Axiom toegangscontrole

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Axiom toegangscontrole"

Transcriptie

1 Axiom toegangscontrole 24 uurs bescherming van personen, bezittingen en informatie Intelligentie aan de deur Axiom is een product van de ARAS Security groep - /

2 Een systeem dat klein begint en onbeperkt kan groeien Axiom is een zinvolle investering Met Axiom beschikt u over degelijke en professionele toegangscontrole voor de 24/7 beveiliging van uw medewerkers, bezoekers en bezittingen. Door de diverse integraties en de vrij te programmeren alarmpunten, creërt u bovendien een flexibel, high-end beheersysteem. De Axiom technologie innoveert continu. Eerdere versies blijven tevens backwards compatible en ondersteund. Hiermee bent u nog vele jaren verzekerd van uw investering. Geschikt voor elke toepassing Axiom systemen zijn door hun modulaire opbouw en het aantrekkelijke AxiomLite instapniveau geschikt voor alle markten. Van de bakker op de hoek tot de zwaarste beveiligingsystemen in overheidsinstellingen, gevangenissen, enz. Een modulaire opbouw, praktisch en budgetvriendelijk U kunt het systeem modulair opbouwen door gebruik te maken van 2, 4 en 8 lezer-controllers welke bovendien zeer installatie- en servicevriendelijk zijn. Diverse configuraties zijn mogelijk met intelligentie aan de deur, centraal opgesteld of een combinatie van beide. Via een sternetwerktopologie kan de bekabeling praktisch en economisch uitgevoerd worden, wat opnieuw efficiëntie en betaalbaarheid bevordert. Axiom groeit met u mee Bedrijven en organisaties zijn continu in beweging. Hun wensen en behoeftes staan dan ook niet stil. Het is daarom belangrijk een flexibel systeem te kiezen. Axiom spreekt elke taal Naast bevoegdheden, kan ook de taal per operator worden ingesteld. Elke operator krijgt bij het inloggen een schermconfiguratie in de gekozen taal die volledig gericht is op zijn of haar bevoegdheden. Met Axiom kunt u beginnen met de instapversie, Axiom Lite en wanneer de behoefte daar is, eenvoudig upgraden naar AxiomV. AxiomLite heeft een capaciteit van 64 lezers en gebruikers. AxiomV heeft een nagenoeg onbeperkte capaciteit. Beheer op meerdere locaties en via webclients Met Axiom bent u niet gebonden aan één werkstation. Meerdere Axiom werkstations kunnen gelijktijdig functioneren. Wanneer u op een externe locatie wenst in te loggen, kunt u ook gebruik maken van de Axiom Webclient.

3 Anti-pass-back, volgens uw wensen en behoeftes Een principe dat de veiligheid van uw systeem aanzienlijk verhoogt, is anti-pass-back. Een kaart dient eerst IN gelezen te worden, alvorens ze UIT gelezen kan worden. En vice versa. Axiom Lite ondersteunt zowel Timed, Lokale en Globale Anti-Passback. Axiom systemen ondersteunen meerdere anti-pass-backniveaus. Tijdgestuurde, lokale en globale anti-pass-back kunnen samen in één project worden toegepast en zijn per lezer instelbaar. Axiom zonering Met Axiom kunt u uw gebouw in zones verdelen. Aan elke zone zijn een aantal lezers toegewezen. De operator kan d.m.v. plattegronden zien waar het betreffende personeelslid zich bevindt. Met behulp van de Zone anti-pass-back is het mogelijk om gebruikers toegang te weigeren op bepaalde binnendeuren als ze niet eerst via de hoofdingang zijn binnen gekomen. Tellen is weten Axiom systemen beschikken over tellerfuncties per zone. Wanneer de laatste gebruiker een zone verlaat of binnen gaat, dan is het met het Axiom systeem mogelijk om automatisch de verlichting en/of de verwarming lager/hoger te zetten of uit te schakelen. Met Axiom voorkomt u zo onnodig energieverbruik. Deze functie kan uiteraard ook gebruikt worden om de beveiliging van een zone in/uit te schakelen. Axiom beschikt over meerdere tellerfuncties waarbij u bijvoorbeeld het aantal gebruikers in een zone realtime zichtbaar kunt maken. Bovendien kan aan een tellerwaarde een actie worden gekoppeld. Zo is het ook mogelijk om de toegang tot een bepaalde zone te beperken als het maximum aantal personen in die zone is bereikt. Bezoekers, een niet te onderschatten risico en wel uw verantwoordelijkheid De Axiom Bezoekersmodule voorziet in efficiënt beheer van uw bezoekers. Zo kan een operator van het systeem bezoekers voorafgaand aanmelden/registreren. Bij de aankomst van deze gast krijgt deze operator hiervan een melding via . U heeft steeds een overzicht van de aanwezige bezoekers en ook de bezoekerrapporten zijn zeer uitgebreid en informatief. Met de deur dicht Investeren in toegangscontrole heeft weinig zin wanneer uw gebruikers de deuren open laten staan en u hierover niet geïnformeerd wordt. Axiom waarschuwt de gebruikers aan de deur wanneer deze te lang open staat en meldt dit aan de operators wanneer deze waarschuwing genegeerd wordt.

4 Van eenvoudige controle tot uitgebreid beheer Axiom behoort tot de meest professionele merken in toegangscontrole apparatuur. De hardware is van een zodanig hoge kwaliteit dat de betrouwbaarheid is gegarandeerd. Axiom bij calamiteiten De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is één van uw voornaamste verantwoordelijkheden. Bij calamiteiten is het dan ook cruciaal om te weten wie zich in het gebouw en de diverse zones bevindt. In geval van een alarm, genereert Axiom automatisch een aanwezigheidslijst van de gebruikers/ bezoekers in een bepaalde zone. Daarmee kunt u de brandweer en ordediensten een volledige lijst bieden met de aanwezige personen op het moment van calamiteit. Dat verhoogt ieders veiligheid. De status van uw systeem Geen belemmering, eerder een handige tool Axiom kent het Multi Swipe principe. Daarmee kunnen de gebruikers met hun toegangskaart systeemhandelingen uitvoeren die doorgaans door een operator op een werkstation dienen te gebeuren. Deze Multi Swipe functies zijn per gebruiker vrij toe te kennen en zorgen voor een vlottere functionaliteit binnen het gebouw. Met AxiomVormt toegangscontrole voor uw gebruikers geen belemmering, maar eerder een handige tool. Twee keer aanbieden voor een permanente ontgrendeling van de deur Drie keer aanbieden kan bijvoorbeeld de verlichting of het kopieer- apparaat inschakelen Vier keer aanbieden plaatst de deur in een hoger beveiligingsniveau Gepersonaliseerde kaarten, voor een extra visuele identificatie Ontwerp uw eigen toegangskaarten en bedruk ze op professionele wijze. Het is bovendien mogelijk om het ontwerp te koppelen aan de gebruikersgegevens in Axiom. Via het overzichtelijke statusscherm heeft u een realtime overzicht van de actuele status van de systeemcomponenten, de toegangen en alarm in- en uitgangen. De operator kan via het statusscherm ook commando s geven aan de verschillende systeemcomponenten. Bij gebruik van videointegratie kan hij bovendien, via het statusscherm, de camerabeelden bekijken bij een toegang of alarmpunt.

5 Axiom zit ook in de lift Met Axiom bepaalt u zowel de bevoegdheden tot toegangen, als tot de liften binnen het bedrijf. De lezer wordt hierbij in de liftkooi geplaatst. De gebruiker kan na het aanbieden van zijn kaart een selectie maken uit zijn verdiepingen. Bij brand wordt de bediening van de lift automatisch vrijgegeven. Axiom linkprogramma s zorgen voor interacties binnen en buiten het systeem Back-ups beschermen uw gegevens Geautomatiseerde systeem back-ups kunnen worden gegenereerd waardoor uw systeemgegevens veilig worden gesteld. Met de Axiom linkprogramma s creëert u op eenvoudige wijze interacties tussen de aangesloten lezers en alarm in- en uitgangen. De activering van één ingang kan bijvoorbeeld één of meerdere lezers in een High Security mode plaatsen, de buitenverlichting uitschakelen, de beveiliging inschakelen etc. Deze linkprogramma s kunnen ook volgens tijdschema s geactiveerd worden en werken bij AxiomV serveronafhankelijk. Tijdens uw afwezigheid Het melden van alarmsituaties of storingen op de werkstations heeft weinig zin wanneer er geen operators meer aanwezig zijn. Axiom beschikt over een functie waarbij de alarmmeldingen via een verzonden kunnen worden. Tevens is een meldkamer koppeling mogelijk. Axiom koppelt uw gegevens Vaak heeft u de gegevens van uw gebruikers al in een database opgeslagen. Axiom systemen zijn compatibel met verschillende vormen van databases. Zo is er een Microsoft Active Directory beschikbaar. Communicatie via IP Het beheer van een Axiom systeem is mogelijk vanaf verschillende werkplekken. Zelfs op een andere locatie met gebruik van IP. Dit maakt online toegangscontrole mogelijk. Uiteraard wel via een beveiligde verbinding.

6 Van eenvoudige controle tot uitgebreid beheer Het Axiom systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig door te groeien naar een volledig security management systeem.door de vele integraties en koppelingen, waaronder OPC, Active directory, CCTV en inbraak koppeling, kunt u vanuit één software platform de volledige beveiliging beheren van uw onderneming. Tevens bezit de software, naast uitgebreide rapporten, vergaande alarm afhandeling met zelf te definiëren instructies voor de operators en de module bewakingsrondes. AxiomV, een multi site systeem Axiom is ontwikkeld voor kleine, middelgrote en zeer grote systemen. De AxiomLite software is geschikt voor de kleine, middelgrote systemen tot 64 lezers. De AxiomV software is geschikt voor de complete range. Binnen AxiomV kunnen lezers, alarmpunten en gebruikers onderverdeeld worden in meerdere partities, de zogenaamde companies. Het is hier mogelijk om de bevoegdheid van de operator tot bepaalde companies te bepalen. Dit maakt Axiom optimaal geschikt voor het beheer van bedrijvencentra of bedrijven met meerdere vestigingen. Slechts 2 klikken verwijderd AxiomV werd ontwikkeld voor projecten met een nagenoeg onbeperkte capaciteit in deuren, alarmpunten en gebruikers. Een snel en flexibel beheer is bij dergelijke systemen cruciaal en dit wordt ingevuld door de handige 2klik functie. Vanuit een systeemtransactie kan de operator, afhankelijk van zijn bevoegdheden, door middel van 2 muisklikken de programmering van de betreffende toegang, alarmpunt, gebruiker of toegangsniveau aanpassen. Dat bespaart hem kostbare tijd en u bespaart op het inzetten van meerdere operators. Redundantie en lokale intelligentie Voor AxiomV kan een tweede Axiom server worden ingericht. Daarnaast kunnen twee zogenaamde Master controllers worden benoemd zodat bij uitval van een server of het netwerk de continuïteit in het beheer gewaarborgd blijft. Los van de communicatie met de server blijft de veiligheid aan de toegang gegarandeerd. De Axiom systeem componenten bevatten immers lokale intelligentie met de benodigde programmeergegevens. Dynamische plattegronden Via de dynamische plattegronden in AxiomV heeft de operator een grafisch overzicht van de actuele status van het systeem, de toegangen en de alarmpunten. Wanneer de status wijzigt naar een alarmniveau dan wordt hij via deze maps geïnformeerd. Ook sturingen kunnen via de plattegrond worden geactiveerd. AxiomV beschikt daarnaast over meerdere tellerfuncties. Via de maps kunt u het aantal gebruikers in een zone realtime zichtbaar maken. Volgens vooraf ingestelde waarden kunnen ook automatische sturingen uitgevoerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerbeheer.

7 Kaarten en lezers, we adviseren graag, maar de keuze is aan u Wij adviseren u graag bij uw keuze in de voor u meest geschikte leestechnologie. Het veiligheidsniveau van uw kaarten is ook bepalend voor de doeltreffendheid van uw toegangscontrole. Axiom ondersteunt simultaan meerdere kaartformaten en technologieën. Het systeem kan, met andere woorden, gebruik maken van uw huidige lezers en kan bovendien gemakkelijk uitgebreid worden met nieuwe (al dan niet dezelfde) lezers. Van Proximity, MIFARE DESFire lezer, tot biometrische gezichtsherkenning, met Axiom is vrijwel alles mogelijk. Uiteraard telt design en persoonlijke smaak ook mee. Axiom ondersteunt een ruime waaier aan kaartformaten en kaartlezers. Tot 5 verschillende kaartformaten worden per Axiom controller simultaan ondersteund. Rijkspas Axiom ondersteunt tevens de Rijkspas. Het Rijkspas programma is bedoeld alle kerndepartementen van de overheid over te schakelen op één gezamenlijke universele toegangspas. Een kwaliteitsmerk Alle componenten van Axiom zijn voorzien van het keurmerk Elektronisch Toegangsbeheer waarvan de eisen zijn vastgelegd in de NEN Hiermee heeft u de garantie dat deze componenten aan alle gestelde eisen voldoen. Integratie Integratie met branddetectie-systemen Door deze integratie worden de brandalarmmeldingen weergegeven op de Axiom werkstations. Toegangen kunnen daardoor automatisch ontgrendeld worden bij brand en lijsten van de aanwezige gebruikers. Bezoekers binnen de betreffende zone worden automatisch gegenereerd. Deze lijsten zijn van levensbelang tijdens evacuaties. Een beeld zegt zoveel meer Axiom integreert probleemloos met zowel analoge als IP videobewakingsystemen. Met een muisklik ziet u de live beelden van de deuren, alarmpunten of sturingen. Bij het nakijken van de rapporten kan Axiom u bovendien de bijhorende opgenomen beelden tonen. Integratie met inbraaksystemen De integratie van Axiom met inbraakbeveiligingsystemen verhoogt het gebruiksgemak en het algemeen veiligheidsniveau. Daarnaast wordt door deze integratie het risico op valse alarmmeldingen verlaagd. Bij een ingeschakelde beveiliging hebben alleen de bevoegde gebruikers nog toegang tot de betreffende zone. De beveiliging kan tevens, door deze bevoegde gebruikers worden in of- uitgeschakeld. Biometrische identificatie en integratie Naast de gebruikelijke kaartlezers kan Axiom ook functioneren met geavanceerde biometrische lezers van meerdere merken. Wanneer u gebruikmaakt van de Axiom biometrische lezers kunt u rechtstreeks vanuit het Axiom kaarthoudermenu de biometrische vingerafdrukken van de gebruiker inlezen en de bevoegdheden hiermee bepalen. Integratie met elektronische sloten Axiom biedt een volledige integratie met het uitgebreide assortiment van A-LOX elektronische cilinders en deurschilden waardoor u beide systemen flexibel via Axiom kunt beheren.

8 Welk Axiom pakket past het beste bij u? Standaard mogelijkheden voor alle Axiom pakketten: Uitgebreide rapporten Realtime status Aan- en afwezigheid Urenregistratie Calamiteiten management Alarm integratie Intelligente linkprogramma s Local, global en zone Anti-pass-back Automatische Anti-pass-back reset Communicatie via IP Brandsturing Multi-swipe principe Liftbesturing Multi-reader format technologie Multi-card format technologie alarm functie, automatische back-up functie KIWA Keurmerk Meertalig waaronder Nederlands Telfunctie ABP zone Tellerfunctie Webclient Data Import/ export Automatische data import/ export Kaartproductie Videobewaking Integratie biometrie Bezoekersbeheer Encryptie Rijkspas Verschillen per Axiom pakket AxiomLite AxiomV-Professional AxiomV-Enterprise Database MS-Access MS SQL Express 2005/2008 MS SQL Server 2005/2008 Aantal panelen 32 (max. 16 op 1 lijn) - - Aantal lezers , , 1024,...Ongelimiteerd Communicatie server 1 1 1,...Ongelimiteerd Netwerken per com- server Extra werkstations ,...Ongelimiteerd Max. aantal kaarten per paneel Max. aantal transacties per paneel Dynamische plattegronden - SIA output - Guard Tour - Asset Management - Asset Tracking - Asset/person location - Dwaaldetectie - Automatische rapport generator - ASCII Interface - Hot Stand-By - - Automatic Fail-Over - - Active directory Interface - - O.P.C. Interface - - Custom Rapport designer - - Besturingssystemen Win XP Pro SP3 (32 bit) Win XP Pro SP3 (32 bit) Win XP Pro SP3 (32 bit) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2008 (32/64 bits) Windows Server 2008 (32/64 bits) Windows Server 2008 (32/64 bits) Wilt u meer informatie of een demonstratie?: Onze werknemers staan voor u klaar om u verder te begeleiden in deze materie. Heeft u een vraag over deze brochure dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden Axiom is een product van de ARAS Security groep - /

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni!

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni! BEURSMAGAZINE VOORJAARSACTIE VERLENGD! We vieren het voorjaar nog wat langer en daarom is de actieperiode van actiemagazine 2 verlengd tot woensdag 31 juli. Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2014 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2015. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2015. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2015 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole SynGuard biedt een volledige oplossing voor uw bedrijf voor toegangscontrole en bezoekersregistratie. De applicatie SynGuard is perfect schaalbaar

Nadere informatie

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 Doeltreffende toegangscontrole Totaal oplossing Kaba legt de basis voor een organisatie-brede oplossing Kaba - uw betrouwbare partner U zoekt een betrouwbare partner op het gebied van toegangsmanagement,

Nadere informatie

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole

Kaba exos 9300. Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 Doeltreffende toegangscontrole Kaba exos 9300 de doeltreffende oplossing voor beveiliging, organisatie en gebruiksgemak U zoekt een betrouwbare partner voor het vertalen van uw specifieke

Nadere informatie

IP/AD Toegangscontrole & Management Registratie Systeem

IP/AD Toegangscontrole & Management Registratie Systeem \ IP/AD Toegangscontrole & Management Registratie Entrada MXS-30 SSLv3 Introductie Entrada is een officieel Makie Vision B.V. geregistreerde merknaam sinds 2009. Het is een nieuw IP concept dat is ontwikkeld

Nadere informatie

Advisor Master TITAN Managementsoftware Gebruikershandleiding

Advisor Master TITAN Managementsoftware Gebruikershandleiding Advisor Master TITAN Managementsoftware Gebruikershandleiding Software versie 1.0.5c VOORLOPIG Aritech is een divisie van SLC Technologies B.V. Copyright SLC Technologies B.V. 2000. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

ADVISOR MASTER I N T E G R AT E D S E C U R I T Y S Y S T E M

ADVISOR MASTER I N T E G R AT E D S E C U R I T Y S Y S T E M ADVISOR MASTER INTEGRATED SECURITY SYSTEM ANPI en NCP goedgekeurd De ATS controle panelen zijn goedgekeurd door de Belgische ANPI en voorzien van het Nederlands NCP certificaat. De Advisor MASTER lijn

Nadere informatie

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5)

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 5 1.1 Geschikt voor u?... 5 1.2 Telefooncentrales... 5 1.2.1 ISDN telefooncentrale... 5 1.2.2 IP telefooncentrale...

Nadere informatie

De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing.

De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing. De Juniper Networks NonStop Wireless LAN oplossing. Juniper Networks heeft met de introductie van de NonStop Wireless LAN oplossing een nieuwe Wireless LAN-generatie gerealiseerd, die organisaties bevrijdt

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem

Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem Voorbereid op de toekomst met een IP toegangscontrole systeem De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Inhoudsopgave Wat is toegangscontrole? 4 Wat is de meerwaarde van een Paxton IP toegangscontrole

Nadere informatie

One touch security management. one touch high security. management systeem

One touch security management. one touch high security. management systeem One touch security management one touch high security management systeem Het meest gebruikersvriendelijke high security management systeem Met het NOX High Security Management platform kunnen gebouwen

Nadere informatie

WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER

WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER Whitepaper Workspace Manager Aug 2008 Gepubliceerd door BRAIN FORCE Vendelier 69 3905 PD Veenendaal Nederland www.brainforce.nl Auteursrecht De informatie in dit document,

Nadere informatie

A X S GUARD À LA CARTE

A X S GUARD À LA CARTE A X S GUARD À LA CARTE 1 Inhoud 1 Inhoud...2 2 3 Copyrights en gebruiksvoorwaarden...3 Over dit document...3 4 Wat is axs GUARD?...4 5 Wat is de à la Carte Configurator?...4 6 7 Wat zijn axs GUARD performance

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

Park Mariëndaal. Technisch Programma van Eisen. Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel. Levering, installatie en onderhoud van:

Park Mariëndaal. Technisch Programma van Eisen. Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel. Levering, installatie en onderhoud van: Technisch Programma van Eisen Park Mariëndaal Vestia ZZG zorggroep Stichting ExperTel Levering, installatie en onderhoud van: o o o o o LAN Zorgdomotica/ verpleegroep Communicatieplatform en telefonie

Nadere informatie

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca HorecaConnect Ontzorgt de horeca HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4)

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) KPN ÉÉN VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) 1 I nho udso pg av e 1 Inleiding... 4 2 Eén dienst voor vast en mobiel: VastMobiel in 1... 4 2.1 Wat zijn de voordelen van VastMobiel in 1?...

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties SiteCam Webcam Hosting Services Mogelijkheden en Specificaties Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze camerabeelden

Nadere informatie

BIBIS Library Portal. Een verhalende beschrijving

BIBIS Library Portal. Een verhalende beschrijving BIBIS Library Portal Een verhalende beschrijving BIBIS Library Portal BIBIS Library Portal, is ontwikkeld om de medewerkers van een modern informatiecentrum optimaal te ondersteunen bij hun dagelijkse

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Voice

Dienstbeschrijving Managed Voice Dienstbeschrijving Managed Voice Auteur: Marketing Datum: 15-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 39 Nummer: 1004 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 6 1.1 Introductie... 6 1.2 Positionering dienst... 6

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

OpenIMS 4.2. Technisch en Functioneel Beheer handleiding. OpenSesame ICT BV

OpenIMS 4.2. Technisch en Functioneel Beheer handleiding. OpenSesame ICT BV OpenIMS 4.2 Technisch en Functioneel Beheer handleiding OpenSesame ICT BV Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 5 1.1 Cliënt specificaties... 5 2 INTRODUCTIE OPENIMS... 6 2.1 Inloggen... 7 3 GEBRUIKERS... 8 3.1

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Voice

Dienstbeschrijving Managed Voice Dienstbeschrijving Managed Voice Inhoud 1. Inleiding... 5 1.1 Introductie... 5 1.2 Positionering dienst... 5 2. Overzicht dienst... 7 2.1 High Level overzicht dienst... 7 2.2 Onderdelen dienst... 7 2.3

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie