Axiom toegangscontrole

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Axiom toegangscontrole"

Transcriptie

1 Axiom toegangscontrole 24 uurs bescherming van personen, bezittingen en informatie Intelligentie aan de deur Axiom is een product van de ARAS Security groep - /

2 Eén systeem dat klein begint en tot groot kan doorgroeien Axiom is een zinvolle investering Met Axiom beschikt u over degelijke en professionele toegangscontrole voor de 24/7 beveiliging van uw medewerkers, bezoekers en bezittingen. Door de diverse integraties en de vrij te programmeren alarmpunten verkrijgt u bovendien een flexibel, high-end beheersysteem. De Axiom technologie innoveert continu. Eerdere versies blijven tevens backwards compatible en ondersteund. Hiermee bent u nog vele jaren verzekerd van uw investering. Toepassingsgebieden Axiom systemen zijn door hun modulaire opbouw en het aantrekkelijke AxiomLite instapniveau geschikt voor alle markten. Voor KMO s en bedrijvencentra tot de zwaarste gevangenissen. Een modulaire opbouw, praktisch en budgetvriendelijk U kunt het systeem modulair opbouwen door gebruik te maken van 2, 4 en 8 lezer-controllers welke bovendien zeer installatie- en servicevriendelijk zijn. Diverse configuraties zijn mogelijk met intelligentie aan de deur, centraal opgesteld of een combinatie van beiden. Via een sternetwerktopologie kan de bekabeling praktisch en economisch uitgevoerd worden, wat opnieuw efficiëntie en betaalbaarheid creëert. Axiom groeit met u mee Bedrijven en organisaties zijn continu in beweging. Hun wensen en behoeftes staan dan ook niet stil. Het is daarom essentieel een flexibel systeem te kiezen. De juiste systeemkeuze is daarom belangrijk. Axiom spreekt elke taal Axiom laat toe om naast bevoegdheden ook een taal per operator in te stellen. Elke operator krijgt bij het inloggen een schermconfiguratie in de gekozen taal en die volledig gericht is op zijn of haar bevoegdheden. Axiom omvat een AxiomLite instapversie en het grotere Axiom V systeem. AxiomLite heeft een capaciteit van 64 lezers en gebruikers. Indien deze capaciteit niet langer volstaat dan kan AxiomLite op eenvoudige wijze doorgroeien, want beide systemen hebben dezelfde modulaire opbouw. Axiom V heeft een nagenoeg onbeperkte capaciteit. Beheer op meerdere locaties en via webclients Met Axiom bent u niet gebonden aan één werkstation. Meerdere Axiom werkstations kunnen simultaan functioneren. Wanneer u op een externe locatie wenst in te loggen op het systeem kunt u ook gebruik maken van de Axiom Webclients.

3 Anti-pass-back, volgens uw wensen en behoeftes Axiom systemen ondersteunen meerdere Anti-pass-backniveaus. Tijdgestuurde, lokale en globale anti Passback kunnen samen in één project worden toegepast en zijn per lezer instelbaar. Met behulp van de Zone Anti-pass-back is het mogelijk om gebruikers toegang te weigeren op bepaalde binnendeuren als ze niet eerst via de hoofdingang zijn binnen gekomen. Axiom zonering Axiom systemen laten toe om de gebouwen in zones in te delen. Aan elke zone zijn een aantal lezers toegewezen. Het gebruik van de lezers door uw werknemers registreert hen automatisch in een bepaalde zone. Zo bekomt u real-time informatie omtrent hun locatie. Tellen is weten Axiom systemen beschikken over tellerfuncties per zone. Wanneer de laatste gebruiker een zone verlaat dan kan bijvoorbeeld de verlichting, verwarming worden aangepast. Axiom V voorkomt zo onnodig energieverbruik. Deze functie kan ook worden gebruikt om de beveiliging per zone in en uit te schakelen. Met de tellerfuncties kunt u ook het aantal gebruikers in een zone zichtbaar maken, en bovendien kan aan een bepaalde waarde een actie worden gekoppeld. Denk hierbij aan het beperken van de toegang zodra een maximum aantal personen in de zone werd geregistreerd. Bezoekers, een niet te onderschatten risico en toch uw verantwoordelijkheid Bezoekers vormen tijdens calamiteiten vaak een extra veiligheidsrisico. Ze zijn immers niet altijd vertrouwd met de omgeving. Daarnaast vormen ze ook een verhoogd risico voor uw beveiliging, want inbrekers verkennen vaak vooraf de omgeving als bezoeker. De Axiom bezoekersmodule biedt u een efficiënt beheer van uw bezoekers. Zo kan een gebruiker een bezoeker voorafgaand registeren. Bij de aankomst van deze bezoeker krijgt hij hiervan dan een melding via . U heeft steeds een overzicht van de aanwezige bezoekers en ook de rapporten zijn zeer uitgebreid en informatief. Met de deur dicht Investeren in toegangscontrole heeft weinig zin wanneer uw gebruikers de deuren open laten staan en u hierover niet geïnformeerd wordt. Axiom waarschuwt de gebruikers aan de deur wanneer deze te lang open staat en meldt dit aan de operators wanneer deze waarschuwing genegeerd wordt.

4 Van eenvoudige controle tot uitgebreid beheer Axiom mag zich rekenen tot één van de meest professionele fabrikanten van toegangscontrole. De hardware is van een zodanig hoge kwaliteit dat de betrouwbaarheid gegarandeerd is. Axiom bij calamiteiten De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is één van uw voornaamste verantwoordelijkheden. Bij calamiteiten is het dan ook cruciaal om te weten wie zich in het gebouw en de diverse zones bevindt. Bij een calamiteit genereert Axiom automatisch een aanwezigheidslijst per zone. Brandweer en ordediensten zullen u dankbaar zijn voor deze informatie want het verhoogt ook hun veiligheid. De status van uw systeem Geen belemmering, eerder een handige tool De Axiom Multi Swipe functie laat uw gebruikers toe om met hun toegangskaart systeemhandelingen uit te voeren, die doorgaans door een operator op een werkstation dienen te worden verricht. Deze Multi Swipe functies zijn per gebruiker vrij toe te kennen en zorgen voor een vlottere functionaliteit binnen het gebouw. Met Axiom vormt toegangscontrole voor uw gebruikers geen belemmering, maar eerder een leuke en handige tool. Twee keer aanbieden voor een permanente ontgrendeling van de deur Drie keer aanbieden kan bijvoorbeeld de verlichting of het kopieer- apparaat inschakelen Vier keer aanbieden plaatst de deur in een hoger beveiligingsniveau Gepersonaliseerde kaarten, voor een extra visuele identificatie Ontwerp uw eigen toegangskaarten en bedruk ze op professionele wijze. Het is bovendien mogelijk om het ontwerp te koppelen aan de gebruikersgegevens in Axiom. Via het overzichtelijke statusscherm bekomt u een real-time beeld van de actuele status van de systeemcomponenten, de toegangen, de alarm in en uitgangen. Via het statusscherm kan de operator ook commando s geven, toegangen ontgrendelen, alarmpunten wapenen of ontwapenen, enz. Bij gebruik van de video integratie kan hij via het statusscherm rechtstreeks de betreffende camerabeelden bekijken.

5 Axiom zit ook in de lift Met Axiom bepaalt u naast de bevoegdheden op de toegangen, ook de bevoegdheden van uw gebruikers in de liften. Via de lezer die in de liftkooi wordt geplaatst, kan de gebruiker een keuze maken uit de verdiepingen die hem worden toegewezen. Bij brand wordt de bediening van de lift automatisch terug vrijgegeven of de lift naar het gelijkvloers gestuurd. Axiom linkprogramma s zorgen voor interacties binnen en buiten het systeem Back-ups beschermen uw gegevens Geautomatiseerde systeem back-ups kunnen worden gegenereerd waardoor u systeemgegevens veilig worden gesteld. Met de Axiom linkprogramma s creëert u op eenvoudige wijze interacties tussen de aangesloten lezers, alarm in- en uitgangen. De activering van één ingang kan bijvoorbeeld één of meerdere lezers in een High Security mode plaatsen, de buitenverlichting uitschakelen, de beveiliging inschakelen enz. Deze linkprogramma s kunnen ook volgens tijdschema s geactiveerd worden en werken bij Axiom V serveronafhankelijk. Tijdens uw afwezigheid Het melden van alarmsituaties of storingen op de werkstations heeft weinig zin wanneer er geen operators meer aanwezig zijn. Axiom beschikt over een functie waarbij de alarmmeldingen via een kunnen worden verzonden. Axiom ondersteunt ook een gedetailleerde koppeling (SIA) met meldkamers Axiom koppelt uw gegevens Vaak heeft u de gegevens van uw gebruikers al in een database opgeslagen. Axiom systemen zijn compatibel met verschillende vormen van databases. Zo is er ook een Microsoft Active Directory beschikbaar. Communicatie via het netwerk/internet Het beheer van een Axiom systeem is mogelijk van op verschillende werkplekken. Door het gebruik van netwerk en/of internet, zelfs van op een andere locatie. Dit maakt online toegangscontrole mogelijk, uiteraard wel via een veilige verbinding.

6 Axiom V, voor een volledig en optimaal Security Management Het Axiom systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig door te groeien naar een volledig Security Management systeem. Door de vele integraties, met o.a. inbraak en videobewaking, en de koppelingen, waaronder OPC en Active directory, kunt u vanuit één platform de volledige beveiliging beheren. Naast de uitgebreide rapporten bezit de software een vergaande alarmafhandeling met zelf definieerbare instructies voor de operators, plattegronden en bewakingsrondes. Axiom is een Multi Site Systeem Binnen Axiom V kunnen lezers, alarmpunten en gebruikers worden onderverdeeld in meerdere partities, de zogenaamde companies. Hierbij kan dan de bevoegdheid per operator over één of meerdere companies worden bepaald. Dit maakt Axiom V optimaal geschikt voor het beheer van bedrijvencentra of bedrijven met meerdere vestigingen. Slechts 2 klikken verwijderd Axiom V werd ontwikkeld voor projecten met een nagenoeg onbeperkte capaciteit in deuren, alarmpunten en gebruikers. Een snel en flexibel beheer is bij dergelijke systemen cruciaal en dit wordt ingevuld door de handige 2klik functie. Vanuit een systeemtransactie kan de operator, afhankelijk van zijn bevoegdheden, door middel van 2 muisklikken de programmering van de betreffende toegang, alarmpunt, gebruiker of toegangsniveau aanpassen. Dat bespaart hem kostbare tijd en u bespaart op het inzetten van meerdere operators. Redundantie en lokale intelligentie Voor Axiom V kan een tweede Axiom server worden ingericht. Daarnaast kunnen twee zogenaamde Master controllers worden benoemd zodat bij uitval van een server of het netwerk de continuïteit in het beheer gewaarborgd blijft. Los van de communicatie met de server blijft de veiligheid aan de toegang gegarandeerd. De Axiom systeem componenten bevatten immers lokale intelligentie met de benodigde programmeergegevens. Dynamische plattegronden Via de dynamische plattegronden in Axiom V heeft de operator een grafisch overzicht van de actuele status van het systeem, de toegangen en de alarmpunten. Wanneer de status wijzigt naar een alarmniveau dan wordt hij via deze maps geïnformeerd. Ook sturingen kunnen via de plattegrond worden geactiveerd. Axiom V beschikt over uitgebreide tellerfuncties. Via de plattegronden kan het aantal gebruikers per zone real-time gevisualiseerd worden. Volgens vooraf ingestelde waarden kunnen ook automatische sturingen worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerbeheer.

7 Kaarten en lezers, we adviseren graag, maar de keuze is aan u Wij adviseren u graag bij uw keuze in de voor u meest geschikte leestechnologie. Het veiligheidsniveau van uw kaarten is ook bepalend voor de doeltreffendheid van uw toegangscontrole. Axiom ondersteunt simultaan meerdere kaartformaten en technologieën. Het systeem kan met andere woorden gebruik maken van uw huidige lezers en kan bovendien gemakkelijk uitgebreid worden met nieuwe (al dan niet dezelfde) lezers. Van magneetstrip tot lezer tot gezichtsherkenning, met Axiom is vrijwel alles mogelijk. Uiteraard telt design en persoonlijke smaak ook mee. Axiom ondersteunt een ruime waaier aan kaartformaten en kaartlezers. Tot 5 verschillende kaartformaten worden per Axiom controller simultaan ondersteund. Een kwaliteitsmerk Alle componenten van Axiom zijn voorzien van het keurmerk Elektronisch Toegangsbeheer waarvan de eisen zijn vastgelegd in de NEN Hiermee heeft u de garantie dat deze componenten aan alle gestelde eisen voldoen. Integratie Integratie met branddetectie-systemen Door deze integratie worden de brandalarmmeldingen weergegeven op de Axiom werkstations. Toegangen kunnen daardoor automatisch ontgrendeld worden bij brand en lijsten van de aanwezige gebruikers en bezoekers binnen de betreffende zone worden automatisch gegenereerd. Deze evacuatielijsten zijn van levensbelang tijdens evacuaties. Een beeld zegt zoveel meer Axiom integreert probleemloos met zowel analoge als IP videobewakingsystemen. Met een muisklik ziet u de live beelden van de deuren, alarmpunten of sturingen. Bij het nakijken van de rapporten kan Axiom u bovendien de bijhorende opgenomen beelden tonen. Integratie met inbraaksystemen De integratie van Axiom met inbraakbeveiligingsystemen verhoogt het gebruiksgemak en het algemeen veiligheidsniveau. Daarnaast wordt door deze integratie het risico op valse alarmmeldingen verlaagt. Bij een ingeschakelde beveiliging hebben immers alleen de bevoegde gebruikers nog toegang tot de betreffende zone. De beveiliging kan tevens, door deze bevoegde gebruikers worden in of- uitgeschakeld. Biometrische identificatie en integratie Naast de gebruikelijke kaartlezers kan Axiom ook functioneren met geavanceerde biometrische lezers van meerdere merken. Wanneer u gebruik maakt van de Axiom biometrische lezers kunt u rechtstreeks vanuit het Axiom kaarthoudermenu de biometrische vingerafdrukken van de gebruiker inlezen en de bevoegdheden hiermee bepalen. Integratie met elektronische sloten Axiom biedt een volledige integratie met het uitgebreide assortiment van A-LOX elektronische cilinders en deurschilden waardoor u beide systemen flexibel via Axiom kunt beheren.

8 Welk Axiom pakket past het beste bij u? Standaard mogelijkheden voor alle Axiom pakketten: Uitgebreide rapporten Real-time status Aan-en afwezigheid Urenregistratie Calamiteiten management Alarm integratie Intelligente linkprogramma s Local, global en zone Anti-pass-back Automatische Anti-pass-back reset Communicatie via IP Brandsturing Multi-swipe principe Liftbesturing Multi-reader format technologie Multi-card format technologie alarm functie, automatische back-up functie KIWA Keurmerk Meertalig waaronder Nederlands Telfunctie ABP zone Tellerfunctie Webclient Data Import/ export Automatische data import/ export Kaartproductie Videobewaking Integratie biometrie Bezoekersbeheer Verschillen per Axiom pakket AxiomLite AxiomV-Professional AxiomV-Enterprise Database MS-Access MS SQL Express 2005/2008 MS SQL Server 2005/2008 Besturingssystemen Win XP Pro SP3 (32 bit) Win XP Pro SP3 (32 bit) Win XP Pro SP3 (32 bit) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2008 (32/64 bits) Windows Server 2008 (32/64 bits) Windows Server 2008 (32/64 bits) Aantal panelen 32 (max. 16 op 1 lijn) - - Aantal lezers , , 1024,...Ongelimiteerd Communicatie server 1 1 1,...Ongelimiteerd Netwerken per com- server Extra werkstations ,...Ongelimiteerd Max. aantal kaarten per paneel Max. aantal transacties per paneel Dynamische plattegronden - SIA output - Guard Tour - Asset Management - Asset Tracking - Asset/person location - Dwaaldetectie - Automatische rapport generator - ASCII Interface - Hot Stand-By - - Automatic Fail-Over - - Active directory Interface - - O.P.C. Interface - - Custom Rapport designer - - Wilt u meer informatie?: Onze werknemers staan voor u klaar om u verder te begeleiden in deze materie. Heeft u een vraag over deze brochure dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden Axiom is een product van de ARAS Security groep - /

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni!

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni! BEURSMAGAZINE VOORJAARSACTIE VERLENGD! We vieren het voorjaar nog wat langer en daarom is de actieperiode van actiemagazine 2 verlengd tot woensdag 31 juli. Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole SynGuard biedt een volledige oplossing voor uw bedrijf voor toegangscontrole en bezoekersregistratie. De applicatie SynGuard is perfect schaalbaar

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2014 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2015. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2015. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2015 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 Doeltreffende toegangscontrole Totaal oplossing Kaba legt de basis voor een organisatie-brede oplossing Kaba - uw betrouwbare partner U zoekt een betrouwbare partner op het gebied van toegangsmanagement,

Nadere informatie

Advisor Master TITAN Managementsoftware Gebruikershandleiding

Advisor Master TITAN Managementsoftware Gebruikershandleiding Advisor Master TITAN Managementsoftware Gebruikershandleiding Software versie 1.0.5c VOORLOPIG Aritech is een divisie van SLC Technologies B.V. Copyright SLC Technologies B.V. 2000. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 de doeltreffende oplossing voor beveiliging, organisatie en gebruiksgemak U zoekt een betrouwbare partner voor het vertalen van uw specifieke

Nadere informatie

IP/AD Toegangscontrole & Management Registratie Systeem

IP/AD Toegangscontrole & Management Registratie Systeem \ IP/AD Toegangscontrole & Management Registratie Entrada MXS-30 SSLv3 Introductie Entrada is een officieel Makie Vision B.V. geregistreerde merknaam sinds 2009. Het is een nieuw IP concept dat is ontwikkeld

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing.

De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing. De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing. Juniper Networks heeft met de introductie van de NonStop Wireless LAN oplossing een nieuwe Wireless LAN-generatie gerealiseerd, die organisaties bevrijdt

Nadere informatie

ADVISOR MASTER I N T E G R AT E D S E C U R I T Y S Y S T E M

ADVISOR MASTER I N T E G R AT E D S E C U R I T Y S Y S T E M ADVISOR MASTER INTEGRATED SECURITY SYSTEM ANPI en NCP goedgekeurd De ATS controle panelen zijn goedgekeurd door de Belgische ANPI en voorzien van het Nederlands NCP certificaat. De Advisor MASTER lijn

Nadere informatie

One touch security management. one touch high security. management systeem

One touch security management. one touch high security. management systeem One touch security management one touch high security management systeem Het meest gebruikersvriendelijke high security management systeem Met het NOX High Security Management platform kunnen gebouwen

Nadere informatie

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca HorecaConnect Ontzorgt de horeca HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER

WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER Whitepaper Workspace Manager Aug 2008 Gepubliceerd door BRAIN FORCE Vendelier 69 3905 PD Veenendaal Nederland www.brainforce.nl Auteursrecht De informatie in dit document,

Nadere informatie

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5)

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 5 1.1 Geschikt voor u?... 5 1.2 Telefooncentrales... 5 1.2.1 ISDN telefooncentrale... 5 1.2.2 IP telefooncentrale...

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Voice

Dienstbeschrijving Managed Voice Dienstbeschrijving Managed Voice Inhoud 1. Inleiding... 5 1.1 Introductie... 5 1.2 Positionering dienst... 5 2. Overzicht dienst... 7 2.1 High Level overzicht dienst... 7 2.2 Onderdelen dienst... 7 2.3

Nadere informatie

A X S GUARD À LA CARTE

A X S GUARD À LA CARTE A X S GUARD À LA CARTE 1 Inhoud 1 Inhoud...2 2 3 Copyrights en gebruiksvoorwaarden...3 Over dit document...3 4 Wat is axs GUARD?...4 5 Wat is de à la Carte Configurator?...4 6 7 Wat zijn axs GUARD performance

Nadere informatie

Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem

Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Inhoudsopgave Wat is toegangscontrole? 4 Wat is de meerwaarde van een Paxton IP toegangscontrole

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Voice

Dienstbeschrijving Managed Voice Dienstbeschrijving Managed Voice Auteur: Marketing Datum: 15-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 39 Nummer: 1004 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 6 1.1 Introductie... 6 1.2 Positionering dienst... 6

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties SiteCam Webcam Hosting Services Mogelijkheden en Specificaties Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze camerabeelden

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

MANAGED SERVER HOSTING

MANAGED SERVER HOSTING INHOUDSOPGAVE MANAGED SERVER HOSTING INTRODUCTIE... 3 // MANAGED HOSTING SERVICES...3 // MANAGED DEDICATED SERVER...3 // MANAGED SERVER...3 DE SERVERS... 4 // RAID CONFIGURATIE...4 // UITBREIDINGEN...5

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. HAAGCOM Managed VoIP

Dienstbeschrijving. HAAGCOM Managed VoIP Dienstbeschrijving HAAGCOM Managed VoIP Inhoud 1. Inleiding... 5 1.1 Introductie... 5 1.2 Positionering dienst... 5 2. Overzicht dienst... 7 2.1 High level overzicht dienst... 7 2.2 Onderdelen dienst...

Nadere informatie

BIBIS Library Portal. Een verhalende beschrijving

BIBIS Library Portal. Een verhalende beschrijving BIBIS Library Portal Een verhalende beschrijving BIBIS Library Portal BIBIS Library Portal, is ontwikkeld om de medewerkers van een modern informatiecentrum optimaal te ondersteunen bij hun dagelijkse

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook. KraamZorgCompleet OnLine KraamZorgCompleet OnLine is het gebruik van uw eigen KraamZorgCompleet vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen KraamZorgCompleet vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde

Nadere informatie

Park Mariëndaal. Technisch Programma van Eisen. Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel. Levering, installatie en onderhoud van:

Park Mariëndaal. Technisch Programma van Eisen. Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel. Levering, installatie en onderhoud van: Technisch Programma van Eisen Park Mariëndaal Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel Levering, installatie en onderhoud van: o o o o o LAN Zorgdomotica/ verpleegroep Communicatieplatform en telefonie

Nadere informatie

INEX 500. Zekerheid in zorgcommunicatie. Spil, poortwachter en management tool. Zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg bij u thuis

INEX 500. Zekerheid in zorgcommunicatie. Spil, poortwachter en management tool. Zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg bij u thuis Van Breda Zekerheid in zorgcommunicatie www.vanbreda.nl INEX 500 Spil, poortwachter en management tool AlBireo thuis Zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg bij u thuis VAN BREDA Service en persoonlijk

Nadere informatie