Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen."

Transcriptie

1 Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Particulier Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren.

2 Alles rond In een keer alles rond met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Uw Volkswagen gekozen? Wij regelen ook een goede, gunstige financiering en verzekering voor u. Zodat u wegrijdt met een compleet plan, dat precies past bij u en uw Volkswagen.

3 Volkswagen Privé Plan Kiest u voor financieren, dan kiest u voor Volkswagen Privé Plan. De enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en uw Volkswagen. Met lage maandlasten door gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. Een slimme én voordelige keuze dus! Volkswagen Pluspolis Elke auto die de showroom uitrijdt moet natuurlijk worden verzekerd. En omdat u bewust kiest voor een Volkswagen, is het niet meer dan logisch dat u ook bewust kiest voor een Volkswagen Pluspolis. Een unieke autoverzekering speciaal afgestemd op uw Volkswagen. Met uitstekende voorwaarden, tegen een scherpe premie. Volkswagen Abonnement Vanaf nu kunt u een abonnement op een Volkswagen nemen. Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een gloednieuwe Volkswagen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verzekering, reparatie, onderhoud en banden? Kies dan voor Volkswagen Abonnement!

4 Volkswagen Privé Plan Een slimme keuze Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw Volkswagen. Volkswagen Bank biedt u de speelruimte die u nodig heeft om zorgeloos van uw nieuwe auto te kunnen genieten. Met financiële services die speciaal op uw Volkswagen zijn afgestemd. De voordelen van Volkswagen Privé Plan Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde Financiering speciaal ontwikkeld voor auto s Gemakkelijk en snel geregeld bij uw Volkswagen dealer Een betaalplan afgestemd op uw wensen! Door middel van een doordachte en slimme autofinanciering maken we rijden in een Volkswagen bereikbaar tegen reële maandbedragen. Waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met uw wensen! Voordelig en slim financieren Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Volkswagen Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van uw Volkswagen. U kunt namelijk een deel van de financiering bevriezen. Het deel dat wordt bevroren, noemen wij de slottermijn. De slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat en dat ruim wordt afgedekt door de inruilwaarde die uw auto op dat moment nog heeft. Tijdens de looptijd van het contract betaalt u over die slottermijn geen aflossing, maar alleen rente. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

5 Voordelig en slim dankzij de hoge restwaarde Voorbeeld 1 Financieringsdeel met maximale slottermijn U financiert een bedrag. Een deel lost u in gelijke maandbedragen af. Over het andere deel (de slottermijn) betaalt u alleen rente. De slottermijn wordt afgedekt met de inruilwaarde. De werking van de slottermijn ziet u direct terug in uw maandbedragen. Rekenvoorbeeld 1: 169 per maand* Voorbeeld 2 Financieringsdeel met lagere slottermijn U financiert een bedrag op dezelfde manier als voorbeeld 1. Echter, hier maakt u geen gebruik van de maximale inruilwaarde met een maximale slottermijn. In dit voorbeeld is de slottermijn lager vastgesteld, u lost dus meer af. Het verschil tussen de slottermijn en de restwaarde kunt u gebruiken als aanbetaling voor uw volgende Volkswagen. Rekenvoorbeeld 2: 259,- per maand* Voorbeeld 3 Financieringsdeel zonder slottermijn U financiert een bedrag en lost dit in gelijke maandbedragen af naar 0,-. Hier maakt u geen gebruik van de restwaarde en verlaagt u uw maandbedragen niet. Rekenvoorbeeld 3: 349,- per maand* Aanbetaling Aflosdeel Slottermijndeel Aanbetaling Aflosdeel Slottermijndeel Aanbetaling Aflosdeel Rente + Aflossing Alleen rente Restwaarde Rente + Aflossing Alleen rente Restwaarde Rente + Aflossing Restwaarde Rekenvoorbeeld 1 Contante prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Slottermijn Termijnbedrag Totale door de consument Debetrentevoet Jaarlijks Looptijd te betalen bedrag kostenpercentage , , , ,00 169* ,64 7,99% 7,99% 36 maanden Rekenvoorbeeld 2 Contante prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Slottermijn Termijnbedrag Totale door de consument Debetrentevoet Jaarlijks Looptijd te betalen bedrag kostenpercentage , , , ,00 259* ,28 7,99% 7,99% 36 maanden Rekenvoorbeeld 3 Contante prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Slottermijn Termijnbedrag Totale door de consument Debetrentevoet Jaarlijks Looptijd te betalen bedrag kostenpercentage , , ,00 0,00 349* ,92 7,99% 7,99% 36 maanden Rekenvoorbeeld i.c.m. het afsluiten van een Volkswagen Pluspolis. Debetrentevoet zonder de Volkswagen Verzekering is 8,49%. Vanafprijs en rentetarief kunnen afwijken van meest actuele prijzen en tarieven. Doorlopend Krediet Mocht u graag een doorlopend krediet willen afsluiten, dan kunt u ook bij Volkswagen Bank terecht. Volkswagen Bank biedt u een doorlopend krediet met een variabele rente, een variabele looptijd en de mogelijkheid om reeds afgeloste bedragen weer op te nemen. Meer weten over de mogelijke voordelen die Volkswagen Credit voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw Volkswagen dealer voor een offerte. Het levert u in ieder geval uitstekende voorwaarden op!

6 Volkswagen Pluspolis Het verschil zit m in de plus De Volkswagen Pluspolis zorgt ervoor dat u: 1. drie jaar volledige zekerheid ontvangt 2. extra premiebescherming heeft 3. vervangend vervoer krijgt 4. standaard een schadeverzekering voor inzittenden heeft 5. hoge korting ontvangt. Ook op de tweede auto 6. geen eigen risico heeft bij schadeherstel via uw Volkswagen dealer 7. gratis bent verzekerd voor 2.000,- aan accessoires 8. maandelijks kunt opzeggen 9. één aanspreekpunt heeft voor al uw schadeherstel: úw Volkswagen dealer 10. een schade eenvoudig kunt melden 1. Drie jaar volledige zekerheid Op zowel een nieuwe als een gebruikte Volkswagen heeft u 3 jaar lang de financiële zekerheid dat u na diefstal of total loss een soortgelijke Volkswagen kunt kopen. Bij een nieuwe auto houden we zelfs rekening met een eventuele prijsstijging van de auto. Of u nu een nieuwe of gebruikte Volkswagen heeft, uw Volkswagen dealer helpt u graag bij het uitzoeken van een auto. Nieuwwaarderegeling Met de Volkswagen Pluspolis heeft u een perfecte autoverzekering met een nieuwwaarderegeling van maar liefst 3 jaar. Wanneer uw nieuw gekochte Volkswagen binnen 3 jaar na aanschaf total loss raakt, of wordt gestolen, stapt u gewoon over op een nieuwe Volkswagen van hetzelfde type en in dezelfde uitvoering. Dat bedoelen wij met zorgeloos rijden. Aanschafwaarderegeling Als u voor een gebruikte Volkswagen kiest, profiteert u van de unieke aanschafwaarderegeling, waarbij gedurende

7 3 jaar de aanschafwaarde volledig wordt vergoed. De eerste 3 jaar na aanschaf van uw Volkswagen occasion ontvangt u de volledige aanschafprijs retour. U kunt daarna overstappen op een gebruikte of zelfs een nieuwe Volkswagen bij uw Volkswagen dealer. Bij aanvang van de verzekering mag de auto niet ouder zijn dan 7 jaar. Ook na die eerste 3 jaar blijft u overigens verzekerd van een bijzonder gunstige afschrijvingsregeling. 2. Extra premiebescherming Deze extra zekerheid biedt onze unieke gescheiden Bonus- Malus ladder. Bij vrijwel alle verzekeraars betaalt u na het claimen van een schade zowel meer WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) als casco premie. Ook als er geen tegenpartij bij betrokken is geweest. In dat geval betaalt u bij ons het jaar erop alleen meer casco premie. De WA premie blijft gelijk of daalt zelfs. Rekenvoorbeeld nieuwwaarderegeling Volkswagen Verzekering Andere verzekeraars Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Bovenstaande diagrammen visualiseren de gemiddelde schadevergoeding (bij diefstal en total loss) van andere verzekeraars tijdens de eerste drie jaar bij een nieuwe auto. Percentages zijn op basis van de oorspronkelijke nieuwwaarde. Rekenvoorbeeld aanschafwaarderegeling Volkswagen Verzekering Andere verzekeraars 100% 100% 100% 100% 90% 70% Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 100% 100% 100% 85% 75% 55% Bovenstaande diagrammen visualiseren de gemiddelde schadevergoeding (bij diefstal en total loss) van andere verzekeraars tijdens de eerste drie jaar bij een gebruikte auto. Percentages zijn op basis van de aanschafwaarde. 3. Vervangend vervoer Uw mobiliteit is belangrijk. Daarom kunt u rekenen op een vervangende Volkswagen tijdens de gehele duur van de reparatie. U betaalt alleen de brandstofkosten. Indien aanwezig zal de servicemedewerker bij uw Volkswagen dealer zelfs een gelijkwaardige Volkswagen aan u meegeven. Niet alleen bij schade, maar ook bij diefstal en total loss kunt u rekenen op een vervangende Volkswagen. Zo is uw mobiliteit altijd gegarandeerd. 4. Standaard een schadeverzekering voor inzittenden Niet alleen de bestuurder van uw Volkswagen is goed verzekerd, uiteraard ook de inzittenden met hun bagage. Ongeacht de schuldvraag is persoonlijke schade na een auto-ongeval verzekerd. U kunt hierbij denken aan blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid, schade aan kleding en andere privégoederen. Deze zekerheid is standaard inbegrepen in iedere Volkswagen Pluspolis tot ,- Stel een parkeerschade Parkeerschade door eigen toedoen in de parkeergarage. Totaal schade spuiten linkerachterkant 900,- Rekenvoorbeeld voor: Volkswagen Golf Korting op de premie 100 % 90 % 80 % Huidige situatie Premie 557,- Premie na schade Jaar 1 Zonder Met Premie 1.021,- Premie 785,- Uw Voordeel Uw besparing na 1 jaar is: 236,- Rekenvoorbeeld extra premiebescherming Premie na schade Jaar 2 Zonder Met Premie 929,- Premie 732,- Uw Voordeel Uw besparing na 2 jaar is: 433,- Premie na schade Jaar 3 Zonder Met Premie 836,- Premie 678,- Uw Voordeel Uw besparing na 3 jaar is: 591,- 5. Hoge korting op de tweede auto U kunt tot maar liefst 75% korting ontvangen op uw premie. Daarnaast nemen wij het reeds opgebouwde aantal schadevrije jaren van uw huidige verzekeraar over. Zo wordt overstappen wel heel aantrekkelijk! Heeft u al een auto bij ons verzekerd, dan krijgt u op de tweede auto dezelfde korting. Woonplaats: Regio 3 Aanschafprijs: Gewicht: kg Maximaal aantal km per jaar: km 70 % 60 % 50 % 6. Geen eigen risico In geval van reparatie bij uw Volkswagen dealer heeft u geen eigen risico. Mocht u dus een keer schade hebben, dan wordt u niet geconfronteerd met extra kosten. Met uitzondering van ruitvervanging, zie % Andere verzekeraars WA / Casco Volkswagen Bank WA / Casco 30% 70 % 70 % 70 % 70 % 45 % 45 % 75 % 45 % 50 % 50 % 75 % 50 % 55 % 55 % 75 % 55 %

8 7. Gratis verzekerd voor 2.000,- aan accessoires Over de eerste 2.000,- aan accessoires betaalt u geen premie. U kunt natuurlijk wel een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. U betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires. 8. Maandelijks opzeggen Natuurlijk vinden we het jammer wanneer een klant de verzekering wil opzeggen. Maar ook dan komen we onze belofte na. Voor alle verzekeringsproducten van Volkswagen Bank geldt namelijk een opzegtermijn van slechts één maand. 9. Eén aanspreekpunt voor al uw schadeherstel: úw Volkswagen dealer Heeft u schade dan kunt u altijd terecht bij uw eigen Volkswagen dealer. Hij kent uw Volkswagen immers als geen ander. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat er originele Volkswagen-onderdelen worden gebruikt. Ook bij ruitschade kunt u gebruik maken van de reparatieservice van uw Volkswagen dealer. Reparatie door middel van een harsinjectie is dan geheel gratis. Bij vervanging van een ruit geldt een eigen risico van 65,- via uw Volkswagen dealer. 10. Een schade eenvoudig melden Schade is al vervelend genoeg. Dan is het wel zo prettig als het melden van een schade niet onnodig ingewikkeld is. Met een verzekering van Volkswagen Bank hoeft u bij eenzijdige schade geen Europees Schadeformulier in te vullen. Eén telefoontje volstaat. Wij houden het dus heel eenvoudig als uw auto beschadigd is door bijvoorbeeld storm, hagel of als u bij het inparkeren een paaltje raakt. Aanvullende zekerheid Bescherm uzelf en uw passagiers met een rechtsbijstandverzekering De zekerheid van deskundige juridische hulp bij alles wat te maken heeft met de aanschaf, bezit en onderhoud van uw auto is uiteraard ook belangrijk. Het gaat hier bijvoorbeeld om het verhalen van financiële schade die u en/of uw passagiers bij een verkeersongeval hebben geleden. U kiest zelf voor welke situatie u juridische hulp wilt. Er zijn 3 opties: 1. Verhaalservice Wanneer bij een verkeersongeval schade aan uw Volkswagen ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Onder die schade vallen ook huurkosten voor een vervangende auto en schade aan persoonlijke bezittingen van u en uw passagiers in de Volkswagen. 2. Rechtsbijstand voor motorrijtuigen Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heeft u met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raakt u betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van uw Volkswagen? Dan kunt u ook rekenen op onze juridische hulp. 3. Rechtsbijstand voor verkeersdeelnemers Zodra we één voet buiten de deur zetten, zijn we verkeersdeelnemers. Met deze aanvulling kiest u voor de meest uitgebreide dekking. Naast het verhalen van schade aan uw Volkswagen en de persoonsschade krijgt u rechtsbijstand als u, of een gezinslid, als verkeersdeelnemer betrokken raakt bij een geschil. Het maakt niet uit of u aan het verkeer deelneemt met de auto, de fiets, te voet of op andere wijze. Volkswagen Basispolis Met de Volkswagen Basispolis bieden wij u een alternatief voor de all risk verzekering voor uw auto met een scherpere premie dan de uitgebreide Volkswagen Pluspolis. Het onderscheid ten opzicht van de Volkswagen Pluspolis is welke zekerheid u heeft indien de auto moet worden vervangen, bijvoorbeeld na een diefstal of total loss. U profiteert van de 15 maanden nieuwwaarde en aanschafwaarderegeling bij de Volkswagen Basispolis in plaats van 36 maanden. Tevens is er een verschil in het vervangend vervoer op die momenten. Daarnaast is elke Volkswagen Pluspolis voorzien van een Standaard Schadeverzekering Inzittenden. Deze verschillen bieden u de keuze tussen een complete en een uitgebreide all risk verzekering. Het verschil tussen beide vormen vindt u ook terug in het overzicht met de dekkingsvormen. Bij beide heeft u de zekerheid van de extra premiebescherming, vervangend vervoer bij schadeherstel en geen eigen risico bij schadeherstel via uw Volkswagen dealer.

9 Voor iedere Volkswagen de juiste dekking 1. Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Deze verzekering vergoedt schade toegebracht aan anderen. Dit is een wettelijk verplichte verzekering. 2. WA + Beperkt casco Onder de dekking van deze verzekering valt verlies van of schade aan de eigen auto door onder andere diefstal, joyriding, inbraak, rellen, brand, overstroming, storm en aanrijding met dieren. Ook ruitschade valt onder de dekking. Extra voordelen voor u als Volkswagen-rijder Dezelfde korting op de 2e auto als op de 1 e verzekerde auto met de tweede autoregeling (geldt niet voor inwonende kinderen) 0,5% Korting op de financiering bij afsluiting van een Volkswagen Pluspolis 5% korting op de casco premie als er een VbV-SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie (voorheen SCM klasse 3 alarm) of een VbV-SCM voertuigvolgsysteem (voorheen SCM klasse 4 alarm) of een Lojack systeem aanwezig is 10% korting geldt bij een VbV-SCM voertuigvolgsysteem met eigen identificatie (voorheen SCM klasse 5) In overleg is de leaseverklaring te gebruiken Overtuigd van de unieke eigenschappen? Ga naar voor een offerte op maat. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw Volkswagen dealer of een medewerker van Volkswagen Bank: WA + Uitgebreid casco Deze all risk verzekering biedt volledige dekking van WA + Beperkt casco, aangevuld met dekking van schade door aanrijding, omslaan, van de weg of te water raken en andere van buiten komende risico s. De voordelen van de Volkswagen Pluspolis: - Gegarandeerd 3 jaar nieuwwaarderegeling - Standaard Extra premiebescherming - Altijd vervangende Volkswagen bij schade - Geen eigen risico bij schadeherstel via uw Volkswagen dealer WA Volkswagen Basispolis WA + Beperkt casco WA + Uitgebreid casco Basis Volkswagen Pluspolis WA + Uitgebreid casco Plus Hulpverlening bij schade Nederland en buitenland Schade aan persoon en/of goederen van derden Opzegservice Schade aan eigen auto door brand, ruitbreuk, natuurrampen, storm, diefstal, inbraak, rellen en loslopende dieren Extra premiebescherming Vervangende auto gedurende de reparatieduur (mits schadegebeurtenis ook valt onder Beperkt casco, zoals hagel- en stormschade) Vervangende auto gedurende de reparatieduur Schade aan eigen auto door botsing, omslaan, te water raken en andere van buiten komende risico s Vervangend vervoer: Bij diefstal vergoeding 12,50 voor max 30 dagen Vervangend vervoer: Bij total loss vergoeding 27,50 voor max 14 dagen Vervangend vervoer: - Bij diefstal tot max 30 dagen - Bij total loss tot max 30 dagen - Indien aanwezig bij uw dealer een gelijkwaardige auto 15 maanden nieuwwaarderegeling voor nieuwe auto s 36 maanden nieuwwaarderegeling voor nieuwe auto s 15 maanden aanschafwaarderegeling voor gebruikte auto s (mits niet ouder dan 7 jaar) 36 maanden aanschafwaarderegeling voor gebruikte auto s (mits niet ouder dan 7 jaar) Standaard schadeverzekering inzittenden t.w.v ,-

10 Volkswagen Abonnement Dat is rijden zonder zorgen

11 Rijd voor 1 vast maandbedrag een nieuwe Volkswagen Vanaf nu kunt u een abonnement op een Volkswagen nemen. Zo rijdt u voor één vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen. Als abonnee heeft u geen zorgen over bijvoorbeeld wegenbelasting, verzekeringen en onderhoudskosten. Bovendien wordt uw abonnement aan het eind van de periode van 2, 3, 4 of 5 jaar automatisch stopgezet en kunt u weer kiezen voor een nieuw abonnement met een nieuwe Volkswagen. Wat houdt het Volkswagen Abonnement in? Het Volkswagen Abonnement is een vorm van Private Lease. Dit is een vorm van huren, waarbij u gebruik gaat maken van de auto. U wordt dus geen eigenaar, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. De auto blijft eigendom van Volkswagen Leasing. In het abonnement zit alles wat u mag verwachten: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst, BTW en bij aflevering een volle tank. Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit, zijn uw brandstof, boetes, vervangend vervoer en bijvoorbeeld het wassen van uw auto. De voordelen op een rij Een vast bedrag per maand Geen investering, geen aanbetaling, geen wegenbelasting Verzekerd van reparatie en onderhoud door de officiële Volkswagen dealer Geen onverwachte autokosten Wat zit er standaard in het Volkswagen Abonnement? In het Volkswagen Abonnement zijn alle kosten voor: afschrijving, rente, aflevering, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW inbegrepen. Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes en de kosten voor het wassen van de auto. Volkswagen Leasing heeft het recht om het maandbedrag aan te passen indien er premieverhogingen zijn en er wettelijke wijzigingen plaatsvinden. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW aanpassing. Waar kan ik terecht voor onderhoud, reparatie en banden? Uw Volkswagen dealer is altijd het enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en bandenvervanging van de auto. U hoeft dus niet naar een ander universeel garagebedrijf om daar bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor het schadeherstel aan de auto. U heeft de garantie dat de auto in professionele handen is en dat gebruik wordt gemaakt van originele Volkswagen-onderdelen. Wat te doen bij schade? Bij schade neemt u contact op met de dealer of met Volkswagen Leasing. Per schadegeval zal, indien de schade door u is veroorzaakt, het eigen risico ( 125,-) in rekening worden gebracht. Wat zijn de mogelijkheden als mijn inkomen wijzigt? Binnen het Volkswagen Abonnement is geen mogelijkheid tot het opnemen van een betalingsbeschermer. Mocht u bijvoorbeeld uw baan verliezen, dan zal de betalingsverplichting ongewijzigd van kracht blijven. Kan ik een aanbetaling doen? Het is mogelijk om een aanbetaling te doen bij aanvang van het abonnement. De aanbetaling wordt in mindering gebracht op uw maandbedrag. Er zit een maximum aan het aan te betalen bedrag. Vraag uw dealer naar de exacte voorwaarden. Stel er worden meer kilometers gereden dan vooraf afgesproken? Wanneer u meer of minder kilometers rijdt, worden deze verrekend volgens de meer-minder kilometerprijzen, indien de afwijking binnen een marge van 10% blijft. Wanneer u de marge van 10% overschrijdt, vindt een herberekening plaats door Volkswagen Leasing. U wordt geadviseerd het jaarlijks kilometrage dan ook reëel in te schatten. Wat gebeurt er aan het einde van het abonnement? Wanneer het einde van het abonnement in zicht is, wordt u tijdig geïnformeerd over het (eventueel) aangaan van een nieuw abonnement. Indien een optie is genomen op overname van de auto, zal een overnameprijs worden vastgesteld door Volkswagen Leasing. U kunt tevens kiezen voor het voortzetten van het huidige abonnement of het inleveren van de auto bij de dealer. Hoe werkt de financiële acceptatie? Bij de financiële acceptatie wordt door Volkswagen Leasing een credit check uitgevoerd, op basis van het kredietbeoordelingformulier (VFNnorm) en toetsing bij het BKR te Tiel. Volkswagen Leasing kan u indien nodig verzoeken om aanvullende informatie. Kan ik het abonnement tussentijds beëindigen? Als u wilt stoppen met het abonnement, dan kunt u bij Volkswagen Leasing een calculatie opvragen over de afkoopsom van het abonnement.

12 Particulier Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave: oktober 2014 Bestelnummer: 1VWBANKPAR14 Volkswagen Bank Postbus 1119, 3800 BC Amersfoort (033) Volkswagenbank.nl Volkswagen Leasing Postbus 1591, 3800 BN Amersfoort (033) Volkswagenleasing.nl Volkswagen Bank is ingeschreven in het Handelsregister met de naam Volkswagen Bank GmbH Zweigniederlassung Niederlande onder nummer en gevestigd te Amersfoort. Volkswagen Bank biedt financieringen en Financial Lease aan en bemiddelt in verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder, AFM vergunning nummer Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Onze verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren B.V. Volkswagen Bank treedt op als tussenpersoon van VVS Assuradeuren B.V. Product en premiewijzigingen voorbehouden. Volkswagen Leasing is ingeschreven in het Handelsregister met de statutaire naam Volkswagen Leasing B.V. onder nummer en is gevestigd te Amersfoort. Volkswagen Leasing B.V. biedt Operational Lease aan voor de zakelijke rijder en Private Lease voor de particuliere rijder. Bij Private Lease toetst en registreert Volkswagen Leasing B.V. bij BKR te Tiel. Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.