Axiom toegangscontrole

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Axiom toegangscontrole"

Transcriptie

1 Axiom toegangscontrole 24 uurs bescherming van personen, bezittingen en informatie Intelligentie aan de deur Axiom is een product van de ARAS Security groep - /

2 Een systeem dat klein begint en onbeperkt kan groeien Axiom is een zinvolle investering Met Axiom beschikt u over degelijke en professionele toegangscontrole voor de 24/7 beveiliging van uw medewerkers, bezoekers en bezittingen. Door de diverse integraties en de vrij te programmeren alarmpunten, creërt u bovendien een flexibel, high-end beheersysteem. De Axiom technologie innoveert continu. Eerdere versies blijven tevens backwards compatible en ondersteund. Hiermee bent u nog vele jaren verzekerd van uw investering. Geschikt voor elke toepassing Axiom systemen zijn door hun modulaire opbouw en het aantrekkelijke AxiomLite instapniveau geschikt voor alle markten. Van de bakker op de hoek tot de zwaarste beveiligingsystemen in overheidsinstellingen, gevangenissen, enz. Een modulaire opbouw, praktisch en budgetvriendelijk U kunt het systeem modulair opbouwen door gebruik te maken van 2, 4 en 8 lezer-controllers welke bovendien zeer installatie- en servicevriendelijk zijn. Diverse configuraties zijn mogelijk met intelligentie aan de deur, centraal opgesteld of een combinatie van beide. Via een sternetwerktopologie kan de bekabeling praktisch en economisch uitgevoerd worden, wat opnieuw efficiëntie en betaalbaarheid bevordert. Axiom groeit met u mee Bedrijven en organisaties zijn continu in beweging. Hun wensen en behoeftes staan dan ook niet stil. Het is daarom belangrijk een flexibel systeem te kiezen. Axiom spreekt elke taal Naast bevoegdheden, kan ook de taal per operator worden ingesteld. Elke operator krijgt bij het inloggen een schermconfiguratie in de gekozen taal die volledig gericht is op zijn of haar bevoegdheden. Met Axiom kunt u beginnen met de instapversie, Axiom Lite en wanneer de behoefte daar is, eenvoudig upgraden naar AxiomV. AxiomLite heeft een capaciteit van 64 lezers en gebruikers. AxiomV heeft een nagenoeg onbeperkte capaciteit. Beheer op meerdere locaties en via webclients Met Axiom bent u niet gebonden aan één werkstation. Meerdere Axiom werkstations kunnen gelijktijdig functioneren. Wanneer u op een externe locatie wenst in te loggen, kunt u ook gebruik maken van de Axiom Webclient.

3 Anti-pass-back, volgens uw wensen en behoeftes Een principe dat de veiligheid van uw systeem aanzienlijk verhoogt, is anti-pass-back. Een kaart dient eerst IN gelezen te worden, alvorens ze UIT gelezen kan worden. En vice versa. Axiom Lite ondersteunt zowel Timed, Lokale en Globale Anti-Passback. Axiom systemen ondersteunen meerdere anti-pass-backniveaus. Tijdgestuurde, lokale en globale anti-pass-back kunnen samen in één project worden toegepast en zijn per lezer instelbaar. Axiom zonering Met Axiom kunt u uw gebouw in zones verdelen. Aan elke zone zijn een aantal lezers toegewezen. De operator kan d.m.v. plattegronden zien waar het betreffende personeelslid zich bevindt. Met behulp van de Zone anti-pass-back is het mogelijk om gebruikers toegang te weigeren op bepaalde binnendeuren als ze niet eerst via de hoofdingang zijn binnen gekomen. Tellen is weten Axiom systemen beschikken over tellerfuncties per zone. Wanneer de laatste gebruiker een zone verlaat of binnen gaat, dan is het met het Axiom systeem mogelijk om automatisch de verlichting en/of de verwarming lager/hoger te zetten of uit te schakelen. Met Axiom voorkomt u zo onnodig energieverbruik. Deze functie kan uiteraard ook gebruikt worden om de beveiliging van een zone in/uit te schakelen. Axiom beschikt over meerdere tellerfuncties waarbij u bijvoorbeeld het aantal gebruikers in een zone realtime zichtbaar kunt maken. Bovendien kan aan een tellerwaarde een actie worden gekoppeld. Zo is het ook mogelijk om de toegang tot een bepaalde zone te beperken als het maximum aantal personen in die zone is bereikt. Bezoekers, een niet te onderschatten risico en wel uw verantwoordelijkheid De Axiom Bezoekersmodule voorziet in efficiënt beheer van uw bezoekers. Zo kan een operator van het systeem bezoekers voorafgaand aanmelden/registreren. Bij de aankomst van deze gast krijgt deze operator hiervan een melding via . U heeft steeds een overzicht van de aanwezige bezoekers en ook de bezoekerrapporten zijn zeer uitgebreid en informatief. Met de deur dicht Investeren in toegangscontrole heeft weinig zin wanneer uw gebruikers de deuren open laten staan en u hierover niet geïnformeerd wordt. Axiom waarschuwt de gebruikers aan de deur wanneer deze te lang open staat en meldt dit aan de operators wanneer deze waarschuwing genegeerd wordt.

4 Van eenvoudige controle tot uitgebreid beheer Axiom behoort tot de meest professionele merken in toegangscontrole apparatuur. De hardware is van een zodanig hoge kwaliteit dat de betrouwbaarheid is gegarandeerd. Axiom bij calamiteiten De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is één van uw voornaamste verantwoordelijkheden. Bij calamiteiten is het dan ook cruciaal om te weten wie zich in het gebouw en de diverse zones bevindt. In geval van een alarm, genereert Axiom automatisch een aanwezigheidslijst van de gebruikers/ bezoekers in een bepaalde zone. Daarmee kunt u de brandweer en ordediensten een volledige lijst bieden met de aanwezige personen op het moment van calamiteit. Dat verhoogt ieders veiligheid. De status van uw systeem Geen belemmering, eerder een handige tool Axiom kent het Multi Swipe principe. Daarmee kunnen de gebruikers met hun toegangskaart systeemhandelingen uitvoeren die doorgaans door een operator op een werkstation dienen te gebeuren. Deze Multi Swipe functies zijn per gebruiker vrij toe te kennen en zorgen voor een vlottere functionaliteit binnen het gebouw. Met AxiomVormt toegangscontrole voor uw gebruikers geen belemmering, maar eerder een handige tool. Twee keer aanbieden voor een permanente ontgrendeling van de deur Drie keer aanbieden kan bijvoorbeeld de verlichting of het kopieer- apparaat inschakelen Vier keer aanbieden plaatst de deur in een hoger beveiligingsniveau Gepersonaliseerde kaarten, voor een extra visuele identificatie Ontwerp uw eigen toegangskaarten en bedruk ze op professionele wijze. Het is bovendien mogelijk om het ontwerp te koppelen aan de gebruikersgegevens in Axiom. Via het overzichtelijke statusscherm heeft u een realtime overzicht van de actuele status van de systeemcomponenten, de toegangen en alarm in- en uitgangen. De operator kan via het statusscherm ook commando s geven aan de verschillende systeemcomponenten. Bij gebruik van videointegratie kan hij bovendien, via het statusscherm, de camerabeelden bekijken bij een toegang of alarmpunt.

5 Axiom zit ook in de lift Met Axiom bepaalt u zowel de bevoegdheden tot toegangen, als tot de liften binnen het bedrijf. De lezer wordt hierbij in de liftkooi geplaatst. De gebruiker kan na het aanbieden van zijn kaart een selectie maken uit zijn verdiepingen. Bij brand wordt de bediening van de lift automatisch vrijgegeven. Axiom linkprogramma s zorgen voor interacties binnen en buiten het systeem Back-ups beschermen uw gegevens Geautomatiseerde systeem back-ups kunnen worden gegenereerd waardoor uw systeemgegevens veilig worden gesteld. Met de Axiom linkprogramma s creëert u op eenvoudige wijze interacties tussen de aangesloten lezers en alarm in- en uitgangen. De activering van één ingang kan bijvoorbeeld één of meerdere lezers in een High Security mode plaatsen, de buitenverlichting uitschakelen, de beveiliging inschakelen etc. Deze linkprogramma s kunnen ook volgens tijdschema s geactiveerd worden en werken bij AxiomV serveronafhankelijk. Tijdens uw afwezigheid Het melden van alarmsituaties of storingen op de werkstations heeft weinig zin wanneer er geen operators meer aanwezig zijn. Axiom beschikt over een functie waarbij de alarmmeldingen via een verzonden kunnen worden. Tevens is een meldkamer koppeling mogelijk. Axiom koppelt uw gegevens Vaak heeft u de gegevens van uw gebruikers al in een database opgeslagen. Axiom systemen zijn compatibel met verschillende vormen van databases. Zo is er een Microsoft Active Directory beschikbaar. Communicatie via IP Het beheer van een Axiom systeem is mogelijk vanaf verschillende werkplekken. Zelfs op een andere locatie met gebruik van IP. Dit maakt online toegangscontrole mogelijk. Uiteraard wel via een beveiligde verbinding.

6 Van eenvoudige controle tot uitgebreid beheer Het Axiom systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig door te groeien naar een volledig security management systeem.door de vele integraties en koppelingen, waaronder OPC, Active directory, CCTV en inbraak koppeling, kunt u vanuit één software platform de volledige beveiliging beheren van uw onderneming. Tevens bezit de software, naast uitgebreide rapporten, vergaande alarm afhandeling met zelf te definiëren instructies voor de operators en de module bewakingsrondes. AxiomV, een multi site systeem Axiom is ontwikkeld voor kleine, middelgrote en zeer grote systemen. De AxiomLite software is geschikt voor de kleine, middelgrote systemen tot 64 lezers. De AxiomV software is geschikt voor de complete range. Binnen AxiomV kunnen lezers, alarmpunten en gebruikers onderverdeeld worden in meerdere partities, de zogenaamde companies. Het is hier mogelijk om de bevoegdheid van de operator tot bepaalde companies te bepalen. Dit maakt Axiom optimaal geschikt voor het beheer van bedrijvencentra of bedrijven met meerdere vestigingen. Slechts 2 klikken verwijderd AxiomV werd ontwikkeld voor projecten met een nagenoeg onbeperkte capaciteit in deuren, alarmpunten en gebruikers. Een snel en flexibel beheer is bij dergelijke systemen cruciaal en dit wordt ingevuld door de handige 2klik functie. Vanuit een systeemtransactie kan de operator, afhankelijk van zijn bevoegdheden, door middel van 2 muisklikken de programmering van de betreffende toegang, alarmpunt, gebruiker of toegangsniveau aanpassen. Dat bespaart hem kostbare tijd en u bespaart op het inzetten van meerdere operators. Redundantie en lokale intelligentie Voor AxiomV kan een tweede Axiom server worden ingericht. Daarnaast kunnen twee zogenaamde Master controllers worden benoemd zodat bij uitval van een server of het netwerk de continuïteit in het beheer gewaarborgd blijft. Los van de communicatie met de server blijft de veiligheid aan de toegang gegarandeerd. De Axiom systeem componenten bevatten immers lokale intelligentie met de benodigde programmeergegevens. Dynamische plattegronden Via de dynamische plattegronden in AxiomV heeft de operator een grafisch overzicht van de actuele status van het systeem, de toegangen en de alarmpunten. Wanneer de status wijzigt naar een alarmniveau dan wordt hij via deze maps geïnformeerd. Ook sturingen kunnen via de plattegrond worden geactiveerd. AxiomV beschikt daarnaast over meerdere tellerfuncties. Via de maps kunt u het aantal gebruikers in een zone realtime zichtbaar maken. Volgens vooraf ingestelde waarden kunnen ook automatische sturingen uitgevoerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerbeheer.

7 Kaarten en lezers, we adviseren graag, maar de keuze is aan u Wij adviseren u graag bij uw keuze in de voor u meest geschikte leestechnologie. Het veiligheidsniveau van uw kaarten is ook bepalend voor de doeltreffendheid van uw toegangscontrole. Axiom ondersteunt simultaan meerdere kaartformaten en technologieën. Het systeem kan, met andere woorden, gebruik maken van uw huidige lezers en kan bovendien gemakkelijk uitgebreid worden met nieuwe (al dan niet dezelfde) lezers. Van Proximity, MIFARE DESFire lezer, tot biometrische gezichtsherkenning, met Axiom is vrijwel alles mogelijk. Uiteraard telt design en persoonlijke smaak ook mee. Axiom ondersteunt een ruime waaier aan kaartformaten en kaartlezers. Tot 5 verschillende kaartformaten worden per Axiom controller simultaan ondersteund. Rijkspas Axiom ondersteunt tevens de Rijkspas. Het Rijkspas programma is bedoeld alle kerndepartementen van de overheid over te schakelen op één gezamenlijke universele toegangspas. Een kwaliteitsmerk Alle componenten van Axiom zijn voorzien van het keurmerk Elektronisch Toegangsbeheer waarvan de eisen zijn vastgelegd in de NEN Hiermee heeft u de garantie dat deze componenten aan alle gestelde eisen voldoen. Integratie Integratie met branddetectie-systemen Door deze integratie worden de brandalarmmeldingen weergegeven op de Axiom werkstations. Toegangen kunnen daardoor automatisch ontgrendeld worden bij brand en lijsten van de aanwezige gebruikers. Bezoekers binnen de betreffende zone worden automatisch gegenereerd. Deze lijsten zijn van levensbelang tijdens evacuaties. Een beeld zegt zoveel meer Axiom integreert probleemloos met zowel analoge als IP videobewakingsystemen. Met een muisklik ziet u de live beelden van de deuren, alarmpunten of sturingen. Bij het nakijken van de rapporten kan Axiom u bovendien de bijhorende opgenomen beelden tonen. Integratie met inbraaksystemen De integratie van Axiom met inbraakbeveiligingsystemen verhoogt het gebruiksgemak en het algemeen veiligheidsniveau. Daarnaast wordt door deze integratie het risico op valse alarmmeldingen verlaagd. Bij een ingeschakelde beveiliging hebben alleen de bevoegde gebruikers nog toegang tot de betreffende zone. De beveiliging kan tevens, door deze bevoegde gebruikers worden in of- uitgeschakeld. Biometrische identificatie en integratie Naast de gebruikelijke kaartlezers kan Axiom ook functioneren met geavanceerde biometrische lezers van meerdere merken. Wanneer u gebruikmaakt van de Axiom biometrische lezers kunt u rechtstreeks vanuit het Axiom kaarthoudermenu de biometrische vingerafdrukken van de gebruiker inlezen en de bevoegdheden hiermee bepalen. Integratie met elektronische sloten Axiom biedt een volledige integratie met het uitgebreide assortiment van A-LOX elektronische cilinders en deurschilden waardoor u beide systemen flexibel via Axiom kunt beheren.

8 Welk Axiom pakket past het beste bij u? Standaard mogelijkheden voor alle Axiom pakketten: Uitgebreide rapporten Realtime status Aan- en afwezigheid Urenregistratie Calamiteiten management Alarm integratie Intelligente linkprogramma s Local, global en zone Anti-pass-back Automatische Anti-pass-back reset Communicatie via IP Brandsturing Multi-swipe principe Liftbesturing Multi-reader format technologie Multi-card format technologie alarm functie, automatische back-up functie KIWA Keurmerk Meertalig waaronder Nederlands Telfunctie ABP zone Tellerfunctie Webclient Data Import/ export Automatische data import/ export Kaartproductie Videobewaking Integratie biometrie Bezoekersbeheer Encryptie Rijkspas Verschillen per Axiom pakket AxiomLite AxiomV-Professional AxiomV-Enterprise Database MS-Access MS SQL Express 2005/2008 MS SQL Server 2005/2008 Aantal panelen 32 (max. 16 op 1 lijn) - - Aantal lezers , , 1024,...Ongelimiteerd Communicatie server 1 1 1,...Ongelimiteerd Netwerken per com- server Extra werkstations ,...Ongelimiteerd Max. aantal kaarten per paneel Max. aantal transacties per paneel Dynamische plattegronden - SIA output - Guard Tour - Asset Management - Asset Tracking - Asset/person location - Dwaaldetectie - Automatische rapport generator - ASCII Interface - Hot Stand-By - - Automatic Fail-Over - - Active directory Interface - - O.P.C. Interface - - Custom Rapport designer - - Besturingssystemen Win XP Pro SP3 (32 bit) Win XP Pro SP3 (32 bit) Win XP Pro SP3 (32 bit) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows 7 Pro (32/64 bits) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2003 (32 bit) Windows Server 2008 (32/64 bits) Windows Server 2008 (32/64 bits) Windows Server 2008 (32/64 bits) Wilt u meer informatie of een demonstratie?: Onze werknemers staan voor u klaar om u verder te begeleiden in deze materie. Heeft u een vraag over deze brochure dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden Axiom is een product van de ARAS Security groep - /

Axiom toegangscontrole

Axiom toegangscontrole Axiom toegangscontrole 24 uurs bescherming van personen, bezittingen en informatie Intelligentie aan de deur Axiom is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be Eén systeem dat

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

CardAccess toegangscontrole

CardAccess toegangscontrole CardAccess toegangscontrole Uw toegang tot de toekomst. CardAccess is een toonaangevend toegangscontrolesysteem waarmee elk bedrijf klaar is voor de toekomst. Met meer dan een halve eeuw ervaring in het

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole U heeft de controle De software SENATORFX.NET Technische Eigenschappen: Tot 10.000 gebruikers, beheer tot 512 lezers Compatibel met de OS van Windows XP tot 7, Eén enkele licentie, geen opties, Database

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni!

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni! BEURSMAGAZINE VOORJAARSACTIE VERLENGD! We vieren het voorjaar nog wat langer en daarom is de actieperiode van actiemagazine 2 verlengd tot woensdag 31 juli. Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m

Nadere informatie

CardAccess, uw toegang tot de toekomst

CardAccess, uw toegang tot de toekomst CardAccess, uw toegang tot de toekomst CardAccess is een toonaangevend toegangscontrolesysteem waarmee elk bedrijf klaar is voor de toekomst. Met meer dan een halve eeuw ervaring in het bouwen van hoogwaardige

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole. Paxton Access

Net2 toegangscontrole. Paxton Access Net2 toegangscontrole Paxton Access Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels

Nadere informatie

CardAccess, uw toegang tot de toekomst

CardAccess, uw toegang tot de toekomst CardAccess, uw toegang tot de toekomst CardAccess is een toonaangevend toegangscontrolesysteem waarmee elk bedrijf klaar is voor de toekomst. Met meer dan een halve eeuw ervaring in het bouwen van hoogwaardige

Nadere informatie

Toegangscontrole: Net 2

Toegangscontrole: Net 2 Net2 toegangscontrole Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels doen dat ook,

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL Productlijn Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL GalaXy XL inbraakmeldcentrales zijn toepasbaar in iedere situatie en laten zich flexibel aanpassen aan

Nadere informatie

Technische handleiding

Technische handleiding Technische handleiding Axiom Hardware AXIRC2 AXURC4 AXUNC2IP AXURC8 AXUNC8IP Versie 1.2 januari 2012 Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

Net2 - Totale toegangscontrole

Net2 - Totale toegangscontrole Paxton Access Net2 - Totale toegangscontrole PC gebaseerde toegangscontrole van Paxton Access. Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN...

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... Woningbouw Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... De woonconsument anno nu is steeds veeleisender. En terecht. Een huis is meer

Nadere informatie

AN0032-NL. Hoe voeg ik een inbraakalarmsysteem toe aan Paxton10. Overzicht. Een inbraakalarm apparaat creëren

AN0032-NL. Hoe voeg ik een inbraakalarmsysteem toe aan Paxton10. Overzicht. Een inbraakalarm apparaat creëren Hoe voeg ik een inbraakalarmsysteem toe aan Paxton10 Overzicht In Paxton10 kunnen inbraakmelders eenvoudig worden aangestuurd en de status worden gemonitord. Er kan een specifieke Paxton10-alarmconnector

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

Uw toegang tot de toekomst.

Uw toegang tot de toekomst. www.aras.nl www.aras.be Uw toegang tot de toekomst CardAccess 4000 is de nieuwste beheersoftware voor toegangscontrole. Ontwikkeld voor efficiënt en gebruiksvriendelijk beheer met oog op de toekomst. CardAccess

Nadere informatie

AN0021-NL. Een trigger- en actieregel maken. Overzicht. Een Trigger- en actieregel creëren

AN0021-NL. Een trigger- en actieregel maken. Overzicht. Een Trigger- en actieregel creëren Een trigger- en actieregel maken Overzicht Trigger en Actie regels zijn een eenvoudige manier voor het creëren van aangepaste en unieke functionaliteiten in Paxton10. Specifieke regels kunnen worden gecreëerd

Nadere informatie

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER A winning combination Onbegrensde mogelijkheden! Typische toepassingen Kantoorgebouwen

Nadere informatie

In een snel bewegende wereld kunt u vertrouwen op AC2000: een krachtig systeem voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer

In een snel bewegende wereld kunt u vertrouwen op AC2000: een krachtig systeem voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer In een snel bewegende wereld kunt u vertrouwen op AC2000: een krachtig systeem voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer Wanneer beveiliging cruciaal is Het AC2000-systeem voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer

Nadere informatie

Beurs Domotica & Slim Wonen 21 november 2012

Beurs Domotica & Slim Wonen 21 november 2012 Beurs Domotica & Slim Wonen 21 november 2012 Agenda ASSA ABLOY Nederland B.V. Zorgslot Vluchtwegtechniek Aperio ASSA ABLOY in het kort Wereldleider in door opening solutions 160 bedrijven in meer dan 60

Nadere informatie

Fore! Security Management

Fore! Security Management NL EN DE FR ES Fore! Security Management 2 3 Wat is 9x Intercom pagina 13 16x Toegangscontrole pagina 8 Inbraakdetectie pagina 12 16x Videosurveillance pagina 10 5 gelijktijdige gebruikers 1000 kaarthouders

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup Pro 6.13 - November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 6 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. HERZIENING VAN

Nadere informatie

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole SynGuard biedt een volledige oplossing voor uw bedrijf voor toegangscontrole en bezoekersregistratie. De applicatie SynGuard is perfect schaalbaar

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een schaalbare

Nadere informatie

Rodin installatiehandleiding (vanaf versie 2.1.xxx.x)

Rodin installatiehandleiding (vanaf versie 2.1.xxx.x) Rodin installatiehandleiding (vanaf versie 2.1.xxx.x) Introductie De Rodin applicatie bestaat uit een programma en een database. Het programma zal altijd lokaal op uw computer worden geïnstalleerd, terwijl

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

Nieuw: de PowerMax Plus centrale

Nieuw: de PowerMax Plus centrale Nieuw: de PowerMax Plus centrale Inleiding Nog meer gemak, nog meer mogelijkheden en nog meer flexibiliteit voor zowel de installateur als eindgebruiker. Dit alles gaat volledig op voor de nieuwe PowerMax

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze

Nadere informatie

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale

Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale Draadloze 30 groepen beveiligingscentrale NCP nr. IQA01503-CCS Alphatronics b.v. versie 1.1./26 januari 2005 Geleverd door Alphatronics b.v. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK wwww.alphatronics.nl Nieuw:

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie IVSR746D: 8 KAN. IVS DVR IVSR744D: 4 KAN. IVS DVR IVSR748D: 16KAN. IVS DVR USB-Muis bediening op het beeldscherm / VGA interface / PTZ

Nadere informatie

SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair

SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair Toegangscontrole SiPass Entro Gebruikersvriendelijk, flexibel en modulair Building Technologies SiPass Entro: Uitgebreid toegangscontrolesysteem binnen handbereik In een toenemende onzekere wereld, vormt

Nadere informatie

Installatie shortform Rodin.NET

Installatie shortform Rodin.NET Installatie shortform Rodin.NET A. Algemeen Met deze installatie beschrijving installeert U Rodin.NET op een PC werkstation (met Stand-alone database) Het installeren van Rodin.NET op een netwerk is mogelijk,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

ekey TOCAnet Uw vinger is de sleutel

ekey TOCAnet Uw vinger is de sleutel ekey TOCAnet Uw vinger is de sleutel Uw vinger is de sleutel De biometrische toegangscontrole via netwerk GROOTST MOGELIJK COMFORT Het zou natuurlijk het allergemakkelijkst zijn, als we geen sleutels en/of

Nadere informatie

Met uw KNLTB ledenpas de deur openen en het alarmsysteem uitschakelen.

Met uw KNLTB ledenpas de deur openen en het alarmsysteem uitschakelen. . Met uw KNLTB ledenpas de deur openen en het alarmsysteem uitschakelen. Paxton en de KNLTB tennis pas. Om deuren te openen worden meestal sleutels gebruikt, maar om iedereen een sleutel te geven is een

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze uitleg is ontwikkeld om u te helpen pictogrammen

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomV Server v5.2.x

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomV Server v5.2.x TOEGANGSCONTROLE Installatie Handleiding AxiomV Server v5.2.x Versie 5.2.x uitgave februari 2012 HLB25V1.0 Pagina 1 van 14 Installatie Handleiding Inleiding Geachte klant, Deze handleiding beschrijft de

Nadere informatie

ELVA Security 03 886 66 56 www.elva.be

ELVA Security 03 886 66 56 www.elva.be Gebruikershandleiding INIM Smartline brandmeldcentrale. 1. Front brandmeldcentrale 1 2. Bediening: A Sleutel Niveau 1 Niveau 2 Toetsen B C 4 scroll toetsen Stop sirene D Reset E F Evacuatie Onderzoek deze

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Electronisch celdeurbeslag

Electronisch celdeurbeslag Electronisch celdeurbeslag Het Brondool elektronisch celdeurbeslag is dé oplossing voor het regelen van de toegang tot een cel. Het systeem bestaat uit een celdeurbeslag voorzien van een geïntegreerde

Nadere informatie

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10 Overzicht In Paxton10 kan de status van brandmelders eenvoudig worden gemonitord. Er kan een specifieke alarmconnector worden geïnstalleerd en worden ingebouwd

Nadere informatie

OPERTIS elock express Systeemmanagement

OPERTIS elock express Systeemmanagement Prestatiekenmerken van de -software: Systeembeheer: Databank: SQLite Gelijktijdige gebruikers: 1 Gegevensbeveiliging: Talen: Gebruiksmogelijkheid: Cliëntopties: Overzichten van de stamgegevens: Sluitschema's:

Nadere informatie

Griffid Small Business OPEN MANAGEMENT platform voor Video & devices

Griffid Small Business OPEN MANAGEMENT platform voor Video & devices plug in the camera, play the griffid Griffid Small Business OPEN MANAGEMENT platform voor Video & devices De Griffid Small Business software is een intelligente management applicatie waarmee kleine en

Nadere informatie

Home Safety Care. more life. less worry.

Home Safety Care. more life. less worry. Home Safety Care more life. less worry. Let u op de goede zaken, dan letten wij op de rest. Hoe meer u bezit, hoe meer zorgen u over uw kostbaarheden kunt hebben. FARINGWELL biedt wat dat betreft gemoedsrust.

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw?

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? Dit kan met het domotica systeem van Ryckeboer Automation & Security Concept EIB domotica Wij zijn een bedrijf

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

AdBackup Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro

AdBackup Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro AdBackup 6.21 - Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro Pagina 1 van 8 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP EN HYPER-V GRANULAIR

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

Connecsy 6.0 Features

Connecsy 6.0 Features Document versie: 1.0 Status: Final Datum: 13 March 2013 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...2 2. CONNECSY DXS/BLF FUNCTIE...3 3. CONNECSY OUTLOOK INTEGRATIE...4 4. CONNECSY NOTITIEVELD...5 5. CONNECSY E-MAIL

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Gebruik je telefoon als sleutel... HET OPENEN OF AFSLUITEN VAN UW HUIS, KANTOOR, POORT, ALARM OF AUTO MET HET GEBRUIK VAN ECKEY ZODRA UW TELEFOON IS GEREGISTREERD ZAL ZIJN AANWEZIGHEID AUTOMA- TISCH DE

Nadere informatie

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Texecom Connect Neem de controle over uw woning en beveiliging als nooit tevoren. Texecom Connect opent een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor uw professionele

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Het blijvend belang van faxverkeer De functie van een Fax Server Hoe werkt een Fax Server?

Het blijvend belang van faxverkeer De functie van een Fax Server Hoe werkt een Fax Server? DE FAX SERVER ISDN Het blijvend belang van faxverkeer Faxverkeer vervult een belangrijke rol in de zakelijke communicatie. De fax heeft een aantal voordelen boven e-mail. De belangrijkste daarvan zijn

Nadere informatie

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA MADE TO PROTECT REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA TOEPASSING INTEGRUM is het platform voor remote beheer van uw INTEGRA beveiligingssystemen Dankzij de uitgebreide functionaliteit, intuïtieve bediening

Nadere informatie

UW PARTNER IN ICT-BEWAKING

UW PARTNER IN ICT-BEWAKING UW PARTNER IN ICT-BEWAKING TSMS: PERMANENTE BEWAKING VAN UW GEHELE ICT-OMGEVING Het bewaken van systemen, netwerken en applicaties is voor organisaties van levensbelang. Tevens worden netwerken steeds

Nadere informatie

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is.

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is. Galaxy Flex 3 FAQ Let Op!! Sommige instellingen hebben te maken met regelgeving. Controleer daarom of het aanpassen van een instelling niet in strijd is met de regels waar uw installatie aan moet voldoen.

Nadere informatie

Alarm- en Videobewakingstechniek

Alarm- en Videobewakingstechniek Alarm- en Videobewakingstechniek Voor u veiligheid Draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY Bij inbraak, brand, water en noodoproep Actieve inbraakbescherming dankzij Mechatronica Elegant design met statusverlichting

Nadere informatie

Integratie van Net2 met een inbraakalarmsysteem

Integratie van Net2 met een inbraakalarmsysteem Integratie van met een inbraakalarm Overzicht kan controleren of het inbraakalarm in of uit geschakeld is. Als het alarm aan staat zal alleen toegang verlenen aan gebruikers die gemachtigd zijn om het

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

ARAS Security. Full service distributeur in beveiliging

ARAS Security. Full service distributeur in beveiliging ARAS Security Full service distributeur in beveiliging FULL SERVICE Wat ARAS Security zo uniek maakt. ARAS Security introductie ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur.

Nadere informatie

AdBackup Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES

AdBackup Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES AdBackup 6.22 - Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES Pagina 1 van 10 1. BACK-UP EN HERSTEL VMWARE... 3 2. NIEUWE MELDING VOOR GEMISTE PLANNING... 6 3. BESCHERMING BIEDEN TEGEN HET GEVAAR VAN RANSOMWARE... 7

Nadere informatie

Handleiding laadpaal met geïntegreerde Paxton toegangscontrole

Handleiding laadpaal met geïntegreerde Paxton toegangscontrole Handleiding laadpaal met geïntegreerde Paxton toegangscontrole Er zijn uiteraard diverse aanbieders van laadpalen, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende hard en software: Ecotap laadpaal voor

Nadere informatie

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is.

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is. Galaxy Flex 3 FAQ Let Op!! Sommige instellingen hebben te maken met regelgeving. Controleer daarom of het aanpassen van een instelling niet in strijd is met de regels waar uw installatie aan moet voldoen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GeoChaser Guard

Gebruikershandleiding GeoChaser Guard Gebruikershandleiding GeoChaser Guard 1.Introductie De GeoChaser is een krachtig IP67 waterdicht GPS-volgsysteem ontworpen voor tracering van voertuigen. Het apparaat heeft superieure ontvangstgevoeligheid,

Nadere informatie

Handleiding WUI-Desktop Versie 1.00

Handleiding WUI-Desktop Versie 1.00 Pagina 1 van 18 Handleiding WUI-Desktop Versie 1.00 Pagina 2 van 18 1 Index Inhoudsopgave 1 Index... 2 2 WUI-desktop... 3 2.1 WUI-desktop... 3 2.2 Beveiligingswachtwoord... 3 2.3 Taal selecteren... 3 2

Nadere informatie

In het ontwikkelingsproces van de InteGra inbraak meldcentrales zijn de best bekende oplossingen van de voorgaande Satel producten toegepast.

In het ontwikkelingsproces van de InteGra inbraak meldcentrales zijn de best bekende oplossingen van de voorgaande Satel producten toegepast. In het ontwikkelingsproces van de InteGra inbraak meldcentrales zijn de best bekende oplossingen van de voorgaande Satel producten toegepast. Het resultaat is een familie van inbraak meldcentrales gecombineerd

Nadere informatie

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Oplossing hier! De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Duur beheer van twee beveiligingssystemen: het toegangscontrolesysteem en het mechanische sluitsysteem, plus andere problemen:

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN Wandlezer online Ethernet / RS485 Virtueel netwerk met offline cilinders Programmeer station Ethernet / RS485 Service apparaat VPN Ethernet / VPN Ethernet Online systeem d.m.v. Wi-Fi VPN Ethernet Ethernet

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen BSB SSW WSW / intuïtieve grafische gebruikersinterface voor eenvoudig systeembeheer eenvoudige dagelijkse

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie