Reglementen Kindercentrum Marijtje Doets

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglementen Kindercentrum Marijtje Doets"

Transcriptie

1 Kindercentrum Marijtje Doets 1. Openingstijden Het kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag van uur tot uur. De voorschoolse opvang is van 07:00 uur tot 08:30 uur. De buitenschoolse opvang is van 14:30 uur tot 18:30/19:00 uur en op woensdag en vrijdag van 12:00 tot 18:30/19:00 uur. Indien de kind bezetting dit toelaat en in mondeling overleg is het mogelijk dagen in dezelfde week te ruilen of extra opvang aan te vragen. Voor extra opvang ontvangt u een aparte factuur, welke u kunt indienen bij de Belastingdienst. Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 2e Paasdag; Hemelvaartsdag; 2e Pinksterdag; Koningsdag; 5 mei (alleen als het een nationaal erkende feestdag is); Periode tussen Kerst en Oud en Nieuw ; Nieuwjaarsdag. 2. Breng- en haalafspraken Wij verwachten dat uw kind op de afgesproken tijd wordt opgehaald. Wanneer uw kind op het kinderdagverblijf later dan uur wordt opgehaald, zullen wij extra kosten in rekening brengen. Deze kosten zullen voor het eerste kwartier 15,00 bedragen en wordt ieder kwartier daaropvolgend verhoogd met 15,00. Wanneer uw kind op de buitenschoolse opvang later dan 18:30 uur of 19:00 uur (al naar gelang uw contract) wordt opgehaald, zullen wij hier ook voor het eerste kwartier 15,00 in rekening brengen en wordt dit tevens verhoogd met 15,00 voor ieder kwartier daaropvolgend. Deze kosten worden direct in rekening gebracht middels een factuur. Wanneer uw kind door iemand anders dan u zelf wordt opgehaald, verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven. Heeft u ons dat niet doorgegeven, dan zal het kind niet meegegeven worden. Indien uw kind om welke reden dan ook niet of later naar ons kinderdagverblijf komt, dient dit voor 9:00 uur aan ons gemeld te worden.

2 3. Betalingsconditie Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig 17,50 per kind. Deze kosten zijn eenmalig en worden bij de 1 e maand in rekening gebracht. De betaling wordt per de 20 ste van elke maand geïncasseerd. Voor klanten die gestart zijn vanaf 1 november 2015, zal de betaling van een kindplaats maandelijks plaatsvinden bij vooruitbetaling middels incasso. Wij bieden u de keuze één maand borg te betalen wanneer u geen automatisch incasso wenst af te geven. Wanneer gekozen wordt voor een maand borg, dan zal deze verrekend worden met de opzegtermijn. Bij het terugbetalen van de borg, kan geen aanspraak gemaakt worden op de wettelijke rente. De opzegtermijn is één maand en dient schriftelijk vóór de 1 e van de maand ontvangen te zijn. Voorafgaand de opvang start, ontvangt u een jaarfactuur voor uw eigen administratie. Alleen bij wijziging of beëindiging ontvangt u een nieuwe factuur. Bij het storneren van het maandbedrag zijn wij genoodzaakt 7,00 administratiekosten in rekening te brengen. Het kindercentrum is gerechtigd met onmiddellijke ingang de opvang van het kind te beëindigen, bij het herhaaldelijk te laat betalen van de ouderbijdrage en een verstoorde verstandhouding. Bij afwezigheid wegens ziekte, vakantie of andere redenen zal er géén restitutie van de ouderbijdrage plaatsvinden. Voor het gehele kindercentrum hanteren wij een minimale opvang van een dagdeel per week. Hiervoor zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Voor het halen en brengen van en naar school (met de auto) van uw kind, zullen wij reiskosten in rekening brengen van 2,50 per keer. Dit bedrag zal worden berekend over 40 schoolweken en zal in 12 maandelijkse termijnen geïncasseerd worden. Bij een tussentijdse contract beëindiging, zal de afrekening in de laatste maand plaatsvinden. 4. Aansprakelijkheid heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (WA) en een ongevallenverzekering afgesloten. Wij achten het raadzaam om voor uw kind ook een WAverzekering af te sluiten. Het kindercentrum stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of stukgaan van eigendommen. Uw kind verblijft geheel op eigen risico in ons kindercentrum.

3 5. Overmacht Storingen ontstaan bij Kindercentrum Marijtje Doets, ten gevolge van overmacht (als hoedanig zullen gelden: oorlog, mobilisatie, onlusten, overstroming, stagnatie in respectievelijk beperking of stopzetting van de leveringen door openbare nutsbedrijven, brand en andere ongevallen, stakingen, uitsluitingen, optreden van werknemersorganisaties welke de normale bedrijfsgang storen en de uitvoering van een opdracht vertragen of redelijkerwijs onmogelijk maken), ontslaan Kindercentrum Marijtje Doets van het nakomen van de uitvoeringsplicht, zonder dat de opdrachtgever uit dien hoofde enig recht of vergoeding van kosten, schaden of interesses kan doen gelden. Ingeval van langer durende overmacht, zal KC Marijtje Doets daarvan onverwijld mededeling doen en zal na ontvangst van deze mededeling de plaatsingsovereenkomst binnen 14 dagen door opdrachtgever ontbonden kunnen worden. 6. Ziekte Indien uw kind een ziekte heeft die besmettelijk is, zoals; waterpokken, krentenbaard, ringworm, diarree, ontstoken ogen of ontstoken oren, overleggen wij met zowel de ouder als de huisarts of we hem/haar kunnen ontvangen op ons kinderdagverblijf. Dit geldt ook vanaf 38,3 graden koorts. Uw kind is weer welkom wanneer hij/zij één volle dag geen koorts meer heeft en er geen gevaar voor besmetting meer is. Indien uw kind ziek wordt tijdens de opvang zijn wij verplicht u daarvan op de hoogte te stellen en zullen wij u eventueel moeten adviseren het kind op te halen. Medicijnen mogen alleen toegediend worden na schriftelijke toestemming van de ouders. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor een goede overdracht rondom het geven van medicatie en moeten een standaard medicijnformulier invullen. Wanneer zij dit niet doen kunnen wij die dag geen medicijnen aan een kind geven. De medicijnen moeten duidelijk voorzien zijn van naam, bijsluiter, dosering en recente datum en dienen in de originele verpakking te zitten. Wij geven geen koortsverlagende of onderdrukkende middelen. Door het gebruik hiervan bestaat het risico dat symptomen worden onderdrukt en dit kan leiden tot een foute inschatting. Een kind kan ernstiger ziek zijn dan op grond van het gedrag verwacht zou worden. In geval van een besmettelijke ziekte raadpleegt het kindercentrum de GGD, waarna wij de gekregen aanwijzingen volgen. Met uitzondering van ons eigen beleid. In geval van problemen of acute zorg zullen wij de huisartsenpraktijk naast ons raadplegen.

4 7. Voeding- en verzorging Van 0 tot 4 jaar kan uw kind bij ons rekenen op de standaard babyvoeding; Nutrilon 1 t/m3, Hero 1 t/m 3, brood en broodbeleg, melk, limonade, koekjes/crackers, fruit en een warme maaltijd. Ook luiers van het merk Kruidvat worden door ons verzorgd. Flessen en spenen evenals speciale voedingsmiddelen en medicijnen dient u zelf mee te nemen. Wanneer u uw kind met een poepluier brengt dient u hem/haar zelf eerst te verschonen. Tevens verzoeken wij u vriendelijk ervoor te zorgen dat er reservekleding voor uw kind aanwezig is. Twee weken voordat uw kind officieel geplaatst wordt zal er een intakegesprek plaatsvinden met een pedagogisch medewerker om met u te praten over de voeding, gewoontes en de gezondheid van uw kind. De wenperiode van nieuwe kinderen zal en kan alleen plaatsvinden wanneer het kind-leidster-ratio dit toelaat en de datum van inschrijving minimaal een maand voor aanvang binnen is. De twee wenochtenden zijn van 09:00 uur tot 13:00 uur. Tijdens deze wenperiode dient/dienen de ouder(s) beschikbaar te zijn. 8. Klachten Klachten kunnen in eerste instantie mondeling aan één van de leidsters doorgegeven worden. De klacht zal dan intern met de leidinggevende en een lid van de oudercommissie als onafhankelijke van "Marijtje Doets besproken worden, waarna er een gesprek met u volgt. Tevens zijn we aangesloten bij Klachtencommissie Kinderopvang te Maartensdijk. 9. Buitenschoolse opvang Het is mogelijk zelf uw BSO pakket samen te stellen. Hierin heeft u de keuze wel of geen vakantieopvang, 4 of 7 studiedagen en opvang tot 18:30 of 19:00 uur. Afwijkende ophaaltijden vóór de contractuele ophaaltijden, mogen verrekend worden met de studiedagen. U dient dit minimaal 2 weken van te voren aan te geven. Bij plaatsing op de BSO is het mogelijk dat op woensdag, vrijdag, studie-, marge- en vakantiedagen gezien het kind-aantal, de groepen samenvoegen op een andere locatie. Afwijkende ophaaltijden die na de contractuele ophaaltijden vallen, i.v.m eventuele uitstapjes georganiseerd door school, dienen de ouders er zelf zorg voor te dragen dat de kinderen naar de opvang komen.

5 10. Overige huisregels Bij verhuizing, verandering van baan of verandering van telefoonnummer verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk per aan ons door te geven. Kinderen mogen 's morgens niet gebracht worden met brood, snoep of drinken. Wij gaan er vanuit dat de kinderen ontbeten hebben vóór ze bij ons komen. Het is in en rond het gehele gebouw en op de buitenspeelplaats verboden te roken. In de groepsruimten bent u verplicht blauwe slofjes te dragen of uw schoenen uit te trekken. Graag attenderen wij u op het inentingsprogramma volgens het RVP (Rijksvaccinatie Programma). Echter is het ons op wettelijk basis niet toegestaan niet-gevaccineerde kinderen te weigeren. Wanneer de afnemer c.q. de ouders/verzorgers haar verplichtingen, voortvloeiende uit dit reglement, niet nakomt is het kindercentrum gerechtigd met onmiddellijke ingang de opvang van het kind te beëindigen. Het reeds vooruitbetaalde bedrag voor kinderopvang wordt door het kindercentrum direct op basis van onverschuldigd betaalde gerestitueerd. Het ruilen van dagen is mogelijk, mits de wisseling in dezelfde week plaatsvindt en/of er op deze dag plek is. Onderwijsvrije dagen en de erkende feestdagen mogen niet als ruildag opgenomen worden. is te allen tijde gerechtigd de en de Algemene Voorwaarden te wijzigen. Uiteraard wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Almere, januari 2016

Hoofdlocatie: Willem de Vlaminghstraat PP ALMERE REGLEMENTEN

Hoofdlocatie: Willem de Vlaminghstraat PP ALMERE REGLEMENTEN Hoofdlocatie: Willem de Vlaminghstraat 31 1335 PP ALMERE 036-5497220 info@marijtjedoets.nl www.marijtjedoets.nl REGLEMENTEN 2 1. INLEIDING Deze reglementen en de daarbij horende bijlage 1 zijn geschreven

Nadere informatie

School:... Groep:... GEGEVENS WERKGEVER VADER/MOEDER/VERZORGER* Naam vader:... Naam moeder:... Mob.nr.:... Mob.nr.:...

School:... Groep:... GEGEVENS WERKGEVER VADER/MOEDER/VERZORGER* Naam vader:... Naam moeder:... Mob.nr.:... Mob.nr.:... INSCHRIJFFORMULIER KINDERCENTRUM KAARTJE KAKEL GEGEVENS VAN HET KIND Achternaam:... Roepnaam en voornamen :.. Jongen /Meisje * Geboortedatum (verwachte) :... Adres (ouder(s)/verzorger(s) * ) :... Postcode

Nadere informatie

Huisreglement De Kleine Aapjes

Huisreglement De Kleine Aapjes Huisreglement De Kleine Aapjes 1.Toepassing van dit reglement Dit huisreglement is aanvullend op de landelijke Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang en is van toepassing op Kinderopvang De Kleine Aapjes

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Dagopvang kinderdagverblijf Mickey. Geldig vanaf 1 oktober 2014

Aanvullende voorwaarden Dagopvang kinderdagverblijf Mickey. Geldig vanaf 1 oktober 2014 Aanvullende voorwaarden Dagopvang kinderdagverblijf Mickey Geldig vanaf 1 oktober 2014 Versie september 2014 INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL

Nadere informatie

Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008

Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008 pagina 1 van 5 Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008 1. Toepassing van dit reglement Dit reglement is van toepassing op het Kindercentrum De Dwergen B.V. Dit reglement, is onderdeel is

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Polderpret verzorgt ook Voorschoolse opvang in Nieuwkoop tussen 7.30 uur en 8.30 uur op alle schooldagen.

Polderpret verzorgt ook Voorschoolse opvang in Nieuwkoop tussen 7.30 uur en 8.30 uur op alle schooldagen. Reglementen en Richtlijnen kinderdagverblijf Polderpret 1. Dienstverlening Kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar kunnen voor minimaal 2 dagdelen op de dagopvang van het kinderdagverblijf geplaatst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Artikel 1. Begrippen 1.1 Kinderopvang De ruimtelijke voorziening van kinderopvang. 1.2 Opdrachtgever De ouder(s) of verzorger(s) die ten behoeve van zijn/haar/hun

Nadere informatie

Reglementen en Richtlijnen Bolliewollie kinderopvang

Reglementen en Richtlijnen Bolliewollie kinderopvang Reglementen en Richtlijnen Bolliewollie kinderopvang 1 1. Dienstverlening Kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar kunnen op de dagopvang van het kinderdagverblijf geplaatst worden. Kinderen in de

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en bepalingen voor BSO Siemenotje

Algemene voorwaarden en bepalingen voor BSO Siemenotje Algemene voorwaarden en bepalingen voor BSO Siemenotje Waar ouder(s) staat, wordt ook verzorger(s) bedoeld. 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op iedere plaatsingsovereenkomst

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden Kinderopvang Baarn ARTIKEL 1 Openstelling opvanglocaties ARTIKEL 2 Plaatsing ARTIKEL 3 Betaling ARTIKEL 4 Wijziging, annulering of beëindiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en bepalingen voor Kinderdagverblijf Siemenotje

Algemene voorwaarden en bepalingen voor Kinderdagverblijf Siemenotje Algemene voorwaarden en bepalingen voor Kinderdagverblijf Siemenotje 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op iedere plaatsingsovereenkomst die Siemenotje BV sluit

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Inlichtingen en afspraken September 2012 Kinderopvang Oki. Kruierij 2, 9473 TL de Groeve Tel. 06-83379849 E-mail: info@okikinderopvang.nl Website: www.okikinderopvang.nl. K.v.K.nr.

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Huisregels en richtlijnen

Huisregels en richtlijnen Huisregels en richtlijnen Kinderopvang 1. Openingstijden Ons kinderdagverblijf is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Op de volgende algemeen erkende feestdagen

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Huishoudelijke regelement

Huishoudelijke regelement Huishoudelijke regelement Openingstijden: De openingstijden van Kinderpaleis-Poort zijn van maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 20.00 uur. Sluitingsdagen: Kinderpaleis-Poort is gesloten op alle nationale

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5830 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op locatie Weijerpark

Nadere informatie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

Reglementen en Richtlijnen buitenschoolse opvang van kinderdagverblijf Polderpret

Reglementen en Richtlijnen buitenschoolse opvang van kinderdagverblijf Polderpret Reglementen en Richtlijnen buitenschoolse opvang van kinderdagverblijf Polderpret Dienstverlening 1. Buitenschoolse opvang (BSO) Kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot ze de leeftijd bereiken dat ze de

Nadere informatie

1.2 Afspraken met personeel binden Varkentje Stoer niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd.

1.2 Afspraken met personeel binden Varkentje Stoer niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd. Algemene voorwaarden buitenschoolse opvang Varkentje Stoer 1. Algemeen 1.1 Alle opdrachten worden slechts op de navolgende condities uitgevoerd, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen en zulks door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk

Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk Artikel 1: Algemeen; - Deze voorwaarden zijn opgesteld door Bso Natuurlijk en zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten tussen Bso Natuurlijk en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cultuur-BSO Kunst en Kids Zaltbommel

Algemene voorwaarden Cultuur-BSO Kunst en Kids Zaltbommel Algemene voorwaarden Cultuur-BSO Kunst en Kids Zaltbommel Inleiding: De algemene voorwaarden, zoals vastgesteld door de Branchevereniging Kinderopvang, de Maatschappelijke Ondernemers Groep, Consumentenbond

Nadere informatie

Algemene voorwaarden StapvoorStap

Algemene voorwaarden StapvoorStap Algemene voorwaarden StapvoorStap (Gastouderopvang) Art. 1 Openingstijden Gastouderopvang StapvoorStap is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag (gesloten op woensdag) van 7.00-18.30 uur (behalve

Nadere informatie

Huisregels kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen

Huisregels kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen Huisregels kinderdagverblijf De Bloemenkinderen Artikel 1 Openingstijden Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 18.30 uur. De openingstijden van de NaSchoolse Opvang zijn:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KDV / BSO De KinderKroon Manderveen Laatst gewijzigd: mei 2019

Algemene voorwaarden KDV / BSO De KinderKroon Manderveen Laatst gewijzigd: mei 2019 Algemene voorwaarden KDV / BSO De KinderKroon Manderveen Laatst gewijzigd: mei 2019 1. Openingstijden De KinderKroon Manderveen is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:30-17:30 uur gedurende 48 weken

Nadere informatie

Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is.

Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

PS BL aanvullende voorwaarden peuterschool

PS BL aanvullende voorwaarden peuterschool aanvullend op de Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang - Dagopvang en Buitenschoolse opvang van de Brancheorganisatie kinderopvang. Artikel 1 - Dagdelen in schoolweken De openingsdagen van de peuteropvang

Nadere informatie

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING REGLEMENT HOJPIEPELOJ Artikel 1. DOELSTELLING 1. Met betrekking tot de kinderen Een zodanige leefruimte creëren waarbij elk kind individueel en in groepsverband de gelegenheid krijgt zich optimaal te ontplooien

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderopvang bij Lotte. Versie januari 2017

Algemene voorwaarden Kinderopvang bij Lotte. Versie januari 2017 Algemene voorwaarden (versie januari 2017) Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de producten en/of diensten van Kinderopvang bij Lotte en gelden in aanvulling op

Nadere informatie

Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang. t Spookje

Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang. t Spookje gastouderopvang t Spookje Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang t Spookje Gangeltstraat 8 6132 HB Sittard 046-4585396 06-53353168 info@hetspookje.nl www.hetspookje.nl Huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels 2012, november 2012 Huisregels kinderopvang Stap voor Stap Inhoudsopgave Algemeen Haal en brengtijden van het kind. Pagina 2 Ingeschreven uren. Pagina

Nadere informatie

ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN 1. ALGEMEEN ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN van KDV Speel-Mere en BSO Speel-Mere Beiden gevestigd te Almere Nader te noemen Speel-Mere 1.1 Met het depot van deze Algemene Voorwaarden ter Griffie van de

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Huisregels BSO Eye4Kidz 2015

Huisregels BSO Eye4Kidz 2015 Huisregels BSO Eye4Kidz 2015 Inschrijving Inschrijving kan op verschillende manieren geschieden: 1. Via de website door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen via het verzenden. Bij ontvangst

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden

Aanvullende algemene voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden t Kweklokaal ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 Openstelling opvanglocatie Plaatsing Betaling Wijziging, annulering

Nadere informatie

1.2 Afspraken met medewerkers binden Sportfever SportBSO niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd.

1.2 Afspraken met medewerkers binden Sportfever SportBSO niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd. ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN Buitenschoolse opvang Sportfever SportBSO gevestigd in Haarlem gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34282309. Onderstaand leest u de letterlijke tekst van

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Stichting Kinderopvang Huizen

Aanvullende Voorwaarden Stichting Kinderopvang Huizen Aanvullende Voorwaarden Stichting Kinderopvang Huizen Deze Aanvullende Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 januari 2019 en van toepassing op alle locaties van Stichting Kinderopvang Huizen. Ze dienen als aanvulling

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5831 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op 2 locaties in Weijerpark

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat

Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat 1. Bij het tot stand komen van een contract worden geen plaatsingskosten in rekening gebracht. 2. De verborgen Schat is 5 dagen per week (maandag

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden van kinderopvang De Kikkertjes

Aanvullende voorwaarden van kinderopvang De Kikkertjes Aanvullende voorwaarden van kinderopvang De Kikkertjes Artikel 1 - Kinderdagverblijf De Kikkertjes Artikel 1.1 Het kinderdagverblijf is gevestigd te Huizen, Blaricummerstraat 1, 1271 BK, geëxploiteerd

Nadere informatie

2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang.

2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang. ALGEMENE BEPALINGEN KC De Boomhut Deze algemene bepalingen zijn onderdeel van en een nadere specificatie op de algemene voorwaarden voor kinderopvang zoals landelijk door de branchevereniging Kinderopvang

Nadere informatie

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels 2018 Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Inhoudsopgave. Pagina 2 Openingstijden. Pagina 3 Haal en brengtijden van het kind. Pagina 3 Afmelding. Pagina

Nadere informatie

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje 1. Brengen en halen: t Kruimeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur t/m 18.00 uur. U hoeft uw kind niet voor een bepaalde tijd te brengen. Wel stellen

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJF HET ELFJE

KINDERDAGVERBLIJF HET ELFJE KINDERDAGVERBLIJF HET ELFJE INHOUD Voorwoord...3 Huisregels van Het Elfje...4 Openingstijden...4 Halen en brengen...4 Dagboekje...5 Afscheid nemen...5 Kleding en luiers...5 Wat te doen bij ziekte...6 Kosten...6

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kinderdagopvang De KinderKroon Fleringen

Algemene voorwaarden kinderdagopvang De KinderKroon Fleringen ALGEMENE VOORWAARDEN KINDERKROON FLERINGEN Algemene voorwaarden kinderdagopvang De KinderKroon Fleringen 1. Openingstijden De KinderKroon Fleringen is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Bso Marlon biedt tegen betaling ouder(s) en/of verzorger(s) buitenschoolse opvang en verzorging van hun kind(eren)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG de RAKKERS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG de RAKKERS B.V. Vestiging: Gansfortstraat 50 Postadres: Nwe Pyramide 82 3962 HW Wijk bij Duurstede Kvk Utrecht: 52250032 ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG de RAKKERS B.V. 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand.

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand. Protocol Huisregels en betalingsvoorwaarden Naam kind:. Omdat er in de organisatie altijd meerde cliënten tegelijk aanwezig zijn, is er door Kinderopvang Woudrichem in het protocol huisregels het volgende

Nadere informatie

Dagdelen peuterspeelzaal Op een peuterspeelzaal komen de kinderen 3 dagdelen per week (totaal 10 uur per week).

Dagdelen peuterspeelzaal Op een peuterspeelzaal komen de kinderen 3 dagdelen per week (totaal 10 uur per week). A. Algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden van de Stichting Rijswijkse Kinderopvang voor peuterspeelzalen, peuterspeelscholen en Speelstart in RIJSWIJK Leeftijd kinderen Kinderen tussen 2,5 en 4 jaar

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2013 Locatie Hulshoeve Helmond

DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2013 Locatie Hulshoeve Helmond DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2013 Locatie Hulshoeve Helmond Algemeen Buitenschoolse opvang (BSO) is opvang buiten schooltijd. Het betreft opvang voor en na schooltijd, opvang tijdens studiedagen,

Nadere informatie

Kinderopvang Meerdijk Algemene Plaatsingsvoorwaarden

Kinderopvang Meerdijk Algemene Plaatsingsvoorwaarden Algemene plaatsingsvoorwaarden van gevestigd te Emmen. 1. Algemeen 1.1 Met het depot van deze Algemene Voorwaarden ter Griffie van Arrondissementsrechtbank te Groningen zijn alle voorgaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen

Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen Kinderopvang R O M I B.V. Statutair gevestigd te Elburg Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen R.

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang.

2.1 De Boomhut: de organisatie die zich ondermeer ten doel stelt peuteropvang te verzorgen en voorzieningen voor buitenschoolse opvang. ALGEMENE BEPALINGEN KC De Boomhut Deze algemene bepalingen zijn onderdeel van en een nadere specificatie op de algemene voorwaarden voor kinderopvang zoals landelijk door de branchevereniging Kinderopvang

Nadere informatie

Huisregels BSO De Grote Uil 2012

Huisregels BSO De Grote Uil 2012 Huisregels BSO De Grote Uil 2012 Het ophalen en brengen 1. Kinderen die gebruik maken van de voorschoolse opvang dienen uiterlijk om 08.00 uur aanwezig te zijn. Kinderen die te laat zijn, brengen wij niet

Nadere informatie

Reglement. Stichting Kinderopvang Cromstrijen

Reglement. Stichting Kinderopvang Cromstrijen Reglement Stichting Kinderopvang Cromstrijen januari 2016 1. Inleiding Dit reglement bevat de algemeen geldende regels, d.w.z. geldend voor de gehele Stichting Kinderopvang Cromstrijen. Dit reglement vormt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kinderdagopvang De KinderKroon Tubbergen

Algemene voorwaarden kinderdagopvang De KinderKroon Tubbergen ALGEMENE VOORWAARDEN KINDERKROON TUBBERGEN Algemene voorwaarden kinderdagopvang De KinderKroon Tubbergen 1. Openingstijden De KinderKroon Tubbergen is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van

Nadere informatie

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure Kinderdagverblijf Duckie Informatie brochure Deze brochure heeft tot doel u als ouder, verzorg(st)er of bedrijf te informeren over het kinderdagverblijf en wat Duckie voor u kan betekenen. De informatie

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel.

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel. Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes Informatieboekje Buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Doelgroep: De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd

Nadere informatie

Huishoudelijke Reglement

Huishoudelijke Reglement Huishoudelijke Reglement Dit reglement is samengesteld om de rechten en plichten van jullie als vraagouders en van de medewerkers van Kinderopvang Smile te verduidelijken. 1. Openingstijden, planning en

Nadere informatie

Hilvertsweg 162 a 1214 JL Hilversum 035-5414647 www.kdvtoppie.nl kdv@kdvtoppie.nl ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN

Hilvertsweg 162 a 1214 JL Hilversum 035-5414647 www.kdvtoppie.nl kdv@kdvtoppie.nl ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN Van Kinderdagverblijf Toppie, gevestigd te Hilversum, nader te noemen: Toppie. 1. ALGEMEEN 1.1 Met het depot van deze Algemene Voorwaarden ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Buitenschoolse opvang Informatieboekje over buitenschoolse opvang van het Korfje Eperweg 33, 8181 ET Heerde, tel.0578-668435 Beste ouder(s), Met dit informatieboekje informeren wij u over de gang van zaken

Nadere informatie

Algemene Plaatsingsvoorwaarden

Algemene Plaatsingsvoorwaarden Dit zijn de Algemene Plaatsingsvoorwaarden van Stichting Rzijn gevestigd te Ter Apel (gemeente Vlagtwedde). De Algemene Plaatsingsvoorwaarden zijn onderverdeeld in Algemene Bepalingen en in Specifieke

Nadere informatie

Reglementen en Richtlijnen Bolliewollie kinderopvang

Reglementen en Richtlijnen Bolliewollie kinderopvang Reglementen en Richtlijnen Bolliewollie kinderopvang 1 1. Dienstverlening Kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar kunnen op de dagopvang van het kinderdagverblijf geplaatst worden. Kinderen in de

Nadere informatie

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus.

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus. Kindercentrum Ikke Ook November 2017 Tarievenkrant 2018 Belastingdienst 2017-2018 De kinderopvangtoeslag in 2018 is ongeveer gelijk aan die uit 2017. De kinderopvangtoeslagtabel 2018 heeft, net als in

Nadere informatie

Reglement. Stichting Kinderopvang Cromstrijen

Reglement. Stichting Kinderopvang Cromstrijen Reglement Stichting Kinderopvang Cromstrijen Juli 2014 1. Inleiding Dit reglement bevat de algemeen geldende regels, d.w.z. geldend voor de gehele Stichting Kinderopvang Cromstrijen. Dit reglement vormt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tubbie Kinderopvang

Huishoudelijk reglement Tubbie Kinderopvang Huishoudelijk reglement Tubbie Kinderopvang In dit huishoudelijk reglement informeren wij u over de gang van zaken omtrent Tubbie Kinderopvang. Tubbie Kinderopvang is opgezet als een kleinschalig kinderdagverblijf

Nadere informatie

Voorwaarden plaatsingscontract buitenschoolse opvang

Voorwaarden plaatsingscontract buitenschoolse opvang Algemeen: 1. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. SWW kinderopvang BV heeft een privacy beleid. Dit kunt u vinden op onze website of opvragen bij onze administratie. Met ondertekening van dit

Nadere informatie

Dé plek om heerlijk rond te spoken! Kinderopvang. t Spookje

Dé plek om heerlijk rond te spoken! Kinderopvang. t Spookje Huishoudelijk reglement kinderopvang t Spookje Dé plek om heerlijk rond te spoken! Kinderopvang t Spookje Gangeltstraat 8 6132 HB Sittard 046-4585396 06-53353168 info@hetspookje.nl www.hetspookje.nl Huishoudelijk

Nadere informatie

Informatieboekje. Kinderopvang Flakkee BSO 4-12 jaar

Informatieboekje. Kinderopvang Flakkee BSO 4-12 jaar Informatieboekje Kinderopvang Flakkee BSO 4-12 jaar Van harte welkom bij Kinderopvang Flakkee. In dit boekje kunt u lezen wat de belangrijkste afspraken zijn: de openingstijden, de groepsindeling, de activiteiten,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang versie 01 januari 2019

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang versie 01 januari 2019 Aanmelding 1. Aanmelding gebeurt schriftelijk dan wel elektronisch door middel van het inleveren of inzenden van het inschrijfformulier dat door de PIT kinderopvang wordt verstrekt. 2. Na ontvangst van

Nadere informatie

Informatieboekje Kinderdagverblijf "Het Hummeltje"

Informatieboekje Kinderdagverblijf Het Hummeltje Informatieboekje Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" Yolanda Pool Adres: Breedweer 2 1541 AC Koog aan de Zaan Telefoon 075 615 95 33 Email y.pool2@upcmail.nl Website www.hummeltjeweb.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Robbedoes BSO Inleiding Plaatsing Openingstijden Sluitingsdagen: Hele dagopvang tijdens schoolvrije dagen en studiedagen

Huishoudelijk reglement Robbedoes BSO Inleiding Plaatsing Openingstijden Sluitingsdagen: Hele dagopvang tijdens schoolvrije dagen en studiedagen Huishoudelijk reglement Robbedoes BSO Inleiding Dit huishoudelijk reglement maakt onderdeel uit van de plaatsingsovereenkomst. In dit huishoudelijk reglement informeren wij u over de gang van zaken omtrent

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Bereboot BV

Kinderdagverblijf De Bereboot BV HUISREGLEMENT OUDERS Inleiding De Bereboot- kinderopvang biedt dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen van 4-13 jaar. Het huisreglement is van toepassing op de vestiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Kinderdagverblijf Villa Vrolijk biedt tegen betaling ouder(s) en of verzorger(s) kinderopvang en verzorging van hun

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 T: +32 (0)473 491 574 E: I: Kinderdagverblijf Druppeltje voorziet dagopvang voor alle kinderen van 0 maand tot ze naar school gaan. Er wordt geen onderscheid gemaakt op grond

Nadere informatie

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels 2017, januari 2017 Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Inhoudsopgave. Pagina 2 Haal en brengtijden van het kind. Pagina 3 Ingeschreven uren. Pagina

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2019

Tarieven en openingstijden 2019 Tarieven en openingstijden 2019 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG Artikel 1; Begrippen a. KO De Hummeltjeshoeve stelt zich ten doel kinderopvang binnen haar buitenschoolse opvang,kinderdagverblijf en peuteropvang voor het/(de) kind(eren)

Nadere informatie

BANJER. Algemene voorwaarden

BANJER. Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang BANJER Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer uw kind wordt opgevangen bij kinderdagverblijf en

Nadere informatie

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September Informatieboekje Inhoud 1. INLEIDING... 2 1.1 Het pedagogisch beleid... 2 1.2 Openingstijden... 2 1.3 De leiding van Kinderen van September... 3 1.4 Achterwacht en vervanging... 3 1.5 Groepsgrootte...

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE BUITENSCHOOLSE OPVANG VIA BAMBA

WELKOM BIJ DE BUITENSCHOOLSE OPVANG VIA BAMBA WELKOM BIJ DE BUITENSCHOOLSE OPVANG VIA BAMBA Graag informeren wij u hierbij over diverse zaken die belangrijk zijn te weten wanneer u als ouder gebruik gaat maken van de buitenschoolse opvang (bso) locatie

Nadere informatie

Buiten Schoolse Opvang. De Groene Weide. Informatieboekje

Buiten Schoolse Opvang. De Groene Weide. Informatieboekje Buiten Schoolse Opvang De Groene Weide Informatieboekje INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1 Uitgangspunten bij de zorg voor de kinderen 1.2 De inrichting van de Buiten Schoolse Opvang 1.3

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden kinderopvang/bso De Ridderspeelzaal Vestiging: Musicalstraat 22 te Almere

Leveringsvoorwaarden kinderopvang/bso De Ridderspeelzaal Vestiging: Musicalstraat 22 te Almere Leveringsvoorwaarden kinderopvang/bso De Ridderspeelzaal Vestiging: Musicalstraat 22 te Almere Versie I 1. Begripsbepalingen: Het contract: Bestaande uit: de plaatsingsovereenkomst, de leveringsvoorwaarden,

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD KINDERDAGOPVANG 2016 Locatie Hulshoeve Helmond AANBOD KINDERDAGOPVANG

DIENSTENAANBOD KINDERDAGOPVANG 2016 Locatie Hulshoeve Helmond AANBOD KINDERDAGOPVANG DIENSTENAANBOD KINDERDAGOPVANG 2016 Locatie Hulshoeve Helmond AANBOD KINDERDAGOPVANG Algemeen Kinderen van nul tot en met vier jaar zijn van harte welkom op onze kinderdagverblijven. De kinderen worden

Nadere informatie

Algemene Plaatsingsvoorwaarden

Algemene Plaatsingsvoorwaarden Dit zijn de van Stichting Rzijn gevestigd te Ter Apel (gemeente Westerwolde). De zijn onderverdeeld in Algemene Bepalingen en in Specifieke Bepalingen Buitenschoolse Opvang, Specifieke Bepalingen Kinderdagopvang,

Nadere informatie

Ziekte en medicijnbeleid Stichting BELhamels

Ziekte en medicijnbeleid Stichting BELhamels Ziekte en medicijnbeleid Stichting BELhamels Inleiding Een ziek kind is het liefste thuis, dat weten we allemaal. Het begrip ziek is echter voor een ieder anders. Om zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Adres en contactgegevens Meierstraat 20 3640 Kinrooi-Kessenich België Telefoonnummer: 0473 49 15 74 Website: www.druppeltje.be Email: info@druppeltje.be Verantwoordelijke: Saskia

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden Kinderopvang de Kinderruimte

Aanvullende Algemene Voorwaarden Kinderopvang de Kinderruimte Aanvullende Algemene Voorwaarden Kinderopvang de Kinderruimte Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de artikelen die in de Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en buitenschoolse opvang 2014

Nadere informatie

1-8-2012 HUISREGELS DE KRESJ. Huisregels kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

1-8-2012 HUISREGELS DE KRESJ. Huisregels kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang 1-8-2012 DE KRESJ HUISREGELS Huisregels kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Halen en brengen 2 Te laat ophalen 2 Binnenkomst babygroep 3 Informatievoorziening 3 Kleding

Nadere informatie

Bij Kibeo kunt u kiezen

Bij Kibeo kunt u kiezen Bij Kibeo kunt u kiezen Mogelijkheden en tarieven 2012 Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peutergroep Gastouderopvang Dichtbij, vertrouwd, Kom bij Kibeo! goed verzorgd Dichtbij, en vertrouwd, leuk.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en informatie. Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt)

Algemene voorwaarden en informatie. Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt) Algemene voorwaarden en informatie Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt) Vestigingsplaats De buitenschoolse opvang van de Paulus (BSO Paulus) is

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017)

Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017) Aanvullende algemene voorwaarden Kindcentrum Putten (versie januari 2017) In aanvulling op de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2017 van de Brancheorganisatie Kinderopvang

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang d.d. 1-9-2015. Aanmelding

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang d.d. 1-9-2015. Aanmelding Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang d.d. 1-9-2015 Aanmelding 1. Aanmelding gebeurt schriftelijk dan wel elektronisch door middel van het inleveren of inzenden van het inschrijfformulier dat door de PIT

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie