Particulier Dossier - aanmaken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Particulier Dossier - aanmaken"

Transcriptie

1 Een Particulier Dossier wordt pas aangemaakt als een Persoon (Klant) advies wilt of direct een dienst of product gaat afnemen. Er zijn drie uitgangspunten: 1. de persoon is al een keer in Invice ingevoerd, maar er is nooit iets verder met deze persoon gedaan. 2. de persoon is nog nooit in Invice ingevoerd, is alleen en wilt als klant direct advies hebben. 3. de persoon is nog nooit in Invice ingevoerde, heeft een partner en wilt als klant direct advies hebben. Bij 1. als je al weet dat de persoon al in Invice is ingevoerd dan kan je direct een particulier dossier aanmaken en selecteer je de gevonden persoon en maak je vervolgens het dossier aan. Bij 2. kan je direct een Particulier Dossier aanmaken. Je voert de persoon in en er wordt dan automatisch een persoonsregister aangemaakt. Bij 3. kan je direct een Particulier Dossier aanmaken. Als eerste voer je in de persoon die je ook als eerste in het dossier wilt hebben. Na het invoeren van de eerste persoon wordt vervolgens de partner toegevoegd. In alle gevallen wordt er een persoonsregister aangemaakt wanneer een persoon direct via het aanmaken Particulier Dossier wordt ingevoerd. Het persoonsregister is de plaats waar alle relevante gegevens en informatie van een persoon wordt opgeslagen. In het dossier wordt getoond de gegevens van die persoon. Elk persoon heeft een eigen persoonsregister. In een dossier van twee personen wordt dus twee keer een kopie getoond van de persoonsgegevens vanuit het persoonsregister. Wanneer je over een persoon in het dossier informatie opslaat bij een object (bijvoorbeeld de eigendomsverhouding) of een contract (bijvoorbeeld wie is contractant), dan wordt daardoor de juiste informatie bij de juiste persoon gezet. De notities die daarmee verband houden zijn allemaal via het persoonsregister na te lezen. Daarnaast wordt in het persoonsregister getoond welke persoonlijke (bijv. kinderen) of zakelijke relaties die persoon heeft. Dus het persoonsregister is het middelpunt van de informatie. Van daaruit wordt een koppeling gelegd met een dossier en die koppeling ook bewaard. Gaat een combinatie van twee personen uit elkaar dan wordt dat opgeslagen in het persoonsregister van die persoon. Via het persoonsregister is dan altijd terug te herleiden in wat voor een soort dossier die persoon zit of heeft gezeten. Voor het persoonsregister is een aparte handleiding gemaakt. Opgelet! Wanneer een Particulier Dossier wordt aangemaakt voor twee personen, dan is het de bedoeling dat die personen een persoonlijke relatie hebben. Dus samenwonend, getrouwd, enz. Wanneer twee natuurlijke personen een dossier gaan vormen vanwege gezamenlijke activiteiten, bijvoorbeeld een beleggingspand kopen etc., dan is het de bedoeling dat daarvoor een Zakelijk Dossier wordt aangemaakt. Via het persoonsregister is dat dan ook weer zichtbaar. Dus één persoon kan in meerdere dossiers voorkomen.

2 Hoe maak je nu een Particulier Dossier Als je een Particulier Dossier wilt aanmaken dan klik je in het navigatiescherm eerst bij nieuw hier en vervolgens selecteer je Particulier Dossier. Je komt dan in het scherm Nieuw Dossier Particulier. Als eerste tik je bij de achternaam de eerste letter van de achternaam. Vervolgens druk je op de tabknop van je toetsenbord. Als er personen zijn ingevoerd waarvan de achternaam begint met de door jouw ingetikte letter worden ze vervolgens zichtbaar in dit scherm. Zijn het te veel personen, dan kan je meer letters intikken. Hoe meer letters worden ingevoerd hoe verfijnder het selecteren. Bij het tonen van de personen wordt ook getoond in welk dossier een persoon al zit. De kleur en code geeft aan in welke hoedanigheid die persoon in Invice voorkomt: P Bij deze kleur en de code P zit die persoon in een Particulier Dossier; Bij deze kleur en de code Z zit die persoon in een Zakelijk dossier; Bij deze kleur en de code B is die persoon werkzaam bij een zakelijke relatie of Maatschappij. Als het gewenste dossier al aanwezig blijkt te zijn, kan je de procedure stoppen door annuleren aan te klikken. Indien niet, kan je met het aanklikken van deze knop de persoon selecteren en wordt deze geplaatst in het invoerscherm. Vervolgens kan je aan de persoon een adres koppelen.

3 Indien de persoon nog niet in Invice is ingevoerd, dan kan je d.m.v. de tabtoets door het invoerscherm lopen en de gegevens van de aanvrager invullen. Hierna kan je het adres invoeren (dit kan in een later stadium ook, dan voer je het adres in het dossierscherm in). Hoe maak je een adres aan. Je voert hier de cijfers van de postcode in. Vervolgens druk je op de tabknop van je toetsenbord. Er wordt nu zichtbaar de al in Invice aanwezige adressen met het daarbij behorende huisnummers. Zichtbaar worden de adressen met dezelfde postcodecijfer volgorde. Zit het adres erbij klik je hier om het te selecteren. Als het adres er al inzit, dan kan dat verschillende oorzaken hebben: 1. de (nieuwe)klant woont op een adres van andere klanten (bijv. inwonend bij ouders); 2. de woning is al een keer ingevoerd in Invice en onderdeel van een dossier geweest en is los gekoppeld van het dossier door bijvoorbeeld verkoop van die woning; Zit het adres er niet bij vul dan de letters van de postcode in en klik deze button aan. Er wordt nu vanuit het postcode bestand de gegevens ingevuld. De letters van de Postcode worden automatisch groot gemaakt als je ze klein hebt in gevuld. Wat je zelf nog moet invullen is het huisnummer en eventueel het huisnummer toevoegsel. Zodra alles is ingevoerd kan je de knop dossier aanmaken aanklikken. Het schermpje wordt gesloten en wordt het Particulier Dossier geopend. Zodra bij het aanmaken van een Particulier Dossier een adres wordt aangemaakt, dan wordt ook automatisch een object aangemaakt. In het Particulier Dossier zal het meestal een particuliere woning zijn. Zodra het dosier is aangemaakt zie je dat het adres bij de de aanvrager al is ingevuld.

4 Na het aanmaken van het dossier zie je onderstaand scherm. Indien de klant alleen is kan je nu het scherm verder invullen. Bij de burgerlijke staat zie je een rode balk. Je kunt de burgerlijke staat op alleenstaand zetten door het rode veld aan te klikken. Je krijgt dan wel het koppelscherm te zien, doch met annuleren kan je het sluiten en wordt de burgerlijke staat automatisch alleenstaand. Belangrijk! Als de klant niet alleen is, dan eerst de partner toevoegen. Bij het toevoegen van de partner wordt door het aangeven van de relatievorm deze ook automatisch ingevuld bij de aanvrager. Hoe voeg je nu een partner toe en hoe koppel je de relatie. Indien de aanvrager een partner heeft en die wil je gelijk invoeren, dan klik je dit Icoon aan. Je komt dan in het Infoscherm van het dossier. In het scherm Info zie je deze knop. Je klik je die knop aan en dan zie je dit schermpje. Klik ja aan en dan kom je weer in het scherm om een nieuw persoon aan te maken of een bestaande toe te voegen. Volg dan dezelfde procedure als bij aanmaken nieuw persoon. Tip! Vergeet niet bij het aanmaken van een nieuw persoon direct het gelacht in te voeren. Daarmee voorkom je fouten als je personen gaat koppelen. Bij het maken van een relationele koppeling, bijv. met een kind, wordt daardoor automatisch de juiste keuzes getoond.

5 Zodra je een nieuw persoon hebt aangemaakt of geselecteerd hebt, krijg je, voordat de persoon echt wordt gekoppeld, eerst dit scherm te zien. In dit scherm wordt de onderlinge relatie vastgelegd. Je klikt eerst deze regel aan en kiest uit het uitklapvenster de burgerlijke staat. Daarna deze regel aanklikken en via de agenda de ingangsdatum van die relatievorm selecteren. (is niet verplicht, kan je later ook toevoegen) Als laatste de knop koppelen aanklikken. De persoon wordt nu als partner toegevoegd aan het dossier van de eerste aanvrager. Hierna kom je in het hoofdscherm van het Particulier Dossier. De eerste keer zie je bij de partner nog geen adres staan. Om dat wel te bereiken klik je object aan en daarna het onroerend goed. Dat is automatisch aangemaakt met het maken van het dossier bij de aanvrager. Bij het onderdeel verhouding, kan je de partner toevoegen. Dat doe je door eerst nieuw persoon selecteren en dan de knop nieuw aanklikken. Hierna ga je de status aangegeven. Ik welke verhouding staat de persoon tot het object. Eigendom, of huur etc. Indien eigendom kan je bij bezit aangegeven voor welke % de persoon eigenaar is. Als laatste kan je aangegeven of het adres ook het privéadres van die persoon is. Klik in het vakje en daarna wordt het adres ook zichtbaar in het hoofdmenu van het dossier.

6 Er zijn een paar andere varianten mogelijk: 1. de partner wordt toegevoegd terwijl de aanvrager al langer klant is. Dan is er al een bestaand Particulier Dossier en zal het dossier van de aanvrager al ingevuld zijn en kan de aanvrager ook meerdere onroerende goederen hebben. De partner wordt toegevoegd bij het object wat het privéadres van de aanvrager is of de partner heeft nog een eigen woonadres. Dat kan dan worden ingevoerd, nadat de partner is toegevoegd, door het adres van de partner aan te klikken. Hierna wordt het invoerscherm voor een Nieuw onroerend goed geopend en kan het adres worden ingevoerd en gekoppeld aan het dossier. 2. de partner die wordt toegevoegd is al klant en is al volledig ingevoerd in Invice, dus met een eigen privéadres. Bij het koppelen wordt automatisch de bij de partner behorende objecten toegevoegd aan het dossier en wordt het privéadres automatisch ingevuld. Het kan zijn dat zij tijdelijk apart blijven wonen, maar al wel gezamenlijk klant worden. Dat is dus mogelijk. Belangrijk! Mocht later het privéadres gelijk worden, dan eerst het privéadres ontkoppelen bij het object wat afvalt en daarna bij het gewenste object het privéadres weer aanklikken. Wisselsen van positie in het dossier. Soms is het nodig om de positie van de aanvrager en partner in het dossier onderling te wisselen. Daarvoor is in Invice een gemakkelijke oplossing gemaakt. In het infoscherm van het dossier zie je deze knop. Als je die aanklikt worden de personen onderling van plaats verwisseld. Partner weer ontkoppelen. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Wanneer de relatie van de klanten om één of andere reden wordt verbroken, moet de relatie weer ontkoppeld worden. Als eerste bepaal je wie als klant het dossier blijft behouden. Blijkt de persoon, die het dossier blijft behouden, als partner is ingevoerd, dan kan je met het aanklikken van deze knop de positie in het dossier wijzigen. Door het aanklikken worden de personen dus omgewisseld. Hierna kan je de partner ontkoppelen door deze knop aan te klikken in het scherm. Je ziet vervolgens dit scherm en na de te hebben zie je dit scherm aangeklikt Na weer aangeklikt te hebben zie je dit scherm en kan je de datum van ontbinding invullen en daaronder de reden. Na wordt de partner ontkoppeld en wordt in het persoonsregister de gewijzigde relatievorm gearchiveerd. Voor verdere uitleg van het particulier dossier, zie daarvoor de handleiding: Particulier Dossier- hoofdmenu Voor verdere uitleg van het Persoonsregister, zie daarvoor de handleiding: Personen - persoonsregister

Personen - persoonsregister 2

Personen - persoonsregister 2 Het persoonsregister is m.b.t. de persoonsgegevens het centrale deel van Invice. In het persoonsregister worden alle relevante gegevens verzameld die noodzakelijk zijn voor alle activiteiten in Invice

Nadere informatie

Navigatie - & zoeken versie

Navigatie - & zoeken versie Met navigeren of zoeken kan je personen en bedrijven in Invice vinden. Met navigeren vindt je meerdere zoekuitkomsten te gelijk, terwijl je met zoeken één bepaalde persoon of bedrijf gericht gaat zoeken.

Nadere informatie

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw Een zakelijke relatie wordt aangemaakt als: - een bedrijf klant gaat worden, bijvoorbeeld een eenmanszaak van een klant of het bedrijf van een klant die DGA is van het bedrijf; - met een bedrijf zaken

Nadere informatie

Digi Dossier - Aanmaken en koppelen scans concept_software

Digi Dossier - Aanmaken en koppelen scans concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd op welke wijze: - het digitale dossier te benaderen is; - het digitale dosier is ingedeeld; - hoe gescande bescheiden gekoppeld kunnen worden aan een - persoon - object

Nadere informatie

Agenda. Hier wordt getoond de persoonlijke agenda.

Agenda. Hier wordt getoond de persoonlijke agenda. De digitale agenda bestaat uit een aantal onderdelen die gezamenlijk de digitale agenda vormen. Het bestaat uit: a. de maandkalender b. de afspraakkaart c. het agendablad met de dagagenda d. het agendablad

Nadere informatie

De start & inloggen. a. Hoe is Invice opgezet b. Gebruik en doelstelling buttons, Iconen, tabbladen en kleuren c. Overige tips & trics d.

De start & inloggen. a. Hoe is Invice opgezet b. Gebruik en doelstelling buttons, Iconen, tabbladen en kleuren c. Overige tips & trics d. a. Hoe is Invice opgezet b. Gebruik en doelstelling buttons, Iconen, tabbladen en kleuren c. Overige tips & trics d. Het inloggen A. Hoe is Invice opgezet Invice is het werkprogramma waar je de hele dag

Nadere informatie

Contracten - Algemeen concept_software

Contracten - Algemeen concept_software Contracten zijn de overeenkomsten van de afgesloten producten tussen de klant en de Maatschappij. In Invice zijn de contracten verdeeld over 5 hoofdgroepen - hypotheken - Leven - Schadeverzekeringen -

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Zakelijke Relatie - Algemeen 05.01 versie 09-02-2008

Zakelijke Relatie - Algemeen 05.01 versie 09-02-2008 Algemeen: Een zakelijke relatie is een bedrijf waarmee het kantoor contact mee heeft of waarvan de gegevens van dat bedrijf nodig is als informatie voor het advies of aanvraag en beheer van contracten.

Nadere informatie

Koppeling - NWP van ÈFDÉCÉ Software b.v. concept_software

Koppeling - NWP van ÈFDÉCÉ Software b.v. concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je de koppeling vanuit Invice kan starten en welke gegevens je In Invice kan invoeren om door de koppeling zo veel mogelijk gegevens naar het NWP van ÈFDÉCÉ Software

Nadere informatie

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik Evry voor Diëtheek Handleiding eerste gebruik 1 Introductie Maak verbinding met het bureaublad-op-afstand van Diëtheek op de gebruikelijke manier. Start hier Evry met het icoon op het bureaublad. De gebruikersnaam

Nadere informatie

De knop Nieuw (inschrijfwizard)

De knop Nieuw (inschrijfwizard) De knop Nieuw (inschrijfwizard) Voor het inschrijven van nieuwe leden en relaties hebben wij de inschrijfwizard ontwikkeld. Deze heeft als doel het inschrijven van nieuwe leden en relaties eenvoudiger

Nadere informatie

Advies - Algemeen concept_software

Advies - Algemeen concept_software Met de invoering van de WFT is het advies van met name complexe producten niet meer hetzelfde. Aan de ene kant stelt de WFT dat het noodzakelijk is dat de adviseur een klantprofiel opstelt. Maar aan de

Nadere informatie

Een agendapunt bewerken

Een agendapunt bewerken Een agendapunt bewerken Om een agendapunt te bewerken, moet u het in de dagplanner selecteren of in het Overzicht met agendapunten en daarna op Wijzigen klikken. U kunt een agendapunt ook openen en bewerken

Nadere informatie

De vijf basis uitgangspunten van ABCrm (zie ook afbeelding volgende pagina):

De vijf basis uitgangspunten van ABCrm (zie ook afbeelding volgende pagina): Instructiekaart: Beginstappen in CRMcorner Kaartnummer: 1 Versie: 1009 Algemeen: Instructiekaart nummer 1 is vooral bedoeld om u op een snelle en efficiënte manier kennis te laten maken met CRMcorner.

Nadere informatie

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar: Log in met de toegestuurde inloggegevens.

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar:   Log in met de toegestuurde inloggegevens. Handleiding URA rating Factory Bij het aangaan van een BiZ abonnement ontvangt u naast de instructie voor de koppeling van BiZ met uw jaarrekeningpakket een inlog voor de URA Rating Factory. In de URA

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding CheckIn publiek inschrijven voor de intermediair

Handleiding CheckIn publiek inschrijven voor de intermediair Handleiding CheckIn publiek inschrijven voor de intermediair CheckIn is een online tool waarmee je onder andere kandidaten kunt uitnodigen om in te schrijven. 1. De kandidaat uitnodigen Log in op de website

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7

Handleiding Aysist 7 Handleiding Aysist 7 Uren boeken op een andere kostenplaats Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Zelfroostering... 3 2.1 Uren boeken op andere planeenheid... 3 2.2 De tijd aanpassen... 4 3 Via de roosteraar

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Inhoud Inleiding... 3 1. Home... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3. Project invoeren

Nadere informatie

Verwijsgegevens Inhoudsopgave:

Verwijsgegevens Inhoudsopgave: Verwijsgegevens Inhoudsopgave: Algemene uitleg over de Patiëntenkaart Openen van de Verwijsgegevens Opbouw van de patiëntenkaart (Verwijsgegevens) Verwijzingen (*) Geselecteerde verwijzing nr. * De Menubalk

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

Handleiding Planon Sleutelbeheer

Handleiding Planon Sleutelbeheer Handleiding Planon Sleutelbeheer Datum: 07-09-09 Auteur: Oscar van den Eijnden 1 Inhoud Inleiding... 3 DIF sleutelplan in Planon... 3 Handleiding sloten en sleutels invoeren... 4 Maak slotdefinitie(s)

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Dropshipments Gebruikershandleiding NOVEMBER 2016 Inhoud I. Inleiding... 3 II. Nieuwe dropshipment aanmaken... 4 Afleveradres... 4 Optionele instellingen... 6 Afzenderadres... 6 III. Producten toevoegen...

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

We gaan een relatie toevoegen en bespreken alle velden die daarbij van toepassing zijn. De relaties zijn zichtbaar in uw rechter scherm.

We gaan een relatie toevoegen en bespreken alle velden die daarbij van toepassing zijn. De relaties zijn zichtbaar in uw rechter scherm. Relatie toevoegen Toepassingen binnen het relatiebestand 1. Relatie toevoegen 2. Relatie wijzigen 3. Relatie dupliceren 4. Relatie verwijderen 5. Relatiegroep bij relatie 6. Afdelingen 7. Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Algemeen... 2 Afspraken... 6 Synchroniseren... 6 Synchroniseren... 7 Export... 8 Filters... 9 * Er kan niet met Outlook Express gesynchroniseerd

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

Een declaratie aanmaken

Een declaratie aanmaken Een declaratie aanmaken U kunt in Kleos drie verschillende soorten declaraties aanmaken: 1. een declaratie voor een dossier: een declaratie voor 1 dossier voor 1 debiteur; 2. een declaratie voor een cliënt:

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handicom. Symbol for Windows Gold. Pl@nner. Handicom, 2010, Nederland

Handicom. Symbol for Windows Gold. Pl@nner. Handicom, 2010, Nederland Handicom Symbol for Windows Gold Pl@nner Handicom, 2010, Nederland Inhoud 1 Weergaven... 4 1.1 Wisselen tussen RealTime en Plan-modus... 4 1.2 Dag-, Week- en eenvoudige weergave... 4 2 RealTime modus (de

Nadere informatie

Handleiding, toevoegen van een agenda punt

Handleiding, toevoegen van een agenda punt Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding, toevoegen van een agenda punt In deze handleiding wordt uitgelegd

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Digitale dossiers. Inhoudsopgave:

Digitale dossiers. Inhoudsopgave: Digitale dossiers Inhoudsopgave: Inleiding Openen van een dossier De werking van de dossiers Toelichting van de knoppen in het hoofdmenu Invoeren van gegevens Selecteren van hulpmiddelen en zorgverleners

Nadere informatie

Partijen in een dossier

Partijen in een dossier Partijen in een dossier Een partij vertegenwoordigt een persoon (relatie) die rechtstreeks betrokken is bij het dossier en daarin een speciale rol vervult, zoals een cliënt, een tegenpartij, een notaris,

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013 Handleiding Kleos ipad oktober 2013 Inhoudsopgave blz. Installatie 3 Inloggen 4 Hoofdmenu 5 Homepage 6 Dossiers 7 Agenda 11 Taken 12 Activiteiten 13 Documenten 14 Relaties 16 Handleiding Kleos ipad Pagina

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Een Worddocument aanmaken

Een Worddocument aanmaken Een Worddocument aanmaken Van de programmadocumenten kunnen alleen Worddocumenten in Kleos worden aangemaakt en bewerkt. U kunt een Worddocument aanmaken door: Op Nieuw document te klikken op het tabblad

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolplan COACH

HANDLEIDING scoolplan COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Short cut: Interne notities pagina 5 IDP overzicht pagina 7 Menu pagina 10 Interne notities pagina 12 Notities pagina 14 Volgende IDP pagina 15 Archief pagina 17 Vragen

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Handleiding Wlijn Databeheer Internet

Handleiding Wlijn Databeheer Internet Handleiding Wlijn Databeheer Internet W9000 databeheer internet Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn DATABEHEER INTERNET ( W9000) Voorraad Databeheer Internet Bestaat uit 3

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Handleiding Occure verzuimportaal

Handleiding Occure verzuimportaal Handleiding Occure verzuimportaal April 2015 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Inloggen Inloggen Checklist voor verdere handelingen 3. Openingsscherm Mijn Dashboard Overzicht Actueel Verzuim, Acties, Managementrapportages

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

FMP360 Online. Handleiding - Planbord

FMP360 Online. Handleiding - Planbord FMP360 Online Handleiding - Planbord Inhoudsopgave Gebruiker planning aanmaken... 3 Benodigd... 3 Stappenplan... 3 Gebruiker Buitendienst aanmaken... 6 Benodigd... 6 Stappenplan... 6 Roosters aanmaken...

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Contacten Een gebruiker heeft de beschikking over de volgende contact-functionaliteiten: Acties vanuit KCC-tabblad: Registreren nieuwe anonieme en niet-anonieme contacten Registreren nieuw contact en direct

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

E-mails. Een e-mail aanmaken

E-mails. Een e-mail aanmaken E-mails E-mails kunnen volledig in Kleos worden beheerd. U kunt in Kleos een e-mail opstellen en versturen, ook kunt u e-mails importeren vanuit uw externe e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook). Als u

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Beekman B.V. Weegschaalstraat 15 7324 BE Apeldoorn The Netherlands T +31 (0)55 5381100 E verkoop@beekman.nl www.beekman.nl IBAN NL83 ABNA 0595 9172 08 BIC ABNANL2A KvK Zutphen 59398043 BTW NL853460449B01

Nadere informatie

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld Handleiding Bestuursrecht Handheld Auteurs: K. van der Weide P. de Jonge BySpy Products B.V. 2019 versie 3.1 12-12-2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Bestuursrecht 3 Openstaande zaak of nieuwe

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Aanmaken van een organisatie in Newbase

Aanmaken van een organisatie in Newbase Aanmaken van een organisatie in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 12 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1.

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1. Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 MSL 25-10-2012 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 5

Nadere informatie

Opmerking: U kunt een relatie ook openen door erop te dubbelklikken. Het scherm Relatie wordt geopend.

Opmerking: U kunt een relatie ook openen door erop te dubbelklikken. Het scherm Relatie wordt geopend. Een relatie wijzigen Om een relatie te bewerken: Selecteer de relatie die u wilt aanpassen en klik op Wijzigen. Opmerking: U kunt een relatie ook openen door erop te dubbelklikken. Het scherm Relatie wordt

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Handleiding Plexus Portal

Handleiding Plexus Portal Handleiding Plexus Portal Update juni 2015 Belangrijke gegevens Het Collectebureau is bereikbaar tijdens kantoortijden via 033-3032661 (vanaf 29 juni 2015 tot eind november 2015) Of mail naar: collecte@alzheimer-nederland.nl

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken.

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Met deze handleiding trachten we u wegwijs te maken voor het gebruiken van KBOFonline. De K.B.O.F wil hiermee de clubsecretarissen

Nadere informatie

Inleiding. 1 Handleiding IRMA

Inleiding. 1 Handleiding IRMA 1 Handleiding IRMA Inleiding IRMA (ICT Resource Manager) is het registratieprogramma dat gebruikt wordt door ICT AmeRijck. Het staat op de computer in het virtuele kantoor van de Servicedesk. IRMA is niet

Nadere informatie

Act! PostcodeCheck voor Act! Handleiding

Act! PostcodeCheck voor Act! Handleiding Act! PostcodeCheck voor Act! Handleiding Versie 1.0 11-05-2011 Inleiding Urenlang bezig met het controleren en invoeren van adresgegevens? Act! PostcodeCheck biedt uitkomst! U hoeft alleen de postcode

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 6

Nadere informatie

Pearson Platform Online Handleiding Scoreprogramma

Pearson Platform Online Handleiding Scoreprogramma Pearson Platform Online Handleiding Scoreprogramma 2012, Pearson Assessment and Information B.V., Amsterdam. P2O - RAKIT-2 Scoreprogramma Pagina 2 van 7 1.Kandidaat toevoegen In het hoofdscherm kiest u

Nadere informatie

Handleiding Offertemodule

Handleiding Offertemodule Handleiding Offertemodule Alles over de offertemodule Maakt u gebruik van de facturatiemodule? Dan heeft u ook toegang tot de offertemodule. In deze handleiding vertellen wij u stap voor stap hoe u hiermee

Nadere informatie

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. WACHTWOORD AANMAKEN... 4 3. INLOGPROCEDURE... 6 4. OVERZICHT VAN DE KLANTENPORTAL... 6 5. DASHBOARD... 8 6. OFFERTES... 9 7.

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding Aan- en Afwezigheid Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding maken we het inzichtelijk en geven we aan hoe je als Schoolbeheerder / Administrator

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

TESonline handleiding Dekkingen

TESonline handleiding Dekkingen Inleiding Deze handleiding geeft weer hoe u middels groepsinvoer of per dier afzonderlijk de dekkingen invoert. Mocht u desondanks vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon voor TESonline

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BCS (Beter Leven systeem)

Gebruikershandleiding BCS (Beter Leven systeem) Gebruikershandleiding BCS (Beter Leven systeem) Inhoudsopgave 1.Uitnodigingsmail ontvangen... 3 2.Een account aanmaken... 4 Aanmelden met vouchercode?... 5 3.Bevestig uw account... 6 Al een account?...

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

VvEdossier.nl. Handleiding voor appartements eigenaren

VvEdossier.nl. Handleiding voor appartements eigenaren Handleiding voor appartements eigenaren VvEdossier.nl 1 De structuur en de algemene mogelijkheden 2 1.1 VvEdossier.nl: een digitale ladekast met alle VvE informatie 2 1.2 Mogelijkheden voor eigenaren 3

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement Handleiding CROW Kennisbank Contentmangement 4-7-2013 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels

Nadere informatie

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht CSC Datum: Aantal pagina s: Versie: 2012 CSC All rights reserved CSC Mendelweg 32 2333 CS Leiden Tel. 071-52 56 747 Fax 071-52 16 675 E-mail servicecentre.hg.nld@csc.com

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Wil je meer weten over de opties om zelf een systeem op maat te laten maken? Neem dan contact op met Ter Zake Excel via mail (info@terzake-excel.nl) of bel ons (0317-200009).

Nadere informatie