Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo. Nieuwsbrief augustus Terugblik. Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. In deze nieuwsbrief:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo. Nieuwsbrief augustus 2014. Terugblik. Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. In deze nieuwsbrief:"

Transcriptie

1 Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik Zomervakantie Personeelsnieuws Peuterschool ZieZaZo Vier-ogen-beleid Vooruitblik feestweek september Wilgenhutje in de tuin Zon Inspectie GG&GD bso Start zomervakantie en vakantieplanning Personeelsnieuws Terugblik ZieZaZo kleurde de afgelopen weken oranje. Alle groepen stemden diverse activiteiten op het WK voetbal af. Er werden voetbaltoernooien georganiseerd, oranje knutselwerkjes gefabriceerd, supportersliederen gezongen, strafschoppen geoefend en zoals jullie weten was dat niet voor niets!!! Het mooie weer in juni en juli zorgde ervoor dat de groepen veelvuldig buiten speelden. Picknicken, bezoeken aan de dierenweide, uitstapjes naar de diverse speeltuinen in de wijk, spelletjes met water en zelf gemaakte waterijsjes waren de resultaten ervan. Hebben jullie de vorderingen in de moestuin al gezien? De kinderen van de 3+groep hebben al radijsjes, komkommers en sla geoogst en geproefd. De fotograaf heeft ZieZaZo bezocht en alle kinderen op de foto gezet. Wij verwachten de foto s eind augustus, begin september.

2 Ook hebben wij afscheid genomen van de stagiaires. Met trots kunnen wij mededelen dat onze laatste jaars stagiaires Iris en Sharon hun diploma als pedagogisch medewerker in ontvangst hebben mogen nemen. Afscheid namen wij van Maud, Jaimy en Fadime. Zij gaan vanaf september elders verder met hun opleiding/ stage. Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met het screenen van de nieuwe stagiaires. Hierover meer in het kopje personeelsnieuws. Afgelopen maandag heeft Marianne haar laatste muziekles voor de zomervakantie voor de kinderen van het kinderdagverblijf en bso gegeven. Horen jullie thuis verhalen of liedjes terug van de kinderen? Na de zomervakantie gaat zij weer van start met nieuwe lessen. Thema landen ZieZaZo gaat op wereldreis! Deze zomer gaan het KDV en de BSO samen op vakantie! Zes weken lang reizen we elke week naar een ander land en worden activiteiten rond dit land uitgevoerd. Hieronder een korte samenvatting naar welke landen we zullen gaan. Vakantieweek 1: Nederland (21 juli t/m 25 juli) Hier begint onze reis. Deze week worden en puur Hollandse activiteiten bedacht en uitgevoerd. Vakantieweek 2: Frankrijk (28 juli t/m 1 aug) We reizen verder naar Frankrijk. We laten de kinderen kennis maken met typische Franse dingen. Vakantieweek 3: Italië (4 aug t/m 8 aug) Ciao! Welkom in Italië, het land van de pizza s! En de toren van Pisa en het mooie Rome. Vakantieweek 4: Afrika (11 aug t/m 15 aug) We gaan wat verder de wereld in naar Afrika! Waar allemaal mooie dieren zijn die ongetwijfeld langs zullen komen op de groepen, al is het misschien in papiervorm en niet in levende lijve! Vakantieweek 5: Noordpool (18 aug t/m 22 aug) Koud! Deze week staat in teken van ijs. Altijd leuk en lekker! Vakantieweek 6: Brazilië (25 aug t/m 29 aug) Het land van carnaval en dans, waar we ons kunnen verkleden, dansen en nog meer! Brazilië is het laatste land, vanuit hier reizen we weer terug naar Nederland, en weer terug naar ZieZaZo. Maar zo ver is het nog lang niet! Eerst gaan we heerlijk op vakantie. De juffen zijn al bezig om de koffers te pakken en hebben er zin in! Ga je mee op reis?

3 Zomervakantie Het is zomervakantie, onze medewerkers gaan ook met vakantie. Om de vakantie logistiek goed te laten verlopen, is er kritisch naar het rooster gekeken. Wij streven ernaar vaste vervanging in te zetten waarbij wij uiteraard gebruik maken van onze invalmedewerkers Iris, Sharon, Michelle en Linette. Daarnaast werken de collega s van de diverse groepen flexibel. Zoals eerder vermeld blijft een vaste pedagogisch medewerker gedurende de week in de groep werkzaam. Marijke of Janet is tijdens de opstart en afsluit uren aanwezig op de verschillende groepen ter ondersteuning. Het ruilen of afnemen van extra opvangdagen kan natuurlijk altijd. Dit kun je aanvragen op de groep, per mail of via het communicatieschriftje. Het kan zijn dat er soms een ruil of extra dag op een groep niet goed genoteerd staat op de daglijst, dit kan te maken hebben met de vakanties of vrije dagen van vaste medewerkers. Dit vinden wij heel erg vervelend. Wij vinden het van groot belang dat de communicatie omtrent het ruilen of extra dagen goed verloopt daarom vragen wij ook om een formulier te tekenen. Personeelsnieuws Afscheid Eind augustus neemt onze pedagogisch medewerker Hetty afscheid van ZieZaZo. Na vier jaar als vaste collega gaat zij vanaf september meer tijd privé en met haar gezin besteden. Hetty blijft ons trouw en zal haar creativiteit inzetten bij het maken van de persoonlijke boekjes voor alle kinderen van het kinderdagverblijf. Haar laatste werkdag is vrijdag 29 augustus Op donderdag 7 augustus neemt Lisanne afscheid van ons, zij heeft een geweldige baan in het onderwijs gevonden. Op de woensdagen zal Janet haar vervangen op de SipSapSop groep. Voor BieBaBoe staat er nog een vacature uit. Verandering werkzaamheden Janet De werkzaamheden van onze pedagogisch adviseur Janet veranderen per september. Janet start onder de koepel van kindercentra ZieZaZo een eigen, kleinschalig kinderdagverblijf aan huis in Maarssenbroek en zal een aantal van haar werkzaamheden neerleggen. Deze werkzaamheden worden intern overgenomen. Janet blijft aan onze zijde staan voor vragen en advies met betrekking tot de zienswijze van Emmi Pikler en begeleidt de jaarlijkse observaties. Tevens werkt zij vanaf september de woensdagen in de babygroep en fungeert zij als vaste invalmedewerker. Stagiaires Ook het komend schooljaar zijn wij voorzien van stagiaires. Wij streven ernaar om op elke groep elke dag een stagiaire in te kunnen zetten. Per september zullen: Celeste, Sylvanne, Joyce, Louise en Gul ons gaan ondersteunen. Zij stellen zich uiteraard zelf voor tijdens de eerste stageweek.

4 Peuterschool ZieZaZo ZieZaZo start een eigen peuterschool vanaf 1 september. De peuterschool start elke ochtend om 8:30 en is om 13:30 afgelopen. De peuterschool is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar tot het moment dat ze naar de basisschool gaan. De peuterschool zorgt voor een speelse en educatieve voorbereiding op de basisschool. Hierbij wordt op taalvaardigheid gelet, de zelfstandigheid gestimuleerd en leren kinderen samen te spelen in een groep. De peuterschool werkt met het Vroeg- en Voorschoolse educatieprogramma Puk & Ko en zal tevens gebruik maken van ideeën uit Ik & Ko (vervolgprogramma voor de basisschool groep 1 en 2). Er wordt, naast observaties tussentijds, zorg gedragen voor een optimale aansluiting op de basisschool door een eindoverdracht naar school. De peuterschool valt onder de wet kinderopvang. Ouders kunnen hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Op onze website is meer informatie te vinden over de peuterschool. Vier-ogen-beleid Het vier-ogen-beleid in kinderdagverblijf ZieZaZo wordt jaarlijks getoetst. Wij hebben het beleid aangepast door deuren te plaatsen tussen de SipSapSop en PimPamPom groep. Zo is de samenwerking tussen de groepen optimaal en is er meer zicht in de groep. De GG&GD heeft ons vierogen-beleid ook getoetst en goed gekeurd. Vooruitblik feestweek september Van maandag 15 september tot vrijdag 19 september is er weer feest bij ZieZaZo! Alle juffen vieren dan hun verjaardag, en donderdag 18 september is het ook dag van de leidster. Deze week staat in het thema van INDIANEN. Begin september krijgen jullie een uitnodiging met alle activiteiten. Wilgenhutje in de tuin Zoals jullie kunnen zien is het zijn de wilgentakken van het wilgenhutje niet goed aangeslagen. In het najaar als er weer jonge wilgentenen zijn zal de hovenier het hutje herstellen. Zon Wat een fijn zomerweer is het de afgelopen periode geweest! Niet alle kinderen kunnen goed tegen de warmte en de lokalen op de eerste verdieping worden soms wel heel warm. Daarom hebben wij een zomerprotocol gemaakt voor ZieZaZo. Daarin staat precies hoe wij handelen met warm weer. Deze richtlijnen worden nu al gebruikt door de medewerkers en zal te goedkeuring aan de oudercommissie worden voorgelegd. Inspectie door de GG&GD Afgelopen dinsdag kwam de GG&GD ZieZaZo onverwachts inspecteren. De inspectie heeft vooral plaatsgevonden op de groepen zowel bso als kdv. Op het gebied van hygiëne, veiligheid, het handelen van de medewerkers, de kennis van de verschillende protocollen en richtlijnen en het pedagogisch plan. De groepen zijn een tijd lang geobserveerd zodat de inspecteur een goed beeld heeft van ZieZaZo. Daarna heeft zij nog de administratie doorkeken, de planning getoetst en alle

5 diploma s, arbeidscontracten en VOG s. Ook zijn de ongevallen formulieren en klachten van afgelopen jaar doorgesproken en daarbij ons handelen in getoetst. De inspecteur was erg tevreden. De GG&GD hoopt het rapport eind augustus klaar te hebben. BSO nieuws Start zomervakantie De zomervakantie is begonnen en de eerste uitjes hebben al plaatsgevonden. Zo is er een bezoek gebracht aan het stadion van FC Utrecht, we zijn naar het boerendoolhof en op de boerderij geweest en in de bouwspeeltuin. Maar we gaan nog veel meer doen, op het programma staan nog de volgende uitjes: je eigen ijsbolletje scheppen in de ijssalon in Oudewater, naar de speelheuvel in Houten, het griftpark en de bosspeeltuin. Wij werken ook met het thema landen, nu zijn we aangekomen in Frankrijk! We eten heerlijk croissants met elkaar, hebben Eiffel torens gemaakt en nog veel meer! Kijk op de poster bij de deur. Personeelsnieuws Renske is helaas ziek geworden net voor haar vakantie. Wij hopen dat ze na haar vakantie weer helemaal opgeknapt is. Cyrelle gaat na de zomervakantie beginnen met een studie aan de universiteit. Zij blijft bij ons wel invallen en in vakanties werken. Wij wensen haar heel veel succes! Iris gaat vanaf 1 september op maandag, dinsdag en donderdag werken op ViVaVet. Zij blijft ook invalkracht op het kinderdagverblijf en bso. Vooruitblik feestweek september Van maandag 15 september tot vrijdag 19 september is er weer feest bij ZieZaZo! Alle juffen vieren dan hun verjaardag, en donderdag 18 september is het ook dag van de leidster. Deze week staat in het thema van INDIANEN. Begin september krijgen jullie een uitnodiging met alle activiteiten. Tot zover! Team ZieZaZo

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus.

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus. Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief oktober 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik GG&GD rapport Start van de dag Knutselavond 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief juni 2016 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip

Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip Voorwoord Kinderopvang Op de Wip is nu twee jaar open en we kijken met veel plezier en tevredenheid terug naar afgelopen jaar en het jaar daar voor. We zijn

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2017 Hierbij ontvangen jullie de vierde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Voor in de agenda ZieZaZo tuinfeest Personeelsnieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke Juli 201 4 Jaargang 201 4, nummer 9 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2014 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de zomer nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Update februari 2018

Update februari 2018 4 ogen beleid Inhoud 1. Inleiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Achtergrondinformatie...3 Advies oudercommissie...3 Het vierogenprincipe binnen KDV De Groene Weide...4 2. Toezicht...4 Transparantie...4

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Ko (KDV) Van der Hoopstraat 46A 1051 VJ AMSTERDAM Registratienummer: 594371302

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Ko (KDV) Van der Hoopstraat 46A 1051 VJ AMSTERDAM Registratienummer: 594371302 Inspectierapport Kinderdagverblijf Ko (KDV) Van der Hoopstraat 46A 1051 VJ AMSTERDAM Registratienummer: 594371302 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie: 20-11-2014

Nadere informatie

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September Informatieboekje Inhoud 1. INLEIDING... 2 1.1 Het pedagogisch beleid... 2 1.2 Openingstijden... 2 1.3 De leiding van Kinderen van September... 3 1.4 Achterwacht en vervanging... 3 1.5 Groepsgrootte...

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze BSO De Wilgenboom, versie december 2015 Vera Snelle, locatiemanager

Pedagogische werkwijze BSO De Wilgenboom, versie december 2015 Vera Snelle, locatiemanager Omvang van De BSO en de samenstelling van de en Er worden momenteel op maandag, dinsdag en donderdag niet meer dan 20 kinderen opgevangen op BSO De Wilgenboom. Op vrijdag worden er momenteel niet meer

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Grote vakantie De grote vakantie is begonnen, wat zeg ik is al weer bijna half voorbij. In deze nieuwsbrief blikken we terug op het laatste gedeelte van schooljaar en vertellen

Nadere informatie

Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat BA Vaassen Registratienummer

Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat BA Vaassen Registratienummer Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat 33 8171 BA Vaassen Registratienummer 177956823 Toezichthouder: GGD Noord- en Oost-Gelderland In opdracht van gemeente: Epe Datum inspectie: 28-11-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Korrewegwijk, locatie Robbedoes (KDV) Molukkenstraat NR GRONINGEN Registratienummer

Inspectierapport Kindercentrum Korrewegwijk, locatie Robbedoes (KDV) Molukkenstraat NR GRONINGEN Registratienummer Inspectierapport Kindercentrum Korrewegwijk, locatie Robbedoes (KDV) Molukkenstraat 1 2 9715NR GRONINGEN Registratienummer 198151226 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum

Nadere informatie

Inspectierapport BEKO Kinderopvang Peelland BV locatie Kinderopvang Bakel (KDV) Julianastraat BA Bakel Registratienummer

Inspectierapport BEKO Kinderopvang Peelland BV locatie Kinderopvang Bakel (KDV) Julianastraat BA Bakel Registratienummer Inspectierapport BEKO Kinderopvang Peelland BV locatie Kinderopvang Bakel (KDV) Julianastraat 7 5761BA Bakel Registratienummer 527798046 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Gemert-Bakel

Nadere informatie

Uitslag tevredenheidsenquête 2018

Uitslag tevredenheidsenquête 2018 Uitslag tevredenheidsenquête 2018 De tevredenheidsenquête is in september van 2018 weer uitgezet onder ouders van huidige peuters en ouders van peuters die in het jaar 2018 de peuterspeelzaal bezochten

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben een jaar achter de rug met veel veranderingen die een positieve invloed

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Inspectierapport de Paperclip (KDV) Oude Wetering 78A 8044PA ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport de Paperclip (KDV) Oude Wetering 78A 8044PA ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport de Paperclip (KDV) Oude Wetering 78A 8044PA ZWOLLE Registratienummer 151779120 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 02-02-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Juli 2016 Nieuwsbrief 25

Juli 2016 Nieuwsbrief 25 juli 2016 Nieuwsbrief 25 De zomer is al in volle gang en uiteindelijk is het vakantie!!!! Maar voordat wij de koffers inpakken, organiseren wij een open dag voor geïnteresseerden (zie de uitnodiging hiernaast)

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

een onbewoond eiland.

een onbewoond eiland. Voorwoord van de Clustermanager De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Hoog tijd om u op de hoogte te stellen van wat we deze zomervakantie met de kinderen gaan doen en waar de kinderen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Nieuwe kindjes: Tyler per 1 oktober Danique per half november Vertrekkende kindjes: Moreno is 4 jaar geworden en gaat naar de basisschool! We hebben het erg leuk en gezellig gehad.

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze op de locatie

Pedagogische werkwijze op de locatie Locatie: BSO De Vijf Sterren opgemaakt d.d.: juni 2014 door: Ineke van der Haak Omvang van de BSO en de samenstelling van de groepen Er kunnen maximaal 20 kinderen per dag worden opgevangen op BSO De Vijf

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Bongerd (KDV) Muntersdonk BD APELDOORN Registratienummer

Inspectierapport KDV De Bongerd (KDV) Muntersdonk BD APELDOORN Registratienummer Inspectierapport KDV De Bongerd (KDV) Muntersdonk 13 7326 BD APELDOORN Registratienummer 116631193 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Apeldoorn Datum inspectie: 16-08-2016

Nadere informatie

Nieuws van Kabouterbos

Nieuws van Kabouterbos Nieuws van Kabouterbos De afgelopen weken hebben we weer prachtige knutsels gemaakt: gouden bekers, voetballen en mooie gekleurde schaatsen. Bas ging sporten. Nu gaan we over op een ander thema: Bas op

Nadere informatie

Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Zijderupsvlinderlaan 2 4105TC CULEMBORG Registratienummer 123699873

Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Zijderupsvlinderlaan 2 4105TC CULEMBORG Registratienummer 123699873 Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Zijderupsvlinderlaan 2 4105TC CULEMBORG Registratienummer 123699873 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Tiel In opdracht van gemeente: CULEMBORG Datum inspectie:

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Uit al deze ideeën kwam niet een eenduidige oplossing, maar wel handreikingen waarvan KDV De Groene Weide dit vierogenprotocol heeft kunnen maken.

Uit al deze ideeën kwam niet een eenduidige oplossing, maar wel handreikingen waarvan KDV De Groene Weide dit vierogenprotocol heeft kunnen maken. 4 ogen beleid Vier-ogenbeleid Inhoud 1. Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 3 Advies oudercommissie... 3 Het vierogenprincipe binnen KDV De Groene Weide... 3 2. Toezicht... 4 Transparantie... 4 Haal-

Nadere informatie

Fotograaf Op donderdagochtend 27 oktober aanstaande zal de fotograaf weer langskomen. Nadere informatie over deze ochtend volgt.

Fotograaf Op donderdagochtend 27 oktober aanstaande zal de fotograaf weer langskomen. Nadere informatie over deze ochtend volgt. Nieuwsbrief Oktober 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van oktober 2011. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse Opvang Vandaag Sport & Cultuur De Waring (BSO) De Excelsior DD DRACHTEN Registratienummer

Inspectierapport Buitenschoolse Opvang Vandaag Sport & Cultuur De Waring (BSO) De Excelsior DD DRACHTEN Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse Opvang Vandaag Sport & Cultuur De Waring (BSO) De Excelsior 133 9207 DD DRACHTEN Registratienummer 829252836 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Smallingerland

Nadere informatie

Inspectierapport Kids Society Erica locatie Jacobushoek (KDV) Jacobushoek HZ Nuenen Registratienummer

Inspectierapport Kids Society Erica locatie Jacobushoek (KDV) Jacobushoek HZ Nuenen Registratienummer Inspectierapport Kids Society Erica locatie Jacobushoek (KDV) Jacobushoek 5 5672HZ Nuenen Registratienummer 181887216 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Nuenen c.a. Datum inspectie:

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Kinderboerderij (KDV) Rector Hulshofstraat 22b 7135 JV HARREVELD Registratienummer 446863488

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Kinderboerderij (KDV) Rector Hulshofstraat 22b 7135 JV HARREVELD Registratienummer 446863488 Inspectierapport Kinderdagverblijf De Kinderboerderij (KDV) Rector Hulshofstraat 22b 7135 JV HARREVELD Registratienummer 446863488 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 2015

Jaarplan schooljaar 2014 2015 Jaarplan schooljaar 2014 2015 Naam van de peuterspeelzaal: het Luchtkasteel Leidsters: Tineke Loth Vastgesteld op: 09-09-2014 Activiteiten Hoe Wie Wanneer Thema s Dieren Herfst Winter De Bakker Lente Kleur

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli 2016

NIEUWSBRIEF juli 2016 Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen we u op de

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (BSO) Groningenhof CA Helmond Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (BSO) Groningenhof CA Helmond Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang de Sleutel (BSO) Groningenhof 4 5709CA Helmond Registratienummer 130158525 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Helmond Datum inspectie: 02-05-2016

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Aquamarijn (KDV) Turfmarkt AA ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport KDV Aquamarijn (KDV) Turfmarkt AA ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport KDV Aquamarijn (KDV) Turfmarkt 5 8021AA ZWOLLE Registratienummer 199132501 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 10-11-2016 Type onderzoek: Incidenteel

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

GGD: De GGD heeft begin van de zomer de inspecties gehouden in Appelscha en Oosterwolde. We zijn glansrijk geslaagd!

GGD: De GGD heeft begin van de zomer de inspecties gehouden in Appelscha en Oosterwolde. We zijn glansrijk geslaagd! Van Emstweg 30 8426 BV Appelscha. Tel: 0516-431645 Venekoterweg 56 8431 HH Oosterwolde. Tel: 06-12401233 Willem Kroezestraat 6 8434 NN Waskemeer. Tel: 06-57006936 Oktober 2018 Voor u ziet u de nieuwsbrief

Nadere informatie

Inspectierapport De Warrelwind (KDV) Doorsteek BR Zeewolde Registratienummer

Inspectierapport De Warrelwind (KDV) Doorsteek BR Zeewolde Registratienummer Inspectierapport De Warrelwind (KDV) Doorsteek 51 3893BR Zeewolde Registratienummer 130451745 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Zeewolde Datum inspectie: 23-05-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

Inspectierapport K.D.V. Pinokkio Pr. Irenestraat 7 (KDV) Prinses Irenestraat HH ASSEN Registratienummer

Inspectierapport K.D.V. Pinokkio Pr. Irenestraat 7 (KDV) Prinses Irenestraat HH ASSEN Registratienummer Inspectierapport K.D.V. Pinokkio Pr. Irenestraat 7 (KDV) Prinses Irenestraat 7 9401HH ASSEN Registratienummer 294115286 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Assen Datum inspectie: 12-05-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie