contact 47 A Schmitz Austria Ges.m.b.H. BiH Schmitz Cargobull d.o.o. CZ EWT spol. s.r.o. Bayernstrasse 54 Vlakovo br.10 Zápy 255 A-5071 Wals-Siezenheim BiH Blazuj (Sarajevo) CZ Brandýs nad Labem Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: vertrieb@cargobull.at Stanislav.Koleska@cargobull.ba info@ewt.cz /at B Schmitz Cargobull Belgium BVBA BY Schmitz Cargobull AG DK Schmitz Cargobull Danmark A/S Skaldenstraat 121 A4 - Haven 3230 Repräsentanz Minsk Europavej 1 B-9042 Gent Fiskulturny Per. 1a DK-6330 Padborg Tel.: BY Minsk Tel.: Fax: Tel.: Fax: info.belgium@cargobull.com Fax: Schmitz@schmitz.dk info.belorussia@cargobull.com /dk BG Schmitz Cargobull Bulgaria e.o.o.d. E Schmitz Cargobull Ibérica, S.A. Blvd. Botevgradsko CH Cargobull (Schweiz) AG Ctra. de Alagón La Almunia A-122, schosse Nr. 276 Rüttistaldenstr. 22 Km. 0,1 Polígono P7 BG-1839 Sofia CH-4950 Huttwil E Figueruelas (Zaragoza) Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: info@cargobull.bg info.chhuttwil@cargobull.com info.spain@cargobull.com

48 Huifvoertuigen Verkoop, contact 48 EE Hanse Trailer Estonia AS Taevavärava tee 9A EE Harjumaa Tel.: Fax: F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Lyon Chemin du Lortaret F St. Priest Tel.: Fax: info.lyon@cargobull.com /fr GR Schmitz Cargobull S.E.E. A.E 57 km N.E.O. Athinon-Korinthou GR-T.K Kombos Kinetta Tel.: Fax: info@cargobull.gr F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Nancy Zone Industrielle des Sables Route des Sables F Dombasle sur Meurthe Tel.: Fax: info.nancy@cargobull.com /fr FIN GB Hanse Trailer Finland Oy Toinen Savu 8 FIN Vantaa Tel.: Fax: info@hansetrailer.fi Schmitz Cargobull (UK) Ltd. H HR Schmitz Cargobull Magyarország Kft. Szélescsapás 0321/4 hrsz. H-2060 Bicske Tel.: Fax: info.hungaria@cargobull.com /hu Schmitz Cargobull d.o.o. Ljudevita Posavskog 29 F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Paris 5, rue de la Corderie. Centra 385 F Rungis Cedex Tel.: Fax: info.paris@cargobull.com /fr North Road Harelaw, Stanley GB-Co. Durham DH9 8HJ Tel.: Fax: info.uk@cargobull.com /uk I HR Sesvete (Zagreb) Tel.: Fax: schmitz@cargobull.hr Schmitz Cargobull Italia s.r.l. Via Cesarina, 23 I Sommacampagna (VR) Tel.: Fax: info.italy@cargobull.com /it

49 Huifvoertuigen Verkoop, contact 49 LT Hanse Trailer UAB NL Schmitz Trailer B.V. PL EWT Truck & Trailer Polska sp. z o.o. Kirtimu g. 11A Campagneweg 34 A ul. Lubeckiego 1A LT Vilnius NL-4761 RM Zevenbergen PL Szczecin Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: info@htl.lt info.nl@cargobull.com ewt@ewt.pl LV Hanse Trailer Baltija SIA P Schmitz Cargobull Portugal RO Schmitz Cargobull Romania S.R.L. Lubā nas iela 78 Unipessoal Lda. B-dul Timisoara nr. 92 LV-1073 Riga Zona Industrial da Quinta do Sanguinhal RO Bukarest Tel.: Apartado 173 Tel.: Fax: P Rio Maior Fax: info@hansetrailer.lv Tel.: info@cargobull.ro Fax: /ro info.portugal@cargobull.com MD I.C.S. Schmitz Cargobull S.R.L. /pt RUS Schmitz Cargobull Russland OOO str. Burebista 108, off. 213 Nikulinskaya, dom 6, kosp. 3 MD-2032 Chisinau PL EWT Truck & Trailer Polska Sp.z.o.o. RUS Moskau Tel.: Ołtarzew ul. Poznań ska 339 Tel.: Fax: PL Oż arów Mazowiecki Fax: Vadim.Gurulea@cargobull.md Tel.: info@cargobull.ru Fax: /ru ewt@ewt.pl MK Schmitz Cargobull Makedonien dooel ul. 2 bb. naselba llinden MK-1000 Skopje Tel.: Fax: M.Simonovska-Cuka@cargobull.com.mk

50 Huifvoertuigen Verkoop, contact 50 RUS Schmitz Cargobull Russland OOO SLO Schmitz Cargobull d.o.o. UA Schmitz Cargobull AG Niederlassung St. Petersburg Koroska cesta 51 Repräsentanz Kiew ul. Koli Tomchaka 8 lit. A SLO-2366 Muta Prospekt Pobedy 89 A Office Nr. 218 Tel.: House No. 2, Office 10 RUS St. Petersburg Fax: UA Kiew Tel.: bojan.miklavc@cargobull.si Tel.: Fax: Fax: spb@cargobull.ru info.ukraine@cargobull.com /ru SRB Schmitz Cargobull d.o.o. Novi novosadski put bb S Schmitz Cargobull Sverige AB SRB Batajnica, Beograd Torbornavägen 22 Tel.: S Helsingborg Fax: Tel.: Office@cargobull.rs Fax: info.schweden@cargobull.com TR Enka Pazarlama Ihracat Ithalat A.S. Istasyon Mah. Araplar cad. Nr. 6 SK Central Europe Trailer s.r.o. TR Tuzla-Istanbul Dialnič ná cesta 16 Tel.: SK Senec Fax: Tel.: E-Mai:info@schmitztrailer.com Fax: cet@cet.sk

51 Huifvoertuigen Verkoop, contact 51 Overzee Afrika. Centraal Azië Nabije/Midden/Verre Oosten TRAILER ENGINEERING Niederhauser & Co. Baarerstraße 96 CH-6302 Zug Tel.: Fax: Australië/Nieuw Zeeland Schmitz Cargobull PTY LTD PO Box 65 Miranda NSW 1490 Sydney. Australië

52 Schmitz Trailer B.V. Campagneweg 34 A NL-4761 RM Zevenbergen Tel.: Fax: info.nl@cargobull.com

M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie

M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie M.KI achter lossende kippermotorwagen 2 De achterlossen motorwagenkipper. Maximale

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO 2 De schuifzeilopleggers S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO. Nieuwe

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen 2 De S.CS MEGA met VARIOS TopTechnology. Voertuigen op maat voor uw general cargo vervoer. De schuifzeiloplegger

Nadere informatie

De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology

De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen S.CS CITY 2 De schuifzeiloplegger S.CS CITY. Het voertuigconcept voor uw binnenstadverkeren.

Nadere informatie

S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie Containerchassis I S.CF STRAIGHT 2 De STRAIGHT containerchassis. Chassis voor speciale transporttaken. Schmitz Cargobull

Nadere informatie

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO CITY 2 Gesloten opleggers S.KO CITY. Uw voertuigconcept voor het

Nadere informatie

Innovatie.Drager. S.CS GENIOS De nieuwe trailer-generatie.

Innovatie.Drager. S.CS GENIOS De nieuwe trailer-generatie. Innovatie.Drager. De nieuwe trailer-generatie. 2 De oplegger-curtainsider wordt opnieuw gedefinieerd. De nieuwe generatie van Schmitz Cargobull-trailers zet normen in de stabiliteit, de vermogensreserves

Nadere informatie

S.CS/S.PR huifvoertuigen. Transportoplossingen voor general cargo vervoer.

S.CS/S.PR huifvoertuigen. Transportoplossingen voor general cargo vervoer. S.CS/S.PR huifvoertuigen Transportoplossingen voor general cargo vervoer. 2 Inhoud. Uw universele talent in de General Cargo. 3 Inleiding 3 De oplegger-curtainsider wordt opnieuw gedefinieerd. 4 De S.CS

Nadere informatie

De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology

De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 2 De koelvoertuigen Toptechnologie voor rendabele vers- en koeltransporten.

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie Containerchassis I S.CF TANK 2 De tankcontainerchassis S.CF TANK. Actieve en passieve veiligheid voor uw activiteiten in het

Nadere informatie

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem INFORMATIE CRS Universeel ladingzekeringsysteem 2 Zeilenwagen 54 CRS-Systeem Universeel ladingzekeringsysteem 1 Het CRS ladingzekeringsysteem is geschikt voor het vastzetten van verpakkingseenheden in

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 1-5 2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 2-5 Algemene informatie

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

Actuele winterbandenverplichting in Europa

Actuele winterbandenverplichting in Europa Actuele winterbandenverplichting in Europa De regelgeving over de verplichting van winterbanden en sneeuwkettingen in Europa verandert continu. Om uzelf goed voor te bereiden op een veilige reis, vindt

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

Persbericht. Kögel NOVUM-generatie - de bestseller Cargo wordt nóg flexibeler en robuuster. Burtenbach, 20 augustus 2018

Persbericht. Kögel NOVUM-generatie - de bestseller Cargo wordt nóg flexibeler en robuuster. Burtenbach, 20 augustus 2018 Kögel NOVUM-generatie - de bestseller Cargo wordt nóg flexibeler en robuuster Burtenbach, 20 augustus 2018 Kögel Cargo: veel keuze in opties Veelzijdige mogelijkheden voor ladingzekering Nieuw: de 'textiel'

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70 www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit de

Nadere informatie

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht!

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht! DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE T THE NEXT GENERATION NOVUM NEW WINNER CATEGORY CONCEPT 2019 OF TRAILERS Rendabiliteit verder gebracht! PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

INFORMATIE AJS. Ladingzekeringsysteem voor zeilenwagens

INFORMATIE AJS. Ladingzekeringsysteem voor zeilenwagens INFORMATIE AJS Ladingzekeringsysteem voor zeilenwagens 2 Zeilenwagen 36 AJS-Systeem Ladingzekeringsysteem voor zeilenwagens 1 Als dat maar goed gaat?, denkt u vaak bij het zien van de paklijst. Urenlang

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen NL PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen Version 11.2015 www.faymonville.com 2 BÜLLINGEN (BE) - sinds 1988 28.000 m² Met meer dan 50 jaar ervaring is Faymonville

Nadere informatie

VAKO CONTAINERSYSTEMEN

VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO BANDLOSSYSTEMEN VAKO AFDEKSYSTEMEN www.vakotransportsystems.nl Hondsdijk 3a - 2396 HG Koudekerk aan den Rijn - Tel.: 0031 (0) 71 341 07 05 Wat kunt u met de VAKO 20 95 steillader?

Nadere informatie

4 Opbergruimten SCALA

4 Opbergruimten SCALA Ons laboratoriuminrichtingssysteem SCALA biedt u een grote variatie aan opbergmogelijkheden die snel toegankelijk zijn en een veilige bewaring garanderen. Alle opbergruimten zijn variabel indeelbaar en

Nadere informatie

AANHANGWAGENS VOOR VRACHTWAGENS

AANHANGWAGENS VOOR VRACHTWAGENS Schwerlastanhänger AANHANGWAGENS VOOR VAN 5 t TOT 50 t OPGEWASSEN TEGEN HET HARDE GEBRUIK OP ALLE BOUWPLAATSEN. HTK 195024 driezijdige kipper 27 by HUMBAUR GmbH Gelaste chassis, robuust, betrouwbaar en

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

BELGIE MASSA S EN AFMETINGEN

BELGIE MASSA S EN AFMETINGEN Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs en Logistieke Dienstverleners Fédération Royale Belge des Transporteurs et des Prestataires de Services Logistiques Königlicher belgischer Verband der

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading.

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading. verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers Over Nooteboom Trading Nooteboom Trading in Zeewolde Nooteboom Trading in Zeewolde importeert

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY AS STANDARD

PREMIUM QUALITY AS STANDARD 06.2015 PREMIUM QUALITY AS STANDARD MAX Trailer is powered by www.maxtrailer.eu NL 2 Premiumkwaliteit als standaard! MAX Trailer is een compleet nieuw concept op het gebied van opleggers en trailerfabricage.

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid.

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Wielblokkering MAX AS Wielblokkeringen MAX. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES De nieuwe lichtgewicht N8090CB-1ML-E is perfect in balans. Het apparaat schiet nagels tot 90 mm er gemakkelijk in. Werk de taak snel en betrouwbaar af, zelfs in de kleinste

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Road Standards Zekering Voorschriften. Voorschriften voor de zekering van staal producten voor extern wegvervoer.

Road Standards Zekering Voorschriften. Voorschriften voor de zekering van staal producten voor extern wegvervoer. Road Standards Zekering Voorschriften Voorschriften voor de zekering van staal producten voor extern wegvervoer. Tata Steel Supply Chain Europe Revisie 1.0 NL Outbound Afdeling Datum : 01/08/2015 Geldig

Nadere informatie

www.schilling-fn.de Nederlands Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies

www.schilling-fn.de Nederlands Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies Nederlands Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies 1 2 Van de redactie Goedendag!... van

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY AS STANDARD

PREMIUM QUALITY AS STANDARD PREMIUM QUALITY AS STANDARD MAX Trailer is powered by maxtrailer.eu 2 Premiumkwaliteit als standaard! MAX Trailer is een compleet nieuw concept op het gebied van opleggers en trailerfabricage. Gestandaardiseerde

Nadere informatie

ACCESSOIRES. Op maat gesneden voor elk gebruiksdoel. Sloten Inwerpopeningen Onderstel Individuele markering en nog veel meer. 4-Wiel-containersystemen

ACCESSOIRES. Op maat gesneden voor elk gebruiksdoel. Sloten Inwerpopeningen Onderstel Individuele markering en nog veel meer. 4-Wiel-containersystemen 4-Wiel-containersystemen ACCESSOIRES 05/2006 - Technische wijzigingen voorbehouden Op maat gesneden voor elk gebruiksdoel Sloten Inwerpopeningen Onderstel Individuele markering en nog veel meer SULO B.V.

Nadere informatie

Trekeenheden. Algemene informatie over trekeenheden PGRT

Trekeenheden. Algemene informatie over trekeenheden PGRT Algemene informatie over trekeenheden Algemene informatie over trekeenheden Een trekeenheid is een collectieve term voor een of meer componenten waarmee het voertuig moet zijn uitgerust om een volgwagen

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Koppelschotel met installatie

INFORMATIEBLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Koppelschotel met installatie Volvo Trucks. Driving Progress INFORMATIEBLAD De koppelschotel verzorgt de verbinding tussen een oplegger en de truck (trekker). De koppelschotel is gewoonlijk aan het trekkerchassis bevestigd met een

Nadere informatie

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Vorken klasse 2A 7-10 Vorken klasse 3A 11-13 Vorken klasse 4A 14-16 Vorken klasse 2B 17-19 Vorken

Nadere informatie

VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13"

VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13 VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13" ESP standaard! AMC bedrijfswagenchassis met tandemachteras en 13"-wielen MEER LAADVERMOGEN Een hoger toelaatbaar totaalgewicht van 3500 4600 kg maakt een

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

TITGEMEYER Tf1741NL(0217)3. GETO Sider Penta Wave GETO Sider Alu Penta City Schuifzeilbouwpakket

TITGEMEYER Tf1741NL(0217)3. GETO Sider Penta Wave GETO Sider Alu Penta City Schuifzeilbouwpakket TITGEMEYER GETO Sider Penta Wave GETO Sider Alu Auteursrechten voorbehouden. De in deze catalogus opgenomen technische gegevens, specificaties, aanbevelingen en aanwijzingen, bijv. voor de montage van

Nadere informatie

Kögel Ladingbeveiliging

Kögel Ladingbeveiliging Kögel Ladingbeveiliging De afbeeldingen kunnen speciale uitrusting tonen / de producten zijn voortdurend onderhevig aan technische wijzigingen Afbeelding gelijkend /kan speciale uitrusting bevatten Waarom

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

OMNI CUBED TM AANBOD SINK HOLE SAVER TM PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS 451 EUR

OMNI CUBED TM AANBOD SINK HOLE SAVER TM PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS 451 EUR OMNI CUBED TM AANBOD PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS SINK HOLE SAVER TM 1 breuk voorkomen betaalt dit systeem terug! Bevestig na productie voor transport en installatie. Het ideale systeem om uitsparingen

Nadere informatie

botttainer Voor een optimale organisatie van de bergruimte en het beveiligen van de lading op open laadbakken

botttainer Voor een optimale organisatie van de bergruimte en het beveiligen van de lading op open laadbakken botttainer Voor een optimale organisatie van de bergruimte en het beveiligen van de lading op open laadbakken Transportboxen voor voertuigen met open laadbak Voor een optimale organisatie van de bergruimte

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole 42 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitscontrole (ESC, Electronic Stability Control)Ø1). Het geavanceerde

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ZEKEREN VAN MACHINES EN MATERIEEL

ZEKEREN VAN MACHINES EN MATERIEEL ZEKEREN VAN MACHINES EN MATERIEEL Het vastzetten van de machines en materieel is van groot belang voor veilig transport. Als de lading niet goed vast zit ontstaan gemakkelijk ongevallen door losschietende

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Box Van Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.KI kipperoplegger I Volume 2 De volumekipperoplegger. Hoogvolumelaadbakken voor alles wat veel ruimte nodig heeft. Inhoud

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System?

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? NL Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? Bespaar 30 min per dag dankzij de rekken, de lades en de koffers van Syncro System De modulaire elementen Syncro System brengen de beste

Nadere informatie

CATALOGUS. 1

CATALOGUS.   1 CATALOGUS www.atsrauw.eu 1 ATS Rauw: quality made to measure ATS Rauw is in België, aan de Duitse grens gevestigd en bekleedt al meer dan 30 jaar een bevoorrechte plaats in de wereld van het bouwen en

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen

www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen Universele spatbordbeschermer art.-nr. D-U 12 De spatbordbeschermer beschermt de voorste

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

OMNI CUBED TM AANBOD SINK HOLE SAVER TM PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS

OMNI CUBED TM AANBOD SINK HOLE SAVER TM PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS OMNI CUBED TM AANBOD PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS SINK HOLE SAVER TM 1 breuk voorkomen betaalt dit systeem terug! Bevestig na productie voor transport en installatie. Het ideale systeem om uitsparingen

Nadere informatie

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Nadere informatie

INFORMATIE TRS. Eenvoudig, veilig, veelzijdig. Voor alle voertuigen!

INFORMATIE TRS. Eenvoudig, veilig, veelzijdig. Voor alle voertuigen! INFORMATIE TRS Eenvoudig, veilig, veelzijdig. Voor alle voertuigen! 1 Transporter 16 TRS-Systeem Voor het vastzetten van rolcontainers, gitterboxen en pallets 1 TRANSPORTER Dagelijks vervoert u goederen.

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGER Elk model in vier lengtes beschikbaar PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGERS Onder de merknamen Kennis en Floor produceert Pacton kraanopleggers. Deze opleggers vertegenwoordigen

Nadere informatie

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30", 40" (2x20"), 45", koppelhoogte mm

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30, 40 (2x20), 45, koppelhoogte mm Pagina 1 / 5 Assen en Banden: Luchtgeveerde assen met schijfreen. Draagvermogen 9 ton. Met hef- en dalenventiel. Banden enkellucht 385/65R 22,5" op stalen wielen. Merkkeuze van assen en banden door Tracon

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 112 16 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 40 41 42 43 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De

Nadere informatie

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN PK 78002 SH Lifetime excellence HET DUAL POWER SYSTEM MAAKT HOGE REIKWIJDTEN MOGELIJK, MAAR KAN OOK HEAVY DUTY AAN 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

vereenvoudigt de 'workflow

vereenvoudigt de 'workflow vereenvoudigt de 'workflow De JOWI mobiele rekken ondersteunen de 'workflow' vanaf het snijden tot de montage. Een tijdelijke én mobiele opslag: Door de lichtlopende, semi elastische wielen kan één persoon

Nadere informatie

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s NOOTEBOOM multitrailer de MCO-PX

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

INFORMATIE TRS. Vastzetsysteem voor bedrijfswagens

INFORMATIE TRS. Vastzetsysteem voor bedrijfswagens INFORMATIE TRS Vastzetsysteem voor bedrijfswagens 1 Transporter 10 TRS-Systeem Voor het vastzetten van rolcontainers, gitterboxen en pallets 1 TRANSPORTER Dagelijks vervoert u goederen. Ieder dag weer

Nadere informatie