Op stap op Terschelling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op stap op Terschelling"

Transcriptie

1 Activiteiten Wandelingen Rondleidingen Op stap op Terschelling Excursies van Staatsbosbeheer op Terschelling

2 Exclusief! In samenwerking met eilander ondernemers heeft Staatsbosbeheer een aantal spannende en verrassende arrangementen samengesteld. Beleef Terschelling op een unieke manier! Boschplaat wildernistocht Start: Parkeerplaats begin Boschplaat, Oosterend. Datum en tijd: Wekelijks van 1 juli t/m 14 oktober Tijden: zie Duur: 4 uur, incl. wandeling van 10 km. Prijs: 30,-. Min. deelname 10 personen. Beleef de wildernis van de Boschplaat, ver weg van de bewoonde wereld! Onder begeleiding van de boswachter van Staatsbosbeheer maakt u een stevige wandeltocht (10 kilometer) over het wad langs de zuidkant van de Boschplaat, van slenk naar slenk, waarna u over de kwelder van de Boschplaat naar de vogelwachterspost bij paal 22 loopt. Hier eenmaal aangekomen wachten de vogelwachters en de chauffeur van de Strandbus u op met een warme drank en een typisch Terschellinger versnapering. De Strandbus brengt u daarna terug naar Oosterend. Groepen trekvogels, lepelaars en weidse landschappen zijn de ingrediënten die deze ervaring compleet maken. In september en oktober volgen we een andere route (12 km.) en lopen we over het wad naar het einde van de Boschplaat. Hier pikt de Strandbus u op. Deze tocht duurt 1 uur langer en kost 35,-. Inbegrepen bij excursie: koffie/ thee, verrekijker lenen, terugrit Strandbus. Zelf meenemen: Laarzen, lunchpakketje en verrekijker. Heeft u zelf geen verrekijker, dan kunt u er één lenen van de boswachter. Tip: Laarzen kunnen soms net niet voldoende zijn waardoor we de slenk moeten doorwaden op blote voeten. Een handdoekje mee is daarom aanbevolen.

3 Grote vijf Ga eens op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en spot De Grote Vijf van Nederland. Op diverse locaties in Nederland kun je op zoek naar reeën, edelherten, wilde zwijnen, bevers en zeehonden. Grote vijf kanotocht Start: Zeeliedenmonument bij het Groene strand West Terschelling. Datum: April t/m augustus. Tijden: zie www. vvvterschelling.nl Duur: 3 uur. Prijs: 49,-. Leeftijd vanaf 15 jaar. Voor kinderen onder de 15 jaar zijn onder begeleiding slechts 4 plekken beschikbaar in duokano s. Min. deelname 4 personen. Kom speuren naar zeehonden op de wadplaten rondom de Noordsvaarder. Samen met de boswachter van Staatsbosbeheer en een instructeur van MooiWeer ga je met de kano s het water op. Kanoënd ga je richting de platen waarop de zeehonden met laagwater rusten, onderweg vertelt de boswachter je alles over de zeehond. Na afloop krijg je een paspoort van De Grote Vijf. Bij de tocht zit inbegrepen; gebruik wetsuit, verrekijker, waterdicht tonnetje en een flesje water en wat te eten.

4 Grote vijf Strandbus Start: Restaurant De Heeren der Schelling, Oosterend. Datum en tijd: 10 sept , 24 sept , 15 okt , 22 okt , 24 dec , 30 dec Duur: 3 uur. Prijs: Kinderen 17,50, volwassenen 20,-. Min. deelname 10 personen. Kom speuren naar zeehonden op De Boschplaat op Terschelling. In de stoere Strandbus rijd je samen met de boswachter over het strand de Boschplaat op. Tijdens de rit vertelt de boswachter je alles over de zeehond en waar en hoe je ze het best kunt spotten in het Waddengebied. Vanaf het Amelandergat is het nog ongeveer 15 minuten lopen naar de platen waar we de zeehonden hopen te spotten. Hier is ook tijd voor een warm drankje en pondkoek. Omdat we bij laagwater op het Amelandergat moeten zijn, zijn de safari s steeds op andere tijden. Na afloop krijg je een stoer Grote 5 paspoort en, als je een zeehond hebt gezien, een paraaf van de boswachter. De boswachter heeft ook verrekijkers bij zich! Koffie of thee vooraf is inbegrepen en onderweg krijgt u koek en een drankje. Start bij Restaurant De Heeren van der Schelling; Oosterend 43. Hier wordt u door de boswachter ontvangen. Tips: Zorg voor warme kleding en goede schoenen of laarzen. Vooraf en naderhand kunt u bij restaurant De Heeren der Schelling in Oosterend lunchen of dineren.

5 Culinaire fietstocht met 3 gangen diner Start: Restaurant Caracol, Molenstraat 7, West Terschelling. Datum en tijd: Iedere donderdag van 6 juli t/m 20 oktober, uur. Duur: 2 uur + diner. Prijs: 45,-. Min. deelname 6 personen Fietstocht met de boswachter door de Terschellinger natuur langs eilander producten, zoals cranberry s, oesters en een eilander moestuin. Na afloop kunt u genieten van een luxe 3-gangen diner met Terschellinger producten in restaurant Caracol. Alleen op pad Natuurontdektochten Staatsbosbeheer heeft verschillende kinderwandeltochten die u zelf met uw kinderen kunt lopen, met voor iedere leeftijd iets. De boekjes zijn o.a. te verkrijgen bij de Natuurschuur in Lies, het VVV in West Terschelling en de winkel Tante Lies in Lies. Prijs: 1,- en 2,-. Natuurschuur Lies In de Natuurschuur zijn wisselende exposities over de natuur van Terschelling te bezoeken, bijvoorbeeld over de Lepelaar en over trekvogels. De Natuurschuur van Staatsbosbeheer is vanaf de mei- t/m herfstvakantie geopend van zondag t/m vrijdag van 13:00-17:00 uur. In de zomervakantie ook op zaterdag. Entree is gratis.

6 Excursies op Terschelling Zeehonden kijken vanuit een kano? Een kijkje achter de schermen van de eendenkooi? Dit zijn zomaar twee dingen die je kan beleven bij één van de excursies van Staatsbosbeheer. Gedurende het hele jaar organiseert Staatsbosbeheer verschillende excursies, voor jong en oud. -TICKET TICKETS VOOR ACTIVITEITEN BOEK JE ONLINE!

7 Gezinsactiviteit Kinderactiviteit Volwasseneactiviteit (va 15j.) Strûnen op het strân Start: Parkeerplaats West aan Zee. Datum en tijd: Iedere maandag van 5 juli t/m 17 augustus, uur. Duur: 2 uur. Prijs: 6,50. Speurtocht over het strand, waarbij we met garnalennetjes ook kijken wat er in zee leeft! Leuk om samen met uw kinderen te doen. We proberen de aangespoelde schelpen op naam te brengen en gaan op zoek naar de eigenaardigheden van dieren en planten die in en aan zee leven. Wist u bijvoorbeeld dat een zeester gewoon zijn maag uitspuugt als hij misselijk is? Hutten bouwen met de MooiWeerZomerspelen Start: Duinmeer Hee Datum en tijd: Van 14 juli t/m 15 augustus iedere maandag en donderdag van tot uur. Prijs: 9,50 Leeftijd: vanaf 4 jaar Info: www. mooiweerzomerspelen.nl Samen met de boswachter kun je hier je eigen boshut bouwen! En heb je vragen over bomen, planten of dieren? De boswachter kan ze voor je beantwoorden. Speuren naar sporen Start: Natuurschuur Lies, Lies. Datum en tijd: Iedere dinsdag van 5 juli t/m 17 augustus, Duur: 2 uur. Prijs: 6,50 Ga mee spoorzoeken met de boswachter! Er is meer te zien in het bos dan u denkt, overal zijn sporen van dieren te vinden. De boswachter wijst tijdens deze excursie op dit verborgen leven en laat zien dat je in de natuur nooit alleen bent en voortdurend in de gaten wordt gehouden

8 Boschplaat excursie Start: Parkeerplaats begin Boschplaat bij Oosterend. Datum en tijd: Iedere woensdag van 1 mei t/m 13 juni en 1 juli t/m 19 oktober, Duur: 2 uur Prijs: 6,50 De boswachter neemt u mee op een prachtige ontdekkingstocht door dit unieke gebied. Talloze planten- en vogelsoorten, weidse vergezichten en het gevoel even helemaal alleen op de wereld te zijn; niet voor niets is de Boschplaat een Europees Natuurreservaat én onderdeel van het Werelderfgoed Waddenzee. De avond valt Start: Natuurschuur Lies, Lies. Datum en tijd: Iedere woensdag van 5 juli t/m 17 augustus, in juli en in augustus uur. Duur: 2 uur. Prijs: 6,50 Er zijn weinig plekken in Nederland waar het s nachts nog zo donker is als op Terschelling. Als de zon onder is komt een heel ander deel van de natuur tot leven, denk bijvoorbeeld aan vleermuizen, nachtvlinders en de lekker ruikende kamperfoelie. Ondertussen zie je boven je ontelbaar veel sterren, en met een beetje geluk zelfs de Melkweg! De boswachter vertelt je er alles over.

9 Overlevingstocht Start: Natuurschuur Lies, Lies. Datum en tijd: 30 april en 15 oktober en iedere woensdag van 5 juli t/m 17 augustus. Tijd: 14:00 uur Duur: 2 uur. Prijs: 6,50 Wat heb je nodig als je moet overleven in de natuur? En wat moet je allemaal kunnen? Tijdens deze overlevingstocht leert de boswachter het je allemaal. Achter de schermen bij de eendenkooi Start: Ingang Hoornerkooi, Hoorn. Datum en tijd: Iedere donderdag van 5 juli t/m 19 oktober, uur. Duur: 1,5 uur. Prijs: 6,50 Eendenkooien zijn eilandjes van rust in het landschap, waar bijna niemand mag komen. In de Hoornerkooi van Staatsbosbeheer mag u wél overal komen en neemt de kooiker u graag mee achter de schermen. Hij vertelt u alles over het eeuwenoude kooikersberoep en waarom de rust in een kooi voor hem en zijn eenden belangrijk is. Wadexcursie Start: Jachthaven t.h.v. hotel Schylge, West-Terschelling. Datum en tijd: Iedere donderdag van 5 juli t/m 17 augustus: 10 juli 13.15, 17 juli 19.00, 24 juli 13.30, 31 juli 18.00, 7 aug 11.15, 14 aug Duur: 2 uur. Prijs: 6,50 Een kale vlakte zonder leven? Welnee! Tijdens deze tocht over de zeebodem zult u versteld staan over de rijkdom van de Waddenzee. Gestippelde dieseltreinwormen, alikruiken, garnalen en misschien zelfs de exotisch ogende lepelaar, zomaar een greep van wat we tijdens deze tocht kunnen tegenkomen.

10 Staatsbosbeheer Terschelling Longway CM West-Terschelling T Reserveren en deelname Voor iedere excursie dient u te reserveren bij het VVV in West Terschelling, bij uw logiesverstrekker of via Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen aan één van onze excursies. Zorg dat u een kwartier voor aanvang aanwezig bent bij het startpunt. Honden moeten tijdens excursies helaas thuis blijven. Groepen Wij kunnen alle excursies ook aan (school) groepen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op met Staatsbosbeheer op Terschelling via of r.hougee@ staatsbosbeheer.nl. Locaties 1. Zeeliedenmonument, West Terschelling 2. VVV Kantoor 3. Jachthaven 4. Parkeerplaats West aan Zee 5. Natuurschuur Staatsbosbeheer, Lies 6. Hoornerkooi 7. Parkeerplaats Boschplaat Deze folder is met de grootste zorg samengesteld, kennelijke fouten of vergissingen binden ons echter niet West Terschelling 4 West aan Zee Hee N O O R D Z E Midsland aan Zee Midsland 5 Hoorn 6 Lies Formerum Landerum E W A D D E N Z 7 Oosterend E E

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER

OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER JULI 2015 Donderdag 2 juli 19.00 uur Meeuwenduinen Dinsdag 7 juli 19.00 uur Boswachterij Westerschouwen Woensdag 8 juli 13.30 uur KABOUTERPAD voor de kleuters Donderdag

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2018

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2018 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 WESTCORD HOTEL SCHYLGE TERSCHELLING Burgemeester van Heusdenweg 37 8881 ED Terschelling West tel: +31 (0)562 44 21

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2018

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2018 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - mei 2018

Activiteiten bij De Helderse Vallei - mei 2018 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2017

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2017 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Op stap met B&B Lovenem. Safari op de Veluwe. en ontdek De Grote Vijf

Op stap met B&B Lovenem. Safari op de Veluwe. en ontdek De Grote Vijf Op stap met B&B Lovenem Safari op de Veluwe en ontdek De Grote Vijf Welkom op de Veluwe Wij ontvangen in onze B&B veel gasten uit het westen van het land. Wanneer ik hen vraag waarom zij voor de Veluwe

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Spoorzoekers. Herfst Kerst 2012 Jaargang 1, nummer 1. Basisschool de Windroos. Sporen in de natuur. Tip : Organiseer een leuke buitenles.

Spoorzoekers. Herfst Kerst 2012 Jaargang 1, nummer 1. Basisschool de Windroos. Sporen in de natuur. Tip : Organiseer een leuke buitenles. Sporen in de natuur Tip : Organiseer een leuke buitenles. Spoorzoeken tijdens het wandelen Voor veel wandelaars is het per ongeluk tegenkomen van (groot) wild tijdens een wandeltocht een toetje dat de

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Datum Startlocatie Tijd Thema Opmerking Januari

Datum Startlocatie Tijd Thema Opmerking Januari Wandelarrangement Maeszicht: Gratis flesje water en een knapzak voor onderweg Kom wandelen in Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen vormen de langste rivierduinengordel van Nederland en zijn ontstaan

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Beleef- en beweegweek-polderpark Cronesteyn 30 april 8 mei 2016

Beleef- en beweegweek-polderpark Cronesteyn 30 april 8 mei 2016 Beleef- en beweegweek-polderpark Cronesteyn 30 april 8 mei 2016 Zaterdag 30 april, 14.00 16.00 KBO Wandeling KBO Leiden organiseert op zaterdag 30 april een wandeling vanuit Park Cronesteyn. De afstand

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015 woensdag 1 juli: Nationale Modderdag 14.00-16.00 uur Het is Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk lekker vies mag worden! Trek laarzen en oude kleren aan en

Nadere informatie

Schoolaanbod natuureducatie Staatsbosbeheer basisscholen Terschelling

Schoolaanbod natuureducatie Staatsbosbeheer basisscholen Terschelling Schoolaanbod natuureducatie Staatsbosbeheer basisscholen Terschelling Aan: de basisscholen van Terschelling Van: Staatsbosbeheer op Terschelling Datum: 17-8-2015 Betreft: natuurlessen Hallo, sinds een

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Postbus 137 1620 AC Hoorn Tel. 0229-214862 Fax: 0229-216653 Web: www.museumstoomtram.nl E-mail: info@museumstoomtram.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

Aanbod NME voorjaar 2014

Aanbod NME voorjaar 2014 Aanbod NME voorjaar 2014 Natuur- en milieueducatie (NME) Heemtuin Muntendam biedt een aanvulling op het reguliere schoolprogramma. We richten ons in de lessen vooral op zaken die in de klas minder snel

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - maart 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - maart 2016 dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart: Aan de slag op de kinderboerderij 14.30-16.00 uur Kom kijken welke dieren er allemaal op de kinderboerderij leven! Je ontdekt hoe de dieren heten, wat ze eten, welk

Nadere informatie

Wandeling met herder en schapen

Wandeling met herder en schapen Wandeling met herder en schapen 50,00 per groep tot 25 personen 3,50 p.p. koffie met wat lekkers erbij Duur is 60 tot 90 minuten 1. Ontvangst koffie met wat lekkers 2. Met de herder en de kudde op stap

Nadere informatie

Workshop ambachtelijk brood

Workshop ambachtelijk brood Workshop ambachtelijk brood Minimaal aantal personen 10 Maximaal aantal personen 30 Duur is 2,5 uur 2 broden per persoon (Als je met 20 personen bent of meer, krijg je 1 brood en 4,50 korting.) 14,50 per

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

De Berk en Kelsdonk. Wandelen. Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur

De Berk en Kelsdonk. Wandelen. Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur Wandelen Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur De Berk en Kelsdonk Staatsbosbeheer Regio Zuid Spoorlaan CH Tilburg T - www.staatsbosbeheer.nl Rust, vogels en natte voeten Wie even de

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - maart 2018

Activiteiten bij De Helderse Vallei - maart 2018 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag Zomer Kom naar de vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag De expositieruimte is vrij toegankelijk en biedt u informatie over dieren, planten en historie van de duinen.

Nadere informatie

SAARISELKÄ WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

SAARISELKÄ WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! SAARISELKÄ WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI DOOR DE WILDERNIS (14:00-16:00) elke dag (behalve zondag) Tijdens deze ruige safari rijdt u door het

Nadere informatie

Urban Experience Groningen

Urban Experience Groningen persreizen 2019 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie

DERDE versie MAART 2014 DERDE versie MAART 201

DERDE versie MAART 2014 DERDE versie MAART 201 DERDE versie MAART 2014 UItgangspunten Maximale informatie met een minimum aan borden. Borden dienen informatiebehoefte; ze zijn geen reclame uiting. Herkenbaarheid wordt bevorderd door uniformiteit in

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

BUSBOEKJE 2013 TERSCHELLING WWW.ARRIVA.NL/ TERSCHELLING 8 JANUARI T/M 18 APRIL 2013 1 OKTOBER T/M 6 JANUARI 2014 OOSTEREND MIDSLAND WEST-TERSCHELLING

BUSBOEKJE 2013 TERSCHELLING WWW.ARRIVA.NL/ TERSCHELLING 8 JANUARI T/M 18 APRIL 2013 1 OKTOBER T/M 6 JANUARI 2014 OOSTEREND MIDSLAND WEST-TERSCHELLING BUSBOEKJE 2013 TERSCHELLING 8 JANUARI T/M 18 APRIL 2013 1 OKTOBER T/M 6 JANUARI 2014 WINTER DIENST REGELING WEST AAN ZEE MIDSLAND AAN ZEE HOORN OOSTEREND WEST-TERSCHELLING MIDSLAND LIES VEERDIENST WWW.ARRIVA.NL/

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Examen VMBO-GL versie blauw

Examen VMBO-GL versie blauw Examen VMBO-GL versie blauw 2018 gedurende 95 minuten profielvak D&P CSPE GL onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 4 opdrachten.

Nadere informatie

Lang leve de buitenkids!

Lang leve de buitenkids! Contact Bezoekerscentrum Oisterwijk Natuurmonumenten van Tienhovenlaan 5 5062 SK Oisterwijk Tel. 013-5231800 @ i bc.oisterwijk@natuurmonumenten.nl www.natuurmonumenten.nl facebook.com/natuurmonumenten

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Welkom! 1. CHECK IN Meld je bij de ontvangstbalie als je gezelschap compleet is en kies het gewenste arrangement.

Welkom! 1. CHECK IN Meld je bij de ontvangstbalie als je gezelschap compleet is en kies het gewenste arrangement. Weetjes & tips WATERTUIN is een All-inclusive restaurant voor iedereen. Je betaalt bij ons niet voor de gekozen gerechten, maar voor hoelang je bij ons verblijft. Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Struinen door De Stille Kern

Struinen door De Stille Kern 58 Horsterwold Struinen door De Stille Kern Een 900 hectare groot natuurgebied waar natuurlijke processen volop de ruimte krijgen. Het gebied wordt begraasd door een kudde konikpaarden, die zorgen voor

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Voorwoord. Sport & Cultuur

Voorwoord. Sport & Cultuur Voorwoord Het is zomervakantie! Je bent vrij van school en hebt veel tijd om leuke dingen te doen. Misschien ga je wel op vakantie, ga je naar het strand of blijf je thuis om te spelen met je vrienden

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma 22-07-2016/28-07-2016 Entertainment Programma #OntdekLandal Zomervakantie 2016 Fun & Entertainment bij Ooghduyne In alle Nederlandse vakanties worden er op ons park diverse leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria en

Nadere informatie

Opgeven kan bij Riny de Ruijter 06-40322843

Opgeven kan bij Riny de Ruijter 06-40322843 April 2015 Nieuwsbrief 2 Koninklijke onderscheiding Wijnu leden Namens het bestuur en leden van Wijnu feliciteren wij: Mevr. Annie Waals-van Goch Dhr. Theo Bloemen Dhr. Dries Prak Onze felicitaties hebben

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Wildspeurtocht met bezoek aan het Natuurtheater

Wildspeurtocht met bezoek aan het Natuurtheater Wildspeurtocht met bezoek aan het Natuurtheater De avond valt en een verademende rust maakt zich meester van het bos. Wilde zwijnen, herten en reeën gaan op zoek naar eten. Onder leiding van een gids van

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

Les met werkblad - biologie

Les met werkblad - biologie Les met werkblad - biologie Doel: Leerlingen hebben na de deze les een idee hoe het is om te wadlopen. Ze weten wat ze onderweg tegen kunnen komen. Materialen: - Werkblad 5: Wadlopen - Platte bak (minimaal

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Foto s wandeling Mechelse heide

Foto s wandeling Mechelse heide Foto s wandeling Mechelse heide Wandeling: De Mechelse Heide op dinsdag 26 september Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 26 september weer haar volgende wandeling na de zomervakantie

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

HIGH LIGHTS: Ontdek de kleine wonderen

HIGH LIGHTS: Ontdek de kleine wonderen 24 mei t/m 28 mei HIGH LIGHTS: Ontdek de kleine wonderen Recreatie app Download nu onze eigen Wildhoeve app, hierin vind je alle actuele informatie over onze faciliteiten, de omgeving en de georganiseerde

Nadere informatie

WIE EET WAT OP HET WAD

WIE EET WAT OP HET WAD Waddenzee De prachtige kleuren, de zilte geuren en de geluiden van de vele vogels, maken de Waddenzee voor veel mensen tot een geliefd gebied. Maar niet alleen mensen vinden het fijn om daar te zijn, voor

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Gelderland Barneveld 58.1 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 137339 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Gelderland Barneveld 58.1 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 137339 In deze gevarieerde

Nadere informatie

Schoolreis Texel 2012. 27 29 juni

Schoolreis Texel 2012. 27 29 juni Schoolreis Texel 2012 27 29 juni Naam Klas :.. :.. 1 Welkom op Texel Je verblijft in Stayokay Texel, Haffeldenweg 29, 1791 AS Texel Je neemt de volgende spullen mee: Kleding, zwemkleding, regenkleding,

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE Wintertuin Experience is heel geschikt voor uw teamuitje, borrel, verjaardag of vergadering! Voor groepen tot ongeveer

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2018

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2018 Activiteiten Walcheren december 2018 Menukaart Eethuis Hoofdgerecht Nagerecht donderdag 6 dec Zuurkool-ananas gehakt prei schotel verlate surprise Tijd: 17.30 tot 20.00 uur Aanmelden: uiterlijk vóór dinsdag

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 4 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express Trein je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Doe locaties 50-dingenlijst

Doe locaties 50-dingenlijst Doe locaties 50-dingenlijst De 50-dingenlijst Er zijn 50 dingen in de natuur die je eigenlijk gedaan moet hebben voor je twaalfde. Hieronder vind je wat leuke locaties zijn voor elke activiteit. De websites

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN

PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN Loen n, trugge in de tied DOORLOPEND MEI SEPTEMBER Fietsroute Loen n, trugge in de tied Overig: Een fietsroute van 19 kilometer langs cultuurhistorische hoogtepunten

Nadere informatie

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse.

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Gros Bisou Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Uw entertainers van deze week zijn: Bo & Teske Wij bieden jullie een programma voor jong en

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

za 31 okt zo 1 nov 2015

za 31 okt zo 1 nov 2015 za 31 okt zo 1 nov 2015 Herfstdrives langs watermolens en eeuwenoude pleisterplaatsen in Twente, het Vechtdal, Salland en 1 de Grafschaft Bentheim De herfstdrives 2015 Al vele jaren hebben we rond de laatste

Nadere informatie

Wandelroute café du Midi (9,5 km)

Wandelroute café du Midi (9,5 km) Wandelroute café du Midi (9,5 km) 7 Wandelroute Café du Midi (9,5 km) Stempelplaats Café du Midi, Noordeindseweg 70, Delfgauw. wwwdumididelfgauw.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur zaterdag

Nadere informatie

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen.

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Kamers aan zee ontbijt inbegrepen Klein maar fijn Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Tweepersoons hotelkamer ontbijt inbegrepen prijs per persoon per nacht TARIEF A TARIEF

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie