NIEUWSBRIEF NAJAAR 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF NAJAAR 2014"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF NAJAAR 2014

2 Nieuwsbrief Najaar 2015 Inhoudsopgave: Voorwoord Pater Paul-Vincent Voorwoord van de voorzitter Hoe kan ik het kindertehuis ondersteunen Samenwerking Stichting met Club van 100 Exploitatie kindertehuis UDHAYA 2013 Interview met een van de kinderen: R. Siva Kumar Toekomstplannen Colofon Voorwoord Pater Paul-Vincent Het is inmiddels al weer ruim 10 jaar geleden dat we onze Stichting ten behoeve van fondsenwerving voor ons kindertehuis in India zijn gestart. Dankzij enkele geslaagde wervingsacties hebben we in 2005 een perceel grond kunnen kopen en de jaren daarna ons eerste kindertehuis kunnen bouwen, dat in 2007 in gebruik kon worden genomen. Sindsdien hebben er jaarlijks circa 20 tot 25 kansarme kinderen gewoond, die van daaruit op school een basisopleiding konden volgen. De afgelopen jaren werd het mede door de economische omstandigheden steeds moeilijker voldoende geld in te zamelen om de jaarlijkse exploitatiekosten te kunnen dekken.een aantal ondernemers,dat ons steunde moest noodgedwongen afhaken. Omdat ik in die jaren in Nederland als priester werkzaam was, zijn er ook buiten de Stichting om, individuele giften gedaan voor ons kindertehuis, waardoor we er toch (net) in geslaagd zijn om de jaarlijkse exploitatielasten te betalen. Begin dit jaar ben ik na bijna 10 jaar in Nederland te zijn geweest weer teruggekeerd naar India. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze tijd en heb er erg goede herinneringen aan. Ik mis velen van U,mijn parochianen,zeer. Na een moeizame start in India (door de andere leefomstandigheden dan ik inmiddels in Nederland gewend was en de gezondheidsproblemen die hiervan het gevolg waren) gaat het inmiddels weer goed met mij. Ik ben in mijn provincie benoemd tot hoofd / directeur van de afdeling die verantwoordelijk is voor de maatschappelijke en pastorale zorg en door mijn mede-priesters gekozen tot bestuurslid van onze provincie.dit betekent dat ik het erg druk heb (veel reizen) en daarnaast ook wat extra aandacht wil / moet geven aan ons kindertehuis.nadat de vorige toezichthouder helaas overleed. Ook vraag ik hier Uw begrip voor het feit, dat de communicatie met mij door genoemde omstandigheden vaak moeilijker is, dan ik graag zou willen. India is geen Nederland!

3 Ik hoop dat velen van U ons kindertehuis zullen blijven steunen, ook nu ik niet meer in Nederland ben, zodat we niet alleen de huidige exploitatielasten kunnen blijven betalen, maar dat we in de toekomst ook nog een tweede kindertehuis kunnen openen. Ik ben overigens aangebleven als bestuurslid van de Stichting in Nederland en hoop zo ook het contact met u allen te kunnen blijven voortzetten. Ik dank allen voor elke bijdrage voor ons kindertehuis, mede namens de vele kansarme kinderen in India. Pater Paul-Vincent Voorwoord van de voorzitter Zoals Pater Paul-Vincent in zijn voorwoord reeds heeft aangegeven is het de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden om de noodzakelijke gelden voor de exploitatie van het kindertehuis in India te verwerven. Mede dankzij persoonlijke inspanningen en contacten van pater Paul-Vincent is dat de afgelopen jaren wel steeds gelukt. Nu pater Paul is teruggekeerd naar India en hij niet / minder in staat is om extra gelden aan te trekken, is het noodzakelijk dat wij met onze Stichting extra gelden gaan genereren. Extra acties die hiervoor opgezet worden zijn een samenwerking met de zogenaamde Club van 100, het ca. 3 keer per jaar uitbrengen van een Nieuwsbrief en extra aandacht vragen voor de fiscaal gunstige regeling van periodieke giften (zie afzonderlijke artikelen in deze Nieuwsbrief). Verder wil ik voor het jaarverslag en financieel verslag van onze Stichting en van het financieel verslag van het kindertehuis in India (Stichting UDHAYA) verwijzen naar onze website ( Hierop treft U ook verdere informatie aan, onder andere ook over bestuur, doelstelling, e.a. Een samenvatting van het jaarverslag en de financiële resultaten treft u eveneens in deze Nieuwsbrief aan. Het afgelopen jaar is er 1 mutatie geweest in het bestuur: de heer Kees Rens (secretaris) heeft te kennen gegeven na 10 jaar zijn functie op te geven. Wij zijn erg verheugd dat wij mevrouw Loes Laurense bereid hebben gevonden om deze functie te gaan invullen en danken Kees voor het verrichte werk. Ik hoop - mede namens het bestuur en de kinderen in India - dat velen bereid zullen zijn om ons kindertehuis in India te gaan / blijven steunen. Mocht iemand nog andere suggesties hebben met betrekking tot fondsenwerving voor dit doel, dan zien wij de suggesties graag tegemoet. Piet van Gastel, voorzitter

4 Hoe kan ik het kindertehuis ondersteunen Onze Stichting is een ANBI-erkende instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor giften aan onze Stichting aftrekbaar zijn voor de (inkomsten)belasting. Normaal geldt bij aftrekbare giften een drempel (waarvoor geen belastingvermindering geldt), maar wanneer u een overeenkomst voor periodieke (minimaal 5 jaar) giften afsluit met de Stichting is er geen drempel van toepassing. In het verleden moest een dergelijke overeenkomst via de notaris worden afgesloten, maar sinds 1 januari 2014 mag dat ook onderhands. Onze Stichting hanteert hiervoor de standaard overeenkomst zoals deze door de Belastingdienst is opgesteld. De periodieke gift moet minimaal 1 keer per jaar plaatsvinden, maar het kan ook 1 vast bedrag per maand zijn. De exploitatiekosten per kind zijn de laatste jaren ongeveer per jaar oftewel 85 per maand. Voor een dergelijk bedrag (naar keuze een bedrag per maand of het hele bedrag 1 keer per jaar) adopteert u eigenlijk één kansarm kind in India. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder (5-jarige)-overeenkomst giften te doen, maar dan is zoals reeds aangegeven een niet aftrekbare drempel van toepassing. Een dergelijke gift is bijvoorbeeld participatie in de Club van 100 (zie elders in deze Nieuwsbrief). Mocht u geïnteresseerd zijn in het afsluiten van een dergelijke overeenkomst, dan kunt u ons dat laten weten aan het secretariaat of ons een mail sturen (info zie Colofon). Ook voor een toelichting / nadere uitleg kunt u met ons contact opnemen. Eenmalige giften (zonder overeenkomst) kunt u overmaken op onze bankrekening NL 19 RABO Wij zijn u erkentelijk voor elke gift. Samenwerking Stichting met Club van 100 Zoals eerder reeds vermeld is pater Paul-Vincent begin dit jaar na een verblijf van 10 jaar weer teruggekeerd naar India. Een aantal begunstigers stelden het in het verleden op prijs om rechtstreeks aan hem persoonlijk eenmalige giften te doen voor het kindertehuis. Deze giften waren een noodzakelijke aanvulling op de door onze Stichting geworven gelden ten behoeve van het kindertehuis. Om er voor te zorgen dat het bedrag van deze aanvullende giften voor het kindertehuis (laatste jaren per jaar) zoveel mogelijk veilig gesteld zou worden, is het idee ontstaan om een Club van 100 op te richten. Doel was dat 100 personen jaarlijks 100 zouden overmaken ten behoeve van het kindertehuis.

5 Omdat het doel van de Club feitelijk hetzelfde is als dat van onze Stichting en onze Stichting de ANBI-status heeft (en dus de giften aftrekbaar zijn voor de belasting) is een samenwerking tot stand gekomen en wordt voorgesteld dat de leden van de Club van 100 hun jaarlijkse gift aan onze Stichting doen (en de gift daarmee dus aftrekbaar is). Onze Stichting zal de giften die onder vermelding Club van 100 worden gedaan afzonderlijk in haar financieel jaarverslag opnemen, zodat deze gelden jaarlijks gevolgd kunnen worden. Eenieder die de Club van 100 een warm hart toedraagt, kan dit dus door een donatie met die vermelding laten blijken. Ook hiervoor geldt de bankrekening NL 19 RABO Exploitatie kindertehuis UDHAYA 2013 Het kindertehuis in India is eigendom van en wordt geëxploiteerd door een plaatselijke Stichting genaamd UDHAYA, waarvan pater Paul-Vincent de voorzitter is (deze constructie is noodzakelijk vanwege wettelijke vereisten in India). Het boekjaar loopt in verband met het einde van het schooljaar van 1 april tot en met 31 maart. Het boekjaar 2013 loopt derhalve van 1 april 2013 tot en met 31 maart In het boekjaar waren er 21 kinderen in het tehuis. Dat was 4 minder dan normaliter mogelijk is, maar gezien de onzekerheid over het totaalbedrag aan donaties dat in het boekjaar ontvangen zou kunnen worden is er terughoudend omgegaan met het aannemen van nieuwe kinderen aanmeldingen. Hopelijk kunnen we de komende jaren weer het maximale aantal kinderen aannemen. Van de 21 kinderen zijn er aan het einde van het schooljaar (april 2014) 10 kinderen vertrokken (3 naar de universiteit gegaan, 6 gestopt met studeren en terug naar huis en 1 gaan werken). Per juni 2014 zijn er weer 10 kinderen aangenomen, zodat op dit moment het aantal weer 21 bedraagt. In het boekjaar is de dagelijkse leiding van het kindertehuis nog uitgevoerd door een interim (vanwege overlijden van het vorige hoofd van het kindertehuis in 2012). Inmiddels is wel in de opvolging voorzien door de aanname van een nieuwe hoofd. De exploitatiekosten van het kindertehuis bedroegen Vanuit onze Stichting kon worden overgemaakt, terwijl door middel van rechtstreekse giften aan pater Paul- Vincent werd ontvangen (uitzonderlijk hoog vanwege ontvangsten ter gelegenheid van zijn afscheidsreceptie in januari). Dankzij koersverschillen en opbrengst verkoop melk (eigen koe) was er een positief exploitatieresultaat van 894 (in 2012 verlies van 109).

6 Door onze Stichting werd ontvangen van donateurs. De totale kosten (met name bankkosten) bedroegen 183,67, zodat 98,3% van de ontvangsten bij het kindertehuis terecht komt / is gekomen. Gezien het feit dat de incidentele giften (rechtstreeks aan pater Paul) dit jaar extra hoog waren en een beperkte uitbreiding van het kindertehuis (met een slaap-woonruimte voor de leiding / kok) noodzakelijk geacht wordt, is het extra van belang dat de donaties door / aan onze Stichting weer toenemen tot minimaal het niveau van enkele jaren geleden ( 20 à per jaar). Interview met een van de kinderen: R. Siva Kumar Name Age Sex - R.Siva Kumar - 14 years - Male Date of Join in the home School year What does he wants to become Electrical Engineer Does he has brother & sisters - X th Standard - To become an - Four elder sisters, one elder brother and one younger brother Are his parents alive - His father died of heart attack and Any other information his mother is alive. -He is from Guntry village, belongs to a tribal community, his father was an Electrician (not professional) and he was a local priest in small Hindu Temple. His family is a big family having less income. Since his father died of heart attack, his family struggling a lot financially. His mother

7 is finding very hard to fulfill all the needs of the children. So they came to our help for Sivakumar. He is quiet boy and he has a deep desire to be become an electrical engineer as he has seen his father as an electrician when he was a small boy. He is also deeply religious.

8 Toekomstplannen Voor de nabije toekomst willen wij allereerst het kindertehuis weer vol hebben (dus zorgen dat we voldoende zekerheid hebben over voldoende donaties). Daarna willen we zo snel mogelijk een slaap/woonruimte realiseren voor de leiding / kok, zodat zij niet in het kindertehuis (bij de kinderen) behoeven te wonen. Wanneer er dan voldoende financiële middelen en zijn voor uitbreidingen en verwachtingen dat voldoende middelen kunnen worden verkregen voor een verantwoorde exploitatie, zal er geïnvesteerd worden in een tweede kindertehuis. Colofon Stichting Father Paul-Vincent Ravi Foundation Mgr. Zwijsenstraat 43, 5643 PP Eindhoven Bankrekening: NL 19 RABO U ontving deze nieuwsbrief per post, het zou fijn zijn u in de toekomst deze per mail te doen toekomen. Dit kan door een mail te sturen naar info@stichtingpaulvincent.nl Graag voorzien van Uw naam en mailadres.

JAARVERSLAG (1 april maart 2014) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION

JAARVERSLAG (1 april maart 2014) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION JAARVERSLAG 2013 (1 april 2013 31 maart 2014) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen. Historie. Organisatie. Beleid. Fondsenwerving. Publiciteit. 2. Jaarverslag 2013. Investeringen

Nadere informatie

JAARVERSLAG (1 april maart 2013) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION

JAARVERSLAG (1 april maart 2013) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION JAARVERSLAG 2012 (1 april 2012 31 maart 2013) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen. Historie. Organisatie. Beleid. Fondsenwerving. Publiciteit. 2. Jaarverslag 2012. Investeringen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. (1 april 2014 31 maart 2015) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION

JAARVERSLAG 2014. (1 april 2014 31 maart 2015) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION JAARVERSLAG 2014 (1 april 2014 31 maart 2015) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen. Historie. Organisatie. Beleid. Fondsenwerving. Publiciteit. 2. Jaarverslag 2014. Investeringen

Nadere informatie

JAARVERSLAG (1 april maart 2017) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION

JAARVERSLAG (1 april maart 2017) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION JAARVERSLAG 2016 (1 april 2016 31 maart 2017) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen. Historie. Organisatie. Beleid. Fondsenwerving. Publiciteit. 2. Jaarverslag 2016. Investeringen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 Kinderen spelen volleybal op het terrein van het kindertehuis.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 Kinderen spelen volleybal op het terrein van het kindertehuis. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 Kinderen spelen volleybal op het terrein van het kindertehuis. Nieuwsbrief Voorjaar 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Pater Paul-Vincent Voorwoord van de voorzitter Nieuws van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015.

Nieuwsbrief December 2015. Nieuwsbrief December 2015. Ik maak gebruik van deze gelegenheid om U allen, alsmede Uw dierbaren, EEN GELUKKIG,GEZEGEND EN ZALIG KERSTMIS TOE TE WENSEN, Alsmede EEN GELUKKIG GEZOND EN VOORSPOEDIG 2016

Nadere informatie

Stichting Service Rotary Amsterdam Arena

Stichting Service Rotary Amsterdam Arena Stichting Service Rotary Amsterdam Arena Uitgave september 2010 Inleiding Met deze brochure willen wij de (nieuwe) leden van de Rotary Club Amsterdam-Arena, in het volgende kortweg aan te duiden met "de

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Udhaya Stichting Father Paul Vincent Ravi Foundation.

Udhaya Stichting Father Paul Vincent Ravi Foundation. Nieuwsbrief december 2017. Udhaya Stichting Father Paul Vincent Ravi Foundation. 1 Nieuwsbrief Stichting Father Paul Vincent Ravi Foundation Inhoudsopgave: Voorwoord Piet van Gastel Voorzitter van de Stichting.

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Provinciale vereniging voor natuurbescherming. Leven is doorgeven. It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân

Provinciale vereniging voor natuurbescherming. Leven is doorgeven. It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân Provinciale vereniging voor natuurbescherming UW SCHENKING Deel uw liefde voor de natuur Leven is doorgeven Bescherm de natuur voor later It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân It Fryske

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag 2015 Financieel jaarverslag Stichting Matunkha 1-1- 2015 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Het bestuur... 3 ANBI Status... 3 Algemeen financieel beleid... 4 Balans 2015 in euro s... 5 Toelichting...

Nadere informatie

Stichting Paul Vincent - Nieuwsbrief december 2016

Stichting Paul Vincent - Nieuwsbrief december 2016 Inhoudsopgave. Stichting Paul Vincent - Nieuwsbrief december 2016 Voorwoord pater Paul Voorwoord van de voorzitter Nieuws van de Stichting Nieuws van het kindertehuis Interview met een van de kinderen

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag Stichting Matunkha 1-1-2014 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Het bestuur... 3 ANBI Status... 3 Algemeen financieel beleid... 4 Balans 2014 in euro s... 5 Toelichting...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag 2016 Financieel jaarverslag Stichting Matunkha 1-1- 2016 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Het bestuur... 3 ANBI Status... 3 Algemeen financieel beleid... 4 Balans 2016 in euro s... 5 Toelichting...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer Beleidsplan Stichting Gelukskoffer 2011-2015 Stichting Gelukskoffer te Amersfoort Bezoekadres: Printerweg 16, 3821 AD Amersfoort Handelsregisternummer 32169581 Inhoudsopgave 1 Inleiding p. 3 2 Werkzaamheden

Nadere informatie

Beleidsplan 2018 van de Stichting Faridpur

Beleidsplan 2018 van de Stichting Faridpur Beleidsplan 2018 van de Stichting Faridpur Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Faridpur voor het kalenderjaar 2018. In dit plan vindt u informatie over de samenstelling van het bestuur

Nadere informatie

Draag Park Boswijk een warm hart toe!

Draag Park Boswijk een warm hart toe! Draag Park Boswijk een warm hart toe! Stichting Vrienden van Park Boswijk Bij Park Boswijk staan bewoners echt centraal Park Boswijk is gelegen in het prachtige groene Zorgpark Voorburg in Vught. Deze

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. Stichting All for Children

Jaarverslag 2013. Stichting All for Children Jaarverslag 2013 Stichting All for Children Algemene gegevens De stichting is opgericht op 8 november 2007, gevestigd in Amsterdam en ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

jaarrekening 2009www.rrdf.nl

jaarrekening 2009www.rrdf.nl jaarrekening 2009www.rrdf.nl Medische zorg voor iedereen Stichting RRDF levert medische zorg aan alle bewoners. Er is ook een vaccinatieprogramma voor alle kinderen uit onze slums. Dit meisje heeft een

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 STICHTING JARIKIN. Stichting Jarikin: jaarverslag

JAARVERSLAG 2017 STICHTING JARIKIN. Stichting Jarikin: jaarverslag JAARVERSLAG 2017 STICHTING JARIKIN Stichting Jarikin: jaarverslag 2017-1 - Colofon Stichting Jarikin Zijlweg 1 2678 LC De Lier Telefoon: 0174 522859 Telefax: 0174 522851 Email: info@jarikin.nl Internet:

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2012

Financieel Jaarverslag 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Financieel Jaarverslag 2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De jaarrekening wordt gecontroleerd door Accountantskantoor Pekaar & Partners te Stellendam. Op verzoek sturen wij u een volledig exemplaar toe.

De jaarrekening wordt gecontroleerd door Accountantskantoor Pekaar & Partners te Stellendam. Op verzoek sturen wij u een volledig exemplaar toe. Jaarrekening 2016 Vooraf Dit is een beknopte versie van de jaarrekening 2015 van de Stichting RRDF (Rural Relief & Development Foundation). RRDF is gevestigd aan de Voordijk 259 te Barendrecht en staat

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG. Een woord van de voorzitter.!

JAARVERSLAG. Een woord van de voorzitter.! Een woord van de voorzitter.! JAARVERSLAG 21 Stichting KarooCare!!!!!! Pampuszigt 1! 1111 TG Diemen tel. (2) 69 78 44 fax: (2) 699 14 37 informatie@karoocare.nl www.karoocare.nl! Een woord van de voorzitter.!

Nadere informatie

INHOUD. Jaarrekening 2014 Stichting Foundation Care For All Pagina 1 van 7

INHOUD. Jaarrekening 2014 Stichting Foundation Care For All Pagina 1 van 7 INHOUD Algemeen... 2 Doel van de stichting... 2 Bestuur... 2 Bezoldiging bestuur... 2 ANBI Status... 2 Belastingplicht... 2 Balans per 31 december... 3 Winst- en verliesrekening... 4 Toelichting op de

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Matthias. Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias

Jaarverslag 2011. Stichting Matthias. Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias Jaarverslag 2011 Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias Postadres: Postbus 277 1970 AG IJmuiden Telefoon: 06-22840270 Fax 084-7289657 Email: info@stichting-matthias.nl Opgericht

Nadere informatie

BIJ DE BELASTINGDIENST IS UW EURO EEN DAALDER WAARD SCHENKINGEN EN DE NIEUWE GEEFWET

BIJ DE BELASTINGDIENST IS UW EURO EEN DAALDER WAARD SCHENKINGEN EN DE NIEUWE GEEFWET blad - 1 - BIJ DE BELASTINGDIENST IS UW EURO EEN DAALDER WAARD SCHENKINGEN EN DE NIEUWE GEEFWET Mr. Ernst Loendersloot Sr. kandidaat notaris te Maastricht Foto: Harry Heuts Beste lezer, Sinds 17 november

Nadere informatie

Stichting. Vrienden van Naarderheem

Stichting. Vrienden van Naarderheem Stichting. Vrienden van Naarderheem Jaarverslag 2016 & Beleidsplan rest 2017, 2018 en volgende jaren Juni 2017 Pagina 1 19/6/2017 Jaarverslag 2016 Algemeen De Stichting Vrienden van Naarderheem heeft ten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2012 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2012 DESTINO Geef een kind de toekomst! stichting WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag 2012 aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en

Nadere informatie

STICHTING DARE TE LOSSER. Rapport inzake jaarstukken 2010

STICHTING DARE TE LOSSER. Rapport inzake jaarstukken 2010 STICHTING DARE TE LOSSER Rapport inzake jaarstukken 2010 INHOUDSOPGAVE Pagina ALGEMEEN 1 Opdracht 2 2 Deskundigenonderzoek 2 3 Algemeen 3 4 Jaarverslag van het bestuur 4 5 Balans per 31 december 2010 6.

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum. Toelichting bij het invullen van de overeenkomst

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum. Toelichting bij het invullen van de overeenkomst Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum U wilt een periodieke gift doen aan Teylers Museum. Alle schenkingen ten behoeve van het museum worden bijeengebracht

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring ANBI en belastingvoordeel Stichting De Haastrechtse Kring Stichting Voor Culturele Belangen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Stichting IDA-Mabogini

Stichting IDA-Mabogini Stichting IDA-Mabogini De Stichting IDA Mabogini stelt zich tot doel het leveren van een bijdrage aan onderwijsmogelijkheden voor kinderen van de lokale bevolking waarvan de ouders de financiële middelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Father Paul Vincent Ravi augustus 2016.

Nieuwsbrief Stichting Father Paul Vincent Ravi augustus 2016. Nieuwsbrief Stichting Father Paul Vincent Ravi augustus 2016. Inhoudsopgave Voorwoord pater Paul Voorwoord van de voorzitter Programma bezoek aan Nederland door pater Paul Nieuws van de Stichting. Nieuws

Nadere informatie

Stichting What Matters 2U. Amsterdam. Jaarbericht 2013

Stichting What Matters 2U. Amsterdam. Jaarbericht 2013 Stichting What Matters 2U Amsterdam Jaarbericht 2013 Inhoud 1 Jaarrekening 3 1.1 Balans per 31 december 2013 4 1.2 Staat van Baten en Lasten 1 januari 2013 tot en met 31 december 2013 5 1.3 Algemene toelichting

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

➀ Verklaring gift. ➁ Looptijd van de gift. ➂ Gegevens schenker

➀ Verklaring gift. ➁ Looptijd van de gift. ➂ Gegevens schenker Overeenkomst begunstiger De Nationale Opera Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker ➀ Verklaring gift Ondergetekende verklaart een gift te doen en ondersteunt De Nationale Opera in de rol van:

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG STICHTING HILL WHEELER FOUNDATION 2010. De Stichting Hill Wheeler Foundation is formeel opgericht op 25 april 2007.

FINANCIEEL VERSLAG STICHTING HILL WHEELER FOUNDATION 2010. De Stichting Hill Wheeler Foundation is formeel opgericht op 25 april 2007. FINANCIEEL VERSLAG STICHTING HILL WHEELER FOUNDATION 2010 Stichting Hill Wheeler Foundation 2010 De Stichting Hill Wheeler Foundation is formeel opgericht op 25 april 2007. De Stichting is statutair gevestigd

Nadere informatie

Salvatoriaanse Gezinsadoptie

Salvatoriaanse Gezinsadoptie Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie Opgericht in 1980 - ANBI erkend Salvatoriaanse Gezinsadoptie Limousinlaan 11 5627 KH Eindhoven Telefoon: 06 174 893 28 administratie@gezinsadoptie.nl www.gezinsadoptie.nl

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN

Jaarverslag. Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN Jaarverslag 2016 Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN Stichting Jeevan Jyot Nederland Dressselhuijsweg 22 4105 DB Culemborg tel. 0345 752373 SJJN@hotmail.com www.sjjn.nl KvK Utrecht 41187474 1 Inleiding

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL SCHENKEN EN NALATEN HARDERWIJK Missie van de Stichting Vrienden van het St Jansdal Het bevorderen van het welzijn van de patiënten van het ziekenhuis St Jansdal Motto:

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam

Jaarverslag 2012 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam Jaarverslag 2012 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam - 1 - INHOUDSOPGAVE PAGINA JAARVERSLAGGEVING BESTUURSVERSLAG 2012 1.Voorwoord 2.Algemeen 3 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2012

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2013. Stichting Suvadra

Financieel Jaarverslag 2013. Stichting Suvadra Financieel Jaarverslag 2013 Stichting Suvadra 1 Algemeen De Stichting Suvadra is actief voor lichamelijk gehandicapte kinderen in Nepal. De doelstelling van de stichting is: helpen om lichamelijk gehandicapte

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Scheveningen

Protestantse Gemeente te Scheveningen Wat betekent de kerk voor u? Protestantse Gemeente te Scheveningen Misschien is het de plek waar u getroost wordt als er verdriet is. Of juist de gemeenschap waar gelachen wordt als er wat te vieren valt.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 JAARVERSLAG 2014 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 2 MISSIE Stichting Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland wil

Nadere informatie

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2013

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2013 Stichting Alodo Amsterdam Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Bestuursverslag... 2 2.1 Gegevens organisatie... 2 2.2 Doelstelling... 2 2.3 Bestuurders... 2 3 Verslag van de activiteiten

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 Augustus 2014 Basisschool Vita Vera Bram Streeflandweg 107 6871 HV RENKUM 0317 313178 info@vitavera-skovv.nl www.vitavera-skovv.nl INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5

Nadere informatie

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF)

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF) Stichting Labali O Aids F (LOAF) Stichting LOAF is opgericht in 2003 Fiscaalnummer 8129.39.451 KVK 140.76 464 Correspondentieadres: Beekstraat 38, 6231 LG Meerssen Bankrekeningnummer: NL51 INGB 000 95

Nadere informatie

Charilove NL Over de Nieuwsbrief

Charilove NL Over de Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F L E N T E 2 0 1 0 Charilove NL Over de Nieuwsbrief Het bestuur houdt u minstens twee maal per jaar op de hoogte van de activiteiten van Charilove in Nederland en in Nigeria. U ontvangt

Nadere informatie

JAARREKENING 2012WWW.RRDF.NL

JAARREKENING 2012WWW.RRDF.NL JAARREKENING 2012WWW.RRDF.NL Stichting RRDF - Jaarrekening 2012 2 Vooraf Dit is een beknopte versie van de jaarrekening 2012 van de Stichting RRDF (Rural Relief & Development Foundation). De jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage s-gravenhage Jaarrekening 2012 31 mei 2013-1 - Inhoud Blad Jaarrekening 2012 3 Bestuursverslag 4 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2012 8 Staat van baten en lasten over 2012 9 Toelichting op de balans

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage Jaarrekening 2016 maart 2017-1 - Inhoud Blad Jaarrekening 2016 3 Bestuursverslag 4 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2016 (na bestemming batig saldo) 8 Staat van baten en lasten over 2016 9 Toelichting

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas Stichting Ministries Argentinas Financieel Jaarverslag Boekjaar 2011 Bestuur Stichting Ministries Argentinas 11 Stichting Ministries Argentinas Disselboom 55 3763 ZJ Soest Nederland KvK-nummer: 32112010

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229.

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229. Jaarverslag 2014 Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Emoties. Wij hopen dat dit verslag voldoende vertrouwen geeft, om de samenwerking verder voort te zetten. Bijlage: uitgebreid financieel

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013

Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 Ooms belastingadviesbureau Ampèrestraat 9 1817 DE Alkmaar

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren)

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren) Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve 2016-2018 ( 3 jaren) Adres: Secretariaat AGS Merwekade 69 311 TH Dordrecht E-mail: info@abhilasa-global-serve.nl Website: Abhilasa-global-serve.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden... 5 5. Besteding van gelden... 6 Stichting

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum U wilt een periodieke gift doen aan Teylers Museum. Alle schenkingen ten behoeve van het museum worden bijeengebracht

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

Handen uit de mouwen. Presentatie Stichting Werkgroep Oost-Europa, najaar 2015. 2015 Stichting Werkgroep Oost-Europa

Handen uit de mouwen. Presentatie Stichting Werkgroep Oost-Europa, najaar 2015. 2015 Stichting Werkgroep Oost-Europa Handen uit de mouwen Presentatie Stichting Werkgroep Oost-Europa, najaar 2015 1 Stichting Werkgroep Oost-Europa Initiatief Werkgroep 1996 Stichting sinds 1999 ca. 25 vaste vrijwilligers 17 projecten &

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2017

Financieel Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2017 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2008-2009

Jaarverslag 2008-2009 Jaarverslag 2008-2009 Maarssen, augustus 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 5 3. Gerealiseerde doelstellingen gedurende het boekjaar... 6 4. Toekomstplannen... 7 2 1. Voorwoord Stichting

Nadere informatie

Sapna Foundation Jaarverslag 2012

Sapna Foundation Jaarverslag 2012 Sapna Foundation Jaarverslag 2012 Website: www.sapnafoundation.org E-mail: info@sapnafoundation.com Telefoon: 06-48 32 68 02 Bankrekening: 14 85 20 073 1 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 Algemeen 4 Activiteiten

Nadere informatie

Stichting Dermatologie Project Mozambique. Jaarrekening en jaarverslag 2010

Stichting Dermatologie Project Mozambique. Jaarrekening en jaarverslag 2010 Stichting Dermatologie Project Mozambique Jaarrekening en jaarverslag 2010 1 Algemeen. De Stichting Dermatologie Project Mozambique is opgericht d.d. 15 juli 2004, heeft haar statutaire zetel te Wageningen

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG. 1.1 Algemeen. 1.2 Informatie over de stichting. 1.3 Namen bestuurders

JAARREKENING Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG. 1.1 Algemeen. 1.2 Informatie over de stichting. 1.3 Namen bestuurders JAARREKENING 2012 Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN MARIKENHUIS

STICHTING VRIENDEN VAN MARIKENHUIS STICHTING VRIENDEN VAN MARIKENHUIS Rapport inzake de jaarstukken 2013-2014 Nijmegen, augustus 2015 1/5 Jaarverslag van het bestuur Jaarrekening Overige gegevens Jaarverslag van het bestuur Algemene informatie

Nadere informatie

Stichting Kinderen in Ontwikkeling. Jaarverslag 2015

Stichting Kinderen in Ontwikkeling. Jaarverslag 2015 Stichting Kinderen in Ontwikkeling Jaarverslag 2015 Colofon Dit is het jaarverslag 2015 van de Stichting Kinderen in Ontwikkeling, gevestigd te Den Haag. De stichting is opgericht op 2 december 2005 en

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal Voorwoord Dit is het jaarverslag 2017 van de stichting Child Support Nepal. Het is het jaar waarin de eerste parlementsverkiezingen onder de nieuwe grondwet in Nepal plaatsvinden. Deze verkiezingen worden

Nadere informatie

Jaarverslag 2011 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam

Jaarverslag 2011 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam Jaarverslag 2011 van Stichting KELA-Opbouw-Filippijnen Rotterdam - 1 - INHOUDSOPGAVE PAGINA JAARVERSLAGGEVING BESTUURSVERSLAG 2011 1.Voorwoord 2.Algemeen 3 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2011

Nadere informatie

Het bestuur van Stichting Community Service Rotary club Purmerend PURMEREND. De jaarrekening 2017/2018

Het bestuur van Stichting Community Service Rotary club Purmerend PURMEREND. De jaarrekening 2017/2018 Het bestuur van Stichting Community Service Rotary club Purmerend PURMEREND De jaarrekening 2017/2018 INHOUDSOPGAVE RAPPORT Algemeen FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 30 juni 2018 2. Staat

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut

Jaarverslag Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut Jaarverslag Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut 2014 Besproken en goedgekeurd door het Algemeen Bestuur van de Stichting op 16 maart 2015 De Stichting Vrienden van het Juda Palache Instituut

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Vroeger kregen mijn broertjes alle aandacht. Nu ben ik aan de beurt Linda, acute lymfatische leukemie Maak kanker kansloos Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Even voorstellen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 1 JAARVERSLAG 2015 Activiteiten in 2015 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Per 29 december 2014 hebben de secretaris en penningmeester van het oude bestuur

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016 Foundation Care For All FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016 Ed Sligchers FCFA INHOUD Verklaring... 2 Algemeen... 3 Doel van de stichting... 3 Bestuur... 3 Bezoldiging bestuur... 3 ANBI Status... 3 Belastingplicht...

Nadere informatie

Stichting Poolse Weeskinderen Naarden Statenlaan 19 1405EV Bussum. KvK-nummer: 41194422 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014

Stichting Poolse Weeskinderen Naarden Statenlaan 19 1405EV Bussum. KvK-nummer: 41194422 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 Stichting Poolse Weeskinderen Naarden Statenlaan 19 1405EV Bussum KvK-nummer: 41194422 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 Inhoud JAARSTUKKEN 2014 JAARREKENING Balans Staat van baten en lasten Toelichting

Nadere informatie

PERIODIEKE SCHENKINGEN

PERIODIEKE SCHENKINGEN PERIODIEKE SCHENKINGEN Human Rights Watch staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Periodieke schenkingen aan een ANBI komen in aanmerking voor belastingvoordeel. Wanneer u met

Nadere informatie

Versie : 1.0 Datum : 10 april Beleidsplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op

Versie : 1.0 Datum : 10 april Beleidsplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op Versie : 1.0 Datum : 10 april 2017 Beleidsplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op 20-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beleidsplan... 3 2. Algemeen, Doel... 3 3. Werkwijze... 3 4. Financiering...

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 JAARVERSLAG 2011 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 2 MISSIE Stichting Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland wil

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland Blessed Generation Nederland Falkejacht 25 9254 EJ Hurdegaryp Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland 04 januari 2014 Voorwoord Voor u ligt het beknopte

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Hill Wheeler Foundation. Bestuurs- en activiteitenverslag 2007 & Financieel verslag 2007

Jaarverslag. Stichting Hill Wheeler Foundation. Bestuurs- en activiteitenverslag 2007 & Financieel verslag 2007 Jaarverslag Stichting Hill Wheeler Foundation 2007 Bestuurs- en activiteitenverslag 2007 & Financieel verslag 2007 Bestuurs- & activiteitenverslag Stichting Hill Wheeler Foundation 2007 Oprichting stichting

Nadere informatie