Voor de Wind NIEUWSBRIEF 03. Wandelvereniging. januari aangesloten bij Aktivia (nr. 440) en NWB/ZWB

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor de Wind NIEUWSBRIEF 03. Wandelvereniging. januari 2011. www.wvvoordewind.nl aangesloten bij Aktivia (nr. 440) en NWB/ZWB"

Transcriptie

1 aangesloten bij en NWB/ZWB NIEUWSBRIEF 03 januari 2011

2 Nieuwsbrief januari 2011 Beste leden, donateurs en sponsoren, De beste wensen voor 2011, het eerste jaar van onze wandelvereniging. In deze nieuwsbrief zal vooral onze wandelcoördinator, Huib van Iwaarden, verschillende aspecten van het wandelen toelichten en worden er diverse wandeltochten aanbevolen waar we gezamenlijk naar toe kunnen gaan. Als bijlage een foto, genomen door Manuel Colsen uit Groede (ook een lid van ) met kleding. Ontzettend opvallend, echte eyecathers. Ze zeiden tijdens de wandeltocht in Kalken al, dat is toch die nieuwe club uut Olland? Op de voorlaatste pagina van deze nieuwsbrief staan meer gegevens over de wandelkleding met het logo. Uw wandelvereniging PR man, Aldert Schol Bericht van de wandelcoördinator van Hier weer een bericht van de wandelcoördinator van. Allereerst de beste wensen voor 2011 met veel wandelplezier in onze nieuwe wandelvereniging vanwege het hele bestuur en medewerkers. Om het wandelen te leren kennen en te ervaren in Aktivia-verband, organiseren we 3 tochten in januari 2011 die we in clubverband kunnen gaan lopen om elkaar eens te ontmoeten. Wie is wie?

3 Ik heb 3 tochten uitgezocht die niet ver van ons vandaan liggen met 3 totaal verschillende landschappen en belevingen!! - ZONDAG 16 januari Sint-Jozefswandeling te Eeklo. (Wandelclub Roal Benti) Zie voor aankondiging en afstanden blz. 24 MARCHING en We wandelen daar van Eeklo via baantjes en veldwegels naar Adegem en Maldegem. Daar zien we de watertoren op de Kampelberg (hoogte 26 mtr.) Op het oude vliegveld van WO2 is de rustpost, vandaar binnendoor naar Balgerhoeke (langs het Canada museum WO2) alwaar we het museumstoomspoorlijntje oversteken en het afleidingskanaal Van de Leie (de Stinker), in Balgerhoeke bij de tank WO2 (monument) rustpost. Dan weer binnendoor naar Eeklo via de Galgenhoek. Een leuke tocht met WO2 geschiedenis net aan de andere kant van de grens, verrassend!!! - ZONDAG 23 januari De Zwintocht te Knokke. (Wandelende Noordzee Boys). Zie voor aankondiging en afstanden blz. 32 MARCHING en Duinbossen, villawijken, duinen, vogelreservaat Het Zwin, de Oosthoek en de Boulevard Kortom voor elk wat wils! Ook weer een prachtige tocht in de monding van het oude grote Zwin. (zie de straatnaambordjes) Zo mooi, en zo dichtbij!!! Op de start/aankomst post lekkere pannenkoeken, ik ken de BAKKER die ze ter plaatse bakt en die zegt de LEKKERSTE van Vlaanderen! Proef ze zelf, en oordeel! - ZONDAG 30 januari De Loveldwandeling te Aalter. (De Lachende Wandelaars, een van de oudste wandelclubs van België) Zie voor aankondiging en afstanden blz. 36 MARCHING en Deze wandeling gaat via Aalter dorp door de villa wijken, en over het spoor naar Bellem. Aldaar een landelijke lus via boerderijen en een landgoed weer de Kraenepoel vijver naar Aalter. Hier en daar een kleine hoogteverschil met bosjes en stromende beekjes. Deze wandeling heeft ook weer verrassende elementen en goede rustposten. IEDEREEN van kan mee!!!! Op ZONDAG 16 Januari carpoolen we naar EEKLO. (St. Jozefstocht) Om 8.00 hr op het Ledelplein te Oostburg. Om 8.15 hr stipt vertrek naar EEKLO. Op ZONDAG 23 Januari carpoolen we naar KNOKKE. (Zwintocht) Om 8.00 hr op het Ledelplein te Oostburg. Om 8.15 hr stipt vertrek naar Knokke. Op ZONDAG 30 Januari carpoolen we naar AALTER. (Loveldwandeling) Om 8.00 hr op het Ledelplein te Oostburg. Om 8.15 hr stipt vertrek naar Aalter.

4 Wie mee wil gaan kan zich opgeven bij mij, Huib van Iwaarden (wandelcoördinator). Tel of Geef aan voor welke tocht (liefst allemaal) en of je met de auto komt of niet i.v.m. carpoolen. Als men op eigen gelegenheid komt naar de startplaats, wees er dan op alle plaatsen om 9.00 hr. Dan komen we daar samen! Hebben jullie eventueel al wandelkledij, doe dit dan aan aub. Als groep maken we dan reclame voor onze wandelvereiging in onze BLITSE kleding!!!! Neem ook je stickervel mee!! Op het inschrijfkaartje van de wandeling kan je dan op het inlevergedeelte 1 naamklevertje plakken, met al je gegevens en het 440 nummer van Voor de Wind!! Als je nog zo n stikkervel wil kan je terecht bij onze PR bestuurslid Aldert Schol (pr@wvvoordewind.nl) Weet je niet goed hoe dit werkt, dan wordt het ter plaatse door ons uitgelegd! Deze 3 uitstappen maken we in clubverband dus onder aan het tochtenformulier (geldt vanaf 1 januari 2011) dat je gekregen hebt, zijn deze tochten 5 punten per keer waard. Ik hoop op een mooie deelname (ook voor de jeugd). We profileren ons zo naar onze buurwandelverenigingen en zo maak je kennis met de werking van de wandelingen. Vergeet ook je wandelboekje niet om je tocht te laten afstempelen! Dus niet vergeten: - lidkaart van meenemen. - stickervel voor op het inschrijfkaartje meenemen. - wandelboekje voor het afstempelen tocht meenemen. - op tijd op het Ledelplein staan. - goed humeur meenemen. - eventueel wandelkledij van aandoen. - op alle tochten is er eten en drinken te koop, je kan zelf ook iets meenemen. Voor vragen en opgeven naar: Huib van Iwaarden. wandelcoördinator Tel of wc@wvvoordewind.nl Veel wandelplezier in het komende wandeljaar 2011, tot in Januari!!!!!!

5 Op zondag 27 februari opent het wandelseizoen van AKTIVIA met de NATIONALE WANDELDAG te OUDENAARDE. We gaan met naar deze openingswandeling van AKTIVIA te OUDENAARDE in de VLAAMSE ARDENNEN!!! België. De aankondiging van deze NATIONALE WANDELDAG staat op blz. 38, 39, 45 en 61 van de MARCHING Willen jullie mee, dan kan je jezelf opgeven bij de wandelcoördinator. en van hem krijg je dan verdere informatie. Zijn er mensen die ook willen rijden, geef je dan op, dan kunnen we weer carpoolen!!!!! Het is naar Oudenaarde 1,5 uur rijden, dus we vertrekken om 7.30 hr vanaf het Ledelplein in Oostburg. Vanwege de grote drukte op zo n Nationale Wandeldag kan je er beter op tijd zijn! (parkeren, inschrijven, wc enz.,enz.) Op deze Nationale Wandeldag kunnen we broodnodige punten verdienen voor onze eigen Wisselbekertocht!!! Voor vragen enz. bel of mail de wandelcoördinator Hopende op een mooie opkomst van wacht ik jullie reacties af!!! Deelnames in het 4-de kwartaal De deelnames aan tochten beginnen op nadat we officieel begonnen als. De leden wandelden op en in de volgende plaatsen: x Berlare. ( B ) x Oedelem. ( B ) x IJzendijke. ( NL ) x St. Michiels-Brugge. ( B ) x Watou. ( B ) x Knokke. ( B ) Bevrijdingsmars Hoofdplaat-Knokke. Ranking als vereniging: De 12-de plaats!!!!

6 x Essen. ( B ) x Westkapelle. ( NL ) x Beernem. ( B ) wisselbekertocht x Schoten. ( B ) wisselbekertocht x Watervliet. ( B ) x Ursel. ( B ) x Kalken. ( B ) x Beernem. ( B ) x Aalter. ( B ) Jullie zien dat is al een aardig resultaat!!! Als je gewandeld hebt voor wv (nr. 440) geef het dan a.u.b. door aan de wandelcoördinator dan maakt hij er weer een lijst van voor in de NIEUWSBRIEF!!! wandelcoördinator Huib van Iwaarden: wc@wvvoordewind.nl Telefoon wandelcoördinator Huib van Iwaarden: We starten dus vanaf als officiële Aktivia club nr. 440 en jullie kunnen dus ook vanaf het TOCHTENBLAD invullen met kilometers en punten. Wat is een WISSELBEKERTOCHT? Dat is de hoofdtocht(wandeling) van een wandelvereniging dat jaar. Je kan op zo n tocht punten verdienen voor je eigen club, komt onze club aan het aantal punten wat voor onze club nodig is voor een WISSELBEKERTOCHT dan wordt die het volgende jaar weer toegekend aan onze club. Je kan zien in de Marching wanneer er een WISSELBEKERTOCHT is aan het BEKER- Icoontje bij de informatie van de tocht. Als je in januari meegaat met de clubwandelingen wordt alles nog eens uitgelegd! Dit was een vraag die iemand gesteld had via de mail, dus een vraagje stuur je gewoon naar wc@wvvoordewind.nl en je vraag wordt beantwoord in de NIEUWSBRIEF!!! Veel succes op de wandelingen en hopelijk tot ziens in Januari!! De wandelcoördinator ( WC ) Huib van Iwaarden.

7 WANDELKLEDING wandelvereniging Tshirt korte mouw wit vanaf maat s t/m xxl Tshirt korte mouw kobalt blauw vanaf maat s t/m xxl Tshirt lange mouw kobalt blauw vanaf maat s t/m xxl Fleece sjaal kobalt blauw 4.75 Fleece vest kobalt blauw vanaf maat s t/m xxl Windjack waterdicht met fleecevoering wit vanaf maat s t/m xxl Geborduurde badges gekleurd met ons logo 5.00 De kleding is bedrukt met logo op voorkant en op de achterkant bedrukt met naam Voor de Wind met windvaan. Kleding te koop alleen voor leden van wv bij: Supermarkt van Iwaarden Walenstraat AD Groede Tel: wc@wvvoordewind.nl Openingstijden winkel: Maandag tot en met vrijdag en Zaterdag: en Woensdag en zondag gesloten. Ledenadministratie We hebben geconstateerd dat niet alle gegevens van jullie goed zijn doorgevoerd. We zijn druk bezig al deze fouten te herstellen, die we weten. Als er een fout op je lidmaatschapskaart of stikkervellen staat geef het door aan het secretaris Theo vd Veire,,, Zo kunnen we volgend jaar beginnen met een vlekkeloze ledenlijst. Als de lidkaart of stikkervel vol fouten staat kan er voor nieuwe worden gezorgd. Als je vragen heb laat het weten. Secretaris Theo van de Veire

8 De website De website van de wandelvereniging is ook in de lucht. Je kan deze vinden op Je kan er allerlei dingen op vinden: - Informatie over de vereniging, zoals de bestuursleden, stukje geschiedenis, e.d. - De laatste nieuwsbrieven kan je hier ophalen om nog eens te lezen - Kalender met de wandeltochten die we zelf gaan organiseren en de tochten waar we als club gezamenlijk naar toe willen gaan, met daarbij de afstanden, startlocatie en hoe je er naar toe moet rijden. - De uitslagen zijn nog niet gevuld, maar hier ga je de kilometers vinden die een ieder heeft gewandeld en de punten die we hebben behaald. Ook hieronder zullen verslagen met foto s te vinden zijn, die door jullie worden aangeleverd. - Bij de links staan de linken naar de wandelfederaties waarbij we zijn aangesloten en de verenigingen waar we contact mee hebben. Als er nog leuke ideeën zijn om op de site te zetten laat het horen aan Nieuwe ideeën zijn altijd van harte welkom. Voorzitter/webmaster Theo Dierikx Contributie 2011 Zoals jullie hebben gemerkt is er een uitgestuurd voor de contributie Helaas heeft dit bij een aantal leden problemen opgeleverd omdat de bijlage waarin het bankrekening nummer en over te maken bedrag vermeld stond niet was aangekomen. Via deze weg dan ook excuses voor het ongemak. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn laat het me dan even weten. De penningmeester Eric Engelen

Voor de Wind NIEUWSBRIEF 04. Wandelvereniging. Maart aangesloten bij Aktivia (nr. 440) en NWB/ZWB

Voor de Wind NIEUWSBRIEF 04. Wandelvereniging. Maart aangesloten bij Aktivia (nr. 440) en NWB/ZWB aangesloten bij en NWB/ZWB NIEUWSBRIEF 04 Maart 2011 Nieuwsbrief Maart 2011 Beste leden, donateurs en sponsoren, Onze vereniging heeft al 78 leden en 6 steunende leden, het gaat dus echt voor de wind.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

De Civil War stoffen die nu in de winkel staan:

De Civil War stoffen die nu in de winkel staan: NR 10 - APRIL 2011 Dat ik toch nog een nieuwsbrief in elkaar heb kunnen knutselen ondanks de drukte van deze dagen. Soms denk ik gewoon nog een beetje helder na. Wanneer ik een ideetje had om hier te plaatsen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief n 8, april 2007

Nieuwsbrief n 8, april 2007 VLAAMSE VERENIGING tot BEHOUD van HISTORISCHE VAARTUIGEN vzw Lakenmakersstraat 41 B-2800 Mechelen Nieuwsbrief n 8, april 2007 Beste leden, Donderdagavond 5 april kwam uw bestuur weer bij elkaar, deze keer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2015

NIEUWSBRIEF APRIL 2015 NIEUWSBRIEF APRIL 2015 Inhoud Voorstelling van ons nieuwe logo Wandel je mee? Verhuis naar Veemarkt Provinciale trainingen 2015 Bestuur en trainers van JC Sint-Truiden Nieuwe website Voorstelling nieuwe

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Het Canadees WE: programma

Het Canadees WE: programma 17 oktober 2013 Het Canadees WE: programma 1. Zaterdag 2 november: 9u00 bloemenhulde aan het verzetsplein in Knokke-Heist. 9u30 Herdenking in de St Margaretha kerk 11u15 Herdenking in Adegem, waar wij

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

TE KOOP: T-shirts, Polo s en Fleece s met CTN logo.

TE KOOP: T-shirts, Polo s en Fleece s met CTN logo. TE KOOP: T-shirts, Polo s en Fleece s met CTN logo. Tijdens enkele wedstrijden hebben we de leden gevraagd, wat ze als aandenken zouden willen hebben bij de prijsuitreiking. Menige reactie was iets van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag Gebedsboek voor dagelijks gebruik Gemaakt door club 12-14 Marije Hoekstra Indra de Vries Delia Postma Ekyoci Amisi Shabani Jentje Hansma Johan Gjaltema Mendé Bosma Femke Veenhuizen Elzerd Elzinga Gert

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA. 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9.

Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA. 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9. Schooljaar 2014-2015 / Nummer 8 Datum: 19 maart 2015 AGENDA 3 en 6 april Vrij i.v.m. Pasen 17 april Vernekijker nummer 9 Van de directie Heeft u al gekeken? Er gebeurt heel veel in en om onze school! Deze

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001

Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001 Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001 in deze nieuwsbrief nieuws afsluiting beoordelen van internetsites reacties vakwijzertips tenslotte Nieuws Na een jaar community 3/4 kunnen we tevreden zijn over

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria en

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

RIJSCHOOL. Wat moet je doen?

RIJSCHOOL. Wat moet je doen? RIJSCHOOL Christina, Alfonso, Tai en Linda willen leren autorijden. Ze hebben het theoretische examen al afgelegd. Nu willen ze oefenen voor het praktijkexamen. Ze zoeken een rijschool. Jij helpt hen.

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Nieuwsbrief januari 2013. Alle leden nog de beste wensen voor 2013. Bomenwacht Nederland is de nieuwe sponsor van de competitie. Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Dag Datum Wedstrijd Plaats Afstand zondag

Nadere informatie

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Naam: Voornaam: M/V Adres: Leeftijd: Emailadres: Algemeen. 1. Ben je

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie september 2012

Nieuwsbrief TDA Editie september 2012 Nieuwsbrief TDA Editie september 2012 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste en voorlaatste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel.

Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel. Tekst Audio Les 7 /m 11 Radio Amsterdam Les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel. Track 1 Jingle Track 2 Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

1. Registratie. Portaalsite Aalter Handleiding externe gebruikers - verenigingen. Portaalsite Aalter. Handleiding externen verenigingen 1

1. Registratie. Portaalsite Aalter Handleiding externe gebruikers - verenigingen. Portaalsite Aalter. Handleiding externen verenigingen 1 1. Registratie Portaalsite Aalter Handleiding externe gebruikers - verenigingen Op de home page klik je onder Mijn Aalter op registreren. Opgelet! Het eigenlijke registeren bestaat uit twee stappen. Portaalsite

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

WE GAAN NAAR DENEMARKEN!

WE GAAN NAAR DENEMARKEN! WE GAAN NAAR DENEMARKEN! We gaan weer naar Fanø, naar hetzelfde huisje als vorig jaar! We vertrekken op zaterdag 28 april, om ongeveer 8:00 uur. We rijden terug op zaterdag 5 mei. Zaterdag 28 april Zondag

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding uitje met onze bewoners/doelgroep Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere (medische)

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam.

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam. Formeel en informeel Tijdens je stage praat je veel met mensen. Soms is het een officieel gesprek, soms een gezellig praatje met een collega. Dit noem je formele en informele gesprekken. Formeel betekent

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie