Informatie voor u als jaargast

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie voor u als jaargast"

Transcriptie

1 Informatie voor u als jaargast De Jagerstee 2016

2 Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u gaan verbouwen, uw tuin aanleggen of uw caravan verkopen? In dit boekje vindt u alle informatie hierover. Verder vindt u in alfabetische volgorde informatie die handig is om te weten. Als u nog vragen heeft dan horen wij dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Wouter van Reeven Parkmanager Voorjaar 2016

3 STACARAVAN Definitie Een stacaravan is een onderkomen op wielen die niet over de openbare weg achter een auto voortbewogen mag worden en dat dient als recreatief nachtverblijf voor recreanten die hun hoofdverblijf elders hebben. Het contract De overeenkomst voor het hebben van een stacaravanplaats is gesloten voor een langere periode. De stacaravan mag gedurende het seizoen gebruikt worden. Voor de definitieve data verwijzen wij u naar de RCN tariefwijzer. Buiten het seizoen is verblijf in de officiële schoolvakanties en gedurende de weekends (vr ma 12.00) toegestaan. Wanneer u, bij wijze van uitzondering, toch buiten de toegestane periodes aanwezig bent, mag dat alleen overdag van U dient u zich te wenden tot de receptie om uw aanwezigheid te melden. De maten van een stacaravan Een stacaravan mag niet groter zijn dan 11 meter bij 4 meter. De dakhelling is maximaal 20 graden. Een L-vorm of een dubbele stacaravan zijn op het terrein niet toegestaan. Situering op de plaats De plaats van de stacaravan wordt bepaald door de directie van RCN Vakantiepark de Jagerstee. De oppervlakte van een stacaravanplaats bedraagt ongeveer 200m². Schuren en aanbouwsels Voor het plaatsen van een schuurtje en alle soorten van aanbouw (zoals een pergola, veranda, bordes of portaal) geldt dat vooraf een bouwtekening en situatieschets aan de directie van RCN Vakantiepark de Jagerstee moet worden overlegd. Vergeet niet om ook met de buren te overleggen. Het is niet de bedoeling dat u het uitzicht van anderen of de vrije doorgang voor mogelijk nieuwe stacaravans belemmert. Aanbouwsels waarvoor geen schriftelijke toestemming is verleend, zullen door RCN Vakantiepark de Jagerstee verwijderd worden. De kosten hiervoor worden bij de eigenaar in rekening gebracht. Per plaats mag 1 schuurtje en 1 aanbouwsel geplaatst worden. De inhoud van een schuur mag niet groter zijn dan 12 m³. Voor de buitenmaten geldt dat de nokhoogte maximaal 2.40 meter en minimaal 1.85 meter mag zijn. Een eventueel afdak aan de voorzijde van de schuur mag niet verder dan 1 meter, vanaf de deur gemeten, uitsteken. De totale vloeroppervlakte van een aanbouwsel mag niet groter zijn dan 50% van de vloeroppervlakte van de stacaravan. De maximale breedte is 2.50 meter. De totale overkapping van het aanbouwsel mag niet groter zijn dan 5 m². De ruimte onder de overkapping mag alleen gebruikt worden als voorportaal. Voorzieningen zoals sanitair, keuken, slaapgelegenheid e.d. zijn in deze ruimte niet toegestaan.

4 Verbouwing en werkzaamheden Denkt u eraan dat een verbouwing dan wel andere werkzaamheden geen overlast bij de buren mag geven?! Dus geen bouwactiviteiten in de weekenden, tijdens schoolvakanties en gedurende het zomerseizoen. Wanneer u toch in deze periodes wilt verbouwen, moet u eerst overleggen met de directie van RCN Vakantiepark de Jagerstee. Een verbouwperiode mag maximaal 6 maanden duren, daarna moeten alle werkzaamheden afgerond zijn. Een nieuwe stacaravan Het plaatsen van een nieuwe stacaravan gaat uitsluitend in overleg met RCN Vakantiepark de Jagerstee. De kosten van plaatsing en de kosten van afvoeren van de oude stacaravan zijn voor rekening van de eigenaar. Voortenten bij stacaravans Het plaatsen van voortenten aan stacaravans wordt toegelaten onder de volgende voorwaarden: De maximum afmeting van de voortent bedraagt 12 m². Dit bedraagt de totale dakoppervlakte, inclusief luifel; De hoogte aansluitend aan het caravandak, aflopend of recht maar niet oplopend; De voortent dient gemaakt te zijn van stevig materiaal; De voortent komt in de plaats van een door RCN toegestaan aanbouwsel; Voor aanschaf dient goedkeuring gevraagd te worden. Verkoop van een stacaravan Indien u van plan bent uw stacaravan te verkopen, dient u de volgende procedure te volgen: Het kenbaar maken van uw voornemen van de verkoop bij de parkmanager. Dit kan telefonisch gebeuren via de receptie. Van de stacaravan dient een geldig keuringsbewijs in het archief van RCN Vakantiepark de Jagerstee aanwezig te zijn alvorens de stacaravan te koop kan worden aangeboden. De parkmanager stelt vervolgens de maximale verkoopprijs vast en deelt deze mee aan de verkoper. Indien er geen overeenstemming over de maximale verkoopprijs bereikt kan worden, dan dient een erkend taxateur ingeschakeld te worden. Beide partijen moeten akkoord zijn met de benoeming van de taxateur. Diens taxatie is bindend voor de verkoper en de parkmanager. De kosten van de taxatie zijn in het geheel voor rekening van de verkoper. Nadat de verkooprijs is vastgesteld, wordt de stacaravan geplaatst op Wanneer zich een koper aandient en deze tot overeenstemming is gekomen met de verkoper, wordt er een afspraak gemaakt met de directie voor de formele overdracht. Deze overdracht tussen koper en verkoper vindt plaats op de receptie. Op dat moment worden de onderlinge afspraken formeel vastgelegd in de koopovereenkomst. De drie partijen, koper/ verkoper en directie, ondertekenen de overeenkomst. In deze overeenkomst wordt ook de betaling van het staangeld voor het lopende jaar geregeld.

5 Bij een verdeling over de koper/verkoper moet rekening gehouden worden met het feit dat het staangeld uit meerdere onderdelen bestaat en dat de verdeling dus ook over al deze onderdelen plaatsvindt. De koper dient bij de overdracht een kopie van een geldig identiteitsbewijs in te leveren. Betaling van de overeengekomen verkoopsom kan op twee manieren geschieden: a. Contant; b. Door overmaking per giro of bank binnen een bepaalde af te spreken termijn, welke wordt vastgelegd in de koopovereenkomst. De kosten van de overdracht zijn voor rekening van de verkoper, tenzij anders in de koopovereenkomst wordt bepaald. Deze kosten bedragen 250,- inclusief BTW. Administratiekosten worden zowel aan de verkoper als aan de koper in rekening gebracht. Bij verkoop maakt de nieuwe eigenaar geen aanspraak op oude, speciale rechten en toezeggingen. Verkoop bungalow en/of stacaravan Indien u besluit om uw stacaravan of bungalow te verkopen is het belangrijk dat u de koper ook informeert over het feit dat deze overdrachtsbelasting verschuldigd is. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% van de aankoopprijs. De koper dient binnen veertien dagen na aankoop respectievelijk na betaling van de stacaravan of bungalow daarvan aangifte doen. De eigenaar van een stacaravan of bungalow dient de waarde hiervan ook op te geven in box 3 bij de opgave inkomstenbelasting. NB: Bij plaatsing van een nieuwe stacaravan/chalet rechtstreeks van de leverancier is de overdrachtsbelasting niet verschuldigd. ALGEMENE ZAKEN Afval Bij de vuilcontainers nabij de receptie kunnen de volgende afvalsoorten gratis worden ingeleverd: Papier in de papiercontainer Glas in de glascontainers Huisvuil in plastic zakken in de huisvuilcontainer tuinafval, takken, bladeren en gras in de groencontainer Batterijen kunt u afgeven bij de receptie. Ander chemisch afval dient u mee naar huis te nemen en in te leveren bij uw eigen gemeente.

6 Auto U krijgt 1 pasje voor de slagboom. De auto kan geparkeerd worden bij uw stacaravan/chalet. Een eventuele tweede auto dient op de bezoekersparkeerplaats te worden geparkeerd. U kunt bij de receptie een kopiekaart aanvragen van uw slagboompas. Dit geeft u de mogelijkheid om met een andere auto de slagboom te passeren. U kunt echter met deze kopiepas nooit met meerdere auto s op het terrein. Het is immers een kopie van uw originele slagboompas. Automatische incassoregeling U kunt RCN Vakantiepark de Jagerstee machtigen om automatisch uw staangeld te incasseren van uw bank- of girorekening. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden: A. Betaling in 1 termijn. De afschrijving vindt plaats rond 1 januari B. Betaling in 2 termijnen. De eerste termijn wordt afgeschreven rond 1 januari 2016, de tweede termijn rond 1 juli C. Betaling in 10 termijnen. De eerste termijn wordt rond 1 november 2015 afgeschreven, de laatste rond 1 augustus Uw automatische incasso-opdracht dient u ieder jaar opnieuw aan ons te verstrekken. Als u het onverhoopt niet eens bent met een bepaalde automatische afschrijving, dan heeft u 56 dagen de tijd om daar iets aan te doen. U neemt contact op met uw bank en daar zal men dan het betreffende bedrag zonder meer terugstorten op uw rekening. Wanneer u de incasso-machtiging wilt intrekken kunt u dit per brief melden aan RCN Vakantiepark de Jagerstee, afdeling administratie. Indien u gebruik wilt maken van automatische incasso kunt u dit aangeven op het aanmeldingsformulier. U machtigt ons dan de termijnen van uw bankrekening af te schrijven. Doet u dit echter wel vóór 15 oktober a.s., mocht het voor deze datum niet lukken neem dan even contact op met RCN Vakantiepark de Jagerstee. Beplanting De directe omgeving dient een geheel te vormen met het totale bosterrein. Dit houdt in dat de aanplant afgestemd is op het Bosbeheersplan van RCN Vakantiepark de Jagerstee. Bij de receptie kunt u een overzicht van toegestane beplanting ophalen. Bij de aanplant dient rekening gehouden te worden met regelmatig terugkerend groot bosonderhoud, zoals dunning van het aantal bomen. Snoeiwerk is alleen toegestaan aan uw eigen groen. Het kappen en snoeien aan bomen is voorbehouden aan medewerkers van RCN, tevens is snoeien in de groenstrook ook niet toegestaan. Snoeiwerk kan in het najaar aangevraagd worden op de receptie. Aanvragen die na 1 januari binnen komen kunnen niet meer voor het lopende seizoen worden afgewerkt.

7 Bezoek Personen die uw kampeerplaats bezoeken zonder overnachting. Bezoekers dienen hun auto op de bezoekersparkeerplaats buiten het terrein te parkeren. Bezoekers ontvangen geen slagboompasje. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van de zwembaden. Brandstof Het gebruik van LPG als brandstof voor koken of verwarming is verboden. Alleen gebruik van propaan en butaan in goedgekeurde flessen is toegestaan. De aansluiting op een gasfles moet voorzien zijn van een goedgekeurde gasslang, die niet ouder is dan 2 jaar. Op last van de brandweer zijn er maximaal twee gasflessen per plaats toegestaan. Als u een lege stacaravanplaats bij ons neemt of een caravan zonder aardgasaansluiting koopt, betaalt u een bedrag aan aansluitkosten van 1600,00. Voor dit bedrag wordt uw stacaravan aangesloten op elektra, cai, water, riool en aardgas. Dit bedrag wordt afgeschreven in 10 jaar. Als u uw stacaravan verkoopt na 3 jaar betekent het dat u 7/10 deel van dit bedrag kunt doorberekenen aan de nieuwe koper. Indien de caravan al aangesloten is op het netwerk neemt u het nog niet afgeschreven bedrag over van de verkoper. Huisbrandolie dient opgeslagen te worden in een vat waaronder een lekbak staat die tenminste even groot is als de inhoud van uw olievat. In verband met de milieuvergunning moet de installatie in de schuur geplaatst zijn en dient de parkdirectie op de hoogte te zijn van de installatie. U kunt ook kiezen voor een aansluiting op het aardgas. Informatie kunt u opvragen bij de parkmanager. Consumptiebonnen Gebruikt u regelmatig een drankje in onze horeca-afdeling, dan is de aanschaf van een consumptiebonnenboekje iets voor u. 1 boekje bevat 25 bonnen. U kunt de bonnen bestellen door dit aan te geven op het opgaveformulier die u in september van ons ontvangt. Eenmaal bestelde consumptiebonnen worden niet meer teruggenomen. Daalders RCN is gestopt met het uitgeven van de RCN-daalders. Heeft u nog daalders in uw bezit? Dan kunt u deze tot oktober 2017 besteden op ons park.

8 Elektra bij afwezigheid Het is verstandig uw koelkast en/of diepvries leeg te maken en uit te zetten zodra u niet aanwezig bent. In het geval er een stroomstoring voordoet is RCN Vakantiepark de Jagerstee niet aansprakelijk voor bederf of eventuele gevolgen daarvan. Elektrische installatie De elektrische installatie moet aan de veiligheidseisen en voorwaarden van de energieleverancier voldoen. Alvorens de stacaravan wordt aangesloten op het elektranet, dient de installatie gekeurd te worden door een erkend installateur. Storingen tot en met de meter zijn voor rekening van RCN Vakantiepark de Jagerstee. Alle storingen vanaf de meter tot in de stacaravan zijn voor rekening van de eigenaar. Het gebruik van een aardlekschakelaar is verplicht. De meter is afgezekerd op 16 Ampère. Energie De tarieven voor energie en water die RCN berekent aan de vaste gasten worden jaarlijks vastgesteld en zijn gebaseerd op de gemiddelde tarieven die leveranciers aan kleinverbruikers in rekening brengen. Het komt erop neer dat de gemiddelde tarieven zoals die op 1 juli van enig jaar gelden de basis zijn voor de tarieven zoals RCN die hanteert. Dit betekent dat op het moment van aanmaken van de reservering de tarieven nog niet bekend zijn, zowel voor verbruik als vastrecht. Hiertoe wordt een voorschot in rekening gebracht. Dit voorschot dient voor verbruik en vastrecht. In het najaar worden de meterstanden opgenomen en wordt het werkelijk verbruik alsmede het vastrecht tegen geldende tarieven in rekening gebracht waarbij het voorschot in mindering wordt gebracht. Familieregeling (=bloedverwantenregeling) Wanneer een of meer familieleden in de eerste en/of tweede graads regelmatig van uw jaarplaats gebruikmaken, is het voordelig om een bloedverwantenregeling af te sluiten. U betaalt in dat geval 100,- per jaar. De bloedverwantenregeling geldt niet voor vrienden of kennissen. Deze kunt u aanmelden voor onderhuur. (zie onderhuur) Hekwerk Een hekwerk mag max. 10 meter lang zijn. Hoogte tot max. 50 cm boven het maaiveld. Huisdier Per plaats zijn 2 huisdieren toegestaan. Voor hun verblijf betaalt u een vast bedrag per huisdier. U ontvangt een penning die bevestigd moet worden aan de halsband van het huisdier. Uw hond dient op het terrein aangelijnd te zijn en buiten het terrein te worden uitgelaten. Op naleving van deze regels kan worden gecontroleerd.

9 Kabeltelevisie Storingen aan het kabelsysteem zijn tot en met de kast voor rekening van RCN. Storingen vanaf de kast tot in de stacaravan zijn voor rekening van de eigenaar. Eigen antennemasten mogen niet hoger zijn dan 4 meter en moeten aan de stacaravan zijn bevestigd. Tuidraden van antennemasten mogen niet aan bomen bevestigd worden. Bij de receptie kunt u een overzicht ophalen van de televisiekanalen en radiozenders. Logees Personen die tijdens uw aanwezigheid uw stacaravanplaats bezoeken met een of meerdere overnachtingen. U dient uw logees aan te melden bij de receptie. Logees ontvangen geen slagboompasje en moeten hun auto op de bezoekersparkeerplaats parkeren. Noodgevallen Als er sprake is van een noodgeval, adviseren wij u om altijd een medewerker in te schakelen. Zij weten precies hoe zij een arts, ambulance, politie of brandweer snel in kunnen schakelen. Ook zijn er voldoende medewerkers die EHBO kunnen verlenen. Buiten de openingstijden van de receptie belt u ons noodnummer: Indien u 9 toetst, dit kan al in de welkomsttekst, wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Onderhuur De caravan mag gedurende maximaal 6 weken worden onderverhuurd aan derden (d.i. iedereen die niet tot uw gezin behoort en niet onder de familieregeling valt; NB onder gezin verstaan we iedereen die permanent woont in het huis van de huurder). U gebruikt daarvoor het speciale formulier dat verkrijgbaar is op onze receptie. Per week onderhuur betaalt u een vergoeding van 50,- ( 10,- per dag). Deze gasten ontvangen, na betaling van de onderhuur, voor de periode dat zij te gast zijn een slagboomkaartje. Partytent Het plaatsen van een partytent bij een stacaravan wordt toegestaan, onder voorwaarde dat het niet belemmerend werkt voor andere gasten. Tevens dient deze bij afwezigheid (als men niet overnacht) afgebroken te worden. Het gaat hierbij om zowel open als gesloten partytenten. Een partytent mag niet als kampeermiddel gebruikt worden. In de winterperiode mag er geen partytent (of frame van een partytent) blijven staan. Post Omdat wij willen zorgdragen voor een goede distributie van uw post, geven wij geen post mee aan kinderen onder de 10 jaar. Grote pakketten die niet in het postvakje passen worden door ons achter de balie bewaard

10 Restaurantcheques Gaat u vaker uit eten en wilt u een extra voordeeltje? U betaalt 100,- en ontvangt restaurantcheques t.w.v. 125,-. De restaurantcheques zijn tot 30 oktober 2016 geldig. U kunt de cheques eenmalig bestellen door dit aan te geven op het inschrijfformulier die u in september van ons ontvangt. Eenmaal bestelde restaurantcheques worden niet meer teruggenomen. Slagboom De slagboom bij de hoofdingang is toegankelijk voor auto s tussen en uur. Speeltoestellen Op verschillende plaatsen wordt door gasten een speeltoestel of speelbadje geplaatst. Wij vinden het leuk dat u op die manier uw verblijf op ons park nog aangenamer wilt maken. Uw speeltoestel (of badje) hoort niet tot de officiële speeltoestellen van RCN. Niettemin kunnen er aan het gebruik op ons park voor RCN misschien consequenties verbonden zijn. Daarom wijzen we u graag even op onderstaande punten RCN gaat er vanuit dat het een deugdelijk toestel is, dat u gebruikt of eventueel ook laat gebruiken door de andere kinderen van het veld. Voorts nemen wij aan dat u zelf toezicht houdt op het gebruik ervan en het toestel opruimt en/of afbreekt bij uw afwezigheid, zodat geen anderen er zonder toezicht gebruik van kunnen maken. Tenslotte wijzen we u erop, dat RCN er vanuit gaat dat u ons vrijwaart van alle juridische consequenties in geval er onverhoopt een ernstig ongeval plaats vindt op of met het door u geplaatste toestel. Alleen op deze wijze kunnen we er met elkaar voor zorg dragen dat u en uw kinderen een plezierig en veilig verblijf bij ons hebben. Stroomstoringen Voor stroomstoringen kunt u het noodnummer bellen. Onze medewerkers zullen tot uw storing direct oplossen. Is het later kan kunt u het de volgende dag melden. Houdt u de koelkastdeur dicht? Toeristenbelasting Op uw factuur staat een voorschotbedrag voor de toeristenbelasting. Dit voorschot is gebaseerd op de op dit moment bekende tarieven. De gemeente kan gedurende het jaar de toeristenbelasting nog aanpassen. Wijzigingen in de toeristenbelasting zullen bij de uiteindelijke afrekening worden verrekend.

11 Tweede gebruiker Het kan voorkomen dat het gebruik van een caravan gedeeld wordt met een ander. De tweede gebruikersregeling voorziet in deze situatie. Zowel de eigenaar als de tweede gebruiker kunnen ieder met hun gezin gebruikmaken van de caravan. Zowel de eigenaar als de tweede gebruiker kan een eigen familieregeling afsluiten. De kosten voor deze 2e gebruikersregeling bedragen tweemaal het bloedverwantentarief. Veiligheidskeuring Het is verplicht om eenmaal per 3 jaar uw stacaravan/ chalet te laten keuren door een erkend bedrijf ter zake gas en elektriciteit. Een kopie van het rapport moet ingeleverd worden bij de receptie. In 2016 zal er extra gecontroleerd worden of wij van alle stacaravans/chalets een geldig keuringsrapport hebben. Wateraansluiting Voor de aansluiting op het waternet is een 16 mm aansluiting verplicht. Storingen tot en met de hoofdkraan zijn voor rekening van RCN Vakantiepark de Jagerstee. Alle storingen vanaf de hoofdkraan tot in de stacaravan zijn voor rekening van de eigenaar. U bent als gast verantwoordelijk voor de schade ontstaan door bevriezing aan watermeter en hoofdkraan. WiFi bij RCN Bij RCN kunt u vanuit uw accommodatie en vanaf vrijwel elke kampeerplaats gebruikmaken van draadloos internet. Jaarplaats (1 januari t/m 31 december) 100,00 Seizoenplaats (18 maart t/m 31 oktober) 85,00 Voorseizoen (18 maart t/m laatste week) 45,00 Naseizoen (29 juli t/m 31 oktober) 40,00 Maandkaart 25,00 Verbind uw computer met het RCN netwerk. Als u uw internetbrowser start verschijnt vanzelf het inlogscherm. De gegevens die u nodig heeft om in te loggen kunt u bij de receptie kopen. Waarschuwing: vergeet u niet uit te loggen, de teller tikt namelijk gewoon door.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u gaan verbouwen, uw tuin aanleggen of uw caravan/

Nadere informatie

Informatie voor u als jaargast

Informatie voor u als jaargast Informatie voor u als jaargast De Flaasbloem 2016 Geachte gast, Voor u als eigenaar van een particuliere bungalow of stacaravan hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke

Nadere informatie

Geachte gast, Wij hopen u met deze Seizoeninformatie van dienst te zijn en wensen u vooral veel kampeerplezier! Edward Nederend parkdirecteur

Geachte gast, Wij hopen u met deze Seizoeninformatie van dienst te zijn en wensen u vooral veel kampeerplezier! Edward Nederend parkdirecteur Geachte gast, Voor u als kampeergast voor een langere periode hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als seizoengast moet weten. Ten eerste wordt er uitleg gegeven

Nadere informatie

Informatie voor u als seizoengast RCN de Potten 2018

Informatie voor u als seizoengast RCN de Potten 2018 Informatie voor u als seizoengast RCN de Potten 2018 Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark De Potten. Fijn dat u weer te gast zult zijn het komende seizoen. Voor u als seizoengast hebben wij

Nadere informatie

ABC-BOEKJE seizoengasten

ABC-BOEKJE seizoengasten ABC-BOEKJE seizoengasten Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke

Nadere informatie

Toelichting seizoensplaats 2013 en 2014 RCN de Noordster

Toelichting seizoensplaats 2013 en 2014 RCN de Noordster Toelichting seizoensplaats 2013 en 2014 RCN de Noordster Opruimen kampeerplek: Na de afsluiting van het kampeerseizoen 2013 op 27 oktober as. begint de winterperiode die duurt tot de start van het nieuwe

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Beste Gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. We hopen dat het antwoord geeft op vele vragen die te maken

Nadere informatie

Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. 1 Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatie ABC samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke wijze alle informatie terug

Nadere informatie

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke wijze alle informatie terug

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10.

Nadere informatie

Informatie voor u als jaargast

Informatie voor u als jaargast Informatie voor u als jaargast RCN Zeewolde 2017 JAARPLAATS ABC Aansluiting Bij de plaats worden aansluitingen geleverd op het elektriciteit-, waterleiding-, propaanen rioolnet en op het centrale antennesysteem.

Nadere informatie

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Informatie voor u als seizoengast RCN het Grote Bos 2018 Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje

Nadere informatie

camping-informatie V-1-2016

camping-informatie V-1-2016 V-1-2016 camping-informatie Aankomst en vertrek Door inschrijving als gast wordt u geacht op de hoogte te zijn van de voorwaarden, het parkreglement en de kosten voor uw verblijf. Het parkreglement is

Nadere informatie

Overeenkomst Groene Daler. LEON Zeewolde

Overeenkomst Groene Daler. LEON Zeewolde Overeenkomst Groene Daler LEON Zeewolde Versie: januari 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Geraamd jaarverbruik 3 Contractuele informatie.

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

Overeenkomst Energielevering. LEON Zeewolde

Overeenkomst Energielevering. LEON Zeewolde Overeenkomst Energielevering LEON Zeewolde Versie: juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Geraamd jaarverbruik 3 Contractuele informatie.

Nadere informatie

bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs;

bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs; HOE TE RESERVEREN? U kunt telefonisch of via onze website reserveren. Telefonisch reserveren kan via 0900-0200 ( 0,10 p.m.). Dit nummer kunt u ook bellen voor meer informatie. Vanuit het buitenland kunt

Nadere informatie

Informatie voor u als vaste gast van een stacaravan of chalet

Informatie voor u als vaste gast van een stacaravan of chalet Informatie voor u als vaste gast van een stacaravan of chalet het Grote Bos 2018 1 VOORAF Dit informatieboekje is een handig naslagwerk voor al onze vaste jaarplaatsen met een stacaravan of chalet. Tevens

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Zomeractie Energielevering. LEON Zeewolde

Zomeractie Energielevering. LEON Zeewolde Zomeractie Energielevering LEON Zeewolde Versie: juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Contractuele informatie. 3 Uw tarieven 4

Nadere informatie

Kampeerreglement. Camping de Waterjuffer. Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per

Kampeerreglement. Camping de Waterjuffer. Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per Kampeerreglement Camping de Waterjuffer Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per 1-1-2018 (Alle voorgaande kampeerregels komen hiermee te vervallen) Telefoon: 0031 (0) 573-43

Nadere informatie

DE SPELREGELS - 2014 AANVULLENDE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN RECREATIEPARK DE LEISTERT OP DE RECRON-VOORWAARDEN VOOR VASTE PLAATSEN.

DE SPELREGELS - 2014 AANVULLENDE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN RECREATIEPARK DE LEISTERT OP DE RECRON-VOORWAARDEN VOOR VASTE PLAATSEN. DE SPELREGELS - 2014 AANVULLENDE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN RECREATIEPARK DE LEISTERT OP DE RECRON-VOORWAARDEN VOOR VASTE PLAATSEN. ARTIKEL 1. ALGEMEEN a. De meest recente Recron-Voorwaarden voor Vaste

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

Kampeerreglement. telefoon: 0031 (0) noodnummer: 0031 (0)

Kampeerreglement. telefoon: 0031 (0) noodnummer: 0031 (0) Kampeerreglement Camping de Waterjuffer V.O.F. Jufferdijk 4, 7217 PG Harfsen telefoon: 0031 (0) 573-43 13 59 noodnummer: 0031 (0) 573 82 02 05 e-mail: info@campingdewaterjuffer.nl website: www.campingdewaterjuffer.nl

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten.

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Onderwerp: Bevestiging van uw aanmelding bij MAIN Energie Geachte [aanhef] [achternaam], Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Indien u vragen heeft over

Nadere informatie

Aan de geïnteresseerden in een VASTE PLAATS (seizoen) plaats op Vakantiepark De Krim

Aan de geïnteresseerden in een VASTE PLAATS (seizoen) plaats op Vakantiepark De Krim Aan de geïnteresseerden in een VASTE PLAATS (seizoen) plaats op Vakantiepark De Krim Geachte heer, mevrouw, Op ons Vakantiepark is een specifiek gedeelte van het kampeerterrein gereserveerd voor gasten

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten.

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Onderwerp: Bevestiging van uw aanmelding bij MAIN Energie Geachte [aanhef] [achternaam], Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Indien u vragen heeft over

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Inrichting jaarplaatsen

Inrichting jaarplaatsen Inrichting jaarplaatsen De Witte Wieven BV Nunspeet Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Huidige situatie 3. Bestemmingsplan recreatieterreinen 2010 4. Inrichting jaarplaatsen na 2015 op de Witte Wieven a. Bungalows

Nadere informatie

Verblijfsvoorschriften

Verblijfsvoorschriften Verblijfsvoorschriften Deze verblijfsvoorschriften dienen aanvullend op de RECRON voorwaarden. Wij adviseren u de RECRON voorwaarden allereerst goed door te lezen. De termen die worden gebruikt in de RECRON

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR KAMPEERMIDDELEN OP STACARAVANTERREIN DELTA MARINA - KORTGENE

REGLEMENT VOOR KAMPEERMIDDELEN OP STACARAVANTERREIN DELTA MARINA - KORTGENE REGLEMENT VOOR KAMPEERMIDDELEN OP STACARAVANTERREIN DELTA MARINA - KORTGENE Welkom op de camping bij Jachthaven Delta Marina. Wij zijn blij dat u onze gast bent. Om alles zowel voor u als voor ons zo goed

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten 1. Toepassing Deze Productvoorwaarden zijn een aanvulling op de Leveringsovereenkomst voor Elektriciteit en/of Gas aan consumenten en de daarop geldende

Nadere informatie

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 Het reglement is er voor u en voor ons. De bedoeling is om helderheid te verstrekken. Dit om allerlei problemen, discussies en geschillen te vermijden. Het reglement

Nadere informatie

Parkreglement Vaste gasten

Parkreglement Vaste gasten Parkreglement Vaste gasten Hartelijk welkom op camping de Horrebieter. Om voor iedereen de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een paar regels waar elke gast zich aan dient te houden. Deze

Nadere informatie

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid dat alles gedaan is. HUURCHECK heeft een

Nadere informatie

PARKREGLEMENT Aankomst en vertrek: bel eerst 112 Bezoekers: Verhuur kampeermiddel: Verkeer: Toegang camping:

PARKREGLEMENT Aankomst en vertrek: bel eerst 112 Bezoekers: Verhuur kampeermiddel: Verkeer: Toegang camping: 1 PARKREGLEMENT Aankomst en vertrek: Door inschrijving als gast wordt u geacht op de hoogte te zijn van de voorwaarden, het parkreglement en de kosten voor uw verblijf. Het parkreglement is leidend voor

Nadere informatie

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN Zoals u wellicht weet, bent u vrij in het kiezen van uw energieleverancier. Vereniging Gebra heeft een kortingsregeling voor elektriciteit en gas met MAIN Energie te Amsterdam.

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart

Informatie brochure. Koopstart Informatie brochure Koopstart Kopen met korting voor zittende huurders - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de marktwaarde. Kenmerken

Nadere informatie

BERICHT 2012/2013 ALGEMENE INFORMATIE. Alle seizoenplaatsen hebben nu de volgende aansluitmogelijkheden op de nutsvoorzieningen:

BERICHT 2012/2013 ALGEMENE INFORMATIE. Alle seizoenplaatsen hebben nu de volgende aansluitmogelijkheden op de nutsvoorzieningen: Aan de geïnteresseerden in een VASTE PLAATS (seizoen) plaats op Vakantiepark De Krim Geachte heer, mevrouw, Op ons Vakantiepark is een specifiek gedeelte van het kampeerterrein gereserveerd voor gasten

Nadere informatie

CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013)

CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013) CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013) Geachte campingbewoner, Hartelijk welkom bij Duinrand Recreatie B.V.! Wij hopen dat u op onze camping een prettige tijd zult

Nadere informatie

Propaangas-netwerk. Aanpassingen infrastructuur. Beste gast,

Propaangas-netwerk. Aanpassingen infrastructuur. Beste gast, Aanpassingen infrastructuur Beste gast, Graag willen wij u informeren over de plannen om de infrastructuur op Camping Wulpen komende winter verder te optimaliseren. Na afloop van het kampeerseizoen zullen

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE VASTE GASTEN VAN EEN STACARAVAN OF CHALET OP RCN VAKANTIEPARK HET GROTE BOS 2019

INFORMATIE VOOR DE VASTE GASTEN VAN EEN STACARAVAN OF CHALET OP RCN VAKANTIEPARK HET GROTE BOS 2019 INFORMATIE VOOR DE VASTE GASTEN VAN EEN STACARAVAN OF CHALET OP RCN VAKANTIEPARK HET GROTE BOS 2019 1 Geachte gast, Dit informatieboekje is een handig naslagwerk voor al onze vaste jaarplaatsen met een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden d.d. 29 april 2016 Artikel 1: Definities De ondernemer: Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan betreffende

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Veranderingen aan de woning

Veranderingen aan de woning uitgave juli 2015 Veranderingen aan de woning Mag ik klussen in mijn woning? En hoe regel ik toestemming? De Zes Kernen wil graag dat u van uw woning kunt genieten. Wilt u uw woning naar eigen smaak inrichten?

Nadere informatie

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk Verhuischecklist De verhuischecklist Een goede voorbereiding is het halve werk Inleiding De verhuischecklist Zodra u weet dat u gaat verhuizen 2 Bovendien als u in een andere plaats gaat wonen 3 Bij de

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart. Kopen met korting voor zittende huurders

Informatie brochure. Koopstart. Kopen met korting voor zittende huurders Informatie brochure Koopstart Kopen met korting voor zittende huurders - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de getaxeerde marktwaarde.

Nadere informatie

Kampeerreglement. Camping de Waterjuffer. Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per

Kampeerreglement. Camping de Waterjuffer. Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per Kampeerreglement Camping de Waterjuffer Aanvullende kampeerregels de Waterjuffer naast de Recron-voorwaarden per 1-1-2019 (Alle voorgaande kampeerregels komen hiermee te vervallen) Telefoon: 0031 (0) 573-43

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

Spelregels versie 2 (december 2013)

Spelregels versie 2 (december 2013) Spelregels versie 2 (december 2013) Wonen op maat U huurt een woning van St. Joseph en heeft nog een woonwens. Dat kan uiteenlopen van een dakraam, zonnepanelen op het dak of een nieuwe erfafscheiding.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Chaletpark Kempenbos Dit Huishoudelijk reglement dient als aanvulling op de Recronvoorwaarden. (Zie art 2.7 van de Recronvoorwaarden) Het betreft de Recronvoorwaarden die per 01-01-2008

Nadere informatie

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving Heeft u altijd al een appartement willen huren in het gezellige stadshart van Alphen?! Dan is dit uw kans! Goed

Nadere informatie

Gedraagt u zich zodanig zodat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid om van de vakantie te genieten.

Gedraagt u zich zodanig zodat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid om van de vakantie te genieten. Camping Molenwurf, Oosteinderweg 83 Wognum Camping Reglement Belangrijkste hoofdregel: Gedraagt u zich zodanig zodat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid om van de vakantie

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Art. 1. Lid 1: De verhuurder verhuurt met ingang van?? maand1 2007 de kamer in de woning aan: Hoorneslaan 999 te: 2221??

Art. 1. Lid 1: De verhuurder verhuurt met ingang van?? maand1 2007 de kamer in de woning aan: Hoorneslaan 999 te: 2221?? Huurcontract Ondergetekenden Naam verhuurder: John... Adres: Hoorneslaan 999, 2221?? Katwijk zh Telefoon: 06-........ Naam huurder: VVV Naam, Adres 999, 9999 XX Woonplaats, geboren.. -.. 19.. komen het

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011

Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011 Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011 Bereikbaarheid: tel: 06-53798020 Receptie: open: dagelijks van: 9.30 10.00. Openingstijden van de receptie voor het kopen van de krant, was/droogmachine en

Nadere informatie

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 CAMPING EN BUNGALOWPARK DE HAEGHEHORST BEST www.ardoer.com/haeghehorst KAMPEREN 2017 KAMPEERTARIEVEN Verblijfskosten korting op verblijfskosten bij langer verblijf dan Periodes

Nadere informatie

Parkreglement Campingpark Epe de Koekamp

Parkreglement Campingpark Epe de Koekamp Parkreglement Campingpark Epe de Koekamp Dit reglement geldt voor alle gasten die op de camping verblijven. 1. Dit parkreglement geldt voor eigenaren, huurders, gebruikers en bezoekers van Campingpark

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 VRAAGPRIJS 75.000,-- kosten koper SCHERPE VRAAGPRIJS! DIT IS UW KANS Aan de vijver ligt deze recreatiebungalow type Swifter op totaal ca. 470 m2 grond geschikt voor vier

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

TE KOOP. Schoener 44 te Wijk bij Duurstede

TE KOOP. Schoener 44 te Wijk bij Duurstede TE KOOP Schoener 44 te Wijk bij Duurstede Deze ruime tussenwoning in een zeer rustig gelegen straat mogen wij met trots aanbieden. Deze woning bied vele mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het realiseren

Nadere informatie

Huuropzegging. gewoon goed wonen

Huuropzegging. gewoon goed wonen Huuropzegging gewoon goed wonen Als u de huur opzegt U hebt uw huurwoning opgezegd of gaat dat binnenkort doen. Wij hopen dat u met plezier bij ons heeft gewoond. Om ook uw vertrek zo goed mogelijk te

Nadere informatie

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k.

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k. TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Vraagprijs 217.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar ruime 6-kamer eengezinswoning met vrij gelegen achtertuin op het zuid/oosten, een tweede verdieping met

Nadere informatie

Algemene eisen voor iedere klus Voor iedere klus geldt een aantal algemene eisen.

Algemene eisen voor iedere klus Voor iedere klus geldt een aantal algemene eisen. Zelf klussen Zelf klussen U wilt uw woning naar uw eigen smaak inrichten. Graag geven wij u veel vrijheid om te klussen. Vroeger moest u als u ging verhuizen de verandering vaak weer ongedaan maken. Tegenwoordig

Nadere informatie

Reglementen & Gedragsregels

Reglementen & Gedragsregels Reglementen & Gedragsregels 1 januari 2009 REGLEMENTEN EN GEDRAGSREGELS Onderstaande reglementen en gedragsregels, hierna te noemen reglement(en) zijn door de directie van Landgoed Nederheide met veel

Nadere informatie

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph 1 Zelf veranderingen aanbrengen 1. Algemeen Woningstichting St. Joseph vindt het belangrijk dat huurders zich thuis

Nadere informatie

VOORWAARDEN 2014 CAMPING DE LITHSE HAM

VOORWAARDEN 2014 CAMPING DE LITHSE HAM Algemene voorwaarden Maaspark De Lithse Ham - Parklasten (toeristenbelasting) van 1,60 p.p.p.n zijn als verplichte extra kosten toegevoegd aan uw reservering. Andere bijkomende kosten: - Douche: inclusief

Nadere informatie

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen.

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. Inhoud Wonen naar uw zin pagina 3 Waarom regels? pagina 5 Toestemming vragen pagina

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

REGLEMENT. Schepperbuurt 4a, 9948 PP Termunterzijl Telefoon 0596-601443 www.campingzeestrand.nl Email: info@campingzeestrand.nl.

REGLEMENT. Schepperbuurt 4a, 9948 PP Termunterzijl Telefoon 0596-601443 www.campingzeestrand.nl Email: info@campingzeestrand.nl. Schepperbuurt 4a, 9948 PP Termunterzijl Telefoon 0596-601443 www.campingzeestrand.nl Email: info@campingzeestrand.nl REGLEMENT Artikel 1 Waar in dit reglement over de volgende zaken wordt gesproken wordt

Nadere informatie

Terreinreglement. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Terreinreglement. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Terreinreglement Hartelijk welkom op Recreatiepark Samoza. Wij hopen dat u hier een prettige tijd zult doorbrengen. In elk geval willen wij er alles aan doen, om het u naar de zin te maken. Maar dat ligt

Nadere informatie

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE De openingstijden van de receptie worden bekend gemaakt op het bord bij de receptie.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE De openingstijden van de receptie worden bekend gemaakt op het bord bij de receptie. REGLEMENT CARAVANPARK DE VISOTTER Voor een prettig verblijf en om eventuele misverstanden te voorkomen, verzoek ik u vriendelijk om de in dit reglement vermelde punten na te leven. Bij het niet naleven

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers. Huurvoorwaarden Seizoen 2014 2015 Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen de Deventer Schouwburg

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart

Informatie brochure. Koopstart Informatie brochure Koopstart Kopen met korting! - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de marktwaarde. Of u hiervoor in aanmerking komt

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 verzorgt Kinderopvang Rivierenland de Tussenschoolse opvang op de CPOB scholen in Tiel Omdat de oude situatie (2007) op scholen nogal verschillend was qua tarieven, heeft

Nadere informatie

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN:

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN: TARIEVEN 2014 TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: 2 of 3-4-5 personen (zoals vermeld), plaats voor kampeermiddel, elektra (10 amp.), watertappunt, riolering, CAI, gratis douchen, plaats voor eigen bijzettentje

Nadere informatie

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op.

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op. Oefenzinnen module 1 1. Ik schrijf me in bij de gemeente. 2. Wat is uw nieuwe adres? 3. Naar welke woonplaats verhuis jij? 4. Ik heb de Nederlandse nationaliteit. 5. Ben jij getrouwd of gescheiden? 6.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE AANVRAAGFORMULIER VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNE- INSTALLATIE VOOR OPWEKKING VAN WARMTE GEGEVENS AANVRAGER Datum:. De aanvrager: Naam: Adres:. Telefoon: E-mail:.... Rijksregisternummer:.. Rekeningnummer:

Nadere informatie

Jan Philipsweg 7 - Gouda

Jan Philipsweg 7 - Gouda Jan Philipsweg 7 - Gouda Vraagprijs 89.000 Kosten Koper Jan Philipsweg 7 Gouda Omschrijving Jan Philipsweg 7 - Gouda Goed gerenoveerde ruime 30-er jaren ruime 3 kamer benedenwoning / maisonnette. Gunstig

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders Uitgave: 05-2015 Voorwoord bij de bouwvoorschriften. De bouwvoorschriften zijn het kader waarbinnen de gemeente Leiden toestaat op de volkstuinen te bouwen. Dat wil niet zeggen dat alles wat in deze voorschriften

Nadere informatie

MAIN Energie Modelcontractvoorwaarden

MAIN Energie Modelcontractvoorwaarden MAIN Energie Modelcontractvoorwaarden 1. Energielevering Op deze overeenkomst zijn de bijgevoegde Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit aan consumenten en kleinverbruikers en de Algemene

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen.

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Energie op uw oude en nieuwe adres: hoe regelt u het correct? MET HANDIG ENERGIEVERHUISFORMULIER GAAT U BINNENKORT VERHUIZEN? Denk er dan aan om uw elektriciteits-

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Bouwreglement. Artikel 1 Opstallen. Artikel 2 Bouwvergunning. Artikel 3 Bebouwing

Bouwreglement. Artikel 1 Opstallen. Artikel 2 Bouwvergunning. Artikel 3 Bebouwing Bouwreglement Artikel 1 Opstallen Onder opstallen in de zin van dit reglement worden verstaan al wat langere tijd op of in de grond is geplaatst of gebouwd, zoals tuinhuisjes, schuurtjes, broeikassen en

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie