Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 29 juli 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 29 juli 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore."

Transcriptie

1 Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 29 juli 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore. Er was weer leven in de Wachtebeekse brouwerij de afgelopen week. De nationale feestdag op 21 juli kende zoals steeds een grote publiek belangstelling. Enkel beelden van de plechtigheid, de vlottentocht, het vuurwerk. Foto s van Marc Suy, Eddy De Smet en Roland Vereecke. Ook foto s van het KSA kamp van Marc Suy en Sluize kermis van Frans Dhoore en Roland Vereecke. Veel meer foto s op de website van de gemeente Wachtebeke.

2 KSA KAMP

3 VLOTTENTOCHT

4 VUURWERK 21 JULI

5 SLUIZE KERMIS

6 OVERSLAGSE FEESTEN

7 gemeenteraad: antwoorden op de vragen Vraag Raadslid Rudy Van De Velde (NVA) : personeelskader naar aanleiding van de pensionering van een werkneemster van de dienst Ruimtelijke Ordening en Stedebouw Binnenkort gaat een werkneemster van de betrokken dienst op pensioen. Zal er iemand anders aangeworven worden voor dezelfde functie? Indien ja, hoe (procedure) en wanneer? Of zal er gekozen worden voor een andere organisatie van de taken van deze dienst? (vb. door het uitbesteden van een aantal gespecialiseerde deeltaken i.p.v. een vervangende aanwerving) Antwoord burgemeester Rudy Van Cronenburg: Het college wil zijn teleurstelling en verbazing uitdrukken over deze vraag. Aan alle raadsleden werd de procedure van aanwerving medegedeeld en ook dat ze konden aanwezig zijn op het examen voor deze functie. Een raadslid van NVA was

8 aanwezig op het examen. Het nieuwe personeelslid Bram Bossuyt begint op 15 september te werken als vervanger van Viviane Van Hoecke. Ook in de verslagen van het schepencollege zijn de stappen te lezen, die gezet zijn in deze procedure. Vraag raadslid Etienne Fermont Graag vernamen we een stand van zaken i.v.m. de onteigeningen voor de aanleg van het fietspad langsheen de N449. Welke vorderingen zijn reeds gemaakt en doen zich ernstige problemen voor? Antwoord schepen Rudy Van Vlaender: Tot op vandaag is er door de dienst Vastgoedakten van het Vlaams Ministerie van Financiën en Begroting nog steeds geen kostenraming voor de onteigeningen in functie van het fietspadendossier beschikbaar gesteld. Het college informeert elke maand bij AWV naar een stand van zaken in dit aanslepend dossier. Vraag raadslid Sanne Alexander: Is er vooruitgang betreffende de aanleg van het fietspad vanaf de spoorwegbrug ( Spoorwegstraat) doorheen het Kloosterbos? Wordt er op één of andere wijze gelobbyd om tot een snellere uitvoering te komen? ( Sanne) rudy VV Antwoord schepen Rudy Van Vlaender: Op 3 juli staat een vergadering van de Intergemeentelijke begeleidingscommissie (IGBC) gepland waarbij het kruispunt Axelsvaardeken/fietspad als laatste knelpunt op het traject naar Moerbeke wordt besproken. Op 24 augustus wordt dit dossier voorgelegd aan de kwaliteitsadviseur in de Regionale Mobiliteitscommissie (RMC). Na een gunstig advies van beide vergaderingen wordt de aanbesteding voor het fietspad tussen Axelsvaardeken en Terwest na de zomer uitgeschreven. Op basis van deze planning is het traject naar Moerbeke in het voorjaar van 2016 klaar om in te fietsen.

9 Dit najaar wordt ook het ontwerp gemaakt van de brug over de Langelede tussen Spoorwegstraat en Lelielaan. Het is de bedoeling deze constructie in het voorjaar van 2016 af te werken. Verder wordt nog dit jaar gestart met de opmeting van het fietspadtraject tussen Spoorwegstraat en Walderdonk. Afhankelijk van de doorlooptijd van de voorbereidende stappen kan pas begin volgend jaar een uitvoeringsplanning voor dit traject worden vastgelegd. Vraag raadslid Etienne Fermont: Bij de aankoop van twee percelen grond (kadastraal gekend onder nrs 2042 b en 2043 b) in de Melkerijstraat, langs de vroegere spoorweg, werd sociale woningbouw vooropgesteld. Is er reeds enige ontwikkeling i.v.m. deze voornemens? ligt, één na één hebben afgehaakt. Antwoord schepen Rudy Van Vlaender: Sedert de Vlaamse regering vorig jaar heeft meegedeeld dat er bespaard moet worden op de budgetten voor sociale huisvesting is het voor Sociale Huisvestingsmaatschappijen (SHM) heel moeilijk om de rendabiliteit van nieuwe woonprojecten te garanderen. Het college heeft moeten vaststellen dat voor het project in de Melkerijstraat alle SHM, waarvan Wachtebeke traditioneel in hun werkgebied Na een onderzoek van een aantal maanden bleek de Wase Landmaatschappij bereid, samen met de gemeente, het project in de Melkerijstraat vorm te geven. De komende weken staan er afspraken gepland om dit dossier op te starten.

10 RIOLERINGS- EN WEGENISWERKEN SINT-KRUIS- WINKEL - start: augustus + september 2015 Binnenkort starten de wegenis- en rioleringswerken in Sint-Kruis-Winkel. Alle woningen, langs het tracé van de werken, moeten hun afvalwater en regenwater gescheiden aanbieden en Aquafin bouwt pompstations en overstortconstructies. Verkeer aan Pottershoek betrokken partij! Deze werken zorgen ook voor hinder in Wachtebeke. Op Pottershoek (fase 1 van de werken) wordt, ter hoogte van de Langelede, een overstort voorzien dat ervoor zal zorgen dat bij hevige of langdurige regen het teveel aan water versneld wordt afgevoerd. Deze werken starten op dinsdag 11 augustus en het verkeer zal er beurtelings, d.m.v. verkeerslichten, voorbij de werfzone worden geleid. Vanaf september starten de rioleringswerken ter hoogte van grens met Sint-Kruis-Winkel (Winkelwarande). Van dan af is er geen autoverkeer meer mogelijk via de Warande naar Sint-Kruis-Winkel en vice versa. Ook 6 woningen gelegen op Wachtebeke (Warande) zijn betrokken bij de werken. Er wordt een grote omleiding voorzien via de John F. Kennedylaan. Tijdens de werken kunnen de betrokken inwoners hun woning niet of moeilijk met de auto bereiken. Hierover worden de bewoners nog verder ingelicht door de aannemer.

11 Het busverkeer (lijn 73) zal ook de nodige hinder ondervinden. In fase 2 en 3 (werken in Winkelwarande, Kapelledreef, Jozefienenstraat, Sint-Kruis-Winkeldorp, G. De Baetsplaats) wordt een omleiding voor de bussen in beide richtingen voorzien via de Albert De Smetstraat Groenstraat Merelstraat Dorp. Er worden tijdelijke haltes voorzien in het begin van de Albert De Smetstraat, aan de kruising met de Jozefienenstraat en een halte in de Merelstraat ter vervanging van de afgeschafte halte in Dorp. In fase 4 (werken in Smishoekstraat, Kattenhoekstraat, Albert De Smetstraat) worden de bussen in beide richtingen omgeleid via de John F. Kennedylaan Walderdonk Groenstraat Merelstraat Dorp. De reizigers worden verwezen naar de halte Kattenhoek, Warande of de tijdelijke halte in de Merelstraat. Een gratis aanbod van het Sportcentrum Puyenbroeck voor onze lokale verenigingen Sinds dit voorjaar kan je in het Sportcentrum van het Provinciaal Domein Puyenbroeck padel spelen. Padel is een nieuwe populaire sport die komt overwaaien uit Spanje. Het is een racketsport die squash en tennis combineert. Zowel jong als oud beleven veel plezier met padel. Padel is zeer laagdrempelig en is geschikt voor elk niveau. Om deze sport in te burgeren biedt het Sportcentrum alle sportclubs en andere verenigingen van de omliggende gemeenten de kans om gratis een initiatie te boeken. Dit kan tussen 15 augustus en 30 september op een moment dat het hen past. ACTIVITEITEN WACHTEBEKE

12 - zondag 9 augustus : SAFARKESMARKT, Zwaluwlaan : 14 tot 24u - dinsdag 11 augustus : aan Z Bezoek aan het industrieel museum Sas van Gent met gids het gloednieuwe industrieel museum in Sas van Gent u 15.30u Locatie: Westkade 114, Sas van Gent Prijs: 15 p.p. - Donderdag 13 augustus: aan Z met medewerking van wielercentrum Wachtebeke: FIETSTOCHT Westdorpe Zuiddorpe Overslag Wachtebeke : zie meer info over programma onderaan. -woensdag 19 augustus, aan Z rondleiding haven Terneuzen en rondvaart, 14.00u 17.00u Locatie: Zeevaartweg 11, Terneuzen Prijs: 10 p.p. - zaterdag 22 augustus : WAC/ANDERS: Familiale fietstocht WAC/ANDERS te 13u30 Rozenhof - zaterdag 22/08/15 van 10:00 tot 18:00 Ambachten- en Hobbysalon Made By Us Tentoonstelling Basisschool St.-Laurens, Dr.J.Persynplein zondag 23/08/15 van 10:00 tot 18:00: Ambachten- en Hobbysalon Made By Us Tentoonstelling Basisschool St.-Laurens, Dr.J.Persynplein - zondag 23/08/15 van 10:00 tot 18:00 Levend Erfgoed op Provinciaal Domein Puyenbroeck -maandag 24 augustus: aan Z Bezoek aan sterrenwacht de Polderster Planeten? Sterren? 20.00u 21.30uLocatie: Kapelledreef 2, Assenede, Prijs: 3,50 p.p. - Dinsdag 25 augustus, aan Z De wereld op je bord u u, zaal Snoopy, Schoolstraat 3, Overslag - zaterdag 5 september te 9u30 Ledendaguitstap ANDERS-WAC, vertrek Rozenhof - dinsdag 8 september van 19 tot 22u; 2 de Repair Café in Wachtebeke Cultuurhuis Safarken, Dr. Jules Persynplein - dinsdag 8 september Seniorenwerking Wachtebeke Daguitstap naar Pairi Daiza. Vertrek 8u Persynplein - vrijdag 11 september van 14u30 tot 17u Tuinfeest Moervaartheem - zaterdag 12/09/15 van 13:30 tot 18:00 zondag 13/09/15 van 13:30 tot 17:00 Opendeurdag Creatief atelier CreaKa, Kalve 48, 9185 Wachtebeke - zaterdag 12 september: septemberkermis Overslag om 14u, Snoopy,Plein en café t Hoeksken - zondag 13 september : cultuurdienst: Opentuindag Snoopy tussen 14 en 17u, Schoolstraat 6, - zondag 20 september: Puyenbroeck: Groene Golfwandeling, 14u30 tot 17u

13 - zaterdag 3 oktober: curieus : daguitstap naar culturele hoofdstad Bergen, vertrek te 8u15 kerk wachtebeke WAC/ANDERS: Familiale fietstocht WAC/ANDERS te 13u30 Rozenhof Op zaterdag 22 augustus 2015 fietsen we langs rustige wegen naar Lokeren waar we een bezoek brengen aan het Stadsmuseum. Dit museum vertelt de geschiedenis van de stad met objecten, film- en fotobeelden en verhalen. De focus ligt op het werk- en het vrijetijdsleven in de 19e en de 20ste eeuw. Veel aandacht gaat naar de haarsnijderij-industrie, een voorbereidende industrie waarbij konijnen- en hazenvellen bewerkt worden tot vilthaar voor hoedenfabricatie over de hele wereld. Lokeren was voor deze vuile en vervuilende industrie in de 20e eeuw het wereldcentrum. Daarnaast bevat het Stadsmuseum Lokeren ook het Nationaal Beenhouwersmuseum, een oude bakkerswinkel en een schatkamer. Praktisch: Inschrijven vanaf 13u in het Rozenhof, Dorp 80 te Wachtebeke. Vertrek om 13u30 / Terug: ± 17u30 / Afstand ± 40 km. 4 euro voor Anders-leden, 5 euro voor niet-leden. Voor deze prijs krijgt u een gewone consumptie in het Rozenhof en een drankje onderweg. Verzekering is ook inbegrepen.

14 Daguitstap op dinsdag 8 sept naar PAIRI DAIZA Op 8 september plannen we met onze vereniging een uitstap naar Pairi Daiza. De naam betekent in het oud-perzisch afgesloten tuin, de oudste benaming ooit voor het paradijs.dit park kwam vorig jaar in het nieuws door de aankomst van de panda s Xing Hui en Hao Hao. Maar het park heeft meer te bieden. Parc Paradisio is ooit begonnen als een vogelpark maar is intussen uitgegroeid tot een heuse dierentuin met dieren. Een tuin van 55 hectare, gecreëerd tussen de ruïnes van de Cisterciënzerabdij van Cambron wordt afgeschermd van de buitenwereld door een muur van 3 kilometer lang. Eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld vallen er te bewonderen alsook de schatten van architectuur en ambachtswerk, allemaal authentiek, gemaakt in en overgevlogen uit China. Dit park kreeg dan ook terecht 3 vermeldingen: mooiste park en beste zoo van België en Nederland, verleend door Diamond Themapark Awards en in de groene Michelingids kregen ze 3 gouden sterren. Een uitstap dus om zeker niet te missen. Deze dag hebben als volgt gepland: hr. : vertrek op het dr. J. Persynplein hr. : aankomst bij Pairi Daiza met onthaal en koffie, thee of warme chocolademelk en 2 koffiekoeken.(tot hr.) Aansluitend vrij bezoek aan het park tot hr. Het middagmaal is niet inbegrepen hr. : vertrek te Pairi Daiza, richting Oostakker voor een warme maaltijd rond hr. Op het menu staan: tomatensoep, gebakken forel met salade en frietjes en als dessert een ijsje hr. : vertrek richting Wachtebeke met aankomst rond hr. Kostprijs: 68 Inschrijven: op 17 en 18 augustus in het CCW van hr. tot hr.

15 Deelnemen: Ook niet-leden zijn welkom. Hebt U dus familieleden, kennissen, vrienden, buren.iedereen mag mee. Wie geen lid is valt niet onder de clubverzekering en gaat dus mee op eigen risico. Wij hopen op een talrijke opkomst. Het wordt een mooie dag. Ledendag ANDERS-WAC op zaterdag 5 september 2015 Op zaterdag 5 september 2015 nodigen we onze leden met partner uit om met ons een bezoek te brengen aan de Gentse haven. We vertrekken om 9u30 in Wachtebeke. Om 10u00 staat de gids ons op te wachten aan de Rigakaai aan het onthaalcentrum van de Gentse haven. Tijdens de rondrit in de haven ontdekken we de diversiteit van de havenactiviteiten. We rijden langs graansilo s, chemische bedrijven, een papierfabriek, een fruitsapterminal, een elektriciteitscentrale Rond 12u30 stoppen we bij brasserie Het Hoveniershuis in Wippelgem voor de lunch (voor- en hoofdgerecht + koffie). Vegetarische wensen op voorhand aan ons doorgeven. Drank is niet in de prijs inbegrepen. Om 14u00 vertrek aan het restaurant. Vandaar rijden we naar de Zonneberg in Zelzate. Een gids vertelt u over de geschiedenis van het gipsstort en over de aanpalende wijk Klein Rusland. U komt er alles te weten over de herontwikkeling en de toekomstplannen. En boven op de berg heeft u een uniek uitzicht over de Gentse haven. Het is een wandeling van 10 te voet naar boven. Er is een degelijk wandelpad aangelegd. Einde voorzien rond 16u15 uur. Prijs leden 35 euro, niet- leden 40 euro. Inbegrepen: vervoer vanuit Wachtebeke, gidsen, lunch + koffie. Andere dranken niet inbegrepen. Schrijf zo vlug mogelijk in want er kunnen max. 49 mensen mee. Inschrijving bij volgende bestuursleden: Anita Van Cronenburg, Dr. J. Persynplein 4a (09/ ) Saskia De Ridder, Warande 4 (09/ ) Vera De Loose, Axelsvaardeken 70 (09/ ) Rosita Remorie, Kalve 21 (09/ ) Betalen liefst via overschrijving op rekening van Anders, BE met vermelding Ledendag 5/9/2015. Ambachten- en Hobbysalon

16 Ambachten- en HobbysalonHobbyteam Made By Us Tentoonstelling en demonstratie van eigen creatie, kunst, hobby, ambacht,...vrije toegang. Waar : Basisschool St.-Laurens, Dr.J.Persynplein 5, 9185 Wachtebeke Wanneer: zaterdag 22/08/15 van 10:00 tot 18:00 zondag 23/08/15 van 10:00 tot 18:00 Prijs 0 Contact: citta.vandersypt@hotmail.com Levend Erfgoed Expo Maak in levende lijve kennis met onze lokale boerderij- en neerhofdierrassen. Het evenementeneiland wordt omgetoverd tot een kleurrijke verzameling van honderden boerderij- en neerhofdieren: hoenders, konijnen, duiven, ganzen, geiten, honden, runderen en nog veel meer. Daarnaast zijn er demonstraties met Belgische hondenrassen, huifkartochten, oude ambachten, een hoefsmid... Voor elk wat wils dus! Waar: Provinciaal Domein Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke Wanneer: zo 23/08/15 van 10:00 tot 18:00 Organisator: Steunpunt Levend Erfgoed Prijs: 0 Contact info@sle.be tel.: website: Steunpunt Levend Erfgoed, SLE ijvert voor de instandhouding van de oorspronkelijke en veelal zeldzaam geworden lokale rassen van landbouw- en neerhofdieren. Niet alleen kippen, kalkoenen, eenden, ganzen en duiven, maar ook honden, schapen, konijnen, geiten, varkens, runderen en paarden dragen onze zorgen weg. 2 de Repair Café in Wachtebeke Vorig jaar groot succes in Cultuurhuis Safarken. Zorg dat je erbij bent.

17 Een Repair Café is een gratis bijeenkomst waar buurtbewoners elkaar vrijwillig helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Alle spullen waar iets aan hapert zijn welkom: van klein elektro, meubelen, kleding tot fietsen. Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking. Een Repair Café is goed voor het milieu, je portemonnee en je ontmoet er mensen uit je buurt. Waar GC Cultuurhuis Safarken, Dr. Jules Persynplein 6, 9185 Wachtebeke Wanneer: dinsdag 08/09/15 van 19:00 tot 22:00 Prijs: 0 Contact: website: Opendeurdag Creatief atelier CreaKa Mozaïek, hobbylassen, beeldende kunst, tekeningen en schilderijen, papier maché, keramiek, juwelen, textiel, vilt,... Waar: CreaKa, Kalve 48, 9185 Wachtebeke Wanneer zaterdag 12/09/15 van 13:30 tot 18:00 zo 13/09/15 van 13:30 tot 17:00 Organisator: mari Prijs: 0 Contact : tel.: Septemberkermis Overslag Feestcomité Overslag organiseert terug septemberkermis! Er komt een heus springkastelendorp, er is een korte bingo en we sluiten af met een spaghettifestijn! Café 't Hoeksken heeft ook zijn gebruikelijk kermisprogramma. Waar: Snoopy, Overslag 3, 9185 Wachtebeke Wanneer: zaterdag 12/09/15 om 14:00 Contact: feestcomiteoverslag@hotmail.com Groene-golfwandeling groene-golfwandeling: We wandelen een 8 tal km, wandelschoenen zijn aangeraden. Beheer en natuur op en rond het golfterrein van het domein Puyenbroek komen aan bod. Afspraak: om 14u aan de parking van de sporthal te Eeklo of om 14u30 in domein Puyenbroek, Craenendam 1/A, 9185 Wachtebeke, parking 1 aan het passiefgebouw. Gidsen: Carlos Pauwels en Jos De Laender Waar: Provinciaal Domein Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke Wanneer: zondag 20/09/15 van 14:30 tot 17:00 Organisator: Natuurpunt Prijs: 0 Contact: tel.: KVLV Fietsen

18 Zoals vorige jaren fietsen we elke dinsdagavond in juni, juli en augustus.elke fietstocht verloopt als volgt: we vertrekken aan de kerk om u. en maken een tochtje van +/- 25 km. Halfweg... Wanneerdi di 04/08/15 van 19:00 tot 21:30 di 11/08/15 van 19:00 tot 21:30 di 18/08/15 van 19:00 tot 21:30 di 25/08/15 van 19:00 tot 21:30 Fietstocht naar Mendonk-Wachtebeke Fietstocht naar Mendonk -Wachtebeke en achteraf maaltijd Wanneer di 28/07/15 van 13:30 tot 17:30 Zangstondes De Wachtegalen Kom op donderdagnamiddag met ons meezingen met al je favoriete nummers. Kan je niet zingen? Brullen of neuriën is ook goed Als we maar plezier hebben met elkaar. Wanneer : tot 10/12/15 do van 14:30 tot 16:00 (zo, ma, di, woe, vrij, za gesloten) Dagvlindertelling Wanneer zo 02/08/15 22 verschillende soorten dagvlinders werden er vorig jaar in Puyenbroeck gezien. Een heleboel dus. Ook dit jaar proberen we in het oog te houden welke soorten er allemaal rondfladderen in het... Zomerprogramma aan Z in Wachtebeke Zomertijd Kids2Fun Voor actieve inwoners van Wachtebeke, al of niet mobiel. In de zomer valt het activiteiten- en cursussenaanbod vaak stil. aan-z biedt een variëteit aan van activiteiten, met voor ieder wat wils. We hopen u te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten! Activiteiten gaan door bij voldoende deelname, zijn op eigen gelegenheid en voor eigen risico. Zie voor praktische informatie helemaal achteraan. Meer info: of Of op kids2fun@zeelandnet.nl voor de activiteiten voor kinderen. Bij inschrijvingen voor activiteiten van Kids2Fun volgt nog een bevestigingsbrief met verdere informatie. Hou ook onze website in de gaten, ook daar verschijnen nog extra activiteiten. Op activiteiten kunnen foto s gemaakt worden. Wenst u dit niet, gelieve dit expliciet te vermelden. Fietstochten Route 55

19 Gedurende 5 donderdagen na elkaar vinden fietsroutes van om en bij de 36 km plaats die u langsheen verschillende leuke stopplaatsen leiden. Steeds van u. Prijs: 3,50 p.p. in voorverkoop (van 1 juni tot 13 juli); vanaf 16 juli 4 p.p. Vooraf inschrijven niet noodzakelijk Voorverkoop: - OCMW Wachtebeke, Godshuishuisstraat 13, Wachtebeke, FIETSTOCHT Westdorpe Zuiddorpe Overslag Wachtebeke (13 augustus) Fietsroute van 34 km met extra lus 38km, met als stopplaatsen gemeenschapscentrum De Kirke, Farmwoord, Van Waes graszoden, t Kaaike, siertuin fam. Kools, Cultuurhuis Snoopy, Moervaarthoeve, St. Catharina- van- Alexandriëkerk, praatcafé en museum Den Dhust, Langeledeschool. Verkoop op de dag zelf: - OCMW Wachtebeke, Godshuisstraat 13, Wachtebeke - t Kaaike Dorpsplein 15, Zuiddorpe - Cultuurhuis Snoopy, Schoolstraat 3, Overslag. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN De wereld op je bord in Wachtebeke Op deze avond staat samen koken centraal. We leren u een buitenlands gerecht koken, u gaat samen aan de slag en geniet nadien ook samen van de maaltijd. Kostprijs van de ingrediënten wordt verdeeld onder de deelnemers. Wanneer: Dinsdag 25 augustus, 17.00u u Locatie: Schoolstraat 3, Overslag (België) Prijs: de kosten van de gebruikte ingrediënten worden verdeeld over de deelnemers Voor wie: volwassenen Inschrijven vóór woensdag 22 juli of voor woensdag 19 augustus Bezoek aan Het Warenhuis We bezoeken het nieuwe streekmuseum in Axel. Van aan De Vurssche wandelen we richting het museum, waar we een rondleiding krijgen. Tijdens een pauze wordt koffie en iets lekkers voorzien. Aankomst aan De Vurssche voorzien rond 16.30u. Locatie: vertrek aan SVRZ, locatie De Vurssche, Rooseveltlaan 1, 4571 HT Axel Wanneer: woensdag 5 of donderdag 6 augustus u Prijs: 5 à 6 p.p., afhankelijk van de groepsgrootte, (te betalen aan De Vurssche) Voor wie: volwassenen (incl. koffie met iets lekkers) Inschrijven vóór maandag 3 augustus Rondleiding Haven Terneuzen en rondvaart

20 Tijdens dit bezoek krijgt u een rondleiding over het sluizencomplex, inclusief toeristentreintje, ervaart u een rondvaart in de haven en krijgt u uitleg in het bezoekerscentrum. U komt meer te weten over hoe u veilig vanaf de Westerschelde naar Gent vaart, hoe een schip door een sluis wordt geloodst en zo veel meer. Geniet van het uitzicht terwijl u de zeeschepen bijna kan aanraken. Wanneer: woensdag 19 augustus, 14.00u 17.00u Locatie: Zeevaartweg 11, Terneuzen Prijs: 10 p.p. Voor wie: volwassenen, ook mensen met rollator/rolstoel welkom Inschrijven vóór vrijdag 14 augustus ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN Met korting naar Aquadome Scheldorado De hele zomervakantie (van 1 juli t/m 30 augustus) kun je via Kids2fun, met korting naar Aquadome Scheldorado. Na inschrijving sturen we een kortingsbrief. Organisatie en locatie: Aquadome Scheldorado Terneuzen. Prijs: 5 per kind; 7,50 volwassen begeleiding (ter plaatse betalen) Voor wie: 6 t/m 16 jaar (t/m 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene) De kortingsbrief voor juli en augustus kan worden aangevraagd tot 13 juli. Daarna is het ook nog mogelijk om deze voor de maand augustus aan te vragen, maar dit kan tot uiterlijk 29 juli. FunXtion Youngstarz Word uitgedaagd om fanatiek te bewegen met leuke sportmaterialen en in vrije bewegingsvormen. Denk aan boksen tegen een bokszak, touwtjespringen, oefeningen met eigen lichaamsgewicht, core bags, fitness ballen enz. De combinatie met sport- en spelvormen maakt Youngstarz tot een leuke gevarieerde sportles voor kinderen! Wanneer: Telkens van 16.00u-17.00u Op dinsdag 18, 25 augustus en vrijdag 7, 21, 28 augustus Organisatie en locatie: Bodyline Healthcenter Terneuzen. Prijs: gratis (wel inschrijven). Voor wie: 7 t/m 13 jaar. Ouder/verzorgers zijn van harte welkom en kunnen ook gratis deelnemen aan de les. Inschrijven vóór woensdag 5 augustus (voor de activiteiten vanaf de tweede week van augustus) Snuffelen aan zee Breskens Ga mee snuffelen aan zee.

21 Op het strand is van alles te vinden en te beleven. Samen met een natuurgids van Natuur&Zo gaan kinderen en (groot)ouders deze ochtend onderzoeken wat de zee en het strand ons te bieden hebben. We kijken, luisteren, voelen en ruiken. We maken met z n allen een kunstwerk van onze vondsten. We gaan garnalen vissen of krabben vangen. Ga naar huis met een zelfgemaakt strandsouvenir. Wanneer: iedere donderdag vanaf 23 juli, 10.00u-11.30u. Laatste keer op donderdag 27 augustus Organisatie en locatie: Natuur &Zo bij strandpaviljoen t Halve Maentje, Breskens Prijs: 5 p.p. (ter plaatse betalen) Voor wie: alle leeftijden, kinderen jonger dan 8 jaar onder begeleiding van een volwassene Inschrijven inschrijven vóór woensdag 5 augustus (voor de activiteiten vanaf de tweede week van augustus) Composteren en kringlooptuinieren Hoe uw tuin aanleggen om zo weinig mogelijk groenafval te hebben? Hoe groenresten voorkomen en hergebruiken? U komt er alles over te weten. Wanneer: dinsdag 4 augustus 14.00u-15.30u à 16.00u Locatie: recyclagepark Zelzate, Karnemelkstraat, Zelzate Prijs: gratis. Inschrijven verplicht Voor wie: vanaf 6 jaar, kinderen onder begeleiding van een volwassene. Ook toegankelijk met een rolstoel/rollator. Inschrijven vóór maandag 28 juli Bezoek aan het industrieel museum Sas van Gent Bezoek onder leiding van een gids het gloednieuwe industrieel museum in Sas van Gent. Nadien gaat u aan de slag in het labo en maakt u dan suikerscrub en badzout. U gaat naar huis met het resultaat. Wanneer: dinsdag 11 augustus, 13.00u 15.30u Locatie: Westkade 114, Sas van Gent Prijs: 15 p.p. Voor wie: volwassenen, kinderen vanaf 12 jaar en onder begeleiding van een volwassene Inschrijven vóór dinsdag 28 juli Workshop koekjes bakken Gezellig samen koekjes bakken, met (groot)ouders en (klein) kinderen. Nadien krijgt u de koekjes mee naar huis. Wanneer: maandag 17 augustus, 13.00u 16.30u Locatie: Cultuurhuis t Safarken, Dr. J. Persynplein 6, Wachtebeke Prijs: 12,50 p.p. Voor wie: (klein)kinderen met (groot)ouders Inschrijven vóór maandag 10 augustus Bezoek aan sterrenwacht de Polderster Planeten? Sterren, Sterrenstof? Het universum? Uit wat bestaat het? Hoe beweegt dit? U krijgt het allemaal te horen en te zien. Bij helder weer ziet u misschien wel de planeten Venus, Jupiter of zelfs Saturnus Wanneer: maandag 24 augustus, 20.00u 21.30u Locatie: Kapelledreef 2, Assenede Prijs: 3,50 p.p. (incl. consumptie) Voor wie: volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassenen, gelieve tijdig te verwittigen indien u omwille van rollator/rolstoel een lift nodig heeft. Inschrijven vóór maandag 17 augustus

22 Praktische informatie: Inschrijven: - Bij voorkeur via internet. - Telefonisch enkel tussen u (vanuit België) - OCMW Wachtebeke, Godshuishuisstraat 13, Wachtebeke, Betalen: Op voorhand tenzij anders vermeld. Vooraf betalen gebeurt via overschrijving IBAN NL47BNGH of cash op de inschrijfpunten. Noteer bij betaling/overschrijving per persoon de naam en de activiteit waaraan die deelneemt. Indien u wilt deelnemen aan een activiteit, maar zelf niet over vervoer beschikt of wil carpoolen, kunnen wij hierin bemiddelen. Geef dit door bij inschrijving. Schatten van Vlieg in Mola: hoor jij de molen? Ken jij het geluid van een molen? Hoor jij de molen in de verte kraken of brommen? Of zingt een molen? Ontdek wind- en watermolens via een leuk geluidenparcours in het museum en vind de schat van... Wanneer van 01/07/15 tot 30/08/15 open zo, za van 10:30 tot 18:00, woe, do, vrij van 09:30 tot 17:00 Fietszoektocht van Natuurpunt Moervaart-Zuidlede. De zeven kerkentocht. Je kan op een plezante manier met het hele gezin op zoek gaan naar 20 antwoorden en 10 foto s. Het parcours is 34,8 km lang en we rijden langs landelijke wegen en vergeten kerkwegels van de ene... Wanneer : van 01/07/15 tot 30/09/15 kaartingen iedere tweede donderdag van de maand : kaarting RVT DE MEY. do 13/08/15 van 13:30 tot 17:00 do 10/09/15 van 13:30 tot 17:00 do 08/10/15 van 13:30 tot 17:00 do 12/11/15 van 13:30 tot 17:00 do 10/12/15 van 13:30 tot 17:00 Ontbijtzwemmen

23 Ontbijt samen met je gezin aan de rand van het zwembad en spring nadien nog eens allemaal in het water! Wanneer zo 09/08/15 van 08:30 tot 11:30 zo 20/09/15 van 08:30 tot 11:30 zo 11/10/15 van 08:30 tot 11:30 zo 08/11/15 van 08:30 tot 11:30 zo 13/12/15 van 08:30 tot 11:30 kaartingen iedere derde donderdag van de maand : kaarting RVT MOERVAARTHEEM. Wanneer: do 20/08/15 van 14:15 tot 17:00 do 17/09/15 van 14:15 tot 17:00 do 15/10/15 van 14:15 tot 17:00 do 19/11/15 van 14:15 tot 17:00 do 17/12/15 van 14:15 tot 17:00 Zwemkamp Sla geen slag in het water, sla er vier in een olympisch 50m-bad! Natuurlijk gaat het dan over de school-, rug- en vlinderslag en crawltechniek en die krijgen allemaal extra armslag tijdens deze... Wanneer van 03/08/15 tot 07/08/15 Theater Propop Holle Bolle Billy Holle Bolle Billy speelt toneel en liedjes voor kinderen. Omdat het in de stad zo druk is, is zij weggegaan. Zij vindt haar paradijsje maar weet niet dat het de tuin is van Baron Frusto de Blabla... Wanneer woe 19/08/15 Kunsttentoonstelling in kerk Overslag Kerk O.L.Vr. Geboorte van de parochie Overslag (BE + NL) Wanneer zo 13/09/15 van 14:00 tot 17:00 Shownamiddag met Michael Lanzo, Luc Steeno en Christoff Namiddag met drie bekende Vlaamse artiesten. Gelegenheid om drank, gebak en broodjes te kopen. Kom mee dansen en zingen in het provinciaal domein Puyenbroeck. Wanneer do 17/09/15 van 14:30 tot 17:30

24 Shownamiddag met David Vandyck, Danny Fabry en Laura Lynn Inschrijven: verplicht via het inschrijvingsformulier op via de knop online reserveren of via 09/ Uur: 14u30-17u30, deuren open om 13u30 Deelnameprijs: 10 EUR per... Wanneer di 22/09/15 van 14:30 tot 17:30 Shownamiddag met Robby Longo, Sasha & Davy en Wendy Van Wanten Inschrijven: verplicht via het inschrijvingsformulier op via de knop online reserveren of via 09/ Uur: 14u30-17u30, deuren open om 13u30 Deelnameprijs: 10 EUR per... Wanneer do 01/10/15 van 14:30 tot 17:30 Curieus, Wac en Femma Organiseren Op Zaterdag 3 Oktober Een Daguitstap Naar Mons De Culturele Hoofdstad van Europa 2015! Bergen is culturele hoofdstad van Europa in Met meer dan 300 evenementen en een duizendtal culturele en artistieke activiteiten op de agenda zijn alle ingrediënten aanwezig voor een cultureel festijn. Hoog tijd om een bezoek te brengen aan Mons Vijftien kunstwerken op tien verschillende locaties in het straatbeeld. Samen met La Phrase, zorgt dit project ervoor dat je in de straten van Bergen niet om Mons 2015 heen kan. Curieus, Wac en Femma nemen je mee; SNEL inschrijven aub! Programma: 08u15 stipt: vertrek aan de kerk van Wachtebeke

25 10u30: aankomst bij de Brouwerij van l'abbaye des Rocs met bezoek aan de kleine ambachtelijke brouwerij die de bieren Abbaye des Rocs, Montagnarde & Blanche des Honnelles brouwt + degustatie 11u45: vertrek naar Mons 12u15: Lunch: Scampi in lichte currysaus; Parelhoen met champignonsaus en kroketten Dessert: chocomousse 14u30: bezoek aan de stad Mons (stadshuis, oude straten, Stiftskerk van de Heilige Waldetrudis) 16u30: vrije tijd in het centrum 18u00: vertrek naar Wachtebeke met aankomst te Wachtebeke rond 20u15. Deze daguitstap kost 55,00 voor leden en 58,00 voor niet-leden. Inschrijven kan vóór 15 september en is pas geldig na betaling op rekening van Curieus : BE Wac: Be of Femma: BE met vermelding: daguitstap Mons 2015 en het aantal personen Inbegrepen: Autocar*** met chauffeur - brouwerijbezoek l Abbaye des Rocs + ambachtelijke brouwerij met degustatie het 3 gangen middagmaal - bezoek aan de stad Niet-inbegrepen: drank lunch - persoonlijke uitgaven - andere niet omschreven uitgaven Inschrijven bij: André Chalmet, Stationsstraat 160, 09/ andre.chalmet@telenet.be Antoon De Baets, Walderdonk 14, 09/ antoon.debaets@skynet.be Anita Van Cronenburg, Dr. J. Persynplein 4A, 09/ anita.vc1@telenet.be Saskia De Ridder, Warande 4, 09/ saskia.de.ridder@telenet.be Cecile Schepens, Krokussenlaan 19, 09/ De Zwarte Ruiterwandeling De jaarlijkse wandeling georganiseerd door Feestcomite Overslag, ze brengt ons dit jaar richting Langelede en omstreken. Waar: Snoopy, Overslag 3, 9185 Wachtebeke Wanneer: zondag 04/10/15 van 07:00 tot 15:00 Contact: feestcomiteoverslag@hotmail.com

gemeenteraad: antwoorden op de vragen

gemeenteraad: antwoorden op de vragen Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 5 augustus 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore. gemeenteraad: antwoorden op de vragen Vraag raadslid Sanne Alexander:

Nadere informatie

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 12 augustus 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore. Vlinders tellen Vervangen Puyenbrug Gouden jubileum Fons Janssens

Nadere informatie

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke 19 augustus 2015 Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en FransDhoore. ROUTE 55 van aan-z een groot succes Een schitterend parcours

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Data zwemlessen - noteer in uw agenda : februari 2012 : 4-11 en 18 maart 2012: 3-10 - 17-24 en 31 april 2012: 21 mei 2012: 5-12 - 19 en 26 juni 2012:

Nadere informatie

PZ Regio Puyenbroeck Wijkteam Wachtebeke

PZ Regio Puyenbroeck Wijkteam Wachtebeke PZ5416 - Regio Puyenbroeck Wijkteam Wachtebeke Geert DE GRIEZE Wijkcoach Moerbeke/Wachtebeke +32/498885221 Dokter Jules Persynplein 3 9185 WACHTEBEKE Tel. : 09/345.01.08 Fax : 09/342.86.94 VOOR HET VERKEER

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Puyenbroeck familial

Puyenbroeck familial Puyenbroeck familial Sfeervol familie evenement zondag 17 april van 10 18 uur Gratis gebruik van de uitbatingen: fietsen minigolf roeiboten/waterfietsen treintje en verkeerspark Optredens van de Ketnetband

Nadere informatie

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 Maandag 2 juli Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Maandag

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Oostkamp, 10 maart 2016 Beste bewoner De heraanleg van de Meuleman- en Voldersstraat staat al lang op het programma. Echter tot op vandaag

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20632A infoavond juni 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail Rik Spanhove 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Sint-Kruis-Winkel:

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r A U G U S T U S Zat 01/08 V Trefpunt Cafetaria 13u30 16u30 Trefpunt

S A S - k a l e n d e r A U G U S T U S Zat 01/08 V Trefpunt Cafetaria 13u30 16u30 Trefpunt AUGUSTUS Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Do 13.15 15 uur S A S - k a l e n d e r A U G U S T U S Zat 01/08 Trefpunt Cafetaria 30 Trefpunt Lokerse

Nadere informatie

Lente Uitstap. Zondag 14 juni Eindhoven. Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest. 14 mei 2015

Lente Uitstap. Zondag 14 juni Eindhoven. Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest. 14 mei 2015 14 mei 2015 Lente Uitstap Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Zondag 14 juni Eindhoven Wie nu rondkijkt in Eindhoven, kan zich bijna niet voorstellen dat het één van de oudste steden van

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

Sponsoring Levend Erfgoed Expo

Sponsoring Levend Erfgoed Expo 19de Levend Erfgoed Expo Zondag 23 augustus 2015 van 10 tot 18 uur Provinciaal Domein Puyenbroeck Wachtebeke www.sle.be Sponsoring Levend Erfgoed Expo Informatie voor standhouders en sponsors Levend Erfgoed

Nadere informatie

Verslag kindergemeenteraad 14 Maart u00

Verslag kindergemeenteraad 14 Maart u00 Gemeentebestuur Wachtebeke Jeugddienst Dr. Jules Persynplein 6 9185 Wachtebeke Verslag kindergemeenteraad 14 Maart 2017 16u00 Aanwezig: Jonathan Van Melle, Estée Huyben, Quilliano Van Hoove, Lisa Hamerlinck,

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

April BE

April BE April 2018 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Kom gezellig bij ons langs op zaterdag 29 november tussen 10.00 en 14.00 uur op de Bloemendaalseweg 125!

Kom gezellig bij ons langs op zaterdag 29 november tussen 10.00 en 14.00 uur op de Bloemendaalseweg 125! December 2014 Kerstmarkt & Open Dag Op zaterdag 29 november houden wij een gezellige Kerstmarkt & Open Dag ineen! U bent van harte welkom op onze locatie in Bloemendaal tussen 10.00 en 14.00 uur om ons

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

Speelplein De Pagadder

Speelplein De Pagadder Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE ZOMERVAKANTIE 2016 Informatie speelpleinwerking in de zomervakantie 2016 Waar? Henri Storyplein Steenakker 250 9000 GENT Wanneer? Van maandag 4 juli 2016 tot en met

Nadere informatie

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Januari - februari 2019

Januari - februari 2019 Januari - februari 2019 1 17 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties)

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties) Bienvenue à Klein voorwoord : Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming die onze beschaving ooit aan het paradijs heeft gegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Gezinsspaarkaart:

Nadere informatie

W W W. K MK G - M R A H. B E E C D @ K M K G. B E

W W W. K MK G - M R A H. B E E C D @ K M K G. B E E D U C A T I E V E & C U L T U R E L E D IE N S T T E L + 3 2 ( 0 ) 2 7 4 1 7 3 0 3 F A X + 3 2 ( 0 ) 2 7 3 3 4 6 4 7 R E S E R V E R I N G E N + 3 2 ( 0 ) 2 7 4 1 7 2 1 4 m a - d i - d o - v r 9. 3 0-1

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners Vrije tijd Boekje Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! September Oktober 2018 Alderande Bewoners Tips om in het weekend, alleen of met vrienden te doen Schrijf je vlug in bij dit teken.

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Energiek Mechelen 16 oktober

Energiek Mechelen 16 oktober Energiek Mechelen 16 oktober Noteer met stip in je agenda " ENERGIEK MECHELEN" op zondag 16 oktober. Volg alle info in "De Bond" of op de website www.gezinsbond.be maar bestel je toegangsticket via de

Nadere informatie

De eerste schooldag in enkele foto s

De eerste schooldag in enkele foto s 2 september 2015 Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en Frans Dhoore. HET NIEUWSBLAD ANDRE MULDERS De eerste schooldag in enkele foto

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Laakdal

Lokaal dienstencentrum Laakdal Lokaal dienstencentrum Laakdal mei - juni 2019 Het eten smaakt veel beter als je met andere mensen aan tafel zit. Eet je samen met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 u. kan je een warme

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

De dagen zijn al knap kort en donker. Terecht krijgt december de toenaam van donkere maand.

De dagen zijn al knap kort en donker. Terecht krijgt december de toenaam van donkere maand. Wolvertem, 28 november 2014 Beste Ouders, De dagen zijn al knap kort en donker. Terecht krijgt december de toenaam van donkere maand. Van die donkerte profiteren Sinterklaas en Zwarte Piet om hun jaarlijkse

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke. Kerk Overslag beloond met vleermuisvriendelijk schildje. 9 september 2015

Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke. Kerk Overslag beloond met vleermuisvriendelijk schildje. 9 september 2015 9 september 2015 Digitaal nieuwsbericht Wachtebeke Veel meer foto s op de website van Wachtebeke van Marc Suy, Eddy de Smet en Frans Dhoore. Volgende week meer foto s van Langelede kermis en Repair café.

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

januari t/m maart 2018 Programma van:

januari t/m maart 2018 Programma van: januari t/m maart 2018 Programma van: Voorwoord 't Koetshuis Inhoud 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten

Nadere informatie

Info Gezinsbond ASSENEDE

Info Gezinsbond ASSENEDE Info Gezinsbond ASSENEDE jaargang 37 nr. 2, mei 2014 2 FIETSTOCHT GEZINSBOND Elk jaar rijden een 70-tal mensen van De Gezinsbond van Assenede doorheen het prachtige Meetjesland. Een jaarlijkse activiteit

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail:

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail: Zomeruitstappen 2016 WVA vzw Rijselstraat 98 8900 Ieper tel: 057 21 55 35 mail: info@wvavzw.be 1 Inhoud Kaft....1 Inhoud...2 Algemene informatie.3 Dinsdag 19 juli: Planckendael...... 4 Dinsdag 26 juli:

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Speelse muzikale workshop

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Marleen De Brauwer Popperodedries 46 9300 Aalst 053 70 12 09. donderdag 15-10- 2015: Overijse en de Druivenstreek

Verantwoordelijke uitgever: Marleen De Brauwer Popperodedries 46 9300 Aalst 053 70 12 09. donderdag 15-10- 2015: Overijse en de Druivenstreek donderdag 15-10- 2015: Overijse en de Druivenstreek maandag 16-11 - 2015: Sint-Katelijne-Waver: Groenteveiling Wintertuin van de Ursulinen dinsdag 15-12 - 2015: Kerstfeest woensdag 20-01 - 2016: Pikante

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

U kunt uw antwoorden op deze vragen t.e.m. zondag 29 oktober 2017 aan ons bezorgen via

U kunt uw antwoorden op deze vragen t.e.m. zondag 29 oktober 2017 aan ons bezorgen via Vragenlijst beoordeling van een luwteplek in Gent Stad Gent, Dienst Milieu en Klimaat 2017 U kunt uw antwoorden op deze vragen t.e.m. zondag 29 oktober 2017 aan ons bezorgen via http://www.stad.gent/luwteplekken.

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2016

Activiteitenkalender 2016 Activiteitenkalender 2016 Zondag 20 maart Voorjaarsbloeiers De lente is het seizoen waarin alles ontwaakt. De bladeren verschijnen terug aan de bomen, de vogels keren terug uit het zuiden én de eerste

Nadere informatie

BoeBoekskamp & sportkampen PAASVAKANTIE

BoeBoekskamp & sportkampen PAASVAKANTIE BoeBoekskamp & sportkampen PAASVAKANTIE 1 BOEBOEKSKAMP Tijdens de 1e week van de paasvakantie komen de BoeBoeks opnieuw op bezoek! De BoeBoeks zijn keutelleuke kleine bolronde wezentjes die uit de boeken

Nadere informatie

Workshop ambachtelijk brood

Workshop ambachtelijk brood Workshop ambachtelijk brood Minimaal aantal personen 10 Maximaal aantal personen 30 Duur is 2,5 uur 2 broden per persoon (Als je met 20 personen bent of meer, krijg je 1 brood en 4,50 korting.) 14,50 per

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Juli 2016. Dinsdag 5 juli: Markt Beveren

NIET TE MISSEN. Juli 2016. Dinsdag 5 juli: Markt Beveren NIET TE MISSEN Juli 2016 Dinsdag 5 juli: Markt Beveren De bewoners van afdelingen Robijn, Koraal en Saffier die graag meegaan naar de markt, geven hun naam door aan Bianca of Veerle. Wij zorgen er dan

Nadere informatie

Van 14 tot 21 oktober 2018 is het weer zover: het Agentschap voor Natuur & Bos organiseert de week van het bos.

Van 14 tot 21 oktober 2018 is het weer zover: het Agentschap voor Natuur & Bos organiseert de week van het bos. Beste directeur, Beste leerkracht, Van 14 tot 21 oktober 2018 is het weer zover: het Agentschap voor Natuur & Bos organiseert de week van het bos. Tijdens de Week van het Bos willen we iedereen het bos

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r J U L I

S A S - k a l e n d e r J U L I n juli is gesloten op maandag- en vrijdagvoormiddag! JUL & AUGUSTUS Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Woe 13.15 16.45 uur Do GESLOTEN Ma OPGELET!

Nadere informatie

Daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen

Daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen Davidsfonds Wortegem-Petegem nodigt je uit op zaterdag 16 juni 2018 Daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor een culturele daguitstap naar Zeeuws-Vlaanderen! Zeeuws-Vlaanderen

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

GEZINSDAG. 17 mei 2009

GEZINSDAG. 17 mei 2009 GEZINSDAG 17 mei 2009 1 1. KlasCement wandel- & fietsdag. Ontspanning, leuke ontmoetingen, samen met het ganse gezin, Het zijn maar enkele van de kernwoorden voor de KlasCement gezinsdag. Een dag vol plezier

Nadere informatie

vzw GORS Herberg het Klokhuis Martinusstraat 34 3840 Borgloon

vzw GORS Herberg het Klokhuis Martinusstraat 34 3840 Borgloon RESERVATIEBEVESTIGING Haspengouwklassen herberg het Klokhuis Naam van de school: Contactpersoon: Adres : Telefoon : Mail adres : Datum verblijf : Aankomst:. Vertrek:. begeleiding: Prijzen De prijs voor

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 maart 2017 Beste leden, Vooreerst kunnen we u de geboorte melden van de facebookpagina van onze afdeling. Te vinden via: www.facebook.be/gezinsbondpetegem. Volg ons...

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE

Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE ZOMERVAKANTIE 2018 Informatie over onze speelpleinwerking in de zomervakantie 2018 Waar? Henri Storyplein Steenakker 250 9000 Gent Te bereiken met het openbaar vervoer:

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932

BELGIE P.B Aarschot 1 2/2932 ZOMER BELGIE P.B. 3200 Aarschot 1 2/2932 2015 Pretparken Prijs inclusief vervoer en inkom Datum: maandag 20 juli Efteling, een wereld vol wonderen die je moet ontdekken! Maak kennis met de vier prachtige

Nadere informatie

Foto s wandeling Mechelse heide

Foto s wandeling Mechelse heide Foto s wandeling Mechelse heide Wandeling: De Mechelse Heide op dinsdag 26 september Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 26 september weer haar volgende wandeling na de zomervakantie

Nadere informatie