Scan Docs Mailroom Suite Product Datasheet (NL) Datum: Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Scan Docs Mailroom Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs."

Transcriptie

1 Product Datasheet (NL) Datum: Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s):

2 Belangrijkste voordelen Tijdsbesparing door de snelle, digitale distributie van post. Hoge acceptatie bij de gebruikers door Outlook en Internet Explorer interface. Altijd inzicht in de post door centrale opslag. Professionelere manier van werken, in lijn met Het Nieuwe Werken. Alle post is gewaarborgd in het document management systeem. Groeipad mogelijk naar bedrijfsbreed collaboratieplatform (duizenden gebruikers). Samenvatting De is ontworpen met als doel het relatief tijdrovende proces van postverwerking en -distributie binnen het bedrijfsleven efficiënter te laten verlopen. Wanneer er bij organisaties gebruik gemaakt wordt van papier als transportmiddel voor de inkomende poststukken, blijkt dit een proces te zijn waarbij veel menselijk handelen en wandelen komt kijken. Daarnaast is papier een erg traag bewegend medium en kent het een groot risico aangaande zoekraken en het ontstaan van verschillende versies door kopiëren. Ten slotte is papier niet of nauwelijks controleerbaar. De voorkomt deze problemen en risico s door de inkomende post te digitaliseren en in een centrale database op te slaan, waardoor deze beschikbaar is voor al uw medewerkers, ook voor de thuis- en mobiele werkers. Door de digitale opslag van de post hoeft er geen personeel meer fysiek door het bedrijfspand te lopen voor de verspreiden van uw post, aangezien alle distributie en naslag van post digitaal verloopt. Ook wandelmomenten naar het kopieerapparaat, collega s of naar het archief zijn niet langer nodig door de digitale beschikbaarheid. Ten slotte bent u altijd verzekerd dat de post gewaarborgd is en teruggevonden kan worden, dankzij de opslag in een documentbeheersysteem.

3 Introductie Ondanks de beperkingen van communiceren via papieren post, wordt er binnen het bedrijfsleven nog steeds op grote schaal van deze manier van werken gebruik gemaakt. Het gemiddelde bedrijf ontvangt elke dag tientallen of soms zelfs honderden stukken post welke allemaal door de organisatie moeten worden verspreid door het personeel. De distributie van deze poststukken, evenals het delen en opslaan ervan is een proces wat al jaren volgens eenzelfde, ouderwetse manier verloopt. Aangezien bedrijven steeds meer onder druk staan het rendement en de professionaliteit van de organisatie te optimaliseren, is er de in het leven geroepen die op dit onderdeel een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van uw werkproces. Het Nieuwe Werken De manier van werken van de gemiddelde (informatie)werker is de laatste tijd aan hevige veranderingen onderhevig en heeft nog een flinke stroomversnelling voor de boeg. Informatie en de toegang daartoe is cruciaal geworden om op een snelle en accurate manier beslissingen te kunnen nemen en bedrijfsprocessen snel en efficiënt te kunnen inrichten en uit voeren. Met deze ontwikkeling in het achterhoofd, is het niet merkwaardig dat de relatief langzame en plaatsgebonden manier van postdistributie zoals eerder beschreven, niet aansluit op deze verandering in de manier waarop medewerkers hun werk doen. De toegang tot informatie, de mogelijkheid deze plaats- en tijdonafhankelijk te delen en de waarborging of opslag ervan zullen de komende tijd flinke veranderingen doormaken, waaraan de bijdraagt. Hoe werkt het? De is oplossing die de distributie, opslag, waarborging en de mogelijkheid tot het delen van post optimaliseert. Door de post gelijk bij binnenkomst te scannen en deze met additionele informatie digitaal op te slaan in een centrale database wordt voorkomen dat medewerkers van de werkplek weg hoeven om de post door de organisatie te distribueren. Vanuit de opgeslagen locatie in het post beheer systeem wordt er naar de gebruiker voor wie de post bedoeld is een verstuurd met daarin een link naar het betreffende poststuk. Het maakt hierbij niet uit wat de locatie van de medewerker is, dus ook thuiswerkers en mobiele werkers hebben altijd snel en makkelijk toegang tot hun poststukken. De poststukken blijven gewaarborgd in het document beheer systeem en kunnen dus achteraf altijd snel en eenvoudig worden teruggevonden zowel binnen de mappenstructuur als op trefwoord.

4 Voor wie is het? De levert voor elke willekeurige organisatie voordelen op in termen van tijdsbesparingen, veiligheid, klanttevredenheid en werkplekprofessionaliteit. Organisaties die in het bijzonder profiteren van de voordelen van Scan Docs zijn bedrijven met een centraal punt van aankomst van de post (receptie en/of postkamer), met een bedrijfspand wat uit meerdere afdeling/ verdiepingen bestaat, bedrijven met meerdere vestigingen of met een medewerkersbestand van meer dan 100 F.T.E. FAQ Hoe zorg ik ervoor dat de juiste post bij de juiste medewerker terechtkomt? De is zo ingericht, dat de medewerker die de post scant uit een lijst met afdelingen en medewerkers de juiste gedresseerde kan selecteren. Op basis hiervan wordt er een workflow geactiveerd die ervoor zorgt dat de post op de juiste plaats wordt opgeslagen, de juiste rechten worden toegekend aan het poststuk en de er een wordt verstuurd naar de juiste medewerker. De gebruikers en afdelingen worden gelezen uit Active Directory. Kan de post ook op locaties buiten mijn kantoor worden gelezen en geopend? Ja, dit kan. Hiervoor is wel de mogelijkheid nodig om vanuit de andere locatie netwerktoegang te krijgen. Iedereen die nu de mogelijkheid heeft om thuis of mobiel te werken, kan straks dus ook zijn of haar post lezen vanaf een andere locatie. Via welke applicatie kunnen mijn medewerkers hun post raadplegen? Eén van de sterke punten van de is dat er gebruik gemaakt wordt van een combinatie van applicaties met een zeer vertrouwde interface. De post wordt geraadpleegd via Microsoft Internet Explorer en de notificaties worden verstuurd middels een in uw standaard cliënt, bij voorkeur Microsoft Outlook. Door deze bekende interface is het mogelijk de Mailroom Suite snel en effectief in te zetten zonder gebruikerstraining. Op welke manier wordt vertrouwelijke post behandeld die niet door iedereen gezien mag worden? De wordt standaard geleverd als een open en transparant systeem. In principe worden de rechten op afdelingsniveau ingericht, wat betekent dat mensen van dezelfde afdeling elkaars post kunnen bekijken. In geval van vertrouwelijke post op bijvoorbeeld Directie of HRM niveau worden hiervoor specifieke rechtenstructuren ingericht. Hoe kan ik post doorsturen naar mijn collega s? Post kan via Outlook worden doorgestuurd naar een collega.. Door het doorsturen van de mail worden meteen de rechten van het poststuk aangepast, zodat de collega het stuk ook daadwerkelijk kan openen.

5 Mag ik gescande poststukken weggooien? Het antwoord op deze vraag is van een aantal factoren afhankelijk. Zo kan het type document en de branche waarin u opereert specifieke wetgeving kennen waar rekening mee moet worden gehouden. Mede op basis hiervan kan worden besloten de fysieke documenten te bewaren, saneren, vernietigen of overdragen. In de gesprekken voorafgaand aan de installatie van de Mailroom Suite vertellen wij u hier graag meer over. Xxxx Archiefwet, wetgeving, bewaarplicht, overdaragen, saneren, bewaren, bewaartermijn,pdf/a, advies op maat.sectorwetgeving. Hoe kan ik het beste omgaan met de papieren poststukken nadat ze zijn gescand?

6 Onderdelen De is opgebouwd uit de volgende onderdelen: Kofax Capture 8.0 Ten behoeve van het scannen en het opslaan van de post in SharePoint Windows SharePoint Shared Services 3.0* Ten behoeve van de opslag en waarborging van de poststukken, alsmede het uitsturen van de notificati s. Kleurenscanner Fujitsu fi-6140 Ten behoeve van het scannen van de poststukken op een centrale plaats Kofax Virtual ReScan VRS zorg ervoor dat slecht leesbare, contrastarme of oude documenten toch op een goede, leesbare manier kunnen worden gescand. De Workflow Module Deze module zorgt ervoor dat de binnenkomende post op de juiste manier wordt behandeld, dat de juiste rechten worden toegekend, dat de post in een logische structuur wordt opgeslagen en dat de notificati s worden verstuurd en kunnen worden doorgestuurd. 2 dagen Open Docs Consultancy Voor de installatie, implementatie en integratie van het systeem in uw netwerkomgeving is er 2 dagen een Open Docs consultant noodzakelijk. Uitleg en training beheerder De Mailroom Suite wordt gebruiksklaar opgeleverd. *Uitsluitend configuratie en installatie van W.S.S W.S.S. 3.0 is een product wat standaard beschikbaar is voor Microsoft Windows Server gebruikers.

7 Werking van de in een flowchart Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Florian Meulbroek Open Docs bv Het Wielsem BW s-hertogenbosch +31 (0)

Altijd op de hoogte. Documentbeheer en teamwerk voor kleine tot middelgrote bedrijven

Altijd op de hoogte. Documentbeheer en teamwerk voor kleine tot middelgrote bedrijven Altijd op de hoogte Documentbeheer en teamwerk voor kleine tot middelgrote bedrijven Inhoudsopgave 1.0 Wat is OfficeDrive? 1.1 Online documentenbeheer 1.2 Autorisatie mappen en bestanden 1.3 Altijd en

Nadere informatie

Automatische verwerking inkoopfacturen

Automatische verwerking inkoopfacturen Automatische verwerking inkoopfacturen - Whitepaper DDi Factuur - DDi Automatische verwerking inkoopfacturen Whitepaper DDi Factuur 10 december 2014 I B A N N L 1 4 R A B O 0 3 4 5 8 6 3 0 0 3 K. v. K.

Nadere informatie

Een werkplek op maat met desktopvirtualisatie

Een werkplek op maat met desktopvirtualisatie Een werkplek op maat met desktopvirtualisatie Rob van Megen Desktopvirtualisatie is hot. Organisaties grijpen de migratie naar Windows 7 aan om eens goed naar hun werkplek omgeving te kijken. Hoe kan het

Nadere informatie

E-mailmanagement. Wie denkt aan e-mailmanagement, mailt met BMConsultants. Jackie van de Loo BMConsultants Chris Bellekom Informatiebureau Bellekom

E-mailmanagement. Wie denkt aan e-mailmanagement, mailt met BMConsultants. Jackie van de Loo BMConsultants Chris Bellekom Informatiebureau Bellekom E-mailmanagement Wie denkt aan e-mailmanagement, mailt met BMConsultants Jackie van de Loo BMConsultants Chris Bellekom Informatiebureau Bellekom Inhoudsopgave Voorwoord 1 1. Introductie 2 1.1 Doel en

Nadere informatie

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties.

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Whitepaper Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Er vindt een snelle verschuiving plaats van telefooncentrales naar Unified Communications oplossingen. Bedrijven

Nadere informatie

Enterprise Content Management bij Evides

Enterprise Content Management bij Evides Enterprise Content Management bij Evides Inleiding Ruim tien jaar geleden werd bij Evides begonnen met de invoering van Enterprise Content Management. Hoewel veel van de documenten die men binnen het bedrijf

Nadere informatie

Wilt u morgen digitaliseren?

Wilt u morgen digitaliseren? Wilt u morgen digitaliseren? Lees dan vandaag deze handleiding Alles over digitale documentstromen Effectief digitaliseren Inhoudsopgave 1 Het nut van Digitaal Werken 5 Wat is digitaal werken? 5 Meer dan

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

Document Processing met ORION Xerver Communicatieweg 3 3641 SG Mijdrecht T: 0297 527370 info@magsoft.nl www.magsoft.nl

Document Processing met ORION Xerver Communicatieweg 3 3641 SG Mijdrecht T: 0297 527370 info@magsoft.nl www.magsoft.nl Document Processing met ORION Xerver Communicatieweg 3 3641 SG Mijdrecht T: 0297 527370 info@magsoft.nl Inhoud 1. Document Processing 3 1.1 De praktijk 1.2 De voordelen 1.3 MagSoft 1.4 ORION Xerver 1.5

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

papierstromen bewerkingen. Dat digitaal blijven en leidt

papierstromen bewerkingen. Dat digitaal blijven en leidt Papierstromen in organisatie nog altijd onderschattee kostenpost Papier? Welk papier? Bent u nogg niet digitaal? Het lijkt bijna niet meer van deze tijd, maar er zijn nog altijd veel organisaties die kampen

Nadere informatie

UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM

UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM Het beheer van niet-gestructureerde informatie in uw organisatie wordt elke dag een grotere uitdaging voor elk van uw medewerkers en collega s. Het dagelijks beheren

Nadere informatie

OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS)

OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS) OpenIMS 4.2 Content Management Server (CMS) Inhoudsopgave 1 OpenIMS Content Management Server (CMS)... 3 2 Waarom OpenIMS Content Management Server... 4 3 Content management... 5 3.1 Beheer via webbrowser...

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

SharePoint als sociaal intranet inzetten

SharePoint als sociaal intranet inzetten White Paper SharePoint als sociaal intranet inzetten Het dagelijks werk van een groot aantal medewerkers binnen een organisatie bestaat uit het zoeken, het bewerken, het opslaan en het delen van informatie

Nadere informatie

Archiveren in de cloud?

Archiveren in de cloud? Archiveren in de cloud? Inleiding Enige tijd geleden stond er op de site van de Dutch cowboys een artikel over hoe je om moet gaan met informatiebeheer in de "Cloud" 1. De auteur van het artikel was in

Nadere informatie

DIENSTBESCHRIJVING. My Workpl@ce 1-22

DIENSTBESCHRIJVING. My Workpl@ce 1-22 DIENSTBESCHRIJVING My Workpl@ce 1-22 DIENSTBESCHRIJVING MyWorkpl@ce VERSIE 0.10 DATUM: 05-05-14 15:37 2-22 Inhoudsopgave 1 Waarom MyWorkpl@ce?... 5 1.1 Waarin wij geloven... 5 1.2 Waarin wij niet geloven...

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Van formulier naar interactieve service

Van formulier naar interactieve service Van formulier naar interactieve service Eenvoudig aan de slag Van statisch document naar dynamische dialoog Zonder formulieren zou een gestructureerde en efficiënte gegevensinvoer onmogelijk zijn. En formulieren

Nadere informatie

HNW010 en Alfresco. Een onderzoek naar informatiebeheer en collaboratietools bij Het Nieuwe Werken in Rotterdam

HNW010 en Alfresco. Een onderzoek naar informatiebeheer en collaboratietools bij Het Nieuwe Werken in Rotterdam HNW010 en Alfresco Een onderzoek naar informatiebeheer en collaboratietools bij Het Nieuwe Werken in Rotterdam stafafdeling inspectie Stadsarchief Rotterdam oktober 2012 HNW010 doc.loods 965177 1/8 Inleiding

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD TO CLOUD OR NOT TO CLOUD DE VOOR- EN NADELEN VAN DIGITALE FACTUURVERWERKING IN DE CLOUD Organisatie Easy Systems B.V. Telefoon +31 (0)318 648 748 E-mail info@easysystems.nl Website www.easysystems.nl Auteur

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen!

Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen! Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen! Naam auteur : S. Liethoff Type document : Whitepaper Datum versie : 14-02-2013 1. Seclore FileSecure: Beveiliging zonder grenzen! Seclore FileSecure is een

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

Open Informatie Management Server

Open Informatie Management Server OpenIMSR Open Informatie Management Server OpenIMS Algemeen OpenIMS is een platform voor het beheren van ongestructureerde informatie (stromen). U kunt hierbij denken aan werkprocessen of projecten waarin

Nadere informatie