Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem"

Transcriptie

1 Flits Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

2 Beste ouders Weekend +12 Ook dit jaar gaan al onze afdelingen weer op weekend. Onze drie oudste groepen Tippers, Tiptiens en Aspiranten gaan van 10 tot 12 mei naar Wuustwezel! Vergeet niet om de inschrijving van jullie dochter in orde te brengen. Kamp en inschrijvingen Dit jaar zullen we op kamp gaan van 21 tot 30 juli! Naar waar we zullen trekken, blijft nog een grote verrassing! Wel kunnen jullie je dochters al inschrijven. We hebben twee mogelijke inschrijvingsdatums voor jullie uitgekozen. Op 7 juni en 14 juni staan wij telkens NA de Chiro klaar met onze inschrijvingspapieren. Allen welkom! Naar zee Op 19 mei trekken we opnieuw met z n allen richting de kust! De leden worden vandaag dus ik piekfijn uniform verwacht en dit om 9u s ochtends aan het station van Hemiksem. Om 18u komen we opnieuw aan in het station. Daar kunnen jullie je dochters komen ophalen. Wat moet er zeker worden meegebracht: een lunchpakket en drinken, zwemgerief, een handdoek, zonnecrème en 5. Verbouwingen Om onze lokalen onder handen te nemen, zijn we nog op zoek naar ouders, vrienden, kennissen die ons hierbij kunnen helpen. Er zijn verschillende zaken die op orde gebracht moeten worden en dit kunnen wij met onze leidingsploeg niet alleen. Dit gaat over zowel kleine als grote werken van verschillende aard. U hoeft absoluut geen vakkenner te zijn of ervaring te hebben met grote werken. Alle hulp is welkom en zal zeker van pas kunnen komen. Als u ons graag wil helpen, kan u best contact opnemen met leidster Wolke (0486/ ) Houten stoelen gezocht Zoals de titel het al zegt, zijn wij op zoek naar deftige, houten stoelen. Na een grote opruim-dag hebben heel wat oude, versleten stoelen onze Chiro na vele jaren verlaten. Tijd voor nieuwe stoelen dus! Indien u ons kan helpen, mag u steeds een leidster aanspreken op zondag of een smsje sturen. Alvast bedankt! Trooper Trooper? Wat is dat? Wel wij, Chiro Klaasje, zijn actief op Trooper. Dankzij jullie aankopen kunnen wij als vereniging extra centjes ontvangen, zonder dat jullie hiervoor extra moeten betalen. Handig toch! Je surft gewoon naar je kiest je favoriete online winkel uit om je aankopen te doen, et voila! Alvast bedankt en veel koopplezier!

3 Liedje van de maand mei: De poes van tante Loes Er is een één, twee, drie, vier, vijf, zes, zevenling geboren bij de poes (miauw miauw) van tante Loes (miauw miauw). Er is een één, twee, drie, vier, vijf, zes, zevenling geboren bij de poes (miauw miauw) van tante Loes (miauw miauw). De eerste was een jongen, de tweede was een meisje, de derde kon niet komen want de vierde was niet thuis, de vijfde was te mager, de zesde was te dik en de zevende had de pootjes van de achtste ingeslikt.

4 Liedje van de maand juni: regenlied Ik zing een vrolijk lied, het regent dat het giet, wat een heerlijk gevoel, al dat, nat nat op je smoel! Duimen uit! Knieën saam! Kop naar achter! Gat naar achter! Tong naar buiten! Hoe-tja-tja, hoe-tja-tja, hoe-tja, hoe-tja, hoe-tja-tja!

5 Zondag 5 mei (14u-17u): Vandaag belooft het weer een heel leuke dag te worden We laten ze zien wie hier de sterkste zijn want we gaan weer samenspelen met de jongens!!!!!! Het is chiro van 14u tot 17u. Zondag 12 mei (14 u- 17u): We gaan vandaag ons beste beentje voorzetten en onze liefste gezichtjes laten zien want we gaan onze heerlijk snoepjes verkopen. En geef toe wie kan er nu niet aan deze snoepjes weerstaan. Het is chiro van 14u tot 17u Zondag 19 mei (9u-18u) Tjoek tjoek, Onze trein naar de zee staat alvast klaar voor de leukste chiro van het land want het is weer zover, We gaan weer naar de zee!!! Het is chiro van 9u tot 18u. Zondag 26 mei (14u-17u): Wat we vandaag gaan doen is een grote verrassing. Ben je benieuwd naar wat we gaan Doen? Kom dan vanaf 14u tot 17u naar de chiro. Vrijdag 31 mei (18u30-20u30): Jeej onze eerste avond Chiro!!!! Laat je creativiteit de vrije loop en laat ons zien hoe mooi jullie allemaal kunnen knutselen. Jullie zijn op de chiro welkom vanaf 18u30 tot 20u30.

6 Vrijdag 7 juni (18u30-20u30): Jullie moeten je vandaag bewijzen tegenover ons en laten zien Hoe goed jullie wel kunnen samenwerken. We doen namelijk een 1 tegen allen. Het is chiro van 18u30 tot 20u30. Vrijdag 14 juni (18u30-20u30): Wat als we ons eens met zen allen neerzetten en samen een snack eten terwijl we gezellig een filmpje zien en ontspannen. Als je zin hebt om samen te chillen met ons ben je vanaf 18u30 tot 20u30 welkom in onze cinema. Vrijdag 21 juni (18u30-20u30): Ik hoop dat jullie nog niet te moe zijn want wij gaan een klein feestje bouwen!! Het is niet zomaar een feestje, Het is ons afscheidsfeestje want dit is onze voorlaatste keer chiro voor ons fantastisch kamp. We maken er een spetterend feestje van! Het is chiro van 18u30 tot 20u30. Zondag 30 juni (14u-17u): We gaan nog eens goed ravotten voor de laatste keer van het jaar Op een gewone chiro dag. Ja je hebt het goed gehoord we gaan nog eens pleinspelen doen!! Kom zeker af vanaf 14u tot17u. Dit waren weer eens 2 spetterende maanden van ons Chiro jaar. Maar helaas zit het jaar er weer op. Maar niet getreurd want er komt nog een fantastisch kamp aan waar We nog heel veel samen gaan spelen. We zien jullie daar wel!! Jullie liefste leidsters Britt, Dorien, Wolke

7 Kiekeboe lieverdjes, Hier zijn we dan.. de laatste 2 maanden van dit bangelijke jaar! Nog geen traantjes, we beloven dat het nog fantastisch zal worden! MAAAAR het wordt nog beter, waaaaaant in juli staat er weer een giga-dolfijn Chirokamp voor de deur! Ben jij ook benieuwd naar waar we naartoe gaan? Of wat het thema wordt? Aarzel dan niet en schrijf je in voor ons super-crazy-fantastisch kamp! Zaterdag 4 zondag 5 mei Joepie-jaa-hee! Zoals jullie graag wouden, doen we dit weekend een Kwiks-sleepover in ons chirolokaal! Wat hebben we allemaal nodig voor onze gezellige avond? : slaapgerief (veldbed + slaapzak), gerief om tandjes te poesten en s avonds gaan we nog samen een film kijken. Dus neem zeker maar je allerleukste films mee, dan zorgen wij voor de popcorn! Voor deze sleepover vragen wij 4 mee te brengen zodat we snackjes en een ontbijtje kunnen voorzien. We spreken zaterdag om 19u in ons lokaal en zondag 11u keren we terug huiswaarts. Zondag 12 mei Schip ahoy maatjes! Vandaag doen we een levensechte zeeslag! Ben jij de piraat op zee? Of ben je eerder de prachtige zeemeermin op haar rots? We komen het vandaag allemaal te weten! Het is chiro van 14u tot 17u. Zondag 19 mei En we gaan naar de zee.. olé olééé! Hopelijk zit het zonnetje met ons mee en kunnen we reuze zandkastelen bouwen, waaaaant we gaan met de trein naar Oostende. Tjoeke tjoeke tuut tuut!! Jullie worden in uniform verwacht om 9u aan het station van Hemiksem. Jullie mama s en papa s mogen jullie om 18u terug aan het station daar komen halen. Wat nemen we mee: een lunchpakket en drinken, zwemgerief + handdoek, zonnecrème en 5 Blub blub, tot daaan! Zondag 26 mei Vandaag gaan we testen wie de echte durver in de groep is. We spelen een Expeditie Robinson spel. Hoe heeft het meeste uithoudingsvermogen, wie bedenkt de beste tactiek? We komen het vandaag allemaal te weten. Het is Chiro van 14u tot 17u

8 Vrijdag 31 mei Vandaag spelen we nog eens goede oude gezelschapspelen. Heb je thuis een leuk spelletje of zelfs meerdere? Neem deze dan zeker mee! Het is Chiro van 18u30 tot 20u30 Vrijdag 7 juni Deze avond doen een grote talentenjacht! Iedereen heeft talent, en wij gaan dit vandaag van elkaar ontdekken tijdens onze grote show! Geen paniek, je hoeft je helemaal niet voor te bereiden. Wij zorgen voor het heuse spektakel! Het is chiro van 18u30 tot 20u30. Vandaag zijn het ook inschrijvingen voor het kamp na de Chiro! Vrijdag 14 juni Als jong meisje wil je altijd eens doen wat grote meisjes doen he? Daarom doen we vandaag een grote-meisjes-avond. Wat dit juist inhoudt, zien jullie dan wel. We kunnen jullie alvast vertellen dat het ontzettend grappig zal worden. Tot daaaaaan grote meisjes! Het is chiro van 18u30 tot 20u30. Vandaag zijn het ook inschrijvingen voor het kamp na de Chiro! Vrijdag 21 juni Aangezien het onze laatste avondchiro is voor dit jaar, doen we nog even een knotsgekke partij met leuke dansnummertjes! Daarom mogen jullie jullie mooie feestkleertjes (opgelet het is nog steeds Chiro) aandoen voor een avond vol plezier! Het is chiro van 18u30 tot 20u30 Zondag 30 juni Vandaag is het onze allerlaatste chirozondag samen! We maken er voor een aller laatste keer een mega toffe dag van! Het is chiro van 14u tot 17u. Ziezo lieve dametjes! Ons chirojaar zit er op! Maar er staat nog een fantastisch kamp op ons te wachten! Jullie kunnen je inschrijven op de chiro, maar als dit niet past, kan je altijd contact opnemen met ons! Tot dan! <3 Antje (0494/ ) & Yasmine (0472/ )

9 !!!!!!TIPPERS!!!!!! WAAAAAATT??? Al de laatste 2 maanden? De tijd vliegt als je je amuseert! Het voorbije jaar was al fantastisch met jullie en wij zijn klaar om er nog een laatste goeie lap op te geven komende weken! Jullie toch ook? Zondag 5 mei In mei leggen alle vogels een ei, tjielp tjielp! Wij leuke kipjes gaan vandaag ons eitje in T STAD leggen. Vandaag spelen we een mega zot stadspel in Antwerpen. Hoewel we in de Chiro allemaal dikke vriendjes zijn, zijn we vandaag foute vrienden. Ooohh jawellll (((((: We spreken af aan de Chiro om 12u!! Tegen 17u zijn we terug op de Chiro en kunnen jullie huiswaarts keren na de beste namiddag van jullie leven mei JOEPIEEEEEEEE!!!! Chiroweekend! Euj euj euj euj! Dit wordt BANGELIJK! Tot dan xoxox alle informatie kijk je best in het weekendboekje dat jullie hebben gekregen. Voor Zondag 19 mei Laten we eerlijk zijn, tijd om die summertan te scoren en een beetje te gaan liggen bruinen en ravotten op het strand van het prachtige Oostende. La Belgique op z n best! Ons avontuur begint om 9 u aan het station in Hemiksem om gezellig met de trein tot in Oostende te geraken. Om 18 u zijn we weer terug aan het station in Hemiksem waar jullie weer huiswaarts kunnen keren. NIET VERGETEN: 5 euro voor de treinrit, lunchpakket!!, genoeg drinken, regenjas (just in case), zwemgerief (dit doe je best al onder je kleren aan, dat bespaard je een omkleedbeurt), zonnecrème, eventueel pet of zonnebril, Zondag 26 mei Verrassinggg!! En JAWEL, wij weten wel wat we gaan doen vandaag gaan doen maar we kunnen er simpelweg nog niet te veel over weggeven... Spannend hé Het is Chiro van 14u tot 17u.

10 Om jullie (en ons lol) tijdens de examens wat ademruimte te geven houden we in juni Chiro op vrijdagavond in plaats van op zondag. VRIJDAG 31 mei Vandaag steken we Scrabble in een nieuw jasje. Ooit gedacht dat scrabble alleen saai kan zijn? Kom dan naar de Chiro om van gedacht te veranderen. We spelen Scrabble-in-het-donker! Benieuwd? Kom dan maar af tussen 19u en 21u. Vrijdag 7 juni We treken nog is naar het bos! Wat is er spannender dan in het donker het bos verkennen? Kom en ontdek wat voor beestig spel wij voor jullie in petto hebben. Hou er rekening mee dat je gepast gekleed bent om door een bos te dwalen. Het is Chiro van 19u tot 21u. Vrijdag 14 juni Zijn jullie slim genoeg om te ontsnappen? Kunnen jullie de code kraken en jezelf bevrijden? Zijn jullie pienter genoeg om clue s te volgen naar de oplossing? Kom ons met stomheid slaan en laat zien wat voor keien jullie zijn. Het is Chiro van 19u tot 21u. Vrijdag 21 juni Niets beter dan wat nocturnaal gepast puberaal gedrag. Laten we na al dat studeren het beest van energie nog een keer loslaten. We ravotten er op los van 19u tot 21u. ZONDAG 30 juni Hoe de (BLIEEPP) zijn we hier zo snel beland? De allerlaatste Chiro zondag van het jaar seg, amai m n botte : ( Speciaal voor deze gelegenheid (als beloning voor jullie harde werk voor de exames en als bedanking voor het leuke jaar) verwennen we onszelf vandaag eens goed. Zon, muziek, cocktails, leuk gezelschap,... Tijd om eens goed te relaxen en ons nog een laatste keer krom te lachen. Kom met z n allen mee met ons genieten van 14u tot 17u. Voila schattebollen dat was het! Weeral een chirojaartje voorbij! Wij hebben ons alleszins enorm geamuseerd en kunnen niet wachten tot op kamp dat wij al boordevol fantastische activiteiten hebben gestoken! Tot daaaannnnnn < Kusjes van jullie leidsters! Kitty ( ) & Lisanne ( )

11 Zondag 5 mei We doen deze zondag mee met een spel van het gewest. Dit wil zeggen dat we met verschillende Chiro s samen één groot spel gaan spelen. Wij kijken er alvast naar uit om andere groepen te leren kennen. Als jullie ook benieuwd zijn kom dan zeker naar de Chiro! Wij laten jullie de exacte uren nog weten. Zondag 12 mei Vandaag gaan jullie allemaal naar huis van een geweldig Chiroweekend. Jullie zullen allemaal heel uitgeput zijn en misschien ons al beu gezien zijn van de twee vorige dagen die we samen hebben doorbracht. Vandaag is het dus geen gewone Chirozondag meer! Zondag 19 mei Met de trein naar Oostende tjoeke tjoeke tuut. Naar de zee met zen allen dus! Wat neem je mee? Een drinkbus, zonnecrème, pet/zonnebril, handdoek om op te kunnen zitten, boterhammetjes. Vergeet ook geen 5 euro mee te brengen! Jullie worden om 9u verwacht aan het station van Hemiksem en jullie kunnen vanaf daar ook terug naar huis om 18u. Zondag 26 mei Deze zondag gaan we doorbrengen aan den overkant. Kom allen met de zodat we er sneller geraken en onze tijd daar beter kunnen besteden. Het is Chiro van 14u tot 17u. Vrijdag 31 mei Goed opletten! Vanaf nu is het op vrijdag Chiro want binnenkort komen er weer enkele zware weken weer aan! Ö Examens, nooit plezant! Maar af en toe eens naar de Chiro op vrijdag is toch een perfecte pauze?! Het is Chiro van 19u tot 21u. De rest is nog een verrassing!!!

12 Vrijdag 7 juni Vanavond doen we het echt! We ondernemen een ste poging om ons avondbosspel eindelijk te spelen! Jullie worden om 19u verwacht op de Chiro. Daarna trekken we samen naar het bos, kleed je dus zeker warm genoeg aan! Om 21u mogen jullie al weer naar huis. Vrijdag 14 juni Omdat jullie nu al eventjes bezig zijn met de examens, lassen wij een chillavondje in. Maak het u gemakkelijk, want wees klaar om helemaal zen terug naar huis te gaan. Het is Chiro van 19u tot 21u. Vrijdag 21 juni Het is onze laatste vrijdag samen. We gaan er nog een leuke en vooràl lekkere avond van maken. Neem allemaal een vleesje of twee of drie mee naar keuze om op de barbecue te kunnen leggen! Wij voorzien de rest. Het is Chiro van 19u tot 21u. Zondag 30 juni Onze allerlaatste zondag van dit chirojaar vullen we met extra veel spelletjes! Ben je benieuwd wat dit juist inhoud? Kom dan voor een laatste keer dit jaar om 14u naar de Chiro. Om 17u moeten jullie jammer genoeg weer naar huis. Hopelijk zien wij jullie allemaal terug in juli! De twee maand zit er weeral op. En nog minder goed nieuws dan dat, het Chirojaar zit erop! Maar geen nood, we zien elkaar weer snel op kamp. Wij hopen natuurlijk dat we daar voltallig aanwezig zijn zodat we er onvergetelijk kamp van kunnen maken! Heel veel kusjes en knuffels! XXX

13 Aspiranten Het laatste boekje van dit Chirojaar. De laatste twee maanden écht lid zijn.. Hopelijk genieten jullie er ervan! Lees maar mee Zondag 5 mei (13:30u 17:30u) + Vrijdag 10 zondag 12 mei + Zondag 18 mei (9u 18u STATION HEMIKSEM) Wat je niet mag vergeten: + + Lunch/water/snack/handdoek/zwe mkledij/zonnecreme/zakcentje Vrijdag 24 mei (19u 21u) +

14 Vrijdag 31 mei (19u 21u) Vrijdag7 juni (19u 21u) VS OPGELET eerste inschrijvingsdatum: inschrijven voor het bivak kan NA de Chiro!! Vrijdag 14 juni (19u 21u) OPGELET tweede inschrijvingsdatum: inschrijven voor het bivak kan NA de Chiro!! Vrijdag 21 juni (19u 21u) Vrijdag 28 juni (18u 21u) + eigen vlees Wat een Chirojaar! Ik heb er enorm van genoten! Ik kijk erg uit naar wat ons nog te wachten staat! Super veel liefde en vriendschap van mij!

15 Speelclub: Wolke Roels K. de Backerstraat Hemiksem Tel: 0485/ Dorien Pilate Moretusstraat Hoboken (Antwerpen) Tel: 0494/ Britt Franck Stationsstraat Niel Tel: 0488/ Kwiks: Yasmine Dilles Leuk Ruisbroek Tel: 0472/ Antje Claes Eglantierlaan 1 bus, Antwerpen Tel: 0494/ Tippers: Kitty De Vos Antwerpsestraat 61, bus Boom Tel: 0492/ Lisanne s Jongers Groenenhoek Aartselaar Tel: 0485/ Tiptiens: Hanne Claes Eglantierlaan 1, bus Antwerpen Tel: 0492/ Lisse Cauwenberghs Wijngelagweg Hemiksem Tel: 0476/ Aspiranten: Lisse De Wijn Stuyvenbergstraat 2c, bus Schelle Tel: 0489/ VB (Volwassen Begeleider): Gert Van Keilegom Tel: 0476/ Groepsleiding: Lisse De Wijn Stuyvenbergstraat 2c, bus Schelle lisse.dewijn@hotmail.com Tel: 0489/ Yasmine Dilles Leuk Ruisbroek yasmine.dilles@hotmail.com Tel: 0472/

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem Beste ouders Koude donkere dagen Zoals u zeker al gemerkt heeft wordt het kouder nu de winter op komst is. Maar omdat wij echte Chiro-meiden zijn laten

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

Belangrijke data: 12 juni: Familievergadering 26 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs JUNI

Belangrijke data: 12 juni: Familievergadering 26 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs JUNI Belangrijke data: 12 juni: Familievergadering 26 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs JUNI Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2016 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI Liefste leden en Het jaar loopt weer naar het einde toe. Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem Beste ouders Appelsienslag Onze jaarlijkse appelsienslag valt dit jaar op zondag 17 maart. Op deze zondag zal het uitzonderlijk Chiro zijn van 13u tot 17u.

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel!

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Januari staat voor vele van de leidsters in het teken van studeren, studeren,

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van!

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van! Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van! Zondag 27 januari 2019 gaan we met z n allen bowlen. We vertrekken om 14u aan de Chiro en zullen tegen 17u30 terug

Nadere informatie

Beste meisjes en ouders,

Beste meisjes en ouders, Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen zegt, zegt hét

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem De Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Nieuwe verdeling afdelingen Onze afdelingen zijn dit jaar anders ingedeeld dan de afgelopen jaren wegens een kleinere leidingsploeg. In plaats van Ribbels,

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf.

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf. JUNI ALGEMEEN NIEUWS Liefste leden en mama s & papa s: Het jaar loopt weer op z n einde... Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

FLITS. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

FLITS. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem FLITS Chiro Klaasje Heiligstraat 6 Beste ouders 12 maart 2017: Appelsienslag De jaarlijkse appelsienslag valt op 12 maart. Je dochter wordt verwacht in CHIRO UNIFORM, aangepast aan het weer, om 13u aan

Nadere informatie

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel!

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! Maart 2018 Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! De paasvakantie staat voor de deur en dan gaan Keti, Aspi en leiding (of sympathisanten) op wandel met de rolstoelbewoners van WZC De Stichel. Zo brengt

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Groepsuitstap zondag 24 juni

Groepsuitstap zondag 24 juni Groepsuitstap zondag 24 juni Beste ouders en leden, Het einde van het Chirojaar komt beetje bij beetje meer in zicht. Daarom maken wij ons op voor de jaarlijkse groepsuitstap. Traditioneel de laatste activiteit

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem Beste ouders Koude donkere dagen Zoals u zeker al gemerkt heeft wordt het kouder nu de winter op komst is, maar omdat wij echte Chiro-meiden zijn laten

Nadere informatie

FLITS. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

FLITS. Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem FLITS Chiro Klaasje Heiligstraat 6 Koude donkere dagen Beste ouders Zoals u zeker al gemerkt heeft wordt het kouder nu de winter op komst is. Maar omdat wij echte Chiro-meiden zijn laten wij ons hier niet

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan!

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan! Op zaterdag 23 maart 2013 organiseert de meisjeschiro van Putte opnieuw een heerlijke mosselsouper. Die vindt plaats in het Gildenhuis van Putte (Partizanenstraat) van 17:30u tot 20:00u. Om 20:30u sluit

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. Mei en Juni Hoipiepeloi! De zomer komt eraan en dat zien we in onze chiro! Examens komen eraan, met de nodige stress-leiding tot gevolg ;). Daarom

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus!

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus! Hoi! Zijn jullie allemaal klaar voor een nieuwe maand vol Chiro? Het is ondertussen al maart, wat gaat de tijd toch snel! De lente staat voor de deur en het Chirokamp is ook niet zo veraf meer. De data

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Hopelijk zijn jullie allemaal kunnen bekomen van de geslaagde editie van Winterfeest en hebben jullie de eerste maand

Nadere informatie

We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte van de moretuslei! De bus vertrekt zonder pardon om 9 uur!

We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte van de moretuslei! De bus vertrekt zonder pardon om 9 uur! Helaas helaas zijn we al aan onze laatste chirozondag gekomen Om het jaar mooi af te sluiten gaan we met heel de meisjeschiro op 30 juni naar bellewaerde! We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni).

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni). Lieve chiromeisjes, Het weer wordt alsmaar beter, de zon schijnt als maar harder dus des te meer een reden om naar de Chiro te komen Alvorens jullie een kijkje nemen naar jullie programma, graag even jullie

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, BRRRR het is koud, de winter is zeer stout! De leidsters zijn nog straffer dan dat koude weer, en hopelijk zien we jullie elke week, keer op keer! Laat de leidsters niet in de kou

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS heel veel succes chirokamp zondag 31 juli tot woensdag 10 augustus inschrijvingen

ALGEMEEN NIEUWS heel veel succes chirokamp zondag 31 juli tot woensdag 10 augustus inschrijvingen Juni 2016 ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden en ouders, Het jaar loopt stilletjes aan weer op zijn einde Jammer genoeg wil dat ook zeggen dat de examens weer in aantocht zijn, niet enkel voor de leiding maar

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. De maand april staat wel beter bekend als onze Feestmaand, haal je agenda maar boven!

ALGEMEEN NIEUWS. De maand april staat wel beter bekend als onze Feestmaand, haal je agenda maar boven! Boekje Chiro Perk mei 2015 ALGEMEEN NIEUWS Hallo iedereen! De maand april staat wel beter bekend als onze Feestmaand, haal je agenda maar boven! Zaterdag 25 april vindt de zesde editie van onze Werffuif

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie