CAMPERS Slim reizen, all inclusive.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CAMPERS 2015. Slim reizen, all inclusive."

Transcriptie

1 CAMPERS 2015 Slim reizen, all inclusive.

2 AVONTURIERS GEBRUIKEN GEEN ZIJ DUIKEN IN DE NATUUR NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonder wil, zoekt het in het onbekende. Niet in reisbrochures maar op landkaarten. Ware avonturiers vinden we maar op één weg: die van zichzelf. Vrijheid is, daar naar toe rijden waar het mooi weer is. Misschien zonder te weten waar dat is, tot dat het plotseling daar is. Voor het raam of ergens aan de horizon. Dan willen we meer. Meer natuur, meer oorsprong, meer vrijheid. Elke dag nieuwe landschappen en ontdekkingen. Vandaag in de bergen, morgen in de branding en elke avond in je eigen bed. Altijd volop in het leven. Aan het eind zal alleen nog één vraag open blijven: waar gaan we de volgende keer naar toe?

3

4 GLOBETROTTERS GEBRUIKEN GEEN ZE HOUDEN VAN DE WERELD ONDER HUN VOETEN BEWEGING, SPELEN, RUIMTE. Carado betekent bewegingsvrijheid. In elk op zicht. Voor het avontuur en de avonturiers. Als paar of gezin: u hoeft nergens op te besparen. Niet op een goede nachtrust noch op een goed gesorteerde kledingkast. Intelligente ruimte concepten zorgen voor ruimte en flexibiliteit. In de badkamer, bij het koken en voor uw gasten. Met de grote ramen hoeft u niets van de zonsondergang te missen. En s nachts plaatst de LED ambiance verlichting alles in het juiste licht: de meubels in Calmar Imperial decor. De stijlvolle vloer in Oak Select. En natuurlijk het royale interieur, dat voor alles zeer open is: de benen van de vloer, koken voor vrienden en familie en spontane gezellige spelletjes avonden. Kortom: iets voor u.

5

6 DE MODELLEN 2015 INHOUD T 132 T 334 [ ] [ DWARSBED ACHTER Gemakkelijk ligcomfort voor twee personen boven de ruime garage achter optioneel is de zitgroep eenvoudig om te bouwen tot derde slaapplaats. ] 598 T T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] [ ] FRANS BED Groot tweepersoonsbed in de lengte achter met elegante vorm en hele individuele charme met daarnaast een extra grote badkamer en een hoge kledingkast T 339 [ ] QUEENSBED Pure bewegingsvrijheid in het elegante slaapgedeelte met ruimte badkamer en daarbij de optie, dat het luxe reizen dankzij zitgroep en hefbed (in T 449) uitgebreid kan worden naar 5 slaapplaatsen.

7 T 337 T 447 A A T 448 ] A 361 [ [ ] EENPERSOONSBEDDEN Royale ruimte oplossingen om van te dromen met bijzonder hoog slaapcomfort in de grote eenpersoonsbed den in de lengte, die zich naar wens tot een imposant tweepersoonsbed laten veranderen. ALKOOF Gezinsvriendelijk ruimtewonder met stapel- of tweepersoonsbed achter en een tot bed om te bouwen zitgroep bovendien een groot ligvlak in de klapbare verwarmde alkoof boven de cabine. HIGHLIGHTS Hoge kwaliteit en slimme details vormt u zich een eerste indruk van de omvangrijke standaarduitvoering van de Carado campers evenals van uw individuele uitbreidingsmogelijkheden!

8 DE T-MODELLEN

9 VOERTUIG VOOR HET LEVEN Wie de wereld veroveren wil, kan elke dag ergens anders wakker worden. In je eigen bed. In je tweede huis. Altijd goed uitgerust voor een nieuw avontuur. Geen roomservice, animator of lounge. Maar wel zonsondergangen op je eigen strand, de hele familie rond een kampvuur, de sterren tellen. Dat is vrijheid. Dat is het ware leven. Dat is het Carado gevoel. Kortom alles voor een avontuurlijke vakantie. Eenvoudig, hoogwaardig en slim. Geen snuisterijen, maar het essentiële in uitstekende kwaliteit.

10 DWARSBED ACHTER CARADO CLEVER 01 Attractief en zeer royaal de grote zitgroep met halve dinette, extra brede zitbank en draaibare cabinestoelen. Hier in bekledingstof Casella. 02 Enorme bergruimte met grote deur in de garage onder de dwarsbedden van de T 132 en T 334 bergt u ook lastige bagagestukken moeiteloos op. T 334 T 132 T 132 [ ] 598 T 334 [ ] Alles onderbrengen, alles goed bereikbaar in de Carado systeem keuken met nog meer bergruimte en werkvlakken. 04 Royaal ligvlak in een handomdraai wordt de zitgroep van de T 334 een 210 x 115/65 groot bed. 05 Slaapplaats tot maximaal vijf personen hier met het handige hefbed boven de tot bed om te bouwen zitgroep in de T Laag slapen en veel ruimte onder het comfortabele dwarsbed schuilt een royale garage. En in de T 132 is in de bedkasten een extra kledingkast geïntegreerd. 02

11

12 FRANS BED CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Comfortabel en nonchalant het woongedeelte van de T 135 met 4-persoons zitgroep in bekledingsstof Casella en bijzonder veel been- en bewegingsvrijheid. 02 Ruim woongedeelte, gemoedelijke slaaphoek en een hoge, royale kledingkast in de T 345 vormt het interieur een harmonische eenheid. 03 Alles bij de hand het open keukengedeelte met groot werkvlak, geïntegreerde koelkast, dakkasten met LED spots en extra veel bergruimte. 04 Gemakkelijk en veelzijdig de comfort badkamer in de hoek met hoekwasbak en grote afscheidbare douche Ongestoord slaapgenot met hoofd- en beenvrijheid in afgeschermde privesfeer gordijnen aan de ramen en naar het woongedeelte zorgen voor privacy bij het Frans bed.

14 06 Zes comfortabele zitplaatsen of twee extra slaapplaatsen de optioneel tot bed om te bouwen zitgroep met brede grote zitbank, hier in de T Optioneel maximaal zes slaapplaatsen dankzij het grote hefbed en de om te bouwen zitgroep kunnen in de T 348 tot zes personen gemakkelijk overnachten. 08 Kreukvrij en goed gesorteerd alles wat in hoge kledingkast van de T 345 hangt, is door de beweeglijke kledingstang gemakkelijk toegankelijk. 09 Comfortabel koken, gemakkelijk opbergen de nieuwe L-keuken in de T 348 met groot werkoppervlak en ruime onderkasten.

15

16 QUEENSBED CARADO ELEGANCE 01 T 339 [ ] T 449 T T 449 [ ]

17 05 01 Alles bijdehand direct onder het queensbed van de T 339 en T 449 bevindt zich een enorme bergruimte. Voor alles, wat u bijdehand wilt hebben. En nog veel meer. 02 Slimme bergruimte schoenen en andere kleinigheden hebben vanaf nu een vaste plaats in de praktische dubbele bodem onder het podest van de T 339 en T Ook s nachts veel beenvrijheid met de uittrekbare lattenbodem verlengt u het queensbed in de T 339 naar 190 cm. 04 Pure bewegingsvrijheid het aanzienlijke slaapgedeelte achter in de T 339 en T 449 met het uittrekbare, gemakkelijk van drie zijde toegankelijke queensbed. 05 Comfort aan boord optioneel biedt het royale woongedeelte de ruimte voor televisie genot zoals thuis Toegankelijk naar behoeften de comfortabele ruime badkamer in de hoek maakt zowel de scheiding van de badkamer/wc en douche als ook een complete afscheiding van het woongedeelte mogelijk.

18 EENPERSOONSBEDDEN CARADO COMFORT T 337 T [ ] T 447 T Dag en nacht plaats voor zes de T 447 met groot optioneel tot bed om te bouwen zitgroep en brede zitbank. Als extra optie zorgt het hefbed boven de zitgroep voor nog 2 slaapplaatsen. 02 Uitvoerig en praktisch het slaapgedeelte van de T 447 met opstap tussen de bedden en een verbindingskussen ter hoogte van het bovenlichaam. 743 T 448 T [ ] 03 Ruimte voor gemoedelijkheid de grote eenpersoons bedden achter in de T 337, T 447 en T 448 laten zich optioneel tot een groot doorlopend ligvlak verbinden. 04 Goede toegang tot de kledingkast de kledingkasten onder de eenpersoonsbedden zijn niet alleen groot, maar ook zeer goed toegankelijk. Zoals hier te zien in de T 447.

19

20 05 06

21 05 Gemakkelijk en praktisch de handige klep aan de zijkant, net naast de deur, van de zitbank in de T 447 en T 448 is perfect om kleinigheden op te bergen zowel van binnen als van buiten. 06 Overal entertainment de optionele tv houder is uittrekbaar en kan 180 gedraaid worden. Zo wordt het bed een tweepersoons zetel Betreden en je thuis voelen het woongedeelte van de T 448, met 190 cm stahoogte en het optionele hefbed. 08 Hier geeft koken plezier de hoekkeuken in de T 448 met groot werkvlak, extra diepe schuifladen en 113 l koelkast. Optioneel: de 167 l koelkast met apart vriesvak en AES functie (hier afgebeeld) Optie voor meer het 140 cm brede hefbed in de T 447 en T 448 biedt hoog slaapcomfort voor twee personen.

22 DE A-MODELLEN

23 WIE OMHOOG GAAT, SLAAPT DIEP Nog meer Carado voor nog meer avonturen. En voor de gehele familie. Bij onze alkoof modellen gaat men voor het slapen omhoog. Of in het tweepersoonsbed. Of in het stapelbed. Wat u maar wilt. In de standaard verwarmde alkoof geniet u ook in de winterse periode van zomerse temperaturen. De keuken zorgt voor veel bewegingsruimte en extra diepe bergruimte. Ga spontaan elk weekend met maximaal zes personen weg. Hier vindt ieder een plek. Bij het slapen, bij het pauzeren en als men onderweg is. Blijft alleen de vraag: wie mag s morgens als eerste in de badkamer?

24 ALKOOF CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Van eten tot slaapplaats de vier zitplaatsen van de dinette in de A 361 kan in een handomdraai in een extra slaapplaats veranderd worden. 02 Zodat niets ontbreekt speciaal op de behoefte van gezinnen afgestemd, controleert Carado elk alkoof model op functionaliteit en efficiency. Talrijke opbergmogelijkheden bieden plaats aan uw reisbagage. Zoals hier in de zitkasten van de zitgroep. 03 Familieporties makkelijk gemaakt de bewegings vriendelijke keuken van de A 461 met extra diepe bergruimte, groot werkoppervlak, bakoven (optie) en daar tegenover de aparte 167 l koelkast (optie).

25

26 04

27 Plaats voor de hele familie alle Carado alkoof modellen bieden standaard tot maximaal zes slaapplaatsen en een grote dinette. De A 461 (hier afgebeeld) biedt met een extra dinette plaats aan 2 personen. 05 Niet alleen voor kinderen uiterst royaal de 80/85 x 210 cm grote stapelbedden achter in de A 461 maar ook volwassenen kunnen hier probleemloos uitrusten. 06 Van XS tot XL - de kledingkast van onze alkoof modellen (hier in de A 461) biedt ruimte aan de vakantie garderobe van een heel gezin. 07 Plaats voor meer klap het onderste bed van het stapelbed omhoog in de A 361 en A 461, om zo nog meer bergruimte te creëren. Voor een fiets of andere grote bagagestukken Eerste klas slaapgedeelte de verwarmde klapbare alkoof met zijn hoogwaardige schuimmatras en een ligvlak 160 x 210 cm.

28 VOOR AVONTURIERS IS ER SLECHTS ÉÉN VANDAAG EN MORGEN KWALITEIT TOT IN DE KLEINSTE DETAIL Comfort ontstaat niet door het gigantische. Veel meer door de kleine extra s, die ons altijd weer verrassen. Bij Carado zijn ze zelfs standaard. Zoals de draaibare Captain-Chair stoel in de cabine, de decente LED ambiance verlichting in de dakkasten, maar ook de hordeur bij de ingang. Wij kunnen u hier nog meer vertellen, maar is er dan nog iets om u over te verbazen? Op uw verzoek zorgen wij ook voor grote verrassingen. Misschien met een markies tegen zonneschijn of een regendouche. Of met een hefbed, dat zich gemakkelijk laat zakken. Dit en nog veel meer details maken het Carado Feeling compleet.

29

30 HIGHLIGHTS 2015 De perfecte functionaliteit en het comfort van uw Carado camper zijn het resultaat van een veelvoud aan hoogwaardige opbouw- en uitvoering kenmerken. Hier klopt de kwaliteit zowel in het grote als in detail. Om uw geheel persoonlijke voorkeur te verwezenlijken, staan naast de vele standaard highlights een brede keuze aan opties ter beschikking. Beslis u zelf, waar u keuze ligt. Verwezenlijk met ons modellen programma 2015 uw individuele wens: nu bij uw Carado dealer. HOOG RIJCOMFORT Het standaard breedspoor chassis van de Carado camper zorgt voor een optimale wegligging en een veilige rijverhouding zonder schommelen van het voertuig. Een aangenaam verschil wat bij iedere kilometer merkbaar is. DAG EN NACHT GOED ZICHTBAAR Voor meer veiligheid op elke reis zorgt het in de koplamp geïntegreerde dagrijlicht. VRIJ UITZICHT NAAR DE HEMEL Het optionele panorama dak boven de cabine zorgt in het woongedeelte van de T modellen voor nog meer licht en extra beluchting. Standaard met: muggengaas en verduisteringsplissee VERFRISSINGEN ALTIJD BIJ DE HAND In de middenconsole staan handige drankhouders tot uw beschikking, als u onderweg tijdens het rijden iets wilt drinken.

31 GEKOELD HANDSCHOENENVAK Zo is verfrissing nog maar een armlengte van u verwijderd. Zelfs tijdens de reis. CONSTANT ONDERWEG Met de optionele cruise controle, versneld en verlaagd u uw snelheid in een handomdraai. (vraag naar ons Chassis-pakket) BESTUURDER- EN BIJRIJDERSAIRBAG Standaard zorgt de bestuurderairbag voor de nodige veiligheid op de weg. Optioneel kunt u dit vergroten met een bijrijdersairbag (vraag naar ons Chassis pakket) VAKANTIE VOOR DE RUG In de cabine plaats nemen is een prettige ervaring. De ergonomische gevormde stoelen hebben een geweldige vering en kunnen zowel in de hoogte als gekanteld individueel ingesteld worden. FLEXIBELE TV-HOUDER De TV-houder is individueel zwenkbaar en is aan te passen aan uw gewenste TV positie. ENERGIEBESPARENDE LED VERLICHTING De binnenverlichting van de voertuigen is standaard uitgevoerd in modern LED. Dit reduceert het stroomverbruik en verlengt de levensduur van de accu met vele uren. De spots in het woon- en slaapgedeelte zijn zwenkbaar. Voor optimaal leesplezier. DECENTE AMBIANCE VERLICHTING Overdag of s nachts het LED verlichtingssysteem onder de dakkasten zorgt altijd voor de juiste sfeer. FIETS(EN) MEE AAN BOORD Elke dag toeren met je eigen fiets behoort bij een actieve vakantie. Op het optionele fietsenrek van de Carado camper transporteert u heel veilig maximaal 4 fietsen.

32 MARKIES De lichte en elegante markies biedt met zijn 3,5 m resp. 4 m lengte en 2,5 m breedte optimale bescherming tegen zon en regen. BESCHERMING TEGEN VUIL IN DE CABINE De optionele slijtvaste vloermatten zijn voor alle Carado campers verkrijgbaar. De clipbevestiging zorgt dat de matten veilig blijven zitten en voor langdurige bescherming (bestelbaar bij uw Carado dealer) ZITCOMFORT MET VEILIGHEID De in hoogte verstelbare hoofdsteunen van de zitgroep bieden niet alleen extra comfort. Tijdens de reis beschermen ze de reisgenoten in geval van een botsing een belangrijk veiligheidspluspunt. STIJLVOLLE VORMGEGEVEN VERGRENDELING De hoogwaardige kleppen van de dakkasten sluiten passend en gemakkelijk. Deze edel stalen handgrepen vullen als optisch highlight perfect het interieur aan. DIEP DAKKASTEN APARTE GASFLESSENRUIMTE Grote, diep dakkasten bieden extra veel opbergmogelijkheden. Zo wordt het luchtruim in de camper optimaal tigingsbanden staan ze stevig vast zodat u niets hoort. Hier staan u 2 x 11 KG gasflessen veilig. Door de beves- benut, zonder de bewegingsvrijheid te beperken alles Na gebruik kunnen de lege gasflessen eenvoudig en vindt zijn plaats. snel vervangen worden. EENVOUDIG, GEMAKKELIJK, LICHT Dankzij het nieuwe mechanisme laat het hefbed zich kinderlijk eenvoudig zakken en stabiliseert het op speciale opname punten voor een goede nachtrust. Nog meer ligcomfort en goede doorluchting garandeert het matras met honinggraattechnologie, dat bovendien niet zwaar weegt. (T 334, T 447 & T 449) VORSTBEVEILIGING OOK BIJ HET AFVALWATER De afvalwatertank onder het voertuig laat zich optioneel bij alle Carado campers vorstvrij isoleren. Hierdoor wordt voorkomen dat het water bevriest en dat de tanks beschadigd raken.

33 HOOG LIGCOMFORT EN GOEDE NACHTRUST Alle vaste bedden achter zijn standaard uitgerust met hoogwaardige koudschuimmatrassen. Ademendactief, met Aloe Vera behandelde comfort-fit-overtrekken garanderen ze een goede ventilatie en een gezonde, heilzame nachtrust. PLAAGGEESTEN BLIJVEN BUITEN Met geopende deur genieten van de zomeravond? Geen probleem. Dankzij de standaard geïntegreerde hordeur bij de ingangsdeur houdt u, uw camper insectenvrij. AANTREKKELIJKE IN- EN UITGANG De hoogwaardige ingangsdeur van het woongedeelte sluit optisch naadloos aan in het interieur. En ook functioneel blijft er niets meer te wensen over met z n sluitsysteem en de ergonomisch uitgekozen binnenen buitenhandgreep. GEEN KANS OP VOCHTIGHEID Alle voertuigdeuren evenals alle servicekleppen en deuren zijn beschermd met extra afdichting tegen regen en spatwater. Tussen deur en frame kan zo geen vuiligheid binnen dringen en bij kou bevriest niets. ROBUUSTE ALL WEATHER BESCHERMING Hagelwerend, lange levensduur en weersbestendig het sterke Carado verbindingsdak en achterzijde met glasvezelversterkte kunststof (GFK) in combinatie met een 34 mm dikke isolatie in sandwichbouwwijze trotseert het trouw weer en wind. ACCU MET LANGE LEVENSDUUR De standaard ingebouwde gel accu onder de bijrijdersstoel verzorgt de installaties van de woonruimte trouw met energie. Deze is onderhoudsvrij, heeft een lange levensduur en hoeft niet bijgevuld te worden. VOOR MEER HOOFDVRIJHEID In de campers met een hefbed kan het podest heel eenvoudig verwijderd worden. Voor meer stahoogte in het woongedeelte. ONGESTOORD GENIETEN VAN FRISSE LUCHT Juist in de zomer verlangen we naar frisse lucht zowel dag als nacht. Met de geïntegreerde muggenrollo in het panorama dakluik verklaart u, uw camper als insectenvrije zone. Optimale verduistering op ieder moment biedt de verduisteringrollo.

34 EXTRA WARMTE IN DE ALKOOF Doordacht geplaatste warme luchtopeningen zorgen ervoor, dat de alkoof steeds goed verwarmd is. Daarmee is een perfecte Feel-good klimaat gegarandeerd. EEN PLAATS VOOR SCHOENEN In de zijkant van de zijwaartse zitbank bevindt zich een praktische klep. Deze is vanaf de ingang eenvoudig bereikbaar en is ideaal voor een makkelijke schoenenwissel bij het in- en uitstappen. PLAATS VOOR VIJF PASSAGIERS Optioneel kan de zitbank bij de ingangsdeur (modellen T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) tot een vijfde zitplaats met geïntegreerde veiligheidsgordel veranderd worden. PLAATS VOOR IETS OMVANGRIJKS In de grote garage achter bij de indelingen T 132, T 334, T 337, T 447, T 448 vinden fietsen, campingmeubels en andere grote bagagestukken moeiteloos een plek. DRIEDELIG, SPORTIEF, SERVICEVRIENDELIJK Modern design is niet het enige, wat de nieuwe achterlichten met zich meebrengen. Een beschadigd achterlicht element of houder kan ook los van elkaar vervangen worden. Hierdoor bespaart u zich uitgebreide en dure reparaties uit. KOELKAST Optioneel staat voor u een keuken met een extra grote koelkast ter beschikking: 167 l en een apart vriesvak van 23 l met AES functie. (Deze optie is modelafhankelijk. Vraag hier na bij uw dealer) ZO IS KOKEN LEUK Het 3 pits kooktoestel biedt plaats aan meerdere grote pannen. De glasafdekking dient desgewenst als extra werkoppervlak. De stabiele, omhoog te klappen rooster en de afneembare knoppen maken het reinigen kinderlijk eenvoudig. SPOELEN MET EEN HOGE WATERKRAAN Dankzij de hoge waterkraan is het afwassen van grote pannen en keukengerei geen probleem. Hoger vaatwerk kan zo ook gemakkelijk gevuld worden. Bovendien is de spoelbak met zijn glazen afdekking in een handomdraai te gebruiken als werkvlak.

35 PRAKTISCHE KLEDINGKAST UITTREK Wat helemaal achteraan hangt, komt zo snel te voorschijn. Eenvoudig de kleding uit de kast halen en pakken. GOED OPGERUIMD Onder de eenpersoonsbedden van de modellen T 337, T 447 e T 448 wacht een kledingkast op uw vakantie garderobe. Ruim en gemakkelijk toegankelijk. MET DUBBELE BODEM In de modellen T 334, T 339, T 447 en T 449 vinden kleinigheden zoals schoenen vanaf nu een vaste plek: de bergruimte in het podest. VERLENGDE LATTENBODEM Met een enkele beweging verlengt u het queensbed in de T 339 naar een lengte van 190 cm. LED PLAFONNIÈRE De spaarzame LED lamp zorgt voor een aangenaam, warm licht. Tezamen met de ambiance verlichting van de dakkasten tovert u behaaglijke sfeer in het gehele woongedeelte. VERSCHUIVEN, DRAAIEN, LATEN ZAKKEN De tafel in de L zitgroep van de T 447 en T 449 kunt u in alle richtingen verschuiven en zelfs 180 draaien. En s avonds laat u hem zakken om zo de zitgroep in een extra bed om te bouwen. STIJLVOL EN KLEURECHT - NA JAREN Dankzij de bekledingsstof slaan de meubels zelfs na een aantal jaren nog een goed figuur. Niet alleen vanwege hun vervaardiging maar ook doordat het tegen verkleuring beschermd is. ELEGANT AERODYNAMISCH Met zijn sportieve design verhindert de nieuwe kap van de T modellen onnodige luchtweerstand en past het optisch perfect bij de frisse look van het Fiat chassis. De genoemde prijzen en technische gegevens zijn onder voorbehoud van eventuele druk- en zetfouten.

36 WAAR PROFESSIONALS WORDEN AVONTURIERS GEBOREN WAAR ALLES BEGINT In het unieke landschap Sachsen staat één van de modernste productiebedrijven. Hier in Neustadt verwerkelijken wij onze hoogste doel: hoogwaardige campers tegen gunstige prijzen. Dagelijks vervaardigen ons team op de 450 m lange productiestraat tot 28 voertuigen. Inclusief de meubels, daken en zijwanden. Meerdere kwaliteitscontrole zorgen er tijdens de productie al voor, dat elke caravan en camper aan onze hoge standaards voldoet. Geheel in de traditie van de Erwin Hymer group.

37

38 ONTDEKKERS GEBRUIKEN GEEN ZE HEBBEN DE HELE HEMEL WAT LANGER BLIJFT De een wilt avontuur, de ander alleen rust. Maar een ding willen ze allemaal: genieten van hun vakantie. Ledereen zoekt naar een plus aan comfort, kwaliteit en service. Ook bij het caravannen. Hierop kunnen we alleen zeggen: Welkom bij Carado. Toegegeven, wij bieden u geen All-Inclusive pakket voor een paar dagen of een week. Maar voor een aantal jaren. met eerste klas reiscomfort, ongeacht waar u naar toe gaat. Met kwaliteit, die u niet kunt boeken, maar alleen kan bezitten. En met een Europees service netwerk, voor snelle en ongecompliceerde oplossingen. Vraagt u maar aan één van de c.a 7000 camperaars, die ons in 2013 genomineerd hebben voor de Gesamtsieger van de König Kunde Awards (waarderingsprijs van het vakblad Promobil). Carado zorgt voor onvergetelijke ervaring. Wanneer en waar u maar wilt.

39

40 THUIS IS WAAR JE, JE GOED VOELT. WAAR DIT OOK IS Art.-Nr NL Carado Nederland Papendrecht Een onderneming van de Erwin-Hymer-Group

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

KAMPEERAUTO'S 2016 NEDERLAND

KAMPEERAUTO'S 2016 NEDERLAND KAMPEERAUTO'S 2016 NEDERLAND AVONTURIERS HOEVEN GEEN ZIJ WILLEN GOLVEN VAN PASSIE NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures, maar op

Nadere informatie

Caravans Delight 2014

Caravans Delight 2014 De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

Campers Carado Nederland. Buitendijks LX PAPENDRECHT. Tel. 088-caravan ( ). Fax

Campers Carado Nederland. Buitendijks LX PAPENDRECHT. Tel. 088-caravan ( ). Fax De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

CARAVANS 2016 NEDERLAND

CARAVANS 2016 NEDERLAND CARAVANS 26 NEDERLAND AVONTURIERS HOEVEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures, maar op de landkaarten.

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen Summer EDITION Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen 510 RE Naar wens kunt u de enkele bedden ombouwen naar een gigantisch tweepersoonsbed (optioneel). 500 FSK Kinderen hebben hier hun eigen domein

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies:

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies: Caravan to go! B c go Caravan to go! Ontdek de vrijheid met onze nieuwe c go! Vier verschillende indelingen willen er graag met u op uit. Welke plannen u ook heeft deze kleine, lichte en compacte caravan

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011.

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Perfecte verbinding van materialen en maximale stabiliteit dankzij Pro. Tec Frame (meer details op pagina 21)

Perfecte verbinding van materialen en maximale stabiliteit dankzij Pro. Tec Frame (meer details op pagina 21) Perfecte verbinding van materialen en maximale stabiliteit dankzij Pro. Tec Frame (meer details op pagina 1) DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... gewoonweg een echte legende onder de caravans is. moeiteloos allerlei

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... moeiteloos allerlei sporttoestellen kan transporteren. gewoonweg een echte legende onder de caravans is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... moeiteloos allerlei sporttoestellen kan transporteren. gewoonweg een echte legende onder de caravans is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... gewoonweg een echte legende onder de caravans is. moeiteloos allerlei sporttoestellen kan transporteren. woonbeleving en gebruiksgemak perfect combineert. De elementen van robuuste

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS

IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS SIESTA 2016 IK DENK DAT VRIJHEID VAAK EEN MENTALE HOUDING IS Aung San Suu Kyi, politica Er even tussenuit. Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige SIESTA

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

m o d e l l e n PePby

m o d e l l e n PePby PEPby modellen 2017 ... Zonne-dauw met Carribean Blue Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: Ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte

Nadere informatie

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED.

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED. PEPby ... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte levensvreugde.

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS.

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. 005 De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, de nieuwe Multitalent-Klasse van HYMER is een camper voor

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, dit is de camper voor het hele jaar en de geboorte van de nieuwe

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen.

De ruime keuken met een groot werkvlak en een koelkast van 160 l heeft alles wat hobbykoks zich wensen. HYMER DuoMobil Het concept Voor twee bedoeld, voor twee ontworpen. De HYMER DuoMobil een camper die volkomen afgestemd is op koppels! De HYMER DuoMobil is even gezellig en comfortabel als een vakantiehuisje,

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER

LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER De KNAUS LIFESTYLE overtuigt. Met een innovatief woonconcept, dat we heel anders hebben ontwikkeld dan u wellicht had verwacht, maar dat precies zo is geworden als u het wilt.

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Chateau 2008 De klassieker van Chateau Waarom zijn klassiekers zo geliefd? Ze geven u het gevoel alsof ze er altijd al geweest en tegelijkertijd

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Auto voor alles en iedereen.

Auto voor alles en iedereen. NL B Auto voor alles en iedereen. De evan is er! De efficiënte en variabele auto van de volgende generatie. Vrijheid, blijheid, (be)leven. Wij hebben daar een auto van gemaakt. Met de evan verovert een

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

De nieuwe B-Klasse. Beleef het nieuwe gevoel van HYMER!

De nieuwe B-Klasse. Beleef het nieuwe gevoel van HYMER! De nieuwe -Klasse / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / De camper die u raakt, nog beter gemaakt \ \ \ \ eleef het nieuwe gevoel van HYMER! Welkom thuis! \ \ \ \ \ \ \ \ \

Nadere informatie

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 HYMER Van/Exsis-i SilverLine HYMER Van WhiteLine Hymermobil B-Klasse SL BestLine Hymermobil B-Klasse HighLight Hymermobil B-Klasse SL StarEdition HYMER

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

Canadream Maxi Motorhome MHA

Canadream Maxi Motorhome MHA Canadream Maxi Motorhome MHA Dé ruime motorhome Wie veel leef- en bergruimte wenst is, reist met deze motorhome uitstekend. Natuurlijk zijn alle facitliteiten van een moderne motorhome aan boord: een volledige

Nadere informatie

1/2013. Prijzen. Technische gegevens. Uitrustingen. Sunlight Campers 2013. Duitse kwaliteit tegen een ongekende prijs!

1/2013. Prijzen. Technische gegevens. Uitrustingen. Sunlight Campers 2013. Duitse kwaliteit tegen een ongekende prijs! Prijzen. Technische gegevens. Uitrustingen. 1/2013 Sunlight Campers 2013 Duitse kwaliteit tegen een ongekende prijs! Standaard uitrusting campers Chassis Fiat Ducato X/250 met common-rail-turbodiesel techniek

Nadere informatie

42 39 N, 1 05 E. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners. Truma airconditioners OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT.

42 39 N, 1 05 E. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners. Truma airconditioners OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners Aventa comfort Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 42 39 N, 1 05 E OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT. * Verwarmingsbedrijf is bij een buitentemperatuur

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

Exclusive Line all-inclusive

Exclusive Line all-inclusive Exclusive Line all-inclusive B-CL 614 Beleef een Hymermobil van een heel bijzondere soort. Exclusive Line. Compleet, edel en weldoordacht van de hoogste kwaliteit. De atmosfeer in het interieur wordt bepaald

Nadere informatie

ONS MULTI- TALENT SPORT. Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie.

ONS MULTI- TALENT SPORT. Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. ONS MULTI- TALENT Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. De KNAUS is gewoon een toegevoegde waarde. Met de ontwikkeling van deze serie is aan alles gedacht om

Nadere informatie

De semi-integraal, het icoon.

De semi-integraal, het icoon. SERIE SUPREME PLUS AXESS De semi-integraal, het icoon. SUPREME Adria Coral, de echte semi-integrale camper. Een gestroomlijnd exterieur en loftstijl interieur. Integreert naadloos met Fiat Ducato en Citroën

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER Een ideale draagbare koelbox met een inhoud van 24 liter. Geschikt voor 1,5 liter flessen. Handig voor een dagje uit of tijdens een lange rit in de auto. Eén deksel. Werkzaam

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Eriba-Nova 465 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Boter bij de vis: Wat is NIEUW in 2012/2013? CaraOne: 1. Complete restyling van het exterieur!

Boter bij de vis: Wat is NIEUW in 2012/2013? CaraOne: 1. Complete restyling van het exterieur! Boter bij de vis: Wat is NIEUW in 2012/2013? CaraOne: 1. Complete restyling van het exterieur! Het succes van WEINSBERG geldt niet alleen voor de campers, maar zeker ook voor de caravans. Net als bij de

Nadere informatie

SÜDWIND ONZE CARAVAN- ICOON

SÜDWIND ONZE CARAVAN- ICOON SÜDWIND ONZE CARAVAN- ICOON Al meer dan 50 jaar staat de Knaus SÜDWIND voor echt vakmanschap. En hoewel we weten dat er nauwelijks iets te verbeteren valt, maakt dat toch dat we niet stoppen om het toch

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 geldig vanaf 08-2009 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiele sjorogen bevestigen bijvoorbeeld tot twee fietsen

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso

Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso Calypso Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso Calypso Chateau 2008 De sfeer van zon, zee en strand Vanaf nu worden vakanties nog leuker dan ze al waren. Want Chateau introduceert de nieuwe

Nadere informatie

Met hefbed. Freisteller

Met hefbed. Freisteller Met hefbed Freisteller Magic Edition 4 Halfintegraal met hefbed Aangename slaapplek voor twee in een handomdraai tovert u het bed naar beneden Een magisch hefbed Reist u graag met uw familie of uw vrienden?

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

ONZE DROOM, een motorhome!

ONZE DROOM, een motorhome! ONZE DROOM, een motorhome! wegwijs in de wereld van de motorhome UNIEK VAK ANTIECOMFORT BINNEN HANDBEREIK OSLO barcelona K Echt elke dag van het jaar op vakantie Welke motorhome past bij mij? De indeling

Nadere informatie

Camperen herontdekt.

Camperen herontdekt. Comfort zonder compromissen onder de 3,5 ton!: Camperen herontdekt. Wij nodigen u van harte uit de nieuwe generatie HYMER B-Klasse te ontdekken. De B-DynamicLine met groots comfort, het modernste design

Nadere informatie

500,- SETVOORDEEL per ligplek*

500,- SETVOORDEEL per ligplek* Tot 500,- SETVOORDEEL * Ontdek de nieuwe TEMPUR Hybrid matrassen! Kijk op de achterzijde van deze folder voor uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller. Zo ondersteunend dat u zich he lemaal gewichtloos

Nadere informatie

malibu van De woonbus.

malibu van De woonbus. Modelprogramma 1/2016 malibu van De woonbus. www.malibu-carthago.com Exclusiviteit malibu een naam met historie. Beste campervrienden, de malibu van is exclusief: zowel doordacht als gerieflijk en comfortabel.

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen tot transportbeveiliging

Nadere informatie

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE!

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! 02 BuroW mobil uitzonderlijk, VinDingRiJK En HOOgWaaRDig 04 05 06 InHouDsopgAve ViP 490 04 nouvelle PETiTE 05 ViP 540 En 540 B 06

Nadere informatie

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Beleef een nieuwe dimensie van de rijdynamiek en gewichtsbesparing door het ultralichte

Nadere informatie

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS Uw pakezel Uw vakantiewoning Uw zakenauto GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS 2015 Van harte welkom bij Globecar Ontdek de wereld (van comfort) Volledige uitrusting van aankleding tot stoffering.

Nadere informatie

Het bedsysteem op maat

Het bedsysteem op maat Het bedsysteem op maat Het draait uiteindelijk allemaal om u. Iedere mens is anders. En daarom is het Ecco2 bedsysteem, met zijn haarfijne afstemming, dat ook. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes

Nadere informatie

Weekender 2016. Keizer TentTrailer

Weekender 2016. Keizer TentTrailer Weekender 2016 Keizer TentTrailer Kies uw kleur Weekender TentTrailer Een uniek ontwerp voor iedereen die niet veel achter de auto of motor mag trekken en toch een snel opzetbare vouwwagen zoekt. Compact

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Campers 2013 Copyright by Carado GmbH/ Carado Nederland. Geldig vanaf 08/ 2012.

caradofeeling Enjoy the good times Campers 2013 Copyright by Carado GmbH/ Carado Nederland. Geldig vanaf 08/ 2012. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

Ontdek de vrijheid. KAMPEERAUTO S 2017.

Ontdek de vrijheid. KAMPEERAUTO S 2017. Ontdek de vrijheid.. EN GAAN! Jouw favoriete sport: de wereld ontdekken. Ga naar de bergen, die je roepen. Dein op de golven mee, naar het strand. Naar niemandsland, wat je zo fascineert. Wees daar, waar

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

Sun Living Lido M45 SP

Sun Living Lido M45 SP Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido M45 SP Prijs: vanaf 59.273,00 Specificaties: Model Lido M45 SP Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

collectie 2015 w w w.caravelair.nl

collectie 2015 w w w.caravelair.nl www.caravelair.nl collectie 2015 p weg naar de vrijheid! Antarès & Antarès : Niet voorzien, : ptie, : erie MATEN EN GEWICHTEN 335 376 390 400 400 426 440 440 450 450 460 460 466 470 486 526 Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

Sunlight Kampeerauto's 2014

Sunlight Kampeerauto's 2014 Prijzen. Technische gegevens. Uitrustingen. B 1/2014 Sunlight Kampeerauto's 2014 Duitse kwaliteit voor een ongekende prijs! Standaard uitrusting kampeerauto's Chassis Fiat Ducato X/250 met Common-Rail-Turbodiesel

Nadere informatie

Veel meer dan koude lucht De Truma-klimaatsystemen

Veel meer dan koude lucht De Truma-klimaatsystemen Veel meer dan koude lucht De Truma-klimaatsystemen Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario * met TG 1000 sinus. ** Verwarmingsmodus is boven een buitentemperatuur van ca. 4 C mogelijk.

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41

De HYMER Tramp CL. Gewoonweg groots. HYMER T CL 41 HYMER T CL De HYMER Tramp CL Gewoonweg groots. De HYMER Tramp CL zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van, meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hierdoor ontstaan bijzonder

Nadere informatie

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LIFETIME 600. STREET 600 1 1 BOXSTAR PLUS ALL INCLUSIVE REIZEN LIFETIME 600 STREET 600 De is een luxe limousine met keuken, sanitair, woonkamer en tweepersoonsbed.

Nadere informatie

Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV

Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV Lengte 5,8 Mtr. maximale capaciteit van 3 personen. Onze compacte unit is een volledig self-contained RV met een strak aerodynamisch design. De indeling is voorzien

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CAMPERS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CAMPERS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CAMPERS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 HALF INTEGRAAL MODELLEN Type / Model T 132 T 135 Verkoopprijs incl. BPM en 21% BTW 46.099 47.699 Lengte / breedte

Nadere informatie

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hier ziet u 50 jaar ervaring. En een Gold-pakket aan extra opties. Hymer B-Klasse 2006 Hymer Tramp 2004 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken

Nadere informatie