U ondersteunt het kenniscentrum Innovatief Aanbesteden binnen het Agentschap voor Innovatie (IWT).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U ondersteunt het kenniscentrum Innovatief Aanbesteden binnen het Agentschap voor Innovatie (IWT)."

Transcriptie

1 Het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie in Vlaanderen (IWT) is op zoek naar een DESKUNDIGE communicatie (m/v) voor onmiddellijke indiensttreding, in contractueel en tijdelijk verband, Dienst: Innovatief Aanbesteden Graad: Deskundige (B1) Standplaats: Koning Albert II Laan 35 bus 16 Contractuele en tijdelijke vacature De betrekking is in het IWT met onmiddellijke ingang vacant gezien het opgelegde projectwerk Het IWT Het IWT Het Agentschap voor innovatie voor wetenschap en technologie in Vlaanderen is een overheidsinstelling die het innovatiebeleid van de Vlaamse regering realiseert. Het IWT maakt deze opdracht waar door financiering, adviesverlening en informatieverstrekking. Het IWT telt een 130 tal personeelsleden. De dienst Innovatief Aanbesteden: Innovatief Aanbesteden creëert een uniek kader waarbinnen de overheid en de bedrijfswereld samen innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen voor specifieke uitdagingen van de overheid. Overheden kunnen hun noden voor innovatie voor het eerst rechtstreeks bespreken met bedrijven. De uiteindelijke innovaties zijn daardoor beter afgestemd op hun specifieke behoeften. Bedrijven krijgen de unieke kans om rechtstreeks samen te werken met overheden rond innovatie. De projecten zullen op termijn ook leiden tot nieuwe markten en veelbelovende niches voor deelnemende bedrijven. Burgers zullen kunnen genieten van een moderne en efficiënte openbare dienstverlening. Bovendien worden maatschappelijke uitdagingen zoals mobiliteit of vergrijzing op een innovatieve manier aangepakt. Vlaanderen krijgt een sterke impuls als kennisregio. Innovatief Aanbesteden moet op termijn bijdragen aan het behalen van de Lissabon-doelstellingen. Daarin wordt bepaald dat 3 % van het BBP naar Onderzoek en Ontwikkeling gaat. De dienst bestaat momenteel uit 4 personeelsleden, allen innovatieadviseurs, die nood hebben aan een degelijke ondersteuning van een deskundige communicatie en informatie. Uw takenpakket U ondersteunt het kenniscentrum Innovatief Aanbesteden binnen het Agentschap voor Innovatie (IWT).

2 Je zorgt voor de communicatie en het beheer van de website ondersteunt de adviseurs in hun dagdagelijkse taken en organiseert evenementen in het kader van het Europees project Je beschikt hiervoor over een goede kennis van MS Office en hebt bij voorkeur ervaring in het beheren van een website. Kennis van html en photoshop is een pluspunt. Concreet: Voor onze website ben jij de helpende kracht die zorgt voor het updaten, onderhoud en opvolging van de website. Je fungeert als tussenpersoon tussen IWT en de Webdesigner alsook de IT-leverancier die instaat voor de webontwikkelingen. Je hebt een vlotte pen en kan aan de hand van gesprekken met de derden, informatie synthetiseren en ter beschikking stellen op de website. Je zorgt voor het uitsturen van mailings naar verschillende doelgroepen. Je bereidt persberichten voor en laat die verspreiden door de communicatiedienst van IWT. Wat verwachten we van je? Je bent een teamplayer en vlot in de omgang. Je beschikt over een bachelor / graduaatdiploma in de richting communicatiewetenschappen of ander mits gelijkwaardige ervaring. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en het Engels. Je kan zelfstandig werken en functioneert goed in team. Je bent flexibel en stressbestendig. Je hebt zin voor initiatief, straalt enthousiasme en dynamisme uit. TECHNISCHE COMPETENTIES een voltooide basisopleiding op niveau van graduaat, bachelor of gelijkwaardig hebben afgerond concrete werkervaring door activiteiten van communicatie en informatieverstrekking, met tevens ervaring in het onderhouden van een website. degelijke kennis van MS software Ervaring met teken- en fotoprogramma s is een pluspunt PERSOONSGEBONDEN COMPETENTIES Betrouwbaarheid en geloofwaardigheid Deze vertaalt zich in integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie. Afspraken worden nagekomen als u uw verantwoorlijkheid opneemt. Samenwerken U werkt binnen één dienst met een zeer gevarieerd takenpakket, waar wegens piekbelasting, termijnen van aflevering en wisselende bezetting ingevolge verloven allerhande, regelmatig moet worden samengewerkt. Deze bijdrage is essentieel, ook wanneer dit niet onmiddellijk van persoonlijk belang is.

3 Voortdurend verbeteren U verbetert voortdurend door gericht te zijn op resultaat en kwaliteit, bereidheid tot voortdurend (bij)leren, en openstaan voor verandering. Klantgerichtheid Werken op de dienst Innovatief Aanbesteden betekent ook werken met interne en externe klanten. Die verwachten betrouwbaarheid, een direct contact, een goed onderbouwd antwoord, en een goede relatie. Resultaatgerichtheid u onderneemt concrete en gerichte acties met het oog op het behalen en/of overstijgen van doelstellingen. Nauwgezetheid u volbrengt uw taken nauwgezet en met zin voor detail, en controleert uw eigen werk. Analytisch denken (probleemanalyse) u duidt een probleem in zijn verbanden. Op een efficiënte wijze gaat u op zoek naar bijkomende, relevante informatie. Beoordelen (synthetisch denken) U vormt zich een opinie of hypothese over toestanden, gegevens of werkwijzen, bedenkt de eventuele samenhang met andere toestanden, gegevens of processen waarvoor de dienst verantwoordelijk is, trekt conclusies, en breng die ter bespreking aan. Plannen u brengt structuur aan in uw tijdsbesteding en stelt prioriteiten bij het aanpakken van taken of problemen. ONS AANBOD de tewerkstelling gebeurt op contractuele basis en heeft een maximumduur van 2 jaar. uw verdienste wordt vastgesteld in functie van uw vorige nuttige ervaring, vertrekkend in schaal B111 van deskundige bij de Vlaamse overheid (aan de huidige index tussen 2.235,68 en 3.281,14 bruto/maand, eventueel aangevuld met haard- of standplaatstoelage: zie loonaanbod). in de graad van deskundige (rang B1) heeft u, aangezien het een contractuele betrekking betreft, geen functionele loopbaan. u hebt recht op maaltijdcheques (7 per dag) uw woon-werkverkeer met het openbaar vervoer is gratis alsook de hospitalisatieverzekering voor uzelf, uw partner en inwonende kinderen het IWT is een dynamische organisatie die oog heeft voor vernieuwing en permanent de verbetering van haar dienstverlening nastreeft. u krijgt ruime mogelijkheden betreffende vorming, bijscholing en de ondersteuning met moderne ICT. de werkdruk kan hoog zijn, maar er is mogelijkheid om de combinatie privé-werk zo optimaal mogelijk te laten verlopen: zo bieden wij u 35 dagen verlof per jaar en een systeem van glijdende werktijden. Tijdens de schoolvakanties is er een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.verder kunt u voor uw ziek kind gratis beroep doen op een oppasdienst. Er is een mogelijkheid om met verminderde prestaties te werken, maar echter beperkt tot 1/5 de vermindering (80%-werkregime).

4 DE SELECTIEPROCEDURE Het IWT wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.de selectieprocedure voor deze contractuele betrekking gebeurt overeenkomstig de regeling in het personeelsstatuut van de Vlaamse overheid. Toelatingsvereisten met betrekking tot de deelname aan de selectieprocedure De selectie is voorbehouden aan sollicitanten die aan de hierna gestelde diplomavereisten en de overige voorwaarden voldoen. Andere personen mogen zich niet inschrijven voor deze selectie. De voorwaarden zijn : u bent onderdaan van de Europese Unie. u bezit op het ogenblik van de kandidaatstelling over een diploma van gegradueerde (hoger onderwijs van het korte type, bachelor, of gelijkwaardig).u kan eveneens deelnemen, wanneer u: uw diploma vroeger behaalde onder een andere benaming, die echter gelijkgesteld wordt met één van de vermelde diploma s; uw diploma in het buitenland behaalde, wanneer dit krachtens internationale overeenkomsten of krachtens wet of decreet, gelijkwaardig wordt verklaard met één van de hierboven vermelde diploma s of erkend werd overeenkomstig de bij de KB's van 6 en 22 mei 1996 vastgelegde procedure, waarbij de bepalingen van de Europese richtlijnen betreffende een algemeen stelsel van erkenning van diploma s in aanmerking worden genomen; uw diploma behaalde in het Frans of het Duits (dus uitgereikt overeenkomstig de decreten van de Franse en Duitstalige Gemeenschap); in dit geval moet u wel eerst u kennis van het Nederlands bewijzen door middel van een door Selor uitgereikt taalbrevet daarenboven bewijst u bij uw inschrijving concrete kennis en of werkervaring, door actviteiten van communicatie, informatieverstrekking en websitekennis. Bewijs van voldoen aan deze deelnamevereisten U bewijst dat u voldoet aan de hiervoor vermelde deelnamevereisten bij uw kandidaatstelling. De bewijzen moeten aan het IWT worden overgemaakt uiterlijk op 31 januari 2013, anders is uw kandidatuur niet meer ontvankelijk. Het voldoen aan deze deelnamevereisten wordt beoordeeld door het IWT. Mogelijke beperking van het uiteindelijk aantal deelnemers Het aantal deelnemers tot de eigenlijke selectieprocedure kan bij deze gelegenheid worden beperkt tot max.10 op grond van de classificatie van de deelnemers op basis van de informatie verstrekt door de kandidaat op het kandidaatstellingsformulier. Indien na toepassing van de diplomavereiste meer dan 10 kandidaten overblijven, kan de groep beperkt worden door toepassing van het volgend criterium: de mate van de allroundkennis en de kennis van onderhoud van websites in het bijzonder. De eigenlijke selectie Selectie op CV: De eerste selectie gebeurt op basis van het CV (beperking in aantal: zie hierboven).

5 Mondelinge proef Het tweede selectiegedeelte bestaat uit een mondelinge proef, namelijk een jurygesprek waarbij verder ingegaan wordt op vaktechnische en generieke competenties, ervaring en motivatie. Daarenboven wordt een praktische proef voorzien, waarvoor de nodige voorbereidingstijd zal voorzien worden.. Rangschikking De rangschikking wordt opgemaakt door de jury. De wervingsreserve Er is geen wervingsreserve bij deze selectieronde. Indiensttreding De indiensttreding moet snel volgen op de uitslag van de selectie, ten einde de werking van de dienst Innovatief Aanbesteden niet te storen. MEER WETEN? Voor bijkomende informatie i.v.m. de selectieprocedure kunt u contact opnemen met Dirk Van de gaer, HR-Beheerder Koning Albert II Laan 35 bus 16 Tel. : / dvdg@iwt.be Voor bijkomende informative over de eigenlijke functieinhoud contacteert u best Christophe Veys Coördinator - Jurist Kenniscentrum Innovatief Aanbesteden IWT - Agentschap voor Innovatie Tel: +32.2/ cve@iwt.be url: Solliciteren? Om te solliciteren vult u het kandidaatsstellingsformulier in dat u kan vinden op of kan aanvragen op de personeelsdienst (tel 02/ ) Stel u kandidaat voor 31/01/2013 (d.i de datum van de poststempel op de brief, de datumstempel van de fax of de datering van de verzonden mail). De adressen daartoe zijn: Koning Albert II Laan 35 bus 16, 1030 Brussel of via aan aanwervingen@iwt.be. Adresseer ter attentie van Mevr. Veerle Lories, Administrateur-generaal IWT. Vergeet niet bij te voegen: een afschrift van uw diploma.

6 Let op: De selecties voor de jury zullen plaatsvinden op woensdag 6 februari 2013.

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V)

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) De Raad voor Vergunningsbetwistingen werft aan in contractueel dienstverband met een contract van 3 jaar: GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) Niveau: Graad: Standplaats: C Medewerker Koning Albert II-laan 35, 1030

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046 SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen Vacaturenummer 2014_046 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht :

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht : 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be.

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be. SELECTIEREGLEMENT Deskundige Functionele Ondersteuning (M/V) Statutaire functie, rang B1 Graad: deskundige Departement Financiën en Begroting Afdeling Applicaties Standplaats Brussel Selectienummer 20597

Nadere informatie

VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V)

VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V) Afdeling: Waterbouwkundig laboratorium Beleidsdomein: Mobiliteit en Openbare

Nadere informatie

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie Controleagent Vacaturenummer 2014_047 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij Markt- en inkomensbeheer B1 Deskundige

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

DESKUNDIGE PLANNING EN ORGANISATIE (CONTRACT VAN 1 JAAR, MET MOGELIJKHEID TOT VERLENGING)

DESKUNDIGE PLANNING EN ORGANISATIE (CONTRACT VAN 1 JAAR, MET MOGELIJKHEID TOT VERLENGING) De afdeling Naric & Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt voor het team Examencommissie secundair onderwijs een contractuele DESKUNDIGE

Nadere informatie

APPLICATIEBEHEERDER (M/V)

APPLICATIEBEHEERDER (M/V) Het intern Verzelfstandigd Agentschap Centrale Accounting werft aan in contractueel dienstverband: APPLICATIEBEHEERDER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Systeemexploitatie Financiën

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen Afdeling: Koninklijk Museum

Nadere informatie

Vakverantwoordelijke wiskunde (gedetacheerde leerkracht)

Vakverantwoordelijke wiskunde (gedetacheerde leerkracht) Vakverantwoordelijke wiskunde (gedetacheerde leerkracht) Master diploma Functieomschrijving AHOVOKS Sint-Joost-ten-Node Contractueel bepaalde duur Voltijds De Examencommissie zoekt een vakverantwoordelijke

Nadere informatie

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers.

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers. SELECTIEREGLEMENT Dossierbehandelaar (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Antwerpen Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij Selectienummer

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC De afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt een contractuele STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

Nadere informatie

HELPDESKBEHEERDER. De vacature situeert zich binnen de helpdesk WebEDISON van de afdeling ICT.

HELPDESKBEHEERDER. De vacature situeert zich binnen de helpdesk WebEDISON van de afdeling ICT. Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) van het Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming zoekt 1 contractuele HELPDESKBEHEERDER Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Entiteit Agentschap voor

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V)

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE)

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in BRUSSEL zoekt 14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Contractueel onbepaalde duur Functieomschrijving Heb je interesse

Nadere informatie

analist ontwikkelaar / programmeur

analist ontwikkelaar / programmeur 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Projectmanager Infrastructuur

Projectmanager Infrastructuur Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

Aanwervingsbrochure. Fondsenwerver. Contractueel onbepaalde duurvoltijds

Aanwervingsbrochure. Fondsenwerver. Contractueel onbepaalde duurvoltijds Aanwervingsbrochure Fondsenwerver Contractueel onbepaalde duurvoltijds - weddenschaal A1a-A3a 1 2 Kennismaking met M M brengt gisteren, vandaag en morgen samen in een publieksgericht museum. M is een platform

Nadere informatie

GEGEVENSBEHEERDER VAN

GEGEVENSBEHEERDER VAN FUNCTIEBESCHRIJVING - SELECTIEREGLEMENT Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: GEGEVENSBEHEERDER VAN VERKEERS- EN ANDERE MOBILITEITSGERELATEERDE GEGEVENS

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

een wervingsreserve stafmedewerker online communicatie,

een wervingsreserve stafmedewerker online communicatie, EXAMENREGLEMENT 1 Selectieprocedure voor contractuele werving en op termijn mogelijks statutaire benoeming via 0. Ter situering een wervingsreserve stafmedewerker online communicatie,. Dit selectiereglement

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V)

DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V) De Managementondersteunende diensten (MOD) van het departement Onderwijs en Vorming werft aan in contractueel verband : DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V) Vlaams ministerie van Onderwijs

Nadere informatie

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V)

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband met een contract van onbepaalde duur : STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Beleidsdomein: Afdeling: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Projectbeheerder HRM. Contractueel Niveau: B Rang: B111 Graad: deskundige Met standplaats: Brussel Vacaturenummer: VMSW/2019/CO/B/03

Projectbeheerder HRM. Contractueel Niveau: B Rang: B111 Graad: deskundige Met standplaats: Brussel Vacaturenummer: VMSW/2019/CO/B/03 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt een Projectbeheerder

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER

Nadere informatie

VLAAMSE RAAD VOOR WETENSCHAP EN INNOVATIE VACATURE VOOR NAVORSER A2 (M/V) 1. Vacature

VLAAMSE RAAD VOOR WETENSCHAP EN INNOVATIE VACATURE VOOR NAVORSER A2 (M/V) 1. Vacature VLAAMSE RAAD VOOR WETENSCHAP EN INNOVATIE VACATURE VOOR NAVORSER A2 (M/V) 1. Vacature De Vlaamse Raad voor Wetenschap en Innovatie wenst ter ondersteuning van de stafdienst van de Raad één navorser (A2)

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Administratief ondersteuner aanbesteding en gunning

Administratief ondersteuner aanbesteding en gunning Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V)

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) De afdeling Monitoring en Studie van het departement Landbouw en Visserij werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

JURIST (M/V) Het Agentschap Zorginspectie werft aan voor een tijdelijk contract: FUNCTIECONTEXT JE TAKENPAKKET

JURIST (M/V) Het Agentschap Zorginspectie werft aan voor een tijdelijk contract: FUNCTIECONTEXT JE TAKENPAKKET Het Agentschap Zorginspectie werft aan voor een tijdelijk contract: JURIST (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Diensten van de Administrateur-generaal Welzijn, Volksgezondheid en

Nadere informatie

BACK-UPSECTORVERANTWOORDELIJKE

BACK-UPSECTORVERANTWOORDELIJKE BACK-UPSECTORVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK (M/V) Schoonmaak jouw ding? Kenmerken van de functie De functie van back-up sectorverantwoordelijke situeert zich binnen de afdeling Regionale Dienstverlening.

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V) Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Welzijn, Volksgezondheid

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT AHOVOKS)

DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT AHOVOKS) De afdeling Hoger Onderwijs van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS) zoekt een statutaire DESKUNDIGE: ORGANISATOR EXAMENS (HORIZONTALE MOBILITEIT

Nadere informatie

ICT Projectleider Open Data

ICT Projectleider Open Data /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider

Nadere informatie

IT MEDEWERKER. 1. Functiecontext. 2. Je takenpakket

IT MEDEWERKER. 1. Functiecontext. 2. Je takenpakket MDK Het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AMDK): IT MEDEWERKER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau:

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt tijdelijk een deskundige

Nadere informatie

Medewerker personeel (M/V)

Medewerker personeel (M/V) Het ministerie Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed werft aan in statutair dienstverband: Medewerker personeel (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Management ondersteunende

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER

Nadere informatie

2 jobstudenten baliebediende

2 jobstudenten baliebediende / Departement Cultuur, Jeugd en Media werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten baliebediende Afdeling: Waarborgen en beheren Alden Biesen Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd en Media Standplaats:

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

ONDERZOEKSMEDEWERKER DYNAMISCHE VERKEERSMODELLEN

ONDERZOEKSMEDEWERKER DYNAMISCHE VERKEERSMODELLEN FUNCTIEBESCHRIJVING - SELECTIEREGLEMENT Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: ONDERZOEKSMEDEWERKER DYNAMISCHE VERKEERSMODELLEN (M/V) Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem gaat over

Nadere informatie

TER ONDERSTEUNING VAN DE JURIDISCHE DIENST

TER ONDERSTEUNING VAN DE JURIDISCHE DIENST Het Departement Werk en Sociale Economie is op zoek naar één : JOBSTUDENT (M/V) TER ONDERSTEUNING VAN DE JURIDISCHE DIENST Entiteit: Departement Werk en Sociale Economie - Afdeling Juridische Diensten

Nadere informatie

ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (ALGEMENE KWALIFICATIE) (M/V) ALLE UNIVERSITAIREN, ECONOMEN, JURISTEN, INDUSTRIEEL INGENIEURS,...

ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (ALGEMENE KWALIFICATIE) (M/V) ALLE UNIVERSITAIREN, ECONOMEN, JURISTEN, INDUSTRIEEL INGENIEURS,... ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (ALGEMENE KWALIFICATIE) (M/V) ALLE UNIVERSITAIREN, ECONOMEN, JURISTEN, INDUSTRIEEL INGENIEURS,... MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP, DE VLAAMSE WETENSCHAPPELIJKE INSTELLINGEN

Nadere informatie

A1 / adjunct van de directeur. Organisatieondersteuning

A1 / adjunct van de directeur. Organisatieondersteuning Vacature Organisatieondersteuning Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale,

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een vakexpert bouw Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: A Rang: A Graad: TPAD (Technisch pedagogisch adjunct

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Kennismanager Infrastructuur

Kennismanager Infrastructuur Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER BEMIDDELING (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER BEMIDDELING (M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSMEDEWERKER BEMIDDELING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Algemeen Beleid Mobiliteit

Nadere informatie

1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V)

1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V) SELECTIEREGLEMENT 1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V) statutaire functie, niveau A graad Adjunct van de directeur standplaats Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 6, 1000 Brussel Afdeling

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO!

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO! Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

Examinator/Toetsontwikkelaar Engels (gedetacheerde leerkracht)

Examinator/Toetsontwikkelaar Engels (gedetacheerde leerkracht) De Examencommissie voor het Secundair Onderwijs van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt een: Examinator/Toetsontwikkelaar Engels (gedetacheerde leerkracht)

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C - contractueel Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Functiebeschrijving en selectiereglement / Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Dossierbeheerder Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Arenbergstraat 9, 1000 Brussel /

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Het Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid werft aan in contractueel dienstverband (contract van 1 jaar): 2 (m/v)

Het Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid werft aan in contractueel dienstverband (contract van 1 jaar): 2 (m/v) Het Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid werft aan in contractueel dienstverband (contract van 1 jaar): 2 (m/v) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Stafdienst van de

Nadere informatie

/ vacature /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/ vacature ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / vacature Het Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband (contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2016): Medewerker Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden Beleidsdomein Niveau

Nadere informatie

JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V)

JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V) Het Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid werft aan: JOBSTUDENT PROTOCOL (M/V) Afdeling: Kanselarij Beleidsdomein: Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Standplaats: Brussel Aantal:

Nadere informatie

De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V)

De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V) De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V) Afdeling Niveau Graad Standplaats Informatie en Communicatie C

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Agentschap voor Facilitair Management

Agentschap voor Facilitair Management SELECTIEREGLEMENT Teamhoofd Strategische Inkoop (M/V) Afdeling klanten en ondersteuning statutaire functie, rang A2 graad: adviseur standplaats: Brussel Selectienummer: 15138 1. Functiecontext Het (AFM)

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie